De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Sensitieve intelligentie maakt een goede leider: “Ook Elon Musk heeft een aantal kenmerken”

Express

18/09/2023 - 12:52

Wat is goed leiderschap? Ann Baeke van de organisatie Natural Leadership merkte op dat enkel veel kennis niet genoeg is. Ze schreef een boek over sensitieve intelligentie bij leiders. Aan Business AM legt ze het concept uit. Beluister hier het volledige interview met Ann Baeke: De essentie: Naast IQ wordt ook emotionele intelligentie belangrijk. Samen […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Is Elon Musk het voorbeeld voor een goede leider, en over welke eigenschappen beschikt die? (13/12/2022 - Express)
  Om een leider te zijn, moet je over bepaalde kwaliteiten beschikken. Elon Musk, de CEO van onder meer Tesla en Twitter, is daarbij het beste voorbeeld. Maar wat heeft iemand nodig om een echte leider te zijn? “Elon Musk lijkt mij vooral een leider te zijn wiens sterktes vooral zitten in innovatie, het uitdagen van […]
  [naar artikel]
 2. Elon Musk vraagt opnieuw wetgeving voor artificiële intelligentie en wil dat er “pauze” in ontwikkeling komt (16/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Er is een reële dreiging dat digitale superintelligentie negatieve gevolgen heeft”, zei Elon Musk tijdens een technologieconferentie in Parijs. “Ik ben een voorstander van AI-wetgeving”, zei de eigenaar van Twitter, Tesla en SpaceX nogmaals.
  [naar artikel]
 3. Krijgen we met de hersenchip van Elon Musk een orgasme wanneer we willen? (07/02/2022 - Express)
  Techmiljardair Elon Musk heeft twee enorme ambities: Mars koloniseren en het menselijk bewustzijn samensmelten met artificiële intelligentie. Dat laatste zou bovendien een nieuwe seksuele revolutie kunnen ontketenen. Met Neuralink wil Elon Musk hersenchips implementeren in onze schedel, waardoor we een cognitieve laag toevoegen aan ons bewustzijn die leunt op artificiële intelligentie. Volgens Musk zal deze […]
  [naar artikel]
 4. Gaat Elon Musk de strijd aan met OpenAI? Tesla-eigenaar komt met eigen bedrijf rond artficiële intelligentie (13/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft officieel de oprichting aangekondigd van een eigen bedrijf voor kunstmatige intelligentie: xAI. Het doel van het bedrijf is “de ware aard van het universum te begrijpen”, zo klonk het bij de voorstelling. Deze aankondiging komt nadat Musk al maandenlang leek te verwijzen naar zijn plannen om een eigen versie van ChatGPT te maken.
  [naar artikel]
 5. “Artificiële intelligentie kan het einde van de beschaving zijn”: is AI echt zo gevaarlijk als Elon Musk en 1.300 onderzoekers zeggen? (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk vraagt in een open brief samen met 1.300 internationale onderzoekers om de ontwikkeling van AI-chatbots te pauzeren. De technologie dreigt te ontsporen en zou de beschaving kunnen doen wankelen. Is artificiële intelligentie (AI) echt zo gevaarlijk? We vroegen het aan dé grondlegger van AI, Luc Steels (VUB). “Dit opent de deur voor massale manipulatie.”
  [naar artikel]
 6. Elon Musk start met X.AI een eigen bedrijf voor artificiële intelligentie (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk heeft een bedrijf voor kunstmatige intelligentie opgericht in de Amerikaanse staat Nevada. Dat blijkt uit zakelijke documenten die vrijdag opdoken. Musk, die al aan het roer staat van Twitter en Tesla, wordt vermeld als directeur van een bedrijf dat X.AI Corporation heet.
  [naar artikel]
 7. “Elon Musk is opnieuw rijkste persoon ter wereld” (28/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk heeft zijn titel van rijkste persoon ter wereld heroverd. Dat meldt persagentschap Bloomberg. Musk was midden december onttroond door Fransman Bernard Arnault, maar dankzij de goede prestaties van zijn Tesla-aandelen staat Musk nu opnieuw bovenaan op de Bloomberg Billionaires Index. Op de lijst van Forbes moet Elon Musk het voorlopig wel nog met een tweede plaats stellen.
  [naar artikel]
 8. Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” (02/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” Tesla-baas Elon Musk heeft zich op Twitter zeer kritisch geuit over web 3.0. Via de berichtendienst liet hij uitschijnen dat hij er geen grote fan van is. Nochtans is de cryptogemeenschap laaiend enthousiast over de volgende grote internetevolutie. In een tweet donderdag schreef Musk dat web 3.0 bullshit is. Hij reageerde daarmee op een tweet […] Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit”
  [naar artikel]
 9. Elon Musk heeft nieuw bedrijf voor artificiële intelligentie opgericht (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk heeft een bedrijf voor kunstmatige intelligentie opgericht in de Amerikaanse staat Nevada. Dat blijkt uit zakelijke documenten die vrijdag opdoken. Musk, die al aan het roer staat van Twitter en Tesla, wordt vermeld als directeur van een bedrijf dat X.AI Corporation heet.
  [naar artikel]
 10. Stevent Elon Musk af op een conflict met Europa? (30/10/2022 - Express)
  “De vogel is vrij”, tweette miljardair Elon Musk na de succesvolle overname van Twitter. “De vogel vliegt binnen de Europese wetgeving”, antwoordde Thierry Breton, Eurocommissaris voor Interne Markt. Brengt de Unie Musk’s plannen in de war? De essentie: Veel geld of niet, ook Elon Musk heeft zich aan wetten te houden. Zo ook aan de […]
  [naar artikel]
 11. Elon Musk start met X.AI een eigen bedrijf voor kunstmatige intelligentie en gaat concurrentie aan met ChatGPT (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk heeft een bedrijf voor kunstmatige intelligentie opgericht. Dat blijkt uit het register van ondernemingen in de Amerikaanse staat Nevada. Musk, die al aan het roer staat van Twitter en Tesla, wordt er vermeld als directeur van een bedrijf dat X.AI Corporation heet.
  [naar artikel]
 12. Elon Musk heeft zicht op bonus van 23 miljard na goede resultaten Tesla (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Elon Musk, die nu al de rijkste man ter wereld is, kan dankzij de goede resultaten van het door hem geleide Tesla nog 23 miljard dollar (21,2 miljard euro) rijker worden. Tesla behaalde een aantal mijlpalen die Musk recht geven op een fikse beloning.
  [naar artikel]
 13. “Tesla wordt waardevolste onderneming op aarde”: Elon Musk praat beurskoers omhoog in brief aan personeel (29/12/2022 - Express)
  Het aandeel Tesla maakt een kleine remonte na een dramatisch verlopen beursjaar. Maar volgens CEO Elon Musk was er niets alarmerends aan de beursval van de voorbije maanden. In het nieuws: Musk stuurt een mail naar het personeel om hen gerust te stellen. De ambitie: Musk blijft bij zijn doelstelling op lange termijn: “Ik ben […]
  [naar artikel]
 14. Elon Musk wil blokkeerfunctie van X (Twitter) verwijderen (18/08/2023 - Express)
  Sinds Elon Musk vorig jaar Twitter overnam, is het platform al heel wat veranderd. Zo veranderde het enkele weken geleden zelfs van naam naar X en moesten we afscheid nemen van de gekende blauwe vogel. Maar nu heeft Musk nog een opvallende vernieuwing aangekondigd en die valt niet bij iedereen in goede aarde. Elon Musk […]
  [naar artikel]
 15. Elon Musk: “Overname gaat door bij bewijs aantal echte Twitter-accounts” (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De overname van Twitter door Elon Musk kan gewoon doorgaan. Dan moet Twitter wel met bewijzen komen over het aantal echte accounts dat de berichtendienst heeft, zo zei Musk zaterdag op Twitter.
  [naar artikel]
 16. De nieuwste telg van de Musk-dynastie: Canadese zangeres Grimes schenkt Elon Musk zevende zoon (05/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik stel jullie voor: X Æ A-12 Musk.” Met die tweet maakte Elon Musk (48), topman van Tesla en ruimtebedrijf SpaceX, maandagavond de geboorte van...
  [naar artikel]
 17. Twitterdeal Elon Musk “in ernstig gevaar” (08/07/2022 - Express)
  Verschillende Amerikaanse media melden dat het er slecht uitziet voor de deal van Elon Musk om Twitter te kopen. Steen des aanstoots, voor Musk en zijn team, zijn de cijfers die Twitter heeft verstrekt over het aantal spamaccounts op de microblogsite. Team Musk heeft geconcludeerd dat Twitter die cijfers over de spambots, software die ontworpen […]
  [naar artikel]
 18. Tesla-personeel over werken voor een boze Elon Musk: “Je werk trekt op niks!” (04/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tesla-personeel over werken voor een boze Elon Musk: “Je werk trekt op niks!” Hoewel hij talloze bewonderaars heeft die hem zien als een visionair genie, staat Elon Musk ook bekend om zijn megalomanie en zijn ultraharde lijnmanagement. In een dinsdag verschenen boek van een verslaggever van de Wall Street Journal staan een aantal markante anekdotes over de man die Tesla tot een autogigant maakte. Met Power Play: Tesla, […] Lees dit artikel: Tesla-personeel over werken voor een boze Elon Musk: “Je werk trekt op niks!”
  [naar artikel]
 19. Twitter versus Apple: Elon Musk op oorlogspad voor “vrijheid van meningsuiting” (29/11/2022 - Express)
  Tesla-topman Elon Musk, die nu ook CEO van Twitter is, heeft de oorlog verklaard aan Apple. De iPhone-maker maakt geen reclame meer op Twitter, en heeft gedreigd om de Twitter-app uit zijn App Store te verwijderen. Dat zint Musk uiteraard niet. In het nieuws: Apple maakt geen reclame meer op Twitter. Waar het op neerkomt: […]
  [naar artikel]
 20. Zuckerberg maakt een kruis over ‘hét gevecht’ met Elon Musk: “Hij meent het niet echt. Tijd om verder te gaan” (14/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het aangekondigde gevecht tussen tech-miljardairs Mark Zuckerberg (Meta) en Elon Musk (X) zal niet voor meteen zijn. Volgens Zuckerberg weigert Musk om een datum vast te leggen. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Elon niet serieus is en dat het tijd is om verder te gaan.”
  [naar artikel]
 21. Elon Musk beschuldigt Twitter van “fraude” in overnamestrijd (05/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-topman Elon Musk heeft Twitter opnieuw beschuldigd van “fraude” in de kwestie rond de spaak gelopen overnamedeal. In rechtbankdocumenten die donderdagavond werden ingediend in de Amerikaanse staat Delaware stelt de miljardair dat het sociaalmediaplatform bedrieglijke informatie verstrekte over het aantal nepaccounts. Dat meldt het Franse persagentschap AFP, dat de 165 pagina’s kon inzien.
  [naar artikel]
 22. Elon Musk beschuldigt Twitter van “fraude” in overnamestrijd (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk heeft Twitter opnieuw beschuldigd van “fraude” in de kwestie rond de spaak gelopen overnamedeal. In rechtbankdocumenten die donderdagavond werden ingediend in de Amerikaanse staat Delaware stelt de miljardair dat het sociaalmediaplatform bedrieglijke informatie verstrekte over het aantal nepaccounts. Dat meldt het Franse persagentschap AFP, dat de 165 pagina’s kon inzien.
  [naar artikel]
 23. Elon Musk wil Twitter dan toch niet kopen (09/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Miljardair Elon Musk maakt een einde aan de overname van Twitter. De baas van Tesla en SpaceX, heeft Twitter vrijdag laten weten dat hij het sociale netwerk niet zal komen, vanwege “valse en misleidende informatie” over het bedrijf.
  [naar artikel]
 24. Vier vragen over artificiële intelligentie (17/07/2017 - De Redactie)
  De bekende Amerikaanse ondernemer Elon Musk maakt zich grote zorgen over de toekomst van artificiële intelligentie (AI). Wat is AI precies en hoe ver staan verschillende bedrijven er mee? Zien we het al in ons dagelijkse leven?
  [naar artikel]
 25. Elon Musk: "Grootste bedreiging voor de mensheid is artificiële intelligentie" (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In een interview op een bijeenkomst van Amerikaanse gouverneurs stuurde de CEO van Tesla en SpaceX Elon Musk opnieuw aan op proactieve regulering
  [naar artikel]
 26. “Elon Musk spendeerde meer dan 100.000 dollar aan plastische chirurgie” (24/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Volgens een Amerikaanse plastisch chirurg heeft Elon Musk al heel wat geld uitgegeven om er jonger uit te zien.
  [naar artikel]
 27. “Elon Musk spendeerde meer dan 100.000 dollar aan plastische chirurgie” (24/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens een Amerikaanse plastisch chirurg heeft Elon Musk al heel wat geld uitgegeven om er jonger uit te zien.
  [naar artikel]
 28. Poetin: "Wie de leider wordt in artificiële intelligentie zal over de wereld heersen" (04/09/2017 - VRT NWS)
  Artificiële intelligentie is een thema dat de gemoederen beroert, zeker sinds Tesla-baas Elon Musk het onlangs nog "de grootste bedreiging voor de mensheid noemde". De Russische president Vladimir Poetin lijkt die angst nog te voeden. "Wie de leider wordt in artificiële intelligentie, zal over de wereld heersen", zei hij in een toespraak.
  [naar artikel]
 29. Elon Musk wil met “TruthGPT” de concurrentie aangaan met ChatGPT (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk wil met de dienst ‘TruthGPT’ de concurrentie aangaan met techreuzen Microsoft en Google op het gebied van kunstmatige intelligentie. In een interview met de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ heeft Musk bevestigd dat hij plannen heeft om een "derde optie" te creëren zodat consumenten niet alleen hoeven te kiezen tussen chatbot ChatGPT, van het door Microsoft gesteunde OpenAI, en een soortgelijke dienst van Google.
  [naar artikel]
 30. FACTCHECK. Elon Musk: “Wat we doen aan het aardoppervlak heeft geen impact op ons klimaat” (29/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Elon Musk, bekend van Twitter en Tesla, stuurde afgelopen week enkele controversiële tweets over de klimaatopwarming de wereld in. Volgens Musk zouden de processen die aan het aardoppervlak plaatsvinden (zoals landbouw bijvoorbeeld), geen betekenisvolle invloed hebben op de klimaatopwarming. Is Elon Musk correct? Wat draagt effectief bij aan de klimaatopwarming? Wij deden de factcheck.
  [naar artikel]
 31. Elon Musk – een “folieke”? Waarom private equity heeft afgehaakt. (02/05/2022 - Express)
  Geschreven met de input van Top Tier Access. Niet alleen de Twittersphere staat op zijn kop maar ook in de kranten is het voorpaginanieuws dat Elon Musk Twitter gaat overnemen. Er gaat bijzonder veel aandacht naar de mogelijke aanpassingen die Elon Musk zou doen aan het model en het moderatiebeleid van Twitter. De vraag is […]
  [naar artikel]
 32. Twitter noemt stopzetten van overname door Elon Musk “ongeldig en onrechtmatig” (12/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twitter vindt dat miljardair Elon Musk de overname van het platform niet correct heeft stopgezet. Het bedrijf zegt dat het al zijn verplichtingen uit het akkoord met Musk heeft nageleefd.
  [naar artikel]
 33. Elon Musk na bod van 43 miljard dollar: “Bestuur Twitter handelt niet in belang van aandeelhouders” (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het bestuur van Twitter doet niet wat het beste is voor de aandeelhouders van het socialemediabedrijf. Dat heeft multimiljardair Elon Musk gezegd in reactie op een tweet van iemand die wijst op het kleine aantal aandelen van Twitter dat bestuursleden bezitten. Het bestuur heeft na het overnamebod van Musk een beschermingsconstructie opgesteld die kan verhinderen dat Twitter ongevraagd wordt overgenomen.
  [naar artikel]
 34. Elon Musk bouwt naar verluidt zijn eigen directe concurrent voor ChatGPT (28/02/2023 - Express)
  De afgelopen weken heeft Tesla-baas Elon Musk naar verluidt contact opgenomen met verschillende onderzoekers op het gebied van kunstmatige intelligentie, om zijn eigen versie te ontwikkelen van ChatGPT. In het nieuws: Volgens The Information intensiveert Elon Musk zijn inspanningen om een team van experts op het gebied van machine learning aan te trekken om een […]
  [naar artikel]
 35. Weer opvallend excuus van Elon Musk voor afblazen Twitterdeal: “Het heeft geen nut om Twitter te kopen als we op weg zijn naar een Derde Wereldoorlog” (07/09/2022 - Express)
  Centimiljardair Elon Musk kondigde enkele maanden geleden aan het socialmediabedrijf Twitter niet meer te willen opkopen, omdat die onderneming hem niet genoeg informatie zou hebben verschaft over het aantal spamaccounts op het platform. Onzin, meent Twitter: uit berichten die dinsdag openbaar zijn gemaakt, zou Musk het risico op een “Derde Wereldoorlog” aankaarten als reden om […]
  [naar artikel]
 36. Elon Musk is opnieuw rijkste persoon ter wereld volgens Bloomberg (28/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Elon Musk heeft zijn titel van rijkste persoon ter wereld heroverd. Dat meldt persagentschap Bloomberg. Musk was midden december onttroond door Fransman Bernard Arnault, maar dankzij de goede prestaties van zijn Tesla-aandelen staat Musk nu opnieuw bovenaan op de Bloomberg Billionaires Index. Op de lijst van Forbes moet Elon Musk het voorlopig wel nog met een tweede plaats stellen.
  [naar artikel]
 37. Miljardair Elon Musk lanceert in stilte eigen bedrijf voor artificiële intelligentie, X.AI  (15/04/2023 - VRT NWS)
  X.AI Corporation, zo heet het nieuw opgerichte bedrijf van Tesla- en Twitter-eigenaar Elon Musk. Hij lijkt daarmee een eigen antwoord te willen bieden op het Californische bedrijf voor artificiële intelligentie OpenAI, bekend van ChatGPT.
  [naar artikel]
 38. Elon Musk lanceert een nieuw bedrijf dat zich toespitst op AI (12/07/2023 - Express)
  Elon Musk, CEO van onder meer Tesla, heeft de lancering van een nieuw bedrijf aangekondigd. Dat heeft de naam xAI gekregen en zal, zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, zich toespitsen op artificiële intelligentie (AI). In het nieuws: Het nieuwe AI-bedrijf van Musk heet xAI. Dat heeft hij zelf via Twitter bekendgemaakt. Details: De lancering […]
  [naar artikel]
 39. Elon Musk: “Bestuur Twitter handelt niet in belang aandeelhouders” (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het bestuur van Twitter doet niet wat het beste is voor de aandeelhouders van het socialemediabedrijf. Dat heeft multimiljardair Elon Musk gezegd in reactie op een tweet van iemand die wijst op het kleine aantal aandelen van Twitter dat bestuursleden bezitten. Het bestuur heeft na het overnamebod van Musk een beschermingsconstructie of ‘gifpil’ opgetuigd die kan verhinderen dat Twitter ongevraagd wordt overgenomen.
  [naar artikel]
 40. “De vogel is vrijgelaten”: Elon Musk neemt Twitter over en ontslaat meteen top van het bedrijf (28/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk is eigenaar geworden van Twitter. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van ingewijden. Meteen nadat de overname ter waarde van 44 miljard dollar rond was, heeft de miljardair Twitter-topman Parag Agrawal en een aantal andere leden van de bedrijfsleiding ontslagen. “De vogel is vrijgelaten", schreef Musk zelf enkele uren na de overname op zijn Twitteraccount.
  [naar artikel]
 41. Elon Musk: “In het slechtste geval binnen 10 jaar mensen op Mars” (29/12/2021 - Express)
  Elon Musk heeft zich uitgesproken over de concrete plannen van SpaceX om mensen op Mars te zetten. Volgens de topman van het bedrijf moet dat “in het beste geval binnen ongeveer vijf jaar en in het slechtste geval in tien jaar” mogelijk zijn. Dat Elon Musk geen gebrek aan ambitie heeft en vaak nogal optimistisch […]
  [naar artikel]
 42. Beleggers in Twitter hebben twijfels bij overnamebod Elon Musk, prins Saudi-Arabië zegt nee (15/04/2022 - Express)
  Het aandeel-Twitter sloot donderdag met een koersverlies van 1,7 procent af na het spectaculaire vijandige overnamebod van Elon Musk. Beleggers lijken te twijfelen over de slaagkansen, net als Musk zelf. “Ik ben niet zeker dat ik in staat zal zijn Twitter te verwerven”, zo verklaarde Elon Musk op een TED-conferentie in het Canadese Vancouver, enkele […]
  [naar artikel]
 43. Elon Musk: “Zonder olie en gas stort de beschaving in” (29/08/2022 - Express)
  “Ik denk dat verdere exploratie op dit moment gerechtvaardigd is”, was het antwoord van Elon Musk op de vraag of Noorwegen moet blijven boren naar olie en gas. De toespraak van de Tesla-CEO op de Stavanger Energy Conference, een bijeenkomst die momenteel in Noorwegen wordt gehouden, trok veel aandacht. Traditiegetrouw heeft Musk enkele verrassende opmerkingen […]
  [naar artikel]
 44. Elon Musk beweert in tweet dat hij Manchester United koopt (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-topman Elon Musk heeft dinsdag op Twitter gezegd dat hij de Britse voetbalclub Manchester United gaat kopen. “Geen dank”, schreef hij erbij. Het is nog onduidelijk of Musk het meent of niet.
  [naar artikel]
 45. Elon Musk beweert in tweet dat hij Manchester United koopt (17/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-topman Elon Musk heeft dinsdag op Twitter gezegd dat hij de Britse voetbalclub Manchester United gaat kopen. “Geen dank”, schreef hij erbij. Het is nog onduidelijk of Musk het meent of niet.
  [naar artikel]
 46. Twitteraars beslissen voor Elon Musk: “Verkoop 10 procent van je belang in Tesla” (08/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Twitteraars beslissen voor Elon Musk: “Verkoop 10 procent van je belang in Tesla” Net geen 58 procent van de 3,5 miljoen Twitteraars die stemden, vinden dat CEO Elon Musk een belang van 10 procent in autobouwer Tesla moet verkopen. De vraag is nu of en wanneer Musk tot een verkoop van dat enorme aandelenpakket zal overgaan. Musk gaf eerder aan dat hij de uitslag van de poll, die […] Lees dit artikel: Twitteraars beslissen voor Elon Musk: “Verkoop 10 procent van je belang in Tesla”
  [naar artikel]
 47. Elon Musk kan zich met de rechtszaak tegen Twitter (opnieuw) de furie van de SEC op de hals halen (14/07/2022 - Express)
  Het socialemediabedrijf Twitter heeft in de Amerikaanse staat Delaware een rechtszaak aangespannen tegen miljardair Elon Musk. Het bedrijf gaat er niet mee akkoord dat de Tesla-baas zijn overnameplannen wil opbergen omdat er “veel onduidelijkheid is over het aantal nepprofielen op het platform”. Het kwam eind vorige week niet geheel als een verrassing: Musk heeft niet […]
  [naar artikel]
 48. Ex-topvrouw over angstklimaat bij Twitter: “Mensen werden bang om met Elon Musk te praten” (28/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw die in het verleden aan de top stond van Twitter, nu X, heeft op de socialenetwerksite verteld hoe eigenaar Elon Musk een klimaat van angst heeft gecreëerd nadat hij het bedrijf had overgenomen. “Hij kan plotseling van enthousiasme naar woede gaan.”
  [naar artikel]
 49. “Elon exodus”: Musk neemt Twitter over en ontslaat meteen top van het bedrijf (28/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk is eigenaar geworden van Twitter. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van ingewijden. Meteen nadat de overname ter waarde van 44 miljard dollar rond was, heeft de miljardair Twitter-topman Parag Agrawal en een aantal andere leden van de bedrijfsleiding ontslagen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy