De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Minder stress, sterker hart: seks heeft veel voordelen voor de gezondheid. Is géén seks dan ongezond?

De Morgen

18/09/2023 - 14:56


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Is géén seks hebben ongezond? ‘Masturberen is ook seks. Puur fysiek is het met zijn tweeën niet gezonder dan in je eentje’ (16/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 2. Hoe ongezond is het om géén seks te hebben? Seksuologen leggen uit: “Mannen met partner worden ouder” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De een doet het dagelijks, de ander maandelijks en sommigen nooit. Maar hoe belangrijk is seks eigenlijk voor je lichaam en geest? En wanneer moet je je zorgen maken? Twee seksuologen leggen het uit. “Als je het minder vaak doet, maak je ook minder testosteron aan. Je seksleven kan dan als het ware inslapen.”
  [naar artikel]
 3. Misschien helpt seks tegen een slecht geheugen (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Seks heeft veel voordelen. Het werkt ontspannend, je verbrandt er calorieën mee, en je zou er zelfs je geheugen mee trainen. Canadees onderzoek heeft namelijk aangetoond dat vrouwen die vaker seks hebben, makkelijker woorden onthouden.
  [naar artikel]
 4. Misschien helpt seks tegen een slecht geheugen (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Seks heeft veel voordelen. Het werkt ontspannend, je verbrandt er calorieën mee, en je zou er zelfs je geheugen mee trainen. Canadees onderzoek heeft namelijk aangetoond dat vrouwen die vaker seks hebben, makkelijker woorden onthouden.
  [naar artikel]
 5. Na de harde woorden van de (ex-)vriendinnen van Raymond: wanneer ben je écht verslaafd aan seks? (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Seks is één van zijn voedingsbronnen, daaruit put hij de energie die hij nodig heeft om muziek te maken en op te treden. Hij néémt van zijn...
  [naar artikel]
 6. Is géén seks hebben ongezond? ‘Een van de weinige gezondheidsnadelen is alleen voor mannen van belang’ (16/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 7. Kán je lesbisch worden op latere leeftijd? Deze auteur raadt het iedereen aan: “Seks tussen vrouwen is véél vrijer” (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Je seksuele geaardheid is veranderlijk én kan een keuze zijn. Die gewaagde uitspraak doet Louise Morel in haar cultboek ‘Lesbienne worden in 10 stappen’. “Iedereen die dat wil, kan lesbisch worden”, aldus de auteur. Sterker nog: ze raadt het alle vrouwen aan. Een gesprek over de voordelen van - en vooroordelen over - een leven als lesbienne. “De eerste keer dat ik seks had met een vrouw, was ik compleet het noorden kwijt.”
  [naar artikel]
 8. Casual seks gaat om meer dan seks alleen meent de wetenschap (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De term ‘casual seks’ heeft voor de meeste een heel duidelijke betekenis. Seks zonder dat er al te veel gedoe en gevoelens aan te pas komen, maar...
  [naar artikel]
 9. Drie koppels die wél durven praten over seks: ‘Lachen met elkaar maakt alles rond seks veel luchtiger’ (08/06/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 10. Daarom is winterseks de beste seks (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een rendier-onesie, een kersenpitzakje aan je voeten, een muts tot over je oren, een thermisch laagje… Serieus, hoe moet daar nu méér seks van...
  [naar artikel]
 11. Staat je seksleven op een laag pitje? Dit is het effect op je gezondheid (30/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Seks is leuk, seks is fijn. Maar het gebrek eraan? Dat kan minder prettig zijn. Het is een onderwerp dat weleens besproken wordt in televisieseries...
  [naar artikel]
 12. 5 zaken die u niet wist over seks en uw carrière (03/12/2016 - Express)
  Wist je dat wat zich in je slaapkamer afspeelt cruciaal kan zijn voor je carrière? Want het is niet omdat seks op de werkvloer meestal geen goed idee is dat je werk en je seksleven twee volledig gescheiden werelden zijn. Op Inc.com worden een vijftal studies besproken die aantonen dat veel seks hebben kan leiden tot bijvoorbeeld een hoger salaris en minder stress… 1. Mensen die veel seks hebben verdienen meer purplelover.com Volgens een onderzoek van het Institute for the Study of Labor is er een duidelijk verband tussen de seksuele activiteit en het salaris. Mensen die minstens 4 keer per week seksuele betrekkingen hebben, verdienen volgens de studie, die werd uitgevoerd onder 7.500 Griekse huishoudens, meer dan hun collega’s die minder seksueel actief zijn. Maar opgelet, een oorzakelijk verband tussen seks en salaris is hiermee niet aangetoond. Mensen die veel seks hebben zijn namelijk gemiddeld ook gezonder en gelukkiger zodat ze ook gemotiveerder gaan werken en dus hogere lonen uitbetaald krijgen. The post 5 zaken die u niet wist over seks en uw carrière appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 13. Wat gebeurt er in je hersenen tijdens seks? (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn veel redenen waarom seks geweldig is. Eerst en vooral: je krijgt er een goed gevoel door en het is dé perfecte manier om de band tussen jou...
  [naar artikel]
 14. Is de onenightstand uitgestorven? ‘Het belangrijkste is dat de seks góéd is’ (28/01/2022 - De Morgen)
  Corona was dodelijk voor de onenightstand, zo meldt The Guardian. Maar dat wil niet zeggen dat we minder (goede) seks zouden hebben. Integendeel, denken experts.
  [naar artikel]
 15. Te druk, druk, druk... voor seks, seks, seks (12/04/2019 - De Morgen)
  Als het op seks aankomt, is twee keer per week een goed gemiddelde, zo houden we onszelf al jaren voor. Maar uit onderzoek blijkt nu dat koppels zelfs twee keer per maand niet meer halen. Door te weinig tijd en te veel Netflix schiet seks er snel bij in.
  [naar artikel]
 16. We vrijen steeds minder: als de mot in de seks zit (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben almaar minder seks, zo tonen recente studies aan. Veel koppels halen tegenwoordig het oude gemiddelde van e?e?n keer per week niet meer....
  [naar artikel]
 17. COLUMN. Goedele Liekens over wat je je kind móét leren over seks. “Veel oudere tieners hebben nare ervaringen” (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onze ideeën over seks zijn niet altijd even gezond, vindt seksuologe Goedele Liekens. Een ‘echte man’ is een testosteronbom, en ook over verleidelijke vrouwen koesteren we allerlei stereotypes. Gevaarlijk, vindt Liekens. “Voor je het weet worden er grenzen overschreden. En vaak níét door een vreemde.” Voor veiligere en fijnere seks lijst ze de ideeën op die je jezelf én je zoon en/of dochter maar beter afleert.
  [naar artikel]
 18. Wil je als vrouw gezond door het leven gaan? Dan heb je seks nodig (19/04/2018 - Metro)
  Een gezonde levensstijl bevat veel componenten. Zo moet je op je voeding letten, genoeg bewegen en… veel vrijen. Volgens de Britse gynaecoloog Barb DePree kan het zelfs schadelijk zijn om te weinig seks te hebben.  Vrouwen kunnen om verschillende redenen te weinig seks hebben: er is te weinig tijd, geen partner, geen interesse of fysieke ongemakken zorgen voor een dipje tussen de lakens. Maar toch is deze seksloze periode niet zonder gevaren. “Een patiënte van mij ging gemiddeld om de zes maanden naar bed met haar partner. Bovenop een quasi seksloos huwelijk had ze ook last van reuma en fybromalgie. Deze inactiviteit zorgde niet alleen voor droogheid, maar ook vaginale irritatie en vooral veel frustratie, aldus DePree aan Metro World News. Foto Unsplash Een gezond seksleven boost niet alleen de relatie tussen jou en je partner, het kan je lichamelijk ook sterker maken. Het omgekeerde resultaat is dat als je te weinig intiem contact hebt, je je fysiek slechter gaat voelen. Hieronder enkele van de ongemakken waarmee je gedurende een seksloze periode kan kampen. Zwak immuunsysteem  Wie één keer per week rollebolt, heeft een hoger immunoglobinengehalte en gaat dus meer antistoffen aanmaken. Heb je vaak last van een verkoudheid of voel je je niet goed in vel, drink de volgende keer dan geen kippensoep, maar kies voor een sexy avond met je partner. Foto Unsplash Meer stress  Door regelmatig seks te hebben, produceert je lichaam meer natuurlijke hormonen. Deze stoffen verminderen je stressniveau én zijn goed voor de huid. Bovendien loop je minder kans op hart- en vaatziekten. Intelligentie  Een stomende vrijpartij heeft veel voordelen. Je wordt er namelijk ook slimmer van. Amerikaanse en Koreaanse wetenschappers ontdekten bij ratten dat wie vaker seks had, meer neuronen aanmaakten in de hersenen. Deze neuronen hangen samen met een goedwerkend geheugen en maken je dus intelligenter. Ultieme tip  Volgens Barb Depree moeten vrouwen naar eerst naar een mentale oplossing streven. “Patiënten die bij mij langskomen zijn vaak onzeker of ongelukkig. Communiceer daarover met je partner. Probeer ook de connectie die je vroeger had terug te versterken, dit kan door seksspeeltjes of andere hulpmiddelen.” Lees ook : Belgische single vrouwen missen seks (meer dan liefde) Het bericht Wil je als vrouw gezond door het leven gaan? Dan heb je seks nodig verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Wég sfeer: dit zijn de slechte songteksten over seks ooit (04/10/2021 - De Morgen)
  Seks is overal, en dus ook in de popmuziek. Maar niet elke song over seks is om vingers, duimen en méér bij af te likken: voor elk subtiel, slim en oprecht sexy nummer zijn er vier onappetijtelijke afknappers. Het Britse tijdschrift Literary Review zoekt al decennia naar de slechtste seksscènes in de literatuur, maar wat zijn de meest idiote, vergezochte of surrealistische seksmetaforen uit de moderne popgeschiedenis? Wij vogelen het uit, met de hulp van professionele geilneven als Willie Wartaal, Aafke Romeijn en Tijs Vanneste.
  [naar artikel]
 20. Sterker immuunsysteem, beter geheugen, minder stress: de vele voordelen van masturberen op een rijtje (26/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  There’s something about … soloseks. Schaamte, onzekerheid, onhandigheid, misverstanden… over masturberen valt er nog heel wat te leren. Wist je dat mei de masturbatiemaand is? Het ideale moment om vragen over soloseks voor te leggen aan seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie. Vandaag: de voordelen van soloseks op een rijtje.
  [naar artikel]
 21. Sterker immuunsysteem, beter geheugen, minder stress: de vele voordelen van masturberen op een rijtje (26/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  There’s something about … soloseks. Schaamte, onzekerheid, onhandigheid, misverstanden… over masturberen valt er nog heel wat te leren. Wist je dat mei de masturbatiemaand is? Het ideale moment om vragen over soloseks voor te leggen aan seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie. Vandaag: de voordelen van soloseks op een rijtje.
  [naar artikel]
 22. Studie toont aan: zo vaak moet je seks hebben om langer jong te blijven (16/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dat seks een goed middel is tegen stress of neerslachtigheid, lijkt ons erg logisch. Maar een Amerikaanse studie heeft nu ook aangetoond dat seks hebben ervoor kan zorgen dat we ons langer jong voelen.
  [naar artikel]
 23. Studie toont aan: zo vaak moet je seks hebben om langer jong te blijven (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dat seks een goed middel is tegen stress of neerslachtigheid, lijkt ons erg logisch. Maar een Amerikaanse studie heeft nu ook aangetoond dat seks hebben ervoor kan zorgen dat we ons langer jong voelen.
  [naar artikel]
 24. Wég sfeer: dit zijn de slechtste songteksten over seks ooit (04/10/2021 - De Morgen)
  Seks is overal, en dus ook in de popmuziek. Maar niet elke song over seks is om vingers, duimen en méér bij af te likken: voor elk subtiel, slim en oprecht sexy nummer zijn er vier onappetijtelijke afknappers. Het Britse tijdschrift Literary Review zoekt al decennia naar de slechtste seksscènes in de literatuur, maar wat zijn de meest idiote, vergezochte of surrealistische seksmetaforen uit de moderne popgeschiedenis? Wij vogelen het uit, met de hulp van professionele geilneven als Willie Wartaal, Aafke Romeijn en Tijs Vanneste.
  [naar artikel]
 25. Vanaf wanneer is geen seks hebben schadelijk? “Ook andere dingen kunnen behoefte aan intimiteit vervullen” (30/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie door een seksloze periode gaat, verzamelt ‘pandapunten’. Maar hoe belangrijk is seks écht voor onze mentale gezondheid? En hoe beïnvloeden ‘droge periodes’ je leven? Seksuologe Rika Ponnet is duidelijk over de rol van geslachtsgemeenschap. “We leven in een maatschappij waarin we ervan uitgaan dat iedereen een vervullend seksleven heeft. Terwijl dat absoluut niét zo is.”
  [naar artikel]
 26. Sterker immuunsysteem, beter geheugen, minder stress: de vele voordelen van masturberen op een rijtje (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  There’s something about … soloseks. Schaamte, onzekerheid, onhandigheid tot misverstanden: over masturberen valt er nog heel wat te leren. In deze miniserie rond Selflove gaan we de komende weken met de billen bloot en leggen schaamteloos elke vraag voor aan seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie. Deze week: de voordelen van soloseks.
  [naar artikel]
 27. Sterker immuunsysteem, beter geheugen, minder stress: de vele voordelen van masturberen op een rijtje (24/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  There’s something about … soloseks. Schaamte, onzekerheid, onhandigheid tot misverstanden: over masturberen valt er nog heel wat te leren. In deze miniserie rond Selflove gaan we de komende weken met de billen bloot en leggen schaamteloos elke vraag voor aan seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie. Deze week: de voordelen van soloseks.
  [naar artikel]
 28. Zes seksmythes ontkracht (20/09/2017 - Metro)
  Sensoa heeft een nieuwe campagne gelanceerd waarin het zes hardnekkige mythes rond seks ontkracht. De misvattingen zullen aan bod komen in de reguliere media en worden aangekondigd via sociale media. “Seksuologen geven aan dat steeds meer koppels zich zorgen maken over onrealistische verwachtingen en nood hebben aan ’normaliserende’ boodschappen”, aldus het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid. Veel seks is teken van goede relatie Het gaat om misvattingen als ‘veel seks is een teken van een goede relatie’, ‘de beste seks is spontane seks’, ‘voor een orgasme moet de penis altijd in de vagina’, ‘jongeren hebben steeds vroeger seks’, ‘seks is iets voor jonge mensen’ en ‘zwanger worden is gewoon een kwestie van plannen’. Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Jo Vandeurzen (CD&V) steunt de campagne. “We blijven geconfronteerd worden met onjuiste informatie over seksualiteit”, zegt hij. “Een goede voorlichting en realistische verwachtingen zijn nochtans cruciaal voor een goede gezondheid en een gezonde relatie.” Lees ook: Seksshop betaalt je 30.000 euro om te masturberen
  [naar artikel]
 29. SOS stress op het werk: verlichtende tips van de expert (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stress is wel een beetje de ziekte van deze tijd: iederéén lijkt er last van te hebben. “Maar dit wil niet zeggen dat we massaal ongezond zijn”,...
  [naar artikel]
 30. "De liefde voor vrouwen is minder seksueel": BV’s nemen geen blad voor de mond in ‘Lotte gaat diep’ (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Seks met vrouwen of de vrije liefde ... Margriet Hermans (68) gaat in ‘Lotte gaat diep’ geen onderwerp uit de weg. “Mijn oog valt soms nog wel op iemand anders, ik ben niet blind, hé”, klinkt het bijvoorbeeld in de podcast. Daarin heeft seksuologe Lotte Vanwezemael (29) het met bekende Vlamingen over seks, liefde, vriendschap en relaties. Ook Thibau Nys (19) is er te gast. Hij praat over z’n relatie met de Nederlandse sprintster Anna Eikendal en verklapt hoe het nu écht zit met seks voor een wedstrijd.
  [naar artikel]
 31. ‘Vluchtige seks is slecht voor je gezondheid’: steeds meer jonge vrouwen zweren seks en relaties af (15/08/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 32. Stressexpert geeft bruikbare tips tegen stress op het werk (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stress is wel een beetje de ziekte van deze tijd: iederéén lijkt er last van te hebben. “Maar dit wil niet zeggen dat we massaal ongezond zijn”,...
  [naar artikel]
 33. SEKS VERANDERT ALLES. Waarom leidt een beetje ruzie soms tot betere seks? (21/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Om goede seks te hebben, moet je verbondenheid voelen. Maar hoe verbonden is té verbonden? Kan een te goede klik ook dodelijk zijn voor je seksleven? “Ja”, zegt relatietherapeute Rika Ponnet in een aflevering van de podcast ‘Seks verandert alles’. “Wie verschil uitvlakt, vlakt ook verlangen uit.”
  [naar artikel]
 34. Kim Kardashian paste sekstip van haar grootmoeder toe: “Je hebt pas écht geleefd als je seks had voor een haardvuur” (13/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (41) deed een wel héél verrassende onthulling in ‘The Kardashians’. De realityster vertelde dat ze een sekstip van haar grootmoeder Mary Jo ‘MJ’ Campbell (88) toepaste met haar voormalige vriend Pete Davidson (28). Want seks voor een haardvuur, dat moet volgens MJ op je bucketlist staan. “Wat raar om aan je oma te denken vlak voor je seks hebt.”
  [naar artikel]
 35. Fijne seks tijdens deze quarantaine: “Wachten tot je samen in bed ligt, is het domste wat je kunt doen” (29/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe kun je deze semi-quarantaine aangrijpen om méér fijne seks te hebben, in plaats van lusteloos op de bank te hangen in je yogabroek? Een...
  [naar artikel]
 36. Seks verandert alles. Door deze oefening uit de relatietherapie weet je beter hoe je lief denkt (03/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hij wil meer en spannender seks. Zij vindt hem een maniak. Dat is, kort samengevat, het verhaal van deze aflevering van Seks verandert alles. “Ik begreep hen allebei”, zegt relatietherapeute Rika Ponnet. “Maar ze begrepen elkaar niet. Door één bepaalde oefening is dat uiteindelijk toch gelukt.”
  [naar artikel]
 37. Hoe ongezond is vlees? Voor eens en voor altijd: Hoe ongezond is vlees? (20/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe ongezond is vlees? Voor eens en voor altijd: Hoe ongezond is vlees? Door Wim Swinnen Wat is de impact van vlees op je gezondheid? Verhogen steak, spek en salami de kans op kanker en hart- en vaatziekten, zoals veel gezaghebbende voedingsdeskundigen beweren, of loopt het allemaal zo’n vaart niet? Experts staan met getrokken messen tegenover elkaar. Wie heeft er gelijk? En hoe betrouwbaar is voedingswetenschap eigenlijk? Generatie […] Lees dit artikel: Hoe ongezond is vlees? Voor eens en voor altijd: Hoe ongezond is vlees?
  [naar artikel]
 38. COLUMN. Goedele Liekens deelt 6 tips om anale seks écht fijn te vinden. “Wat douchegel op je vinger en tast af” (19/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een rondvraag bij meer dan 25.000 Vlamingen blijkt dat velen van ons anale seks stiekem lekker vinden. Terecht, schrijft Goedele Liekens deze week in haar column. “Ook een op de drie vrouwen vindt het prettig.” En het orgasme is inténs. Voelt het bij jou nog niet fijn? Liekens deelt 6 tips om jezelf in anale seks te trainen. “Over de interne sluitspier heb je minder controle. Tenzij je daarop oefent.”
  [naar artikel]
 39. Goedele geeft tips voor je eerste keer seks (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Goedele360 beantwoordt Goedele opnieuw één van jullie vragen. Deze week: "Ik ga dit weekend voor de eerste keer seks hebben, wat kan ik...
  [naar artikel]
 40. Paus Franciscus: "Seks is iets moois" (06/04/2023 - VRT NWS)
  In een televisiedocumentaire is paus Franciscus zeer openhartig over seks. En het is verre van het vaak conservatieve discours van vroeger. "Seks moet kunnen én moet je uiten." En dat geldt ook voor anders geaarden, zegt hij.
  [naar artikel]
 41. Actrice Daphne Wellens: ‘Van onenightstands werd ik zelfzeker, want dan is er alléén de lust en alléén de seks’ (30/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 42. Na tien jaar relatie heb je minder seks (12/07/2018 - Metro)
  In het begin kon je niet van mekaar afblijven, maar na tien jaar lijkt het soms alsof jullie meer beste vrienden zijn. En dat is heel normaal volgens psychologen. Meer dan de helft van de koppels die langer dan tien jaar samen zijn, maakt een seksloze periode van zo’n drie maanden mee, volgens libelle.nl. Psychologen bevestigen dat dat niet meer dan normaal is in zo’n lange relatie. Geen reden tot paniek dus als het even heel rustig is tussen de lakens. Agendaseks Als koppel maak je meerdere ‘fasen’ in je relatie mee, en dit kan dus één van de fasen zijn. Dat zegt niets over de liefde voor elkaar of over jullie relatie. En als je het er toch moeilijk mee hebt, kan je altijd agendaseks proberen. Prik samen met je partner een uur wanneer je wekelijks of dagelijks seks hebt. Het klinkt misschien niet zo spontaan, maar zo vrijen jullie wel terug. Goed voor gezondheid Al kan je best af en toe even van bil blijven gaan. Seks is namelijk goed voor je gezondheid. En als je lang geen seks hebt, stoppen mannen bijvoorbeeld met aan seks te denken. Voor vrouwen kan het dan weer pijnlijk zijn in je vagina om na lange tijd opnieuw seks te hebben. En je kan er een gespannen gevoel en pijn bij de menstruatie door krijgen.     Lees ook : 5 redenen waarom seks goed is voor de gezondheid Het bericht Na tien jaar relatie heb je minder seks verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Boegbeeld #MeToo-beweging erkent toch seks te hebben gehad met minderjarige acteur: "Hij besprong me en ik bevroor" (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse actrice Asia Argento, één van de eerste en luidste stemmen van de #MeToo-beweging, heeft toegegeven seks te hebben gehad met...
  [naar artikel]
 44. Relatietherapeut over het belang van seks in je relatie en hoe je het vuur weer terugbrengt: “Hoe langer zonder seks, hoe minder zin je hebt” (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven helpt al 24 jaar koppels hun leven weer op de rails te krijgen. En seks, of het gebrek eraan, is daarin...
  [naar artikel]
 45. Micha Marah is single: “Maar als ik seks wil, is dat met simpel telefoontje geregeld” (29/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zangeres Micha Marah(69) noemt zichzelf een happy single. Maar ze heeft friends with benefits. Vrienden die blijven slapen, als het past. Ze is nooit verder dan één telefoontje van seks verwijderd.
  [naar artikel]
 46. Micha Marah (69) is single: “Maar als ik seks wil, is dat met simpel telefoontje geregeld” (29/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Zangeres Micha Marah (69) noemt zichzelf een happy single. Maar ze heeft friends with benefits. Vrienden die blijven slapen, als het past. Ze is nooit verder dan één telefoontje van seks verwijderd.
  [naar artikel]
 47. Studie wijst uit: mannen zien seks met robots wel zitten, vrouwen iets minder (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Seks met robots, het zit er volgens futurologen aan te komen. En mannen zien dat wel zitten, vrouwen iets minder. Dat blijkt uit een eerste onderzoek terzake van de Concordia University in Montréal. Wat ook duidelijk is: hoe geiler de deelnemers, hoe meer zin ze hadden in een mechanisch maatje.
  [naar artikel]
 48. Drink je koffie op één specifieke manier dan beschermt die kop je extra tegen kanker en hart- en vaatziekten (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Koffie is bij velen het favoriete drankje om ‘s ochtends mee wakker te worden, maar veel mensen twijfelen soms of die kop koffie wel gezond is. Zijn er nog andere voordelen dan een minder vermoeid gevoel? Zo lees je vaak dat het de kans op bepaalde kankers én op hart- en vaatziekten vermindert. Is dat ook effectief zo, of is net het omgekeerde waar? Diëtist Michaël Sels (UZA) en voedingsexperte Ellen Kampman leggen uit.
  [naar artikel]
 49. Ondanks Tinder en Snapchat: jongeren hebben minder seks dan vroeger (03/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ze zijn slechts een swipe verwijderd van losse seksuele contacten, maar toch heeft de huidige generatie millenials (geboren tussen 1980 en 2000) veel minder seks dan de jongeren dertig jaar geleden. Dat blijkt uit een Amerikaanse studie gepubliceerd in het vakblad 'Archives of Sexual Behavior'.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy