Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 July 2020
03:10 uur

Overspelige gouverneur moet aftreden en het was zijn vrouw die hem op briljante wijze de das omdeed

Het Laatste Nieuws

14/04/2017 - 07:26

Het was overspel dat tot de ondergang heeft geleid van de gouverneur van de Amerikaanse staat Alabama. Robert Bentley (74) nam maandag ontslag


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw reageert op hilarische wijze op preuts briefje van buurvrouw (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Queensland heeft op briljante wijze gereageerd op een gênant briefje dat een oudere buurvrouw in haar brievenbus had achtergelaten en...
  [naar artikel]
 2. Vrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze (26/02/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw heeft haar vriend urenlang laten stikken in een reiskoffer. Hij overleefde het incident niet. De vrouw wilde hem straffen omdat hij haar bedrogen had. Sarah Boone vertelde de politie aanvankelijk dat ze verstoppertje speelde met haar vriend Jorge Torres tijdens een dronken avondje met hem. De 42-jarige vrouw uit Orlando (Florida) duwde hem in een reiskoffer en ritste die dicht. Vervolgens zou ze naar eigen zeggen in slaap gevallen zijn en uren later pas beseft hebben dat haar vriend nog in de koffer zat. Daarop belde ze de hulpdiensten, maar hulp kon niet meer baten. “Verdiende loon” De overleden man had een kleine snee aan de lip en enkele kneuzingen rond het oog. De politie doorzocht de telefoon van Boone en trof daarin twee video’s aan die een andere versie van de feiten weergaven. Zo was er in een video te horen hoe Torres vanuit de valies naar Boone roept dat hij niet meer kan ademen en wanhopig de valies probeert open te duwen. “Dit is je verdiende loon. Zo voelde ik me toen je me bedroog”, reageerde Boone daarop. Boone wordt beschuldigd van doodslag en zit momenteel in de gevangenis van Orange County. Lees ook: Vrouw straft overspelige man door DIT op zijn penis te schroeven Het bericht Vrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Minnaar en overspelige vrouw blijven in elkaar haken (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een overspelige Keniaanse vrouw zal haar escapade naar Nigeria niet licht vergeten. Een amoureuze ontmoeting met haar jonge minnaar eindigde in
  [naar artikel]
 4. Gouverneur van Puerto Rico buigt voor straatprotesten en belooft volgende week op te stappen (25/07/2019 - VRT NWS)
  Gouverneur Ricardo Rosselló van Puerto Rico laat weten dat hij over een week, op 2 augustus, zal aftreden. Bij massaal straatprotest riepen tienduizenden Puerto Ricanen al dagenlang om zijn ontslag. Ook popster Ricky Martin had zich daarbij aangesloten. De gouverneur kwam in opspraak door uitgelekte chatgesprekken, waarin hij zich zeer discriminerend uitliet over allerlei bevolkingsgroepen.
  [naar artikel]
 5. POLL. Wie moet de nieuwe gouverneur worden? (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu Herman Reynders zijn mandaat heeft neergelegd is het uitkijken wie hem opvolgt als gouverneur van Limburg. Tegen 21 februari wil de Vlaamse regering de knoop doorhakken. Wie vindt u de geknipte man of vrouw om de 21ste gouverneur van Limburg te worden? Je vindt de poll onderaan deze pagina.
  [naar artikel]
 6. "Tuin van gouverneur in Hasselt moet open zijn voor iedereen" (25/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De tuin van de ambtswoning van de gouverneur in Hasselt moet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Dat zegt gouverneur Herman Reynders. “Het moet wel meer zijn dan alleen maar het openstellen van de tuin”, zegt de gouverneur. “Dit moet kaderen in een bredere visie op groen in de stad. Binnen een vijftal jaren loopt mijn termijn af en dan zijn er zeker mogelijkheden.” Er zijn wel nog een aantal hindernissen te nemen.
  [naar artikel]
 7. Honderdduizenden Puerto Ricanen eisen zijn aftreden na ‘chatgate’: wie is Ricardo Rosselló? (24/07/2019 - De Morgen)
  Op het eiland Puerto Rico eisen honderdduizenden burgers het aftreden van gouverneur Ricardo Rosselló, sinds vorige week omstreden chatconversaties zijn uitgelekt. Rosselló weigert te vertrekken. Wie is deze man, die een van de grootste politieke demonstraties uit de moderne Amerikaanse geschiedenis heeft uitgelokt?
  [naar artikel]
 8. Vrouw straft overspelige man door DIT op zijn penis te schroeven (16/01/2020 - Metro)
  Een woedende vrouw heeft op haar manier wraak genomen op haar man omdat hij haar bedrogen had. Ze draaide een moer op zijn jongeheer terwijl hij sliep. Er was een operatie nodig om het stukje metaal eraf te krijgen. Het vreemde tafereel speelde zich onlangs af in Oekraïne. De echtgenote van de veertiger had ontdekt dat haar man overspel had gepleegd. Om hem te straffen voor het bedrog, wachtte ze tot hij sliep en schroefde ze een metalen moer op zijn penis. Afgekneld De volgende ochtend werd de man wakker met hevige pijn aan zijn geslachtsdeel. De moer had zijn penis afgekneld waardoor die was beginnen te zwellen. Hij probeerde de moer eraf te halen, maar dat lukte niet. De man werd vervolgens opgenomen in het ziekenhuis in Zaporizja. Scheiding De dokters moesten een cirkelzaag gebruiken om de moer te verwijderen. Door de hitte moest zijn penis voortdurend afgekoeld worden met water. De operatie was een succes en volgens de dokters werkt zijn gereedschap opnieuw naar behoren. De man overweegt nu om te scheiden van zijn vrouw. NTN Lees ook : Vrouw knipt penis en testikels van overspelige ex af en spoelt het door in het toilet Het bericht Vrouw straft overspelige man door DIT op zijn penis te schroeven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Hoe de Puerto Ricanen een corrupte gouverneur tot aftreden dwongen (27/07/2019 - Knack)
  Twaalf dagen lang protesteerden Puerto Ricanen op straat tegen hun corrupte gouverneur Ricardo Rossello. Woensdagnacht kondigde hij aan af te treden. Hoe kwam het zo ver, en wat heeft de toekomst in petto voor dit tropische eiland onder Amerikaans gezag?
  [naar artikel]
 10. ‘Hebben we niet nog wat kadavers om aan de kraaien te voeren?’: ‘Chatgate’ brengt Puerto-Ricaanse gouverneur in nauwe schoentjes (24/07/2019 - De Morgen)
  Op het eiland Puerto Rico eisen honderdduizenden burgers het aftreden van gouverneur Ricardo Rosselló, sinds vorige week omstreden chatconversaties zijn uitgelekt. Rosselló weigert te vertrekken. Wie is deze man, die een van de grootste politieke demonstraties uit de moderne Amerikaanse geschiedenis heeft uitgelokt?
  [naar artikel]
 11. Wat moet je kunnen om gouverneur te worden? (05/07/2018 - VRT NWS)
  Er zouden meer dan 100 kandidaten zijn voor de post van gouverneur van Oost-Vlaanderen. Normaal is de aanstelling van een gouverneur een schimmig politiek compromis tussen enkele partijen maar nu kan werkelijk iedereen zich kandidaat stellen. Als iedereen zich kandidaat kan stellen, dan stelt zich de vraag: wat moet je kunnen als gouverneur? 
  [naar artikel]
 12. Hilarische ‘Kiss Cam’ maakt einde aan relatie overspelige voetbalfan: “De schade is enorm” (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nachtmerrie van elke overspelige voetbalsupporter? Die beleefde Deyvi Andrade Urgiles, fan van het Ecuadoriaanse Barcelona SC, het voorbije...
  [naar artikel]
 13. The Satoshi Affaire (08/07/2016 - Apache)
  Journalist Andrew O'Hagan beschrijft op briljante wijze de ontmaskering van het brein achter bitcoin en de blockchain.
  [naar artikel]
 14. 18 maanden cel voor vrouw die partner neerstak na overspelige sms’jes (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 37-jarige vrouw uit Bocholt is veroordeeld tot een celstraf van achttien maanden met uitstel en een geldboete van 800 euro. De dronken vrouw ontdekte enkele sms-berichtjes tussen haar vriend en een minnares en stak hem neer met een mes.
  [naar artikel]
 15. Moons & de ministers: "Nieuwe gouverneur moet consensusfiguur worden" (22/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  "De beste man of vrouw zal het moeten zijn". Dat heeft Vlaams minister Zuhal Demir gezegd in de TVL-uitzending van Moons en de Ministers over de opvolging van gouverneur Herman Reynders.
  [naar artikel]
 16. VIDEO. Agent redt vrouw op spectaculaire wijze uit brandend huis (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Texas heeft de lokale politie een bejaarde vrouw op spectaculaire wijze uit haar stacaravan gered, die in brand stond. De...
  [naar artikel]
 17. Razende echtgenote schopt minnares naakt en huilend de deur uit (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw kon haar woede niet bedwingen toen ze haar man met een 24-jarige vrouw op de sofa in haar eigen huis ontdekte en schopte de jonge vrouw de deur uit. De beelden komen vermoedelijk uit de Thaise hoofdstad Bangkok en werden gefilmd door de razende vrouw van de overspelige man.
  [naar artikel]
 18. Razende echtgenote schopt minnares naakt en huilend de deur uit (10/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw kon haar woede niet bedwingen toen ze haar man met een 24-jarige vrouw op de zetel in haar eigen huis ontdekte en schopte de jonge vrouw de deur buiten. De beelden komen vermoedelijk uit de Thaise hoofdstad Bangkok en werden gefilmd door de razende vrouw van de overspelige man.
  [naar artikel]
 19. ‘Poepsimpele’ maar briljante uitvinding van Nederlanders lost hét toiletprobleem op (23/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Joren Straatman (24) vloekend merkte dat de bril van het toilet op school weer helemaal was ondergeplast, kreeg hij plots een briljante ingeving. Vier jaar later heeft de Nederlandse student aan de hogeschool van Amsterdam samen met drie medestudenten zijn idee vormgegeven in een poepsimpel én goedkoop apparaatje dat wc-brillen proper moet houden.
  [naar artikel]
 20. ‘Poepsimpele’ maar briljante uitvinding van Nederlanders lost hét toiletprobleem op (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Toen Joren Straatman (24) vloekend merkte dat de bril van het toilet op school weer helemaal was ondergeplast, kreeg hij plots een briljante ingeving. Vier jaar later heeft de Nederlandse student aan de hogeschool van Amsterdam samen met drie medestudenten zijn idee vormgegeven in een poepsimpel én goedkoop apparaatje dat wc-brillen proper moet houden.
  [naar artikel]
 21. Geen 'crime passionnel' maar duidelijk plan: vrouw (24) hakt penis af van overspelige echtgenoot (40) (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jaloerse vrouwen kennen geen genade. Dat bewijst Karuna Sanusan, een Indiase vrouw die als wraak op haar man, Siripan, zijn penis heeft afgesneden...
  [naar artikel]
 22. Voorzitter ouderenraad Boutersem moet aftreden... omdat ze te jong is (28/02/2020 - VRT NWS)
  De voorzitter van de ouderenraad in Boutersem moet aftreden. Niet omdat ze haar werk niet goed doet, wel omdat ze te jong is. Sam Robijns is 47 jaar, maar volgens de nieuwe statuten van de ouderenraad moet de voorzitter minstens 60 jaar oud zijn.
  [naar artikel]
 23. Khloé Kardashian bevallen van een dochter (en haar overspelige vriend was erbij) (12/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Khloé Kardashian (33) is vandaag, donderdag, mama geworden van een dochter. Dat meldt TMZ. De realityster zou volgens insiders op natuurlijke wijze...
  [naar artikel]
 24. Toehoorders weten niet wat hen overkomt wanneer mysterieus genie op piano begint te tokkelen (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hij mixt op briljante wijze kerstliederen met hippe popsongs en weet zijn toevallige toehoorders in het centrum van de Britse stad Manchester in...
  [naar artikel]
 25. Bruid wordt op huwelijksfeest verrast met filmpje… over haar overspel (07/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een man heeft op genadeloze wijze wraak genomen op zijn overspelige partner. Zoals wel vaker op een huwelijk kwam het moment waarop er romantische filmpjes worden afgespeeld. Dit romantische filmpje had in de hoofdrol echter de bruid en… een andere man.
  [naar artikel]
 26. Bruid wordt op huwelijksfeest verrast met filmpje… over haar overspel (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een man heeft op genadeloze wijze wraak genomen op zijn overspelige partner. Zoals wel vaker op een huwelijk kwam het moment waarop er romantische filmpjes worden afgespeeld. Dit romantische filmpje had in de hoofdrol echter de bruid en… een andere man.
  [naar artikel]
 27. Overspelige stewardess veroorzaakt seksrel bij Transavia (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft een overspelige purser - de baas van de stewards en stewardessen aan boord - een seksrel veroorzaakt. Ze hield een dagboek bij van haar seksuele uitspattingen, en haar echtgenoot dreigt dat nu openbaar te maken.
  [naar artikel]
 28. Schietpartij Florida – Gouverneur van Florida wil politie-agent in elke school (23/02/2018 - Metro)
  De Republikeinse gouverneur van Florida, Rick Scott, heeft vrijdag een lans gebroken voor maatregelen om schietpartijen in scholen te vermijden. Op een persconferentie pleitte de gouverneur ervoor dat er in elke openbare school van zijn staat verplicht een politie-agent moet aanwezig zijn. Ook wil Scott dat men minstens 21 jaar moet zijn om een vuurwapen te kopen. Hij wil het “virtueel onmogelijk maken” dat iemand met psychische stoornissen een vuurwapen verwerft. Het kopen en de verkoop van schouderkolven dient verboden. In verband met zijn punten kondigde de gouverneur een investeringsprogramma van een half miljard dollar aan. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 29. Straf met uitstel voor man die minnaar van zijn vrouw acht messteken gaf (03/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 47-jarige man heeft vijf jaar cel met uitstel gekregen voor een poging tot doodslag. Hij stak de minnaar van zijn vrouw acht keer met een mes toen hij het overspelige koppel betrapte in een appartement in Borgerhout.
  [naar artikel]
 30. Politie moet twee keer uitrukken nadat overspelige vrouw vriendje in kleerkast verstopt (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de noordelijke Duitse havenstad Bremerhaven is de politie tot twee keer toe moeten uitrukken in verband met een liedesakkefietje. Toen plots de...
  [naar artikel]
 31. Vrouw geeft partner messteek na ontdekken van overspelige sms’jes (23/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 37-jarige vrouw uit Bocholt moest zich maandag voor de Tongerse rechter verantwoorden voor een messteek aan haar partner. De vrouw ontdekte enkele sms-berichtjes tussen haar man en een minnares. “Ik wilde mezelf verwonden”, klonk het. Ze riskeert een celstraf van achttien maanden met probatieuitstel.
  [naar artikel]
 32. PSG-ultras schelden Neymar de huid vol, maar Braziliaan antwoordt op gepaste wijze met briljante omhaal (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Collectif Ultras Paris (CUP), de harde kern van PSG, had Neymar vanavond een warm onthaal beloofd bij zijn rentree tegen Strasbourg. En ze hebben...
  [naar artikel]
 33. Amerikaanse doelman maakt zich op briljante wijze onsterfelijk (én luister vooral ook naar het commentaar) (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Voor geweldige doelpunten hebben we hier altijd een plaatsje vrij, zelfs al komen ze niet meteen uit een Europese topcompetitie. In de
  [naar artikel]
 34. Overspelige man in de val gelokt door vrouw, maar haar wraak is iets té zoet (17/06/2019 - Metro)
  Een man uit Nederland schrok zich een hoedje toen zijn vrouw plots opdook op zijn stiekeme date. Ze was daar echter niet alleen en was niet van plan om hem meteen te laten gaan. F. had anderhalf jaar een relatie met de Amsterdamse Rosalia van der W. (53). Op 22 september regelde hij stiekem een date met een andere vrouw, ene Susan, via tagged.com. Het afspraakje ging door in een hotel in Nootdorp. De man trok zijn kleren uit en ging alvast naakt op het bed liggen, maar plots kwam niet ene Susan, maar wel zijn vrouw de kamer binnen. Rake klappen Rosalia had immers een fake account aangemaakt op de datingwebsite omdat ze vermoedde dat F. haar bedroog. Ze nodigde haar buren overigens ook uit om F. in het hotel een bezoekje te brengen. Met negen mensen stonden ze plots voor zijn neus in de hotelkamer. Rosalia gaf hem enkele rake klappen met zijn broek, smeet zijn gsm tegen de muur en ging ervandoor met 150 euro. Werkstraf Onlangs moest Rosalia voor de rechter verschijnen wegens haar agressieve gedrag van die avond. De officier van justitie begreep de woede van de vrouw, maar eiste alsnog een werkstraf van 30 uur. Haar advocate probeerde de straf te verlichten door te stellen dat “ze al voldoende gestraft is”, maar tevergeefs. “Uw advocate vocht als een leeuwin voor u, maar u heeft voor eigen rechter gespeeld en die dingen lopen uit de hand”, reageerde de rechter. Rosalia werd dus veroordeeld tot de geëiste werkstraf van 30 uur en een boete van 100 euro. Lees ook : Overspelige echtgenoot laat tattoo plaatsen om vrouw terug te winnen Het bericht Overspelige man in de val gelokt door vrouw, maar haar wraak is iets té zoet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. William en Kate logeren bij gouverneur Decaluwé en niet bij Filip en Mathilde (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prins William en zijn vrouw Catherine sliepen afgelopen weekend in de ambtswoning van West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé in Brugge. De hertog
  [naar artikel]
 36. Angelina Jolie kruipt opnieuw in de huid van dit personage (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 2014 vertolkte Angelina Jolie op briljante wijze de rol van Maleficent in de gelijknamige film. De actrice bevestigt nu dat ze terug in de heks...
  [naar artikel]
 37. Facebook zoekt overspelige Brit (05/04/2019 - De Morgen)
  Het internet is op zoek naar een Engelsman die zijn vrouw bedriegt en nu met haar op Cyprus zou zitten. De man werd op heterdaad betrapt door een Facebookgebruikster, die het verhaal deelde met de wereld.
  [naar artikel]
 38. Japan krijgt op 1 mei 2019 een nieuwe keizer (01/12/2017 - Metro)
  De Japanse kroonprins Naruhito (57) zal op 1 mei 2019 de troon bestijgen. Een dag eerder zal zijn vader, keizer Akihito (83), op eigen verzoek aftreden. Dat berichten Japanse media vrijdag. Officieel wordt het aftreden op 5 december aan de regering voorgelegd. Drie dagen later geeft die wellicht zijn zegen, klinkt het. De voorbije dagen bleek al dat 30 april 2019 wellicht de dag wordt waarop Akihito zou aftreden, als eerste keizer in ongeveer 200 jaar. De 83-jarige Akihito gaf in de zomer van vorig jaar in een zeldzame videoboodschap te kennen dat zijn krachten afnamen en dat hij wou aftreden. Het parlement liet hem dat toe via een bijzondere wet. Vrijdag vergaderde een raad van parlementairen, juridische experts en leden van de keizerlijke familie over de termijn van zijn aftreden. Ze zouden overeengekomen zijn dat dat op 30 april 2019 zou plaatsvinden, klinkt het. Dan zal de door het volk geliefde keizer 85 jaar oud zijn. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 39. Nieuw VTM-programma achtervolgt overspelige mannen (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 'CATHéRINE' gaat Cathérine Moerkerke op stap met privédetectives. Zo volgt ze overspelige mannen en vrouwen, jaagt ze op verkopers van...
  [naar artikel]
 40. 'CATHéRINE' achtervolgt overspelige mannen (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 'CATHéRINE' gaat Cathérine Moerkerke op stap met privédetectives. Zo volgt ze overspelige mannen en vrouwen, jaagt ze op verkopers van...
  [naar artikel]
 41. VIDEO: Tsjech Slavik wint meest beruchte afdalingsrace over trappen, op muren en door huizen (21/02/2017 - Sporza)
  De 15e editie van de "Valparaiso Cerro Abajo" zit erop. Tomas Slavik heeft hem op briljante wijze gewonnen. Bekijk zijn race in dit artikel, met commentaar van hemzelf.
  [naar artikel]
 42. “Een overspelige vrouw? Daar houdt het publiek niet van” (20/12/2018 - De Morgen)
  Carey Mulligan schittert in Wildlife, het sterke regiedebuut van collega-acteur Paul Dano, die het scenario schreef met zijn vriendin Zoe Kazan. “Ja, we hebben ruzie gemaakt.”
  [naar artikel]
 43. De krul van Messi was fenomenaal, maar deze tien weergaloze vrije trappen moeten zeker niet onderdoen (02/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Lionel Messi legde op een briljante wijze de heenmatch van de halve finale van de Champions League in een beslissende plooi. De bal draaide met een...
  [naar artikel]
 44. Bernie Sanders: "Donald Trump moet aftreden omwille van beschuldigingen seksuele intimidatie" (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse senator Bernie Sanders vindt dat Donald Trump zou moeten aftreden nadat de president voor "de zoveelste keer wordt beschuldigd van...
  [naar artikel]
 45. Briljante denker met vertroebelde geest (29/03/2019 - De Morgen)
  De film over zijn leven kwam eerder dan de dood. Maar vorig weekend, jaren na 'A Beautiful Mind', is de Amerikaanse wiskundige John Nash (86) omgekomen in een verkeersongeluk. Al crashte de briljante geest al veel eerder.
  [naar artikel]
 46. Regeringswoordvoerder: “May zal niet aftreden” (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May zal ondanks de zware nederlaag over de brexit-deal in het parlement niet aftreden. Dat zegt een...
  [naar artikel]
 47. Angelina Jolie wordt opnieuw een heks (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 2014 vertolkte Angelina Jolie op briljante wijze de rol van Maleficent in de gelijknamige film. De actrice bevestigt nu dat ze terug in de heks...
  [naar artikel]
 48. Dries Mertens scoort na briljante ingeving (04/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dries Mertens scoorde op de 23e speeldag in de Serie A tegen Benevento zijn veertiende competitietreffer van het seizoen voor Napoli. De pocketspits trof raak na een briljante ingeving.
  [naar artikel]
 49. Shannon krijgt 46 messteken van haar overspelige echtgenoot: “En toch wil ik nog een gezin met hem stichten” (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  46 messteken heeft Shannon Barnard van haar overspelige echtgenoot geïncasseerd. En toch wil ze nog bij hem blijven. In de rechtbank verklaarde de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.