Gelijkmaker voor Union in laatste minuut tegen Standard

14/04/2017 - 22:37
"Union heeft het weer geflikt in Play-off 2. Het leek lange tijd af te stevenen op een 1-2 nederlaag tegen Standard, maar scoorde in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd de 2-2 gelijkmaker. Zo blijft Union aan de leiding in Play-off 2A en heeft Standard nog steeds niet gewonnen in deze play-offs. "

1. Union blijft verbazen: gelijkmaker in allerlaatste minuut (14/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Union heeft het weer geflikt in Play-off 2. Het leek lange tijd af te stevenen op een 1-2 nederlaag tegen Standard, maar scoorde in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd de 2-2 gelijkmaker. Zo blijft Union aan de leiding in Play-off 2A en heeft Standard nog steeds niet gewonnen in deze play-offs. [naar artikel]

2. Union vermijdt op het nippertje een zure thuisnederlaag tegen Westerlo: gelijkmaker valt pas in 92e minuut (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is in het eigen Dudenpark net niet tegen een (verrassende) nederlaag aangelopen. Westerlo kwam op slag van rust op voorsprong via Foster. In de tweede helft ging Union nadrukkelijk op zoek naar minstens de gelijkmaker en die vond het pas in de extra tijd. Nilsson hield verdiend een puntje in Sint-Gillis. [naar artikel]

3. Club Brugge met hangen en wurgen voorbij Union, dat fraaie gelijkmaker van Nielsen in absolute slotfase afgekeurd ziet (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft een nieuwe stap gezet richting landstitel nummer 18. Tegen Union - het laatste halfuur met tien - won het met het kleinste verschil na een lucky goal van Buchanan. Daarvoor moest Simon Mignolet zich meerdere malen onderscheiden. In minuut 89 werd de gelijkmaker van Nielsen afgekeurd voor offside. Als Club zondag van Antwerp wint op de Bosuil, is de titel binnen. [naar artikel]

4. Club Brugge op één zege van titel: blauw-zwart met hangen en wurgen voorbij Union, dat fraaie gelijkmaker in slotfase afgekeurd ziet (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

5. Union ziet winst in laatste minuut door de vingers glippen tegen Westerlo na discutabele VAR-interventie (10/02/2024 - Sporza)

Een opdoffer in de 95e minuut. Union leek lang af te stevenen op een nieuwe driepunter tegen Westerlo, maar in de allerlaatste minuut ging de bal nog op de stip na een lange VAR-interventie. Nicolas Madsen nam het cadeautje in dank aan en schonk de bezoekers zo alsnog een punt. [naar artikel]

6. Waarom KRC Genk tegen tien spelers van Union alsnog tegen de lamp liep (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk morste zondagavond met punten tegen een moedig Union. Racing slikte in minuut 95, opnieuw op hoekschop, de gelijkmaker (1-1) tegen tien Brusselaars. Duur puntenverlies, dat verschillende oorzaken had. [naar artikel]

7. Racing slikt diep in blessuretijd gelijkmaker tegen tien Brusselaars (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk liet zondagavond een unieke kans liggen om zich op de tweede plaats te nestelen. Tegen tien spelers van een bewonderenswaardig Union slikte Racing in de 95ste minuut op hoekschop nog de gelijkmaker van Undav (1-1). [naar artikel]

8. LIVE: 10-koppig Standard gaat vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker (20/12/2023 - Sporza)

KV Mechelen krijgt met Standard een derde klepper op een rij tegenover zich. Tegen Club Brugge werd het 0-0, op Union 1-0, vanavond wil nieuwe coach Besnik Hasi graag een tweede zege, na de 0-3 op Kortrijk eind november. Standard wisselde een goede uitmatch op Anderlecht (2-2) af met een nonthuismatch tegen Charleroi (0-0). Bij winst komt KVM naast Standard. Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

9. Hamont-keepster Swennen kopt gelijkmaker binnen in minuut 96 (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)

In eerste provinciale vrouwen pakte Hamont in extremis een punt tegen Bilzen: 1-1. Opmerkelijk was vooral dat die gelijkmaker in minuut 96 op naam kwam van... doelvrouw Fleur Swennen! “Ik kopte de verdiende gelijkmaker binnen. Dat hebben we goed gevierd”, lacht Swennen. [naar artikel]

10. LIVE: Doelpunt Bandé doet Mechelen dromen tegen Standard, Edmilson laat gelijkmaker liggen (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

11. LIVE STANDARD-UNION. Hoefkens kiest voor zelfde elf die verloren op STVV, ook bij Union geen wijzigingen (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Union gaat op zoek naar zes op zes, de Rouches startten het nieuwe seizoen door een 1-0-nederlaag tegen STVV met een valse noot. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

12. Standard onder toeziend oog van nieuwe Amerikaanse eigenaars onderuit tegen Union (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Onder toeziend oog van de nieuwe Amerikaanse eigenaars verloor Standard zijn laatste thuismatch van het seizoen. Union won met 1-3 en eindigt daarmee de reguliere competitie als eerste. Teuma, Nieuwkoop en Nielsen scoorden voor de koploper, Sissako deed iets terug voor Standard. [naar artikel]

13. EREDIVISIE. Feyenoord voorkomt nederlaag in 99e (!) minuut (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord laat van zijn pluimen. De Rotterdammers laten de laatste weken heel wat punten liggen. Zondag speelde het 3-3 gelijk bij Utrecht, na een wel heel late comeback. De aansluitingstreffer viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd, de gelijkmaker kwam er in de negende minuut van de verlengingen. [naar artikel]

14. Drie keer gescoord, toch niet gewonnen: Union baalt na late gelijkmaker Union Berlin (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Een uitgekookt Union Sint-Gilles heeft een optie genomen op een Europese kwartfinale: 3-3 is een goed resultaat. En toch was er frustratie, omdat de gelijkmaker in het absolute slot viel. [naar artikel]

15. Standard redt vel van Luzon (06/04/2019 - De Morgen)

Tegen hoog gequoteerde tegenstanders haalt Standard zijn beste niveau. De Rouches domineerden van de eerste tot de laatste minuut met goed voetbal tegen een teleurstellend Racing Genk. [naar artikel]

16. Kan Union opnieuw stunten in 'match van het jaar' tegen Standard? (14/04/2017 - Sporza)

Union opent de derde speeldag van Play-off II A tegen Standard in het Koning Boudewijnstadion. Kan de Brusselse club negen op negen pakken in de match van het jaar tegen Standard? [naar artikel]

17. B-elftal van Union vermijdt blamage en bekert verder na moeizame zege tegen amateurclub Meux (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Union bekert verder, maar evident was dat niet tegen RFC Meux (Tweede Nationale). De amateurclub verweerde zich kranig en kwam in de 82e minuut zowaar langszij nadat Leysen Union eerder op voorsprong had gebracht, maar Rasmussen stelde een minuut later meteen orde op zaken. Union bekert zo verder na een magere 2-1 overwinning. [naar artikel]

18. Cercle begint met zes op zes na zege tegen Union (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Voorlopig blijft Cercle Brugge foutloos in de Proximus League. De Vereniging was voor eigen volk met 2-0 te sterk voor Union en start de competitie zo met een zes op zes. Cardona in de 51e minuut en Bruno in de 55e minuut zorgden voor de doelpunten. [naar artikel]

19. LIVE STANDARD-UNION (20u45). Pakken Brusselaars zes op zes of Rouches eerste zege? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

20. Union verkoopt ook Waasland-Beveren draai om de oren, Standard kan ook tegen STVV niet winnen (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

In groep A van play-off 2 won vandaag Union met 1-4 tegen Waasland-Beveren. Standard kan thuis geen overwinning boeken tegen Sint-Truiden. De [naar artikel]

21. Union verkoopt ook Waasland-Beveren flinke draai om de oren, Standard lijdt in extremis puntenverlies tegen STVV (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

22. Na ruim vier maanden wachten nog eens een thuiszege voor Standard? (28/04/2017 - Sporza)

Troosteloos laatste in Play-off II A, veel pijnlijker kan het voor Standard niet worden. Kan het vanavond z'n blazoen weer wat oppoetsen in de thuiswedstrijd tegen Union? [naar artikel]

23. LIVE UNION-STVV. Kan Union na gelijkmaker vlak voor rust meteen ook doorduwen? (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union dook als leider en met een reeks van 14 ongeslagen competitiematchen op rij de winterstop in. Gaat de koploper op dat elan door tegen STVV? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

24. Drama: Tubeke moet naar amateurklasse door gemiste penalty in 97ste minuut (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)

In play-off III is de degradatiestrijd beslist. Tubeke leed op de vierde speeldag een 0-1 nederlaag tegen Union Sint-Gillis en kan de laatste plaats niet meer ontlopen. Even leek een penalty in de 97ste minuut Tubeke nog een strohalm te bieden, maar Union-doelman Adrien Saussez werd de held. Extra pijnlijk: Saussez speelde tot 2016 nog voor Tubeke. [naar artikel]

25. Union moet de rol lossen na tegentreffer in de 92e minuut (07/01/2018 - Sporza)

In eerste klasse B is Union er niet in geslaagd om de derde plaats alleen op te eisen. Union ging in eigen huis de boot in tegen Roeselare: 1-2. [naar artikel]