Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van romige broccolisaus tot Kantonese vis en steak: deze 5 simpele recepten brengen de lente in je bord voor amper 24 euro

26/03/2023 - 12:07
"Het is zover: de lente is éindelijk in het land. En bijgevolg brengen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman die ook meteen naar het bord. Van heerlijk romige broccolisaus tot een smakelijk dessert om de lente mee te vieren: met deze 5 gerechten voor amper 24 euro scoor je bij iedereen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wat eten we volgende week? 5 recepten die de lente wél al in je bord brengen als dat weer nog tegenzit (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Droom je al van zomerse temperaturen, maar wil het weer nog niet helemaal mee? Dan breng je die zon gewoon in je bord. Met deze 5 gezondere recepten is de weg richting een ‘summer body’ daarnaast ook net iets minder ver. En dat alles voor een spotprijsje. Aan tafel! [naar artikel]


2. Van linguine arrabiata tot risotto met mosselen: 5 Italiaanse recepten om vakantie in je bord te brengen met dit regenweer (29/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Deze week in de wereld op je bord: de Italiaanse keuken. Foodblogger Chloé Lauwers bracht er een heel kookboek over uit en neemt je in 5 frisse recepten mee in de cucina die tijdens het regenweer de zon in je bord brengt; [naar artikel]


3. Smaak de lente op je bord: 12 frisse recepten (14/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. 1 weekmenu, 5 gerechten, 18 euro: met deze recepten breng je de vakantie in je bord (02/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook in de vakantie is het soms moeilijk om alle ballen tegelijk de lucht in te houden. De kinderen zijn vaker thuis, het werk vraagt aandacht én je moet nog steeds ‘s avonds maaltijden op tafel krijgen. Dankzij deze favorieten van de redactie stoom je voor amper 18 euro 5 betaalbare en lekkere weekgerechten klaar. [naar artikel]


5. Deze steak lijkt net echt, maar toch komt er geen gram vlees aan te pas (20/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Van uitzicht net een echte steak, die -dankzij rode biet als belangrijk ingrediënt- zelfs jus en kookvocht afgeeft. De plantaardige Vivera-steak die Carrefour lanceert, is visueel amper van het echte werk te onderscheiden. De steak is echter honderd procent plantaardig en bestaat uit soja, tarwe en… rode biet. [naar artikel]


6. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten breng je de zomer in je bord (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie om vanaf maandag een drukke werkweek door te komen én smakelijk eten op tafel te toveren? Deze 5 gerechten zijn de favorieten van onze redactie wanneer we iets snel klaar willen stomen dat lekker en betaalbaar is. Want geef toe, voor amper 23 euro een heel weekmenu: het kan slechter, toch? Smakelijk! [naar artikel]


7. Romige pasta, kruidige snackballetjes, en een frisse dip: ecologische, voedzame recepten vol smaak (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedzaam, ecologisch, evenwichtig én om van te genieten. Zo omschrijft Karolien Olaerts aka Karola’s Kitchen haar recepten. “Om plezier aan te beleven.” [naar artikel]


8. Dankzij deze simpele recepten raak je zo van je Sinterklaas buit af (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Bracht de Sint ook te veel chocolade en snoep? Dankzij deze vijf eenvoudige recepten slinkt de berg snoepgoed zienderogen en scoor je gegarandeerd bij familie en vrienden. [naar artikel]


9. 1 weekmenu, 5 gerechten voor warm weer, 17,5 euro: met deze recepten vind je verkoeling deze week (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met warm weer hebben we iets minder honger, maar dat wil niet zeggen dat niets smaakt. Lichte gerechten zoals deze wraps met tzatziki of aardappeltortilla verteren we snel en brengen ons instant in vakantiestemming. Bovendien scoor je deze vijf gerechten voor amper 17,50 euro in de winkel. Geen aanslag op je portemonnee, wél een verrijking voor de smaakpapillen. Aan tafel! [naar artikel]


10. Wat eten we tijdens de feestdagen? Een exclusief feestmenu van Sandra Bekkari voor amper 13,5 euro per persoon (20/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]


11. Salades smaken ook in de herfst en deze drie hartige recepten bewijzen dat (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

In het najaar kan je even goed genieten van (rijkelijk gevulde maaltijd)salades als in het hartje van de zomer. Met deze drie herfstproof recepten serveer je het beste van het seizoen in een fris bord vol kleur en vitamines. [naar artikel]


12. 5 recepten die de zomer toch nog in je bord brengen: “Dit gerecht haalt instant de Italiaanse zon in huis” (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is nog even aftellen tot de zomervakantie, maar met de recepten die onze HLN-chefs deze week voorschotelen lijkt die op slag dichterbij. Sandra Bekkari legt uit hoe je heerlijke Siciliaanse pasta alla norma op tafel tovert, Piet Huysentruyt raadt een verfrissende Waldorfsalade aan en Jelle Beeckman haalt Griekenland naar je keuken met z’n volledig huisgemaakte pita gyros. Om je vingers bij af te likken! [naar artikel]


13. Ontdek de populairste keuken van het jaar in 5 simpele recepten: “Met deze rijstbowl als basis kan je alle kanten uit” (08/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Koreaanse keuken is dit jaar in opmars en kwam op één te staan als populairste keuken ter wereld. Zelfs de Italiaanse pasta’s moesten er hun troon voor afstaan. TikTok is één van de redenen waarom deze Aziatische recepten steeds populairder worden. Via 5 recepten uit haar boek ‘Proef Korea’ leert Ae Jin Huys je de Koreaanse kneepjes van het vak deze week. [naar artikel]


14. Voor amper 3,5 euro een volledige maaltijd: 5 recepten van het HLN Eten-weekmenu die je wil proeven (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie weinig tijd en inspiratie heeft voor een weekmenu roept al snel een maaltijdbox ter hulp in. Deze 5 recepten van het nieuwe HLN Eten-weekmenu zijn daarentegen nog goedkoper, makkelijk te maken én snel klaar. Zo wordt je week zonder twijfel een smakelijk en betaalbaar succes. Recepten opslaan en koken maar. Welke maaltijd haalt jouw weekmenu volgende week? [naar artikel]


15. Minder dan 3 euro per maaltijd uitgeven? 2 chefs tippen hoe het kan via 5 simpele tips: “Aanbiedin­gen in het oog houden, zijn grootste uitdaging” (07/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eén op de drie Vlamingen koopt minder verse voeding om kosten te besparen. Dat blijkt uit de Grote Geldenquête van HLN. Toch hoeft gezond koken niet duur te zijn. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen vijf simpele tips voor hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd . Ze geven zes exclusieve recepten om deze week al meteen mee aan de slag te gaan. [naar artikel]


16. Geen bami of nasi goreng bij Chinous in Hasselt, wel écht Kantonese keuken (06/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Eind 2018 openden Kuen Wong (35) en zijn vrouw Sara achter het oude stadhuis van Hasselt restaurant Chinous. Zij serveren er de Kantonese keuken. “Zoals papa het me leerde”, zegt de chef. [naar artikel]


17. Brood bij de bakker wordt duurder: met het advies en de recepten van onze topbakker ga je thuis zelf aan de slag (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Deze extra kost kan je opvangen door je eigen brood te bakken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Daarnaast verklapt hij drie simpele recepten. [naar artikel]


18. Van sardientjes met zeekraal tot een smoothie bowl: met deze 5 recepten combineer je de voordelen van de mediterrane keuken én het ketodieet (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Deze week toveren we met de hulp van bestsellerauteur Julie Van den Kerchove de mediterrane keuken op je bord. En dat in een jasje van het ketodieet, met weinig koolhydraten dus. Hier vijf recepten om je vingers bij af te likken. “Deze comfort food-maaltijd kan je gerust elke week op het menu zetten.” [naar artikel]


19. Onze huissommelier proeft 12 festivalwijnen van Delhaize: “Amper 5,99 euro voor een heerlijke roséwijn voor de lente” (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

De komende weken pakken de supermarkten weer uit met tal van kortingen op hun wijnassortiment. Of de aanbiedingen werkelijk de moeite waard zijn? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia kraakte de flessen wijn onder de eerste voorzichtige lente zonnestralen. Maar proefde ze de lente ook? Deze week een selectie festivalwijnen van Delhaize. [naar artikel]


20. Van gebakken vis in romige saus tot currynoedelsoep: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zet je graag op tafel (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


21. Minder dan 3 euro per maaltijd uitgeven? 2 chefs delen 5 simpele tips die voor iédereen werken om te besparen bij het koken: “Zo lukt het probleemloos” (06/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eén op de drie Vlamingen koopt minder verse voeding om kosten te besparen. Dat blijkt uit de Grote Geldenquête van HLN. Toch hoeft gezond koken niet duur te zijn. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen vijf simpele tips voor hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd . Ze geven zes exclusieve recepten om deze week al meteen mee aan de slag te gaan. [naar artikel]


22. 3 simpele Toasted on wheels-recepten om gezellig samen op te eten (12/05/2018 - De Morgen)

Voor wie graag eet maar niet graag in de keuken staat, maken chocolatier Doninique Persoone en IJslandse tv-kok Dagny Ros Asmundsdottir in het nieuwe programma Toasted on Wheels vanaf deze zondag elke week simpele in hun foodtruck. Hier zijn er al drie om van te smullen. [naar artikel]


23. Klassieker uit de Italiaanse keuken: Napolitaanse steak pizzaiola (28/07/2016 - De Morgen)

Anders dan de naam doet vermoeden, heeft steak pizzaiola maar weinig te maken met pizza. Pizzaiola is een tomatensaus die oorspronkelijk uit Napels komt. Typisch aan de steak pizzaiola is dat je de steak laat sudderen in de saus. [naar artikel]


24. Van vogelnestjes tot heerlijke bloemkoolbeignets: met deze 5 recepten voor minder dan 21 euro scoor je volgende week (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is nog éven wachten op de lente, maar dat is tegelijkertijd het perfecte excuus om deze week nog een paar hartverwarmende maaltijden op tafel te toveren. Onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman bieden alvast inspiratie: van een Libanees stoofpotje tot verse vogelnestjes en een heerlijke zeebaars voor minder dan 21 euro. [naar artikel]


25. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste steak-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Sfeer en eten versterken elkaar" (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!