De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Auto belandt op zijn zij in Galgestraat, ook twee geparkeerde wagens raken beschadigd

Gazet van Antwerpen

18/03/2023 - 17:37

In de Galgestraat in Mechelen gebeurde zaterdagnamiddag een spectaculair ongeval. Een voorbijrijdende wagen raakte wellicht een geparkeerde auto, kwam op zijn zij terecht en raakte daarbij een tweede geparkeerde wagen. De chauffeur raakte niet gewond, maar werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto ramt meerdere geparkeerde wagens en gaat over de kop (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Autolei in Wommelgem, ter hoogte van Fort 2, zijn meerdere wagens beschadigd geraakt bij een ongeval. Een auto met Poolse nummerplaat week om een onbekende reden van zijn rijbaan af en ramde daarbij meerdere geparkeerde wagens. Vervolging ging hij zelf over de kop.
  [naar artikel]
 2. Vijf auto's beschadigd bij crash in Dilsen (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rijksweg is vrijdag rond 9.45 uur een auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Het aanrijdende voertuig komt op zijn kant terecht. Nog drie andere geparkeerde auto’s raakten beschadigd bij de klap. De bestuurder wordt afgevoerd naar het ziekenhuis voor verzorging. Twee voertuigen moeten worden getakeld.
  [naar artikel]
 3. Bestuurster vlucht na botsing tegen 3 geparkeerde auto’s (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval in de Rijschoolstraat werden zondag rond 19.30 uur drie geparkeerde wagens beschadigd.
  [naar artikel]
 4. Twee geparkeerde auto’s beschadigd bij botsing op Hasseltsesteenweg in Kortessem (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen twee auto’s aan de Alvo in Kortessem zijn ook twee geparkeerde voertuigen beschadigd. Eén gewonde is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 5. Vrachtwagen verliest lading in Deurne: zware balk belandt op dak geparkeerde auto (08/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrachtwagenchauffeur heeft dinsdagmiddag behoorlijk wat ravage veroorzaakt in Deurne. De bestuurder week af van zijn rijvak op de Bisschoppenhoflaan, waardoor hij een deel van zijn lading verloor. Een zware stalen balk kwam op een geparkeerde auto terecht, ook twee andere voertuigen zijn beschadigd.
  [naar artikel]
 6. Auto knalt in rij geparkeerde auto’s in Tongeren: een gewonde (05/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Elderseweg is maandagavond een auto van de weg geraakt en in een rij geparkeerde auto’s gereden. Vier geparkeerde auto’s raakten beschadigd. De bestuurder van de auto raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. 
  [naar artikel]
 7. Jonge vrouw beschadigt vier geparkeerde wagens in Berchem: bestuurder mogelijk afgeleid door gsm (07/10/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval in Berchem raakten vrijdagmiddag in totaal vijf wagens beschadigd. De bestuurder, een 19-jarige vrouw, miste haar bocht en knalde op een rij geparkeerde auto’s. Ze raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 8. Auto gaat over de kop en beschadigt geparkeerde wagens na ongeval aan Cultureel Centrum in Hasselt (27/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een spectaculair ongeval op de Kunstlaan in Hasselt zijn vrijdagochtend rond 8.45 uur vijf wagens beschadigd geraakt. Een vrouw en twee kinderen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 9. Auto belandt op dak in Lanaken (16/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag is een auto op zijn dak beland in de Bessemerstraat in Lanaken. De bestuurder bleef als bij wonder ongedeerd. Bij het ongeval raakte een geparkeerde VW Caddy beschadigd.
  [naar artikel]
 10. Bestuurder vlucht weg nadat hij twee geparkeerde auto’s aanrijdt (02/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee geparkeerde auto’s zijn vrijdagnacht zwaar beschadigd geraakt na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf in de Renlaan in Sint-Job-In-’t-Goor (Brecht). De vluchtende bestuurder kon dankzij ANPR-camera’s worden geïdentificeerd.
  [naar artikel]
 11. Brandstichter slaat weer toe in Hoboken: twee wagens zwaar beschadigd (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Frieslandstraat in Hoboken is donderdagnacht brand gesticht in twee geparkeerde wagens. Maandagnacht werden in dezelfde straat ook al twee wagens in brand gestoken. De politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 12. Auto belandt op dak na botsing met twee geparkeerde wagens: 86-jarige bestuurster naar ziekenhuis (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de Theodoor Vermijlenstraat in Baasrode is een 86-jarige vrouw vrijdagmiddag met haar voertuig op haar dak terechtgekomen. Dit gebeurde nadat ze twee geparkeerde voertuigen aangereden heeft. De vrouw werd lichtgewond en in shock naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 13. Jonge chauffeur veroorzaakt ravage tijdens ritje met nieuw wagen van vader: drie wagens total loss (03/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Lede zijn zaterdagochtend drie wagens onherstelbaar beschadigd geraakt nadat een jonge chauffeur net voor een kleuterschooltje de controle over het stuur verloor. Twee geparkeerde wagens deelden in de brokken. Extra pijnlijk: de jongeman reed met de pas gekochte auto van zijn vader.
  [naar artikel]
 14. Jonge chauffeur veroorzaakt ravage tijdens ritje met nieuwe wagen van vader: drie wagens total loss (03/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Lede zijn zaterdagochtend drie wagens onherstelbaar beschadigd geraakt nadat een jonge chauffeur net voor een kleuterschooltje de controle over het stuur verloor. Twee geparkeerde wagens deelden in de brokken. Extra pijnlijk: de jongeman reed met de pas gekochte auto van zijn vader.
  [naar artikel]
 15. Zes geparkeerde wagens beschadigd door vrachtwagens die bocht missen in Antwerpen (23/08/2017 - De Redactie)
  Sinds de "knip" in Antwerpen hebben vrachtwagens die de omleiding moeten volgen als zes geparkeerde wagens beschadigd, door een bocht die de voertuigen amper kunnen nemen. 
  [naar artikel]
 16. Dronken chauffeur ramt geparkeerde auto’s (04/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Tweemontstraat raakten zaterdagnacht zeven auto’s beschadigd door een dronken chauffeur die de controle over zijn BMW M2 verloor. “De bestuurder reed eerst twee geparkeerde auto’s aan. Hij botste vervolgens tegen een derde auto waardoor ook de twee auto’s ervoor beschadigd raakten”, zegt de Antwerpse politie. “Aan de overkant van de straat raakte hij nog een auto.” De auto van de brokkenpiloot strandde ter hoogte van de Van Amstelstraat, het voertuig moest getakeld worden. De chauffeur, een 31-jarige man uit Sint-Niklaas werd voor verzorging naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. “Hij blies positief en zijn rijbewijs werd met onmiddellijke ingang voor vijftien dagen ingetrokken”, zegt de politie.
  [naar artikel]
 17. Ravage in Wichelen: automobilist wordt onwel en knalt tegen drie geparkeerde wagens (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Statiestraat in Wichelen raakten woensdagavond drie wagens quasi onherstelbaar beschadigd nadat een automobilist inreed op geparkeerde wagens. De aanrijdende wagen werd mogelijk bestuurd door een leerling-chauffeur.
  [naar artikel]
 18. Auto ramt geparkeerde wagens in Borgloon (09/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Tongersesteenweg in Borgloon botste maandagavond een auto tegen enkele geparkeerde wagens. De ambulance en mug kwam ter plaatse.
  [naar artikel]
 19. Vier auto's beschadigd bij klap op Kempische Steenweg (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn maandag rond 11.45 uur op de Kempische Steenweg gebotst. Twee geparkeerde auto’s werden door de klap ook beschadigd. Saskia B. (26) uit Diest raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 20. Ravage in Wichelen: leerling-chauffeur wordt onwel en knalt tegen drie geparkeerde wagens (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Statiestraat in Wichelen raakten woensdagavond drie wagens quasi onherstelbaar beschadigd nadat een leerling-chauffeur inreed op geparkeerde wagens.
  [naar artikel]
 21. Onbekende vandaal beschadigt geparkeerde wagens op het Eilandje met terrasstoel (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een vandaal heeft afgelopen woensdag stevig huisgehouden in de Adriaan Brouwerstraat, op het Eilandje. De voorlopig onbekende man ging enkele geparkeerde wagens te lijf met een terrasstoel. Vier wagens raakten beschadigd. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 22. Auto botst tegen twee geparkeerde voertuigen (30/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op de Rijksweg zijn maandag rond 9.30 uur twee geparkeerde auto beschadigd geraakt. Een 37-jarige chauffeur wilde zijn zonnebril nemen, verloor de controle over het stuur en botste op de parkeerstrook tegen de andere voertuigen. Niemand raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 23. Beschonken vrouw (25) rijdt tegen geparkeerde auto in Maaseik (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het rijbewijs van een 25-jarige bestuurster is zaterdag rond middernacht ingetrokken op de Maastrichtersteenweg in Maaseik. De vrouw had te veel gedronken. Ze was met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden. De twee voertuigen zijn zwaar beschadigd door de aanrijding.
  [naar artikel]
 24. Autobestuurder verliest controle over het stuur en beschadigt geparkeerde wagens (22/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Turckstraat in Antwerpen-Noord zijn vrijdagmiddag vijf auto’s beschadigd geraakt bij een verkeersongeval.
  [naar artikel]
 25. Tiental wagens beschadigd door vandalen (12/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben zaterdag lelijk huisgehouden in de VIIde-Olympiadelaan in de wijk Kiel. Een tiental geparkeerde wagens raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 26. Bestuurder ramt twee geparkeerde auto’s en belandt op zijkant in Berchem (10/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder heeft maandagavond twee geparkeerde auto’s geramd in de Oogststraat in Berchem. Daarna belandde de Range Rover op de zijkant. Niemand raakte ernstig gewond.
  [naar artikel]
 27. Dronken bestuurder gewond na botsing tegen geparkeerde auto in Maaseik (27/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder (54) is vrijdag rond 23.30 uur tegen een geparkeerde wagen gebotst in de Monseigneur Koningsstraat. De man blies positief en verloor meteen zijn rijbewijs. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De geparkeerde auto is zwaar beschadigd.  
  [naar artikel]
 28. Auto vat vuur op parking elektrozaak (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 6.45 uur is een auto in brand gevlogen op een parking langs de Breeërsteenweg in Kinrooi. Van onder de motorkap steeg rook op. De brandweer heeft de auto geblust. Er is geen schade aan andere geparkeerde wagens, ook de elektrozaak is niet beschadigd.
  [naar artikel]
 29. Auto knalt tegen drie geparkeerde wagens (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg in Diepenbeek is zondagochtend een bestuurder geslipt en tegen verschillende geparkeerde wagens gebotst.
  [naar artikel]
 30. Omgewaaide boom vernielt twee geparkeerde wagens in Blaasveld: “We wisten dat dit ooit zou gebeuren” (18/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In het centrum van Blaasveld (Willebroek) viel vrijdagnamiddag een grote boom op twee geparkeerde wagens en tegen de gevel van een huis. Gelukkig zijn er geen slachtoffers, maar de materiële schade is groot. Een van de twee wagens is volledig vernield.
  [naar artikel]
 31. Jonge chauffeur veroorzaakt ravage tijdens ritje met nieuw wagen papa: 3 wagens total loss (03/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Overimpestraat in Lede raakten zaterdagochtend drie wagens onherstelbaar beschadigd nadat een jonge chauffeur net voor wijkschooltje Toverimpe de controle over het stuur verloor. Twee geparkeerde wagens deelden in de brokken.
  [naar artikel]
 32. Bestelwagen ramt geparkeerde wagens, zeven auto’s lopen schade op (02/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een bestelwagen reed vrijdagavond knalde voor middernacht langs de Brugsesteenweg in Egem op een aantal geparkeerde wagens. De ravage is groot, maar liefst zeven wagens liepen schade op.
  [naar artikel]
 33. Bestuurder onder invloed van alcohol botst tegen geparkeerde wagens (16/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De bestuurder heeft schade aangericht aan twee geparkeerde auto's aan de Lambrechtshoekenlaan.
  [naar artikel]
 34. Stelling waait om en valt op geparkeerde auto (13/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de De Bosschaertstraat op het Kiel is door het stormweer een stelling omgevallen. Een geparkeerde auto raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 35. Schouw valt op geparkeerde wagens (28/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  In de Frère Orbanstraat in Oostende is woensdagmorgen een schouw van een rijwoning naar beneden gekomen. Verschillende auto's raakten beschadigd.
  [naar artikel]
 36. Kraanwagen kantelt op geparkeerde wagens en katapulteert voertuig tegen gevel van woning: “Voordeur volledig losgerukt” (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Kortrijksesteenweg in Deinze is ter hoogte van Aldi een spectaculair ongeval gebeurd. Een kraanwagen kantelde er na een aanrijding op drie geparkeerde wagens. Bij het ongeval raakte ook de gevel van een woning beschadigd.
  [naar artikel]
 37. Kraanwagen kantelt op geparkeerde wagens en katapulteert voertuig tegen gevel van woning: “Voordeur volledig losgerukt” (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Kortrijksesteenweg in Deinze is ter hoogte van Aldi een spectaculair ongeval gebeurd. Een kraanwagen kantelde er na een aanrijding op drie geparkeerde wagens. Bij het ongeval raakte ook de gevel van een woning beschadigd.
  [naar artikel]
 38. Bestuurder met vervallen rijbewijs ramt auto (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 40-jarige bestuurder uit Kinrooi heeft woensdagavond rond 19 uur tegen een geparkeerde auto gereden in de K. Fabiolalaan in Kinrooi. De auto ramde de zijflank. Beide wagens raakten zwaar beschadigd en zijn niet meer rijvaardig. De bestuurder had een vervallen rijbewijs.
  [naar artikel]
 39. Bestuurster richt ravage aan in Stekene en raakt zelf gewond (30/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Stekene heeft een vrouw vrijdagavond heel wat schade aangericht in de Kerkstraat. Om een nog onbekende reden had ze de controle over het stuur verloren. Daarbij reed ze twee geparkeerde wagens aan die zwaar beschadigd raakten, net als haar eigen auto.
  [naar artikel]
 40. Vrachtwagen te breed voor omleiding via Korte Winkelstraat: “Al drie wagens beschadigd” (15/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vrachtwagens die de omleiding voor de knip van de Leien volgen via de Korte Winkelstraat, hebben al verschillende geparkeerde auto’s beschadigd omdat ze niet genoeg plaats hebben om af te slaan.
  [naar artikel]
 41. Bestuurder wordt onwel en ramt twee geparkeerde auto’s (01/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder werd woensdagnamiddag onwel op de Kapellei in Sint-Antonius. Twee geparkeerde wagens liepen zware averij op toen de man van de weg afweek.
  [naar artikel]
 42. Woning en wagens beschadigd door ontploffing in Berchem (17/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het Antwerpse district Berchem zijn in de nacht van zaterdag op zondag een woning en enkele geparkeerde wagens beschadigd geraakt door een ontploffing. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Het parket is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 43. Woning en wagens beschadigd door ontploffing in Berchem (17/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Berchem zijn in de nacht van zaterdag op zondag een woning en enkele geparkeerde wagens beschadigd geraakt door een ontploffing. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Het parket is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 44. Alweer ontploffing in Antwerpen: woning en wagens beschadigd door explosie in Berchem (17/07/2022 - VRT NWS)
  In het Antwerpse district Berchem zijn afgelopen nacht een woning en enkele geparkeerde wagens beschadigd geraakt door een ontploffing. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Het parket is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 45. Auto rijdt in op geparkeerde wagens in Tongeren (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond rond 19.45 u is er in Tongeren een wagen ingereden op drie geparkeerde wagens. Het ongeval vond plaats op de Bilzersteenweg. Er vielen drie lichtgewonden. De politie is ter plaatse gekomen.
  [naar artikel]
 46. Drie geparkeerde auto’s vatten vuur, ook gevels van woningen zwaar beschadigd (18/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bewoners van de Voordestraat in Zaventem zijn in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een hevige brand. Drie geparkeerde auto’s vatten...
  [naar artikel]
 47. Chauffeur ramt geparkeerde wagens op Autolei (12/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Autolei In Wommelgem werd zondagochtend tussen de Herentalsebaan en de Maria Clarastraat een tijdje afgesloten. Een bestuurder had er met zijn wagen twee geparkeerde wagens geramd.
  [naar artikel]
 48. Grote ravage bij verkeersongeluk: wagen belandt tegen gevel van woning in Mortsel (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een bestuurder heeft maandagnacht in Mortsel een ongeval veroorzaakt. Een geparkeerde wagen belandde daarbij tegen de voorgevel van een woning. Vier wagens geraakten beschadigd.
  [naar artikel]
 49. Auto rijdt tegen geparkeerde kraan in Wurfeld (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Gebroeders Crollstraat in Wurfeld is maandag een auto tegen een geparkeerde kraan gereden. De auto is zwaar beschadigd. Als bij wonder raakte niemand gewond. (mm)
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy