De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Man kijkt op vliegtuig naar ‘The office’, maar heeft niet door dat hoofdpersonage naast hem zit

Het Belang van Limburg

13/04/2023 - 19:12

Rainn Wilson weet hoe hij incognito door het leven kan gaan. De The office-acteur stapte maandag met een mondmasker en een pet het vliegtuig op en werd zelfs niet herkend door zijn buur die naar... The office aan het kijken was. “Wanneer de man naast je niet weet wie je bent”, schreef hij nog bij zijn video.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. KIJK. Man die naar ‘The Office’ kijkt in het vliegtuig, heeft niét door dat acteur uit de serie gewoon naast hem zit (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een man kijkt tijdens zijn vlucht naar een aflevering van de Amerikaanse comedyserie ‘The Office’. Maar wat hij niet weet, is dat een van de acteurs in beeld vlak naast hem zit. De Amerikaanse acteur Rainn Wilson (57), die Dwight Schrute speelt in de reeks, zit namelijk op dezelfde vlucht. Hij filmt de nietsvermoedende passagier en deelt de beelden op zijn Instagram.
  [naar artikel]
 2. Vrouwen doen de box office rinkelen (03/01/2018 - De Morgen)
  2017 was het jaar waarin vrouwelijk Hollywood zich meer dan ooit heeft laten gelden. Dat blijkt niet alleen uit het #metoo-schandaal, maar ook uit de box office: de drie meest succesvolle films in de VS hadden alle drie een vrouwelijk hoofdpersonage.
  [naar artikel]
 3. Vrouwen doen de box office rinkelen (05/04/2019 - De Morgen)
  2017 was het jaar waarin vrouwelijk Hollywood zich meer dan ooit heeft laten gelden. Dat blijkt niet alleen uit het #metoo-schandaal, maar ook uit de box office: de drie meest succesvolle films in de VS hadden alle drie een vrouwelijk hoofdpersonage.
  [naar artikel]
 4. ‘Factcheckers’ en ‘Out Of Office’: Nederlandse televisie neemt enkele Vlaamse tv-formats over (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Over de landsgrenzen heen op zoek gaan naar inspiratie voor tv-formats? Dat is inmiddels niets nieuw. Maar nu blijkt dat ook enkele van onze eigen Vlaamse tv-formats wel gesmaakt worden. Zo zullen de programma’s ‘Factcheckers’, ‘Out Of Office’ en ‘Therapie’ binnenkort een Nederlandse versie krijgen, dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 5. GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentieke en integere televisie, ik kan ervan meespreken” (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het succes van programma’s als ‘De Kemping’ en ‘Restaurant Misverstand’ op de openbare omroep, pakt nu ook VTM uit met human interest waarin kwetsbare mensen centraal staan. In ‘Out of office’ proberen vijf Vlamingen die kampen met een burn-out hun leven opnieuw in handen te nemen. Samen met zes bijzondere collega’s stampen ze op een zorgboerderij een biowinkel uit de grond, onder goedkeurend oog van acteur Bruno Vanden Broecke. Kan hij dit programma met een hoge maatschappelijke relevantie naar een hoger niveau tillen? Of is ‘Out of Office’ vooral een flauw doorslagje van die eerder genoemde VRT-shows?
  [naar artikel]
 6. TEST. Hoe hard heb jij nood aan een ‘Out Of Office’? (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Out Of Office’ - sinds deze week nieuw bij VTM - gaat acteur Bruno Vanden Broecke samen met vijf Vlamingen die met een burn-out kampen aan de slag op een zorgboerderij. Wist je dat bijna een half miljoen Vlamingen elke dag zoveel stress ervaren dat ze niet meer in staat zijn om te werken? Test hier hoe hard jij nood hebt aan een ‘Out Of Office’.
  [naar artikel]
 7. ‘Spider-Man’ doet het beter dan recordhouder ‘Avatar’ in Amerikaanse box office (07/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Spider-Man: No Way Home’ blijft maar records breken. Acht weken na de première in de Verenigde Staten doet de film het beter dan ‘Avatar’, destijds. ‘Avatar’ staat op dit moment op nummer 1 in wereldwijde box office aller tijden.
  [naar artikel]
 8. STREAMINGTIP. ‘Miss Adrenaline: A Tale of Twins’: de ene zus is de andere (niet) (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Sara’, ‘LouisLouise’, ‘David’, ‘Ella’, ‘Lisa’: sinds 2007 kent ook Vlaanderen z’n telenovelles. Reeksen die niet gespaard blijven van drama en intriges, met telkens een sterk hoofdpersonage. Het genre zelf vond z’n oorsprong in Latijns-Amerika, en is daar nog steedss waanzinnig populair. Getuige daarvan: ‘Miss Adrenaline: A Tale of Twins’. Oorspronkelijk uit Colombia, maar zo succesvol dat de serie z’n weg vond naar Netflix.
  [naar artikel]
 9. Tips voor een originele, maar professionele ‘out of office’ (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vertrek je binnenkort op vakantie? Dan moet je waarschijnlijk een ‘out of office’ instellen. Dat lijkt poepsimpel, maar is het niet. Want wat moet...
  [naar artikel]
 10. Een parachute ‘op’ of ‘aan’ een vliegtuig: wat is dat? En hoe werkt het? (15/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Opvallend: het sportvliegtuigje dat vrijdag crashte in Sint-Andries kwam naar beneden aan een parachute. Niet de piloot, maar het hele vliegtuig hing aan een valscherm. Het gaat om een zogenaamd ‘Whole Aircraft Rescue Parachute Systems’.
  [naar artikel]
 11. Een parachute ‘op’ of ‘aan’ een vliegtuig: wat is dat? En hoe werkt het? (15/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Opvallend: het sportvliegtuigje dat vrijdag crashte in Sint-Andries kwam naar beneden aan een parachute. Niet de piloot, maar het hele vliegtuig hing aan een valscherm. Het gaat om een zogenaamd ‘Whole Aircraft Rescue Parachute Systems’. Vermoedelijk van het merk BRS.
  [naar artikel]
 12. Is hoofdpersonage ‘The Idol’ gebaseerd op Britney Spears? Lily-Rose Depp reageert op de geruchten (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe controversiële HBO-reeks ‘The Idol’ doet heel wat stof opwaaien. Onder meer over de zeer expliciete seksscènes die aan bod komen, maar ook vanwege het gerucht dat het hoofdpersonage gespeeld door Lily-Rose Depp (24) gebaseerd zou zijn op... Britney Spears (41). De jonge ster reageert nu op deze speculaties aan ‘Extra’. “Dit is een fictief personage.”
  [naar artikel]
 13. Dotan zit uren op vliegtuig naast fan die helemaal niet doorheeft wie hij is (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse singer-songwriter Dotan raakte maandagavond in een bizarre situatie verzeild. Hij zat op het vliegtuig naast een meisje dat naar zijn muziek aan het luisteren was, maar geen idee had van wie ze naast haar had zitten.
  [naar artikel]
 14. Dotan zit uren op vliegtuig naast fan die helemaal niet doorheeft wie hij is (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse singer-songwriter Dotan raakte maandagavond in een bizarre situatie verzeild. Hij zat op het vliegtuig naast een meisje dat naar zijn muziek aan het luisteren was, maar geen idee had van wie ze naast haar had zitten.
  [naar artikel]
 15. STREAMINGTIP. ‘The Office US’: Steve Carell in bloedvorm (04/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het mocht er wat ons betreft al véél eerder van komen, maar jawel: in 2023 zit ‘The Office US’ ein-de-lijk op Streamz. Goed voor urenlang gegniffel, plaatsvervangende ergernis én schaamte met het kantoorpersoneel van Dunder-Mifflin.
  [naar artikel]
 16. KIJK. Internet verbaasd over hoe snel dit vliegtuig gaat: “Hoe is dit mogelijk?” (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een video op social media die de ‘echte’ snelheid van een passagiersvliegtuig toont slaat mensen met verstomming. Ze lijken maar niet te kunnen geloven dat het toestel zo snel voorbij scheurt. Is deze video echt? En waarom is er dan zo’n verschil met als je naar boven kijkt en een vliegtuig ziet vliegen aan de hemel? Wetenschapsjournalist Martijn Peters legt uit welk fenomeen hiervoor verantwoordelijk is.
  [naar artikel]
 17. Bruno Vanden Broecke gaat in tegen kritiek van William Boeva op ‘Out of office’: “Hij heeft te snel geoordeeld” (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond brengt Bruno Vanden Broecke vijf mensen die kampen met een burn-out samen voor een ‘baan-brekend’ experiment in het nieuwe VTM-programma ‘Out Of Office’. Op de zorgboerderij Emiliushoeve ontmoeten ze zes mensen met bijzondere kwaliteiten die elke dag vol goesting naar hun werk komen. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 18. Willem uit ‘Out of Office’ verovert de harten van de kijkers: “Als ik mezelf op tv zie denk ik: wow, wat een klein ventje” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Out of Office’ is niet de grootste kijkcijfertopper van VTM, maar in korte tijd heeft het programma wel een trouwe fanbasis opgebouwd. Het programma dat draait rond mensen die kampen met een burn-out die samenleven op de zorgboerderij De Emiliushoeve. Dat is mede te danken aan Willem Wolput (28), die zich al meteen ontpopt tot publiekslieveling. Willem is amper 1 meter 22 groot, maar hij staat bijzonder optimistisch in het leven en getuigt van aanstekelijke levenslust en humor. Jarne trekt naar de Kempen voor een gesprek met Willem. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 19. ‘Anti-mannenfilm’ ‘Barbie’ breekt alle box office-records, maar ‘meesterwerk’ ‘Oppenheimer’ scoort beter bij de recensenten (24/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 20. Zo zag je Midden-aarde nog nooit: nieuwe trailer van ‘Lord of the Rings’-prequel ‘The rings of power’ gelost (24/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op 2 september is het zo ver: dan verschijnt het langverwachte ‘The rings of power’ op Amazon Prime. De prequel speelt zich af in de wereld die bedacht werd door J.R.R. Tolkien, maar duizenden jaren voor het verhaal van ‘The lord of the rings’. In een laatste trailer toon Amazon naast hoofdpersonage Galadriel heel wat nieuwe personages en krijgen we een laatste sneak peek in de wereld van Midden-aarde.
  [naar artikel]
 21. Ook Willem uit ‘Out of Office’ trekt mee in boerenprotest: “Ik ben 1 meter 22, maar wel de ‘grootste’ sympathisant van de boeren” (03/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  In totaal passeerden er zo’n 268 tractoren in Massenhoven richting Brussel. Willem Wolput (28) uit Pulderbos, bekend van het programma Out of Office op VTM dat zich afspeelde in zorgboerderij Emiliushoeve in Bevel, reed samen met Tijs Van Laer naar de hoofdstad. “Ik ben maar 1 meter 22 en toch noem ik mezelf de grootste sympathisant van de boeren”, zegt Willem.
  [naar artikel]
 22. ‘Waarom zouden sommige Afghanen zo wanhopig zijn om op een vliegtuig te klimmen, denkt u?’ (19/08/2021 - De Morgen)
  Navid Sharifi (29) werd in 2013 door ons land op een vliegtuig naar Afghanistan gezet. Anderhalf jaar later geraakte hij terug, maar veel landgenoten hebben minder geluk. ‘Als de taliban te weten komen dat je met Europa hebt samengewerkt, is het game over.’
  [naar artikel]
 23. SOAPCHECK. Marianne Devriese keert terug naar de set en is er een spoiler opgedoken bij ‘Thuis’? (18/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 24. Recept voor beroemde Chili uit ‘The Office’ verstopt in gebruiksvoorwaarden van streamingplatform (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Leuke funfact voor de fans van ‘The Office’. Een fan op TikTok onthulde dat het recept voor ‘Kevin’s Famous Chili’ verstopt zit in de algemene gebruiksvoorwaarden van streamingplatform Peacock. De video van de easter egg heeft momenteel al meer dan 131.000 views op TikTok.
  [naar artikel]
 25. ‘The Office US’ is de beste knullige televisie die ooit is gemaakt (09/12/2021 - De Morgen)
  Elmo Lê van zet de blik op oneindig. Vandaag: The Office US op Netflix.
  [naar artikel]
 26. Afgekeken van ‘The Office US’, maar dat maakt ‘Abbott Elementary’ er niet minder fantastisch op (31/03/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. SOAPCHECK. Charmante nieuwkomer in ‘Thuis' en Jan Van den Bosch brengt z'n dochter mee naar de set (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 28. Willem uit ‘Out of Office’ verovert alle harten van de kijkers: “Trots op mijn snor, anders krijg ik geen bier krijg op café” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Out of Office’ is niet de grootste kijkcijfertopper van VTM, maar in korte tijd heeft het programma wel een trouwe fanbasis opgebouwd. Het programma dat draait rond mensen die kampen met een burn-out die samenleven op de zorgboerderij De Emiliushoeve. Dat is mede te danken aan Willem Wolput (28), die zich al meteen ontpopt tot publiekslieveling. Willem is amper 1 meter 22 groot, maar hij staat bijzonder optimistisch in het leven en getuigt van aanstekelijke levenslust en humor. Jarne trekt naar de Kempen voor een gesprek met Willem. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 29. Willem uit ‘Out of Office’ verovert alle harten van de kijkers: “Trots op mijn snor, anders krijg ik geen bier krijg op café” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Out of Office’ is niet de grootste kijkcijfertopper van VTM, maar in korte tijd heeft het programma wel een trouwe fanbasis opgebouwd. Het programma dat draait rond mensen die kampen met een burn-out die samenleven op de zorgboerderij De Emiliushoeve. Dat is mede te danken aan Willem Wolput (28), die zich al meteen ontpopt tot publiekslieveling. Willem is amper 1 meter 22 groot, maar hij staat bijzonder optimistisch in het leven en getuigt van aanstekelijke levenslust en humor. Jarne trekt naar de Kempen voor een gesprek met Willem. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 30. SOAPCHECK. Acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ krijgen vakantiejob bij MNM en rel om ‘Neighbours’ (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 31. SOAPCHECK. Een montagefoutje in ‘Thuis’ en echte ‘Familie’ op de set (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 32. Kylie Jenner daagt Instagram uit met ‘topless’ foto (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster Kylie Jenner wekt op Instagram de indruk dat ze met ontbloot bovenlichaam poseert. ‘Free the nipple’ staat er in het bijschrift naast de foto van ‘haar’ boezem. Maar wie goed kijkt, ziet dat ze wel degelijk iets aan heeft: een bikini met tepelprint.
  [naar artikel]
 33. Matteo Simoni kijkt uit aar opname ‘Patsers’ (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Matteo Simoni, die straks schittert in ‘WIL’ van Tim Mielants, kijkt uit naar de opnames van ‘Patsers’, de sequel van de hitfilm van Adil en Bilall. Wachten dus op de afwerking van hun ‘Bad Boys 4’.
  [naar artikel]
 34. SOAPCHECK. Bijzondere shoot op de set van ‘Familie’ en een nieuw personage maakt z’n intrede in ‘Thuis’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 35. Kleurrijk ‘out of office’-haar is een trend bij de kapper. “Het nadeel is dat je snel anders bekeken wordt” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen maanden was haarverf hét populairste product. We durfden massaal te experimenteren met een coupe ‘out of office’, want er was toch geen kat die het zag. Blijkbaar hebben we de smaak te pakken, want nu we langzaam weer naar kantoor gaan, willen we deze gewaagde en kleurrijke look niet opgeven. Al merkt Sofie, die haar haren graag in alle kleuren van de regenboog verft, dat de trend nog niet helemaal geaccepteerd wordt.
  [naar artikel]
 36. SOAPCHECK. Een lange suisse in ‘Thuis’ en een korte haarsnit in ‘Familie’ (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 37. 'Barbie' breekt box office-record in de VS tijdens openingsweekend (én verslaat ‘Oppenheimer’) (24/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Barbie’-koorts speelt al veel langer op, maar nu de prent van regisseur Greta Gerwig ook effectief in de cinemazalen wordt afgespeeld, loont zich dat ook in de box office-cijfers. Zo haalde de film over ‘s werelds populairste pop in het openingsweekend in de Verenigde Staten maar liefst 155 miljoen dollar (139,4 miljoen euro) op. 300 miljoen dollar (269,7 miljoen euro) dankzij de wereldwijde ticketverkoop.
  [naar artikel]
 38. Hollywoodstaking gooit opnieuw roet in het eten: spin-off van 'The Office' wordt stopgezet (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Leslie David Baker (65) ofwel Stanley Hudson in ‘The Office' heeft in een statement op social media laten weten dat er geen spin-off rond zijn personage meer komt door de Hollywoodstaking. Daarnaast maakte hij ook bekend dat het ingezamelde geld om ‘Uncle Stan’, de naam van de spin-off, te realiseren zal teruggegeven worden.
  [naar artikel]
 39. Millennials verheerlijkten workaholic ‘girlboss’, maar Gen Z kijkt op naar aan wellness verslaafde ‘that girl’. Prof: “Nadruk ligt vooral op individualisme” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? Twee professoren aan het woord: “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 40. SOAPCHECK. Kleine Viktor kreeg een dubbelganger in ‘Familie’ en zag jij dit foutje in ‘Thuis’? (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 41. SOAPCHECK. Achter de schermen van het ‘Thuis’-huwelijk en ‘Lisa’ pakt uit met een stunt (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 42. Van de knappe krullen tot de clashende kleuren: deze vrouw wordt de ‘real life Carrie Bradshaw’ genoemd (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sommigen zien Carrie Bradshaw, het hoofdpersonage uit cultreeks ‘Sex and The City’, als een groot voorbeeld. Anderen vinden haar een tikje irritant. Over slechts één ding is vrijwel iedereen het eens: stijl had ze wel. En dat heeft de Amerikaanse Carla Rockmore (54) absoluut met haar gemeen. Zij wordt de ‘real life Carrie’ genoemd en volop vergeleken met het hoofdpersonage. Toegegeven: de gelijkenissen zijn meer dan treffend.
  [naar artikel]
 43. Slachtoffer Epstein getuigt: “Ik zag prins Andrew op het Lolita-vliegtuig” (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een slachtoffer van Jeffrey Epstein, dat tijdens de rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell heeft getuigd onder de schuilnaam ‘Jane’, heeft prins Andrew (62) genoemd. Ze heeft hem naar eigen zeggen gezien op het zogenaamde ‘Lolita-vliegtuig’, waarop Epstein minderjarige meisjes gebruikte als ‘entertainment’. Daarmee bevestigt ze het verhaal van de piloot die het vliegtuig bestuurde. Hij verklaarde eerder deze week al dat Andrew wel degelijk te gast was op zulke vluchten.
  [naar artikel]
 44. Fan die zanger Dotan niet herkende op vliegtuig schrijft hem prachtige excuusmail (02/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagavond deelde de Nederlandse singer-songwriter Dotan een opvallend verhaal via Twitter: naast hem op het vliegtuig zat een meisje naar zijn muziek te luisteren. Hij begon ermee te babbelen, maar zij bleek helemaal niet door te hebben dat ze naast haar grote idool zat. Op een bepaald moment laat ze de zanger van monsterhit ‘Home’ zelfs naar zijn eigen muziek luisteren.
  [naar artikel]
 45. Fan die zanger Dotan niet herkende op vliegtuig schrijft hem prachtige excuusmail (02/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond deelde de Nederlandse singer-songwriter Dotan een opvallend verhaal via Twitter: naast hem op het vliegtuig zat een meisje naar zijn muziek te luisteren. Hij begon ermee te babbelen, maar zij bleek helemaal niet door te hebben dat ze naast haar grote idool zat. Op een bepaald moment laat ze de zanger van monsterhit ‘Home’ zelfs naar zijn eigen muziek luisteren.
  [naar artikel]
 46. SOAPCHECK. Klachten om foie gras in ‘Thuis’ en alle details over de brand in ‘Familie’ (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 47. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’ (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 48. Controversiële blockbuster ‘Sound of Freedom’ komt na razend succes in VS dan toch naar België (06/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Naast Barbie en Oppenheimer was ook een derde film de afgelopen zomermaanden razend populair in de Verenigde Staten. ‘Sound of Freedom’ bleek een onverwacht succes aan de Box Office en versloeg qua bezoekersaantallen blockbusters als de nieuwste ‘Mission Impossible-’ en ‘Indiana Jones’-films. De spraakmakende - en controversiële - film van Alejandro Monteverde vraagt aandacht voor kinderhandel. Vanaf november gaat ‘Sound of Freedom’ ook in de Belgische filmzalen de strijd aan met de andere twee hitfilms.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy