De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De Gentse fluit in ‘The whale’ en onze koe in ‘Jurassic park’: dit wist je nog niet over Belgische filmmuziek

Het Nieuwsblad

26/03/2023 - 11:02

Wist je dat het gebrul van de T. rex uit ‘Jurassic Park’ eigenlijk uit een Vlaamse wei komt? En dat Ice-T en Lil Wayne inspiratie vonden in een Belgische horrorfilm? Wij ook niet, maar gelukkig is er filmjournalist en auteur Robin Broos. In de voorstelling ‘The Belgian soundtrack’ verzamelt hij samen met muzikant Tom Peeters de opvallendste verhalen over onze filmmuziek.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sterren uit originele ‘Jurassic park’ verbaasd over leeftijdsverschil: “Het voelde niet ongepast om verliefd te worden” (31/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sam Neill en Laura Dern, de hoofdrolspelers in de originele ‘Jurassic park’-films, waren zich destijds niet bewust van hun leeftijdsverschil. Dat vertellen ze in aanloop naar de nieuwe ‘Jurassic world’-film, waarin ze hun comeback maken.
  [naar artikel]
 2. Sterren uit originele ‘Jurassic park’ verbaasd over leeftijdsverschil: “Het voelde toen niet ongepast om verliefd te worden” (31/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Sam Neill en Laura Dern, de hoofdrolspelers in de originele ‘Jurassic park’-films, waren zich destijds niet bewust van hun leeftijdsverschil. Dat vertellen ze in aanloop naar de nieuwe ‘Jurassic world’-film, waarin ze hun comeback maken.
  [naar artikel]
 3. Filmklassiekers ‘E.T.’ en ‘Jurassic Park’ voeren box office aan (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De films ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ van regisseur Steven Spielberg domineren na bijna dertig en 45 jaar weer de Amerikaanse bioscooplijsten. Dat...
  [naar artikel]
 4. Nu de zevende ‘Jurassic’-film uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de eerste film? (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nu ‘Jurassic World: Dominion’ de cinemazalen domineert gaan we even terug in tijd. In 1993 kwam Steven Spielberg voor het eerst aanzetten met ‘Jurassic Park’. Een schot in de roos, bleek zeven films later. Maar hoe is het ondertussen met de kinderen die begin jaren 90 kennis maakten met dino’s?
  [naar artikel]
 5. ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ na decennia weer bovenaan box office (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De films ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ van regisseur Steven Spielberg (73) domineren na bijna 30 en 45 jaar opnieuw de Amerikaanse bioscooplijsten.
  [naar artikel]
 6. IN BEELD. Dimitri Vegas schittert als bad guy in laatste ‘Jurassic World’-film (02/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond vond in Kinepolis Antwerpen de Belgische première plaats van ‘Jurassic World: Dominion’, het derde en laatste deel in de ‘Jurassic World’-rebootreeks en de zesde film in de ‘Jurassic’-franchise met dinosaurussen in de hoofdrol. Op de rode loper geen Chris Pratt, maar wel BV’s én Dimitri Vegas. Die laatste vertolkt een klein rolletje in deze kaskraker.
  [naar artikel]
 7. ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ na decennia weer bovenaan in box office (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De films ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ van regisseur Steven Spielberg domineren na bijna dertig en 45 jaar weer de Amerikaanse bioscooplijsten.
  [naar artikel]
 8. ‘Jurassic park’ wordt 30: Spielbergs succesvolste film aller tijden, maar de opnames waren een hel (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Steven Spielberg viert feest, want vandaag is het precies dertig jaar geleden dat de klassieker ‘Jurassic park’ in de bioscopen verscheen. Nog steeds is het zijn succesvolste film ooit, maar de opnames kostten bloed, zweet en tranen. Tegelijkertijd werkte hij immers aan die andere klassieker ‘Schindler’s list’.
  [naar artikel]
 9. Dit vond Onze Man 30 jaar geleden van ‘Jurassic Park’: ‘Een mager beestje’ (11/06/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 10. Nu de zesde (en laatste) ‘Jurassic’-prent uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de originele film? (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 1993 kwam Steven Spielberg voor het eerst aanzetten met ‘Jurassic Park’. Een schot in de roos, blijkt zes films later. Vanaf deze week kan je in de bioscoop immers gaan kijken naar ‘Jurassic World: Dominion’, de vermoedelijk laatste film in de franchise waar ook enkele oudgedienden in opduiken. Wie echter niet te zien zijn, zijn de kinderen uit de eerste film. Hoe is het intussen met hen?
  [naar artikel]
 11. ‘Jurassic Park’-ster Jeff Goldblum binnenkort in België: niet als acteur, maar als jazzmuzikant (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Jeff Goldblum (70), bekend als een van de originele castleden van de ‘Jurassic Park’-films, komt in oktober naar ons land. Hij is hier dan niet voor een rol in een serie of een film. Tijdens dit bezoek brengt Goldblum met zijn band The Mildred Snitzer Orchestra een vleugje jazzmuziek naar België.
  [naar artikel]
 12. Brendan Fraser onherkenbaar in nieuwe film ‘The Whale’, als man van 200 kilo (27/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een heel verschil met ‘The Mummy’ en ‘George of the Jungle’. Acteur Brendan Fraser (53) maakt binnenkort zijn comeback in de film ‘The Whale’, waarin hij een man van 200 kilo speelt.
  [naar artikel]
 13. Trailer ‘Jurassic world: dominion’ geeft eerste blik op terugkeer iconisch trio (10/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Life… will find a way”. De harten van ‘Jurassic park’-fans zijn collectief sneller gaan slaan nu Universal Pictures de eerste trailer voor ‘Jurassic world: dominion’ op de wereld heeft losgelaten. Die geeft een eerste blik op de terugkeer van een iconisch trio.
  [naar artikel]
 14. Trailer ‘Jurassic world: dominion’ geeft eerste blik op terugkeer iconisch trio (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Life… will find a way”. De harten van ‘Jurassic park’-fans zijn collectief sneller gaan slaan nu Universal Pictures de eerste trailer voor ‘Jurassic world: dominion’ op de wereld heeft losgelaten. Die geeft een eerste blik op de terugkeer van een iconisch trio.
  [naar artikel]
 15. Hoofdrolspelers uit ‘Jurassic Park’ hernemen hun rol in ‘Jurassic World 3’ (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het derde deel van ‘Jurassic World’ keren oude bekenden terug. Originele castleden Jeff Goldblum, Laura Dern en Sam Neill hebben alle drie een...
  [naar artikel]
 16. ‘Jurassic Park’-acteur Sam Neill wordt behandeld voor bloedkanker: “Ik kon niet meer werken” (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Nieuw-Zeelandse acteur Sam Neill wordt behandeld voor bloedkanker. De 75-jarige acteur, onder meer bekend van de ‘Jurassic Park’-films, vertelt over zijn ziekte in zijn autobiografie die volgende week verschijnt.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe ‘Jurassic World’ kent beste Belgische openingsweekend van 2022 (17/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Jurassic World: Dominion’ is nog maar een dikke week te zien in de bioscopen, maar de film kent nu al het beste Belgische openingsweekend van 2022. Dat schrijft ‘Newsmonkey’.
  [naar artikel]
 18. ‘The Whale’: als liefdesverdriet naar obesitas leidt (28/02/2023 - De Tijd)
  16:16 In ‘The Whale’ probeert Charlie zijn ongelukkige leven te vergeten door overmatig te eten. Regisseur Darren Aronofsky en hoofdacteur Brendan Fraser maken er een aangrijpend drama van dat verder gaat d...
  [naar artikel]
 19. Bekijk hier de eerste beelden van ‘Jurassic World 3' (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De derde film van ‘Jurassic World' is pas volgend jaar in de zalen te zien, maar Universal lost nu al een exclusieve proloog. In ‘Jurassic World Dominion’ zullen zeven nieuwe dinosaurussoorten hun intrede maken.
  [naar artikel]
 20. Sam Neill krijgt hoofdrol in Australische remake ‘De Twaalf’ (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Jurassic Park’-acteur Sam Neill (74) heeft een hoofdrol gekregen in ‘The Twelve’, een Australische remake van Eén-reeks ‘De Twaalf’. Dat schrijft Deadline.
  [naar artikel]
 21. STREAMINGTIP. ‘The Whale’: de straffe terugkeer van Brendan Fraser (14/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft u na ‘Welkom bij de club’ deze week nog niet genoeg gesnotterd? Dan heeft Streamz Premium+ met ‘The Whale’ dé ultieme aanslag op uw traankanalen in de aanbieding. Deze psychologische dramafilm luidde niet alleen de terugkeer van acteur Brendan Fraser in, het leverde hem begin dit jaar meteen de Oscar voor beste acteur op.
  [naar artikel]
 22. ‘Emily in Paris’-ster Ashley Park heeft hoofdrol beet: “Ik ben het gewend om ondersteunende personages te spelen” (15/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe ‘The Hangover’-achtige komedie ‘Joy Ride’ met ‘Emily in Paris’-ster Ashley Park (32) speelt momenteel in onze Belgische cinemazalen. Voor de actrice is het haar eerste échte hoofdrol. “Ik ben het gewend geraakt om blij te zijn met wat ik krijg", vertelt ze aan ‘USA Today’.
  [naar artikel]
 23. Deze docureeks over hoe dino’s echt leefden doet ‘Jurassic Park’ verbleken (05/06/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Brendan Fraser over geschrapte ‘Batgirl’-film: “Het is tragisch” (13/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brendan Fraser (53) schittert momenteel als ‘Charlie’ in de veelgeprezen dramafilm ‘The Whale’. En dat was dat niet de enige glansrol die hij kon strikken. Hij portretteerde namelijk ook ‘Firefly’ in de ‘Batgirl’-film. In augustus maakte Warner Bros. bekend dat de superheldenfilm, geregisseerd door de Belgische regisseurs Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36), werd geschrapt. In een interview met ‘Variety’ reageert de acteur voor het eerst op het emotionele nieuws. “Het wekt geen vertrouwen bij filmmakers en de studio", vertelt hij teleurgesteld.
  [naar artikel]
 25. “Life finds a way”: Trailer ‘Jurassic World: Dominion’ verwijst naar eerste film uit de reeks (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe ‘Jurassic Park’-film keren enkele oude bekenden terug. Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern - het iconische trio uit de eerste film uit 1993 - zijn te zien in de eerste trailer van ‘Jurassic World: Dominion’. Er zijn ook enkele verwijzingen naar de eerste film in de reeks. Zoals de beroemde quote van Goldblum: “Life finds a way.”
  [naar artikel]
 26. Superjacht Poetin gespot voor kust Estland met nieuwe naam: ‘Killer Whale’ of ‘Orka’ (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Graceful’, het tweede grootste superjacht van Vladimir Poetin, lijkt zich weer voort te bewegen. De Russische president had het luxeschip zeven maanden geleden al weggehaald uit de haven van Hamburg om het te behoeden voor eventuele sancties van het Westen. Het superjacht is eind vorige maand gespot voor de kust van Estland, onder een nieuwe naam: de ‘Killer Whale’ of ‘Orka’.
  [naar artikel]
 27. Brendan Fraser maakt indruk met zijn comeback in ‘The Whale’: staande ovatie van acht minuten (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na meer dan tien jaar uit de schijnwerpers te zijn, is ‘The Mummy’-acteur Brendan Fraser (53) terug van weggeweest. Hij kreeg de hoofdrol in ‘The Whale’ te pakken, waar nu al Oscars voor lonken. Tijdens de première op het filmfestival van Venetië zondag maakte Fraser in elk geval al een enorme indruk. Het publiek gunde hem een staande ovatie van zo’n tien minuten. Klinkt als een geslaagde ‘Brendanaissance’.
  [naar artikel]
 28. Brendan Fraser maakt indruk met zijn comeback in ‘The Whale’: staande ovatie van acht minuten (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na meer dan tien jaar uit de schijnwerpers te zijn, is ‘The Mummy’-acteur Brendan Fraser (53) terug van weggeweest. Hij kreeg de hoofdrol in ‘The Whale’ te pakken, waar nu al Oscars voor lonken. Tijdens de première op het filmfestival van Venetië zondag maakte Fraser in elk geval al een enorme indruk. Het publiek gunde hem een staande ovatie van zo’n tien minuten. Klinkt als een geslaagde ‘Brendanaissance’.
  [naar artikel]
 29. Park in Oregon genoemd naar opgeblazen aangespoelde walvis (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Exploding Whale Memorial Park’ is de nieuwe naam van een park in de gemeente Florence in de Amerikaanse staat Oregon. Een verwijzing naar de...
  [naar artikel]
 30. Van cinemascherm tot pretpark: 'Fast & Furious' krijgt eigen rollercoaster (14/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat grote film- en tv-franchises eigen attracties krijgen in pretparken over heel de wereld. Denk maar aan de Disney- en Universal-parken, maar ook aan specifieke themazones rond films zoals ‘Transformers’, ‘Jurassic Park’ en ‘Harry Potter’. Nu krijgt ook een van de meest populaire actiefranchises een eigen rollercoaster: ‘Fast & Furious’.
  [naar artikel]
 31. Deze rampenfilms uit Hollywood zijn - een beetje - werkelijkheid aan het worden (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wie moest er bij het nieuws over die microscopisch kleine worm die na 46.000 jaar ontdooit in Siberië en weer tot leven komt, niet ook even denken aan de film ‘Jurassic Park’? Of, beter nog, de klassieker ‘The Thing’? Het is zeker niet de eerste keer dat beroemde sciencefictionfilms uit het verleden - een beetje - werkelijkheid lijken te worden. Zes keer ‘Hollywood wordt werkelijkheid’ op een rij. Beangstigend.
  [naar artikel]
 32. Opgeblazen aangespoelde walvis inspiratie voor nieuwe naam van park in Oregon (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Exploding Whale Memorial Park’ is de nieuwe naam van een park in de gemeente Florence in de Amerikaanse staat Oregon. Een onmiskenbare verwijzing...
  [naar artikel]
 33. David Attenborough van de Lage Landen: Tom Waes spreekt natuurfilm over walvissen in (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (54) zal te horen zijn als verteller in de Nederlandse versie van de film ‘Whale Nation’. Dat heeft distributeur Paradiso Films donderdag gemeld. ‘Whale Nation’ is een natuurfilm die de complexe en verborgen wereld van walvissen laat zien.
  [naar artikel]
 34. ‘Star Wars’-componist John Williams (90) hint op pensioen: “‘Indiana Jones 5' zou mijn laatste zijn” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De legendarische componist John Williams (90) is mogelijk met zijn laatste film bezig. De meervoudige Oscarwinnaar, die muziek schreef voor onder meer ‘Jaws’, ‘Star Wars’ en ‘Jurassic Park’, hint in een gesprek met persbureau AP dat zijn werk voor ‘Indiana Jones 5' zijn laatste soundtrack kan zijn.
  [naar artikel]
 35. Bij de Poolse grenswacht langs de rand van Fort Europa: ‘Dat nieuwe hek? Ja, dat is een beetje zoals in Jurassic Park’ (13/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. INTERVIEW. Steven Spielberg over monsterproductie ‘West Side Story’: “We hebben zelfs het zweet van de dansers weggewerkt” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Steven Spielberg (74) is terug van nooit echt weggeweest. Na klassiekers als ‘E.T.’ en ‘Jurassic Park’ waagt de regisseur zich met ‘West Side Story’ voor het eerst aan (de remake van) een musical. Met een meesterlijke timing. Want na het groene licht van de regering voor de Belgische bioscopen waait hij vandaag de zalen binnen. “Het was heel intimiderend om dit verhaal nieuw leven in te blazen”, klinkt het in een exclusief gesprek over het wel en wee van de enorme productie. “100 miljoen dollar budget, maar ik heb alsnog een extra draaidag uit mijn eigen zak betaald.”
  [naar artikel]
 37. Vriend van beklaagde in zaak-Uyttersprot: ‘Ik wist dat er meer was dan Ilse wist’ (09/06/2023 - De Standaard)
  Een vriend van Jurgen D., de man die beschuldigd wordt van de moord op Ilse Uyttersprot, heeft voor het hof van assisen verklaard dat hij met ‘een enorm schuldgevoel’ zit. ‘Ik wist dat er meer was dan Ilse wist. Zijn verleden van agressie en stalking, dat het er nog niet volledig uit was’, zei de man.
  [naar artikel]
 38. Disneyland Paris verzamelt alle Pixar-attracties in nieuw themagebied (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag heeft het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris een ‘nieuwe’ zone: ‘Worlds Of Pixar’. Deze omvat verschillende bestaande attracties die in het teken staan van de populaire Pixar-films, zoals ‘Ratatouille’, ‘Cars’ en ‘Finding Nemo’. De nieuwe naam maakt deel uit van de transformatie van dit park, want later komen er nog themagebieden rond Marvel en ‘Frozen’.
  [naar artikel]
 39. Dit zijn de leukste Poetin-parodieën: ‘Street Fighter’, ‘South Park’ en playbacken op ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het internet duiken verschillende parodieën en memes op van Vladimir Poetin. Vooral de versie van ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ van Borsato blijkt een grote hit op sociale media. Ook de makers van het komische programma ‘South Park’ spotten met de Russische president.
  [naar artikel]
 40. Onderzoek: ‘Meisje met de fluit’ is niet van Vermeer (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er werd al langer aan getwijfeld, maar nu is het officieel: het schilderij ‘Meisje met de fluit’ is niet van de hand van de bekende Nederlandse schilder Johannes Vermeer (1632-1675). Dat heeft nieuw onderzoek uitgewezen, meldt The Washington Post.
  [naar artikel]
 41. Oude bekenden en indrukwekkende dino’s in eerste trailer ‘Jurassic World: Dominion’ (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat gebeurt er wanneer dinosaurussen vrij rondlopen op aarde? Dat is de vraag waar ‘Jurassic World: Dominion’ een antwoord wil geven. In deze laatste film van de reeks maken naast hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard ook enkele oude bekenden uit de reeks hun opwachting.
  [naar artikel]
 42. Yosemite Park krijgt er een tweede snel verspreidende natuurbrand bij: ‘The Oak Fire’ (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag brak er een nieuwe brand uit in Yosemite Park, ‘The Oak Fire’, in het zuidwesten van het park. Nabijgelegen huizen en wegen werden uit voorzorg geëvacueerd. Een tweetal weken geleden brak ook ‘The Washburn Fire’ uit in het park, daar heeft de brandweer het vuur grotendeels kunnen isoleren.
  [naar artikel]
 43. Brendan Fraser hongerde zichzelf uit voor ‘George of the Jungle’: “Kon mijn pincode zelfs niet meer onthouden” (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brendan Fraser (54) schittert in zijn comebackrol in ‘The Whale’. Tijdens de filmpremière in Londen mocht hij zelfs een minutenlange staande ovatie in ontvangst nemen. Maar in een interview met ‘Variety’ sprak hij met zijn ‘Airheads’-co-ster Adam Sandler (56) over een van zijn eerdere succesvolle rollen, namelijk die van George in ‘George of the Jungle’. “Ik was gewaxt én uitgehongerd", klinkt het.
  [naar artikel]
 44. G.R. alias ‘Eveline’ gaat genadeloos door: van de BV’s en het Nederlandse boetiekhotel tot een Belgische topspits (03/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse twintiger G.R. - alias ‘Eveline’ - lijkt niet te stoppen. Nadat hij Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang naaktbeelden ontfutselde en daarvoor opgepakt werd, zit hij nu opnieuw in de cel. Met een nieuw alter ego, ‘Ariana’, contacteerde hij wéér nietsvermoedende mannen. Eén van hen: een Belgische topspits.
  [naar artikel]
 45. G.R. alias ‘Eveline’ gaat genadeloos door: van de BV’s en het Nederlandse boetiekhotel tot een Belgische topspits (03/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse twintiger G.R. - alias ‘Eveline’ - lijkt niet te stoppen. Nadat hij Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang naaktbeelden ontfutselde en daarvoor opgepakt werd, zit hij nu opnieuw in de cel. Met een nieuw alter ego, ‘Ariana’, contacteerde hij wéér nietsvermoedende mannen. Eén van hen: een Belgische topspits.
  [naar artikel]
 46. ‘Ik voelde me een vermoeide ‘troela’ maar wist niet waarom’: veertigers over de ‘perimenopauze’ (21/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Veiling van fotograaf Henk Van Cauwenbergh en prinses Delphine brengt 35.000 euro op voor ‘Virunga-park’ in Congo (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Prins was er niet. De cheque van 35.000 wél. Bij de lancering van zijn nieuwe boek veilde fotograaf Henk van Cauwenbergh samen met prinses Delphine twee werken ten voordele van het ‘Virunga-park’ van prins Emmanuel de Merode. “Dit betekent heel veel voor ons en voor de dieren”, klonk het in een boodschap uit Congo waar de rebellen onze Belgische prins ‘gegijzeld’ houden.
  [naar artikel]
 48. Wie wint ‘De Grote PodCasting’? Stem hier op jouw topfavoriet (13/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  ‘Willy en Briek’, ‘Voor de eer’, ‘Léon, in het spoor van de brigade’, ‘Clueless’ of ‘De Hersen Hacker’: wie wordt de winnaar van ‘De Grote PodCasting’? Uit een bonte bende heeft onze vakjury deze vijf bijzondere podcasttalenten gekozen. En jij bepaalt mee wie wint.
  [naar artikel]
 49. Half miljoen kijkers voor ‘De Vermeires’, net niet genoeg om te winnen van herhaling ‘FC De Kampioenen’ (21/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  ‘De Vermeires’ kunnen tevreden zijn. De eerste aflevering van de realityreeks rond het gezin van Jacques Vermeire wist een half miljoen kijkers te lokken naar VTM. ‘The Masked Singer’ en ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ blijven de constanten aan de top van de kijkcijferlijsten.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy