De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wanneer ‘petrolheads’ en ‘fietsende bobo’s’ elkaar vinden op een brug

De Standaard

18/09/2023 - 05:08

Het mobiliteitsdebat in de hoofdstad verloopt grimmig. Op een brug tussen Brussel en Molenbeek zoeken voor- en tegenstanders van circulatieplannen naar gemeenschappelijke grond. ‘Het verzet gaat niet over auto’s, maar over andere dingen.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 2. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 3. RECENSIE. ‘God’s Favorite Idiot’: “Veel verbale diarree met weinig hilariteit” (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Melissa McCarthy is één van die actrices die uitblinken in flauwe moppen op een niet zo ellendige manier laten landen. De ‘Spy’-actrice beschikt namelijk over zo’n ontwapenende persoonlijkheid, dat haar veel kan vergeven worden. En toch, wanneer ze de handen in elkaar slaat met haar echtgenoot, schrijver en regisseur Ben Falcone, is zelfs de beste wil van de wereld niet genoeg om haar nog grappig te vinden. Of ‘God’s Favorite Idiot’, hun nieuwste samenwerking op Netflix over een man die gekozen wordt door God om de apocalyps af te wenden, dat tij kan keren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 4. “Zo zit er toch wat ‘Thuis’ in ‘Familie’”: Gerben en Arno schudden soapdecors door elkaar in ‘Security Checkers’ (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Oke, Gerben, gedraag je normaal”, zegt Arno The Kid tegen Gerben Tuerlinckx. In een nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’ proberen de twee namelijk binnen te dringen op de set van ‘Thuis’. “Wij zouden voor ons programma graag de beveiliging van de ‘Familie’-studio’s op de proef stellen”, vertelt Gerben aan een ‘Thuis’-medewerker. “Daarom zou het leuk zijn om een decorstuk van ‘Thuis’ in het decor van ‘Familie’ te kunnen integreren.” Wanneer de medewerker instemt, gaat het duo op zoek naar een fijn voorwerp om mee te nemen. Een fles wijn misschien?
  [naar artikel]
 5. Van ‘In de gloria’ tot ‘Ted Lasso’: dit zijn toptitels voor de fans van ‘Nonkels’ (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kan u de kolder van ‘Nonkels’ op Play4 en Streamz goed smaken en hebt u honger naar nog meer excentrieke figuren, disfunctionele bloedverwanten en van de pot gerukte humor? Dan hebben wij in onze Kijkgids een handvol aanbevelingen voor u die u minstens even ‘sarmant’ zult vinden. Van ‘Arrested Development’ op Netflix tot ‘In de gloria’ op Streamz, dit zijn enkele toptitels voor ‘Nonkels’-fans! <3 <3 <3
  [naar artikel]
 6. STREAMINGTIP. ‘The Snow Girl’: waar is Amaya? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘La Casa de Papel’, ‘Élite’, ‘Las Chicas del Cable’, ‘Sky Rojo’, ‘Valeria’, ... Spaanse reeksen van allerlei slag doen het de laatste jaren prima op Netflix. Met het spannende, zesdelige epos ‘The Snow Girl’ komt er nog een extra titel bij op dat lijstje.
  [naar artikel]
 7. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 8. Is het nu ‘tot’ of ‘op’ 15 juli: mag jouw belastingaangifte vandaag nog ingediend worden? (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verwarring over tot wanneer je je Tax-on-Webaangifte digitaal mag doorsturen, want op de website van de FOF Financiën wordt gespeeld met ‘tot’ en ‘op’ 15 juli. Wat is het nu, woordvoerder Francis Adyns? En vooral: wat gebeurt er als we ietsiepietsie te laat op die doorstuurknop duwen?
  [naar artikel]
 9. 7 vragen over de ‘vuile bom’ die Oekraïne welles nietes produceert (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) zelf gevraagd om te onderzoeken of het land werkt aan een zogenoemde ‘vuile bom’, zoals de Russische defensieminister Sergej Sjojgoe beweert. Wat is het verschil tussen een ‘vuile bom’ en een ‘kernbom’? Hoeveel schade kan zo’n ‘vuile bom’ aanrichten en wanneer werd zo’n bom voor het laatst gebruikt in een gewapend conflict? Oud-kolonel Roger Housen legt uit.
  [naar artikel]
 10. Christophe en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vieren hun ‘echtscheidingsfeest’ (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begon allemaal met een groot feest, en zo wilden ze het ook afsluiten. Christophe Ramont en Nick Laenen, die in ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gekoppeld werden maar aan het einde van het seizoen besloten om uit elkaar te gaan, hebben hun avontuur afgelopen weekend gevierd met een groot ‘echtscheidingsfeest’. In het bijzijn van hun familie, vrienden én een aantal ‘Blind Getrouwd’-collega’s.
  [naar artikel]
 11. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  &lsquo;Doei&rsquo; in plaats van &lsquo;dag&rsquo;, &lsquo;etui&rsquo; in plaats van &lsquo;pennenzak&rsquo;, &lsquo;trek&rsquo; in plaats van &lsquo;honger&rsquo;. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 12. ‘The Crown’ alweer in opspraak: Lady Di in doodskist een brug te ver (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  In ‘The Crown’ zou een scène zitten waarbij Lady Di opgebaard ligt in een open kist. En dat vinden velen een brug te ver. Het gaat niet om beelden die in het meest recente seizoen zitten, maar al om een scène die is opgenomen voor de afsluitende jaargang.
  [naar artikel]
 13. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 14. Vijfde en laatste seizoen van ‘Fargo’ verschijnt dit najaar op het scherm (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het vijfde seizoen van de serie ‘Fargo’ is vanaf 21 november te zien. De reeks gaat dan van start op de Amerikaanse tv-zender ‘FX’ en streamingdienst ‘Hulu’. Het is niet duidelijk wanneer België volgt. Eerdere seizoenen zijn te zien via ‘Prime Video’.
  [naar artikel]
 15. Wie wint ‘De Grote PodCasting’? Stem hier op jouw topfavoriet (13/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  ‘Willy en Briek’, ‘Voor de eer’, ‘Léon, in het spoor van de brigade’, ‘Clueless’ of ‘De Hersen Hacker’: wie wordt de winnaar van ‘De Grote PodCasting’? Uit een bonte bende heeft onze vakjury deze vijf bijzondere podcasttalenten gekozen. En jij bepaalt mee wie wint.
  [naar artikel]
 16. Na kritiek William Boeva: ‘Wanneer mensen met een beperking opduiken op het scherm, is dat toch vaak als ‘zero’ of als ‘hero’’ (14/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Dit nummer uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 18. Hebben Jana en Christiaan de volgende stap gezet in ‘Blind getrouwd’? (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  (Spoiler alert!) ‘’t Is gebeurd!’, zou Erik Van Looy zeggen. De vier trefwoorden bij Jana en Christiaan in ‘Blind getrouwd’: ‘vrucht’, ‘geproefd’, ‘lotto’ en ‘winnen’. Een feestje voor Christiaan, al stelde het duo even later hun relatie ook in vraag. Tegelijkertijd gaat het bij Joren en Lien van kwaad naar erger en beginnen ‘slakjes’ Florence en Jiri zowaar voorzichtig te flirten.
  [naar artikel]
 19. Surreëel avontuur ‘Clash: Artifacts of Chaos’ is een ‘punkfantasie’ (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof je nog niet genoeg had gesakkerd op ‘Elden Ring’ en ‘Wo Long: Fallen Dynasty’ komt nu ook ‘Clash: Artifacts of Chaos’ om de hoek kijken, een nieuwe ridicuul moeilijke game van de Chileense studio Ace Team. De Chileense makers zien er eerder een mix van ‘Dark Souls’ en ‘God of War’ in. Met een visuele stijl die ze zelf ‘punk fantasy’ noemen.
  [naar artikel]
 20. Disneyfilm ‘Encanto’ komt met grootste hit sinds ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Disneyfilm ‘Encanto’ heeft een grote hit te pakken. Het liedje ‘We Don't Talk About Bruno’ is het populairste Disneylied sinds de uurwurm ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’, en staat zelfs in de internationale hitlijsten.
  [naar artikel]
 21. Oorspronkelijke lijst van hitgame ‘Wordle’ had woorden als ‘ZIZEL’ en ‘CRUSY’ (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de eerste versies van hitgame ‘Wordle’ had een woordenlijst die een pak langer was en vreemde Engelse termen bevatte als ‘yorps’, ‘zizel’ en ‘crusy’. Dat vertelde ontwikkelaar Josh Wardle tijdens een presentatie op de Game Developer Conference (GDC) in San Fransisco.
  [naar artikel]
 22. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 23. ‘Bestie’ is tienerwoord van het jaar: ‘Ouders moeten van tienertaal afblijven’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 24. Zet u schrap: Thor ‘The Mountain’ Bjornsson vs Eddie ‘The Beast’ Hall in ‘The Heaviest Boxing Match in History’ (en nu... bespuwen ze elkaar al) (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk. Zaterdag in Dubai: de langverwachte bokskamp tussen de IJslander Thor Bjornsson (33), alias ‘The Mountain’ uit de hitserie ‘Game of Thrones’, en de Brit Eddie Hall (34). Gezworen aartsvijanden nadat ze elkaar jarenlang de loef afstaken in de competitie om ‘World’s Strongest Man’. Dat bleek eerder deze week nog maar eens toen elkaar voor het eerst in het gezicht keken nadat de kamp aangekondigd werd in november 2020. En de twee vonden er niet beter op dan elkaar te... bespuwen. Hall: “Bjornsson lijkt tegenwoordig op een opgewarmde magere hond.”
  [naar artikel]
 25. Zet U schrap: Thor ‘The Mountain’ Bjornsson vs Eddie ‘The Beast’ Hall in ‘The Heaviest Boxing Match in History’ (en nu... bespuwen ze elkaar al) (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk. Zaterdag in Dubai: de langverwachte bokskamp tussen de IJslander Thor Bjornsson (33), alias ‘The Mountain’ uit de hitserie ‘Game of Thrones’, en de Brit Eddie Hall (34). Gezworen aartsvijanden nadat ze elkaar jarenlang de loef afstaken in de competitie om ‘World’s Strongest Man’. Dat bleek eerder deze week nog maar eens toen elkaar voor het eerst in het gezicht keken nadat de kamp aangekondigd werd in november 2020. En de twee vonden er niet beter op dan elkaar te... bespuwen. Hall: “Bjornsson lijkt tegenwoordig op een opgewarmde magere hond.”
  [naar artikel]
 26. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 27. ‘Ik zeg hem vaak: ‘Let op dat ze je niet arrogant vinden!’’ – ‘Maar ik ben gewoon goed in wat ik doe’ (24/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 28. ‘Ik zeg hem vaak: ‘Let op dat ze je niet arrogant vinden!’’ – ‘Maar ik ben gewoon goed in wat ik doe’ (24/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 29. ‘Ik zeg hem vaak: ‘Let op dat ze je niet arrogant vinden!’’ – ‘Maar ik ben gewoon goed in wat ik doe’ (24/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 30. RECENSIE. ‘Anatomy of a Scandal’: “Wie heeft de xtc-bollen in dit script verstopt?” (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat hebben ‘House of Cards’, ‘Big Little Lies’ en ‘Succession’ met elkaar gemeen? Naast het feit dat ze gecombineerd een karrenvracht aan tv-prijzen hebben gewonnen, hebben enkele drijvende krachten achter deze reeksen nu de handen zelf in elkaar geslagen voor een gloednieuwe psychologische thriller met grensoverschrijdend gedrag als centraal thema. In ’Anatomy of a Scandal’ komt een Britse politicus namelijk in nauwe schoentjes terecht wanneer hij beschuldigd wordt van verkrachting. Of u zich schrap moet zetten voor dé Netflix-klapper van het jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 31. ‘Bestie’ verslaat ‘sheesh’ en ‘drip’ als tienerwoord van het jaar: ‘Jongeren willen zich afzetten tegen andere generaties’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 32. Ryan Reynolds speelt vierjarige volwassene in ‘Free Guy’ (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wat gebeurt er wanneer een videogamepersonage verliefd wordt? Dat kom je te weten in de Disney-actiekomedie ‘Free Guy’ met Ryan Reynolds. Voor de fans van ‘Groundhog Day’ en ‘The Truman Show’.
  [naar artikel]
 33. RECENSIE. ‘Outer Range’: “Wanneer cowboys zich een hoedje schrikken” (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie van ‘Yellowstone’ met Kevin Costner genoot, kan dezer dagen z’n gading vinden in ‘Outer Range’ met Josh Brolin. Want daarin moet een veeboer eveneens knokken om z’n land te behouden. Alleen wordt dat land ontsierd door een gigantisch gapend gat dat mysterieuze krachten huisvest en beter zo lang mogelijk voor de buitenwereld verborgen blijft. Of u dit spannende, bovennatuurlijke westernklompje op Prime Video meteen moet opgraven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 34. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]
 35. Na ‘Huis gemaakt’: VTM lanceert gloednieuw vastgoedprogramma ‘Miljoenenhuizen’ (03/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vastgoed is booming business, ook op tv. Na ‘Huizenjagers’, ‘Blind Gekocht’, ‘Huis Gemaakt’, ‘Ons Huis/Nieuw Huis’ voegt VTM met ‘Miljoenenhuizen’ nog een programma toe aan dat rijtje.
  [naar artikel]
 36. QUIZ. ‘Lekschelpen’ en ‘geitenkeutels’: welke ‘snoepen van de bomma’ ken jij nog? (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Snoepverkoper Cyriel (90) hangt zijn snoepschep na liefst 75 marktjaren aan de haak. In zijn beginjaren bestelden zijn klanten nog ongegeneerd een half pond ‘maskesvlees’, de durvers vroegen ‘nonnenbillen’. Hoeveel ouderwetse bezen ken jij nog? Doe hier onze ‘snoeptest’.
  [naar artikel]
 37. Sekswerkers over hun beroep: ‘Wij zijn sociaal werkers met een seksueel kantje’ (15/01/2022 - De Morgen)
  In een reeks op Canvas vertellen sekswerkers honderduit over hun beroep. Doen ze het uit nieuwsgierigheid, of uit geldgebrek? Vinden ze het echt leuk, of is het ‘van moeten’? ‘In elke man is wel iets aantrekkelijks te vinden.’
  [naar artikel]
 38. ‘Mijn oudste klant liep tegen de 80. Daar moest ik mentaal wel een knop voor omdraaien’: sekswerkers getuigen (15/01/2022 - De Morgen)
  In een reeks op Canvas vertellen sekswerkers honderduit over hun beroep. Doen ze het uit nieuwsgierigheid, of uit geldgebrek? Vinden ze het echt leuk, of is het ‘van moeten’? ‘In elke man is wel iets aantrekkelijks te vinden.’
  [naar artikel]
 39. Historische Belgische brug brandt af in centrum Rome (04/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Italiaanse hoofdstad Rome is zaterdagavond de Ponte dell’Industria deels afgebrand en ingestort. Het bouwwerk heeft een link met ons land: de ‘IJzeren brug’ werd in de negentiende eeuw door een Belgisch bedrijf gebouwd. De burgemeester van Rome Virginia Raggi noemde de brand ‘hartverscheurend’.
  [naar artikel]
 40. ‘Uit elkaar na 17 jaar’ of ‘nog nooit een relatie gehad’: maak kennis met de deelnemers van ‘Blind getrouwd’ (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jong, kinderloos en op zoek naar de liefde. Dat is wat alle kandidaten van het zevende seizoen van ‘Blind getrouwd’ met elkaar gemeen hebben. Al liggen hun relatieverledens wel ver uit elkaar. Zo heeft de ene nog nooit een relatie gehad, daar de andere 17 jaar lang met dezelfde persoon lief en leed deelde.
  [naar artikel]
 41. Hoe ‘een linkse trut' en ‘een rechtse zak’ smoorverliefd op elkaar worden: dit zijn de eerste beelden van ‘Billie vs Benjamin’ (03/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Streamz heeft de eerste beelden gelost van het comedy-drama ‘Billie vs Benjamin’, een nieuwe reeks van de makers van ‘Studio Tarara’ en Safety First’. Centraal staan het linkse meisje Billie en de rechtse jongen Benjamin die halsoverkop verliefd worden op elkaar.
  [naar artikel]
 42. Publiek ‘Tien Om Te Zien’ gaat uit de bol op ‘Rendez-Vous’ van Metejoor (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Metejoor rijft de hits aan elkaar. Na zijn ‘Blij Om Jou Te Zien’ en ‘1 Op Een Miljoen’ heeft hij nu ook een hit te pakken met de Nederlandse Emma Heesters. ‘Rendez-Vous’ werd door het publiek van ‘Tien Om Te Zien live’ woord voor woord meegezongen. Woensdag 1 september kan je het herbeleven bij VTM, maar geniet alvast van deze preview van hun optreden.
  [naar artikel]
 43. Nu ‘Neighbours’ na 37 jaar wordt stopgezet: moeten ‘Thuis’ en ‘Familie’ zich ook zorgen maken? (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische serie ‘Neighbours’ oftewel ‘Buren’ wordt deze zomer na 37 seizoenen stopgezet. Een lot dat ook dreigt voor de alom gekende Britse soap ‘Eastenders’, die eveneens met alsmaar dalende kijkcijfers te maken krijgt. Het einde van twee zogenaamde ‘oersoaps’, en dus beginnen sommige Vlaamse tv-kijkers zich ook zorgen te maken. Wat heeft ‘Buren’ de das omgedaan? En kan zo’n doemscenario zich ook bij ‘Thuis’ en ‘Familie’ voordoen? Wij vroegen het aan de producers van beide programma’s.
  [naar artikel]
 44. Marvel lanceert trailer van ‘Moon Knight’: “Donkerste serie tot nu toe” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘WandaVision’, ‘Falcon & The Winter Soldier’, ‘Loki’ en ‘Hawkeye’ is er alweer een nieuwe Marvelserie op komst bij Disney+. ‘Moon Knight’ zal volgens de makers van het programma echter een volledige stijlbreuk worden met wat we van die reeksen gewend zijn.
  [naar artikel]
 45. Overheid houdt informatie onterecht geheim voor burgers (26/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Federale, Vlaamse en lokale overheden weigeren regelmatig om bestuursdocumenten die in de regel openbaar zijn, aan burgers of bedrijven vrij te geven. Dat melden ‘De Tijd’ en ‘Apache’, na een onderzoek samen met ‘Le Monde’, ‘Follow The Money’ en ‘Die Welt’. Toezichthouders geven klagers in de grote meerderheid van de gevallen gelijk wanneer die zich niet bij een beslissing van een overheid neerleggen.
  [naar artikel]
 46. KIJK. Aster Nzeyimana toont blik achter de schermen bij opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’ (19/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Aster Nzeyimana (29) is volop bezig met de opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’, zijn eerste entertainmentprogramma voor VTM. Op Instagram deelt hij een video van hoe dat er op televisie zal uitzien. De presentator draagt een zwart pak met witte vlekken en krijgt na zijn presentatie een luid applaus van het publiek. Met co-host An Lemmens heeft hij zelfs al ‘een koppelnaam’. Ze noemen elkaar liefkozend ‘Team Anster’. Wanneer het negende seizoen van ‘The Voice’ op televisie zal te zien zijn, is nog niet geweten.
  [naar artikel]
 47. Een combinatie van ‘De Mol’ en ‘Klopjacht’: Netflix introduceert nieuw spelprogramma ‘Run for the Money’ (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix komt met trailer van gloednieuw Japans spelprogramma ‘Run for the Money’. Het is een uitvergrote versie van het kinderspel ‘tikkertje’, waarbij bekende Japanners op de vlucht slaan voor een groep gemaskerde ‘hunters’.
  [naar artikel]
 48. Alle vragen over autodelen beantwoord: vanaf wanneer is het voordeliger? Welke systemen zijn er? (12/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  In het straatbeeld duiken steeds meer Cambio’s, Poppy’s en andere deelauto’s op. Maar tot hoeveel kilometers doe je er voordeel mee? En wat is het verschil tussen ‘free floating’ en ‘round trip’?
  [naar artikel]
 49. An Swartenbroekx woont in Spanje: “‘Bieke’ is de ‘Marc Coucke’ van ‘F.C. De Kampioenen’” (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al wie ‘F.C. De Kampioenen’ een warm hart toedraagt, zal glunderen wanneer ze deze hereniging zien. An Swartenbroekx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) zijn weer heel even bij elkaar, voor de boekvoorstelling van ‘Duupje 3'. ‘Duupje’ is het kinderboekengfiguurtje dat An’s vader René Swartenbroekx in de jaren tachtig creëerde. Vorig jaar blies An het figuurtje opnieuw leven in. Showbits-reporter Jarne ging haar alvast feliciteren met haar nieuwe boek. An woont ondertussen in Spanje, waardoor ze Herman niet meer zo vaak ziet. “Eigenlijk is An de ‘Marc Coucke’ van ‘De Kampioenen’”, grapt Herman. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy