De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Het juiste kleurenpalet voor de juiste stemming

Gezond.be

23/08/2023 - 10:16

Geschreven met branded content van DSMKeukens.be Het juiste kleurenpalet kiezen voor je interieur kan een grote impact hebben op je gemoedstoestand. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of keuken, kleuren hebben de kracht om emoties op te wekken en een bepaalde sfeer te creëren. In dit blogartikel bespreken we hoe je het ideale […] Het bericht Het juiste kleurenpalet voor de juiste stemming verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. QUIZ: Weet u welke vrouw bij welke renner hoort? (07/12/2017 - Sporza)
  Schoon volk woensdag op de rode loper van de Kristallen Fiets. Renners en hun vrouwen poseerden in opperbeste stemming voor de camera. Kunt u de juiste vrouw bij de juiste renner plaatsen?
  [naar artikel]
 2. Collega’s kijken in het hoofd van Philippe Geubels: ‘Hij was de juiste loser op de juiste plaats op het juiste moment’ (05/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Analisten: 'Stoffels is juiste man op juiste plaats en juiste moment' (27/01/2022 - De Tijd)
  17:30 Na twee jaar ellende bij de geplaagde biotechspeler Galapagos lijkt de aanstelling van Paul Stoffels tot CEO een geschenk uit de hemel. Is hij dat ook?
  [naar artikel]
 4. Dit is de juiste volgorde van je huidverzorgingsproducten (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Was het nu eerst een oogcrème of serum aanbrengen? Een uitgestippelde skincare routine lijkt misschien ingewikkeld, als je de juiste stappen hanteert zie je écht een verschil. De juiste volgorde van je verzorgingsproducten? Dat hebben wij voor jou uitgezocht.
  [naar artikel]
 5. Maggie De Block: “De juiste maatregelen op het juiste moment, we mogen trots zijn” (28/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “We hebben de juiste maatregelen op het juiste moment genomen”, zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).
  [naar artikel]
 6. Niet langer de 'juiste man' (09/04/2019 - De Morgen)
  Aimé Van Hecke neemt ontslag als CEO van Sanoma Media Belgium. Plots blijkt dan toch dat hij niet de juiste man op de juiste plaats is om de verkoop van de Belgische juwelen in goede banen te leiden.
  [naar artikel]
 7. Leren rollerskaten, je huis een make-over geven of veters op de juiste manier knopen? Met de juiste hashtags op TikTok kan het allemaal (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  TikTok alleen maar goed voor leuke dansvideo’s? Think again! De app biedt zoveel meer dan dat, zeker als je de juiste hashtags gebruikt. Van de...
  [naar artikel]
 8. “Met juiste wapens” (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Een trofee is dit niet. Maar ik ben wel heel fier dat we verdiend groepswinnaar geworden zijn, met telkens andere spelers in de schijnwerpers. Dat illustreert de kracht van ons collectief”, glunderde Philippe Clement, die verraste met de keuze voor Gano, Seck en Paintsil. “We gebruikten de juiste wapens op het juiste moment.”
  [naar artikel]
 9. Zo kies je het juiste sportondergoed (16/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Staat ‘vaker een bezoekje brengen aan de fitness’ ook op jouw lijstje met goede voornemens? Begin bij het juiste sportondergoed! Van type sportbeha tot de perfecte slip, zo kies de juiste lingerie voor jouw work-out.
  [naar artikel]
 10. De juiste man op de juiste plaats in de juiste match: de ziekenboeg loopt stilaan leeg bij Club Brugge (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de fit-o-meter zit het weer bijna helemaal goed bij Club Brugge. Zonder verdere ongelukken/blessures mist Carl Hoefkens enkel Mats Rits in de drukke weken tot aan het WK.
  [naar artikel]
 11. Girlpower in Brasschaats college: “Niks excuustruzen, wij zijn gewoon de juiste vrouw op de juiste plaats” (29/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Powervrouwen zijn het, de zes schepenen van Brasschaat. Door de helft van hen nog eens onderstreept met een leren broek of rok. “Wij zijn geen feministen”, zeggen ze eensgezind. “Wij zijn geen excuustruzen. Wij zijn gewoon de juiste vrouw op de juiste plaats.”
  [naar artikel]
 12. Maggie De Block: “We hebben de juiste maatregelen genomen op het juiste moment, we mogen fier zijn” (28/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  “We hebben de juiste maatregelen op het juiste moment genomen”, zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD).
  [naar artikel]
 13. ONZE OPINIE. De beste is nodig. Want Beke heeft gelijk. Welzijn is het departement van nooit genoeg (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De juiste woonplaats. De juiste stand. De juiste contacten. De juiste achtergrond. En wie weet ook wat kennis van zaken. Maar om het in de termen van de Nederlandse journalist Joris Luyendijk te zeggen: dat laatste vinkje is niet altijd nodig om uitverkoren te zijn als minister. Met Wouter Beke (CD&V) vertrekt een Limburger, en dus moet een Limburger de plaats innemen. Logisch? Te vaak vervalt de Wetstraat in dat adagium.
  [naar artikel]
 14. Zo vind je de juiste sportbeha (19/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De juiste sportbeha moet je lichaam voldoende ondersteunen, goed zitten en tegen een stootje kunnen. Geen idee waar je op moet letten? Met deze tips vind je de juiste sportbeha!
  [naar artikel]
 15. Zo kies je de juiste make-up remover voor jouw huid (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Niet alleen je dagelijkse huidverzorging is afhankelijk van je huidtype, ook de juiste make-up remover doet wonderen. Vette, droge of normale huid? Zo kies je de juiste remover!
  [naar artikel]
 16. Wat als je op het juiste moment op de juiste plek was? (17/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Graden, 'kackbraeckers' of gaan we toch maar celsius?
  [naar artikel]
 17. Maggie De Block: “We hebben de juiste maatregelen genomen op het juiste moment” (28/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  “We hebben de juiste maatregelen op het juiste moment genomen”, zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD).
  [naar artikel]
 18. Britse premier houdt vast aan controversieel beleid: 'Dit is het juiste plan' (29/09/2022 - De Tijd)
  10:26 'De overheid heeft het juiste gedaan. Dit is het juiste plan.' De Britse premier Liz Truss wuift de striemende kritiek op het economisch beleid weg in interviews met Britse media.
  [naar artikel]
 19. In december nog op kop, nu ontslagen: hoe clubicoon Frank Lampard ten onder ging aan interne politiek bij Chelsea (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het leek een sprookjeshuwelijk, het eindigde in het pijnlijke ontslag van een clubicoon. Frank Lampard (42) liet enkele jeugdproducten tot wasdom komen op Stamford Bridge en hielp zijn Chelsea aan een Champions League-plaats, maar vond in het transferoffensief van afgelopen zomer indirect zijn ondergang - ironisch genoeg net door verder te doen zoals hij bezig was. Hoe de juiste man op de juiste plek steeds minder de juiste man op de juiste plek werd.
  [naar artikel]
 20. Proza, geen Prozac (05/04/2019 - De Morgen)
  Kan literatuur helend werken? Het juiste boek kan op het juiste moment enig lijden verzachten. U vertelt het probleem, de boekendokters schrijven voor. Cathérine Ongenae
  [naar artikel]
 21. Recticel houdt deur open voor Kingspan (26/04/2019 - De Tijd)
  10:22 Aan de juiste prijs en tegen de juiste voorwaarden kan er gepraat worden, laten de Belgen weten. 'Genoteerd', klinkt het kort in Ierland.
  [naar artikel]
 22. Onze Club Brugge-watcher ziet dat de positie van Parker stilaan onhoudbaar is: “Hij is niet de juiste man op de juiste plaats” (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwak Club Brugge ging op bezoek bij staartploeg KV Oostende met 3-0 onderuit. “Parker moest de landskampioen reanimeren na het ontslag van Carl Hoefkens. Kwam met veel verwachtingen naar Jan Breydel. Maar hij moet nu vaststellen dat hij niet de juiste man op de juiste plaats is”, aldus onze Club Brugge-watcher.
  [naar artikel]
 23. Antwerpenaar Pierre Luyckx woont al 25 jaar in VS: “Trump is juiste president op juiste plaats” (07/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Sinds de dood van George Floyd na bruut politieoptreden in de Amerikaanse stad Minneapolis (Minnesota), wordt al meer dan een week geprotesteerd tegen machtsmisbruik door de politie en tegen racisme, in verscheidene steden in de Verenigde Staten. Antwerpenaar Pierre Luyckx (67) is pro-Trump en schreef in zijn zopas gewonnen vrije tijd na een rijke carrière, een boek over de problemen van de VS en waarom een president als Donald Trump volgens hem de juiste man op de juiste plaats is.
  [naar artikel]
 24. Vercauteren laat deur op een kier voor Lamkel Zé en stelt bij voorstelling dat Antwerp voor hem juiste club op juiste moment is (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren per privéjet van Antwerp-baas Paul Gheysens nog opgepikt in Rusland, vanmorgen al op de Bosuil om via een online persmoment uitleg te geven bij zijn aanstelling als nieuwe coach van de ‘Great Old’. Voor Frank Vercauteren (64) is Royal Antwerp FC de juiste club op het juiste moment, zo stelde hij. De trainer gaf ook toe dat hij voor Genk kon gekozen hebben en zei dat het de bedoeling is om langer te blijven dan de vijf maanden waarvoor hij nu getekend heeft. Zondag speelt Antwerp een regionale derby op het veld van KV Mechelen. Afwachten of Vercauteren dan al op de bank zit.
  [naar artikel]
 25. Los jij onze maandagpuzzel op? Zoek de juiste schakelaar (25/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer tijd voor een nieuwe puzzel. Vind jij de juiste schakelaar? Of blijft het donker bij jou?
  [naar artikel]
 26. Sticker vervangt verfstaal bij het vinden van de juiste kleur (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als je gaat schilderen, kun je vooraf met verfstalen in kleine potjes checken of je wel de juiste kleurkeuze maakt. Voortaan wordt dat nog...
  [naar artikel]
 27. Met de juiste vragen naar het Autosalon (08/01/2018 - De Tijd)
  07:26 Kiest u voor een diesel- of benzinewagen? En bij wie gaat u lenen voor die nieuwe, blitse auto: bij uw vertrouwde bank of bij uw autoconstructeur? Met het juiste vragenlijstje op zak kunt u op het Aut...
  [naar artikel]
 28. Auto's wijken opeens uit voor obstakel: het blijkt slapende vrouw op rijbaan (06/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sergeant Scott van de politie in Fulshear (Texas) was op het juiste moment op de juiste plaats. Op 2 juni zag hij hoe een voorligger plots uitweek...
  [naar artikel]
 29. De juiste kredietkaart bespaart u pak euro's (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat iedereen heeft een Visa- of MasterCard in zijn portefeuille. Maar is de keuze ook doordacht gemaakt? Door de juiste kaart te gebruiken,
  [naar artikel]
 30. Juiste kredietkaart bespaart u pak euro's (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat iedereen heeft een Visa- of MasterCard in zijn portefeuille. Maar is de keuze ook doordacht gemaakt? Door de juiste kaart te gebruiken,
  [naar artikel]
 31. Zomergevoel? Heerlijk! Denk wel aan de juiste bescherming! (21/05/2019 - Metro)
  Ook al is de zomer er nog niet helemaal, het is toch belangrijk om de juiste producten al in huis te halen. Je weet immers nooit wanneer de zonnestralen tevoorschijn komen! Wil je helemaal klaar zijn voor de zomerzon? Lees dan hier onze tips: Gebruik de juiste beschermingsfactor Smeer royaal genoeg Bruin geleidelijk in plaats van te bakken & te braden Smeer je regelmatig in (om de 2 uur) Wist je dat… … kleding je eveneens tegen de zon beschermt en dat je in de schaduw ook gewoon kan bruinen? Bestel nu zonneproducten met kortingen tot 30% op farmaline.be. Het bericht Zomergevoel? Heerlijk! Denk wel aan de juiste bescherming! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Keukenstress? Zo kies je het juiste werkblad (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een keukenwerkblad gebruik je iedere dag. Het moet daarom niet enkel mooi, maar ook functioneel en duurzaam zijn. Maak de juiste keuze op basis van...
  [naar artikel]
 33. Goede vriend Gigounon lijkt op weg om nieuwe trainer van Goffin te worden, maar is hij ook de juiste coach? (09/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Verschuivingen aan de top van het Belgische tennis. Germain Gigounon stopt per direct als coach van Ysaline Bonaventure en lijkt op weg naar zijn goede vriend David Goffin. Of hij de juiste man is om de Luikenaar weer op het juiste spoor te zetten, is een andere vraag.
  [naar artikel]
 34. Kompany en Sambi Lokonga spreken over Refaelov: “Hij heeft het juiste charisma voor Anderlecht” (30/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Kompany sprak zich gisteren ook uit over de transfer van Lior Refaelov. Antwerp was niet opgezet met de communicatie van RSCA vlak voor de start van de Champions’ Play-offs, maar Kompany vindt dat paars-wit het juiste deed. Captain Albert Sambi Lokonga noemt de Israëliër “een speler met de juiste kwaliteiten voor de club.”
  [naar artikel]
 35. Het juiste gelletje op het juiste moment, een wereld van verschil: “Voeding in de koers is maatwerk” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet de hamburger na de Ronde van Vlaanderen. Mathieu van der Poel kon hem wel hebben, want de zeven uur daarvoor hield hij zich net als bijna alle andere renners in het peloton tot op de kilometer aan het voedingsschema op zijn stuur. Niets crucialers dan op het juiste moment het juiste te eten of te drinken. “Iedereen weet nog wat er vorig jaar met Sam Bennett in Gent-Wevelgem gebeurde.” In deze nieuwe aflevering van onze reeks de Marginal Gain geeft Karolien Rector, diëtiste bij Quick-Step Alpha Vinyl tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 36. En het juiste antwoord op elke examenvraag is: A (02/06/2017 - De Standaard)
  A, A, A, A, A en nog eens A. Dat was het juiste antwoord op het multiplechoice-examen politicologie van de tweede bachelors rechten aan de UGent.
  [naar artikel]
 37. Zo kies je de juiste handtas voor jouw figuur (22/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De juiste handtas doet je hart een sprongetje maken. Maar dat is niet het enige criterium waarmee je het best rekening houdt bij de aankoop van een...
  [naar artikel]
 38. Fenty Beauty, het beautymerk van Rihanna, komt met Tiktok-filter die je helpt de juiste foundation te vinden (12/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De juiste foundation is voor velen onder ons de basis van een goede make-uplook. De tijden waarin we met trots met een knaloranje masker over straat liepen, liggen lang achter ons. Vind jij het ook moeilijk om in de winkel de juiste foundationtint te vinden? Dan heeft Fenty Beauty daar wat op gevonden: een Tiktok-filter.
  [naar artikel]
 39. Minister De Sutter verdedigt hoge verloning nieuwe Bpost-topman: "Juiste man op juiste plaats" (12/09/2023 - VRT NWS)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) verdedigt de hoge verloning voor de nieuwe Bpost-topman Chris Peeters. "De regering heeft het door Bpost onderhandelde pakket goedgekeurd, omdat we vertrouwen hebben in meneer Peeters", zegt ze in "Terzake". "Hij is de juiste man op de juiste plaats."
  [naar artikel]
 40. “Niet de juiste man op de juiste plaats” (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel Wouter Beke al lang ter discussie stond, komt zijn ontslag voor zijn Limburgse partijgenoten toch nog als een verrassing.
  [naar artikel]
 41. Tussen de Brusselse wijn-geesten (10/04/2019 - De Morgen)
  In de donkere kelders van Les Brigittines in Brussel maken we kennis met een uitzonderlijke Loirewijn. Dirk Myny weet als geen ander de juiste fles bij de juiste gelegenheid te kiezen.
  [naar artikel]
 42. Vercauteren laat deur op een kier voor Lamkel Zé en stelt bij voorstelling dat Antwerp voor hem juiste club op juiste moment is: “Bedoeling om hier langer te blijven” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren per privéjet van Antwerp-baas Paul Gheysens nog opgepikt in Rusland, vanmorgen al op de Bosuil om via een online persmoment uitleg te geven bij zijn aanstelling als nieuwe coach van de ‘Great Old’. Voor Frank Vercauteren (64) is Royal Antwerp FC de juiste club op het juiste moment, zo stelde hij. De trainer gaf ook toe dat hij voor Genk kon gekozen hebben en zei dat het de bedoeling is om langer te blijven dan de vijf maanden waarvoor hij nu getekend heeft. Zondag speelt Antwerp een regionale derby op het veld van KV Mechelen. Afwachten of Vercauteren dan al op de bank zit.
  [naar artikel]
 43. Hoe zet u de eerste stappen op de beurs? (14/01/2021 - De Tijd)
  11:30 Niet alleen de juiste aandelen kiezen is een metier, die aandelen ook op de juiste manier kopen en verkopen kan uw rendement beïnvloeden. Wat moet u weten voor u gaat shoppen op de aandelenmarkt?
  [naar artikel]
 44. Hoe het juiste online beleggingsplatform kiezen? (19/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe het juiste online beleggingsplatform kiezen? Je hebt besloten om je spaarcenten wat meer aan het werk te zetten en wil op de beurs aan de slag gaan voor wat extra rendement? Goed plan! Een eerste belangrijke keuze die je dan moet maken, is waar je begint te beleggen. Ga je naar je vertrouwde bank toe of kies je voor een […] Lees dit artikel: Hoe het juiste online beleggingsplatform kiezen?
  [naar artikel]
 45. Uw biobeker mag op de industriële composthoop (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse afvalverwerker Bionerga gaat voortaan ook afbreekbare bekertjes van festivals composteren. Zolang die het juiste certificaat hebben en op de juiste manier worden ingezameld door organisatoren tenminste
  [naar artikel]
 46. De ideale verlichting in huis? Maak werk van een lichtplan (04/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Je kan je woning op duizenden manieren verlichten. Het juiste armatuur, de juiste lamp, een goede mix tussen de verschillende types verlichting:...
  [naar artikel]
 47. Met deze tips koop jij altijd de juiste schoenen (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Van slechte schoenen kan je eelt, likdoorns of voetschimmel krijgen. Klachten die je liever kwijt bent dan rijk. Maar hoe kies je nu de juiste...
  [naar artikel]
 48. Zorgkundige of kok worden zonder juiste diploma wordt binnenkort makkelijker (06/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vlaanderen heeft een reeks bijkomende beroepen goedgekeurd die mensen makkelijker zullen kunnen uitvoeren als ze misschien niet over het juiste diploma beschikken, maar wel over de juiste vaardigheden. Zo wordt het binnenkort wellicht eenvoudiger om bijvoorbeeld zorgkundige, kok of elektrotechnicus te worden. Dat hebben de Vlaamse ministers van Werk Jo Brouns en Onderwijs Ben Weyts bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 49. De marinier die Lady Gaga bij de arm nam: man op het juiste moment op de juiste plaats én met de juiste gestalte (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dacht dat Lady Gaga al maanden op voorhand haar begeleider tijdens de inauguratie van Joe Biden had uitgekozen, heeft het mis. Pas daags tevoren tijdens de repetities werd opgemerkt dat het afdalen van de trap naar het podium in Gaga’s lange, rode rok weleens tot struikelen zou kunnen leiden. Het oog viel toen op de 30-jarige marinier Evan Campbell, om zo’n pijnlijk scenario te vermijden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy