Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! [naar artikel]
FOOD, het Europese programma dat het doel heeft evenwichtige voeding tijdens de werkdag te promoten, heeft onlangs zijn allereerste site met... [naar artikel]
Toast avocado beu, maar toch zot op de vrucht? Ilse D’Hooge (bekend van de kookboeken Easy @ Home) laat ons proeven van enkele gerechten met avocado – en die doen dromen van warm weer.Rundertartaar met avocado & granaatappel [naar artikel]
Het laatste waar je zin in hebt tijdens een hittegolf: zware gerechten waar je helemaal loom van wordt. Wat je eet is belangrijk als het zo warm is, want de juiste voeding verkoelt je ook. Gelukkig hebben onze 3 HLN-chefs volledig door wat er op het menu moet staan tijdens hete dagen. Met deze 5 recepten zit je goed - en koel - volgende week. Smakelijk! [naar artikel]
Wie aan Midden-Oosterse gerechten denkt, komt automatisch uit bij de intussen ingeburgerde pita- en falafelzaken, maar de échte Israëlische keuken zet veel meer in op smaak en beleving. Deze week tonen Tom Sas en Lori Dardikman van het Antwerpse restaurant Boker Tov én het gelijknamige kookboek hoe je die keuken in 5 recepten op je bord tovert deze zomer. [naar artikel]
Hakim Chatar deelt twee zomerse recepten uit zijn eerste kookboek ‘Ras el Hakim’ met ons. Het zijn recepten die herinneringen oproepen aan de vakanties in zijn kindertijd naar Marokko. [naar artikel]
12:00 Van Ran Van Ongevalle tot een reizende bar: deze zomer schotelden vier meestercocktailmakers je verfijnde recepten voor om thuis na te maken. Een overzicht. [naar artikel]
Kan jij vandaag wel wat afkoeling gebruiken? Zoek niet verder! Deze drie recepten uit 'The Party Edition' van Rens Kroes zijn niet alleen [naar artikel]
In Amerika vieren ze vandaag National Hot Dog Day, een gewoonte die ook steeds meer overwaait naar onze contreien. En waarom ook niet? Elk excuus... [naar artikel]
Tofu is droog, zonder eieren kan je geen lekkere chocomousse maken en veganistische gerechten hebben geen ‘punch’. Culinair journaliste Louise De Brabandere countert al die clichés over veganistisch koken. Ze experimenteert voor De Morgen Magazine met nieuwe technieken en alternatieve ingrediënten. Het resultaat van die zoektocht, en veganistische recepten zonder room, kaas of eieren, die vind je hier. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.