Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Apache

'Hallo, wanneer gaan de opiniepeilers op pad?'

18/03/2023 - 06:13
"Deze week kreeg De Helpdesk een oproep van een radeloze partijvoorzitter."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na de les van vier jaar geleden: waarom zaten de opiniepeilers er alweer naast? (05/11/2020 - De Morgen)

Ondanks het debacle van vier jaar geleden wisten de meeste opiniepeilers het zeker: uit bijna ieder onderzoek bleek dat Joe Biden deze verkiezingen comfortabel zou gaan winnen, en nee, dit keer vergisten zij zich niet. Vervolgens doet Trump het veel beter dan verwacht, en loopt het toch uit op een nek-aan-nekrace tussen de twee kandidaten. Hoe kan dat? [naar artikel]


2. "Campagne Trump zet opiniepeilers aan de deur na gelekte, lage resultaten" (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

De campagne voor de herverkiezing van de Amerikaanse president Donald Trump heeft de banden gebroken met enkele van de eigen opiniepeilers, nadat... [naar artikel]


3. Test uw showbizzkennis in de grote HALLO-quiz (06/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Al 200 nummers is de HALLO uw trouwe gids door het tv- en showbizzlandschap. Maar hoe grondig pluist u elk weekend de HALLO uit? Met andere woorden: bent u écht op de hoogte van het reilen en zeilen van onze BV’s? Er is maar één manier om dat te testen: met onze enige echte HALLO-quiz. [naar artikel]


4. Hallo? Hallo? Kan ik hier nog ergens bellen? (07/04/2019 - De Morgen)

"Nooit heeft iemand ze dank- uwel gezegd. Voor dit plezier, bijvoorbeeld."Hallo, is het bij Van Renterghem?""Neen, het is hier Bordeel Frisco.""Oh, pardon, madame." [naar artikel]


5. Hallo opwarming, hallo exotische dieren: met ‘dank’ aan klimaatopwarming kun je ook hier zoetwaterkwallen spotten (09/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Hallo, hallo, is er iemand thuis?’: woede over fouten van het leger bereikt hoogtepunt bij Russische haviken (11/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. COLUMN. Wat u nooit zag in ’De Rechtbank’: het leven zoals het is in correctionele kamer AC3 (26/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

“Hallo? Hallooo? Hallo?” “Ik probeer een gedetineerde naar boven te krijgen.” [naar artikel]


8. Lukaku kan spanning rond Manchester United vanavond milderen, Mourinho lacht crisis weg (02/10/2018 - De Morgen)

'Hallo, hallo, hallo.' Voor een camera weet José Mourinho zich wel te gedragen. Op zijn persconferentie voor de wedstrijd tegen Valencia oogde de coach van Manchester United ontspannen. Toch wankelt zijn stoel. [naar artikel]


9. Wanneer draag ik nu een mondmasker en wanneer niet? (03/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Op maandag 4 mei gaat de versoepeling in ons land echt van start en gaat fase 1 van het exitplan in. Heel wat mensen kunnen opnieuw gaan werken, we mogen weer wat meer gaan sporten en de stoffen- en naaiwinkels gaan open. Mondmaskers zullen niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven. Maar wanneer moet je zo’n masker dragen? Wanneer is het verplicht? En wanneer is het overbodig? [naar artikel]


10. Biden loopt uit in peilingen: “Trump reageert verkeerd op onrust” (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

President Trump verliest steun onder Amerikanen. Hij ziet zijn opponent Joe Biden ruim voorop gaan in opiniepeilingen. Het beeld dat opiniepeilers... [naar artikel]


11. Daarom zaten de opiniepeilers ernaast (07/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


12. Annemie Struyf bijt van zich af: “Ik ben het beu dat ik in élk interview vragen krijg over mijn leeftijd” (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Annemie Struyf vierde het voorbije weekend haar 62ste verjaardag. Op Instagram reageert ze erg dankbaar, maar er moet haar ook iets van het hart. Ze is het namelijk beu dat ze in elk interview vragen krijgt over haar leeftijd. “Hoe lang ik nog door wil gaan? Wanneer ik van plan ben op met pensioen te gaan? Hallo? De pensioenleeftijd is tegenwoordig 67 jaar.” [naar artikel]


13. Hallo Siri, moeten we vol voor de zege gaan? (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


14. Lockdown heeft ons lui gemaakt: personal trainer geeft originele tips om meer te bewegen (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een paar weken geleden zag je op straat overal wandelaars en fietsers. Maar nu krijgen andere zaken voorrang. Hallo vrienden, hallo terrasjes! Onze... [naar artikel]


15. Tom Meeuws over Hallo Politici: “Mensen zijn blij dat ze een vraag kunnen stellen aan een politicus” (23/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Wie graag zelf eens een vraag zou stellen aan een politicus, kan terecht op het webplatform ‘Hallo politici’. Dat probeert de burger dichter bij de politiek te brengen en omgekeerd. Soms ook letterlijk, door een ‘Hallo Politici Pop-Up” te organiseren, waar je je prangende vragen in levende lijve kan stellen aan een politicus. Zoals deze middag in de Permeke Bibliotheek, met Tom Meeuws (sp.a) en Bart Staes (Groen). [naar artikel]


16. Lang blijft maar gaan, hallo Frank de Boer? “Het grote Oranje is een jongensdroom” (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie of wat stopt Noa Lang (21)? Wééral beslissend als doelpuntenmaker en als aangever, wat zijn totaal op 9 goals en 7 assists brengt. Sinds zijn ‘doublette’ tegen Eupen op tweede kerst was de Nederlander nu 9 keer bepalend in 7 wedstrijden. Cijfers die doorgaans goed zijn voor een Gouden Schoen, en straks ook voor een selectie voor Oranje. Hallo Frank De Boer? [naar artikel]


17. "Zo'n belangrijke weg verboden voor fietsers: hallo?" Politici gaan in de verdediging: "Daar is een reden voor" (08/10/2018 - VRT NWS)

"De Kortrijksepoortstraat– zo'n belangrijke as naar het station (van Gent-Sint-Pieters, n.v.d.r.) 'verboden voor fietsers' – hallo?". Het is de titel van het meest populaire voorstel uit Gent en bij uitbreiding Oost-Vlaanderen op jijkiest.be. Mathias De Clercq (Open VLD) en Filip Watteeuw (Groen-SP.A) laten weten dat ze niet van plan zijn om het huidige verbod op te heffen. [naar artikel]


18. Speciale 'Hallo Hautekiet' wordt uitgezonden op Radio 1 én StuBru (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een tweet van Goedele Wachters beslechtte gisteren het pleit: Jan Hautekiet gaat zijn radioprogramma 'Hallo Hautekiet' nog éénmaal brengen voor... [naar artikel]


19. Albertine (82) krijgt beroerte tijdens opnames 'Hallo Televisie!' (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Albertine De Bondt (82) zal een tijdje niet meer te zien zijn in 'Hallo Televisie!' op Eén. De publiekslieveling kreeg vrijdag een beroerte [naar artikel]


20. “Hallo, broeder”: moslim begroet gewapende terrorist aan moskee, enkele seconden later breekt de hel los (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Hallo, broeder.” Met die woorden verwelkomde een moslim de terrorist die in Christchurch 49 doden maakte. Seconden later zou de hel aan de eerste... [naar artikel]


21. Tweet van Goedele Wachters doet het: 'Hallo Hautekiet' keert eenmalig terug (06/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

'Hallo Hautekiet', het legendarische Studio Brussel-radioprogramma uit de jaren negentig keert eenmalig terug op Radio 1. [naar artikel]


22. COLUMN RUDI MOESEN: Gratis taart voor 1 jaar Hallo Limburg (01/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Woensdag 10 februari is het feest. Die dag vieren we 1 jaar Hallo Limburg. Maar het wordt een vreemde verjaardag, na een bijzonder jaar dagtelevisie maken. Ook dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus. [naar artikel]


23. Hallo Limburg viert eerste verjaardag met heel wat taart (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Op 10 februari 2020 ging Hallo Limburg van start. En toen kwam corona. De ploeg zette virtueel door en mag woensdag de eerste verjaardag van het studioprogramma vieren. Met taart, zoals het hoort. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!