Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Er is een nieuwe foodtrend gespot: de sushi taco

16/04/2017 - 10:46
"De Mexicaanse taco is momenteel bij ons populairder dan ooit en ook sushi valt niet meer weg te denken uit onze straten en wat krijg je als je het beste van beide combineert: de sushi taco. Bovendien ziet het resultaat er ook nog eens bijzonder fotogeniek uit."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vettige vrijdag: zet eens een ‘smash burger taco’ op het menu dit weekend, een Amerikaanse foodtrend die je wil proberen (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]


2. Sushi als ontbijt? Foodtrend 'croissushi' maakt het mogelijk (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]


3. Sushi als ontbijt? Foodtrend 'crossushi' maakt het mogelijk (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]


4. De tacro, het beste van de Mexicaanse en Franse keuken in één hap (28/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Maak kennis met de tacro, de nieuwste foodtrend uit San Francisco. Het hapje combineert met een taco in een croissant het beste van wat de Franse en Mexicaanse keuken te bieden heeft. Het gaat eigenlijk om een taco waarvan de tortilla wordt vervangen door een broodje van croissant. [naar artikel]


5. “Een nieuwe twist op de populaire smashed burger, maar béter”: HLN-chef Jelle Beeckman tipt hoe je zelf smash burger taco’s maakt (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]


6. Na de sushi- en burgerhype, gaan we nu massaal voor taco’s en ander eten uit Zuid-Amerika (28/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Taco’s, ceviche, burrito’s, michelada’s. En veel guacamole en salsa natuurlijk. Eten uit Zuid-Amerika maakt een opvallende opmars. Restaurants... [naar artikel]


7. Dit is dé sushi voor echte sneakerfans (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hou je van sushi en van schoenen? Dan ga je deze nieuwe trend zeker leuk vinden. Milanees artiest en kok, Yujia Hu, maakt namelijk sushi in de [naar artikel]


8. Proef eens sushi van hier, smørrebrød met haring en lokale guacamole. Vijf wereldgerechten in een duurzaam jasje (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Heerlijk zomers en verrassend: de wereld op je bord. Als we dan toch een minpuntje mogen aanstippen: exotische producten moeten vaak een lange weg afleggen voor ze bij ons op tafel belanden. Elise Van de Poele, die kookt met oog op de planeet, vult toppers uit de wereldkeuken daarom aan met duurzaam lekkers van dichterbij. En of het nu gaat om paella, sushi, smørrebrød, curry of taco’s, aan smaak hoef je zeker niet in te boeten. [naar artikel]


9. Sushi is steeds kleiner geworden (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag de dag kennen we sushi als kleine hapjes. Dit is wel anders geweest, want volgens de Japanse website Tenpo was sushi vroeger wel 2 tot 4... [naar artikel]


10. Jumbo roept 5 sushiproducten terug wegens mogelijke aanwezigheid glas (23/06/2021 - Het Nieuwsblad)

De supermarktketen Jumbo roept de “Salmon Maki”, “Sushi Spicy Maki”, “Sushi Vegan Maki”, “Sushi to share” en “Sushi Family” terug uit de Belgische winkels. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]


11. Zondag 25 november kan je sushi smullen in Gent voor Sushi Sunday (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Liefhebbers van sushi, opgelet! Op zondag 25 november moeten jullie je naar Flanders Expo in Gent reppen, want daar strijkt een heuse Sushi Sunday... [naar artikel]


12. Op wereldreis in je keuken - Mexicaanse taco carne asada (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Guacamole, burrito’s, wraps, overheerlijke taco’s, noem maar op, Mexico tilt je smaakpapillen naar een hoger niveau. Vandaag op het menu: taco’s!... [naar artikel]


13. Een Kei in sushi (06/04/2019 - De Morgen)

Deze week gespot op het wereldwijde web: zoeteaardappeltoast uit de broodrooster! [naar artikel]


14. Verschillende supermarkten roepen sushi terug wegens mogelijke aanwezigheid van glas (24/06/2021 - Het Nieuwsblad)

In overleg met het FAVV haalt het bedrijf Sushi Ran verschillende soorten sushi uit de verkoop en worden de producten teruggeroepen van bij de consumenten. Mogelijk zitten er stukjes glas in het product. Klanten wordt gevraagd de sushi niet te consumeren en ze terug te brengen naar het verkooppunt. [naar artikel]


15. Jumbo neemt vijf sushiproducten uit de rekken omdat ze mogelijk glas bevatten (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De supermarktketen Jumbo roept vijf sushiproducten terug uit de Belgische winkels. Het gaat om ‘Salmon Maki’, ‘Sushi Spicy Maki’, ‘Sushi Vegan Maki’, ‘Sushi to share’ en ‘Sushi Family’. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]


16. Winkelketen Jumbo neemt vijf sushiproducten uit de rekken omdat ze mogelijk glas bevatten (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De supermarktketen Jumbo roept vijf sushiproducten terug uit de Belgische winkels. Het gaat om ‘Salmon Maki’, ‘Sushi Spicy Maki’, ‘Sushi Vegan Maki’, ‘Sushi to share’ en ‘Sushi Family’. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]


17. Bij Don Taco eet je een betaalbare Mexicaanse hap: “Het moet niet altijd een broodje of kebab zijn” (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Hasselt heeft er met Don Taco een Mexicaans eetzaakje bij. Het is het nieuwe concept van de Hasselaar Ramis Pirigam (41) van de Butcher Grill en Bar. [naar artikel]


18. Sushi Festival Hasselt krijgt tweede editie in Japanse Tuin (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)

In navolging van het Sushi Festival in 2018 staat ook dit jaar de Japanse Tuin een weekend in het teken van sushi. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren dezelfde vier PXL-studenten het evenement “Let’s Sushi”, een weekend waarbij bezoekers kunnen genieten van culinaire en culturele Japanse specialiteiten. [naar artikel]


19. LIFEHACK. WOW! Zo moet je dus sushi eten (video) (30/06/2020 - Metro)

Zit jij ook altijd te klungelen met de sojasaus wanneer je sushi eet? Deze Australische vrouw heeft dé oplossing gevonden: duw de neus van het kleine sojaflesje direct in de sushiroll. “Als je nog eens sushi eet, doe dan dit met je sojasaus… Graag gedaan”, klinkt het in het TikTok-filmpje. Heel wat mensen reageerden op […] Het bericht LIFEHACK. WOW! Zo moet je dus sushi eten (video) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


20. Zo eet je sushi en kom je toch niet bij (23/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Sushi heeft het imago van een gezonde maaltijd te zijn, maar schijn bedriegt vaak. Hoewel de vis op zich en de nori vaak bijzonder voedzaam zijn, is het de rijst die de grote boosdoener is. Bovendien is het bij sushi vaak moeilijk om de juiste portie in te schatten. Maar waar let je beter op als je toch zin hebt in sushi? De tips op een rijtje. [naar artikel]


21. Vijf maal sushi: van nigiri tot maki, sushi is altijd smullen (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sushi: niet enkel in coronatijden handig, maar altijd lekker om af te halen. Favoriet op de kaart bij Hanasaki in Lummen is de gefrituurde dragon eye roll met krab, zalm en avocado. [naar artikel]


22. Takeaway tip: sushi met pompoen of kastanje? In Heusden-Zolder eet je de meest speciale smaken (10/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Bij Nana Sushi in Heusden-Zolder vind je weinig basic sushi. “Ik vind het zalig om te experimenteren met toppings, sausjes en andere ingrediënten”, legt eigenares Nathalie Lemmens uit. Zo kan je er genieten van sushi met pompoen of een winterrol met kastanje en pastinaak. [naar artikel]


23. Alleen voor durvers: een taco met guacamole én vogelspin (07/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Een Mexicaanse taco met guacamole, een schijfje limoen én een vogelspin. Dat is het nieuwe gerechtje op een marktje in Mexico-stad. [naar artikel]


24. Hier eet je de lekkerste sushi van Antwerpen (19/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Over sushi zijn al hele bibliotheken bij elkaar geschreven en terecht. Sushi is meer dan welk ander gerecht ter wereld een kwestie van persoonlijke toewijding, focus van de chef en een compromisloze queeste naar kwaliteitsproducten in een eenzame, meticuleuze bereiding. Het is alleen godenkinderen gegeven om vis en rijst samen te brengen tot een gastronomisch hoogtepunt. Velen voelen zich dan ook geroepen om sushi te maken, maar slechts weinigen zijn uitverkoren. [naar artikel]


25. Fan van sushi? Dat moet je dit zeker weten (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Eerst had elk dorp een Chinees, toen kwam het wokparadijs en nu is sushi de trend. 2,5 uur eten tot je erbij neervalt, decadent in een Japans restaurant of op een sushifestival zoals dit weekend bij festival JOY in Maastricht. Hoe Aziatisch is de sushi zoals we hem hier kennen eigenlijk nog? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!