De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Lotto-Dstny in zee met BMW

Het Belang van Limburg

10/07/2023 - 03:08

Lotto-Dstny heeft er een nieuwe sponsor bij. Het team van de Nationale Loterij kan dankzij BMW Juma voor drie jaar gratis over haar volledige wagenpark beschikken. “Dat geeft ons heel wat extra budgetruimte”, zegt Chief Business Officer Yana Seel.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lotto Dstny en ploegleider Allan Davis beëindigen samenwerking na ongewenste berichten (22/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lotto Dstny heeft afscheid genomen van ploegleider Allan Davis. Dat bevestigde het Belgische ProTeam dinsdag aan Belga. Davis was sinds begin 2022 in dienst bij Lotto Dstny. Het team wil geen verdere commentaar geven op zijn vertrek.
  [naar artikel]
 2. Lotto Dstny Devo Team zet stap naar continentaal niveau (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Lotto Dstny Devo Team, de opleidingsploeg van Lotto Dstny, zal volgend jaar als continentaal team door het leven gaan. Het kan hierdoor deelnemen aan UCI-wedstrijden van de Pro-Serie en categorie 1 koersen. De ploeg van teammanager Kurt Van de Wouwer heeft voor komend seizoen zeventien renners onderdak.
  [naar artikel]
 3. Dstny investeert in de jeugdploeg van Arnaud De Lie (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dstny, co-sponsor van de Belgische wielerformatie Lotto Dstny gaat investeren in Crabbé Toitures - CC Chevigny, het jeugdteam dat de carrière van Arnaud De Lie lanceerde. Dat heeft Dstny in een persbericht meegedeeld.
  [naar artikel]
 4. Lotto Dstny verschijnt met “kwalitatief stevige ploeg” op BK in Izegem: “Direct erbij zijn is de boodschap” (24/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Arjen Livyns liep onlangs een breukje op in de pols en moet verstek geven voor het BK van zondag in Izegem. Voor de rest komt Lotto Dstny op volle getalsterkte naar de ‘Pekkerstad’ afgezakt en daarnaast is er nog Axel De Lie van het Lotto Dstny Development Team.
  [naar artikel]
 5. Daan De Wever, oprichter van Dstny, na eerste voorjaar als sponsor van Lotto-ploeg: “Als we geen rit winnen in de Tour, is het een kloteseizoen” (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week werd Daan De Wever (42) door Prins Laurent gehuldigd als ICT-persoonlijkheid van het jaar: “Goeie reclame voor Dstny.” Zijn bedrijf is sinds januari naamsponsor van wielerploeg Lotto-Dstny. “Vorige week las ik: ‘Lotto-Dstny is de sympathiekste ploeg van het peloton’. Mijn haar ging overeind staan.”
  [naar artikel]
 6. BEKIJK - Volgwagen Lotto Dstny rijdt seingever aan tijdens Grote Prijs Rik Van Looy in Olen (19/09/2023 - VRT NWS)
  Op de Geelseweg in Olen is tijdens de wielerwedstrijd Grote Prijs Rik Van Looy een seingever aangereden door een volgwagen van Lotto Dstny. Dat is te zien op beelden van regionale televisiezender RTV. Lotto Dstny heeft ploegleider Carl Roes van het Development Team op non-actief gezet.
  [naar artikel]
 7. KOERS KORT. Axel Merckx: “Ik zal niet de nieuwe CEO van Lotto-Dstny worden” (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Merckx zal John Lelangue niet opvolgen als CEO van de Lotto-ploeg, vanaf begin volgend seizoen Lotto-Dstny. Merckx was een tijdje in beeld als een van de voornaamste kandidaten, maar de gesprekken zijn afgesprongen. Dat vertelt hij zelf aan La Dernière Heure. “Ik zal niet de nieuwe CEO van Lotto-Dstny worden”, aldus Merckx, die gewoon bij opleidingsploeg Hagens Berman Axeon aan de slag blijft.
  [naar artikel]
 8. Lotto-Dstny zakt uit WorldTour: enkel mathematisch (en als andere ploegen financiële issues hebben) kan het nog (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Officieel is het nog niet, maar behoudens mirakels zal Lotto-Soudal - vanaf 1 januari heet de ploeg Lotto-Dstny - voor het eerst in zijn geschiedenis niet meer tot de WorldTour - de eliteklasse van het wielrennen - behoren.
  [naar artikel]
 9. “Overeenkomst en lange samenwerking plots niets waard”: Ridley-CEO haalt uit naar Lotto Dstny na “ontrouw en imagoschade” (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit er bovenarms op tussen Lotto Dstny en huidige fietsleverancier Ridley. Het fietsenmerk haalt uit naar de ploeg nadat Lotto Dstny besliste om vanaf volgend seizoen vroegtijdig over te stappen naar het Baskische Orbea. “Dit is voor ons een koude douche”, aldus CEO Jochim Aerts.
  [naar artikel]
 10. Lotto Dstny zet renner Lennert Van Eetvelt (21) op non-actief na “vermeende inbreuk op antidopingwet” (22/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lennert Van Eetvelt is door Lotto Dstny voorlopig op non-actief gezet na een “vermeende inbreuk op de antidopingwet” tijdens de Tour des Alpes Maritimes et du Var op 19 februari. Dat maakte zijn team Lotto Dstny zonet zelf bekend in een persmededeling.
  [naar artikel]
 11. Lotto Dstny zet renner Lennert Van Eetvelt (21) op non-actief na “vermeende inbreuk op antidopingwet” (22/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Lennert Van Eetvelt is door Lotto Dstny voorlopig op non-actief gezet na een “vermeende inbreuk op de antidopingwet” tijdens de Tour des Alpes Maritimes et du Var op 19 februari. Dat maakte zijn team Lotto Dstny zonet zelf bekend in een persmededeling.
  [naar artikel]
 12. “Overeenkomst en lange samenwerking zijn plots niets waard”: Ridley-CEO haalt uit naar Lotto Dstny na “ontrouw en imagoschade” (29/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit er bovenarms op tussen Lotto Dstny en huidige fietsleverancier Ridley. Het fietsenmerk haalt uit naar de ploeg nadat Lotto Dstny besliste om vanaf volgend seizoen vroegtijdig over te stappen naar het Baskische Orbea. “Dit is voor ons een koude douche”, aldus CEO Jochim Aerts.
  [naar artikel]
 13. Axel Merckx in beeld om John Lelangue op te volgen bij Lotto Dstny (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  John Lelangue en Lotto Dstny gaan aan het eind van dit jaar uit elkaar. Lelangue was sinds 2019 CEO van de Belgische WorldTour-ploeg die in degradatiezorgen verkeert. Zijn aflopende verbintenis wordt niet verlengd. Yana Seel (chief businnes officer) neemt de komende tijd samen met Lelangue de honneurs waar, met de bedoeling dat er iemand bijkomt met sportieve expertise. Daarvoor praat Lotto Dstny met Axel Merckx.
  [naar artikel]
 14. Lotto Dstny haalt drie “talentvolle Belgen” in huis voor volgend seizoen: “Ze passen perfect in onze plannen” (03/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lotto Dstny voegt drie nieuwe namen toe aan zijn ProTeam. Jenno Berckmoes (22), Lionel Taminiaux (27) en Henri Vandenabeele (23) koersen vanaf volgend seizoen voor de Belgische wielerformatie. De drie Belgen ondertekenden elk een overeenkomst van twee jaar. Dat heeft Lotto Dstny donderdag gemeld.
  [naar artikel]
 15. Opmerkelijk: na twaalf jaar ruilt Lotto-Dstny fietsen van Ridley in voor het Baskische Orbea (29/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na twaalf jaar stopt Lotto-Dstny de samenwerking met zijn Belgische fietsconstructeur Ridley. De Belgische ploeg koerst volgend seizoen op fietsen van het Baskische merk Orbea. Aangezien het huidige contract met Ridley nog doorloopt tot eind 2025, heeft de overgang implicaties voor Lotto-Dstny. Een inzicht in een gecompliceerde transfer.
  [naar artikel]
 16. Caleb Ewan mag vertrekken bij Lotto-Dstny: “Als hij elders gelukkig kan worden, gunnen we hem dat” (19/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Lotto-Dstny en Caleb Ewan (29) is er na zijn opgave in de Tour iets gebroken. In die mate dat de Australiër ondanks een doorlopend contract mag vertrekken bij Lotto-Dstny. “Als hij bij een andere ploeg gelukkig kan worden, dan gunnen wij hem dat”, zegt Stéphane Heulot, CEO van de ploeg, bij het medium WielerFlits.
  [naar artikel]
 17. Lotto-ploeg vindt met Dstny nieuwe sponsor (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Lotto-wielerploeg heeft deze middag de naam van de nieuwe sponsor bekendgemaakt, die de plaats inneemt van Soudal. Dstny, een Belgisch cloudtelecombedrijf, wordt vanaf 2023 co-titelsponsor.
  [naar artikel]
 18. Lotto Dstny stopt samenwerking met Energy Lab en stelt nieuwe ‘performance staff’ voor (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lotto Dstny (het huidige Lotto Soudal) haalt vanaf 1 januari Jeroen Dingemans, Loïc Segaert, Sander Cordeel en Britt Lambrecht bij de performance staff. Dat betekent echter ook dat er een einde komt aan de jarenlange samenwerking met Energy Lab.
  [naar artikel]
 19. KOERS KORT. Lotto-Dstny stopt samenwerking met Energy Lab - Wereldbeker veldrijden trekt komend seizoen naar Dublin, Maasmechelen en Gavere (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lotto-Dstny (het huidige Lotto-Soudal) haalt vanaf 1 januari Jeroen Dingemans, Loïc Segaert, Sander Cordeel en Britt Lambrecht bij de performance staff. Dat betekent ook dat een einde komt aan de jarenlange samenwerking met Energy Lab. Maxime Monfort en Nikolas Maes leiden bij Lotto Soudal het performancedepartement. Dat zullen ze ook bij Lotto-Dstny blijven doen, met versterking van Dingemans (head of performance coördinator), Segaert (performance coördinator), Cordeel (performance coördinator) en Lambrecht (diëtiste).
  [naar artikel]
 20. Lotto-Dstny laat zich weer zien: “Je voelt de positieve vibe in het team” (15/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lotto-Dstny reed in Nokere opnieuw een aanvallende koers. Arjen Livyns zette de toon, Victor Campenaerts nam over (maar kwam twee keer ten val) en uiteindelijk kon Florian Vermeersch het bijna afmaken.
  [naar artikel]
 21. KOERS KORT. Alec Segaert wordt prof bij Lotto Dstny - Eli Iserbyt verlengt bij Pauwels Sauzen-Bingoal tot eind 2026 (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Europees kampioen tijdrijden bij de beloften Alec Segaert wordt prof bij Lotto Dstny. De ploeg en Alec Segaert stippelden samen een traject uit waarin het talent zich optimaal kan ontwikkelen. Er werd een contract voor drie jaar getekend, waarbij de renner in 2023 en tot halverwege 2024 zal uitkomen voor het continentale Development Team van Lotto Dstny, om nadien de stap naar de profs te zetten tot en met minstens 2025.
  [naar artikel]
 22. Liam Slock wordt prof bij Lotto Dstny en wordt zo al de elfde renner uit de eigen jeugdopleiding (30/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Belofterenner Liam Slock zet volgend seizoen de stap van het Lotto Soudal Development Team naar het WorldTour-team. De 21-jarige Belg uit Lochristi tekende voor twee jaar bij de ploeg, die vanaf dan Lotto Dstny zal heten. “Ik had mij geen betere opleiding kunnen wensen dan bij het Lotto Soudal Development Team.”
  [naar artikel]
 23. Lotto Dstny herschikt raad van bestuur, ex-Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt komt mee aan boord (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lotto Dstny is zijn organigram aan het herschikken. Afgelopen maandag op de Algemene Vergadering van de ‘Captains of Cycling’ werd onder meer gestemd over de samenstelling van de Raad van Bestuur.
  [naar artikel]
 24. KOERS KORT. Alec Segaert wordt prof bij Lotto Dstny: “Droom die in vervulling gaat” (24/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alec Segaert maakt nu al de overstap naar het ProTeam van Lotto Dstny. Zijn wedstrijdprogramma, met daarin enkele belangrijke doelen in de beloftecategorie, blijft ongewijzigd.
  [naar artikel]
 25. Lotto-Dstny gaat samenwerken met onderzoeksgroep van Ugent: “Met wetenschappelijke onderbouw alles nog beter finetunen” (15/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lotto-Dstny werkt vanaf 1 januari samen met de Universiteit Gent. De onderzoeksgroep Pace van de vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen wordt een klankbord voor alle specialisten binnen het ProTeam.
  [naar artikel]
 26. Schaarsgeklede carnavaldames in de Elzas, renners van Lotto-Dstny kijken onwennig/braafjes recht voor zich uit (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Gisteravond vond in het Franse Sausheim de proloog van de Ronde van de Elzas plaats. Een drietal van Lotto-Dstny realiseerde de snelste tijd en mocht dus als winnaar op het podium. En daar wachtte hen een wel heel apart onthaal.
  [naar artikel]
 27. KOERS KORT. Lotto-DSTNY verbaast met twee buitenlandse transfers - Van Aert verkent nu al de Omloop (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een kweekvijver zijn van jong Belgisch talent. Het is voor hoofdsponsors Lotto en DSTNY de kerntaak van hun wielerploeg. De Belgische pro-continentale formatie deed dit tussenseizoen negen inkomende transfers, waarvan vijf buitenlanders.
  [naar artikel]
 28. Lotto-Dstny strikt Duitse neoprof Johannes Adamietz (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Johannes Adamietz rijdt volgend seizoen voor Lotto-Dstny. De 24-jarige Duitser is een neoprof die op heuvelachtig terrein behoorlijk uit de voeten kan.
  [naar artikel]
 29. UCI behandelt klacht Lotto-Dstny en bekijkt finishfoto GP Monseré (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De vraag van Lotto-Dstny om verduidelijking te geven bij de fotofinish van de GP Monseré is niet in dovemansoren gevallen bij de Internationale Wielerunie UCI. Definitief uitsluitsel is er nog niet.
  [naar artikel]
 30. Lotto-Dstny zet zoektocht naar nieuwe CEO in stilte verder (maar het wordt niet Axel Merckx) (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nog geen witte rook bij Lotto-Dstny in hun zoektocht naar een nieuwe CEO. Een short list is opgesteld, fase twee van de selectieprocedure is ingezet.
  [naar artikel]
 31. Lotto-Dstny haalt toptalent binnen: Ronde van Vlaanderen-winnaar Jarno Widar slaat beloften over en wordt prof (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Jarno Widar is zo goed als rond met Lotto-Dstny, waar hij vanaf volgend jaar bij de profs gaat rijden. De tweedejaarsjunior uit Wellen verkiest om de U23-categorie over te slaan.
  [naar artikel]
 32. Lotto Dstny haalt Karel Van Eetvelt bij Raad van Bestuur (10/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De samenstelling van de Raad van Bestuur van wielerploeg Lotto Dstny is maandag op de Algemene Vergadering van de ‘Captains of Cycling’ grondig herschikt. Karel Van Eetvalt, voormalig CEO van RSCA Anderlecht, komt mee aan boord.
  [naar artikel]
 33. Dstny investeert in Waalse jeugdploeg van Arnaud De Lie (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dstny, co-sponsor van de Belgische wielerformatie Lotto Dstny gaat investeren in Crabbé Dakwerken- CC Chevigny, het jeugdteam dat de carrière van Arnaud De Lie lanceerde. “Er is veel wielertalent in België en het is van belang dat zij alle kansen krijgen om te groeien.”
  [naar artikel]
 34. Ewan dan toch (mee) winnaar? Lotto-Dstny legt officieel klacht neer na gedoe over fotofinish in GP Monseré (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De millimetersprint in de GP Monseré van afgelopen weekend krijgt mogelijk nog een staartje. Lotto-Dstny heeft een officiële klacht ingediend bij de wereldwielerbond UCI over de uitslag.
  [naar artikel]
 35. Ewan dan toch (mee) winnaar? Lotto-Dstny legt officieel klacht neer na gedoe over fotofinish in GP Monseré (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De millimetersprint in de GP Monseré van afgelopen weekend krijgt mogelijk nog een staartje. Lotto-Dstny heeft een officiële klacht ingediend bij de wereldwielerbond UCI over de uitslag.
  [naar artikel]
 36. KIJK. "Wij vragen een ander engagement": Lotto-Dstny scherp voor opgevende Ewan die “psychologisch niet in goeie vorm was” (14/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Caleb Ewan stapte vrijdagnamiddag uit de Tour. De kopman van Lotto-Dstny was eenzaam achterop geraakt en had geen zin in een nieuwe zwanenzang. Teleurstellend, zo noemde ploegmakker Jasper De Buyst het na de etappe.
  [naar artikel]
 37. Lotto Dstny maakt programma’s bekend: De Lie debuteert in Roubaix, Vermeersch en Campenaerts delen kopmanschap in Vlaamse klassiekers (13/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lotto Dstny hield vrijdag zijn jaarlijkse mediadag, in aanloop naar de start van het nieuwe wielerseizoen. Daarbij is het altijd uitkijken naar de programma’s van de toppers.
  [naar artikel]
 38. Efficy wordt partner van Lotto-Dstny (06/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lotto-Dstny heeft met Efficy een nieuwe partner erbij. Het Europese CRM-bedrijf (customer relationship management) heeft de hoofdzetel in Brussel. Het logo komt achteraan het nieuwe shirt van het Proteam van Kurt Van de Wouwer.
  [naar artikel]
 39. John Lelangue volgend jaar geen algemeen manager meer bij Lotto Dstny (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  John Lelangue en Lotto Dstny gaan aan het eind van dit jaar uit elkaar. Lelangue was sinds 2019 CEO van de Belgische WorldTour-ploeg die in degradatiezorgen verkeert. Zijn aflopende verbintenis wordt niet verlengd.
  [naar artikel]
 40. INTERVIEW. Arnaud De Lie na de contractverlenging bij Lotto Dstny: “Baas? Ik hou niet van dat woord, ik voel me goed bij iedereen” (06/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zeven koersen won Arnaud De Lie (21) al dit seizoen. En daar wil hij er vanaf vrijdag nog wat bij doen. Een stevige contractverlenging bij Lotto Dstny geeft hem alvast de nodig vleugels om vrijdag in Québec naar de overwinning te vliegen.
  [naar artikel]
 41. Ewan dan toch (mee) winnaar? Lotto-Dstny legt officieel klacht neer bij UCI over uitslag GP Monseré (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De millimetersprint in de GP Monseré van afgelopen weekend krijgt mogelijk nog een staartje. Lotto-Dstny heeft een officiële klacht ingediend bij de wereldwielerbond UCI over de uitslag.
  [naar artikel]
 42. Lotto Dstny Ladies Team volgend jaar met zes nieuwkomers (10/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het Lotto Dstny Ladies-team zal ook volgend seizoen uit vijftien rensters bestaan. Met Maureen Arens, Dina Boels, Thalita de Jong, Audrey De Keersmaeker, Alberte Greve en Anne Van Wersch zijn er zes nieuwkomers.
  [naar artikel]
 43. Lotto Dstny stelt Fransman Stéphane Heulot aan als nieuwe CEO (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Stéphane Heulot aangesteld als nieuwe CEO van wielerploeg Lotto Dstny. Hij zal vanaf 1 januari John Lelangue opvolgen.
  [naar artikel]
 44. Nu al vraagtekens bij seizoensplanning? Door nieuwe telling laat Lotto-DSTNY punten liggen van Tour Down Under tot Giro (04/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een onverwacht nieuwjaarscadeau. En één waar Lotto-DSTNY vermoedelijk niet zo blij mee is. Eind december deed de wereldwielerbond UCI het hele puntensysteem op de schop. Dat puntensysteem bezegelde eind 2022 de degradatie van de Belgische wielerploeg uit de World Tour. Het nieuwe puntensysteem doet nu al vragen rijzen bij de planning van Lotto voor het seizoen 2023.
  [naar artikel]
 45. Officieel: Arjen Livyns maakt volgend seizoen overstap naar Lotto Dstny (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het is nu ook officieel: Arjen Livyns vertrekt na dit seizoen bij Bingoal Pauwels Sauzen WB. De 27-jarige West-Vlaming heeft een contract voor twee jaar getekend bij Lotto Dstny. Dat maakte de ploeg maandagvoormiddag bekend.
  [naar artikel]
 46. Dstny, waarvan sponsoring even aan zijden draadje hing: “Lotto heeft te lang geteerd op succes uit verleden” (14/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verliefd, verloofd, bijna uit elkaar, toch getrouwd. Zo is het verhaal van Dstny, volgend jaar de nieuwe sponsor van wielerploeg Lotto. Het Belgische IT-bedrijf wordt de vervanger van Soudal, maar dat hing even aan een zijden draadje.
  [naar artikel]
 47. Fransman Stéphane Heulot nieuwe CEO van Lotto-DSTNY: “Een uitdagende periode, maar ik ben klaar om de verantwoordelijkheid op te nemen” (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Stéphane Heulot, een Franse ex-renner, maar goed verankerd in het West-Vlaamse Oekene, wordt de nieuwe CEO van wielerploeg Lotto-DSTNY. Heulot volgt John Lelangue op, die enkele maanden geleden ontslag nam. Met Lelangue zakte Lotto weg uit de WorldTour. Aan Heulot om de negatieve spiraal te keren.
  [naar artikel]
 48. Nog maar eens een top-10-notering voor Lotto Dstny, met dank aan de jonge Maxim Van Gils: “Dit soort werk ligt me wel” (19/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een grote vis kon Lotto Dstny dit seizoen nog altijd niet pakken, maar de ploeg blijft dit voorjaar wel mooie resultaten bij elkaar rijden. Op de monumenten en de E3 Classic na, eindigde er telkens een Lotto-renner in de top tien. Maxim Van Gils (23) eindigde vorige zondag in de Amstel Gold Race nog zevende, vandaag eindigde hij in de Waalse Pijl knap achtste.
  [naar artikel]
 49. Wellenaar Jarno Widar (17) koerst minstens één jaar als belofte bij Lotto Dstny (02/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wat al een tijdje in de lucht hing, is bevestigd: Jarno Widar (17) koerst volgend jaar in de kle(u)ren van Lotto Dstny. Meer bepaald als lid van het Development Team.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy