De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vrouw (24) op step overleden na aanrijding door dronken automobilist

De Standaard

17/09/2023 - 12:37

Een 24-jarige vrouw op een step is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Elsene aangereden door een automobilist en in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Later op de dag stierf ze aan haar verwondingen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw op step overleden na aanrijding in Elsene (17/09/2023 - VRT NWS)
  Een vrouw die vrijdagnacht op een step in de Brusselse gemeente Elsene werd aangereden door een automobilist, is overleden aan haar verwondingen. Dat bevestigt de politie vanochtend.
  [naar artikel]
 2. Vrouw (24) die op step werd aangereden door dronken bestuurder, is overleden (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De jonge vrouw die vrijdagnacht in Elsene op een step werd aangereden door een wagen, is bezweken aan haar verwondingen. Dat bevestigt de lokale politie. Het parket van Brussel voert een onderzoek.
  [naar artikel]
 3. Vrouw in elektrische rolstoel aangereden door dronken man op step in Leuven (30/07/2023 - VRT NWS)
  Een 61-jarige vrouw die zich met een elektrische rolstoel verplaatst, is aan het station in Leuven aangereden door een man op een elektrische step. De vrouw raakte gewond, de man bleek dronken en wou na het ongeval verder rijden.
  [naar artikel]
 4. Vrouw op step raakt ernstig gewond bij aanrijding met fietser in Antwerpen (20/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het centrum van Antwerpen is zaterdagavond een vrouw ernstig gewond geraakt toen ze op een step aan het rijden was en op de Belgiëlei in aanrijding kwam met een fietser. De fietser reed na de aanrijding door en wordt nog opgespoord. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 5. Automobilist beukt in op file A12: één dode en vier gewonden (27/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 34-jarige automobilist is vrijdag in de vooravond ingereden op een file in de sleuf van de A12 in Aartselaar. De balans was zwaar: een 79-jarige vrouw overleefde de aanrijding niet, vier andere slachtoffers raakten gewond. Onder hen ook de kleindochter (18) van de overleden vrouw. Zij raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 6. Bestuurder elektrische step overleden na aanrijding met wagen (07/01/2022 - De Standaard)
  In Sint-Jans-Molenbeek is donderdag een bestuurder van een elektrische step overleden na een aanrijding met een auto. Dat bevestigt de politiezone Brussel-West.
  [naar artikel]
 7. Jonge vrouw (23) overleden bij zware aanrijding met vrachtwagen (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de expresweg N49 in Maldegem is deze morgen rond 7.20 uur een 23-jarige vrouw uit Damme overleden na een harde aanrijding door een trucker. Het...
  [naar artikel]
 8. Kind (10) op step gewond na aanrijding in Deurne (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een tienjarige jongen op een step is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding. De jongen wilde van de Leeuwlandstraat in Deurne linksaf slaan naar de Kreglinkerstraat maar werd op het kruispunt aangereden door een automobilist. Het kind moest gewond afgevoerd worden. Hij verkeerde nooit in levensgevaar.
  [naar artikel]
 9. Noorse vrouw krijgt meer dan 8.000 euro boete voor dronken rijden met e-step (24/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Noorwegen heeft een 40-jarige vrouw een boete van meer dan 8.000 euro en een voorwaardelijke celstraf gekregen omdat ze dronken met een elektrische step had gereden.
  [naar artikel]
 10. Automobilist overleden na aanrijding door trein in Waaslandhaven (17/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De bestuurder van een bestelwagen met een Britse nummerplaat is woensdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding in de Waaslandhaven.
  [naar artikel]
 11. Vrouw (84) overleden na aanrijding door lijnbus (02/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 84-jarige vrouw uit Kampenhout is dinsdagnamiddag overleden nadat ze betrokken was geraakt bij een aanrijding met een lijnbus.
  [naar artikel]
 12. Noorse vrouw krijgt meer dan 8.000 euro boete voor dronken rijden met een elektrische step (24/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Noorwegen heeft een 40-jarige vrouw een boete van meer dan 8.000 euro en een voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen omdat ze dronken met een elektrische step had gereden. Dat schrijft AFP woensdag.
  [naar artikel]
 13. Motorrijder (37) overleden na botsing met dronken chauffeur (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 37-jarige motorrijder Jurgen Souwerck uit Opglabbeek raakte erg zwaargewond nadat hij in Dilsen-Stokkem werd aangereden door een dronken chauffeur. Gisteravond vocht de motard nog steeds voor zijn leven, dinsdagochtend werd meegedeeld dat hij overleden was. De automobilist werd in afwachting van het verdere onderzoek gearresteerd.
  [naar artikel]
 14. Vrouw met e-step gewond bij aanrijding in Hasselt (21/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Alevtyna V. uit Hasselt is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Kuringersteenweg in Hasselt. Rond 6.45 uur kwam de vrouw met de e-step in aanrijding met een voertuig.
  [naar artikel]
 15. Fietser (18) doodgereden door dronken automobilist (09/09/2017 - De Standaard)
  In Vosselaar heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijke aanrijding plaatsgevonden tussen een autobestuurder en twee fietsers.
  [naar artikel]
 16. Dronken vrouw rijdt twee keer in op zelfde gezin: "Het leek wel een aanslag" (24/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 48-jarige vrouw uit Laakdal ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een aanrijding met een dronken bestuurster. De vrouw ging haar
  [naar artikel]
 17. Aanrijding in Tongeren: automobilist pleegt vluchtmisdrijf (12/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een twintiger met elektrische step raakte donderdagavond gewond bij een aanrijding in Tongeren. De autobestuurder pleegde vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 18. Automobilist pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding met fietser: “Alleen de smak tegen de motorkap herinner ik me” (01/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Gino Aragon (30) uit Sint-Katelijne-Waver is dinsdagnacht gewond geraakt toen hij door een auto werd aangereden. Dat gebeurde aan de Mechelsesteenweg. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor.
  [naar artikel]
 19. Automobilist pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding met fietser: “Alleen de smak tegen de motorkap herinner ik me” (01/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Gino Aragon (30) uit Sint-Katelijne-Waver is dinsdagnacht gewond geraakt toen hij door een auto werd aangereden. Dat gebeurde aan de Mechelsesteenweg. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor.
  [naar artikel]
 20. Man (25) op step kritiek na aanrijding met wagen (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdagochtend raakte een 25-jarige man op een elektrische step levensgevaarlijk gewond bij een aanrijding op de Amerikalei. Het slachtoffer was door het rood gereden.
  [naar artikel]
 21. Politie 'duwt' dronken automobilist van de weg (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie heeft afgelopen nacht een dronken automobilist van de A15 'geduwd'. De 23-jarige Bulgaarse man reed in de buurt van...
  [naar artikel]
 22. Dronken automobilist rijdt bijna politie van Bilzen aan (09/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Bilzen werd dinsdag om 1 uur bijna aangereden door een dronken automobilist. Die reed in de Brugstraat tegen de rijrichting in toen de agenten passeerden. Hij zocht zijn vriendin.
  [naar artikel]
 23. Dronken en gedrogeerde automobilisten (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een automobilist speelde maandag om 23 uur zijn rijbewijs aan zijn huis in de Tipstraat in Bilzen kwijt. De 45-jarige man had even voordien een aanrijding in Diepenbeek veroorzaakt en de vlucht genomen. Ze troffen hem aan bij zijn woning en daar namen ze een alcoholtest af. Die was positief. De man blies 2,6 promille. Een tweede automobilist werd dinsdag om 3.30 uur in Munsterbilzen gevat. De man uit Heusden-Zolder was niet dronken, maar de drugstest wees wel op het gebruik van cocaïne. De 34-jarige man moest twee rijbewijzen inleveren omdat hij ook over een voorlopig rijbewijs voor de motorfiets beschikt. (ppn)
  [naar artikel]
 24. Vrouw (42) gewond bij aanrijding in Ophoven (22/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een bromfietser en automobilist kwamen vrijdag om 13 uur met elkaar in aanrijding op het kruispunt van de Weertersteenweg met de Eygenweg in Ophoven. Een vrouw (42) uit Kinrooi raakte hierbij gewond.
  [naar artikel]
 25. Eerste dodelijk ongeval met elektrische step in Spanje: vrouw (40) overleeft aanrijding niet (30/10/2018 - De Morgen)
  Een aanrijding in Barcelona waarbij een vrouw levensgevaarlijke verwondingen opliep en twee weken later overleed, is het eerste dodelijke ongeval met een elektrische step in Spanje. De vrouw overleed vorige dinsdag in het ziekenhuis. Dodelijke ongevallen met elektronische steps zijn in Europa vooralsnog uiterst zeldzaam.
  [naar artikel]
 26. Vrouw overleden na aanrijding door landbouwvoertuig (06/12/2019 - De Standaard)
  In Lochristi is een vrouw vrijdagnamiddag overleden na een aanrijding door een landbouwvoertuig.
  [naar artikel]
 27. Automobilist gaat over de kop na aanrijding met vrachtwagen op E40 in Bertem (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E40 in Bertem is woensdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd. Een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen zorgde ervoor dat de wagen over de kop ging. De automobilist werd uit het voertuig bevrijd door de Leuvense brandweer, maar zijn medische toestand is onduidelijk.
  [naar artikel]
 28. Twee fietsers sterven bij aanrijding door automobilist op kruispunt in Eke bij Nazareth (06/06/2021 - VRT NWS)
  In Eke bij Nazareth, in Oost-Vlaanderen, zijn twee fietsers om het leven gekomen bij een aanrijding door een automobilist.
  [naar artikel]
 29. Stepper overleden na aanrijding met wagen (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet ver van het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek is donderdagochtend een persoon op een step overleden nadat die aangereden werd door een voertuig. Dat bevestigt de politiezone Brussel-West.
  [naar artikel]
 30. Vrouw (24) die op step werd aangereden door beschonken bestuurder, is overleden (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De jonge vrouw die vrijdagnacht in Elsene op een step werd aangereden door een wagen, is bezweken aan haar verwondingen. Dat bevestigt de lokale politie. Het parket van Brussel voert een onderzoek.
  [naar artikel]
 31. Fietsster overleden na aanrijding in Loppem (08/11/2022 - De Standaard)
  Op maandagavond is een 41-jarige vrouw uit Veldegem overleden na een aanrijding met een auto. De fietsster was onderweg naar haar werk toen ze aangereden werd. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.
  [naar artikel]
 32. Dronken chauffeur rijdt bijna in op verkeerscontrole in Hasselt (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een dronken automobilist reed in de nacht van vrijdag op zaterdag bijna in op een verkeerscontrole in Hasselt. De chauffeur moest hevig in de remmen gaan om een aanrijding te voorkomen. Hij werd ter ontnuchtering naar het politiecommissariaat gebracht.
  [naar artikel]
 33. Jonge vrouw op step zwaargewond na aanrijding door wagen in Antwerpen (24/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen is donderdag een 19-jarige vrouw ernstig gewond geraakt toen ze op een step werd aangereden door een wagen. Dat zegt de lokale politie. De jongedame reed vanuit de Quellinstraat het kruispunt van de Rubenslei met de Maria-Henriettalei op en draaide vervolgens links de oversteekplaats op richting het Stadspark. De 28-jarige bestuurder van een wagen stelt dat dit erg onverwachts gebeurde en dat de vrouw een rood stoplicht negeerde.
  [naar artikel]
 34. Beschonken automobilist 2 keer betrapt op 20 minuten, ook vriendin die hem komt oppikken arriveert dronken (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een automobilist met 2 promille alcohol is in de nacht van donderdag op vrijdag twee keer tegen de lamp gelopen in Bilzen. Nadat de Genkenaar zijn wagen door de politie getakeld zag, werd hij opgepikt door zijn vriendin. Die daagde dan weer op met een defect dimlicht en bleek bovendien ook dronken te zijn.
  [naar artikel]
 35. Vrouw (76) met rollator overleden na aanrijding door vrachtwagen (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Nieuwpoort is een bejaarde vrouw overleden. De vrouw (76) was aan het stappen met haar rollator toen ze werd aangereden door een vrachtwagen.
  [naar artikel]
 36. Vier meldingen voor dronken automobilist in Bilzen (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Bilzen kreeg woensdag vier verschillende meldingen van een dronken automobilist. Ze gingen van een dronken man die met zijn auto bij een winkel stond tot een zwalpende chauffeur die een geparkeerd voertuig raakte en vluchtmisdrijf pleegde. De agenten brachten hem ter ontnuchtering over naar de cel. De zestiger uit Hoeselt speelde zijn rijbewijs kwijt en de nodige pv’s werden opgesteld.
  [naar artikel]
 37. Dronken automobilist ramt herdenkingsbord voor Lorenzo (20), die zélf stierf door bestuurder onder invloed (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een dronken automobilist is zondagnacht in Hamme met zijn wagen uit de bocht gegaan en tegen een verlichtingspaal beland. Hij reed hierbij ook op het herdenkingsbord voor Chiroleider Lorenzo Van Hecke (20), die om het leven kwam door een bestuurder die eveneens onder invloed was.
  [naar artikel]
 38. Vrouw (79) overleden na aanrijding door vuilniswagen in De Panne (17/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In De Panne is afgelopen middag rond 13.34 uur een bejaarde vrouw om het leven gekomen bij een aanrijding met een vuilniswagen.
  [naar artikel]
 39. Automobilist overleden na aanrijding door vrachtwagen (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 in Lokeren richting Gent is vanmiddag een man om het leven gekomen toen hij aangereden werd door een vrachtwagen. De omstandigheden...
  [naar artikel]
 40. Dronken automobilist ramt herdenkingsbord voor Lorenzo (20): “Enorm geschrokken dat zijn herdenkingsplaats vernield is” (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een dronken automobilist is zondagnacht in Hamme met zijn wagen uit de bocht gegaan en tegen een verlichtingspaal beland. Hij reed hierbij ook op het herdenkingsbord voor Chiroleider Lorenzo Van Hecke (20), die om het leven kwam op zijn fiets na een aanrijding met een bestuurder. De bestuurder was ook zeer licht onder invloed, maar dit had geen impact op het ongeval. “Het is bijzonder pijnlijk om te horen dat mijn broer zijn herdenkingsplaats vernield is”, zegt zijn zus Eve.
  [naar artikel]
 41. Fietsster zwaargewond na vluchtmisdrijf: dronken chauffeur deelt klappen uit aan omstaanders (20/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw van 48 is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding met vluchtmisdrijf op de Turnhoutsebaan in Deurne. Ze werd met haar fiets aangereden op een oversteekplaats door een dronken bestuurder die daarna nog méér ravage veroorzaakte.
  [naar artikel]
 42. Eerste dodelijk ongeval met elektrische step in Spanje: vrouw (40) overleeft aanrijding niet (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een aanrijding in Barcelona waarbij een vrouw levensgevaarlijke verwondingen opliep en twee weken later overleed, is het eerste dodelijke ongeval...
  [naar artikel]
 43. Aanrijding op de E40: een slachtoffer ter plaatse overleden (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een automobilist is vanmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de E40 in Sterrebeek. De passagier zat gekneld in de wagen en moest door de brandweer worden ontzet.
  [naar artikel]
 44. Vijfjarige gewond na aanrijding door dronken motorrijder (22/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Waalse gemeente Anderlues (Henegouwen) is een vijfjarige gewond geraakt na een aanrijding door een dronken motorrijder. Het parket onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 45. Automobilist rijdt door na aanrijding scooter (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Grote-Spouwen is donderdagnamiddag een scooter aangereden door een auto die de Papestraat insloeg. Het meisje raakte gewond aan het hoofd. De automobilist reed door.
  [naar artikel]
 46. Automobilist die in Zuid-Tirol zes jongeren doodreed: “Ik besefte niet dat ik dronken was” (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De dronken automobilist die gisterenavond een ongeval veroorzaakte in Luttach, Zuid-Tirol, waarbij zes Duitse jongeren omkwamen, is naar de...
  [naar artikel]
 47. Vrouw (86) op fiets overleden na aanrijding door vrachtwagenchauffeur (14/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  In de Gentse deelgemeente Gentbrugge is woensdag een 86-jarige vrouw overleden nadat ze op haar fiets aangereden werd door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur had de vrouw in principe moeten opmerken in zijn dodehoekspiegel, meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy