Genk laat voor het eerst punten liggen, STVV lijdt nieuwe nederlaag

26/04/2017 - 22:33
"KRC Genk heeft voor het eerst in de play-offs punten laten liggen. Woensdagavond raakte de ploeg van Albert Stuivenberg niet verder dan 1-1 op het veld van Eupen. Genk blijft wel dominant leider in play-off 2B. In de andere groep verloor STVV voor de tweede wedstrijd op rij. De kanaries raakten op het veld van KV Mechelen niet verder dan 0-1. "

1. ANALYSE. Bossie: “Genk laat echt geen punten liggen in Seraing” (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Zeg het eens, Jan. Wie haalt play-off 2: KRC Genk of STVV? [naar artikel]

2. Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen (04/08/2019 - Metro)

Landskampioen Racing Genk heeft op de tweede speeldag van het seizoen al een eerste nederlaag geleden. Op het veld van het gepromoveerde KV Mechelen gingen de Limburgers met 3-1 onderuit. Bij de rust was het 1-1. William Togui zette de thuisploeg in de 18e minuut op voorsprong. Diep in de blessuretijd van de eerste helft […] Het bericht Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. ONZE PUNTEN. Kleine magiër Ito dé man bij STVV, Paintsil kon bij Genk minder dreigen dan gewoonlijk (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV en KRC Genk delen de punten na een beladen Limburgse derby. Genk kwam al snel op voorsprong na een doelpunt van Sor. Na de pauze stopte Vandevoordt eerst nog een strafschop van Steuckers, maar de Genk-doelman werd in het slot alsnog geklopt door Ito: 1-1. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

4. LIVE. Wie laat er voor het eerst punten liggen: Antwerp of OHL, Frey geniet de voorkeur op Janssen (07/08/2022 - Gazet van Antwerpen)

Vandaag raakte bekend dat Ekkelenkamp zijn handtekening onder een vierjarig contract zette. Hij zal de pot tegen OHL ook vanop de eerste rij volgen. Maar wie laat er voor het eerst dit seizoen punten liggen? Dat volg je hier! [naar artikel]

5. ONZE PUNTEN STVV. Suzuki laat kans op drie punten liggen (21/02/2021 - Het Belang van Limburg)

DE TRAINER [naar artikel]

6. LIVE. Murillo laat goeie kans liggen. Krijgen we nog een winnaar op Stayen? (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (18u) • Ref: Nicolas Laforge • Anderlecht heeft aan punt genoeg voor plaats in play-off 1 • STVV-coach Maes rekent op reactie na nederlaag in Genk [naar artikel]

7. Racing Genk laat tegen tienkoppig Cercle kostbare punten liggen in titelstrijd (13/04/2024 - Sporza)

Racing Genk heeft de kans laten liggen om tot op twee punten van leiders Union en Anderlecht te komen. De Limburgers kwamen tegen Cercle Brugge al vroeg op voorsprong via Tolu en zagen de bezoekers na de pauze met tien man vallen. Maar na defensief gestuntel bij Genk viel alsnog de gelijkmaker. In de stand wipt Genk voorlopig wel naar plek drie. [naar artikel]

8. Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket (18/12/2019 - Metro)

Op de negende speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp vandaag een zevende nederlaag geleden. Bij het Turkse Bandirma gingen de Giants met 89-81 (rust 50-42) onderuit. Na een 26-18 in het eerste kwart liep Antwerp constant achter de feiten aan. Tijdens het derde kwart (16-21) werd de kloof even tot één punt herleid […] Het bericht Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. La Liga – Setién lijdt bij Valencia eerste nederlaag als Barcelona-coach (25/01/2020 - Metro)

De nieuwe Barcelona-coach Quique Setién heeft zaterdag zijn eerste nederlaag geleden bij Valencia (2-0) op de 21e speeldag in La Liga. In zijn derde match aan het roer bij de Catalaanse club zag Setién hoe Jordi Alba in de 48e minuut zijn eigen doelman verschalkte. Maxi Gomez (77.) legde de eindstand vast. Diezelfde Gomez miste […] Het bericht La Liga – Setién lijdt bij Valencia eerste nederlaag als Barcelona-coach verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. LIVE. Kan STVV winnen op het veld van Standard? (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Een week na de nederlaag tegen eeuwige rivaal KRC Genk staat er voor STVV opnieuw een derby op het programma. Vanavond (aftrap om 20.45 uur) trekken de Kanaries naar Sclessin, waar de clash met Standard wacht. Kan STVV winnen? Of houden de Rouches de drie punten thuis? Volg het hier live. [naar artikel]

11. LIVE. Houdt STVV de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (13/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Na de nederlaag in de Beker van België tegen rivaal KRC Genk staat er vanavond opnieuw competitievoetbal op het programma voor STVV. De Kanaries ontvangen op Stayen Zulte Waregem (aftrap om 18.30u). Houden Peter Maes en co de punten thuis? Volg het hier live. [naar artikel]

12. Antwerp lijdt in Aalst eerste nederlaag (17/11/2019 - Metro)

Basketclub Antwerp heeft vandaag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. In een inhaalwedstrijd van de derde speeldag gingen de Giants met 85-71 onderuit op het terrein van Aalstar. Bij de rust stond Antwerp nog 43-45 voor en het derde kwart was het 59-61. In het slotkwart (26-10) namen de Oost-Vlamingen onmiddellijk over. Met 17 […] Het bericht Antwerp lijdt in Aalst eerste nederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. ANALYSE. Alarmbel gaat weer af in Genk, 24 punten voor STVV niet normaal (06/11/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk en STVV pakten afgelopen weekend allebei een puntje. Genk bleef in eigen huis steken op 0-0 tegen Lokeren, STVV speelde op Stayen met 4-4 gelijk tegen Eupen. Onze analist Stef Wijnants blikt terug op het voetbalweekend. [naar artikel]

14. Derbykoorts in Limburg: "Toch zijn er ook maar 3 punten te verdienen" (16/09/2017 - Sporza)

Het sociale leven in Limburg valt vanavond even stil voor de wedstrijd tussen STVV en Racing Genk. Zet thuisclub STVV de grote buur uit Genk op 8 punten? [naar artikel]

15. ANALYSE. Vijf redenen waarom STVV degradatiespook zal verjagen (28/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De nederlaag tegen Zulte Waregem betekende op Stayen een nieuwe domper na het derbyverlies tegen Genk. De gedeelde laatste plaats luidt stilaan de alarmfase in. Tegen Charleroi en Eupen moet er geoogst worden. Maar ondanks de schamele negen punten, geloven we nooit dat dit STVV in acuut degradatiegevaar zal belanden. En wel hierom: [naar artikel]

16. Genk laat plek in top-6 liggen in Beveren (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft dinsdagavond een unieke kans op een plaats in de top-6 laten liggen. De Limburgers konden in hun inhaalwedstrijd tegen Waasland-Beveren niet scoren. Het bleef 0-0. Daardoor is Genk met nog vijf matchen te spelen samen met KV Mechelen zevende, op twee punten van Charleroi en AA Gent. [naar artikel]

17. Westerlo laat twee punten liggen op veld van STVV (15/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo en STVV hebben 2-2 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Daar schieten beide ploegen maar weinig mee op onderin het klassement. [naar artikel]

18. Alweer een domper, KRC Genk verliest zwaar van Gent en lijdt al vijfde nederlaag op een rij (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leed zondag zijn vijfde nederlaag op een rij. Eentje die knoerthard aankomt bij blauw-it. Dan toch crisis in de Cegeka Arena. [naar artikel]

19. Genk blijft in spoor van leider Anderlecht (09/04/2019 - De Morgen)

Racing Genk geeft Anderlecht vooralsnog geen vrijgeleide naar de landstitel. Een uitstekende prestatie van Thibaut Courtois - alweer - zorgde ervoor dat het vrijschopdoelpunt van Töszér - alweer - volstond voor de drie punten. Waregem lijdt zijn tweede nederlaag op rij. [naar artikel]

20. ONZE PUNTEN. Van Helden pineut na domme strafschopfout, nog drie buizen bij STVV (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV hield de landskampioen 60 minuten in bedwang, maar leed dan een logische nederlaag op de Bosuil. Dit zijn onze punten. [naar artikel]

21. LIVE. STVV of KRC Genk: wie wint de slag om Limburg? (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Vanavond wordt op Stayen de 47ste Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk gespeeld. Kan de noodploeg van STVV stunten tegen de grote rivaal? Of gaat de competitieleider met de drie punten aan de haal? Volg de wedstrijd hier live. [naar artikel]

22. Jupiler Pro League – STVV nestelt zich stevig in top zes na knappe uitzege op Antwerp (01/12/2018 - Metro)

Antwerp is zaterdagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League tegen zijn derde seizoensnederlaag aangelopen. In het duel met Sint-Truiden werd er op de Bosuil met 1-3 verloren. Een vinniger STVV kwam in Deurne-Noord al snel 0-1 voor via Jordan Botaka, die na negen minuten raak trof van op de stip, nadat doelman […] Het bericht Jupiler Pro League – STVV nestelt zich stevig in top zes na knappe uitzege op Antwerp verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

23. Fans en spelers STVV hebben veel vraagtekens over toekomst: “Dubbel gevoel” (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)

In het voetbal heeft STVV zaterdag met 3-1 verloren op het veld van Eupen. Maar ondanks de nederlaag blijft STVV nog kans maken op groepswinst in play-off 2. Al lijken de meesten daar niet wakker van te liggen. Iedereen lijkt te wachten op de nieuwe trainer en wat diens komst betekent voor de spelersgroep. [naar artikel]