De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vangst van de dag: de nieuwe Raspberry Mint bonbon van Ricola

Gezond.be

23/08/2023 - 06:08

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe Raspberry Mint bonbon van Ricola. Ricola verfrist je voortaan met een smaakvol duo erbij: Raspberry Mint. De nieuwe bonbon combineert de beroemde 13 Zwitserse Alpenkruiden met de fruitige zachtheid van framboos en […] Het bericht Vangst van de dag: de nieuwe Raspberry Mint bonbon van Ricola verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. RECEPT Raspberry mint thee (04/08/2023 - Gezond.be)
  Je favoriete bonbon verwerken tot een revitaliserende thee? Het kan! Met de nieuwe Ricola Raspberry Mint bonbons maak je een heerlijk theetje. Met dit recept sta je elke ochtend fris op en ga je elke avond voldaan slapen. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Raspberry mint thee verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. Duurzaam, eerlijk en heerlijk: ontdek het verhaal achter de Ricola bonbons (16/07/2023 - Gezond.be)
  We hebben er allemaal al wel eens eentje gegeten: een Ricola bonbon. Misschien heb jij welstandaard een doosje in je handtas zitten of in je auto liggen? Maar ken je ook het verhaal achterdeze suikervrije heerlijkheid? Wij mochten het gaan ontdekken in Zwitserland, waar wekennismaakten met de geschiedenis, het productieproces en het gedachtengoed van Ricola. […] Het bericht Duurzaam, eerlijk en heerlijk: ontdek het verhaal achter de Ricola bonbons verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. De nieuwe groeilanden zijn MINT (05/04/2019 - De Morgen)
  Terwijl het oude Europa steeds meer in slaap dreigt te sukkelen en de strijd aangaat tegen een deflatie, ontwaken nieuwe spelers. Ze willen de economische macht naar zich toe trekken. Vergeet de BRIC-landen, hier zijn de MINT's.
  [naar artikel]
 4. Organisator maakt einde aan speculaties én geeft uitleg over afwezigheid Burna Boy in Gelredome (19/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Evenementenorganisator BonBon Entertainment heeft laten weten dat Burna Boy (31) zaterdag wel degelijk in Nederland is aangekomen, maar te laat om zijn concert in het Gelredome in Arnhem te redden. In een bericht op de website gaat BonBon Entertainment in op enkele geruchten die hierover ontstonden.
  [naar artikel]
 5. Royal Mint geeft munt uit ter ere van 100 jaar BBC (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The Royal Mint, de overheidsorganisatie die al het muntgeld in Groot-Brittannië produceert, geeft kort voor de honderdste verjaardag van de BBC een herdenkingsmunt uit. De publieke omroep, later bekend als de British Broadcasting Corporation, werd opgericht op 18 oktober 1922.
  [naar artikel]
 6. The Royal Mint lanceert ‘Harry Potter’ munten (maar van koning Charles is nog geen sprake) (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The Royal Mint kondigt een nieuwe collectie Britse munten aan, maar het heeft niets met de kersverse koning Charles te maken. Wel, ter ere van het 25-jarig bestaan van J.K. Rowling’s ‘Harry Potter en de steen der wijzen’.
  [naar artikel]
 7. Hond wacht jarenlang op dezelfde plaats in de hoop dat zijn baasjes hem terugvinden (12/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In 2015 sprong BonBon uit de auto van zijn baasje om de wereld te ontdekken in Thailand. Maar hij liep verloren en vond zijn baasjes nooit meer terug. Vier jaar lang kwam hij elke dag naar dezelfde plek in de hoop dat hij gevonden zou worden. Het zag er slecht uit voor BonBon, tot er opeens een onbekende man zijn verhaal deed op sociale media. “Het kon toch niet dat zo’n mooie hond geen thuis had?”, klonk het.
  [naar artikel]
 8. Hond wacht jarenlang op dezelfde plaats in de hoop dat zijn baasjes hem terugvinden (12/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In 2015 sprong BonBon uit de auto van zijn baasje om de wereld te ontdekken in Thailand. Maar hij liep verloren en vond zijn baasjes nooit meer terug. Vier jaar lang kwam hij elke dag naar dezelfde plek in de hoop dat hij gevonden zou worden. Het zag er slecht uit voor BonBon, tot er opeens een onbekende man zijn verhaal deed op sociale media. “Het kon toch niet dat zo’n mooie hond geen thuis had?”, klonk het.
  [naar artikel]
 9. The Royal Mint lanceert muntstuk ter ere van 60ste verjaardag The Rolling Stones (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The Royal Mint brengt een bijzondere verzamelmunt uit, ter ere van de zestigste verjaardag van de Britse rockband The Rolling Stones. Mick Jagger (79), Keith Richards (78), Ronnie Wood (75) én Charlie Watts blinken op een stuk van 5 pond. “We zijn verheugd om geëerd te worden", klinkt het.
  [naar artikel]
 10. Vangst van de dag: het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma (15/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma. Vrijdag is het de Internationale Dag van de Slaap. Een goede nachtrust is noodzakelijk om een gezonde levensstijl te onderhouden. Daarom zetten we vandaag het nieuwe Original […] Het bericht Vangst van de dag: het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 11. Vangst van de dag: de nieuwe Caffè Latte Caramel van Emmi (30/08/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe Caffè Latte Caramel van Emmi. Om de consument te blijven verrassen met nieuwe smaken, breidt de Emmi Caffè Latte-familieuit. Emmi Caffè Latte Caramel is een onweerstaanbare combinatie van versgezette premiumkoffie, Zwitserse melk […] Het bericht Vangst van de dag: de nieuwe Caffè Latte Caramel van Emmi verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. Acteur Ryan Reynolds binnenkort 300 miljoen dollar rijker dankzij verkoop netwerkbedrijf Mint Mobile (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  T-Mobile US, de beheerder van een draadloos netwerk, heeft beslist om mobiele provider Mint Mobile over te kopen voor zo’n 1,35 miljard dollar. En dat is goed nieuws voor acteur Ryan Reynolds (46), die aandelen heeft bij de provider. De deal zou hem zo’n 300 miljoen opleveren.
  [naar artikel]
 13. Vangst van de dag: de Transport van HOKA (22/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Transport van HOKA. De nieuwe Transport schoen van HOKA is ontworpen op basis van de behoeftes van stadsbewoners. Het model in gericht op forenzen, wandelen, fietsen en hiken. Met de Transport maak je […] Het bericht Vangst van de dag: de Transport van HOKA verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. Vangst van de dag: de Malibu ijspralines van LiQ (21/06/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Malibu ijspralines van LiQ. Hello summer! Eindelijk is het warmste seizoen van het jaar weer aangebroken. Wie zomer zegt, zegt natuurlijk ook ijsjes. Of ijspralines? LiQ heeft in namelijk een nieuwe ijspraline gelanceerd […] Het bericht Vangst van de dag: de Malibu ijspralines van LiQ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 15. Vangst van de dag: de nieuwe Calm-lijn van Paula’s Choice (05/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe en verbeterde Calm-lijn van Paula’s Choice. Meer dan 70% van alle mensen heeft last van een gevoelige huid. De nieuwe, verbeterde Calm-collectie van Paula’s Choice biedt onmiddellijke en langdurige verlichting bij een gevoelige huid. Elk […] Het bericht Vangst van de dag: de nieuwe Calm-lijn van Paula’s Choice verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 16. Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal (07/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de najaarscollectie van het Nederlandse merk Mepal. Met Nordic Lila en Nordig Sage introduceert Mepal dit najaar twee nieuwe trendkleuren die je keukenkast in een wip zullen opfleuren. Ook nieuw: de multifunctionele Circula Multikom, waarin […] Het bericht Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 17. Wegpolitie doet bijzondere vangst bij routinecontrole: “Negentien giftige adders, een ratelslang en een boompython” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De wegpolitie heeft zondag een bijzondere vangst gedaan. In een wagen troffen agenten twintig slangen aan. Negentien ervan bleken giftig.
  [naar artikel]
 18. Verjaardagscadeau voor zoontje vat vuur: zaakvoerders Eethuis Mint in shock na tweede brand in vijf jaar (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het populaire Eethuis Mint in Jabbeke zal nog een tijdje gesloten blijven na de brand van maandagavond. Het restaurant wordt al voor de tweede keer in vijf jaar tijd getroffen. “We kunnen nog steeds niet geloven dat we dit nóg een keer moeten meemaken. De geur sloeg ons meteen terug naar vijf jaar geleden”, zeggen uitbaters Mike Van Tuyckom en Stephanie Van Severen. Een hoverboard dat ze morgen als verjaardagscadeau aan hun kindje zouden geven , is de oorzaak.
  [naar artikel]
 19. Vangst van de dag: de Period Pants van Sloggi (04/01/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Period Pants van Sloggi. De nieuwe menstruatieslips van Sloggi hebben een zachte voering en een ademende lekvrije laag, waardoor ze extreem comfortabel zitten. Bovendien bevatten ze een baanbrekende antibacteriële technologie om geurtjes tegen […] Het bericht Vangst van de dag: de Period Pants van Sloggi verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 20. Visser gaat de strijd aan met drie meter lange krokodil die zijn vangst wil stelen (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Gaan vissen in Australië is niet de rustgevende hobby die het in onze contreien kan zijn, maar eindigt regelmatig in een titanenstrijd met een of ander roofdier. Dat kan de Australische man in bovenstaande video beamen nadat hij fel moest vechten om zijn vangst binnen te halen.
  [naar artikel]
 21. Vangst van de dag: de Blow Dry & Style collectie van Remington (26/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Blow Dry & Style collectie van Remington Met de vier nieuwe föhnborstels voor elke haarlengte kun je nog sneller en makkelijker je haren stylen. De vier ultralange borstels voldoen aan de specifieke noden […] Het bericht Vangst van de dag: de Blow Dry & Style collectie van Remington verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 22. Nieuw shoppingcentrum opent aan Brusselse Muntplein (19/10/2017 - Express)
  Aan het Brusselse Muntplein opent de Japanse kledingketen Uniqlo donderdag de eerste winkel in het nieuwe winkelcentrum The Mint. Daar komt straks nog een reeks andere winkels bij. Men is al twee jaar aan het werken tegenover de Muntschouwburg in Brussel. Donderdag was de opening dan eindelijk een feit. Het nieuwe shoppingcenter The Mint mag rekenen op een reeks modewinkels zoals Nyx en I-Am. Donderdag was de Japanse kledingketen Uniqlo aan de beurt. “We wilden absoluut deze centraal gelegen locatie aan de voetgangerszone”, zegt Uniqlo-woordvoerder Kohsuke Kobayashi in de kranten van Het Mediahuis. “We zijn altijd op zoek naar de beste plaatsen voor onze winkels. Er komen mogelijk nog andere vestigingen in Brussel. Voor de opening en voor onze openingscampagne hebben we alvast Brusselaars als Lefto, Ann Zagré en anderen als ambassadeurs gekozen. Het succes van ons merk in Antwerpen sterkte ons in het vertrouwen om verder uit te breiden richting Brussel.” Welke andere nieuwe winkels komen er nog? Er komt een Kiabi , een Ubiway, een Tamaris en een Flying Tiger. Op de kelderverdieping wordeneen Carrefour Express en een Decathlon ingericht. Sam Perneel van AG Real Estate, de eigenaar van het centrum, laat weten dat hij hoopt dat er steeds meer kledingwinkels bijkomen. De officiële algemene opening van The Mint wordt pas op 15 november verwacht. Het shoppingcenter neemt ongeveer 15.000 vierkante meter in beslag, waarvan nog 300 vierkante meter beschikbaar is voor winkeliers. Er zijn maar liefst 600 parkeerplaatsen voorzien. The post Nieuw shoppingcentrum opent aan Brusselse Muntplein appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 23. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (27/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 24. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 25. Vissers halen grote vangst binnen maar die is niet wat ze hadden verwacht (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het werd een schokkende vangst voor visser Nicholas Gray toen hij samen met zijn broer en nonkel aan het vissen was op zalm. De jongeman had duidelijk een grote vis beet. Maar wat hij te zien krijg toen de lijn boven water kwam, had hij nooit durven denken.
  [naar artikel]
 26. Nieuwe taks met bijna nul effect? (02/08/2017 - De Morgen)
  Met de dag groeien de twijfels over de opbrengst van de nieuwe effectentaks. De regering belooft een vangst van 254 miljoen euro, maar volgens experts wordt het maar een vijfde daarvan.
  [naar artikel]
 27. Jeroen Meus maakt bonbon van knolselder en heilbot (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt wel een gepocheerd ei, maar niets is wat het lijkt. Deze reuzenbonbon van gerookte heilbot zit vol verrassende smaken in een ongewone
  [naar artikel]
 28. Vangst van de dag: de kweekserres van ACD (01/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de kweekserres van ACD. Zelf je groenten en fruit kweken is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Wanneer je zelf je voedsel kweekt, beperk je de weg die de voedingsmiddelen afleggen tot op je […] Het bericht Vangst van de dag: de kweekserres van ACD verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 29. 18.000 xtc-pillen in postpakket uit België: grootste vangst ooit in Sri Lanka (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op Sri Lanka, een eilandstaat in de Indische Oceaan, zijn 18.000 xtc-pillen ontdekt in een postpakket met kattenvoeding dat vanuit ons land was verstuurd. Het ging in totaal om negen kilo partydrugs, de grootste xtc-vangst ooit in het Zuid-Aziatische land.
  [naar artikel]
 30. Vangst van de dag: de Womanizer OG (09/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de OG G-spotvibrator met Pleasure Air-functie van Womanizer. De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdrukvibraties voor je G-spot. De vibrator werd speciaal ontworpen om de extreem gevoelige zone in je vagina te bereiken […] Het bericht Vangst van de dag: de Womanizer OG verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 31. Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 (19/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedingssupplementen van AG1. AG1 is jouw dagelijkse dosis die een sterke basis biedt voor een geweldige dag. Het poedertje bestaat uit 75 verschillende ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw gezondheid en welzijn […] Het bericht Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 32. Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 (12/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedingssupplementen van AG1. AG1 is jouw dagelijkse dosis die een sterke basis biedt voor een geweldige dag. Het poedertje bestaat uit 75 verschillende ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw gezondheid en welzijn […] Het bericht Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 33. Politiezone Brussel-West doet fikse vangst: kilo’s drugs, massa’s cash, vuurwapens, én luxeauto’s (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Brussel-West heeft een behoorlijke vangst kunnen doen in Etterbeek. Bij een dealer thuis werden vuurwapens, oorlogsmunitie, verschillende drugs en meer dan 100.000 euro cash aangetroffen. De hoofdverdachte moest ook de sleutels van zijn zes luxewagens inleveren.
  [naar artikel]
 34. Vangst van de dag: de compressiekousen van Veritas (19/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de compressiekousen van Veritas . De hele dag van plek A naar B de stad doorkruisen, een lange autorit of vlucht stilzitten – krijg jij al zware benen bij de gedachte alleen? Insert compressiekousen. […] Het bericht Vangst van de dag: de compressiekousen van Veritas verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 35. Reusachtige mensenhaai stalkt vissersbootje en steelt vangst (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vissers komen wel vaker haaien tegen als ze de woeste baren trotseren om hun dagelijkse vangst binnen te halen, maar een mensenhaai van meer dan vier meter lang kom je niet elke dag tegen. De kolossale haai verraste enkele vissers voor de kust van Florida en stalkte hun kleine vissersbootje, tot hij er uiteindelijk vandoor ging met een vis die de mannen net hadden gevangen.
  [naar artikel]
 36. De 'Razzies': deze films konden we niet smaken in 2017 (06/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw worden op de Golden Raspberry Awards, kortweg de 'Razzies', jaarlijks de slechtste uitvoeringen in de filmwereld 'bekroond'. De...
  [naar artikel]
 37. Visser doet opmerkelijke vangst en hijst kilo cocaïne aan boord (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse visser haalde vorige week woensdag een kanjer binnen voor de kust van Miami, maar het was niet de grote vis waarop hij had gehoopt. Eens de visser het bruine pakket aan boord had gehesen, zag hij tot zijn verbazing dat zijn vangst van de dag iets was dat hij nog nooit in zijn netten had ontdekt: een kilo cocaïne.
  [naar artikel]
 38. Grootste maatjesleverancier in België tevreden over eerste maatjes: "Lastige vangst, maar heel lekker" (16/06/2021 - VRT NWS)
  Het bedrijf Gilco uit Evergem is de enige grote maatjesleverancier in België. Door de start van het maatjesseizoen draait de fabriek er op volle toeren. “Verschillende factoren maakten de vangst wat moeilijker dit jaar, maar we hebben opnieuw lekkere verse maatjes”, vertelt Caroline De Rue van Gilco.
  [naar artikel]
 39. Kajakker moet vangst delen met hongerige haaien die vis uit zijn handen proberen graaien: “Ze vielen plots aan” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaan Connor Walsh trekt er regelmatig met zijn kajak op uit om te vissen voor de kust van Hawaï. In augustus beleefde hij een bang momentje toen hij een 20 kilogram zware tonijn aan de haak sloeg, maar ontdekt dat hij niet de enige was die op de vis aasde. Drie hongerige haaien wilden zijn vangst stelen, beten er stukken uit en probeerden de tonijn uit zijn hand te graaien toen hij zijn vangst bovenhaalde. “Ze vielen plots aan”, aldus Connor, die alles filmde en nu de wereld rondgaat met de beelden. ”Het was redelijk beangstigend dat iets mijn vis in twee had gescheurd.”
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 42. Futsalspeler blijft aangehouden in drugsdossier: “Hij betwist betrokkenheid” (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer heeft dinsdag de aanhouding van futsalspeler Yassin E.M. (25) bevestigd, hij blijft dus nog een maand in de cel. E.M. wordt ervan verdacht deel uitgemaakt te hebben van een drugsbende die betrokken was bij zeker twee mislukte uithalingen van grote partijen cocaïne. De speurders linken een vangst van 317 kilogram cocaïne in juni 2018 en een vangst van 2,4 ton coke in december 2018 aan de bende. E.M. wordt de rol van tussenpersoon toegedicht.
  [naar artikel]
 43. Iedereen mag dit elektrisch skateboard namaken (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zeventienjarige jongen uit het Britse Cambridge heeft een elektrisch skateboard gebouwd. Dat deed hij met een Raspberry Pi Zero
  [naar artikel]
 44. Vangst van de dag: bio porridge van Turtle (12/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: bio porridge van Turtle. Porridge is een eeuwenoud product, maar werd in ons land eigenlijk wat vergeten. En dat is helemaal onterecht! Porridge bevat alle nodige energie om de ochtend door te komen zonder […] Het bericht Vangst van de dag: bio porridge van Turtle verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 45. Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke (23/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: een windproof en waterafstotende jas met reflecterende elementen van het Duitse merk Falke. Houd je van een stevige herfstwandeling of ga je ook in de winter regelmatig hardlopen? Dan is deze jas van Falke […] Het bericht Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 46. Brandweer moet opnieuw uitrukken voor exotisch dier: “Nog even en we kunnen een zoo starten” (31/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Nog even en we kunnen een zoo starten in Asse”, klinkt het al her en der na de tweede exotische vangst van de Brandweerzone Brabant-West op enkele dagen tijd. Na de eerdere vangst afgelopen woensdag van een koningspython in het Kerremansbos in Zellik, moest de brandweerpost van Asse zondagnamiddag opnieuw uitrukken. Deze keer om een exotische hagedis te vangen langs een fietspad aan de Velm in Mollem.
  [naar artikel]
 47. Vangst van de dag: de Mach X van HOKA (13/09/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Mach X van HOKA. De collectie Mach-hardloopschoenen van HOKA heeft er een nieuw model bij: de grensverleggende Mach X. Deze high-speed loopschoen met een plaat is ontworpen voor revolutionaire prestaties. Hij is snel […] Het bericht Vangst van de dag: de Mach X van HOKA verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 48. Cats grootste 'winnaar' bij Razzies (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met zes Golden Raspberry Awards is Cats dit jaar zoals verwacht de film die het vaakst in de prijzen is gevallen bij de Razzies, de verkiezingen...
  [naar artikel]
 49. Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life (12/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de sportsupplementen van Be-Life. Om sportievelingen te helpen lanceerde Be-Life een gamma natuurlijke voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor sportievelingen. Bij regelmatige of intensieve fysieke activiteit, worden de energetische noden van het lichaam vergroot. In dit […] Het bericht Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy