De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vangst van de dag: het Toleriane Rosaliac AR-gamma van La Roche-Posay 

Gezond.be

06/09/2023 - 06:24

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het Toleriane Rosaliac AR-gamma van La Roche-Posay, voor een huid met neiging tot rosacea.  Ongeveer 5 personen op 100 hebben last van rosacea. Dat is een chronische ontstekingsaandoening die vooral de wangen, neus, kin en […] Het bericht Vangst van de dag: het Toleriane Rosaliac AR-gamma van La Roche-Posay  verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. La Roche-Posay lanceert de eerste wearable sensor voor veilig zonnen (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  La Roche-Posay kondigt de wereldwijde lancering van My Skin Track UV aan, de eerste batterijloze wearable elektronische sensor met bijhorende app...
  [naar artikel]
 2. Werken beautyproducten uit de apotheek echt beter, of wil men u dat gewoon wijsmaken? (04/02/2019 - De Morgen)
  Apothekersmerken zoals La Roche-Posay of Louis Widmer boezemen vertrouwen in. Maar werken ze ook beter? Dit is waarom wel of waarom niet. 
  [naar artikel]
 3. Laat gratis je huidveroudering en huidschade opmeten tijdens de sunsibility tour (28/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  La Roche-Posay en Vichy gaan al 20 jaar lang de strijd aan tegen huidkanker en doen volop onderzoek naar gevoelige huid en huidveroudering. De...
  [naar artikel]
 4. Dit is de beste zonnecrème volgens de Britse consumentendienst (15/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie de zon in gaat, moet smeren. Maar met welke crème? Want het aanbod zonnecrèmes in de winkel en apotheek is zo groot. De Britse consumentendienst Consumer Reports zocht naar het beste product in de rekken en kwam voor het vierde jaar op rij uit bij de ‘60 Melt-In Sunscreen Milk’ van La Roche Posay.
  [naar artikel]
 5. Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life (12/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de sportsupplementen van Be-Life. Om sportievelingen te helpen lanceerde Be-Life een gamma natuurlijke voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor sportievelingen. Bij regelmatige of intensieve fysieke activiteit, worden de energetische noden van het lichaam vergroot. In dit […] Het bericht Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 6. Op reis in Frankrijk? Dan kan je deze beautyhits scoren bij de apotheker (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Franse beautymerken waaronder Caudalie, La Roche Posay en Nuxe zijn intussen vaste waarden in de Belgische apotheek… Maar wie deze zomer op vakantie is bij onze zuiderburen en rondneust in de plaatselijke apotheek kan nog andere merkjes vinden om mee te nemen naar huis. Wij zetten enkele fijne producten op een rij. Geen nood: thuisblijvers kunnen ze ook gewoon online shoppen.
  [naar artikel]
 7. Vangst van de dag: de lactosevrije producten van Dilea (24/05/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de lactosevrije producten van Dilea. Een zomerse salade tomaat-mozzarella, een dampende ovenschotel met onweerstaanbaar kaaskorstje,… Mensen die lactose moeilijk verteren hoeven dit lekkers niet allemaal te missen. Het gamma van Dilea Zero Lactose is […] Het bericht Vangst van de dag: de lactosevrije producten van Dilea verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 8. Vangst van de dag: Calendeel plus kalmerende gel (09/08/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Calendeel plus kalmerende gel. De beste manier om van de vervelende jeuk af te komen, is om vooral niet te krabben. Door het krabben komt nog meer histamine vrij die verdere jeuk veroorzaakt. Calendeel plus helpt […] Het bericht Vangst van de dag: Calendeel plus kalmerende gel verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 9. Roche betaalt 1,4 miljard voor kankermedicijn (22/12/2017 - De Tijd)
  15:38 De Zwitserse farmareus Roche betaalt 1,4 miljard euro voor Ignyta, een Amerikaanse biotechbedrijf. Roche wil zo entrectinib in handen krijgen, een beloftevol medicijn tegen hardnekkige kankers.
  [naar artikel]
 10. Vangst van de dag: de E-Nite elektrische fiets van Cortina (27/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de E-Nite elektrische fiets van Cortina. De lente is weer in het land en dat betekent terrasjes doen en fietsen in de zon. De Cortina E-Nite elektrische fiets is hip en stijlvol, en is de ideale […] Het bericht Vangst van de dag: de E-Nite elektrische fiets van Cortina verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 11. Vangst van de dag: de Vivida koffie van Nespresso (31/05/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Vivida koffie van Nespresso. De laatste jaren wordt meer en meer belang gehecht aan het effect van eten en drinken op de immuniteit. Nespresso’s Vivida koffie gaat nog een stap verder en is gemaakt voor […] Het bericht Vangst van de dag: de Vivida koffie van Nespresso verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. Vangst van de dag: de stalen scheermesjes van Estrid (18/01/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de stalen scheermesjes van Estrid. Op zoek naar een duurzaam scheermesje? Look no further! De stalen scheermesjes van Estrid zijn duurzaam en komen in leuke pastelkleurtjes. Het kopstukje bestaat uit vijf super scherpe scheermesjes voor een […] Het bericht <strong>Vangst van de dag: de stalen scheermesjes van Estrid</strong> verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 13. Vangst van de dag: de Engage Earplugs van Loop, speciaal voor hoogsensitieve personen (28/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe Engage-oordoppen van Loop Earplugs. Bij de meeste oordoppen blijft het zogenaamde ‘occlusie-effect’ een knelpunt. ‘Occlusie’ is de technische term voor het ‘hoofd onder water’-gevoel dat oordopjes produceren, waarbij je eigen stem in je hoofd lijkt te […] Het bericht Vangst van de dag: de Engage Earplugs van Loop, speciaal voor hoogsensitieve personen verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. Roche verdacht van anti-concurrentie praktijken (09/10/2019 - De Tijd)
  07:34 Farmabedrijf Roche bevestigt dat het onderworpen is aan een onderzoek van de Belgische Mededingingsautoriteit.
  [naar artikel]
 15. Vangst van de dag: de nieuwe Calm-lijn van Paula’s Choice (05/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe en verbeterde Calm-lijn van Paula’s Choice. Meer dan 70% van alle mensen heeft last van een gevoelige huid. De nieuwe, verbeterde Calm-collectie van Paula’s Choice biedt onmiddellijke en langdurige verlichting bij een gevoelige huid. Elk […] Het bericht Vangst van de dag: de nieuwe Calm-lijn van Paula’s Choice verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 16. Nieuwe klap voor onderzoek naar alzheimer: Roche trekt stekker uit twee studies (04/02/2019 - De Morgen)
  Farmaproducent Roche trekt de stekker uit twee studies met alzheimerpatiënten. Een zoveelste tegenslag in het onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte. ‘Wat we vooral niet mogen doen, is wanhopen.’ Vier vragen en antwoorden over de stand van zaken.&nbsp;
  [naar artikel]
 17. Vangst van de dag: de Womanizer OG (09/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de OG G-spotvibrator met Pleasure Air-functie van Womanizer. De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdrukvibraties voor je G-spot. De vibrator werd speciaal ontworpen om de extreem gevoelige zone in je vagina te bereiken […] Het bericht Vangst van de dag: de Womanizer OG verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 18. Gamma-uitbaters ruziën door vertrek aandeelhouder (01/08/2017 - De Tijd)
  01:10 De belangrijkste aandeelhouder van het moederbedrijf van de doe-het-zelfketen Gamma wil zijn aandelen en zijn 155 Gamma-winkels verkopen. Maar de andere uitbaters raken het niet eens over een oplossin...
  [naar artikel]
 19. Roche zet deur op kier voor gezworen vijand Novartis (28/03/2019 - De Morgen)
  Het Zwitserse farma-bedrijf Roche vraagt zijn concurrent Novartis zo goed als ten huwelijk. 'We staan open voor een gesprek met Novartis', zegt Roche-CEO Severin Schwan. De twee waren tot voor kort gezworen vijanden, maar nieuw bloed aan de top bracht daar verandering in.
  [naar artikel]
 20. Raad van State geeft scoutsgroep gelijk: 235 kinderen mogen dan toch in La Roche blijven (27/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De scoutsgroep uit Wilrijk die dinsdag een politiebevel kreeg om hun kampterrein in La Roche te verlaten na klachten wegens overlast, mag dan toch in La Roche blijven. Dat heeft de Raad van State woensdagavond beslist na een spoedprocedure, zo werd bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 21. Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal (07/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de najaarscollectie van het Nederlandse merk Mepal. Met Nordic Lila en Nordig Sage introduceert Mepal dit najaar twee nieuwe trendkleuren die je keukenkast in een wip zullen opfleuren. Ook nieuw: de multifunctionele Circula Multikom, waarin […] Het bericht Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 22. Belgische farmagroep UCB heeft deal met Roche voor alzheimerbehandeling (29/07/2020 - Express)
  Het Brusselse biofarmabedrijf UCB sloot een wereldwijde overeenkomst met de Zwitserse farmareus Roche om zijn mogelijke alzheimerbehandeling verder te ontwikkelen... The post Belgische farmagroep UCB heeft deal met Roche voor alzheimerbehandeling appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Taaluitwisseling in het Agnetencollege met leerlingen uit La Roche-en-Ardenne (28/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  We verwelkomen drie uitwisselingsstudenten van onze zusterschool, het Institut Saint-Joseph-Sacré-Coeur uit La Roche-en-Ardenne.
  [naar artikel]
 24. UCB in zee met Roche in Alzheimer-onderzoek (29/07/2020 - De Tijd)
  08:22 De Belgische biofarmagroep kondigt een wereldwijde licentie-overeenkomst aan met de Zwitserse farmareus Roche rond zijn kandidaat-Alzheimer-behandeling.
  [naar artikel]
 25. Farmabedrijf Roche ontwikkelt PCR-tests die apenpokkenvirus opsporen (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zwitserse farmabedrijf Roche heeft drie PCR-testkits ontwikkeld die het apenpokkenvirus opsporen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. “Roche heeft heel snel een nieuwe reeks tests ontwikkeld die het apenpokkenvirus opsporen en helpen bij het opvolgen van de verspreiding ervan”, zegt CEO Thomas Schinecker.
  [naar artikel]
 26. Doe-het-zelfketen Gamma wil ten laatste maandag heropenen (16/04/2020 - Express)
  Gamma mikt op een heropening van alle Belgische winkels tegen maandag, meldt de doe-het-zelfketen. Mogelijk zullen er zaterdag al enkele... The post Doe-het-zelfketen Gamma wil ten laatste maandag heropenen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh (30/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh. De Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh bevatten alles wat je nodig hebt voor een viergangenmenu of avondje gourmetten: van verse ingrediënten tot een handige kookplanning en makkelijke receptkaarten. Jij […] Het bericht Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 28. Farmareus Roche bestrijdt kanker met big data (06/04/2018 - De Tijd)
  16:50 De Zwitserse farmagigant Roche wil met Flatiron, een digitaal platform met data van kankerpatiënten, onderzoek naar nieuwe medicijnen efficiënter laten verlopen.
  [naar artikel]
 29. Roche bijt tanden stuk op Alzheimer (30/01/2019 - De Tijd)
  09:12 Het Zwitserse farmabedrijf Roche zet twee studies met Alzheimer-patiënten stop. Het is zoveelste tegenslag in de zoektocht naar een medicijn voor de hersenziekte.
  [naar artikel]
 30. Roche belooft snelle coronatest in België tegen volgende week (21/09/2020 - Express)
  De Zwitserse farmagroep Roche heeft zijn snelle coronavirustest maandag op de markt gebracht in Europa. De neustest geeft al na... The post Roche belooft snelle coronatest in België tegen volgende week appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. KV Kortrijk pakt ‘record’ terug van Zulte Waregem in La Roche (15/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KV Kortrijk hield vandaag een eerste van drie dagen teambuilding in La Roche. Morgen sluiten de geblesseerden aan. De Sart en Hines-Ike zullen...
  [naar artikel]
 32. Roche wordt ziek in Rio en past voor Vuelta (13/08/2016 - Sporza)
  Team Sky kan in de Vuelta geen beroep doen op Nicolas Roche. De Ier, in 2013 vijfde in de eindstand, heeft tijdens de Olympische Spelen een longinfectie opgelopen.
  [naar artikel]
 33. Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon (16/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de feestcollectie van bloomon. Van stijlvolle verse boeketten en bijpassende vazen tot luxueuze droogbloemen op een voetstuk: in de online winkel van bloomon vind je dit eindejaar de allermooiste bloemen om jouw feestelijke momenten mee […] Het bericht Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 34. Gentse kamelenstartup krijgt miljoenen van Roche (19/12/2017 - De Tijd)
  09:03 Biotechbedrijf Confo Therapeutics dat net als Ablynx en Argenx nieuwe geneesmiddelen ontwikkelt op basis van antilichamen van kamelen, heeft een nieuwe farmapartner kunnen strikken. Roche legt 6 mil...
  [naar artikel]
 35. Vangst van de dag: het Hyaluron Activ B3-serum van Avène (14/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het Hyaluron Activ B3-serum van Avène. Eau Thermale Avène innoveert met een gloednieuwe dermocosmetische verzorgingslijn op basis van hyaluronzuur en niacinamide die de oorzaken van huidveroudering aanpakt, de huid verstevigt én rimpels corrigeert. Voor die […] Het bericht Vangst van de dag: het Hyaluron Activ B3-serum van Avène verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 36. Vangst van de dag: de Aurora Diffuser van RainPharma (11/01/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Aurora Diffuser van het Belgische merk RainPharma. Deze gloednieuwe Aurora van RainPharma is niet alleen een sfeerlamp, maar ook een diffuser van essentiële oliën. Geuren hebben een sterke invloed op hoe we ons voelen. […] Het bericht Vangst van de dag: de Aurora Diffuser van RainPharma verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 37. Mercedes GLS krijgt update (11/04/2023 - Knack)
  De grote SUV kreeg een update met een uiterlijke opfrisbeurt en technologische vernieuwingen. Mercedes heeft de laatste tijd ongeveer zijn hele gamma opgefrist en nu komt dus ook de GLS aan de beurt. De vernieuwde versie van de ruime SUV met zeven zitplaatsen herken je meteen aan de hertekende grille, voorbumpers en lichtblokken of het nieuwe velgdesign. Het interieur dat de passagiers spreidt over drie zetelrijen krijgt de nieuwe versie van het Mbux-multimediasysteem en biedt weer ruimere uitrustings- en personaliseringmogelijkheden. Mild hybride ondersteuning Onder de motorkap krijgen de meeste krachtbronnen nu een mild hybride ondersteuning op 48 volt die een tijdelijke boost tot 22 pk en 250 Nm oplevert om vlotter en efficiënter te functioneren. Enkel de exclusieve en potente topversies – de Maybach GLS 600 (4.0-V8 met 557 pk) en AMG GLS 63 (4.0-V8 met 612 pk) – doen het verder op de klassieke manier zonder deze elektrische hulp. In België verschijnt het vernieuwde GLS-gamma in het najaar bij de Mercedes-dealers. Dan zijn ook de prijzen beschikbaar. De Mercedes GLS. The post Mercedes GLS krijgt update appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 38. Vangst van de dag: het genderneutrale ondergoed van ndrw (22/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Het Belgische ondergoedlabel ndrwr. ndrwr is een Belgisch, duurzaam en eerlijk ondergoedlabel met comfortabele kledingstukken die je de hele dag door een goed gevoel bezorgen. De zijdezachte, soepele en gladde stuks bieden onzichtbare steun en […] Het bericht Vangst van de dag: het genderneutrale ondergoed van <strong>ndrw</strong> verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 39. Geflopt alzheimermiddel van Roche nieuwe tik voor veld vol mislukkingen (14/11/2022 - De Tijd)
  12:08 Een kandidaat-alzheimermedicijn van Roche leverde niet de verhoopte resultaten op in langverwachte laatstefasestudies. Alle ogen zijn nu gericht op een kandidaat-middel van het Amerikaans-Japanse duo ...
  [naar artikel]
 40. Ierse renner Roche loopt longinfectie op in Rio en moet Vuelta laten schieten (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Ier Nicolas Roche moet forfait geven voor de Ronde van Spanje, die zaterdag 20 augustus van start gaat met een ploegentijdrit. Dat meldde Team
  [naar artikel]
 41. Verrassende wissel aan top van farmareus Roche (21/07/2022 - De Tijd)
  08:59 Thomas Schinecker neemt in maart 2023 de fakkel over als CEO van de Zwitserse farmagigant Roche. De verandering is deel van een verrassende wissel aan de top.
  [naar artikel]
 42. Motorrijder komt om bij verkeersongeval in La Roche-en-Ardenne (02/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  In La Roche-en-Ardenne, in de provincie Luxemburg, is een motorrijder zondagnamiddag omgekomen bij een botsing met een ander voertuig.
  [naar artikel]
 43. Roche brengt eind deze maand snelle coronatest op de markt (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Zwitserse farmagroep Roche gaat eind september een coronavirustest op de markt brengen die na 15 minuten al een resultaat geeft.
  [naar artikel]
 44. Nicolas Roche ruilt Team Sky voor BMC (01/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nicolas Roche rijdt vanaf 2017 voor BMC. Dat heeft de Amerikaanse wielerformatie bevestigd op zijn website. De 32-jarige Ierse kampioen op de weg
  [naar artikel]
 45. Bricorama ontkent verkoopplannen Gamma (31/08/2017 - De Tijd)
  18:57 De Franse doe-het-zelf-keten Bricorama baat in België en Nederland 75 Gamma's uit en is niet van plan te verkopen.
  [naar artikel]
 46. Renault breidt EV-gamma uit met nieuw instapmodel (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een tijdje terug lieten we al weten dat Renault op een ultragoedkope EV zat te broeden, die in het gamma onder de pas vernieuwde ZOE zou komen...
  [naar artikel]
 47. EMA onderzoekt aanvraag tot goedkeuring antilichamenbehandeling Roche en Regeneron (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Farmabedrijf Roche heeft bij het Europees geneesmiddelenagentschap EMA een aanvraag ingediend tot de goedkeuring van zijn Covid-19-behandeling op basis van antilichamen Ronapreve. Dat meldt het EMA in een persbericht.
  [naar artikel]
 48. Schandaalschrijfster Charlotte Roche verkent seks in het huwelijk (07/04/2019 - De Morgen)
  Met Schootgebed neemt de Duitse schrijfster Charlotte Roche alweer een paar taboes op de slof. Ditmaal richt ze haar pijlen op de wereld van het huwelijk.
  [naar artikel]
 49. KOERS KORT. Roche vier tot zes weken out door breuk in knieschijf - Canadees Houle drie jaar langer bij Astana (04/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Ier Nicholas Roche heeft vorige week donderdag bij de massale valpartij in de zesde etappe van de Vuelta een breuk in de linkerknieschijf...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy