De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Help, CEO’s willen het loonplafond doorbreken’

Apache

16/09/2023 - 06:03

Deze week kreeg De Helpdesk enkele misnoegde CEO's aan de lijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Bestie’ verslaat ‘sheesh’ en ‘drip’ als tienerwoord van het jaar: ‘Jongeren willen zich afzetten tegen andere generaties’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 2. ‘We moeten alle standbeelden van Leopold II verwijderen’: Belgische prinses Esmeralda wil taboe over koloniale verleden doorbreken (07/01/2022 - De Morgen)
  Prinses Esmeralda (65) sluit zich aan bij de ‘de groeiende groep Belgen die het taboe over ons koloniale verleden wil doorbreken.’ Dat schrijft de tante van koning Filip in een opmerkelijk opiniestuk voor The Brussels Times, waarin ze het bewind van Leopold II ook ‘gewelddadig’ noemt. ‘We moeten kinderen leren dat onze welvaart gebaseerd is op plunderingen uit onze kolonie’, schrijft ze.
  [naar artikel]
 3. KU Leuven-project onderzoekt of veroordeelde onschuldig in de cel zit: ‘We willen het taboe doorbreken’ (04/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 4. Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck wil loonplafond voor CEO doorbreken (08/09/2019 - Knack)
  Na het aangekondigde vertrek van Dominique Leroy pleit Stefaan De Clerck, voorzitter van de raad van bestuur van telecombedrijf Proximus, ervoor om het loonplafond voor de CEO aan te passen. Haar opvolgster mag wat hem betreft, meer verdienen.
  [naar artikel]
 5. Vlaamse uitgeverij countert dominantie van Turkse Diyanet in islamlessen: ‘We willen de argwaan doorbreken’ (06/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 6. ‘De nood aan verbinding moet wel hoog zijn, als jonge ouders er een uur voor willen rijden’ (12/10/2022 - De Standaard)
  Overal in Vlaanderen groeien informele netwerken van jonge ouders. Gangmaker Lynn Geerinck begon er zelf mee in Gent, en zag er meer potentieel in. ‘Ik wil het taboe van eenzaamheid bij jonge gezinnen doorbreken.’
  [naar artikel]
 7. ‘Bestie’ is tienerwoord van het jaar: ‘Ouders moeten van tienertaal afblijven’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 8. ‘Sex and the City’ keert terug als ‘And Just Like That’: een leven vol lust en lol, ook voor vrouwen in de vijftig (08/12/2021 - De Morgen)
  And Just Like That, de opvolger van Sex and the City wil opnieuw taboes doorbreken. Enkele grijze lokken laten zien bleek al genoeg om een controverse te veroorzaken. ‘Ofwel hebben we te veel rimpels, ofwel te weinig.’
  [naar artikel]
 9. MR-voorzitter Bouchez verdedigt belastingvoordeel voor tweede woning: ‘Waar moeten mensen hun geld anders opzijzetten?’ (17/10/2021 - De Morgen)
  Premier Alexander De Croo heeft deze week, na ellenlange begrotingsgesprekken, zijn ‘State of the Union’ voorgesteld. De Croo zei taboes te willen doorbreken, maar raakte niet aan het belastingvoordeel voor een tweede of derde woning. Iets waar de MR van voorzitter Georges-Louis Bouchez op hamerde. ‘Mensen die in België investeren in een tweede of misschien zelfs derde eigendom zijn niet per se rijk’, zei de MR-voorzitter daarover in de Zevende Dag. ‘Als mensen geld willen opzijzetten, waar moeten ze dat dan doen?’
  [naar artikel]
 10. Isolement doorbreken bij blinden en slechtzienden (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe tijdelijke initiatief ‘Verhalen aan de lijn’ van de Brailleliga moet het isolement bij blinde en slechtziende personen doorbreken. Dit...
  [naar artikel]
 11. Moeten ufo’s dan toch serieus worden genomen? NASA wil ‘stigma doorbreken’ (01/06/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 12. Kippenvelmoment: ontroerend slotnummer met gevluchte ‘The Voice’-winnares uit Oekraïne (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De gevluchte zangeres van ‘The Voice’ uit Oekraïne, Anna Hodorovskaya (28), treedt samen met onze Belgische ‘The Voice’-talenten op: Jeremy van ‘The Voice Belgique’ en Grace en Laura Tesoro van ‘The Voice van Vlaanderen’. Samen willen ze de stemmen zijn van alle oorlogsslachtoffers in het thuisland van Anna en willen ze het Oekraïense volk met hun eigen versie van ‘Rise Up’ een hart onder de riem steken.
  [naar artikel]
 13. ‘Dramaqueen’ Sam Gooris krijgt de schrik van z'n leven in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Sam Gooris’ staat volgens z'n kinderen gelijk aan ‘dramaqueen’. Shania en Kenji worden dagelijks geconfronteerd met een papa die voor het minste een gat in de lucht springt, en daar willen ze met behulp van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ iets aan doen.
  [naar artikel]
 14. Tik een zin en deze site maakt er een ‘foto’ van (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ooit ‘Donald Trump’ willen zien als de ‘baby op de cover van het iconische Nirvana-album Nevermind’? Of: ‘Mickey Mouse met een pak frieten’? Of wat als kunstschilder Vincent van Gogh vandaag nog zou leven, fan was van Kevin De Bruyne én hem schilderde op een fiets?
  [naar artikel]
 15. Tik een zin en deze site maakt er een ‘foto’ van (16/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Ooit ‘Donald Trump’ willen zien als de ‘baby op de cover van het iconische Nirvana-album Nevermind’? Of: ‘Mickey Mouse met een pak frieten’?Of wat als kunstschilder Vincent van Gogh vandaag nog zou leven, fan was van Kevin De Bruyne én hem schilderde op een fiets?
  [naar artikel]
 16. Veerle uit ‘Blind getrouwd’ gaat door zware periode met dochtertje: “Elke dag vraag ik me af: ‘Gaat ze vandaag kunnen eten?’” (13/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Weinig ouders spreken erover, maar ‘flesweigering’ is een probleem waar best veel baby’s last van hebben. Dat taboe wil Veerle Van den Eynde (40), die we kennen uit het tweede seizoen van ‘Blind getrouwd’, nu doorbreken. Ook haar dochtertje Noé (5 maanden) slaagde er maandenlang niet in om van het flesje te drinken. “Noé wil wel, maar het lukt haar niet. Dat is zo frustrerend”, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 17. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 18. Na ‘Huizenjagers’ en ‘Blind Gekocht’ zet Eén ook in op renovatieprogramma: ‘Ons huis/nieuw huis’ te zien vanaf mei (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-programma’s rond huizen zijn populairder dan ooit. Na onder meer ‘Blind gekocht’ en ‘Huis gemaakt' springt nu ook Eén mee op de kar, met ‘Ons huis/nieuw huis’. De openbare omroep vond acht koppels die hun huis willen laten omtoveren.
  [naar artikel]
 19. Christophe Ramont raakte besmet met hiv: ‘Ik wil aan de mensen zeggen: doe maar gewoon tegen ons’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Christophe Ramont, bekend van het tv-programma ‘Blind getrouwd’, heeft vandaag bekendgemaakt dat hij besmet is met hiv. Met zijn getuigenis wil hij benadrukken dat mensen met hiv een normaal leven kunnen leiden. Hij hoopt zo ook het taboe op de ziekte te helpen doorbreken. ‘Neen, dit is geen doodsvonnis.’
  [naar artikel]
 20. ‘Blonde’-actrice Ana de Armas ontkent dat ze nieuwe Wonder Woman wordt: “Gal Gadot doet dat geweldig” (25/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Cubaanse ‘Ghosted’-actrice en Bondgirl Ana de Armas (34) ontkent de geruchten dat ze de rol van ‘Wonder Woman’ van Gal Gadot zou overnemen, nu nieuwe bazen Peter Safran en James Gunn het DC Universe - van onder meer ook ‘Superman’ en ‘Batman’ - willen vernieuwen. Dat liet de Armas weten aan ‘Wired’.
  [naar artikel]
 21. Christophe Ramont raakte besmet met het hiv-virus: ‘Ik wil aan de mensen zeggen: doe maar gewoon tegen ons’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Christophe Ramont, bekend van het tv-programma ‘Blind getrouwd’, heeft vandaag bekendgemaakt dat hij besmet is met het hiv-virus. Met zijn getuigenis wil hij benadrukken dat mensen met hiv een normaal leven kunnen leiden. Hij hoopt zo ook het taboe op de ziekte te helpen doorbreken. ‘Neen, dit is geen doodsvonnis.’
  [naar artikel]
 22. ‘Zijn er nog ‘wakkere’ restaurants?’: Facebookgroep verzamelt adresjes waar je zonder coronapas kan tafelen (11/01/2022 - De Morgen)
  Zo’n 10.000 mensen zijn al lid van een Facebookgroep waarin tips worden uitgewisseld over horecazaken waar je zonder controle van het Corona Safe Ticket iets zou kunnen drinken of eten. ‘De mensen zijn het beu, ze willen verbinding en willen dat het leven weer normaal is.’
  [naar artikel]
 23. MIJN ONGEWOON SEKSLEVEN. Don (52) en Elle (37) organiseren kinky ‘Sindays’. “Met rijke CEO’s en zelfs BV’s” (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “570 swingers waren er in de kerk. Met de biechtstoel in het midden mochten ze doen wat ze willen.” Don (52) en Elle (37) leiden een community met 3.000 leden. Op hun geheime ‘Sindays’ transporteren ze koppels en de nodige ‘dragons’ en ‘unicorns’ naar andere werelden, waar alles mag. Maar binnenraken is niet simpel. “Voor ‘gewoon seks’ moet je niet bij ons zijn.”
  [naar artikel]
 24. Puurse auteur A. Lilou wil taboes rond BDSM doorbreken met ‘Verborgen verlangens’: “Seks is niet slecht of des duivels” (09/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Deze week verscheen het eerste boek van A. Lilou (33) uit Puurs. Met ‘Verborgen verlangens’ wil ze vooral de taboes doorbreken die bestaan rond sekswerk en BDSM. Iets wat ze ook al een tijdje doet via haar website www.breektaboes.be. “Ik schrijf onder het pseudoniem A. Lilou omdat ik mijn rol als huismama en als schrijfster volledig los van elkaar zie.”
  [naar artikel]
 25. Al 127.000 Britten willen energierekening niet meer betalen: kan ‘Don’t pay UK’ iets veranderen? (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Al meer dan 127.000 Britten hebben zich aangesloten bij een campagne om de energierekeningen niet meer te betalen. ‘Don’t pay UK’ zegt zo druk te willen zetten op de regering. Als er 1 miljoen kandidaten zijn, gaan de actievoerders over tot actie.
  [naar artikel]
 26. Al 127.000 Britten willen energierekening niet meer betalen: kan ‘Don’t pay UK’ iets veranderen? (29/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Al meer dan 127.000 Britten hebben zich aangesloten bij een campagne om de energierekeningen niet meer te betalen. ‘Don’t pay UK’ zegt zo druk te willen zetten op de regering. Als er 1 miljoen kandidaten zijn, gaan de actievoerders over tot actie.
  [naar artikel]
 27. Houd ik mee een taboe in stand omdat ik mijn emoties niet wil delen? (27/05/2023 - De Standaard)
  Als je een miskraam hebt, wordt van je verwacht dat je er ‘open’ en ‘eerlijk’ over vertelt. Om het taboe te doorbreken. Maar wat als je er niet kunt en wilt over praten? 
  [naar artikel]
 28. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 29. STREAMINGTIP. ‘The Snow Girl’: waar is Amaya? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘La Casa de Papel’, ‘Élite’, ‘Las Chicas del Cable’, ‘Sky Rojo’, ‘Valeria’, ... Spaanse reeksen van allerlei slag doen het de laatste jaren prima op Netflix. Met het spannende, zesdelige epos ‘The Snow Girl’ komt er nog een extra titel bij op dat lijstje.
  [naar artikel]
 30. Wat is de invloed van hiv op het liefdesleven van Christophe uit ‘Blind Getrouwd’? “Het is een verhaal van dubbele verantwoordelijkheid” (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Christophe Ramont uit ‘Blind Getrouwd’ raakte vorig jaar besmet met HIV. Al snel was hij er erg open over en wilde hij mensen er bewust over maken. Nu wil hij ook graag de taboe rond het onderwerp doorbreken. In ‘Up To Date’ op VTM GO vertelt Christophe over zijn diagnose en hoe dat zijn liefdesleven heeft beïnvloed.
  [naar artikel]
 31. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 32. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 33. Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ testen hun gaydar: “Was echt vreselijk moeilijk” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bestaat er zoiets als een gaydar? Andy en Dina willen het weten en daarom schakelen ze in ‘Ze Zeggen Dat’ de hulp in van Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’. Zij mogen labels uitdelen met ‘gay’ of ‘nay’ en ontdekken nadien of hun gaydar bestaat én of die goed werkt.
  [naar artikel]
 34. Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ testen hun gaydar: “Was echt vreselijk moeilijk” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bestaat er zoiets als een gaydar? Andy en Dina willen het weten en daarom schakelen ze in ‘Ze Zeggen Dat’ de hulp in van Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’. Zij mogen labels uitdelen met ‘gay’ of ‘nay’ en ontdekken nadien of hun gaydar bestaat én of die goed werkt.
  [naar artikel]
 35. Na ‘Spider-man’ scoort Tom Holland opnieuw aan de kassa met ‘Uncharted’ (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Willen we Tom ‘Spider-man’ Holland (25) ook zien zonder zijn superheldenkostuum? Ja, is het antwoord. ‘Uncharted’, waarin hij samen met Mark Wahlberg de hoofdrol speelt, was tijdens het openingsweekend de succesvolste film in de Amerikaanse bioscopen. Met 44,1 miljoen dollar bracht hij zelfs meer op dan verwacht.
  [naar artikel]
 36. Europees ‘vrijheidskonvooi’ van ‘duizenden’ wagens wil Brussel wekenlang bezetten: ‘We zijn in oorlog met de regering’ (10/02/2022 - De Morgen)
  Op verscheidene plaatsen in Europa zijn er gisteren ‘vrijheidskonvooien’ vertrokken om te protesteren tegen het coronabeleid. Die moeten maandag in Brussel aankomen en spiegelen zich aan wat er in Canada gebeurt. Ze willen twee tot vier weken blijven en de hoofdstad helemaal ontregelen.
  [naar artikel]
 37. Wie wint ‘De Grote PodCasting’? Stem hier op jouw topfavoriet (13/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  ‘Willy en Briek’, ‘Voor de eer’, ‘Léon, in het spoor van de brigade’, ‘Clueless’ of ‘De Hersen Hacker’: wie wordt de winnaar van ‘De Grote PodCasting’? Uit een bonte bende heeft onze vakjury deze vijf bijzondere podcasttalenten gekozen. En jij bepaalt mee wie wint.
  [naar artikel]
 38. Dit nummer uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 39. Hebben Jana en Christiaan de volgende stap gezet in ‘Blind getrouwd’? (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  (Spoiler alert!) ‘’t Is gebeurd!’, zou Erik Van Looy zeggen. De vier trefwoorden bij Jana en Christiaan in ‘Blind getrouwd’: ‘vrucht’, ‘geproefd’, ‘lotto’ en ‘winnen’. Een feestje voor Christiaan, al stelde het duo even later hun relatie ook in vraag. Tegelijkertijd gaat het bij Joren en Lien van kwaad naar erger en beginnen ‘slakjes’ Florence en Jiri zowaar voorzichtig te flirten.
  [naar artikel]
 40. Hoe Gwyneth Paltrow evolueerde van gerespecteerde actrice tot CEO van knettergek zakenimperium: “We willen taboes doorbreken” (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In 1999 won ze nog een Oscar voor haar rol in ‘Shakespeare in Love’, vandaag is Gwyneth Paltrow (47) vooral bekend om de bijzondere objecten die ze...
  [naar artikel]
 41. Depressiecijfers zijn het hoogst bij jongeren: ‘Nemen jullie ook pillen?’ (25/05/2023 - De Standaard)
  De depressiecijfers bij jongvolwassenen zijn onrustwekkend. Via getuigenissen op scholen probeert Te Gek? het taboe rond psychisch welzijn bij jongeren te doorbreken. ‘Ik ben dankbaar hier nu te mogen staan.’
  [naar artikel]
 42. Noor Vidts: ‘Nafi en ik willen het beste voor elkaar’ (15/07/2022 - De Standaard)
  De Belgische delegatie telt op het WK atletiek in Eugene, dat vanavond begint, één regerende wereldkampioene: meerkampster Noor Vidts, nog altijd ‘under construction’. ‘Nee, ik heb geen T-shirt in de kast liggen met: I’m number 1.’
  [naar artikel]
 43. Surreëel avontuur ‘Clash: Artifacts of Chaos’ is een ‘punkfantasie’ (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof je nog niet genoeg had gesakkerd op ‘Elden Ring’ en ‘Wo Long: Fallen Dynasty’ komt nu ook ‘Clash: Artifacts of Chaos’ om de hoek kijken, een nieuwe ridicuul moeilijke game van de Chileense studio Ace Team. De Chileense makers zien er eerder een mix van ‘Dark Souls’ en ‘God of War’ in. Met een visuele stijl die ze zelf ‘punk fantasy’ noemen.
  [naar artikel]
 44. Disneyfilm ‘Encanto’ komt met grootste hit sinds ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Disneyfilm ‘Encanto’ heeft een grote hit te pakken. Het liedje ‘We Don't Talk About Bruno’ is het populairste Disneylied sinds de uurwurm ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’, en staat zelfs in de internationale hitlijsten.
  [naar artikel]
 45. Oorspronkelijke lijst van hitgame ‘Wordle’ had woorden als ‘ZIZEL’ en ‘CRUSY’ (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de eerste versies van hitgame ‘Wordle’ had een woordenlijst die een pak langer was en vreemde Engelse termen bevatte als ‘yorps’, ‘zizel’ en ‘crusy’. Dat vertelde ontwikkelaar Josh Wardle tijdens een presentatie op de Game Developer Conference (GDC) in San Fransisco.
  [naar artikel]
 46. Lotte Vanwezemael blijft taboes doorbreken in ‘Lotte Gaat Diep’: “Mensen denken dat ik 100 keer seks per dag heb” (17/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Van Laura Tesoro tot Klaasje Meijer en Herman Brusselmans. Lotte Vanwezemael (30) vraagt BV’s nu al vier seizoenen lang de kleren van het lijf in de MNM-podcast, te bekijken op VRT MAX, ‘Lotte Gaat Diep’. “Ik sta voor veel open, maar wanneer Sam De Bruyn je vertelt dat hij ooit iemand gevingerd heeft in een kerk, dan gaan toch ook mijn wenkbrauwen de lucht in.” Een open gesprek over taboes doorbreken, bodyshaming en seksualiteit. “Mensen denken dat ik de Kama Sutra uit mijn hoofd ken omdat ik seksuologe ben.”
  [naar artikel]
 47. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 48. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 49. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy