De Hasseltse Laurence Bemelmans, beter bekend als foodblogger As cooked by Ginger, is een foodie in hart en nieren. Ze ontwikkelt recepten, schrijft boeken en was te zien op njam.tv. Na een tijd in de VS gewoond te hebben, is ze terug in het land en geniet ze weer volop van de Belgische keuken bij haar favoriete adresjes. Dit zijn ze! [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Kim Van Oncen is tv-presentatrice en actrice. Ze vertolkt onder meer een hoofdrol in de Vlaamse fictiereeks Dertigers. Samen met haar broer runt ze ook een supermarkt in Kapellen. [naar artikel]
Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (24) doet graag een terrasje, en liefst in haar stad Herentals. Nu de horeca weer open is, gaat ze daar van genieten. “Veel lokale handelaars hebben me tijdens de missverkiezing gesteund, nu is het mijn beurt om iets terug te doen.” [naar artikel]
Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Piet Huysentruyt. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van Ansoler. “De truffel met dashi is hier enkel in een tiengangenmenu te proeven, alleen al daarvoor bestel ik dit menu keer op keer opnieuw.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.