De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Nederlander doodgestoken aan Antwerpse club Ikon

De Standaard

17/09/2023 - 16:44

Bij een zware vechtpartij aan discotheek Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen is zondagmorgen om 5 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. Een 20-jarige Nederlander kreeg tijdens de vechtpartij een messteek en overleed later in het ziekenhuis, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nederlander (20) doodgestoken bij gevecht aan Antwerpse club Ikon: zes twintigers verhoord (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagochtend is het tot een vechtpartij gekomen aan club Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De vechtpartij ontaardde in een steekpartij waarbij twee gewonden vielen. Eén van hen, een 20-jarige Nederlander, overleed later in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 2. Nederlander (20) doodgestoken bij gevecht aan fuifzaal Ikon (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagochtend is het tot een vechtpartij gekomen aan club Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De vechtpartij ontaardde in een steekpartij waarbij twee gewonden vielen. Eén van hen, een 20-jarige Nederlander overleed later in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 3. “Hij strompelde nog even rond voor hij in elkaar zakte”: Nederlander (20) doodgestoken bij gevecht aan discotheek IKON, zeven twintigers verhoord (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagochtend is het tot een vechtpartij gekomen in de buurt van club IKON, aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De vechtpartij ontaardde in een steekpartij waarbij twee gewonden vielen. Eén van hen, een 20-jarige Nederlander, overleed later in het ziekenhuis. “Eén van de mannen had een klap in het gezicht gekregen. Buiten werd er dan een mes getrokken.”
  [naar artikel]
 4. Nederlander (20) overleden na zware vechtpartij aan Antwerpse discotheek Ikon (17/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware vechtpartij aan discotheek Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen is zondagmorgen om 5 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. Een 20-jarige Nederlander kreeg tijdens de vechtpartij een messteek en overleed later in het ziekenhuis, zo bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 5. Nederlander (20) overleden na zware vechtpartij aan Antwerpse discotheek Ikon (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zware vechtpartij aan discotheek Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen is zondagmorgen om 5 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. Een 20-jarige Nederlander kreeg tijdens de vechtpartij een messteek en overleed later in het ziekenhuis, zo bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 6. Nederlander van amper 17 jaar geeft zich aan na dodelijke vechtpartij aan club IKON: “Niet bewust gestoken” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 17-jarige Nederlander heeft zich donderdagavond bij de politie gemeld voor de dodelijke vechtpartij aan club IKON in Antwerpen, afgelopen weekend. Bij die steekpartij kwam de 20-jarige Mohssin A.M. uit Rotterdam-Zuid om het leven. De tiener zal vrijdagmiddag voorgeleid worden bij de jeugdrechter.
  [naar artikel]
 7. RECONSTRUCTIE. Man (20) doodgestoken na RnB-feestje in Antwerpse nachtclub: “Sommige jongeren leven alsof ze in videospel zitten” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 20-jarige Rotterdammer is gisteren met een mes doodgestoken na een feestje in de Antwerpse nachtclub IKON. Hij en zijn vrienden kregen ruzie, werden buitengezet, maar zetten daar de vechtpartij verder. En dat is niet de eerste keer. Nederlandse organisatoren - die soms in eigen land geen locatie meer vinden door teveel problemen - huren maandelijks de club af. “We gaan niet alles omgooien omdat er één zot ineens een slecht gedacht had", reageert manager Jan Kuyl (37).
  [naar artikel]
 8. In Nederland staan hem geen gevolgen te wachten: 17-jarige dader van dodelijke steekpartij aan club Ikon is vrijgelaten (03/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 17-jarige jongeman uit het Nederlandse Bergen op Zoom die de dodelijke steekpartij aan club Ikon heeft bekend, mag van de Antwerpse jeugdrechter naar huis. Bij die steekpartij kwam de 20-jarige Mohssin A.M. uit Rotterdam om het leven.
  [naar artikel]
 9. Minderjarige (17) bekent dodelijke steekpartij aan club Ikon: jeugdrechter laat hem vrij (03/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 17-jarige jongeman uit het Nederlandse Bergen op Zoom die de dodelijke steekpartij aan club Ikon heeft bekend, mag van de Antwerpse jeugdrechter naar huis. Bij die steekpartij kwam de 20-jarige Mohssin A.M. uit Rotterdam om het leven.
  [naar artikel]
 10. Nederlander (26) neergeschoten en uit auto gehaald vlak bij Antwerpse Grote Markt: politie onderzoekt link met incident aan nachtclub Ikon (25/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ter hoogte van de Melkmarkt, vlak bij de Antwerpse Grote Markt, is zondagochtend omstreeks 6 uur een neergeschoten man aangetroffen op straat. Het slachtoffer, dat in levensgevaar verkeert, werd uit een auto gegooid. Intussen wordt ook onderzocht of er een verband is met een incident aan nachtclub Ikon, waar een man uit het water moest gered worden.
  [naar artikel]
 11. 17-jarige Nederlander geeft zich aan voor dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek: “Niet bewust gestoken” (22/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een 17-jarige Nederlander heeft zich donderdag aangegeven bij de Antwerpse politie na de dodelijke steekpartij aan discotheek Ikon. De jongeman wordt vrijdag voorgeleid bij de jeugdrechter. Bij de steekpartij vorige week zondag kwam de 20-jarige Nederlander Mohsin A.M. om het leven.
  [naar artikel]
 12. Gevel van nachtclub Ikon, waar vorige week nog jongeman (20) werd doodgestoken, beschadigd door explosie (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagnacht heeft zich een explosie voorgedaan bij nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De luide knal was tot ver in de omgeving te horen. Als gevolg van de explosie liep de houten gevelbekleding aan de voorkant van de nachtclub schade op.
  [naar artikel]
 13. Minderjarige Nederlander (17) geeft zich aan voor dodelijke steekpartij bij Antwerpse discotheek (22/09/2023 - VRT NWS)
  In Antwerpen is een 17-jarige Nederlander opgepakt voor de dodelijke steekpartij aan de Antwerpse discotheek Ikon afgelopen weekend. Een 20-jarige Nederlander kwam om het leven toen een vechtpartij aan de discotheek uitmondde in een steekpartij. De minderjarige verdachte is zichzelf komen aangeven bij de politie. Hij wordt in de loop van de dag voorgeleid bij de jeugdrechter.
  [naar artikel]
 14. Explosie aan Antwerpse nachtclub Ikon, gevel beschadigd (25/09/2023 - De Standaard)
  Aan nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen heeft zondagnacht een explosie plaatsgevonden. De luide knal was in de ruime omgeving te horen.
  [naar artikel]
 15. 17-jarige Nederlander geeft zich aan voor dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek: “Niet bewust gestoken” (22/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een 17-jarige Nederlander heeft zich donderdag aangegeven bij de Antwerpse politie na de dodelijke steekpartij aan discotheek IKON. De jongeman wordt vrijdag voorgeleid bij de jeugdrechter. Bij de steekpartij vorige week zondag kwam de 20-jarige Mohsin uit Rotterdam-Zuid om het leven.
  [naar artikel]
 16. Regisseurs ‘Patser’ filmen in bekende Antwerpse club: wie feest mee? (06/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voor hun nieuwe film ‘Patser’ zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah op zoek naar figuranten voor een partyscène en een boksgala. Als locatie kozen de regisseurs voor de bekende Antwerpse club IKON aan het Straatsburgdok-Noordkaai.
  [naar artikel]
 17. Nederlander (20) overleden na steekincident aan Antwerpse discotheek: schokkende beelden tonen massale vechtpartij (17/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er zijn beelden opgedoken van de zware vechtpartij aan discotheek Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen waar zondagmorgen een dodelijk slachtoffer viel. Een 20-jarige Nederlander kreeg tijdens de vechtpartij een messteek en overleed later in het ziekenhuis, zo bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Zeven mannen werden opgepakt voor verhoor.
  [naar artikel]
 18. Drenkeling aan nachtclub niet gelinkt aan neergeschoten Nederlander (26) die achtergelaten werd op Antwerpse Melkmarkt (26/12/2022 - Het Nieuwsblad)
  De drenkeling in het Straatsburgdok, ter hoogte van nachtclub Ikon, zou dan toch geen link hebben met de neergeschoten Nederlander (26) die door een wagen achtergelaten werd vlak bij de Grote Markt. Dat bevestigt het parket. Uit verder onderzoek bleek dat de man eerder uit zattigheid in het water is gesukkeld. Het incident wordt beschouwd als een ongeval.
  [naar artikel]
 19. De woelige wateren van discotheek Ikon: van veelbesproken en beruchte club Noxx tot dodelijke steekpartij en zware ontploffing (26/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen beleeft opnieuw woelige tijden. Zondagnacht vond er een explosie plaats die de voordeur beschadigde, amper een week eerder kwam er een jongeman van 20 om het leven bij een steekpartij. De discotheek en evenementenlocatie die in 2007 begon als club Noxx en in handen is van bekende farma-ondernemers, staat daarmee weer volop in de schijnwerpers.
  [naar artikel]
 20. Zeven jongeren vrijgelaten na dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek, maar dader nog op de vlucht (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De dader van de fatale steekpartij aan discotheek IKON aan het Straatsburgdok in Antwerpen loopt nog steeds vrij rond. Bij de steekpartij kwam de 20-jarige Mohsin A.M. uit Rotterdam om het leven. Een 25-jarige Nederlander raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 21. Aanslag tegen nachtclub Ikon; link met dodelijke steekpartij wordt onderzocht (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagnacht heeft zich een explosie voorgedaan bij nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De luide knal was tot ver in de omgeving te horen. Als gevolg van de explosie liep de houten gevelbekleding aan de voorkant van de nachtclub schade op.
  [naar artikel]
 22. Drenkeling aan nachtclub niet gelinkt aan neergeschoten Nederlander (26) die achtergelaten werd op Melkmarkt (25/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De drenkeling in het Straatsburgdok, ter hoogte van nachtclub Ikon, zou dan toch geen link hebben met de neergeschoten Nederlander (26) die door een wagen achtergelaten werd vlak bij de Grote Markt. Dat bevestigt het parket. Uit verder onderzoek bleek dat de man eerder uit zattigheid in het water is gesukkeld. Het incident wordt beschouwd als een ongeval.
  [naar artikel]
 23. Drenkeling aan nachtclub niet gelinkt aan neergeschoten Nederlander (26) die achtergelaten werd op Melkmarkt (25/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De drenkeling in het Straatsburgdok, ter hoogte van nachtclub Ikon, zou dan toch geen link hebben met de neergeschoten Nederlander (26) die door een wagen achtergelaten werd vlak bij de Grote Markt. Dat bevestigt het parket. Uit verder onderzoek bleek dat de man eerder uit zattigheid in het water is gesukkeld. Het incident wordt beschouwd als een ongeval.
  [naar artikel]
 24. Nachtclub Ikon doelwit van aanslag: mogelijk verband met dodelijke steekpartij wordt onderzocht (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagnacht heeft zich een explosie voorgedaan bij nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen. De luide knal was tot ver in de omgeving te horen. Als gevolg van de explosie liep de houten gevelbekleding aan de voorkant van de nachtclub schade op.
  [naar artikel]
 25. Explosie aan nachtclub Ikon, gevel beschadigd (25/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Aan nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen heeft zondagnacht een explosie plaatsgevonden. Door de explosie raakte de houten bekleding van de voorkant van de bekende nachtclub beschadigd.
  [naar artikel]
 26. Man overleden na steekincident aan Antwerpse discotheek (17/09/2023 - VRT NWS)
  Bij een steekincident aan de Antwerpse discotheek Ikon is een man overleden. Dat bevestigt de politie. Twee Nederlandse mannen raakten gewond door messteken, één van hen overleed nadien in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het gerecht onderzoekt de omstandigheden.
  [naar artikel]
 27. Tiener (17) doodgestoken na ruzie met jongeman: “Rare kerel” (29/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De jongeman die dinsdagavond werd doodgestoken aan het station van Hemiksem was 17 jaar. Dat heeft het Antwerpse parket bevestigd. De verdachte kon kort na de feiten worden opgepakt. Hij is meerderjarig en wordt verdacht van moord. De man zal in de loop van woensdag voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.
  [naar artikel]
 28. Explosie aan nachtclub Ikon in Antwerpen, gevel beschadigd (25/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  Aan nachtclub Ikon aan het Straatsburgdok in Antwerpen heeft zondagnacht een explosie plaatsgevonden. De luide knal was in de ruime omgeving te horen. Door de explosie raakte de houten bekleding van de voorkant van de bekende nachtclub beschadigd. De brandweer en de politie kwamen ter plaatse, het labo deed een sporenonderzoek.
  [naar artikel]
 29. Tiener (17) doodgestoken na ruzie met jongeman: “Als je hem negeerde, kwam hij nogal agressief over” (29/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De jongeman die dinsdagavond werd doodgestoken aan het station van Hemiksem was 17 jaar. Dat heeft het Antwerpse parket bevestigd. De verdachte kon kort na de feiten worden opgepakt. Hij is meerderjarig en wordt verdacht van moord. De man zal in de loop van woensdag voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.
  [naar artikel]
 30. Club Brugge trekt transfervrije Nederlander aan (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge kondigde zaterdagochtend zijn derde wintertransfer aan. De landskampioen heeft de Nederlander Lex Immers vastgelegd. Die zag pas vrijdag zijn contract ontbonden bij Cardiff City, maar heeft dus al een nieuwe club.
  [naar artikel]
 31. Nederlander doodgestoken in Spanje, Fin en Brit zwaargewond (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een vechtpartij met messen in Torrevieja, in het zuidoosten van Spanje, is een 40-jarige Nederlander zaterdagochtend vroeg dodelijk gewond geraakt. Een even oude Brit en een 48-jarige Fin belandden zwaargewond in het ziekenhuis, melden Spaanse media.
  [naar artikel]
 32. Na fatale steekpartij aan Antwerpse discotheek: alle opgepakte verdachten vrijgelaten, dader nog op de vlucht (18/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De dader van de fatale steekpartij van zondagmorgen aan discotheek IKON aan het Straatsburgdok in Antwerpen, loopt nog steeds vrij rond. Bij die zware vechtpartij kwam de 20-jarige Mohsin uit Rotterdam-Zuid om het leven. De Antwerpse politie arresteerde zeven verdachten, maar die mochten na verhoor beschikken.
  [naar artikel]
 33. Onbekende dumpt gewonde kat in bench aan Antwerpse discotheek (12/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kattenopvang De Zwarte Kat is op zoek naar de dader(s) die een ernstig gewonde kat zaterdagmiddag in een transportbench gedumpt heeft in de buurt van discotheek Ikon in Antwerpen.
  [naar artikel]
 34. Nederlander (63) in Vietnam vast voor moord op zijn vrouw: “Te veel met haar telefoon bezig” (04/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Vietnam is een 63-jarige Nederlander opgepakt op verdenking van moord op zijn vrouw, zo melden lokale media in het land. Aanleiding voor de moord was volgens hen het veelvuldige telefoongebruik van zijn echtgenote. Nadat ze haar gsm tijdens een etentje niet wilde neerleggen, sloegen de stoppen door bij de Nederlander. Hij zou haar hebben doodgestoken met twee messen.
  [naar artikel]
 35. Nederlander Arvid de Kleijn wint Antwerpse Havenpijl (06/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 23-jarige Arvid de Kleijn (Baby Dump) heeft zondag in Merksem de Antwerpse Havenpijl gewonnen. De Nederlander haalde het in een sprint met vijf van de Brit Harry Tanfield. Arjen Livyns werd derde.
  [naar artikel]
 36. Verdachten van moord op Nederlandse IKON-journalisten na 40 jaar opgepakt in El Salvador (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In El Salvador zijn voor het eerst verdachten opgepakt voor de moord op vier Nederlandse IKON-journalisten in 1982. Het zijn volgens tv-programma ‘Zembla’ de hoogbejaarde oud-minister van Defensie Guillermo Garcia en kolonel Francisco Antonio Morán, oud-directeur van een speciale politiedienst, zo bericht de Nederlandse openbare omroep NOS zondag.
  [naar artikel]
 37. Nederlander Clasie (ex-Club Brugge) keert terug naar Feyenoord (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jordy Clasie voetbalt komend seizoen weer in De Kuip. Feyenoord huurt de middenvelder voor een seizoen van Southampton, zo maakte de Rotterdamse club woensdag bekend. De 27-jarige Nederlander kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Club Brugge.
  [naar artikel]
 38. Doodgestoken Neerpeltenaar (28) was net vader geworden (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In café L'Estrade in Mol is zaterdagnacht de 28-jarige Johnny Hensen uit Neerpelt doodgestoken tijdens een ruzie. Het slachtoffer raakte
  [naar artikel]
 39. Antwerpse Nederlander spil van fraude met paardenvlees (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Europol heeft een internationale fraude met paardenvlees vanuit Spanje opgerold. Spilfiguur Jan Fasen (67), een Antwerpse Nederlander, werd in ons land opgepakt. De vleeshandelaar blijkt een hardleerse sjoemelaar. Eerder was hij al tweemaal betrokken bij grootschalige fraude-systemen met paardenvlees, dat niet altijd voor consumptie geschikt was.
  [naar artikel]
 40. Ontploffing aan Antwerpse nachtclub waar vorige week dodelijk steekincident plaatsvond (25/09/2023 - VRT NWS)
  Het heeft afgelopen nacht gebrand bij nachtclub Ikon, vlakbij het Straatsburgdok. Door een ontploffing geraakte de voordeur van de discotheek beschadigd. Politie en ontmijningsdienst Dovo kwamen ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 41. Man doodgestoken na ruzie in Brusselse prostitutiebuurt (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel is een man doodgestoken na een ruzie in de Alhambrawijk, een buurt die berucht is voor illegale straatprostitutie. Dat meldt Het
  [naar artikel]
 42. Vluchteling (18) uit Jungle van Calais doodgestoken op straat in Londen (10/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een tiener die in Londen werd doodgestoken is geïdentificeerd. Het gaat om een voormalige Afghaanse tienervluchteling die in het
  [naar artikel]
 43. Vluchteling (18) uit Jungle van Calais doodgestoken op straat in Londen (10/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een tiener die in Londen werd doodgestoken is geïdentificeerd. Het gaat om een voormalige Afghaanse tienervluchteling die in het
  [naar artikel]
 44. Man (25) doodgestoken in Mons (05/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  In Mons, in de provincie Henegouwen, is vrijdagnamiddag een 25-jarige man doodgestoken. Dat bevestigt het parket zaterdag.
  [naar artikel]
 45. Man (25) doodgestoken in Mons (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Mons, in de provincie Henegouwen, is vrijdagnamiddag een 25-jarige man doodgestoken. Dat bevestigt het parket zaterdag.
  [naar artikel]
 46. Antwerpse politie vat Nederlander die allicht aanslag wilde plegen op woning in Wilrijk (02/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Wilrijk heeft de lokale politie donderdagochtend wellicht een aanslag op een woning kunnen verijdelen. Een jonge Nederlander werd betrapt toen hij een spandoek aan de woning aan het ophangen was en in zijn buurt vond de politie een vuurwapen. Er is even later ook nog een tweede Nederlandse verdachte opgepakt.
  [naar artikel]
 47. Antwerpse politie vat Nederlander die allicht aanslag wilde plegen op woning in Wilrijk (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  In het Antwerpse district Wilrijk heeft de lokale politie donderdagochtend wellicht een aanslag op een woning kunnen verijdelen. Een jonge Nederlander werd betrapt toen hij een spandoek aan de woning aan het ophangen was en in zijn buurt vond de politie een vuurwapen. Er is even later ook nog een tweede Nederlandse verdachte opgepakt.
  [naar artikel]
 48. Aangespoelde bruinvis in Nederland blijkt doodgestoken te zijn (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een bruinvis die begin januari aanspoelde op het strand van het Nederlandse Wijk aan Zee (Noord-Holland) is doodgestoken. Dat is de conclusie na...
  [naar artikel]
 49. Lille-speler testte twee dagen voor Brugse Metten positief op coronavirus: “Club was op de hoogte” (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na Renato Sanches, Jonathan Bamba en Jonathan Ikoné heeft bij Lille ook de 19-jarige aanvaller Fadiga Ouattara positief getest op het coronavirus....
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy