De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Drugscommisaris Ine Van Wymersch: ‘Zeg niet langer partydrugs. Alsof drugs bij een goed feestje horen’

De Standaard

18/09/2023 - 05:08

Drugscommissaris Ine Van Wymersch wil na elk tv-programma waarin drugs een rol spelen, een verwijzing naar de Druglijn zien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zeg niet langer ‘partydrugs’ en een verwijzing naar de Druglijn na programma’s: drugscommissaris Ine Van Wymersch wil af van banalisering drugs (18/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  Naar analogie met de verwijzingen naar de zelfmoordlijn wil drugscommissaris Ine Van Wymersch na televisieprogramma’s waarin drugs een rol spelen verwijzen naar de Druglijn. “De verantwoordelijkheid van de war on drugs ligt niet alleen bij politie en justitie.”
  [naar artikel]
 2. “Drugs in serie? Verwijs naar hulplijn”, vraagt drugscommissaris Ine Van Wymersch (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Naar analogie met de verwijzingen naar de zelfmoordlijn wil drugscommissaris Ine Van Wymersch na televisieprogramma’s waarin drugs een rol spelen verwijzen naar de Druglijn. “De verantwoordelijkheid van de war on drugs ligt niet alleen bij politie en justitie.”
  [naar artikel]
 3. Bingedrinken is groter gevaar dan partydrugs (29/09/2023 - De Standaard)
  In het uitgaansleven worden illegale drugs veiliger gebruikt dan alcohol. Vooral jongeren verkiezen bingedrinken boven partydrugs. Dat blijkt uit een onderzoek van het Vlaams expertisecentrum voor Alcohol en Drugs (VAD).
  [naar artikel]
 4. Drugscommissaris Ine Van Wymersch doet oproep aan tv-makers: “Verantwoordelijkheid ligt niet alleen bij politie en justitie” (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Naar analogie met de verwijzingen naar de zelfmoordlijn wil drugscommissaris Ine Van Wymersch na televisieprogramma’s waarin drugs een rol spelen verwijzen naar de Druglijn. “De verantwoordelijkheid van de war on drugs ligt niet alleen bij politie en justitie.”
  [naar artikel]
 5. Nationale drugscommissaris Ine Van Wymersch: ‘Wie een joint rookt, financiert een criminele organisatie’ (05/08/2023 - De Tijd)
  04:00 Haar kinderen vroegen: ‘Waarom vind je dat jij dit moet doen?’ Wellicht was haar antwoord afdoend, want op 24 april werd Ine Van Wymersch officieel onze eerste nationale drugscommissaris. ‘Als ik impa...
  [naar artikel]
 6. OPROEP. Heb jij ervaring met partydrugs? Vertel er ons anoniem over (24/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Momenteel verkeert het festivalseizoen in volle glorie. Voor sommige mensen zijn pilletjes op de weide even vanzelfsprekend als pintjes. Gebruik jij wel eens partydrugs om te feesten en zo ja, welke dan? NINA wil er graag over horen, volledig anoniem en vrijblijvend uiteraard.
  [naar artikel]
 7. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]
 8. Procureur Ine Van Wymersch: 'De dood went niet, ze krijgt wel een plek' (19/02/2022 - Knack)
  Soms moet procureur Ine Van Wymersch zichzelf uitlaten. Wandelen om de boosheid of frustratie te temperen. En het geweld in haar job een plaats te geven. 'De grens tussen goed en slecht in de mens is heel flou.'
  [naar artikel]
 9. Flo Windey heeft het over drugs in nieuw seizoen van ‘faqda’ (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Flo Windey (27) gaat in de nieuwe reeks van ‘faqda’ op zoek naar antwoorden die zij en haar generatiegenoten zich stellen over drugs. Zo wordt in de driedelige reeks gevraagd waarom we niet praten over drugs, of we drugs verkeerd gebruiken en of het tijd is voor verandering.
  [naar artikel]
 10. ‘Ik kan er niet goed tegen als mensen zeggen: ‘Ik heb Mexico gedaan’, alsof ze ermee klaar zijn’ (04/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Washington keurt verzoek van Turkije goed om naam voortaan als ‘Türkiye’ te spellen en niet langer als ‘Turkey’ (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is donderdag ingegaan op de Turkse vraag om het land voortaan ‘Türkiye’ te noemen. In officiële documenten over Turkije zal Washington het vanaf nu over ‘Türkiye’ hebben, en niet langer ‘Turkey’ gebruiken. Ankara is al langer boos over cartoons en andere verwijzingen die het land in verband brengen met kalkoenen - 'turkey' is het Engelse woord voor kalkoen.
  [naar artikel]
 12. Zeven arrestaties na feestje met drugs in Wellen (14/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Kanton Borgloon pakte voorbije zaterdagochtend zeven personen op die aanwezig waren op een feestje waarbij verschillende soorten drugs werden aangetroffen.
  [naar artikel]
 13. Erotisch masseuse Alexandra (46) brengt eerste boek uit, en dat doet ze met een doel: “Werken in deze branche kan ook zónder drank, drugs en prostitutie” (08/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alexandra Moreels (46) werkt al meer dan 10 jaar in de erotische sector en geeft ‘massages met hoogtepunt’ in Bekkevoort. Onlangs bracht ze haar eerste boek uit: ‘Ondraaglijk lichte zeden’, haar levensverhaal. Een moeilijke jeugd en een moeder in de sector geven haar de kracht om te tonen hoe het wél goed kan in haar branche, waarin je mentaal sterk moet staan. “Een man wou niet bijbetalen, omdat ‘het’ niet gelukt was. Alsof je niet voor een brood moet betalen als je het niet opeet.”
  [naar artikel]
 14. Procureur des Konings Ine Wymersch klaagt werkomstandigheden aan: 'Welkom in Absurdistan' (03/04/2019 - Knack)
  Het Openbaar Ministerie van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde is gevestigd in - u leest het goed - het OCMW-gebouw van Asse. Verdachten kunnen er bij gebrek aan cellen niet worden opgesloten. Toch is de kersverse procureur des Konings Ine Van Wymersch blij met haar benoeming. 'Wij nemen onze verantwoordelijkheid op, ook als de politiek dat niet doet.'
  [naar artikel]
 15. Vera confronteert Dimitri in ‘Big Brother’: “Lijkt alsof je niet echt geïnteresseerd bent in mij” (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat opnieuw minder goed tussen Dimitri en Vera in ‘Big Brother’. Begin deze week liep het al eens fout toen Dimitri Vera op de vijfde plaats zette in de populariteitsranking. Ondertussen krijgt Vera steeds vaker het gevoel dat Dimitri niet langer geïnteresseerd is in haar.
  [naar artikel]
 16. Steeds meer mensen nemen kleine dosis drugs in ‘om welzijn te verbeteren’ (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Uit de Global Drug Survey van 2021 is gebleken dat - vergeleken met de voorgaande zes jaar - er een opwaartse trend is bij het gebruik van kleine dosissen psychedelische drugs. Die werden genomen ‘om het welzijn te bevorderen’. Vooral tijdens de pandemie blijkt er een stijging in gebruik, aangezien gewone hulp soms langer uitbleef.
  [naar artikel]
 17. Topmagistrate Ine Van Wymersch: “Ik weet niet meer wat ik aan jongeren moet vragen om te weten of het goed met hen gaat” (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als ze gaat joggen, onthoudt ze persoonsbeschrijvingen van verdachte sujetten. In de bank begint ze spontaan over de toegenomen oplichting online. En in tijden van corona maakt topmagistrate Ine Van Wymersch zich ook na de uren zorgen over de problemen van veel jongeren. “Ik kan niet aan de zijlijn blijven staan”, zegt ze in De Morgen.
  [naar artikel]
 18. Procureur Ine Van Wymersch over het vervolgingsbeleid na nieuwe coronamaatregelen: “We zijn de Gestapo niet” (18/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Stiekem toch met je kinderen naar een gesloten speeltuin blijven gaan? Verwacht maar een GAS-boete. Stiekem toch je café openhouden, ondanks een eerdere betrapping? Een stevige boete en vervolging. Ook stiekem thuis een feestje organiseren, is voortaan een probleem voor huis-dj én vrienden. Het Belgische gerecht maant meer dan ooit aan tot maximale burgerzin en solidariteit. “We focussen op een kleine minderheid die de maatregelen niet naleeft en daardoor een grote groep in gevaar brengt”, zegt procureur en nationaal aanspreekpunt Ine Van Wymersch (38).
  [naar artikel]
 19. Van jongste procureur van België tot drugscommissaris: wie is Ine Van Wymersch? (17/02/2023 - VRT NWS)
  Juriste Ine Van Wymersch wordt de nationale drugscommissaris. Zij zal de komende jaren de inspanningen tegen de drugscriminaliteit moeten coördineren. Ze staat in België vooral bekend als woordvoerder van het Brussels parket tijdens de aanslagen in Brussel. Wie is Ine Van Wymersch? Een portret.
  [naar artikel]
 20. Maken psychedelica ons spiritueler? ‘Het was alsof ik de zon voor het eerst zag’ (03/06/2023 - De Standaard)
  De mens is ‘ongeneeslijk religieus’, en dus zal hij het ook in ontkerkelijkte tijden hogerop zoeken. Of in een psychedelicum. ‘Het was alsof ik de bomen en de zon voor het eerst echt zag.’
  [naar artikel]
 21. Nationale drugscommissaris Ine Van Wymersch gestart met nieuwe job: “Ik wil bruggen bouwen tussen verschillende instanties” (24/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De nationale drugscommissaris Ine Van Wymersch (42) is maandag officieel gestart met haar nieuwe job. Van Wymersch heeft de belangrijke taak om de strijd tegen de drugscriminaliteit aan te pakken.
  [naar artikel]
 22. Wanneer de camera’s niet meer welkom waren: de ‘Zillion’-afterparty door de ogen van onze BV’s (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de première van de langverwachte film ‘Zillion’ volgde nog een spectaculaire afterparty in de Waagnatie in Antwerpen. Daar konden de aanwezigen na al die jaren nog eens een stevig feestje in ware Zillion-stijl meemaken. Na 1 uur ‘s nachts waren camera’s niet meer welkom, maar bekende Vlamingen gaven op sociale media toch nog een inkijk in hoe het feestje met slangen, dansers en veel vuurwerk eraan toe ging.
  [naar artikel]
 23. Tapkraan op het ene feestje, stapel drugs op het andere: politie legt twee lockdownfeestjes stil in Antwerpen (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft zaterdagavond 23 mensen betrapt toen die een feestje bouwden in een pand aan de Noorderlaan in Antwerpen, niet zo ver van het politiekantoor. Nog diezelfde nacht moest ook een tweede feestje stilgelegd worden, deze keer in de IJskelderstraat.
  [naar artikel]
 24. KIJK. Wanneer de camera’s niet meer welkom waren: de ‘Zillion’-afterparty door de ogen van onze BV’s (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de première van de langverwachte film ‘Zillion’ volgde nog een spectaculaire afterparty in de Waagnatie in Antwerpen. Daar konden de aanwezigen na al die jaren nog eens een stevig feestje in ware Zillion-stijl meemaken. Na 1 uur ‘s nachts waren camera’s niet meer welkom, maar bekende Vlamingen gaven op sociale media toch nog een inkijk in hoe het feestje met slangen, dansers en veel vuurwerk eraan toe ging.
  [naar artikel]
 25. Kobe Ilsen en Viktor Verhulst als DJ’s op Studio 100 ‘Rewind Party’: “Het wordt een dik feestje” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van Studio 100 kunnen de fans van het eerste uur op 3, 4 en 5 december genieten van een uniek optreden van Spring in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de Studio 100 ‘Rewind Party’. De DJ-sets tijdens dat feestje zullen verzorgd worden door ‘Ilsen & Verhulst’ en ‘Omdat Het Kan Soundsystem’.
  [naar artikel]
 26. “Er is gewoon geen manier om niét naar Ine Van Wymersch te luisteren” (23/03/2019 - De Morgen)
  Van woordvoerster van het Jaar tot jongste procureur van het land – en al meteen inzet van een relletje op Twitter: Ine Van Wymersch (38). “Ze is een halve flik, of zelfs bijna driekwart.”
  [naar artikel]
 27. Britney Spears laat nu ook op sociale media van zich horen: “Het spijt me dat ik deed alsof alles oké was” (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Britney Spears (39) is duidelijk niet langer van plan om haar gedachten voor zich te houden. Gisteren sprak ze zich in de rechtbank al uit over de bewindvoering van haar vader en nu laat de zangeres ook van zich horen op sociale media. In een zeer uitgebreide post excuseert Spears zich nu bij haar volgers. De afgelopen jaren deed ze namelijk alsof er niets aan de hand was, maar dat is duidelijk niet het geval.
  [naar artikel]
 28. Ine Van Wymersch wordt nieuwe nationale drugscommissaris (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ine Van Wymersch (42), procureur des Konings van het Openbaar Ministerie van Halle-Vilvoorde, wordt de nieuwe nationale drugscommissaris. Dat bevestigt het kabinet van premier Alexander De Croo (Open Vld). Van Wymersch wordt de sleutelfiguur in de strijd tegen drugshandel en drugscriminaliteit.
  [naar artikel]
 29. Ine Van Wymersch (42) wordt nieuwe nationale drugscommissaris (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ine Van Wymersch (42), procureur des Konings van het Openbaar Ministerie van Halle-Vilvoorde, wordt de nieuwe nationale drugscommissaris. Dat bevestigt het kabinet van premier Alexander De Croo (Open Vld). Van Wymersch wordt de sleutelfiguur in de strijd tegen drugshandel en drugscriminaliteit.
  [naar artikel]
 30. ‘Nu twijfel ik niet meer: het Bende van Nijvel-onderzoek is met opzet onklaar gemaakt’ (03/03/2022 - De Morgen)
  ‘‘Dit kan toch niet echt gebeurd zijn?’ vroeg mijn uitgever mij toen het boek af was. Dat heb ik tijdens het schrijven ook een paar keer gedacht. Tegelijk was het alsof het licht plots aanfloepte: aha, zo zat het dus.’ Voormalig Humo-journalist Hilde Geens (76) geeft in een nieuw boek een onthullende en onthutsende kijk op een stuk Belgische misdaadgeschiedenis dat tot vandaag onopgehelderd bleef: via de zaak-François, met de rijkswacht die in de jaren 70 zelf drugs begon te dealen, ontrafelt ze de Bende van Nijvel. ‘De schandalen binnen de rijkswacht hebben de rechtsstaat verziekt. Dat was de lont aan de Bende van Nijvel.’
  [naar artikel]
 31. De Bende van Nijvel ontrafeld: ‘Nu twijfel ik niet meer: het onderzoek is onklaar gemaakt’ (03/03/2022 - De Morgen)
  ‘‘Dit kan toch niet echt gebeurd zijn?’ vroeg mijn uitgever mij toen het boek af was. Dat heb ik tijdens het schrijven ook een paar keer gedacht. Tegelijk was het alsof het licht plots aanfloepte: aha, zo zat het dus.’ Voormalig Humo-journalist Hilde Geens (76) geeft in een nieuw boek een onthullende en onthutsende kijk op een stuk Belgische misdaadgeschiedenis dat tot vandaag onopgehelderd bleef: via de zaak-François, met de rijkswacht die in de jaren 70 zelf drugs begon te dealen, ontrafelt ze de Bende van Nijvel. ‘De schandalen binnen de rijkswacht hebben de rechtsstaat verziekt. Dat was de lont aan de Bende van Nijvel.’
  [naar artikel]
 32. Surreëel avontuur ‘Clash: Artifacts of Chaos’ is een ‘punkfantasie’ (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof je nog niet genoeg had gesakkerd op ‘Elden Ring’ en ‘Wo Long: Fallen Dynasty’ komt nu ook ‘Clash: Artifacts of Chaos’ om de hoek kijken, een nieuwe ridicuul moeilijke game van de Chileense studio Ace Team. De Chileense makers zien er eerder een mix van ‘Dark Souls’ en ‘God of War’ in. Met een visuele stijl die ze zelf ‘punk fantasy’ noemen.
  [naar artikel]
 33. ‘Drugstests op festivals garanderen geen veiligheid’ (31/07/2023 - De Standaard)
  Modus Vivendi is de enige plek in ons land waar je partydrugs kunt laten testen. ‘Als we een xtc-pil met een hoge dosis detecteren, vragen we of we die in beslag mogen nemen voor onderzoek. Maar we kunnen niemand verplichten’, zegt de directrice van het centrum, Catherine Van Huyck.
  [naar artikel]
 34. RECENSIE. ‘The Old Man’: “Hier en daar gaan al stemmen op dat dit de underdog van het streamingjaar is” (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het had geen haar gescheeld of ‘the Dude’ was niet langer onder ons geweest. Oscarwinnaar Jeff Bridges kreeg in 2020 te horen dat hij kanker had en kreeg bovenop z’n chemo ook een levensbedreigende dosis Covid-19 te slikken. De ‘The Big Lebowski’-ster dacht dat z’n laatste dagen geteld waren, maar wonder boven wonder staat ie er vandaag terug met voor het eerst in z’n leven een hoofdrol in een tv-reeks die bovendien serieus wat uithoudingsvermogen van de 72-jarige knar vraagt. Of ‘The Old Man’ op Disney+ een kolfje naar z’n hand is? En of u dat absoluut moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 35. “Het tussenschot in mijn neus was zo goed als weg”: voormalig ‘Familie’-acteur waagt na cocaïneverslaving zijn kans in ‘The Voice’ (20/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen tijd, ook muziek kan wonden helen. Acteur Bram Van Outryve (37) belandde na rollen in ‘Familie’ en ‘David’ door drugs in een sukkelstraatje, maar wil met een auditie in ‘The Voice’ tonen dat hij er terug staat. “Muziek is nu de enige drug in mijn leven.”
  [naar artikel]
 36. Vrouwenkoor Scala te horen in trailer van nieuwe Apple TV+-reeks ‘Silo’ (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het vrouwenkoor Scala, onder leiding van de broers Steven en Stijn Kolacny, doet het weer. Het koor is te horen in de trailer van de Apple TV+-reeks ‘Silo’. Het is wel niet de eerste keer dat het meisjeskoor te horen is in een buitenlandse productie. In het verleden werd de groep bijvoorbeeld ook al gevraagd voor de trailer van ‘Spencer’.
  [naar artikel]
 37. Deelwagens hebben vaker af te rekenen met agressie: “Alsof vandalen denken: ‘Dat bedrijf kan het wel missen’” (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een rode auto die respectloos door de straten van Brussel wordt geduwd. Dát had men bij het bedrijf Poppy niet voor ogen toen het deelsysteem in 2018 vol idealisme begon. “De vandalen lijken te denken dat agressie minder erg is omdat de wagen niet van een privépersoon is.” Of hoe ‘sharing’ niet altijd tot ‘caring’ leidt, want ook met drugs en wilde ritten hebben deelwagens af te rekenen. Wat te doen?
  [naar artikel]
 38. Nieuwe nationale drugscommissaris Ine Van Wymersch: ‘Integriteit van het land staat op het spel’ (17/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 39. Na emotionele getuigenis in de rechtbank laat Britney Spears nu ook op sociale media van zich horen: “Het spijt me dat ik deed alsof alles oké was” (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Britney Spears (39) is duidelijk niet langer van plan om haar gedachten voor zich te houden. Gisteren sprak ze zich in de rechtbank al uit over de bewindvoering van haar vader en nu laat de zangeres ook van zich horen op sociale media. In een zeer uitgebreide post excuseert Spears zich nu bij haar volgers. De afgelopen jaren deed ze namelijk alsof er niets aan de hand was, maar dat is duidelijk niet het geval.
  [naar artikel]
 40. ‘De Mol’-psychologe Sarah Van Pelt: “We proberen zo goed mogelijk te screenen, maar we zijn geen waarzeggers” (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Verrader’ Loïc Van Impe die het ‘valse spel’ van medeverrader Jamie-Lee Six niet aankan en de boel laat ontploffen in het VTM-spelprogramma ‘De Verraders’. En nu Mol Philippe Minguet, die halfweg zijn sabotagedaden in het PLAY4-programma ‘De Mol’ niet langer aankan en uit het spel stapt. Worden nu ook kandidaten ‘doetjes’ en ‘watjes’ of is er wat mis met de screening van kandidaten? TV-psycholoog Sarah Van Pelt legt uit. “We waren, gezien de corona-maatregelen, er fysiek niet bij tijdens de opnames.”
  [naar artikel]
 41. Narcos in Limburg: “Vandaag is 1 ton cocaïne een routineklus” (29/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Narcos’, ‘Breaking Bad’, ‘El Chapo’... series over drugs worden gretig bekeken op de Netflixen van deze wereld. En daar komt nu ‘Over Grenzen’ bij, een documentaire op Amazon Prime, met een hoofdrol voor... Limburg. Zuid-Amerikaanse drugs gaan via onze regio naar de rest van de wereld. “De markt van synthetische drugs in Limburg is intussen 1 miljard euro waard”, zegt Kris Vandepaer, hoofd van de federale gerechtelijke politie Limburg.
  [naar artikel]
 42. ‘We wisten al langer dat het niet goed ging tussen hen. Ze konden het goed verbergen, maar als kind vóél je zoiets’ (04/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. ‘Ouders van criminele kinderen straffen? Ik ben al jaren gestraft met onze zoon’ (15/06/2023 - De Standaard)
  Is het de schuld van ouders als hun kinderen drugs dealen, stelen of gewelddadig zijn? Feit is dat ministers Crevits en Demir eraan denken om hen ervoor te bestraffen. ‘Alsof er ouders zijn die hun kinderen bewust slecht opvoeden.’
  [naar artikel]
 44. ‘Eén feestje teveel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. ‘Eén feestje te veel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Drugs op basis van hoestsiroop en snoep ontdekt in Hoeselt (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft zondagochtend een auto gecontroleerd waarbij de inzittenden een soort siroopachtige drugs bij hadden in een fles. Het goed noemt men ‘Lean’, een drankje met codeïne en promethazine in dat een roes opwekt.
  [naar artikel]
 47. Stevig feestje tijdens ‘Vlaanderen zingt Hazes’ (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week is de Lotto Arena het decor van ‘Vlaanderen zingt Hazes’. Een alternatief voor de concerten van André Hazes die gepland stonden, maar die niet kon doorgaan door de burn-out van de zanger. Woensdagavond werd het alvast een stevig feestje.
  [naar artikel]
 48. Nieuwe coronamaatregelen zijn geen taboe meer (21/12/2021 - De Morgen)
  Nee, een lockdown zoals in Nederland komt er niet. Maar de opmars van de omikronvariant dwingt ons wel om extra maatregelen te nemen, zo valt te horen in de aanloop naar het Overlegcomité. ‘Een feestje in een slecht verluchte parochiezaal? Vergeet het.’
  [naar artikel]
 49. Arno postuum te horen in animatiefilm ‘Yuku en de Himalayabloem’ (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arno Hintjens, die in april op 72-jarige leeftijd overleed aan pancreaskanker, blijft niet enkel verder leven in z'n muziek. Zo zal de stem van de rocker komend najaar ook te horen zijn in de animatiefilm ‘Yuku en de Himalayabloem’. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy