De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Uitslaande brand op Grote Markt in Nijvel

Het Nieuwsblad

18/09/2023 - 13:54

Op de Grote Markt in Nijvel is maandagmiddag een felle brand uitgebroken. De gemeentelijke fase van het rampenplan werd afgekondigd. Dat deelt de stedelijke administratie mee.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Veel schade na uitslaande brand in horecazaak in Ieper (06/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Er brak tijdens de nacht van woensdag op donderdag rond 00.40 uur een uitslaande brand uit in horecazaak Cyper aan de Grote Markt van Ieper. Een 12-tal bewoners werden tijdelijk geëvacueerd.
  [naar artikel]
 2. Restaurant brandt uit op Ieperse Grote Markt (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze nacht woedde omstreeks 00.30 uur een zware uitslaande brand in restaurant Cyper op de Grote Markt in Ieper. Een buurtbewoner die ging
  [naar artikel]
 3. Uitslaande brand in Londens appartementencomplex (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een appartementsblok in Barking, in het oosten van Londen, woedt momenteel een grote uitslaande brand. De brandweer is met vijftien...
  [naar artikel]
 4. Grote uitslaande brand in Londens appartementsblok (09/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In een appartementsblok in Barking, in het oosten van Londen, woedt momenteel een grote uitslaande brand. De brandweer is met vijftien brandweerwagens en zo’n 100 mensen ter plaatse, zo berichtten The Sun en de Daily Mirror.
  [naar artikel]
 5. VIDEO. Uitslaande brand veroorzaakt grote schade in huurwoning (14/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft woensdagochtend in het West-Vlaamse Diksmuide grote schade berokkend aan een huurwoning. Die stond gelukkig al enkele dagen leeg. De brand werd wellicht veroorzaakt door een kortsluiting in een koelkast.
  [naar artikel]
 6. Grote schade aan rijwoning na uitslaande brand in Niel (01/08/2022 - VRT NWS)
  In de Antwerpsestraat in Niel is brand ontstaan in een rijwoning. De uitslaande brand zorgde voor een grote rookontwikkeling. De schade aan de woning is groot, maar er vielen geen slachtoffers.
  [naar artikel]
 7. Uitslaande brand in Brecht veroorzaakt enorme rookpluim (27/05/2018 - De Standaard)
  De brandweer van Brecht is zondagochtend om 5u30 opgeroepen voor een uitslaande brand op het industrieterrein in Sint-Lenaarts. De brand in een hangar veroorzaakte een grote rookontwikkeling, aan inwoners wordt gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.
  [naar artikel]
 8. Uitslaande brand in Brecht veroorzaakt enorme rookpluim (27/05/2018 - De Standaard)
  De brandweer van Brecht is zondagochtend om 5u30 opgeroepen voor een uitslaande brand op het industrieterrein in Sint-Lenaarts. De brand in een hangar veroorzaakte een grote rookontwikkeling, aan inwoners wordt gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.
  [naar artikel]
 9. Grote rookpluim door uitslaande brand in kippenstal (20/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan Wetschot in Vlimmeren (Beerse) woedt momenteel een uitslaande brand in een grote kippenstal. De brandweer is massaal ter plaatse. De rookpluim is tot kilometers ver te zien.
  [naar artikel]
 10. Dode bij brand Lokeren (16/10/2017 - VRT NWS)
  In Lokeren is rond middernacht een dode gevallen bij een zware, uitslaande brand. De brandweer werd om 12u.05 opgeroepen voor een uitslaande brand op de Markt. Een auto was met hoge snelheid het leegstaande winkelpand binnengereden. Daarbij raakte hij een gasleiding waarna er verschillende knallen te horen waren. De chauffeur die slechts lichtgewond raakte, zette het op een lopen.
  [naar artikel]
 11. Zware uitslaande brand in Rijmenam (10/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is uitgerukt voor een uitslaande brand in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. Volgens de eerste gegevens zou het branden in een meubelzaak. Het vuur veroorzaakt pikzwarte rookpluimen die vanop grote afstand te zien zijn. Op twitter circuleren verschillende video’s van de brand.
  [naar artikel]
 12. Zware uitslaande brand in Rijmenam (10/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer is uitgerukt voor een uitslaande brand in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. Volgens de eerste gegevens zou het branden in een meubelzaak. Het vuur veroorzaakt pikzwarte rookpluimen die vanop grote afstand te zien zijn. Op twitter circuleren verschillende video’s van de brand.
  [naar artikel]
 13. Spectaculaire beelden: grote rookpluim bij uitslaande brand in Bree (30/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Vostertstraat in Bree is donderdag rond 10.45 uur een uitslaande brand ontstaan. Dat zorgde voor een grote rookpluim.
  [naar artikel]
 14. Grote rookontwikkeling door zware uitslaande brand in Sint-Niklaas (25/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  In de Grote Heimelinkstraat in Sint-Niklaas brak vrijdagnamiddag rond 15u30 brand uit. Het gaat om een uitslaande industriebrand met grote rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 15. Uitslaande brand in Lanklaar vermoedelijk door kortsluiting in gsm-lader: enorme rookwolk (19/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Groenstraat in het Limburgse Lanklaar (Dilsen-Stokkem) is zaterdagmorgen een woning grotendeels vernield door een uitslaande brand in een achterbouw waar een kapsalon in ondergebracht was. De brand veroorzaakt een grote rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 16. Hondje sterft in uitslaande brand (01/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Woensdag ontstond er om 21.10 uur een brand in een rijwoning in de Molenstraat. Brandweerpost Zottegem werd bij aankomst geconfronteerd met een uitslaande brand. Al vrij snel kreeg de brandweer de brand onder controle.
  [naar artikel]
 17. Uitslaande brand in Brecht veroorzaakt enorme rookpluim: “Sluit uw ramen” (27/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De brandweer van Brecht is zondagochtend om 5.30 uur opgeroepen voor een uitslaande brand in Heihoefke. De brand in een hangar veroorzaakt een grote rookontwikkeling, aan inwoners wordt gevraagd om ramen gesloten te houden.
  [naar artikel]
 18. Uitslaande brand in Brecht veroorzaakt enorme rookpluim: sluit uw ramen (27/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer van Brecht is zondagochtend om 5u30 opgeroepen voor een uitslaande brand in Heihoefke. De brand in een hangar veroorzaakt een grote rookontwikkeling, aan inwoners wordt gevraagd ramen gesloten te houden.
  [naar artikel]
 19. Twee doden bij uitslaande brand in Oostende (03/06/2017 - De Redactie)
  Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in Oostende zijn twee doden gevallen. De brandweer had heel wat werk om de zware uitslaande brand onder controle te krijgen. De brand zou accidenteel ontstaan zijn.
  [naar artikel]
 20. Rijwoning onbewoonbaar na uitslaande brand in Stabroek (14/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer is zaterdagnamiddag uitgerukt voor een uitslaande woningbrand. De brand ging gepaard met een grote rookpluim. De rijwoning is onbewoonbaar verklaard.
  [naar artikel]
 21. Kinderen uit huis gered bij uitslaande brand (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint Damiaanstraat in het centrum van Wommelgem heeft een korte maar hevige brand gewoed. De uitslaande brand zorgde voor veel...
  [naar artikel]
 22. Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in Tongeren (13/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmorgen twee aanpalende woningen aan de Kastanjewal in Tongeren verwoest. De politie moest de omliggende straten in het centrum van Tongeren afsluiten zodat de brandweer de uitslaande brand in de moeilijk bereikbare huizen kon blussen.
  [naar artikel]
 23. Uitslaande brand op Keizerslaan in Brussel (10/08/2019 - Metro)
  Op de Keizerslaan in Brussel woedt vrijdagavond een uitslaande brand. Dat melden ooggetuigen aan Belga. De brandweer en de politie zijn ter plaatse, net als enkele ziekenwagens. Het is nog niet duidelijk of er gewonden gevallen zijn. Ook over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand op Keizerslaan in Brussel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Uitslaande brand aan hangar in Dilsen-Stokkem (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Energielaan in Dilsen-Stokkem is donderdagmiddag een uitslaande brand uitgebroken aan een grote hangar. De buitenwand van het gebouw is weggesmolten, en ook de aanpalende omheining en heide vatte vuur.
  [naar artikel]
 25. Foyer van cultuurcentrum volledig vernield na uitslaande brand (23/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij een uitslaande brand is de foyer van cultuurcentrum De Biekorf in Lebbeke helemaal vernield. De grote zaal bleef wel gespaard. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 26. Woning in Pelt onbewoonbaar na uitslaande brand (28/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Pelt heeft er zaterdagvoormiddag een uitslaande brand gewoed in een huis in de Maststraat. De bewoners waren op het ogenblik van de brand niet aanwezig. Bij de brand is er asbest vrijgekomen waardoor de brandweer een perimeter heeft moeten instellen.
  [naar artikel]
 27. Uitslaande brand in loods op industrieterrein in Lot: “Houd ramen en deuren gesloten” (12/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Lot woedde vanavond een hevige uitslaande brand in een loods. Die ging gepaard met veel rook. De afrit Beersel van de Brusselse Ring werd richting Halle zelfs afgesloten. De brandweer is in grote getalen ter plaatse om het vuur te bestrijden en heeft de brand onder controle. Er vielen geen gewonden, maar de oorzaak is nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 28. Uitslaande brand legt magazijn in de as (16/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Zandvleuge, bij het Oost-Vlaamse Eeklo is vrijdagochtend een magazijn volledig vernield na een uitslaande brand. Ook drie wagens bleven in de brand. Er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 29. Zwaargewonde bij uitslaande brand na explosie op het Kiel (12/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Jef Lambeauxstraat op het Kiel in Antwerpen is vrijdagavond een bewoner zwaargewond geraakt bij een uitslaande brand. Volgens de eerste informatie ging een gasexplosie aan de brand vooraf.
  [naar artikel]
 30. Zwaargewonde bij uitslaande brand na explosie in Antwerpen (12/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Jef Lambeauxstraat op het Kiel in Antwerpen is vrijdagavond een bewoner zwaargewond geraakt bij een uitslaande brand. Volgens de eerste informatie ging een gasexplosie aan de brand vooraf.
  [naar artikel]
 31. Grote rookontwikkeling bij brand in Wilrijk (01/05/2021 - VRT NWS)
  In Wilrijk is een leegstaande woning zwaar beschadigd na een uitslaande brand. De rookpluim was vanaf grote afstand zichtbaar. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 32. VIDEO. Bewoner gewond afgevoerd na uitslaande brand in Genk (11/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Veertien Septemberlaan in Genk heeft zondagnamiddag een uitslaande brand gewoed. De brand brak rond 15 uur uit in de achterbouw van de woning en breidde zich uit.
  [naar artikel]
 33. Woning in Willebroek zwaar beschadigd na uitslaande brand (01/06/2023 - VRT NWS)
  In Willebroek heeft een uitslaande brand een huis in het centrum vernield. De bewoner was niet thuis op het moment van de brand. Er raakte niemand gewond. De brandweer is nog aan het nablussen.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Woning onbewoonbaar na uitslaande brand in Dendermonde (13/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de burgemeester Portmanslaan in Dendermonde is in de nacht van donderdag op vrijdag een huis volledig uitgebrand. De brand had veel moeite om de uitslaande brand onder controle te krijgen.
  [naar artikel]
 35. Uitslaande brand in kledingzaak Brasschaat (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een kledingwinkel in het centrum van Brasschaat is deze voormiddag brand uitgebroken. De brandweer bestrijdt de uitslaande brand in de...
  [naar artikel]
 36. Uitslaande brand vernielt woning in Ninove (12/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een uitslaande brand in de Ninoofse deelgemeente Outer is vanochtend een eengezinswoning in de vlammen op gegaan. Rond 5 uur sloegen de
  [naar artikel]
 37. Bejaarde man overleden bij uitslaande brand (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zware en uitslaande brand op de Halvijvers in Berkenbos bij Heusden-Zolder is dinsdagnamiddag een 83-jarige bewoner om het leven gekomen.
  [naar artikel]
 38. Acht personen naar ziekenhuis gebracht bij uitslaande brand in Oostende (11/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Oostende zijn zaterdag acht personen naar het ziekenhuis gebracht na een uitslaande brand in het Europacentrum. Dat bevestigt burgemeester Bart Tommelein. Op het tweede verdiep van het grote flatgebouw was er brand uitgebroken, maar die is intussen onder controle.
  [naar artikel]
 39. Uitslaande brand in cultuurcafé (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande brand heeft vannacht rond 4.15 uur de foyer van het cultureel centrum in Lebbeke in lichterlaaie gezet. Het vuur verspreidde
  [naar artikel]
 40. Rijwoning volledig verwoest door uitslaande brand (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag omstreeks 18.30 uur is een uitslaande brand uitgebroken in een rijwoning in de Lepelstraat in Sint-Truiden. De 76-jarige alleenstaande bewoonster werd met ademhalingsproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee katten bleven in de brand.
  [naar artikel]
 41. Uitslaande brand vernielt woning (05/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand in de Raymond Delbekestraat in Schilde vernielde dinsdagmiddag een woning. De brandweer kwam massaal ter plaatse om het vuur te doven. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn. De brand ontstond mogelijk in de garage van de woonst.
  [naar artikel]
 42. Uitslaande brand in Mol: jong koppel met baby naar ziekenhuis (03/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brandweer en politie zijn opgeroepen voor een uitslaande brand in de Sint-Paulusstraat in Mol. Een appartement op de tweede verdieping is
  [naar artikel]
 43. Zware brand in Alken (08/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Hulzenstraat in Alken is dinsdag even na 23 uur een zware brand ontstaan in een grote achterbouw van een huis. Volgens de eerste berichten gaat het om een uitslaande brand. De brandweer is met de grote middelen uitgerukt om het vuur te bestrijden.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Uitslaande brand verwoest woning (07/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Maandagochtend brak er om 2 uur een uitslaande brand uit in een woning langs de Broeder Mareslaan. De bewoners waren aanwezig toen de brand uitbrak, maar konden de woning op tijd verlaten en raakten niet gewond.
  [naar artikel]
 45. Uitslaande brand in centrum van Asse (03/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er is vrijdagavond brand uitgebroken op de Kalkoven in het centrum van de Vlaams-Brabantse gemeente Asse. Het gaat om een uitslaande brand. Aangeraden wordt om de omgeving te vermijden.
  [naar artikel]
 46. Cannabisplantage ontdekt na uitslaande brand in dakappartement (17/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Boven het restaurant ’t Fonteintje, op de hoek van de Kerkstraat en de Lammekensstraat, was er vrijdagmorgen iets voor 7 uur een uitslaande brand in een dakappartement. De rookwolk was van ver waar te nemen. Bij de brand werd een cannabisplantage ontdekt, bevestigt de politie. De brand ontstond waarschijnlijk nadat een gasfles in het appartement ontplofte.
  [naar artikel]
 47. Zware uitslaande brand bij interieurdecoratiebedrijf in Aartselaar (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de Industrieweg in Aartselaar, niet ver van de Boomsesteenweg, is vrijdagavond brand uitgebroken bij D&M Deco, een designbedrijf gespecialiseerd in interieurobjecten uit keramiek, hout, riet en glas. Het ging om een zware uitslaande brand.
  [naar artikel]
 48. Uitslaande brand bij recyclagebedrijf in Tienen (15/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Donderdag rond 22.20 uur is in het recyclagebedrijf H&D Recycling op het industrieterrein Grimde bij Tienen brand uitgebroken. Een vijftal brandweerkorpsen werd opgeroepen om de uitslaande brand, met zware rookontwikkeling, te bestrijden. De oorzaak is nog onbekend.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy