De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vangst van de dag: de Mach X van HOKA

Gezond.be

13/09/2023 - 06:00

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Mach X van HOKA. De collectie Mach-hardloopschoenen van HOKA heeft er een nieuw model bij: de grensverleggende Mach X. Deze high-speed loopschoen met een plaat is ontworpen voor revolutionaire prestaties. Hij is snel […] Het bericht Vangst van de dag: de Mach X van HOKA verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vangst van de dag: de Transport van HOKA (22/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Transport van HOKA. De nieuwe Transport schoen van HOKA is ontworpen op basis van de behoeftes van stadsbewoners. Het model in gericht op forenzen, wandelen, fietsen en hiken. Met de Transport maak je […] Het bericht Vangst van de dag: de Transport van HOKA verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. ADVENTSWEDSTRIJD Win een paar Bondi 8-loopschoenen van HOKA  (10/12/2022 - Gezond.be)
  Om 2022 met een knal af te sluiten, geven wij de komende vier weken op Gezond.be prachtige prijzen weg. Vandaag: één paar Bondi 8-loopschoenen van HOKA ter waarde van €170. De Bondi 8 zet een gewaagde stap vooruit dankzij zijn zachtere, lichtere schuimsamenstellingen die alle veerkracht bieden die je nodig hebt, en zijn gloednieuwe verlengde […] Het bericht ADVENTSWEDSTRIJD Win een paar Bondi 8-loopschoenen van HOKA  verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. Reservatielijst Mustang Mach-E First Edition is vol (31/12/2019 - Express)
  De reservatielijst voor de Mustang Mach-E First Edition is compleet gevuld. Dat heeft de Amerikaanse autobouwer Ford Motor, ontwikkelaar van het elektrische suv-model, gemeld. Ford gaf niet aan hoeveel voorbestellingen er concreet zijn geregistreerd. De elektrische versie van de iconische Mustang is voor Ford een belangrijke ontwikkeling voor de overstap naar de autotechnologie van de […] The post Reservatielijst Mustang Mach-E First Edition is vol appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Recordtocht Ford Mustang Mach-E: Elektrische wagens hebben een groter bereik dan het publiek denkt (07/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Recordtocht Ford Mustang Mach-E: Elektrische wagens hebben een groter bereik dan het publiek denkt Een Ford Mustang Mach-E heeft zich tot meest zuinige elektrische wagen van de wereld gekroond. De auto kon tijdens een rit van John O’Groats, het noordelijkste punt van Schotland, over een afstand van 874 mijl (1.407 kilometer) naar Lands End, de meest zuidelijke plek van Engeland, per verbruikte kilowatt een afstand van meer dan 6,5 […] Lees dit artikel: Recordtocht Ford Mustang Mach-E: Elektrische wagens hebben een groter bereik dan het publiek denkt
  [naar artikel]
 5. Iran stelt eerste eigen hypersonische raket voor: maximumsnelheid van 18.500 km/u (06/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Iran heeft vandaag zijn eerste eigen hypersonische raket voorgesteld. De Fattah zou een snelheid van mach 13 tot mach 15 (16.00 tot 18.500 kilometer per uur) en een reikwijdte van 1.400 kilometer hebben. Dat bericht het staatsnieuwsagentschap Irna.
  [naar artikel]
 6. Elektrische Mustang krijgt klank (09/05/2023 - Knack)
  Shelby nam de elektrische Mustang Mach-E GT onder handen met als resultaat een stoerdere look en een klassiek motorgeluid. De nieuwe generatie elektrische wagens zet weliswaar sterke prestaties neer maar produceert een geluid dat niet meer indruk maakt dan een stofzuiger. Niet meteen de sound waar petrol heads een warm gevoel van krijgen. Maar ook daarvoor bestaat een oplossing dankzij de sound tuning die motorgeluiden digitaal produceert. Slechts 100 kits Dat deed ook Shelby, de huistuner van Ford, bij de Mustang Mach-E GT om de EV stoerder te laten klinken met een klassieke sound van een V8-verbrandingsmotor die voortkomt uit een Borla-speaker. Aan de elektrische aandrijving zelf werd niet geraakt, omdat die ingreep vrij complex is en de Mustang Mach-E GT sowieso al vlot uit de startblokken schiet. Wel werden een bodykit met extra spoilerwerk, een koetswerkdecoratie, een strakkere ophanging en sportvelgen ontwikkeld om de Mach-E GT de typische uitstraling te geven die bij een Shelby-versie hoort. Shelby zal slechts 100 van deze tuningkits aanbieden voor 24.900 euro. The post Elektrische Mustang krijgt klank appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 7. Wegpolitie doet bijzondere vangst bij routinecontrole: “Negentien giftige adders, een ratelslang en een boompython” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De wegpolitie heeft zondag een bijzondere vangst gedaan. In een wagen troffen agenten twintig slangen aan. Negentien ervan bleken giftig.
  [naar artikel]
 8. Visser gaat de strijd aan met drie meter lange krokodil die zijn vangst wil stelen (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Gaan vissen in Australië is niet de rustgevende hobby die het in onze contreien kan zijn, maar eindigt regelmatig in een titanenstrijd met een of ander roofdier. Dat kan de Australische man in bovenstaande video beamen nadat hij fel moest vechten om zijn vangst binnen te halen.
  [naar artikel]
 9. Noorse autobestuurders opteren voor elektrische Ford Mustang (02/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Noorse autobestuurders opteren voor elektrische Ford Mustang Autobouwer Ford Motor heeft vorige maand in Noorwegen 1.384 exemplaren van zijn elektrisch model Mustang Mach-E afgeleverd. Daarmee was het type in mei de meest populaire wagen in de Noorse autoverkoop. Dat blijkt uit cijfers van de Noorse overheid. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat Mustang Mach-E in de loop van april zijn debuut op […] Lees dit artikel: Noorse autobestuurders opteren voor elektrische Ford Mustang
  [naar artikel]
 10. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (27/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 11. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 12. Vissers halen grote vangst binnen maar die is niet wat ze hadden verwacht (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het werd een schokkende vangst voor visser Nicholas Gray toen hij samen met zijn broer en nonkel aan het vissen was op zalm. De jongeman had duidelijk een grote vis beet. Maar wat hij te zien krijg toen de lijn boven water kwam, had hij nooit durven denken.
  [naar artikel]
 13. Vangst van de dag: de kweekserres van ACD (01/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de kweekserres van ACD. Zelf je groenten en fruit kweken is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Wanneer je zelf je voedsel kweekt, beperk je de weg die de voedingsmiddelen afleggen tot op je […] Het bericht Vangst van de dag: de kweekserres van ACD verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. 18.000 xtc-pillen in postpakket uit België: grootste vangst ooit in Sri Lanka (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op Sri Lanka, een eilandstaat in de Indische Oceaan, zijn 18.000 xtc-pillen ontdekt in een postpakket met kattenvoeding dat vanuit ons land was verstuurd. Het ging in totaal om negen kilo partydrugs, de grootste xtc-vangst ooit in het Zuid-Aziatische land.
  [naar artikel]
 15. Vangst van de dag: de Womanizer OG (09/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de OG G-spotvibrator met Pleasure Air-functie van Womanizer. De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdrukvibraties voor je G-spot. De vibrator werd speciaal ontworpen om de extreem gevoelige zone in je vagina te bereiken […] Het bericht Vangst van de dag: de Womanizer OG verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 16. Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 (12/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedingssupplementen van AG1. AG1 is jouw dagelijkse dosis die een sterke basis biedt voor een geweldige dag. Het poedertje bestaat uit 75 verschillende ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw gezondheid en welzijn […] Het bericht Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 17. Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 (19/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedingssupplementen van AG1. AG1 is jouw dagelijkse dosis die een sterke basis biedt voor een geweldige dag. Het poedertje bestaat uit 75 verschillende ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw gezondheid en welzijn […] Het bericht Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1 verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 18. Politiezone Brussel-West doet fikse vangst: kilo’s drugs, massa’s cash, vuurwapens, én luxeauto’s (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Brussel-West heeft een behoorlijke vangst kunnen doen in Etterbeek. Bij een dealer thuis werden vuurwapens, oorlogsmunitie, verschillende drugs en meer dan 100.000 euro cash aangetroffen. De hoofdverdachte moest ook de sleutels van zijn zes luxewagens inleveren.
  [naar artikel]
 19. Vangst van de dag: de compressiekousen van Veritas (19/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de compressiekousen van Veritas . De hele dag van plek A naar B de stad doorkruisen, een lange autorit of vlucht stilzitten – krijg jij al zware benen bij de gedachte alleen? Insert compressiekousen. […] Het bericht Vangst van de dag: de compressiekousen van Veritas verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 20. Reusachtige mensenhaai stalkt vissersbootje en steelt vangst (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vissers komen wel vaker haaien tegen als ze de woeste baren trotseren om hun dagelijkse vangst binnen te halen, maar een mensenhaai van meer dan vier meter lang kom je niet elke dag tegen. De kolossale haai verraste enkele vissers voor de kust van Florida en stalkte hun kleine vissersbootje, tot hij er uiteindelijk vandoor ging met een vis die de mannen net hadden gevangen.
  [naar artikel]
 21. Visser doet opmerkelijke vangst en hijst kilo cocaïne aan boord (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse visser haalde vorige week woensdag een kanjer binnen voor de kust van Miami, maar het was niet de grote vis waarop hij had gehoopt. Eens de visser het bruine pakket aan boord had gehesen, zag hij tot zijn verbazing dat zijn vangst van de dag iets was dat hij nog nooit in zijn netten had ontdekt: een kilo cocaïne.
  [naar artikel]
 22. Grootste maatjesleverancier in België tevreden over eerste maatjes: "Lastige vangst, maar heel lekker" (16/06/2021 - VRT NWS)
  Het bedrijf Gilco uit Evergem is de enige grote maatjesleverancier in België. Door de start van het maatjesseizoen draait de fabriek er op volle toeren. “Verschillende factoren maakten de vangst wat moeilijker dit jaar, maar we hebben opnieuw lekkere verse maatjes”, vertelt Caroline De Rue van Gilco.
  [naar artikel]
 23. Kajakker moet vangst delen met hongerige haaien die vis uit zijn handen proberen graaien: “Ze vielen plots aan” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaan Connor Walsh trekt er regelmatig met zijn kajak op uit om te vissen voor de kust van Hawaï. In augustus beleefde hij een bang momentje toen hij een 20 kilogram zware tonijn aan de haak sloeg, maar ontdekt dat hij niet de enige was die op de vis aasde. Drie hongerige haaien wilden zijn vangst stelen, beten er stukken uit en probeerden de tonijn uit zijn hand te graaien toen hij zijn vangst bovenhaalde. “Ze vielen plots aan”, aldus Connor, die alles filmde en nu de wereld rondgaat met de beelden. ”Het was redelijk beangstigend dat iets mijn vis in twee had gescheurd.”
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 26. Vangst van de dag: de Malibu ijspralines van LiQ (21/06/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Malibu ijspralines van LiQ. Hello summer! Eindelijk is het warmste seizoen van het jaar weer aangebroken. Wie zomer zegt, zegt natuurlijk ook ijsjes. Of ijspralines? LiQ heeft in namelijk een nieuwe ijspraline gelanceerd […] Het bericht Vangst van de dag: de Malibu ijspralines van LiQ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 27. Futsalspeler blijft aangehouden in drugsdossier: “Hij betwist betrokkenheid” (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer heeft dinsdag de aanhouding van futsalspeler Yassin E.M. (25) bevestigd, hij blijft dus nog een maand in de cel. E.M. wordt ervan verdacht deel uitgemaakt te hebben van een drugsbende die betrokken was bij zeker twee mislukte uithalingen van grote partijen cocaïne. De speurders linken een vangst van 317 kilogram cocaïne in juni 2018 en een vangst van 2,4 ton coke in december 2018 aan de bende. E.M. wordt de rol van tussenpersoon toegedicht.
  [naar artikel]
 28. Vangst van de dag: bio porridge van Turtle (12/04/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: bio porridge van Turtle. Porridge is een eeuwenoud product, maar werd in ons land eigenlijk wat vergeten. En dat is helemaal onterecht! Porridge bevat alle nodige energie om de ochtend door te komen zonder […] Het bericht Vangst van de dag: bio porridge van Turtle verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 29. Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke (23/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: een windproof en waterafstotende jas met reflecterende elementen van het Duitse merk Falke. Houd je van een stevige herfstwandeling of ga je ook in de winter regelmatig hardlopen? Dan is deze jas van Falke […] Het bericht Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 30. Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal (07/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de najaarscollectie van het Nederlandse merk Mepal. Met Nordic Lila en Nordig Sage introduceert Mepal dit najaar twee nieuwe trendkleuren die je keukenkast in een wip zullen opfleuren. Ook nieuw: de multifunctionele Circula Multikom, waarin […] Het bericht Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 31. Brandweer moet opnieuw uitrukken voor exotisch dier: “Nog even en we kunnen een zoo starten” (31/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Nog even en we kunnen een zoo starten in Asse”, klinkt het al her en der na de tweede exotische vangst van de Brandweerzone Brabant-West op enkele dagen tijd. Na de eerdere vangst afgelopen woensdag van een koningspython in het Kerremansbos in Zellik, moest de brandweerpost van Asse zondagnamiddag opnieuw uitrukken. Deze keer om een exotische hagedis te vangen langs een fietspad aan de Velm in Mollem.
  [naar artikel]
 32. Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life (12/07/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de sportsupplementen van Be-Life. Om sportievelingen te helpen lanceerde Be-Life een gamma natuurlijke voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor sportievelingen. Bij regelmatige of intensieve fysieke activiteit, worden de energetische noden van het lichaam vergroot. In dit […] Het bericht Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 33. Canadeze ganzen dreigen voor miljoenen euro schade aan te richten, maar vangst kan dat voorkomen (06/02/2018 - VRT NWS)
  Als Canadese ganzen in Vlaanderen ongestoord hun gang kunnen gaan, dan zullen ze tegen 2050 voor minstens 20 miljoen euro schade hebben aangericht aan landbouw en waterplassen. Dat hebben economen en biologen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek berekend. Ze pleiten er daarom voor de populatie via vangst onder controle te houden.
  [naar artikel]
 34. Vangst van de dag: Morning Recovery van More Labs (25/01/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Morning Recovery van More Labs. Ben jij vorig weekend weer opgestaan met een stevige kater en heb je heel de dag niets gedaan? Morning Recovery biedt de perfecte oplossing voor als je productief wil […] Het bericht Vangst van de dag: Morning Recovery van More Labs verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 35. 2 dode apen en 3 kilogram krokodillenvlees: dit is de vangst van operatie "Thunder" op Brussels Airport (09/11/2020 - VRT NWS)
  De douane op de luchthaven van Zaventem heeft bij een grote controleactie vorige maand 2 dode apen en 3 kilogram krokodillenvlees onderschept. De vangst pastte binnen de jaarlijkse internationale douaneactie genaamd "Thunder". Er werden 72 mensen gecontroleerd, in totaal werd er meer dan 1 ton aan dierlijke producten in beslag genomen.
  [naar artikel]
 36. Vangst van de dag: de keto bars van OKONO (08/03/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de keto bars van OKONO. Het Antwerpse OKONO had al koolhydraatarme, vegan, lactose- en glutenvrije chocolade, granola en broodmixen. Sinds kort brengen ze ook heerlijke en gezonde keto bars op de markt. Boordevol natuurlijke […] Het bericht Vangst van de dag: de keto bars van OKONO verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 37. Sportvis­kam­pi­oen betrapt op moment dat hij vangst verzwaart met loden gewichtjes (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ophef in de wereld van de sportvisserij, nadat de professionele sportvisser Jake Runyan en zijn partner Chase Cominsky, de aanvankelijke winnaars van het vistoernooi van Cleveland, betrapt werden op valsspelen. De twee verzwaarden hun vangst met loden gewichtjes en vulden hun vissen voor de weging op met kleinere visjes om ze nog steviger te doen lijken. Na de ontdekking werd Runyan uitgejouwd door toeschouwers, zoals te zien is in een filmpje dat op internet viraal gaat.
  [naar artikel]
 38. Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh (30/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh. De Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh bevatten alles wat je nodig hebt voor een viergangenmenu of avondje gourmetten: van verse ingrediënten tot een handige kookplanning en makkelijke receptkaarten. Jij […] Het bericht Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 39. Van Apenschedels tot Zebravlees: wereldwijde actie tegen illegale handel in dieren levert ongeziene vangst op (21/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Operatie Thunderstorm. Een wereldwijde politie­actie in de strijd tegen de illegale handel van wilde dieren heeft een ongeziene vangst opgeleverd. 27.000 reptielen werden in beslag genomen, net als vlees van olifanten, krokodillen en zebra’s. Er werden zelfs karkassen van beschermde dieren zoals ijs­beren en bavianen onderschept.
  [naar artikel]
 40. Vangst van de dag: de Period Pants van Sloggi (04/01/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Period Pants van Sloggi. De nieuwe menstruatieslips van Sloggi hebben een zachte voering en een ademende lekvrije laag, waardoor ze extreem comfortabel zitten. Bovendien bevatten ze een baanbrekende antibacteriële technologie om geurtjes tegen […] Het bericht Vangst van de dag: de Period Pants van Sloggi verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 41. Vangst van de dag: Calendeel plus kalmerende gel (09/08/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Calendeel plus kalmerende gel. De beste manier om van de vervelende jeuk af te komen, is om vooral niet te krabben. Door het krabben komt nog meer histamine vrij die verdere jeuk veroorzaakt. Calendeel plus helpt […] Het bericht Vangst van de dag: Calendeel plus kalmerende gel verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 42. De almacht van de schuttersgilde (27/02/2018 - De Tijd)
  14:57 Voor het eerst sinds het bloedbad op een school in Florida buigt het Amerikaanse parlement zich over strengere wapenwetten. Dat die er komen, lijkt weinig waarschijnlijk. De wapenlobby NRA blijft mach...
  [naar artikel]
 43. Vangst van de dag: de natuurlijke zonnebescherming van Odyskin (16/08/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de natuurlijke zonnebescherming van Odyskin. Ondertussen is het volop lente, en we kunnen stilaan uitkijken naar de zomer. In de zomer schijnt natuurlijk – meestal – het zonnetje. Maar wist je dat je jezelf […] Het bericht Vangst van de dag: de natuurlijke zonnebescherming van Odyskin verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 44. Vangst van de dag: Water Lily Pops van Zenko (22/02/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Water Lily Pops van Zenko. Snacks gemaakt van bloemen? Say what? Dat is exact wat de Water Lily Pops van Zenko zijn. Het hoofdingrediënt: zaden van waterlelies die groeien aan de voet van het […] Het bericht Vangst van de dag: Water Lily Pops van Zenko verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 45. Vangst van de dag: de plantaardige kauwgom van True Gum (17/05/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de plantaardige kauwgom van True Gum. Kauwgom bevat heel wat ongezonde stoffen. Zo zit er synthetisch rubber in kauwgom, wat een aantal plastic bestanddelen bevat. Kauwgom bevat vaak onnodige chemicaliën die een hormoonverstorend effect […] Het bericht Vangst van de dag: de plantaardige kauwgom van True Gum verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 46. Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon (16/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de feestcollectie van bloomon. Van stijlvolle verse boeketten en bijpassende vazen tot luxueuze droogbloemen op een voetstuk: in de online winkel van bloomon vind je dit eindejaar de allermooiste bloemen om jouw feestelijke momenten mee […] Het bericht Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 47. Test Ford Kuga PHEV: stille genieter (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het elektrisch programma van Ford staat goed en wel in de startblokken. Het hoofdgerecht wordt ongetwijfeld de volledig elektrische Mustang Mach-E,...
  [naar artikel]
 48. Vangst van de dag: Osmobiome Immuno van Boiron (15/02/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Osmobiome Immuno, een voedingssupplement dat je immuunsysteem ondersteunt van Boiron. Osmobiome® Immuno Adult combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem. De stammen […] Het bericht Vangst van de dag: Osmobiome Immuno van Boiron verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 49. Spaanse politie doet grootste vangst ooit van synthetische drugs (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse politie heeft de belangrijkste internationale drugsorganisatie opgerold die zich in het land bezighield met het maken en verspreiden van xtc en andere synthetische drugs. Elf mensen werden opgepakt, onder wie de Nederlandse leider van het netwerk. Acht verdachten zijn vastgezet. De autoriteiten hebben 827.000 xtc-pillen in beslag genomen in wat ze de grootste vangst ooit noemen van synthetische drugs. Dat meldden de Guardia Civil en de nationale politie.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy