Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]
We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]
Maak kennis met de tacro, de nieuwste foodtrend uit San Francisco. Het hapje combineert met een taco in een croissant het beste van wat de Franse en Mexicaanse keuken te bieden heeft. Het gaat eigenlijk om een taco waarvan de tortilla wordt vervangen door een broodje van croissant. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
Taco’s, ceviche, burrito’s, michelada’s. En veel guacamole en salsa natuurlijk. Eten uit Zuid-Amerika maakt een opvallende opmars. Restaurants... [naar artikel]
Hou je van sushi en van schoenen? Dan ga je deze nieuwe trend zeker leuk vinden. Milanees artiest en kok, Yujia Hu, maakt namelijk sushi in de [naar artikel]
Heerlijk zomers en verrassend: de wereld op je bord. Als we dan toch een minpuntje mogen aanstippen: exotische producten moeten vaak een lange weg afleggen voor ze bij ons op tafel belanden. Elise Van de Poele, die kookt met oog op de planeet, vult toppers uit de wereldkeuken daarom aan met duurzaam lekkers van dichterbij. En of het nu gaat om paella, sushi, smørrebrød, curry of taco’s, aan smaak hoef je zeker niet in te boeten. [naar artikel]
Vandaag de dag kennen we sushi als kleine hapjes. Dit is wel anders geweest, want volgens de Japanse website Tenpo was sushi vroeger wel 2 tot 4... [naar artikel]
De supermarktketen Jumbo roept de “Salmon Maki”, “Sushi Spicy Maki”, “Sushi Vegan Maki”, “Sushi to share” en “Sushi Family” terug uit de Belgische winkels. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]
Liefhebbers van sushi, opgelet! Op zondag 25 november moeten jullie je naar Flanders Expo in Gent reppen, want daar strijkt een heuse Sushi Sunday... [naar artikel]
Guacamole, burrito’s, wraps, overheerlijke taco’s, noem maar op, Mexico tilt je smaakpapillen naar een hoger niveau. Vandaag op het menu: taco’s!... [naar artikel]
Deze week gespot op het wereldwijde web: zoeteaardappeltoast uit de broodrooster! [naar artikel]
In overleg met het FAVV haalt het bedrijf Sushi Ran verschillende soorten sushi uit de verkoop en worden de producten teruggeroepen van bij de consumenten. Mogelijk zitten er stukjes glas in het product. Klanten wordt gevraagd de sushi niet te consumeren en ze terug te brengen naar het verkooppunt. [naar artikel]
De supermarktketen Jumbo roept vijf sushiproducten terug uit de Belgische winkels. Het gaat om ‘Salmon Maki’, ‘Sushi Spicy Maki’, ‘Sushi Vegan Maki’, ‘Sushi to share’ en ‘Sushi Family’. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]
De supermarktketen Jumbo roept vijf sushiproducten terug uit de Belgische winkels. Het gaat om ‘Salmon Maki’, ‘Sushi Spicy Maki’, ‘Sushi Vegan Maki’, ‘Sushi to share’ en ‘Sushi Family’. De vijf producten van het merk Sushi Begaru bevatten mogelijk glas. [naar artikel]
Hasselt heeft er met Don Taco een Mexicaans eetzaakje bij. Het is het nieuwe concept van de Hasselaar Ramis Pirigam (41) van de Butcher Grill en Bar. [naar artikel]
In navolging van het Sushi Festival in 2018 staat ook dit jaar de Japanse Tuin een weekend in het teken van sushi. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren dezelfde vier PXL-studenten het evenement “Let’s Sushi”, een weekend waarbij bezoekers kunnen genieten van culinaire en culturele Japanse specialiteiten. [naar artikel]
Zit jij ook altijd te klungelen met de sojasaus wanneer je sushi eet? Deze Australische vrouw heeft dé oplossing gevonden: duw de neus van het kleine sojaflesje direct in de sushiroll. “Als je nog eens sushi eet, doe dan dit met je sojasaus… Graag gedaan”, klinkt het in het TikTok-filmpje. Heel wat mensen reageerden op […] Het bericht LIFEHACK. WOW! Zo moet je dus sushi eten (video) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sushi heeft het imago van een gezonde maaltijd te zijn, maar schijn bedriegt vaak. Hoewel de vis op zich en de nori vaak bijzonder voedzaam zijn, is het de rijst die de grote boosdoener is. Bovendien is het bij sushi vaak moeilijk om de juiste portie in te schatten. Maar waar let je beter op als je toch zin hebt in sushi? De tips op een rijtje. [naar artikel]
Sushi: niet enkel in coronatijden handig, maar altijd lekker om af te halen. Favoriet op de kaart bij Hanasaki in Lummen is de gefrituurde dragon eye roll met krab, zalm en avocado. [naar artikel]
Bij Nana Sushi in Heusden-Zolder vind je weinig basic sushi. “Ik vind het zalig om te experimenteren met toppings, sausjes en andere ingrediënten”, legt eigenares Nathalie Lemmens uit. Zo kan je er genieten van sushi met pompoen of een winterrol met kastanje en pastinaak. [naar artikel]
Een Mexicaanse taco met guacamole, een schijfje limoen én een vogelspin. Dat is het nieuwe gerechtje op een marktje in Mexico-stad. [naar artikel]
Over sushi zijn al hele bibliotheken bij elkaar geschreven en terecht. Sushi is meer dan welk ander gerecht ter wereld een kwestie van persoonlijke toewijding, focus van de chef en een compromisloze queeste naar kwaliteitsproducten in een eenzame, meticuleuze bereiding. Het is alleen godenkinderen gegeven om vis en rijst samen te brengen tot een gastronomisch hoogtepunt. Velen voelen zich dan ook geroepen om sushi te maken, maar slechts weinigen zijn uitverkoren. [naar artikel]
Eerst had elk dorp een Chinees, toen kwam het wokparadijs en nu is sushi de trend. 2,5 uur eten tot je erbij neervalt, decadent in een Japans restaurant of op een sushifestival zoals dit weekend bij festival JOY in Maastricht. Hoe Aziatisch is de sushi zoals we hem hier kennen eigenlijk nog? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.