De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘We creëren de illusie van een tepel’

De Standaard

18/03/2023 - 05:25

Tepels tatoeëren op gereconstrueerde borsten, na kanker, gebeurt steeds vaker en ook de vraag naar penistatoeages bij trans­personen neemt toe. ‘Het is wonderlijk wat zo’n beetje ­pigment doet.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper: “Op vakantie beet er een vis in m'n tepel” (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwempartij van de Nederlandse Geraldine Kemper (33) kende een onverwachte afloop. De presentatrice, bij ons vooral bekend van ‘Big Brother’, vertelt in haar podcast namelijk dat ze gebeten werd door een vis. In haar tepel.
  [naar artikel]
 2. ‘Ik had de illusie dat het Joegoslaviëtribunaal een afschrikkende werking zou hebben’ (17/04/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 3. ‘Ik had de illusie dat het Joegoslaviëtribunaal een afschrikkende werking zou hebben’ (17/04/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 4. Film, een illusie. Koffietafelboeken met een verhaal (06/12/2022 - De Wereld Morgen)
  Veel Nederlandstalige filmboeken verschijnen er niet, maar nu belandden er toch enkele indrukwekkende exemplaren op onze leestafel. Het lijvige ‘Film. Een geschiedenis’, een studie die gaat voor een inclusieve kijk op de filmgeschiedenis. En ‘Donker en onnatuurlijk’, een fraai vormgegeven trip door het grafisch werk van tekenaar Milan Hulsing. Twee filmboeken die mogen gezien en gelezen worden. Die vertrekken van film als illusie om een verhaal te vertellen. The post Film, een illusie. Koffietafelboeken met een verhaal appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 5. Welk type tepel heb jij? (09/08/2018 - Metro)
  Tepels bestaan in alle vormen en kleuren. De Britse krant The Sun onderscheidt maar liefst acht verschillende soorten tepels. Welk type tepel heb jij? Doe de test!     Het bericht Welk type tepel heb jij? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Adieu beha, welkom tepel: ‘Wat is er in godsnaam zo erg aan een borst in de openbare ­ruimte?’ (28/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. ‘De Russen creëren de illusie dat alles verloren is, maar bereiden zich voor om de straten van Cherson te verdedigen’ (26/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. Madonna boos over verwijderde tepel-foto's op Instagram (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Madonna is niet te spreken over het feit dat Instagram een aantal foto’s van haar account heeft verwijderd omdat ze daarop met een blote tepel te zien was. De 63-jarige jarige zangeres is des duivels en laat dat op niet te missen wijze weten via datzelfde sociale medium.
  [naar artikel]
 9. KVS-directeur Michael De Cock: ‘Het is een grote illusie dat je niets zou hebben aan nutteloze dingen’ (27/05/2023 - De Tijd)
  06:30 ‘Alleen verbeelding kan ons redden’ is de titel van het nieuwste boek van Michael De Cock. Een boek als een reis door zijn wereld van cultuur, ideeën en herinneringen, een reis die hij maakt met de Am...
  [naar artikel]
 10. Steven De Blieck (32) uit ‘Taboe’: “Dat mensen met autisme structuur nodig hebben, is een aangeleerde illusie” (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik hoop dat mijn deelname aan ‘Taboe’ kinderen met autisme helpt met een vroege diagnose, en dat hen een lawine aan miserie bespaard kan worden”, tweette Steven De Blieck (32). Hij is één van de vier mensen met autismespectrumstoornis (ASS) uit ‘Taboe’ van zondagavond en doet nu een oproep: “Laat begeleiders vroeg genoeg de juiste vragen stellen, dan is de kans véél groter dat je, ondanks de ASS, veel steviger in het leven zal staan. Liever dat dan als autist in de illusie trappen dat je enkel structuur nodig hebt.”
  [naar artikel]
 11. Opvallende installatie duikt op aan Scheldekaaien: ‘Fashion balls’ zetten programma MoMu in de kijker (06/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de De Gerlachekaai in Antwerpen duikt een opvallende installatie op: kleurrijke ‘Fashion Balls’ zetten het ambitieuze heropeningsprogramma ‘Mode 2.021 Antwerpen – Mode/Bewust’ van het ModeMuseum Antwerpen in de kijker. Iedereen die wil, kan erin plaatsnemen en zo de illusie creëren gekleed te zijn in een reuzenrok.
  [naar artikel]
 12. Nieuw streetartwerk van gestraft jongetje siert fietsroute langs Grotesteenweg (10/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen weekend legde Smok de laatste hand aan een nieuwe muurschildering op de Berchemse Grotesteenweg. Het werk kadert in de serie ‘Fake Views’, een reeks van trompe-l’oeil streetartwerken die telkens op een originele manier een optische illusie creëren.
  [naar artikel]
 13. Waarom je favoriete parfum binnenkort misschien niet meer ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ heet (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Opium’ van Yves Saint Lauren, ‘Black Orchid’ van Tom Ford en ‘Noir’ van Coco Chanel. Allemaal zijn het parfums die tot voor kort werden omschreven als een ‘oriëntale’ geur. In de laatste maanden vervingen heel wat merken die term echter door andere labels. Het gebruik van de term ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ is achterhaald en kwetsend, klinkt het in de parfumwereld.
  [naar artikel]
 14. “Danst mijn vriend met andere vrouwen, dan schiet ik in een kramp.” Chloë (23) is soms erg jaloers, expert geeft raad (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik schaam me voor mijn jaloers gedrag. Absurde vragen als ‘Is mijn lief te dronken?’ en ‘Vindt hij die vrouw leuker zijn dan mij?’ flitsen door mijn hoofd.” Niemand is graag jaloers. Ook Chloë (23) heeft soms een knagend gevoel dat ze moeilijk kan controleren. Volgens psychologe Sarah Van Pelt is ‘gezonde’ jaloezie een illusie. Hoe weet je of jouw jaloezie te ver gaat? En vooral: wat kun je eraan doen? “Het is een grote valkuil om te denken dat alle schuld bij je partner ligt.”
  [naar artikel]
 15. “Als mijn vriend danst met andere vrouwen, schiet ik in een kramp.” Chloë (23) is soms jaloers, expert geeft raad (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik schaam me voor mijn jaloers gedrag. Absurde vragen als ‘Is mijn lief te dronken?’ en ‘Vindt hij die vrouw leuker zijn dan mij?’ flitsen door mijn hoofd.” Niemand is graag jaloers. Ook Chloë (23) heeft soms een knagend gevoel dat ze moeilijk kan controleren. Volgens psychologe Sarah Van Pelt is ‘gezonde’ jaloezie een illusie. Hoe weet je of jouw jaloezie te ver gaat? En vooral: wat kun je eraan doen? “Het is een grote valkuil om te denken dat alle schuld bij je partner ligt.”
  [naar artikel]
 16. Vincent Van Quickenborne: ‘Het is een illusie dat het makkelijker zou gaan zonder de Walen’ (16/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Vijf valkuilen die elke blokkende student moet vermijden: ‘De illusie van competentie’ (23/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Resistente ziekenhuisschimmel krijgt wereldwijd voet aan de grond: ‘Een illusie dat we dit kunnen buitenhouden’ (27/03/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 19. Adembenemend illusie laat kolkende golven los in glazen gebouw (24/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul kan je tegenwoordig een waanzinnige ‘anamorfische illusie’ terugvinden. Stormachtige golven lijken gevangen te zitten in een appartement dat volledig door ramen is omgeven. Zo een anamorfische illusies doen zaken die eigenlijk gewoon vlak zijn toch als driedimensionaal lijken. Het technologiebedrijf d’strict heeft met deze illusie, simpelweg ‘Wave’ genoemd (oftewel ‘golf’) volgens zichzelf de grootste anamorfische illusie ter wereld gemaakt.
  [naar artikel]
 20. Expert Rem Korteweg: ‘We mogen niet de illusie koesteren dat het conflict voorbij is als de gaskraan dichtgaat’ (08/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. Is groen vliegen een illusie? ‘Er is geen eenvoudige oplossing. Dit vereist een nieuw type vliegtuig’ (15/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 22. Waarom Mark Elchardus Vlaams-nationalist werd: ‘Een Belgische gemeenschap? Die illusie ben ik kwijt’ (19/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 23. Revolutie in lingerieland: ‘Aan vrouwen werd jarenlang een sprookje verkocht, een illusie van schoonheid’ (26/09/2021 - De Morgen)
  Rihanna’s radicaal diverse Savage X Fenty show is het bewijs van de aardverschuiving die heeft plaatsgevonden op de lingeriemarkt. Van een sector die sprookjes verkoopt naar eentje die de realiteit én je lichaam omarmt. ‘Lingerieproducten zijn weer voor jezelf, niet voor anderen’
  [naar artikel]
 24. Stiefdochter van Amerikaans vicepresident Kamala Harris toont tepel op de catwalk (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Model Ella Emhoff, stiefdochter van de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, heeft zich een beetje blootgegeven tijdens de New Yorkse modeweek. Letterlijk, want tijdens het defilé van Prabal Gurung kwam haar rechtse tepel piepen van onder een nonchalant geknoopt topje.
  [naar artikel]
 25. ‘Soms wekken economen de illusie dat ze de toekomst kunnen voorspellen’: het regent foute economische vooruitzichten (26/10/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Live - Zelensky waarschuwt voor ‘illusie’ dat Rusland de Oekraïense graanexport zal respecteren (02/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. ‘Poetin hoeft maar even te wapperen, en Europa zit al op de kast’ (26/12/2021 - De Morgen)
  De Russen deden moeilijk, Merkel ging weg, Hongarije en Polen lagen dwars en dan was er ook nog dat virus. Europa-experts Caroline de Gruyter (58) en Hendrik Vos (49) over de crisissen en het gebrek aan daadkracht van de EU. ‘Het is een illusie dat we ons kunnen beschermen zonder anderen pijn te doen’.
  [naar artikel]
 28. ‘Het is een illusie dat we ons kunnen beschermen zonder anderen pijn te doen’ (26/12/2021 - De Morgen)
  De Russen deden moeilijk, Merkel ging weg, Hongarije en Polen lagen dwars en dan was er ook nog dat virus. Europa-experts Caroline de Gruyter (58) en Hendrik Vos (49) over de crisissen en het gebrek aan daadkracht van de EU. ‘Poetin hoeft maar even te wapperen, en Europa zit al op de kast.’
  [naar artikel]
 29. Bizar! Het internet opnieuw in de war door optische illusie (15/10/2018 - Metro)
  Het is weer tijd voor een optische illusie. Heel wat mensen kunnen het er maar niet over eens worden of dit een nek of een rug is. De foto werd op Twitter geplaatst door @LilMaarty en kreeg ondertussen al meer dan 70.000 vind-ik-leuks. Na een hevige Twitter-discussie blijkt het toch om een rug te gaan. Lees ook : Is het een deur of een strand? Optische illusie verdeelt het internet Het bericht Bizar! Het internet opnieuw in de war door optische illusie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Nederlander van dubbele Ferrari-crash met Belg in Italië spreekt: “We mogen blij zijn dat we niet gewond raakten” (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de twee peperdure Ferrari’s die afgelopen zaterdag op bizarre wijze werden gelanceerd in een villawijk in Italië, werd bestuurd door Nederlander Ivo Breukers. Of zijn rode 296 GTB, met een nieuwwaarde van 300.000 euro, total loss is, weet hij nog niet. Hij is vooral blij niet gewond te zijn geraakt, zo doet hij nu zijn verhaal bij de collega’s van ‘De Gelderlander’. “Bij die bocht krijg je de illusie dat de weg rechtdoor loopt", getuigt hij.
  [naar artikel]
 31. Twitter in de ban van nieuwe illusie : is het een kraai of een kat? (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Naar goede gewoonte vind je op het internet altijd wel een foto waar je twee maal naar moet kijken. Of ben je de heisa rond ‘The Dress’ en ‘Laurel...
  [naar artikel]
 32. Waar is de tepel van Cher gebleven? (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de Billboard Music Awards verscheen de ondertussen 71-jarige Cher voor het eerst in 15 jaar nog eens op het podium van een grote awardsshow. Ze bracht er haar grote hits 'Believe' en 'Turn Back Time', maar het was vooral haar boezem die over de tongen ging achteraf. Op Twitter vroegen veel mensen zich af waar haar ene tepel gebleven was.
  [naar artikel]
 33. ‘Pro’-controllers als Nacon Revolution X verkopen alleen maar de illusie van professionaliteit (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een eSporter in het diepst van je gedachten, ook al ben je een kneusje dat altijd op plaats 148 eindigt in Call of Duty: Warzone: dat is de belofte die een ‘pro controller’ als de Nacon Revolution X Pro met zich meebrengt. Maar is het inlossen van die fantasie ook 110 euro waard?
  [naar artikel]
 34. KIJK. Iraanse parlementariërs scanderen ‘dood aan Israël’ nadat Hamas grote verrassingsaanval uitvoert (07/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Iraanse politici scandeerden zaterdag in hun parlement ‘dood aan Israël’ na de ongekende, grootschalige inval van Hamas vanmorgen. De Palestijnse beweging is een “militaire operatie” gestart tegen Israël, met honderden raketaanvallen en met gewapende strijders die Israëlisch grondgebied zijn binnengetrokken. Als reactie daarop riepen de parlementariërs slogans als ‘leve Palestina’ en ‘Palestina zal winnen, Israël gaat eraan’.
  [naar artikel]
 35. Kourtney Kardashian pronkt met ‘optische illusie’-jurk, maar de reacties zijn verdeeld: “Ziet er belachelijk uit” (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op Instagram poseert Kourtney Kardashian (43) in een nieuwe jurk van Balmain. Het is niet zomaar een jurk, maar wél een optische illusie. Niet iedereen is fan van de outfit, integendeel. Haar volgers laten volop hun ongezouten mening horen op sociale media. “Deze jurk maakt me ongemakkelijk", klinkt het.
  [naar artikel]
 36. Patrick (63) toont litteken na borstkanker: “Ik dacht dat ik de eerste man in België was” (12/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een groot litteken, zijn tepel is weg. Patrick Bastiaens (63) toont zonder schroom zijn blote bast. Om mannen te sensibiliseren. “Ik wist niet dat borstkanker bij mannen bestond”, zegt Patrick, die in 2016 de diagnose kreeg. Hij ontwerpt een lintje voor de actie ‘Steun het Lintje’ van Pink Ribbon.
  [naar artikel]
 37. Patrick (63) toont litteken na borstkanker: “Ik dacht dat ik de eerste man in België was” (13/08/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een groot litteken, zijn tepel is weg. Patrick Bastiaens (63) toont zonder schroom zijn blote bast. Om mannen te sensibiliseren. “Ik wist niet dat borstkanker bij mannen bestond”, zegt Patrick, die in 2016 de diagnose kreeg. Hij ontwerpt een lintje voor de actie ‘Steun het Lintje’ van Pink Ribbon.
  [naar artikel]
 38. Waarom Elisabeth ‘Van België’ heette in het leger en Gabriël ‘Van Saksen-Coburg’ is (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend: prins Gabriël (19) is voor zijn legeropleiding ingeschreven als ‘leerling-officier Van Saksen-Coburg’. Prinses Elisabeth (20) was destijds ‘Van België’. Hebben broer en zus verschillende familienamen? Heeft koning Filip, zoals de Deense koningin Margrethe, ongemerkt een reorganisatie van de monarchie doorgevoerd? Of speelt er iets anders mee?
  [naar artikel]
 39. Patrick (63) uit Oevel toont litteken na borstkanker: “Ik dacht dat ik de eerste man in België was” (12/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een groot litteken, zijn tepel is weg. Patrick Bastiaens (63) toont zonder schroom zijn blote bast. Om mannen te sensibiliseren. “Ik wist niet dat borstkanker bij mannen bestond”, zegt Patrick, die in 2016 de diagnose kreeg. Hij ontwerpt een lintje voor de actie ‘Steun het Lintje’ van Pink Ribbon.
  [naar artikel]
 40. ‘De strijd om de middenklasse dreigt door te slaan’: stedenbouwkundige over de stad na corona (09/03/2022 - De Morgen)
  We gingen fietspaden bouwen, skatepleintjes aanleggen en buurten groener maken. Maar nu Covid-19 op zijn retour is, zijn we een illusie armer, zegt stedenbouwkundige Luce Beeckmans (UGent). ‘Nee, onze steden zijn er niet beter op geworden.’
  [naar artikel]
 41. ‘Het is een illusie dat de problemen zich oplossen als we enkel de rijkste één procent aanpakken’ (05/06/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 42. Charlize Theron: “Perfectie? Dat is een illusie” (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is bloedmooi, succesvol en al veertien jaar ‘the golden girl’ van Diors parfum J’adore. Toch staat actrice en fotomodel Charlize Theron (43),...
  [naar artikel]
 43. Surreëel avontuur ‘Clash: Artifacts of Chaos’ is een ‘punkfantasie’ (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof je nog niet genoeg had gesakkerd op ‘Elden Ring’ en ‘Wo Long: Fallen Dynasty’ komt nu ook ‘Clash: Artifacts of Chaos’ om de hoek kijken, een nieuwe ridicuul moeilijke game van de Chileense studio Ace Team. De Chileense makers zien er eerder een mix van ‘Dark Souls’ en ‘God of War’ in. Met een visuele stijl die ze zelf ‘punk fantasy’ noemen.
  [naar artikel]
 44. Belgische ‘coëfficiëntie’: ‘veilige’ plek (én bijhorend recht­streeks CL-tic­ket) op de ­ran­king forse stap dichter na vliegende start in Europa (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtstreeks ticket in de CL-groepsfase voor 2024: dàt is de inzet van alle Belgische clubs in Europa. De sterren staan gunstig. Alleen België en Hongarije verloren nog niet in de groepsfases. Doe zo voort, en België herovert een ‘veilige’ plek op de coëfficiëntenranking.
  [naar artikel]
 45. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 46. Nog geen 35 jaar en al CEO: ‘Ik probeer extreem close bij mijn werknemers te staan’ (10/10/2021 - De Morgen)
  België en Noorwegen hebben de jongste CEO’s ter wereld: de bedrijfsleider is hier gemiddeld 47 jaar bij zijn benoeming. Maar hoe runnen CEO’s en onder­nemers die nog eens tien jaar jonger zijn hun ‘boîte’? ‘Ik heb lak aan hiërarchie.’
  [naar artikel]
 47. Na ‘De Soundmixshow’ is Bart Kaëll nu te zien in opvolger ‘Starstruck’: “Security dacht dat ik zwerver was” (01/12/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is het nieuwe programma ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor de vroegere ‘Soundmixshow’-host Bart Kaëll, die in de jury zal zetelen. Hoe kijkt hij aan tegen het inruilen van zijn presentatiemicro voor de juryzetel? “Ze gaan mij ‘de strenge’ vinden.”
  [naar artikel]
 48. Jani heeft zijn handen vol met Sabine, die dweept met de porno-Barbie look: “Als je tepel niet in je top raakt, dan is dat geen top meer, hé” (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de allerlaatste aflevering van dit seizoen ‘Zo Man Zo Vrouw’, heeft Jani zijn handen vol met de wulpse Sabine. Haar kleerkast hangt namelijk vol...
  [naar artikel]
 49. KIJK. BV’s zingen benefietnummer ‘People Help the People’ voor slachtoffers Syrië en Turkije (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Exact 33 jaar na het onsterfelijke ‘Samen Leven’ weerklinkt nu ‘People help the people’. Het Vlaamse antwoord op ‘Band Aid’ en ‘Heal The World’. Een song ten voordele van de slachtoffers in Syrië en Turkije. Maar liefst 35 artiesten geven het beste van zichzelf voor het goede doel. Bekijk hier voor het eerst de videoclip.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy