Het is nog éven wachten op de lente, maar dat is tegelijkertijd het perfecte excuus om deze week nog een paar hartverwarmende maaltijden op tafel te toveren. Onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman bieden alvast inspiratie: van een Libanees stoofpotje tot verse vogelnestjes en een heerlijke zeebaars voor minder dan 21 euro. [naar artikel]
Het is zover: de lente is éindelijk in het land. En bijgevolg brengen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman die ook meteen naar het bord. Van heerlijk romige broccolisaus tot een smakelijk dessert om de lente mee te vieren: met deze 5 gerechten voor amper 24 euro scoor je bij iedereen. [naar artikel]
Nét nu we al die stoofpotjes weer van onder het stof gehaald hadden, breekt de nazomer alweer aan. Warmere temperaturen of niet: seizoensgroenten zoals witloof zetten we graag op tafel. Ook pastagerechten kiezen we met plezier uit voor ons menu. Als er één gerecht is dat de tand der seizoenen doorstaat, dan is het deze klassieker wel. Welk van deze vijf recepten stoom jij klaar volgende week? Voor 19 euro is het natuurlijk verleidelijk om ze gewoon allemaal te proberen! [naar artikel]
Nog één week en de zomervakantie gaat van start. Als je thuis je kroost moet entertainen, betekent dat straks minder tijd om uitgebreid te koken. Geniet er deze week nog met volle teugen van dankzij de frisse recepten van onze HLN-chefs. Welke zet jij al zeker op het menu? [naar artikel]
Doorbreek deze week de winterse sleur met een paar verrassingen op tafel. Wat dacht je van een groene omelet, extra gezond dankzij de jonge bladspinazie? Een soep van de vergeten groente aardpeer? Of noedels met typisch Oosterse hoisinsaus? Onze HLN-chefs schotelen 5 creatieve én budgetvriendelijke recepten voor. [naar artikel]
In de supermarkt, op de plaatselijke markt of bij de groenteboer: de pompoenen zijn terug van weggeweest. En voor wie zich afvraagt wat je met zo’n oranje gevaarte in de keuken aan moet, hebben onze chefs alvast enkele recepten op een rijtje gezet. Mét pompoen in de hoofdrol. [naar artikel]
Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]
Is het nog even wachten op je welverdiende vakantie? Niet getreurd, ook thuis kan je jezelf verwennen met zuiderse gerechten en van tijd tot tijd een goed dessert! Scroll snel verder naar de onweerstaanbare recepten van onze HLN-chefs. [naar artikel]
De hoge voedingsprijzen hebben ervoor gezorgd dat de inflatie de afgelopen maand weer lichtjes is gestegen. En het klopt inderdaad dat je in de supermarkt een pak meer betaalt dan een jaar geleden. Maar dat wil niet zeggen dat elk lekker gerecht je een arm en een been moet kosten. Onze HLN-chefs schotelen 5 recepten voor die samen minder dan 24 euro kosten. Extra smakelijk! [naar artikel]
Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]
Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]
Ook geen zin om lang in de keuken te staan zweten als het buiten zo warm is? Met deze 5 recepten van onze 3 HLN-chefs is dat niet nodig, want ze zijn klaar in een handomdraai. Bovendien liggen ze niet zwaar op de maag, wat maakt dat je nadien volop kan genieten van het zonnetje. [naar artikel]
Is je brein ook in vakantiemodus, en heb je geen idee meer wat op tafel te zetten? Dan snellen HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weer ter hulp. We speuren de wereld af naar heerlijke nasi goreng, wok of een courgetteschotel met labneh om mee in vakantiemodus te komen. Eerder fan van klassiekers? Dan is het varkensgebraad een toppertje om werk in te steken. En dat allemaal voor amper 24,68 euro. Smakelijk! [naar artikel]
Wie al eens naar een exotische bestemming op reis is geweest, zal het beamen: in het begin smaakt de lokale keuken overheerlijk, maar na een tijdje begin je toch weer te verlangen naar die Belgische kost. Afwisseling kan dat voorkomen! Onze HLN-chefs schotelen je deze week dus een erg uiteenlopend weekmenu voor, waar iedereen wel iéts in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Je kookinspiratie kan wel eens op laag pitje staan. Gelukkig snellen onze 3 HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt je graag te hulp. Zoek warme temperaturen op met een Thaise soep of ga voor een puree met de vergeten groente pastinaak: er is geen slechte keuze deze week. Wij kunnen alvast niet kiezen. Smakelijk! [naar artikel]
Het vlees voor de gourmet zit in de koelkast: oef, toch al iets van je to-dolijstje afgevinkt. Maar wat nu? Wat serveer je als nevengerechten bij je gourmet? We vroegen enkele smakelijke recepten aan chefs Sofie Dumont en Danny Jansen. [naar artikel]
Yuhan Tan heeft in zijn tweede partij van de Taiwanees Chou Tien Chen verloren. De nummer 9 van de wereld was in twee sets te sterk voor onze landgenoot, het werd 14-21 en 8-21. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers uit Limburg. Meer dan twintig chefs en foodies uit onze provincie verklapten ons hun zomertopper. Ontdek ze hier allemaal. Smakelijk! [naar artikel]
World Vegan Day is meteen het startschot van ‘Try Vegan’, een uitdaging om de hele maand november zo veel mogelijk veganistische gerechten op tafel te toveren. Gerenommeerde chefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman delen alvast enkele recepten om je op weg te helpen. [naar artikel]
Een retourtje naar Mexico of Panama voor amper 240 euro? De wereld rond in anderhalve maand voor 831 euro? De Nederlandse (reis)blogger Jelmer de Boer (31) geeft in zijn nieuw boek ‘Thuisblijven is duurder’ een reeks tips en trucs om goedkope vliegtickets te boeken. “Ik krijg vaak de vraag: hoe vlieg je zo goedkoop?”, vertelt hij. “Iedere reis vereist een ander strijdplan. Daarom heb ik mijn tips in een boek gebundeld.” [naar artikel]
Het laatste waar je zin in hebt tijdens een hittegolf: zware gerechten waar je helemaal loom van wordt. Wat je eet is belangrijk als het zo warm is, want de juiste voeding verkoelt je ook. Gelukkig hebben onze 3 HLN-chefs volledig door wat er op het menu moet staan tijdens hete dagen. Met deze 5 recepten zit je goed - en koel - volgende week. Smakelijk! [naar artikel]
De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Volgens hun collega-chefs behoren drie Belgische chefs tot de honderd beste koks in de wereld. Dat blijkt uit een lijst van het Franse magazine Le Chef. Voor de vijfde keer staat een Fransman op de prestigieuze eerste plek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.