De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

5 tips voor een gezonde(re) slaapkamer

Gezond.be

06/09/2023 - 11:34

Je slaapkamer is dé plek in huis waar je het meest te vinden bent. Gemiddeld zo’n acht uur per nacht laad je je hier op voor een nieuwe dag. Een plek met veel impact op je gezondheid dus. Ondanks dat krijgt je slaapkamer vaak niet de aandacht die het verdient. Wist je dat je met […] Het bericht 5 tips voor een gezonde(re) slaapkamer verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 5x tips voor een gezonde slaapkamer (30/05/2023 - Gezond.be)
  Je slaapkamer is dé plek in huis waar je het meest te vinden bent. Zo’n acht uur per nacht laad je je hier op voor een nieuwe dag. Een plek met veel impact op je gezondheid dus. Wist je dat je met een gezonde slaapomgeving je nachtrust én gezondheid verbetert? Slaapadviseur Sanne van Beter Bed […] Het bericht 5x tips voor een gezonde slaapkamer verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. Zo creëer je een slaapkamer waar je tot rust komt (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een kamer die rust uitstraalt is het makkelijker in slaap vallen en voelt het sneller netjes. Daarnaast ziet een zen-slaapkamer er chic uit. Hoe je de slaapkamer een rustgevende look geeft? vtwonen geeft tips.
  [naar artikel]
 3. Zo breng je de herfstsfeer naar je slaapkamer (26/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De herfst is in het land, dat betekent dat het tijd is om je slaapkamer om te toveren tot een warme, gezellige plek die perfect past bij het seizoen. Met deze tips kan je meteen aan de slag!
  [naar artikel]
 4. Tips om op een gezonde manier af te vallen (12/01/2023 - Gezond.be)
  Heb je een maatje meer en wil je graag een paar kilo’s kwijtraken? Dan lijkt een crashdieet misschien een goed idee. Dat is echter niet handig om te doen, omdat de kans groot is dat je daarna ook snel weer kilo’s aankomt. Afvallen op een gezonde, geleidelijke manier is een stuk verstandiger. Maar hoe doe […] Het bericht Tips om op een gezonde manier af te vallen verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 5. Boost je libido met deze tips (18/09/2018 - Metro)
  Mis je de sexdrive van toen je relatie nog pril was? Je bent niet alleen. Maar dat betekent niet dat je er niks aan kan doen. Hieronder enkele tips voor meer vuurwerk tussen de lakens.  Maak van je slaapkamer een romantische plek Romantiek gaat zoveel verder dan de clichés van aangestoken kaarsen en rozenblaadjes. Een opgeruimde kamer, met verse lakens en een beetje privacy kunnen je libido al fel boosten. Eet guacamole  Het is algemeen geweten dat bepaald voedsel de passie verhogen. Zo zijn vijgen en asperges al bekend als stimulant. Maar ook guacamole zou voor een actief seksleven zorgen. Het zijn vooral de gezonde vitaminen en mineralen die wat extra magie toevoegen aan je slaapkamer. Plan qualitytime in Een drukke job, het huishouden regelen en de zorg voor kinderen/huisdieren is nefast voor een pittig seksleven. Maak daarom regelmatig eens tijd voor qualitytime. Vergeet even de vermoeidheid en doe iets leuk samen, je zal zien dat de avond in schoonheid eindigt. Lees ook : Op deze leeftijd daalt het libido bij mannen Het bericht Boost je libido met deze tips verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Moeders delen tips om kinderen hun lunchdozen te laten leegeten (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is vaak een behoorlijke opgave om een gezonde boterhammendoos samen te stellen die je kinderen ook nog eens lekker vinden. Maar dankzij de talrijke tips van moeders op Mumsnet wordt dit kinderspel. Van groentenbrochettes tot boterhammen in hartvorm ... deze gezonde snacks vallen ongetwijfeld bij elk kind in de smaak.
  [naar artikel]
 7. De “IKEA Kåma Sutra” vol tips zorgt voor extra spanning in je slaapkamer (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je je slaapkamer moe? Of wil je er wat extra spanning in brengen? Dan komt IKEA met de ideale oplossing. Het Zweedse bedrijf bracht de Kåma...
  [naar artikel]
 8. De perfecte temperatuur om te slapen? De expert legt uit én geeft tips om je slaapkamer ook bij energiebesparingen warm te houden (09/01/2023 - Gezond.be)
  Om energie te sparen, zetten we deze winter massaal de verwarming lager of zelfs helemaal uit. Welke impact heeft dat op onze slaap? Welke temperatuur is ideaal om lekker te slapen? En wat kun je doen als het helemaal niet zo warm is op je slaapkamer? Theresa Schnorbach, slaapexpert bij Emma Matras, legt uit! ‘De ideale […] Het bericht De perfecte temperatuur om te slapen? De expert legt uit én geeft tips om je slaapkamer ook bij energiebesparingen warm te houden verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 9. COLUMN. Goedele Liekens’ tips voor een slaapkamer waar je betere seks hebt: “Zo demp je het geluid” (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De slaapkamer? Dat is the room where the magic happens. Maar die magie is ver zoek als je naast je bed op uitpuilende wasmanden of afgedankte fitnesstoestellen kijkt. Seksuologe Goedele Liekens vindt het hoogtijd voor meer erotiek in de Vlaamse slaapkamers en geeft er concrete tips voor. “Foto’s van familie of kinderen – hoe schattig ook – wil je niet als ‘pottenkijkers’ naast je bed.”
  [naar artikel]
 10. 10 x de beste tips voor een gezonde darmflora (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een gezonde darmflora is een absolute must voor je gezondheid. Wij vroegen raad aan dokter Jutta Borms hoe je hem in topvorm houdt.
  [naar artikel]
 11. Terug naar school: tips voor een gezonde brooddoos (21/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog eventjes en het nieuwe schooljaar is aangebroken. Dat betekent voor veel mama’s en papa’s dat het weer tijd is om elke dag een gezonde lunch te...
  [naar artikel]
 12. Zo blijft je slaapkamer vannacht lekker koel (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op zeer warme dagen zoals vandaag is het niet gemakkelijk om je slaapkamer koel te houden. Een airco lijkt misschien de meest logische oplossing, maar er zijn ook andere manieren om het lekker fris te houden. Vtwonen.be verzamelt 5 tips.
  [naar artikel]
 13. Gezonde kotfood die toch binnen budget is? 5 slimme recepten en tips van Sandra Bekkari (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een strikt weekbudget en een minikeuken vol stapels afwas: dat studenten meer dan eens per week terugvallen op blikken soep en niet al te gezonde...
  [naar artikel]
 14. Gezond gedrag stimuleren bij je medewerkers: dit zijn goede tips (19/09/2022 - Express)
  Geschreven met branded content van Brita Een gezonde leefstijl op de werkvloer is belangrijk. Gezonde medewerkers zijn productieveren hierdoor kun je als werkgever grotere successen halen. Het is daarom belangrijk om eengezonde leefstijl zo veel mogelijk te stimuleren. Voor jezelf, maar dus ook voor jemedewerkers. Er zijn een aantal goede tips die jou erbij kunnen […]
  [naar artikel]
 15. Niet op vakantie? Met deze simpele tips creëer je in je slaapkamer een hotelgevoel: “Het bed is de blikvanger” (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Niets is fijner dan een nacht tussen de lakens duiken in een luxueus hotel. Maar dat kan niet altijd natuurlijk. Zeker niet minder leuk: je eigen slaapkamer een vijfsterrenmake-over geven, voor hetzelfde gevoel. En dat kan al met deze simpele ingrepen.
  [naar artikel]
 16. Een comfortabele slaapkamer inrichten? Johny uit 'Huis Gemaakt' geeft enkele tips (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week geeft bouwopzichter Johny Kaczmarowski van het programma ‘Huis Gemaakt’ een handige verbouwtip aan bouwsite Livios, die ook jou kan helpen met je renovatieproject. Vandaag legt hij uit hoe je de inrichting van je slaapkamer het best aanpakt.
  [naar artikel]
 17. Fruit, noten en samen tafelen: met deze tips wint u volgens de Hoge Gezondheids­raad aan gezonde levensjaren (01/10/2019 - VRT NWS)
  De Hoge Gezondheidsraad heeft 5 tips opgesteld om onze eetgewoonten te verbeteren. De tips zijn gebaseerd op de Food Based Dietary Guidelines, een wetenschappelijk rapport van een dertigtal Belgische experts.
  [naar artikel]
 18. Kan het kleinste straaltje licht je uit je slaap wekken? Tips om je slaapkamer beter te verduisteren (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Slechte slaper? Dan is het een goed idee om je slaapkamer volledig te verduisteren, want je slaapt beter in een donkere kamer. Zelfs het kleinste spleetje licht van een straatlamp, of de lichten van een auto, kunnen al invloed hebben op de slaapkwaliteit. Check zet de verschillende verduisteringsmogelijkheden op een rijtje.
  [naar artikel]
 19. Ben je weer vaker thuis? 5 praktische tips voor een gezonde lucht in huis (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De winter is de periode waarin we het meest binnenblijven. Maar wist je dat de lucht in je woning meer vervuild is dan de buitenlucht? Bacteriën, microben, mijten, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) voelen zich binnen in hun sas. Gezonde lucht in je woning is het hele jaar door belangrijk. Alleen is dat in de winter moeilijker dan in de rest van het jaar. Met deze tips van bouwsite Livios hou je de lucht in je woning ook in het koudste seizoen gezond.
  [naar artikel]
 20. Van lokale superfoods tot mindful moestuinieren: met deze 7 tips houd je jezelf én de planeet gezond (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat elk jaar meer dan 13 miljoen sterfgevallen te wijten zijn aan vermijdbare milieu-oorzaken. Denk aan de pandemie, de klimaatcrisis en de toename van chronische ziekten als kanker en astma. Vandaag, op Wereldgezondheidsdag, vestigt de WHO dan ook de aandacht op de link tussen een gezonde planeet, een gezonde geest en een gezond lichaam. Zeven concrete tips om ook in je eigen leven die drie cruciale pijlers mooi te laten samensmelten.
  [naar artikel]
 21. ‘Als je je bed niet onderhoudt, komt er een kilo dode huid in. Per jaar’: 10 tips om uw bed proper te houden (29/06/2021 - De Morgen)
  Huisstofmijt, bedwantsen, het zijn bedgasten die je liever niet over de vloer krijgt. Maar wat is het verschil? En hoe houd je ze uit je slaapkamer? Van het wassen van je lakens tot het verluchten van je kamer: we vroegen een expert om tips.
  [naar artikel]
 22. 1 op 8 Belgen leeft in 'ongezonde' woning: 20 tips om je woonst gezond te verluchten (31/05/2017 - Knack)
  Ventileren en verluchten is een absolute noodzaak voor een gezonde woning. 20 praktische tips.
  [naar artikel]
 23. Eet je stress weg: 3 gezonde tips van een voedingsdeskundige (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sta je ook vaak stijf van de stress? Voedingsdeskundige Sarah Macklin vertelt je graag hoe jij op een gezonde manier de stress kan wegeten. Klinkt...
  [naar artikel]
 24. SLAAPCOACH. Tips om je kind ook bij extreem warm weer goed te laten slapen (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hoe hou je het koel in huis tijdens een hittegolf, niet alleen tijdens de zweterige dag, maar zeker ook ’s nachts? Slaapt je kindje slecht, omdat het te warm is in de slaapkamer? Dan kan je deze tips proberen.
  [naar artikel]
 25. Nederlandse meisjes slaan de bal mis met ‘gezonde festivaltips’ (11/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tessa Moorman en Merel von Carlsburg, de Nederlandse blogsters van ‘The Green Happiness’, hebben in aanloop naar het Lowlands-festival in Biddinghuizen gezonde tips online geplaatst voor de bezoekers. Maar die worden op hoongelach onthaald. De reden? Velen vinden dat hun advies op niets slaat.
  [naar artikel]
 26. Nederlandse meisjes slaan de bal mis met ‘gezonde festivaltips’ (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tessa Moorman en Merel von Carlsburg, de Nederlandse blogsters van ‘The Green Happiness’, hebben in aanloop naar het Lowlands-festival in Biddinghuizen gezonde tips online geplaatst voor de bezoekers. Maar die worden op hoongelach onthaald. De reden? Velen vinden dat hun advies op niets slaat.
  [naar artikel]
 27. UITGETEST. Redactrice Fleur stapt over op een klassieke wekker. Slaapexpert legt uit waarom je gsm uit de slaapkamer bannen een goed idee is (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is ongelooflijk hoe dat avondlijk scrollen ingebakken zit.” Zaterdagnacht maken we de overstap naar wintertijd, en die switch durft ons bioritme wel eens in de war te sturen. Zo ook bij NINA-redactrice Fleur. Om zich goed voor te bereiden, neemt ze al enkele weken ‘s avonds bewust afstand van pushmeldingen. Haar slaapkamer is voor haar smartphone verboden terrein. Professor Johan Verbraecken, slaapexpert van het UZA, neemt Fleurs experiment onder de loep en geeft praktische tips voor een kwalitatieve nacht. “De slaapkamer moet een prikkelvrije zone zijn.”
  [naar artikel]
 28. 7 x feng shui in de slaapkamer voor een betere relatie (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Feng shui expert Tisha Morris beweert dat ze aan een slaapkamer van een koppel kan zien hoe goed het met een relatie gesteld is. Je slaapkamer is...
  [naar artikel]
 29. Een ‘gezonde’ spaarpot: om hoeveel geld gaat het dan? (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacrisis heeft veel mensen met hun neus op de feiten gedrukt: bij onverwacht moeilijke tijden is een gezonde spaarbuffer echt geen overbodige luxe. Maar wat is een goed bufferbedrag? Spaargids.be ging op zoek naar het advies van de experts en geeft ook enkele tips om beter te sparen.
  [naar artikel]
 30. 12 aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad om gezonde levensjaren te winnen (01/10/2019 - Knack)
  Eten om gezonde levensjaren te winnen, het kan? De Hoge Gezondheidsraad geeft praktische tips die rekening houden met de eetcultuur van de Belgische bevolking.
  [naar artikel]
 31. "Brood labelen als ongezond is kort door de bocht": Sandra Bekkari tipt hoe je een gezonde lunch bereidt voor jong en oud (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw schooljaar gaat voor jong en oud vaak gepaard met een nieuw lijstje vol goede voornemens. En om die vol te houden, is een gezonde ‘brooddoos’ belangrijk. Past brood in dat gezonde plaatje? En wat zijn alternatieven voor een boterham met kaas of een smoske onderweg? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft tips, helpt misverstanden de wereld uit en deelt 3 exclusieve recepten. “De overschotjes van je avondeten kunnen een mooie basis vormen.”
  [naar artikel]
 32. Huis onbewoonbaar na brand op slaapkamer: “Al mijn kleren zijn verbrand” (19/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Koolmijnlaan, Onder de Poort, in Heusden is maandagmorgen rond 5 uur brand uitgebroken in een rijhuis. Het vuur brak uit in de slaapkamer. De bewoners waren al buiten toen de brandweer arriveerde. De slaapkamer is volledig uitgebrand. De woning is onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 33. Gezonde inspiratie voor het weekend: tips voor de perfecte ademhaling uit ‘Adem in adem uit’ van Stuart Sandeman + win 2 exemplaren (08/04/2023 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te doen dit weekend? Wij redden je met veel plezier uit de nood, door elke week een ‘gezond’ boek voor te stellen. Deze week delen we tips voor de perfecte ademhaling uit ‘Adem in adem uit’ van Stuart Sandeman. Als je nog inspiratie wil, hebben we trouwens goed […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: tips voor de perfecte ademhaling uit ‘Adem in adem uit’ van Stuart Sandeman + win 2 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 34. Scalpcare is de nieuwe skincare: tips voor een gezonde hoofdhuid (30/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van speciale shampoos tot scrubs en allerlei tools voor een hoofdmassage: beautymerken zetten steeds meer in op de verzorging van je hoofdhuid. Want scalpcare zou weleens de nieuwe skincare kunnen worden. Wat heb je écht nodig voor een gezonde huid onder je haardos? En wat doen die middeltjes precies? Twee experts aan het woord.
  [naar artikel]
 35. Tips voor een optimale slaapomgeving: “De slaapkamer is alleen om in te slapen en te vrijen” (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag de dertiende vandaag en meteen ook Internationale Dag van de Slaap. En die komt als geroepen, want een goede nachtrust versterkt ons...
  [naar artikel]
 36. Goede voornemens tussen de lakens: vijf tips van seksuologe voor een beter seksleven (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nee, goede voornemens moeten niet alleen over diëten of sporten gaan. Ook je seksleven nieuw leven inblazen is een goed – wat zeggen we: uitstekend – plan. Seksuologe Chloé De Bie geeft vijf tips voor een boost in de slaapkamer.
  [naar artikel]
 37. Goede voornemens tussen de lakens: vijf tips van seksuologe voor een beter seksleven (16/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nee, goede voornemens moeten niet alleen over diëten of sporten gaan. Ook je seksleven nieuw leven inblazen is een goed – wat zeggen we: uitstekend – plan. Seksuologe Chloé De Bie geeft vijf tips voor een boost in de slaapkamer.
  [naar artikel]
 38. Slaapkamer onder roet door kortsluiting aan stekkerdoos in Zutendaal (07/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Oude Tramweg in Zutendaal heeft zondagmiddag een brandje gewoed in een slaapkamer. Het vuur ontstond door kortsluiting aan een stekkerdoos. De roetschade bleef beperkt tot de slaapkamer.
  [naar artikel]
 39. "Hier is de keuken... en hier de slaapkamer": Restaurateur riskeert 4 jaar cel voor aanranding en verkrachting personeel (03/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Hier is de keuken... en hier de slaapkamer." Op die manier gaf Geert H. nieuwe werknemers een rondleiding in zijn restaurant. Die slaapkamer...
  [naar artikel]
 40. Van kleurrijk beddengoed tot linnen gordijnen: zo verwelkom je de lente in je slaapkamer (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De zon breekt steeds vaker door het wolkendek heen. Dat maakt het de hoogste tijd om huis en tuin af te stemmen op de lente. De slaapkamer mag je daarbij in geen geval vergeten, want wat is er fijner dan ontwaken met een lentegevoel? Daarom toont vtwonen.be je hoe je met enkele kleine veranderingen de lente tot in je slaapkamer haalt.
  [naar artikel]
 41. “Nee, na één ongezondere snack is je gezonde levensstijl niet om zeep”: Sandra Bekkari deelt 5 simpele tips om te leren zondigen (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Frietjes met mayonaise om de week mee af te sluiten of een stuk taart als traktatie voor een verjaardag? Niets mis mee. “Als je van je gezonde eetpatroon een levensstijl wil maken, moet er ruimte zijn om te genieten van extraatjes”, vertelt Sandra Bekkari. Hoe zorg je ervoor dat je niet voortdurend het gevoel hebt dat één ongezondere snack het verpest heeft? Op dag 7 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt de chef 5 tips om verstandig te leren zondigen.
  [naar artikel]
 42. Voedselagentschap geeft tips om op gezonde manier te barbecueën: “Ontdooi niet in de zon” (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) komt dinsdag met een reeks tips in verband met voedselbereiding tijdens de hittegolf. Want overal te lande worden dezer dagen de barbecuestellen buiten gehaald om voedsel in open lucht te bereiden. Dat vergt echter bepaalde maatregelen om ziektes te voorkomen.
  [naar artikel]
 43. Voedselagentschap geeft tips om op gezonde manier te barbecueën: “Ontdooi niet in de zon” (23/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) komt dinsdag met een reeks tips in verband met voedselbereiding tijdens de hittegolf. Want overal te lande worden dezer dagen de barbecuestellen buiten gehaald om voedsel in open lucht te bereiden. Dat vergt echter bepaalde maatregelen om ziektes te voorkomen.
  [naar artikel]
 44. 8 gezonde voedingsgewoontes voor een gezonde en stralende huid (03/08/2023 - Gezond.be)
  Goede voeding kan voor iedereen verschillend zijn. Het is belangrijk om zowel je darmen, je immuunsysteem en je brein zo gezond mogelijk te houden. Ook je huid wordt beïnvloed door wat je eet. Huidtherapeut Karoline Van de Mergel geeft acht voedingstips voor een gezonde en stralende huid. Met een eigen skincare clinic in Oostende, een […] Het bericht 8 gezonde voedingsgewoontes voor een gezonde en stralende huid verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 45. Week van de Gezonde Binnenlucht: ‘Dat je ziek wordt van tocht? Het tegendeel is waar’ (20/03/2023 - De Standaard)
  We brengen 85 procent van onze tijd binnen door, terwijl de lucht die ons daar omgeeft zeker niet altijd gezond is. Het agentschap Zorg en Gezondheid trapt de Week van de gezonde binnenlucht af met allerhande tips. Marianne Stranger, expert binnenlucht bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek Vito, geeft duiding.
  [naar artikel]
 46. Week van de gezonde binnenlucht: “Dat je ziek wordt van tocht? Het tegendeel is waar” (21/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  We brengen 85 procent van onze tijd binnen door, terwijl de lucht die ons daar omgeeft zeker niet altijd gezond is. Het agentschap Zorg en Gezondheid trapt de Week van de gezonde binnenlucht af met allerhande tips. Marianne Stranger, expert binnenlucht bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek Vito, geeft duiding.
  [naar artikel]
 47. Elektrisch deken vat vuur in slaapkamer (29/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de Binnenweg in Duffel is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken in de slaapkamer van een woning.
  [naar artikel]
 48. Slaapkamer brandt uit in rijhuis (02/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kroonstraat in Borgerhout is donderdagnamiddag brand uitgebroken in de slaapkamer van een woning. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 49. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 tips om de ruimte in je tiny home te optimaliseren uit ‘Tiny homes’ van Laura Denoyelle + win 5 exemplaren (01/07/2023 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te doen dit weekend? Wij redden je met veel plezier uit de nood, door elke week een ‘gezond’ boek voor te stellen. Deze week delen we 3 tips om de ruimte in je tiny home te optimaliseren uit ‘Tiny homes’ van Laura Denoyelle. Als je nog inspiratie wil, […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 tips om de ruimte in je tiny home te optimaliseren uit ‘Tiny homes’ van Laura Denoyelle + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy