Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Wat als je altijd een loopneus krijgt tijdens het sporten? “Wijst op onderliggende klachten”

05/08/2023 - 18:03
"Het is putje zomer, je gaat joggen, bent nog maar een kilometer van huis en toch heb je al een loopneus. Bizar, want je bent niet ziek en hebt daar normaal geen last van. Toch moet je tijdens het lopen of fietsen steevast een zakdoekje bij de hand houden om druppels van onder je neus te vegen. Of je neus zit elke keer potdicht na het sporten. Bizar? Niet echt. Het fenomeen heet inspanningsgebonden rhinitis en het zou weleens kunnen betekenen dat er meer aan de hand is."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wat als je altijd een loopneus krijgt tijdens het sporten? “Wijst op onderliggende klachten” (05/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Het is putje zomer, je gaat joggen, bent nog maar een kilometer van huis en toch heb je al een loopneus. Bizar, want je bent niet ziek en hebt daar normaal geen last van. Toch moet je tijdens het lopen of fietsen steevast een zakdoekje bij de hand houden om druppels van onder je neus te vegen. Of je neus zit elke keer potdicht na het sporten. Bizar? Niet echt. Het fenomeen heet inspanningsgebonden rhinitis en het zou weleens kunnen betekenen dat er meer aan de hand is. [naar artikel]


2. Mag je sporten met rugpijn? Kinesist geeft advies: “Let op met deze sporten. Ze verhogen de kans op klachten” (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stel: je hebt last van je rug, maar je wilt nog in beweging blijven. Zwemmen zou in dat geval een goed idee zijn, maar welke sporten doe je beter niet? En wegen de voordelen van sport op tegen de nadelen? Sportkinesitherapeut, Wouter Claesen, gespecialiseerd in het revalideren na rugblessures bij sporters, geeft antwoord. “Bij veel mensen verdwijnt de rugpijn tijdens het sporten en voelt de rug nadien zelfs beter aan.” [naar artikel]


3. Royals: Meghan neemt foto's voor nietsvermoedend stel en Margrethes loopneus tijdens haar nieuwjaarsrede (05/01/2020 - VRT NWS)

We brengen u elke zondag wat er leeft bij royals in binnen- en buitenland. De Britse prins William lanceert de Earthshot Prize om onze planeet te redden met menselijk vernuft. Meghan Markle helpt een nietsvermoedend koppeltje-met-selfiestick in Canada. Pijnlijke pech voor het Zweedse prinsesje Estelle op skilatten. En in Noorwegen gaf koning Harald een ontroerende nieuwjaarstoespraak, prins Albert van Monaco haalde bij zijn nieuwjaarswensen zijn vrouw Charlène erbij en de Deense koningin Magrethe... die haalde live een zakdoek boven. [naar artikel]


4. Kendra heeft continu last van loopneus. Dan doen artsen griezelige ontdekking (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kendra Jackson dacht dat ze gewoon last had van een hardnekkige loopneus. Maar de vrouw uit de Amerikaanse staat Nebraska sukkelde niet met een... [naar artikel]


5. OMG! Loopneus door ‘allergie’ blijkt lek in hersenen (08/05/2018 - Metro)

Een Amerikaanse vrouw heeft jarenlang rondgelopen met een niet te stoppen loopneus. Dokters dachten dat het ging om een allergische reactie, maar nu blijkt dat het hersenvloeistof was die uit haar neus lekte. Kendra Jackson uit Omaha had voortdurend last van een loopneus. Ze ging jarenlang naar dokters en specialisten in de hoop te ontdekken […] Het bericht OMG! Loopneus door ‘allergie’ blijkt lek in hersenen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Waarom krijg je een loopneus van hete soep of koude lucht? (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Dolle pret met 'helmemmer' en 'loopneus' (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ?? ‘Loopneus? Dan bent u niet besmet’: deze berichten op sociale media verspreiden foute informatie over het coronavirus (17/03/2020 - De Morgen)

Op de sociale media doet een aantal berichten de ronde met foutieve informatie over het coronavirus. Omdat het van cruciaal belang is dat iedereen zo goed mogelijk geïnformeerd is, ontkrachten we in deze video enkele foute adviezen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!