De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

GEZOND ONDERNEMEN Alexander Van Laer van Qallo: ‘Ondernemen is een rollercoaster, elke dag opnieuw’

Gezond.be

30/08/2023 - 05:53

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Alexander Van Laer van Qallo. 1. Wat is Qallo? ‘Qallo is een fruitige energizer op basis van plantenextracten en b-vitamines. Geen nood meer aan plakkerige energiedrankjes of nét die tas […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Alexander Van Laer van Qallo: ‘Ondernemen is een rollercoaster, elke dag opnieuw’ verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. GEZOND ONDERNEMEN Jeffrey Balrak van DZJING: ‘Het ondernemen gebeurt uit de buik’ (14/06/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jeffrey Balrak van DZJING. 1. Wat is DZJING? ‘DZJING is een bedrijf uit Mol, noem het gerust een corona-startup. We produceren biologische mixen van gember, limoen, rietsuiker en specerijen. Een basis […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jeffrey Balrak van DZJING: ‘Het ondernemen gebeurt uit de buik’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ (22/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jochim Goedeweeck van Zenko. 1. Wat is Zenko? ‘Zenko is een snack bedrijf gespecialiseerd in het transformeren van eeuwenoude superfoods tot gezonde, moderne en plantbased snacks die goed zijn voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ (04/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge De Muynck van Wolfin Eyewear. 1. Wat is Wolfin Eyewear? ‘Wolfin is meer dan zomaar een Belgisch eyewearmerk. Met de verhalen die we delen hoop ik andere mensen te inspireren of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 4. GEZOND ONDERNEMEN Katleen Vrombaut van MEN³: ‘Ondernemen in België is een marathon met vallen en opstaan’ (26/04/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Katleen Vrombaut van MEN³. 1. Wat is MEN³? ‘MEN³ is een skincare- en shavingmerk exclusief voor mannen. Vaak hebben mannen erg weinig opties als het aankomt op huidverzorging, maar ze […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Katleen Vrombaut van MEN³: ‘Ondernemen in België is een marathon met vallen en opstaan’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 5. GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ (25/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge Louf van Oy. 1. Wat is Oy? ‘Oy staat voor dermatocosmetica met een farmaceutische achtergrond. Als apotheker ontwikkel ik zelf de formules waarbij we alledaagse ongemakken oplossen die de […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 6. GEZOND ONDERNEMEN Marc Herremans van X-OATS: ‘Moeilijkheden overwinnen hoort bij het ondernemen, maar als het je passie is, dan moet je ervoor gaan’ (12/07/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Marc Herremans van X-OATS. 1. Wat is X-OATS? ‘X-OATS is een overnight oats/ontbijt shake vol superfoods. Het is een heel simpel concept: een zakje met haver, fruit, chiazaden, natuurlijke eiwitten, […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Marc Herremans van X-OATS: ‘Moeilijkheden overwinnen hoort bij het ondernemen, maar als het je passie is, dan moet je ervoor gaan’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 7. GEZOND ONDERNEMEN Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW: ‘Elke ondernemer heeft af en toe slapeloze nachten, dat is oké’ (08/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW. 1. Wat is PŌW? ‘Onze poedermixen zijn de ideale aanvulling voor een gezonde, energieke en bewuste levensstijl. Te gebruiken als sapje of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW: ‘Elke ondernemer heeft af en toe slapeloze nachten, dat is oké’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 8. GEZOND ONDERNEMEN Alison Engels van ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT: ‘Elke muur waar ik tegenliep had zijn nut en gaf mij inzichten’ (31/05/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Alison Engels van ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT. 1. Wat is ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT? ‘ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT is een Belgisch label dat werd […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Alison Engels van ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT: ‘Elke muur waar ik tegenliep had zijn nut en gaf mij inzichten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 9. GEZOND ONDERNEMEN Phaedra Lybaert van O’yo: ‘De vele drempels, uitdagingen en gemaakte fouten deden mij groeien als persoon en ondernemer.’ (19/07/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Phaedra Lybaert van O’yo. 1. Wat is O’yo? ‘O’yo is een healthy food bar in Gent waar we plant-based ontbijt, brunch, lunch, koffie en taart serveren. We serveren gezonde voeding […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Phaedra Lybaert van O’yo: ‘De vele drempels, uitdagingen en gemaakte fouten deden mij groeien als persoon en ondernemer.’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 10. GEZOND ONDERNEMEN Charlotte Van Oekel van Carlita: ‘door te connecteren met gelijkgestemden kreeg Carlita meer naamsbekendsheid’ (28/06/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Charlotte Van Oekel van Carlita. 1. Wat is Carlita? ‘Carlita voorziet je van tools en workshops die je helpen bij het vinden van je eigen self-care ritueel. Onze producten zijn […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Charlotte Van Oekel van Carlita: ‘door te connecteren met gelijkgestemden kreeg Carlita meer naamsbekendsheid’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 11. GEZOND ONDERNEMEN Stijn Donné van Niamh: ‘Een lekkere boterham is de beste manier om je dag gezond te starten’ (01/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stijn Donné van Niamh. 1. Wat is Niamh? ‘Niamh is het merk bij uitstek in bakmixen voor de thuisbakker die houdt van creativiteit. De consument vindt in Niamh steeds een twist. In de speelse […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stijn Donné van Niamh: ‘Een lekkere boterham is de beste manier om je dag gezond te starten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. GEZOND ONDERNEMEN Luka Bresseel van OKONO: ‘Iedereen heeft er baat bij om minder suiker te consumeren’ (21/06/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Luka Bresseel van OKONO. 1. Wat is OKONO? ‘OKONO is een Belgisch voedingsmerk met een aanbod van producten dat bestaat uit chocolade,granola, keto bars, bakmixen en nog meer. Alle producten […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Luka Bresseel van OKONO: ‘Iedereen heeft er baat bij om minder suiker te consumeren’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 13. GEZOND ONDERNEMEN Valérie Lemahieu van JusRé: ‘De focus ligt op kwalitatieve producten en samenstellingen die ons versterken’ (17/05/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Valérie Lemahieu van JusRé. 1. Wat is JusRé? ‘JusRé is gestart als merk van verse, gezonde sappen. Ik was er zelf verzot op en maakte ze voor mezelf en kennissen […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Valérie Lemahieu van JusRé: ‘De focus ligt op kwalitatieve producten en samenstellingen die ons versterken’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. GEZOND ONDERNEMEN Fréderic Bostyn van The Nutty Farmer: ‘We willen de Tony’s Chocolonely van de cashewnoten worden’ (24/05/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Fréderic Bostyn van The Nutty Farmer. 1. Wat is de Nutty Farmer? ‘The Nutty Farmer is een fairtrade cashewstory. We staan voor eerlijk, avontuurlijk en anders snacken!Hoe dan? We kiezen […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Fréderic Bostyn van The Nutty Farmer: ‘We willen de Tony’s Chocolonely van de cashewnoten worden’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 15. GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ (14/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Bavo Verstraeten van Finca de Fran. Wat is Finca de Fran? ‘Finca de Fran is een premium merk van extra vierge olijfolie, biologisch geproduceerd in het zuiden van Spanje, in […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 16. GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ (09/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jelle De Smet en Paul Marchal van brillenmerk Morrow. Wat is Morrow? Jelle: ‘Morrow is een innovatief Belgisch bedrijf dat autofocale brillen op de markt brengt. Dat is een […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 17. GEZOND ONDERNEMEN Catherine Blondiau van Label K: ‘Jezelf in vraag stellen en uitdagen hoort bij het ondernemerschap.’ (19/04/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Catherine Blondiau van Label K. 1. Wat is Label K? ‘Label K is een juwelenmerk voor krachtige vrouwen en moeders. De krachtige en inspirerende zinnen die onze sierraden typeren, zijn […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Catherine Blondiau van Label K: ‘Jezelf in vraag stellen en uitdagen hoort bij het ondernemerschap.’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 18. GEZOND ONDERNEMEN Xavie Battel van XAVIES’: ‘Ik wil aandacht besteden aan de levensstijl van anderen die zich veel fitter en energieker willen voelen.’ (08/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Xavie Battel van XAVIES’. 1. Wat is XAVIES’? ‘XAVIES’ is van oorsprong een granolabakkerij. Maar dat is ondertussen niet meer de essentie van de onderneming. XAVIES’ vertrekt vanuit een missie: […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Xavie Battel van XAVIES’: ‘Ik wil aandacht besteden aan de levensstijl van anderen die zich veel fitter en energieker willen voelen.’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 19. GEZOND ONDERNEMEN Maxim Christiaen van Metis: ‘Met enkel een goed product of een goed idee kom je er niet’ (15/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Maxim Christiaen van Metis. 1. Wat is Metis? ‘Metis is een familiebedrijf van voedingssupplementen opgericht door apotheker Dirk, mijn vader. We ontwikkelen zeer effectieve en natuurlijke formules voor de dagelijkse […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Maxim Christiaen van Metis: ‘Met enkel een goed product of een goed idee kom je er niet’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 20. GEZOND ONDERNEMEN René Nagels van NANNIC: ‘Als ondernemer moet je veerkrachtig zijn en uit iedere tegenvaller trachten een les te trekken’ (23/08/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: René Nagels van NANNIC. 1. Wat is NANNIC? ‘NANNIC is een merk dat zich bij de opstart in 2001 specialiseerde in het op de markt brengen van dermale implantaten voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN René Nagels van NANNIC: ‘Als ondernemer moet je veerkrachtig zijn en uit iedere tegenvaller trachten een les te trekken’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 21. GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ (23/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Isabelle Ulenaers van het natuurlijke cosmeticamerk SELF. Wat is SELF? ‘SELF werd ontwikkeld voor vrouwen die de beste huidverzorging ter wereld willen, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Als vrouw hoef […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 22. GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ (28/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stephanie Hauben, samen met haar man Niki Thomassen oprichter en zaakvoerder van SuccesPlanner. Wat is SuccesPlanner?‘SuccesPlanner is een merk dat tools ontwikkelt die mensen meer structuur, houvast en rust in hun […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 23. GEZOND ONDERNEMEN Lionel Quataert van CBX Medical: ‘We willen artsen en hun patiënten een relevante oplossing te bieden’ (09/08/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Lionel Quataert van CBX Medical. 1. Wat is CBX Medical? ‘CBX Medical is een Belgisch bedrijf dat op cannabinoïden gebaseerde producten ontwikkelt om het dagelijkse leven van mensen te verbeteren. […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Lionel Quataert van CBX Medical: ‘We willen artsen en hun patiënten een relevante oplossing te bieden’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 24. GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ (30/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Joris Jansen van het ecologische schoonmaakmerk YOKUU. Wat is YOKUU?  ‘YOKUU is een Belgische start-up met probiotische schoonmaakproducten. We werken met een hergebruiksysteem, want dat is niet alleen beter voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 25. GEZOND ONDERNEMEN Dominique Bastin van RainPharma: ‘Je faalt niet omdat iets niet van de eerste keer lukt’ (05/04/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Dominique Bastin van RainPharma. 1. Wat is RainPharma? ‘RainPharma is een 100% Belgisch merk. We bedenken, ontwikkelen en produceren al onze producten in België. In onze collectie vind je 100% […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Dominique Bastin van RainPharma: ‘Je faalt niet omdat iets niet van de eerste keer lukt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 26. GEZOND ONDERNEMEN Alexandra Van Remortel van Alex Antwerp: ‘Mijn eigen badmode merk hebben is een kinderdroom die uitkomt’ (12/04/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Alexandra Van Remortel van Alex Antwerp. 1. Wat is Alex Antwerp?  ‘Alex Antwerp is een merk van badmode en strandmode. Tijdloos, vrouwelijk en stijlvol.’ 2. Waarom/hoe begon je met het […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Alexandra Van Remortel van Alex Antwerp: ‘Mijn eigen badmode merk hebben is een kinderdroom die uitkomt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 27. GEZOND ONDERNEMEN Camille Depuydt van FRUJI: ‘Onze limonade wordt gemaakt zoals je hem zelf thuis zou maken’ (16/08/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Camille Depuydt van FRUJI. 1. Wat is FRUJI? ‘FRUJI is een biologische frisdrank op basis van natuurlijk en biologisch vruchtensap dat vers geperst wordt meteen na de oogst: 100% biologisch, […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Camille Depuydt van FRUJI: ‘Onze limonade wordt gemaakt zoals je hem zelf thuis zou maken’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 28. GEZOND ONDERNEMEN Kathleen Peers van Miokoo: ‘Onze sterkte is dat we ons aanpassen aan wat onze klanten vragen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.’ (02/08/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Kathleen Peers van Miokoo. 1. Wat is Miokoo? ‘Miokoo is een Belgisch merk van menstruatieondergoed. Met een eigen ontwerp en eigen technologie zijn we de ideale oplossing voor als je […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Kathleen Peers van Miokoo: ‘Onze sterkte is dat we ons aanpassen aan wat onze klanten vragen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 29. GEZOND ONDERNEMEN Guy Quirynen van Umamido: ‘We mogen dan wel zeven restaurants hebben, maar we koken alles zelf op artisanale wijze’ (26/07/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Guy Quirynen van Umamido. 1. Wat is Umamido? ‘Umamido is een Japans restaurant concept. Na een stage in Kyoto – ondertussen tien jaar geleden – raakte ik geïnspireerd om een […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Guy Quirynen van Umamido: ‘We mogen dan wel zeven restaurants hebben, maar we koken alles zelf op artisanale wijze’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 30. GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ (07/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jill Cnudde van BBODY. Wat is BBODY? ‘BBODY is een Belgisch merk dat zich specialiseert in gezonde, natuurlijke voeding, superfoods en huidverzorging. BBODY helpt mensen bij het behalen van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 31. GEZOND ONDERNEMEN Anne-Sophie Charle van Maison Eole: ‘Tijdens Covid gooide ik het roer om en jaagde ik mijn droom na’ (29/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Anne-Sophie Charle van Maison Eole. 1. Wat is Maison Eole? ‘Maison Eole is het eerste assortiment cosmetica van Belgische wijnstokken. En meer precies, van onze familiewijngaard Domaine du Chant d’Eole.’ […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Anne-Sophie Charle van Maison Eole: ‘Tijdens Covid gooide ik het roer om en jaagde ik mijn droom na’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 32. GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ (08/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Hadi Kamouh van huidverzorgingsmerk Clyde For Men. Wat is Clyde For Men? ‘Clyde For Men is het eerste Belgische merk met huidverzorgingsproducten voor mannen dat ook nog eens biologisch […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 33. GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ (11/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Carine Droeven van Signe Nature. 1. Wat is Signe Nature? ‘Het verhaal van Signe Nature begon in 2000. Signe Nature is een Belgisch merk van dameskleding met een casual chique-uitstraling, […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 34. GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’ (18/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr. 1. Wat is Skindr? ‘Skindr is een app die komaf maakt met de ellenlange wachttijden binnen de dermatologie. Patiënten laden foto’s op, beschrijven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 35. GEZOND ONDERNEMEN Tibbe Verschaffel van WONDR: ‘Wij doen niet aan greenwashing: onze medemens, dieren en de planeet zijn super belangrijk voor ons’ (03/05/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Tibbe Verschaffel van WONDR. 1. Wat is WONDR? ‘Planet B wilt de fast-moving consumer goods wereld op z’n kop zetten en ontwikkelt daarvoor gezonde en duurzame producten, want zoals iedereen […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Tibbe Verschaffel van WONDR: ‘Wij doen niet aan greenwashing: onze medemens, dieren en de planeet zijn super belangrijk voor ons’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 36. GEZOND ONDERNEMEN Jens Fissers van IOAN: ‘We willen dat iedereen zijn eigen huid omarmt, verzorgt en viert’ (10/05/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jens Fissers van IOAN. 1. Wat is IOAN? ‘IOAN is een nieuw skincare merk ontwikkeld door mezelf en mijn vriend Jani Kazaltzis. Met IOAN willen we een brug slaan tussen wetenschap en het […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jens Fissers van IOAN: ‘We willen dat iedereen zijn eigen huid omarmt, verzorgt en viert’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 37. GEZOND ONDERNEMEN Dimitri Oosterlynck van GIMBER: ‘een glas GIMBER bevat drie keer minder suiker dan een glas appelsap’ (06/09/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Dimitri Oosterlynck van GIMBER. 1. Wat is GIMBER? ‘GIMBER is een heerlijk alcoholvrij elixir gemaakt van wilde berggember, kruiden en citrus. Eenorganisch extract van pure vitaliteit en kracht uit de natuur. GIMBER is jouw natuurlijke […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Dimitri Oosterlynck van GIMBER: ‘een glas GIMBER bevat drie keer minder suiker dan een glas appelsap’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 38. GEZOND ONDERNEMEN Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss: ‘Een alcoholvrij aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk’ (22/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss. 1. Wat is Gutss? ‘Belgisch, alcoholvrij, vegan en perfect voor al je favoriete aperitieven. Gutss is hét alternatief om te genieten van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss: ‘Een alcoholvrij aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 39. GEZOND ONDERNEMEN Lieven Vanlommel van Foodmaker: ‘We hebben geweldige partnerships en een geweldig team. Daar had ik twintig jaar geleden niet van durven dromen’ (05/07/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Lieven Vanlommel van Foodmaker. 1. Wat is Foodmaker? ‘Foodmaker is een keten van gezonde restaurants en producent van verse voeding. Wij halen zoveel mogelijk groenten en kruiden van onze eigen […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Lieven Vanlommel van Foodmaker: ‘We hebben geweldige partnerships en een geweldig team. Daar had ik twintig jaar geleden niet van durven dromen’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 40. GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ (21/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Neri De Meester van het veganistische ‘kaas’merk Omage. Wat is Omage? ‘Omage is an homage to fromage, but we make it plant based. Onze slagzin vertelt al veel. We produceren plantaardige alternatieven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 41. GEZOND ONDERNEMEN Stéphanie Brassinne van Odyskin: ‘Er is geen reden waarom natuurlijk producten minder doeltreffend of aangenaam zouden zijn dan traditionele producten’ (07/06/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stéphanie Brassinne van Odyskin. 1. Wat is Odyskin? ‘Odyskin is een natuurlijk, Cosmos Organic en Vegan gecertificeerd zonnebrandmerk met milieuvriendelijke verpakkingen. We hebben drie jaar geïnvesteerd in research en development […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stéphanie Brassinne van Odyskin: ‘Er is geen reden waarom natuurlijk producten minder doeltreffend of aangenaam zouden zijn dan traditionele producten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 42. GEZOND ONDERNEMEN Ouissem Zarti van Mooveo: ‘De dingen waar ik zelf vaak tegenaan liep, wilde ik gemakkelijker maken voor zowel de sporters als de coaches’ (28/06/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Ouissem Zarti van Mooveo. 1. Wat is Mooveo? ‘Mooveo is de eerste sportieve matchmaking-app die meer dan 50 sporten bundelt voor personal training. Wil je gericht sporten om een specifiek doel […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Ouissem Zarti van Mooveo: ‘De dingen waar ik zelf vaak tegenaan liep, wilde ik gemakkelijker maken voor zowel de sporters als de coaches’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 43. GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ (01/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jürgen Degrande, co-founder van Edgard & Cooper. 1. Wat is Edgard & Cooper? ‘Edgard & Cooper is een Belgisch merk van premium honden- en kattenvoeding. We gebruiken verse, eerlijke en […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 44. GEZOND ONDERNEMEN Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses: ‘Onze veerkracht werd erg hard op de proef gesteld, maar we zijn er als bedrijf enorm sterk uitgekomen’ (15/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses. 1. Wat is Four Roses? ‘Four Roses is een op-en-top Belgisch merk dat staat voor vrouwelijkheid en pit met een stoerkantje. Met […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses: ‘Onze veerkracht werd erg hard op de proef gesteld, maar we zijn er als bedrijf enorm sterk uitgekomen’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 45. Steeds meer studentondernemers: “Zelf ondernemen en zien ondernemen doet ondernemen” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het voorbije academiejaar 2021-2022 is het aantal studenten aan de UHasselt dat een eigen zaak (wil) opstarten, nog gestegen tot 107. Ook corona heeft het stijgend ondernemerschap dus niet weten terugdringen. Professor Jelle Schepers (34) van de UHasselt weet waarom.
  [naar artikel]
 46. 31ste Open Bedrijvendag staat in teken van ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien’ (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De 31ste editie van Open Bedrijvendag vindt vandaag plaats in meer dan honderd bedrijven in Vlaanderen. Door de coronacrisis is het de eerste keer dat het evenement betalend is en met reservaties werkt. Het thema dit jaar is ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien’.
  [naar artikel]
 47. Unilever produceert met meeste respect (29/03/2019 - De Morgen)
  De grote levensmiddelenconcerns scoren elk jaar beter als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vooral Unilever, waarvan bestuursvoorzitter Paul Polman elke gelegenheid te baat neemt om te pleiten voor duurzamer ondernemen, boekt vooruitgang.
  [naar artikel]
 48. Belangstelling stijgt voor duurzaam ondernemen (27/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er is steeds meer belangstelling voor duurzaam ondernemen. Dat blijkt uit het groeiende aantal bedrijven dat zich inschrijft voor het Charter Duurzaam Ondernemen van Voka Limburg. “Duurzaamheid is geen kwestie van geitenwollen sokken”, aldus Cathérine Dreesen.
  [naar artikel]
 49. “Ondernemers ondernemen voor iedereen”, maar ze worden vaak negatief in beeld gebracht (02/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Ondernemers die dat willen, kunnen binnenkort terecht bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio) van de Vlaamse overheid voor een rondje ‘mediatraining’. Het initiatief maakt deel uit van een grootschalige imagocampagne rond ondernemerschap, waarvoor Vlaio samenwerkt met werkgeversorganisaties Unizo en Voka en de organisatie voor creatief ondernemen Flanders DC.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy