De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Hoe je huis je gezondheid kan beschadigen

Gezond.be

12/09/2023 - 14:31

Geschreven met branded content van Cauwelier. Het is begrijpelijk dat je huis jouw toevluchtsoord is. Hier breng je als het goed is het grootste deel van je tijd door. Dit is dan ook de plek waar je je wilt ontspannen en veilig wilt voelen. Toch besef je misschien niet altijd dat je huis ook een […] Het bericht Hoe je huis je gezondheid kan beschadigen verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Een slechte relatie kan zelfs je gezondheid beschadigen (17/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Van sokken die altijd nét naast de wasmand belanden tot de schoonmoeder die zich steevast gedraagt als bemoeial of je lief die maar niet begrijpt...
  [naar artikel]
 2. 15 manieren om je huis gezonder te maken (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  We spenderen de helft van ons leven in huis, maar vaak realiseren we ons niet dat er een connectie is tussen ons huis en onze gezondheid. Het is...
  [naar artikel]
 3. Fact check: nee, mondmaskers zijn niet gevaarlijk voor de gezondheid (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het dragen van een mondmasker zou de “zuurstoftoevoer” verminderen en “het immuunsysteem” beschadigen. Vooral in België en in Frankrijk circuleert...
  [naar artikel]
 4. Huis voor Gezondheid: 'Tekort aan Nederlandstalige huisartsen in Brussel dreigt' (18/07/2017 - Knack)
  Het Huis voor Gezondheid in Brussel vreest dat er in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een tekort aan huisartsen dreigt. De veelal oudere huisartsen die op pensioen gaan worden niet genoeg opgevangen door nieuwe artsen.
  [naar artikel]
 5. Witte Huis: Donald Trump verkeert 'in blakende gezondheid' (13/01/2018 - Knack)
  De president van de Verenigde Staten Donald Trump verkeert op zijn 71ste 'in blakende gezondheid.' Dat zegt het Witte Huis vrijdagavond, zijn arts citerend, na het eerste medisch onderzoek sinds hij aan de macht kwam een jaar geleden.
  [naar artikel]
 6. Olieslierten beschadigen ook riffen (29/03/2019 - De Morgen)
  De enorme olieslierten die diep onder het zeeoppervlak zijn ontdekt (DM 17/5) in de Golf van Mexico beschadigen ecologisch fragiele gebieden in zee, waaronder bijzondere riffen die het ecosysteem helpen in stand te houden. De slierten reduceren het zuurstofgehalte in het water nu al met een derde, waardoor fauna en flora in een razend tempo vergaan.
  [naar artikel]
 7. Nieuwe campagne: “Iedereen zou dagelijks zijn huis moeten verluchten” (20/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  We brengen 85 procent van onze tijd binnen door, maar staan er volgens het Agentschap Zorg en Gezondheid te weinig bij stil dat ook de binnenlucht onze gezondheid beïnvloedt. Daarom biedt de campagne ‘Elke dag je huis verluchten, daar zit muziek in!’ vanaf 20 maart een week lang tips voor meer verse lucht.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe campagne: “Iedereen zou dagelijks zijn huis moeten verluchten” (20/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  We brengen 85 procent van onze tijd binnen door, maar staan er volgens het Agentschap Zorg en Gezondheid te weinig bij stil dat ook de binnenlucht onze gezondheid beïnvloedt. Daarom biedt de campagne ‘Elke dag je huis verluchten, daar zit muziek in!’ vanaf 20 maart een week lang tips voor meer verse lucht.
  [naar artikel]
 9. We doen het te weinig: campagne moet aansporen om elke dag ons huis te verluchten (20/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We brengen 85 procent van onze tijd binnen door, maar staan er volgens het Agentschap Zorg en Gezondheid te weinig bij stil dat ook de binnenlucht onze gezondheid beïnvloedt. Daarom biedt de campagne 'Elke dag je huis verluchten, daar zit muziek in!' vanaf 20 maart een week lang verschillende tips voor meer verse lucht.
  [naar artikel]
 10. Video moet jong parlementslid beschadigen, maar heeft omgekeerd effect (04/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alexandria Ocasio-Cortez werd donderdag ingezworen als jongste vrouw ooit in het Amerikaanse Congres. In een poging om haar imago te beschadigen werd een oude video online gezet, maar dat kwam als een boemerang terug.
  [naar artikel]
 11. Wat doet huisstof met je gezondheid? Vooral het onzichtbare stof is problematisch (06/01/2021 - Knack)
  Weet jij eigenlijk wat er zich allemaal in het stof in je huis ophoopt en wat dat doet met je gezondheid? Tip: begin alvast het nieuwe jaar met een grote winterschoonmaak.
  [naar artikel]
 12. Manifestanten viseren camera's voor gezichtsherkenning in Hong Kong (25/08/2019 - De Tijd)
  10:16 Via sociale media zijn beelden verspreid van manifestanten in Hong Kong die camera's beschadigen met gezichtsherkenning beschadigen. Protest tegen de invloed van China mondde dit weekend uit in gewel...
  [naar artikel]
 13. Man uit Knokke-Heist vrijgesproken voor het beschadigen van 60 auto's (29/06/2021 - VRT NWS)
  Een 52-jarige man uit Knokke-Heist krijgt geen celstraf voor het beschadigen van een 60-tal auto's. Hij werd deze ochtend door de Brugse rechtbank vrijgesproken, omdat hij tijdens de feiten ontoerekeningsvatbaar was. Maar hij moet wel 2.500 euro schadevergoeding betalen aan de slachtoffers.
  [naar artikel]
 14. Jongeren beschadigen raam van kleuterschool: ook betrokken bij incident tijdens vertoning ‘Patser’ (29/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zes jongeren zijn zondagavond betrapt terwijl ze een raam van een kleuterschool in het Te Boelaerpark aan het beschadigen waren. Het groepje had enkele dagen geleden ervoor een vertoning van ‘Patser’ in de Kinepolis verstoord. Dat meldt de Lokale Politie Antwerpen.
  [naar artikel]
 15. Poetsen kan uw gezondheid ernstige schade toebrengen (26/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een kraaknet huis? Daar riskeert de poetsvrouw haar leven voor. De lucht in huis- boordevol giftige stoffen afkomstig van javel, zeep en...
  [naar artikel]
 16. Gezondheid Céline Dion (55) blijft achteruitgaan: “Ze komt haar huis niet meer uit” (21/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De kans dat Céline Dion (55) ooit nog voor een publiek zal staan, lijkt steeds kleiner te worden. De zangeres lijdt al enige tijd aan het stiff-personsyndroom, een zeldzame en ongeneeslijke neurologische aandoening die haar stembanden aantast. Er wordt gefluisterd dat haar gezondheid nu zo verslechterd is dat ze zelfs haar huis niet meer verlaat.
  [naar artikel]
 17. Stijn Everaert niet langer op N-VA-lijst: “Ik wil mijn partij niet beschadigen” (07/09/2018 - De Standaard)
  De 21-jarige Stijn Everaert uit Herdersem zal niet op de N-VA-lijst staan tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij wil naar eigen zeggen de partij niet beschadigen na de onthullingen over de beweging Schild & Vrienden waar hij lid van is.
  [naar artikel]
 18. Covid-19 kan het lichaam op veel plekken beschadigen. Er is nu meer inzicht (05/08/2020 - De Morgen)
  Van een zware longontsteking en diabetes tot een ontstoken hartspier, nierschade of een trombose: Covid-19 kan het lichaam op veel plekken beschadigen. Er is nu meer inzicht, ‘maar hoe het virus dit kan aanrichten, weten we nog niet’.
  [naar artikel]
 19. Vocht in huis: slecht nieuws voor je gezondheid (18/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De herfst en winter zijn de seizoenen bij uitstek voor natte kelders. Maar ook in huis kunnen vochtproblemen opduiken. Die kan je aan heel wat...
  [naar artikel]
 20. Donald Trump verkeert “in blakende gezondheid” (13/01/2018 - Metro)
  De president van de Verenigde Staten Donald Trump verkeert op zijn 71ste “in blakende gezondheid”. Dat zegt het Witte Huis vrijdagavond, zijn arts citerend, na het eerste medisch onderzoek sinds hij aan de macht kwam een jaar geleden. “Het medische bezoek van de president vandaag aan het nationaal militair hospitaal van Walter Reed is uitzonderlijk goed verlopen. De president verkeert in blakende gezondheid en ik kijk ernaar uit om het publiek er dinsdag over te informeren”, zei arts Ronny Jackson, die eerder al met Trumps Democratische voorganger Barack Obama werkte. Het recente boek ‘Fire and fury’ van journalist Michael Wolff, over de verkiezingscampagne van Trump en zijn eerste jaar in het Witte Huis, deed recent nog vragen rijzen over de geestelijke gezondheid van Trump. Verantwoordelijken van het Witte Huis gaven alvast aan dat een psychiatrisch onderzoek geen onderdeel was van het medisch onderzoek van vrijdag. Zelf zei Trump in een reactie dat hij “een stabiel genie” is. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 21. Plastic in drie vierde van vlees dat we eten en melk die we drinken nu (10/07/2022 - Express)
  Nederlandse wetenschappers hebben microplastics in 75 procent van de geteste vlees- en melkproducten gevonden. De impact van microplastics op de gezondheid van mens of landbouwdieren is nog onbekend, maar onderzoekers maken zich zorgen omdat microplastics menselijke cellen in het laboratorium beschadigen. Wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VUA) vonden de deeltjes in driekwart van de […]
  [naar artikel]
 22. Arts: “Joe Biden in goede gezondheid en fit genoeg voor presidentschap” (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-vicepresident Joe Biden, die als presidentskandidaat voor de Democraten een gooi doet naar het Witte Huis, verkeert "in goede gezondheid" en is...
  [naar artikel]
 23. Gezondheid kandidaten wordt thema in race naar Witte Huis (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Sinds Hillary Clintons appelflauwte zondag en het nieuws dat ze vrijdag al wist dat ze kampt met een longontsteking, vraagt de Amerikaanse pers zich af waarom Clinton niet meer open is over haar gezondheid. Nochtans is over het medische dossier van tegenstander Donald Trump nog veel minder bekend.
  [naar artikel]
 24. Greenpeace: ‘Afvalwater kerncentrale Fukushima kan menselijk DNA beschadigen’ (23/10/2020 - Express)
  Het vervuild afvalwater dat de verwoeste kerncentrale van Fukushima in Japan in de Stille Oceaan wil dumpen, is volgens Greenpeace... The post Greenpeace: ‘Afvalwater kerncentrale Fukushima kan menselijk DNA beschadigen’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Fit- & gezondupdate: 43 minuten langer slapen is al goed voor je gezondheid en andere weetjes (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niets zo belangrijk als een goede gezondheid en je fit voelen. Elke week zetten we daarom de belangrijkste nieuwtjes op het vlak van gezondheid...
  [naar artikel]
 26. Vandeput: "De SP.A wil mij politiek beschadigen en wil Defensie verder afbouwen"     (21/03/2018 - VRT NWS)
  Minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) is bijzonder scherp voor oppositiepartij SP.A die naar buiten bracht dat cruciale informatie over de F-16's niet tot bij de minister is geraakt. Volgens Vandeput zit daar een agenda achter: "Ze willen mij politiek beschadigen en ze kiezen ervoor om de facto Defensie verder af te bouwen", klinkt het. 
  [naar artikel]
 27. Rivier de Gete in Tienen drooggelegd voor onderhoud: "Anders beschadigen planten de huizen" (15/06/2021 - VRT NWS)
  Opvallend beeld in Tienen. Daar staat rivier de Gete helemaal droog. De Vlaamse Milieumaatschappij houdt er momenteel onderhoudswerken. Planten en bomen worden weggehaald omdat ze de huizen in de buurt kunnen beschadigen. "Morgen is de klus geklaard en zal er weer water stromen", zegt burgemeester Katrien Partyka (CD&V).
  [naar artikel]
 28. Fit- & gezondupdate: eieren zijn toch niet slecht voor je gezondheid en andere nieuwtjes (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Niets zo belangrijk als een goede gezondheid en je fit voelen. Elke week zetten we daarom de belangrijkste nieuwtjes op het vlak van gezondheid...
  [naar artikel]
 29. Joe Biden “in goede gezondheid” en fit om president te worden, zegt zijn arts (18/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Oud-vicepresident Joe Biden (77), die als presidentskandidaat voor de Democraten een gooi doet naar het Witte Huis, verkeert “in goede gezondheid” en is voldoende fit om het ambt van president van de Verenigde Staten te vervullen. Dat heeft zijn arts dinsdag gezegd, waarmee hij eventuele twijfels over de gezondheidstoestand van de zeventiger wil ontkrachten.
  [naar artikel]
 30. Zwarte lijst voor huurders die sociale woning beschadigen of verwaarlozen (21/09/2021 - VRT NWS)
  Huurders van sociale woningen, die overlast veroorzaken of hun woning beschadigen of verwaarlozen, zullen vanaf 2023 op een zwarte lijst terechtkomen. De huurders zullen dan tijdelijk geen sociale woning meer kunnen huren. Dat schrijft het Laatste Nieuws. Vorig jaar zijn in Vlaanderen enkele honderden van de in totaal 170.000 sociale huurders uit hun woning gezet.
  [naar artikel]
 31. Tabaksrook staat op lijstje gezondheidsrisico’s in huis (16/07/2018 - De Standaard)
  Voortaan staat ook ‘tabaksrook’ op het lijstje gevaarlijke stoffen in huis. Die rook brengt immers kankerverwekkende stoffen in de lucht, aldus het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  [naar artikel]
 32. Tabaksrook staat op lijstje gezondheidsrisico’s in huis (16/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voortaan staat ook ‘tabaksrook’ op het lijstje gevaarlijke stoffen in huis. Die rook brengt immers kankerverwekkende stoffen in de lucht, aldus het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  [naar artikel]
 33. Tabaksrook staat op lijstje gezondheidsrisico’s in huis (16/07/2018 - De Standaard)
  Voortaan staat ook ‘tabaksrook’ op het lijstje gevaarlijke stoffen in huis. Die rook brengt immers kankerverwekkende stoffen in de lucht, aldus het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  [naar artikel]
 34. Emotionele oproep van familie vermiste Ilias (12): ‘Kom naar huis. We zijn niet boos’ (19/09/2020 - De Standaard)
  Al drie dagen is er geen enkel spoor van Ilias Chahdi (12) uit Mortsel. ‘Ilias, als je vrij bent: kom dan alsjeblieft naar huis’, smeken zijn ouders en zijn zus hem nu, in een publieke oproep. Ze hopen dat de jongen van huis is weggelopen, en dat er geen kwaad opzet in het spel is. Ook de politie gaat er nog van uit dat de jongen in goede gezondheid is.
  [naar artikel]
 35. ‘Rusland werkt Joe Biden tegen in aanloop naar verkiezingen’ (08/08/2020 - De Morgen)
  Een hoge Amerikaanse inlichtingenfunctionaris waarschuwt voor buitenlandse inmenging in de presidentsverkiezingen van november. Rusland zou proberen om de Democraat Joe Biden te beschadigen, terwijl China juist liever zou zien dat Trump verliest. Ook Iran zou Trump graag zien vertrekken uit het Witte Huis.
  [naar artikel]
 36. Omstreden veiligheidsmedewerker Benalla: "Complot om president Macron te beschadigen" (26/07/2018 - VRT NWS)
  Alexandre Benalla, de omstreden veiligheidsmedewerker van de Franse president Emmanuel Macron, heeft voor het eerst aan Le Monde een interview gegeven sinds de affaire-Benalla losbrak. "Het is een complot om president Macron te beschadigen", vertelt hij over de video waarin te zien is hoe hij een betoger enkele rake klappen toedient. Op de vraag wie dat wil doen, antwoordt hij alleen maar: "Politici en politieagenten".
  [naar artikel]
 37. Slecht voor je huis én voor je gezondheid: hoe ontstaan vochtproblemen en hoe herken je ze op tijd? (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Problemen met vocht in huis komen vaker voor dan je denkt. Zeker in oudere woningen waar nog geen ventilatiesysteem geïntegreerd is. Maar hoe herken je vocht en wat kan je eraan doen?
  [naar artikel]
 38. Leerling positief getest, drie preventief van school gestuurd. Agentschap Zorg en Gezondheid: “Geen collectieve maatregelen nodig” (03/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het Agentschap Zorg en Gezondheid bevestigt dat op een Vlaamse school een leerling positief testte op het coronavirus en dat op een andere school een leerling uit de klas is gehaald en getest werd omdat iemand in zijn gezin besmet is. Ook in een GO! basisschool in Etterbeek zijn twee leerlingen preventief naar huis gestuurd. “Maar collectieve maatregelen zijn niet nodig”, zegt het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  [naar artikel]
 39. Familie doet emotionele oproep aan vermiste Ilias (12): “Kom naar huis, mama en papa zijn niet boos op je” (19/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De familie van de vermiste tiener Ilias Chahdi (12) uit Mortsel roept de jongen op om naar huis te komen. Al drie dagen is er geen enkel spoor van de jongen. “Ilias, als je vrij bent: kom dan alsjeblieft naar huis”, smeken zijn ouders en zijn zus hem nu, in een publieke oproep. Ze hopen dat de jongen van huis is weggelopen, en dat er geen kwaad opzet in het spel is. Ook de politie gaat er nog van uit dat de jongen in goede gezondheid is.
  [naar artikel]
 40. Familie doet emotionele oproep aan vermiste Ilias (12): “Kom naar huis. Mama en papa zijn niet boos op je” (19/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De familie van de vermiste tiener Ilias Chahdi (12) uit Mortsel roept de jongen op om naar huis te komen. Al drie dagen is er geen enkel spoor van de jongen. “Ilias, als je vrij bent: kom dan alsjeblieft naar huis”, smeken zijn ouders en zijn zus hem nu, in een publieke oproep. Ze hopen dat de jongen van huis is weggelopen, en dat er geen kwaad opzet in het spel is. Ook de politie gaat er nog van uit dat de jongen in goede gezondheid is.
  [naar artikel]
 41. Familie doet emotionele oproep aan vermiste Ilias (12): “Kom naar huis. Mama en papa zijn niet boos op je” (19/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  De familie van de vermiste tiener Ilias Chahdi (12) uit Mortsel roept de jongen op om naar huis te komen. Al drie dagen is er geen enkel spoor van de jongen. “Ilias, als je vrij bent: kom dan alsjeblieft naar huis”, smeken zijn ouders en zijn zus hem nu, in een publieke oproep. Ze hopen dat de jongen van huis is weggelopen, en dat er geen kwaad opzet in het spel is. Ook de politie gaat er nog van uit dat de jongen in goede gezondheid is.
  [naar artikel]
 42. Donald Trump verkeert "in blakende gezondheid" (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De president van de Verenigde Staten Donald Trump verkeert op zijn 71ste "in blakende gezondheid". Dat zegt het Witte Huis vrijdagavond, zijn arts...
  [naar artikel]
 43. Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar” (23/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar” Eind juli heeft een Russische laboratoriummodule die aan het ISS moest koppelen, het ruimtestation per ongeluk beschadigd. Een stuk van een Russische raket is in botsing gekomen met een Chinese satelliet. De schade is aanzienlijk. Op 22 maart onthulde Space Force van de Verenigde Staten dat de Chinese militaire satelliet Yunhai 1-02, die anderhalf jaar […] Lees dit artikel: Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar”
  [naar artikel]
 44. Experts waarschuwen voor lage luchtvochtigheid in huis door winterprik: “Haal een luchtbevochtiger in huis” (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een hoge luchtvochtigheid in huis, bemoeilijkt de verspreiding van het coronavirus, aldus professor Lode Godderis (KU Leuven). Maar doordat onze verwarming nu overuren klopt, droogt de binnenlucht erg sterk uit. En dat heeft nog gevolgen voor je gezondheid. Hoe weet je nu of de lucht in je woning te droog of te vochtig is? En moeten we nu massaal luchtbevochtigers aankopen? Longarts Ann-Marie Morel en professor bouwfysica Dirk Saelens geven advies.
  [naar artikel]
 45. Knus in huis met kaarsjes, is dat wel een goed idee? (05/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op donkere winterdagen maken kaarsen het in huis extra gezellig, maar de voorbije jaren is er heel wat te doen geweest rond de gezondheid ervan. Want al die twinkelende lichtjes kunnen schadelijk zijn. Klopt dat echt of moeten we ons geen zorgen maken? We vroegen het aan toxicoloog en professor Jan Tytgat, verbonden aan de KU Leuven.
  [naar artikel]
 46. Straf met uitstel voor beschadigen 15 wagens in TT-parking (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 23-jarige man uit Aarschot, die in augustus vorig jaar lelijk huis hield in de ondergrondse parking aan het TT-center, is donderdag in Hasselt veroordeeld tot 25 maanden cel met uitstel. De twintiger zat op kot in Hasselt en beschadigde liefst 15 wagens. Ook trok hij nog een spoor van vernieling in Hasselt waarbij verschillende winkeleigenaars en horecauitbaters de dupe waren.
  [naar artikel]
 47. Kwaadheid en frustratie bij 3M-buurtbewoners:“We kunnen niet weg. Wie gaat ons huis kopen?” (27/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Nu ze weten hoeveel PFOS ze in hun lijf hebben, willen de 3M- buurtbewoners weg. Huis verkopen, elders gezonder gaan wonen. Maar dan komt de vrees: wie wil hier komen wonen, wat gaan we nog krijgen voor ons huis? Dus blijven ze maar. Een compensatie zou mooi zijn. “Maar het meest kostbare, onze gezondheid, is niet meer te compenseren.”
  [naar artikel]
 48. 5x tips voor een gezonde slaapkamer (30/05/2023 - Gezond.be)
  Je slaapkamer is dé plek in huis waar je het meest te vinden bent. Zo’n acht uur per nacht laad je je hier op voor een nieuwe dag. Een plek met veel impact op je gezondheid dus. Wist je dat je met een gezonde slaapomgeving je nachtrust én gezondheid verbetert? Slaapadviseur Sanne van Beter Bed […] Het bericht 5x tips voor een gezonde slaapkamer verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 49. Palestijnse president Abbas "in goede gezondheid" na medische controle in Duitsland (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Palestijnse president Mahmoud Abbas verkeert in goede gezondheid, nadat hij naar Duitsland was gereisd voor “routinematige” medische onderzoeken. Dat kondigde zijn regering woensdag aan. Donderdag gaat Abbas opnieuw naar huis.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy