De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Spectaculair ongeval in Meer: vrachtwagen rijdt door vangrail en eindigt in weiland

VRT NWS

18/09/2023 - 15:15

Aan de Transportzone Meer is een vrachtwagen door de vangrail gereden en belandde tien meter lager in een weiland. De chauffeur verloor de controle over zijn vrachtwagen op een rotonde. Hij kwam er met de schrik van af.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Spectaculair ongeval met vrachtwagen eindigt in houten kraampjes (03/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Lodewijk de Raetlaan in Izegem gebeurde woensdagmorgen een spectaculair ongeval met een vrachtwagen.
  [naar artikel]
 2. Vrachtwagen ramt vangrail en dondert talud naast E19 af (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen is maandagmorgen in een weiland beland naast de E19 ter hoogte van het rondpunt aan de Transportzone Meer.
  [naar artikel]
 3. Vrachtwagen dendert van E34: weiland ligt bezaaid met bier, frisdrank en melk (09/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op en naast de E34 in Turnhout gebeurde vrijdag om 14.40u een spectaculair ongeval.
  [naar artikel]
 4. Vrachtwagen kantelt over vangrail op aansluiting A12 met Ring (10/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de aansluiting van de A12 met de Antwerpse Ring is vrijdagavond een vrachtwagen in de schaar gegaan en daarna op de vangrail terechtgekomen. Een andere camion reed achteraan in op een vrachtwagen die remde voor het ongeval.
  [naar artikel]
 5. Zware file op E17 richting Antwerpen na spectaculair ongeval met vrachtwagen (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 in Overmere is vanochtend rond 7 uur een spectaculair ongeval gebeurd met een vrachtwagen. De truck verloor zijn dieplader met een
  [naar artikel]
 6. Vrachtwagen botst tegen vangrail op E313: file vanop Antwerpse Ring (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de E313 in Ranst richting Hasselt viel donderdagmorgen één gewonde. De bestuurder van een vrachtwagen botste er tegen de vangrail en verloor daarbij deel van zijn lading. Door het ongeval zijn er twee rijstroken versperd, er staat een file tot op de Ring.
  [naar artikel]
 7. Vrachtwagen tegen vangrail op E314 in Zonhoven (13/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagnamiddag is een vrachtwagen tegen de vangrail beland op de E314 in Zonhoven. Door het ongeval is er hinder in de richting van Maasmechelen. Een rijstrook werd afgesloten voor de takelwerken.
  [naar artikel]
 8. Vrachtwagen over vangrail net voorbij Kennedytunnel door nat wegdek: stevige files richting Gent (16/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de Antwerpse Ring, net voorbij de Kennedytunnel richting Gent is een vrachtwagen woensdagmorgen over de vangrail gegaan. Het ongeval gebeurde vermoedelijk door het natte wegdek. Niemand raakte gewond, het Verkeerscentrum waarschuwt wel voor lange files.
  [naar artikel]
 9. Vrachtwagen gaat door nat wegdek over vangrail net voorbij Kennedytunnel: stevige files richting Gent (16/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval op de Antwerpse Ring, net voorbij de Kennedytunnel richting Gent is een vrachtwagen woensdagmorgen over de vangrail gegaan. Het ongeval gebeurde vermoedelijk door het natte wegdek. Niemand raakte gewond, het Verkeerscentrum waarschuwt wel voor lange files.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Vrachtwagen belandt op zijn dak bij spectaculair ongeval op A19 (13/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een spectaculair ongeval op de A19 in Zonnebeke is een vrachtwagen op zijn dak belandt in de middenberm. De twee inzittenden raakten niet gewond, maar kropen door het oog van de naald omdat de bestuurder maar op het nippertje kon uitwijken voor een signalisatiewagen.
  [naar artikel]
 11. Spectaculair ongeval: goederentrein botst tegen vrachtwagen in Zeebrugge (20/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Aan de spoorwegovergang in de Margaretha Van Oostenrijkstraat in Zeebrugge gebeurde vanmorgen een spectaculair ongeval. Een goederentrein botste met een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar. Het ongeval stuurt het goederenverkeer in de haven de komende uren in de war.
  [naar artikel]
 12. Spectaculair ongeval met vrachtwagen, tractor en personenwagen: twee gewonden en bushokje vernield (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Tieltsesteenweg in Deinze gebeurde omstreeks 11 uur vrijdagochtend een spectaculair ongeval, waar zowel een vrachtwagen, een tractor als een personenwagen bij betrokken waren. De vrachtwagen belandde om onduidelijke oorzaak op het andere rijvak en doorboorde een bushokje om in het veld tot stilstand te komen.
  [naar artikel]
 13. Spectaculair ongeval op E40: voertuig komt via vangrail op zij terecht (11/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de autosnelweg E40-A18 tussen Jabbeke en Veurne gebeurde zaterdagmiddag een spectaculair verkeersongeval. Eén persoon werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Bestelwagen rijdt in op vrachtwagen op E40: bestuurder gewond afgevoerd (23/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een spectaculair ongeval op de E40 ter hoogte van Beernem is donderdagochtend de chauffeur van een bestelwagen gewond geraakt. De chauffeur reed achteraan in op een vrachtwagen op de rechterrijstrook en moest door de brandweer bevrijd worden uit het wrak.
  [naar artikel]
 15. Vrachtwagen botst tegen vangrail en verliest duizenden liters bier op E17 (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen heeft bij een ongeval een grote lading aan bierblikken verloren op de E17. Iets voor zes uur deze ochtend kwam het tot een ongeval...
  [naar artikel]
 16. Kijkfile nadat vrachtwagen door vangrail reed op Antwerpse ring (12/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring richting Nederland staat er dinsdagmiddag een kijkfile ter hoogte van Berchem nadat een vrachtwagen om een nog onbekende oorzaak door de vangrail ging en in de bosjes naast de snelweg belandde. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De rechtstreekse hinder van het ongeval is beperkt, maar er staat wel een stevige kijkfile.
  [naar artikel]
 17. File na spectaculair ongeval op E313 in Diepenbeek (20/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag is rond 10 uur een spectaculair ongeval gebeurd op de E313 in Diepenbeek richting Luik. Een vrachtwagen met dieplader botste op de pechstrook tegen een andere vrachtwagen die in panne stond. Niemand raakte gewond, maar er ontstond wel een file.
  [naar artikel]
 18. Spectaculair ongeval: auto gaat over de kop na botsing met vrachtwagen op E313 (23/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E313 in Diepenbeek is rond half vier een spectaculair ongeval gebeurd. De bestuurder van een personenwagen wilde na een inhaalmanoeuvre terug invoegen op de rechterrijstrook, toen het plots helemaal fout ging. Het voertuig botste tegen de achterzijde van een vrachtwagen en ging meteen over de kop. De bestuurder kwam er als bij wonder met zonder verwondingen van af. Door het ongeval moest het verkeer er een tijdlang over de pechstrook rijden. Ook iets gefilmd op de weg? Mail je dashcambeelden naar [email protected].
  [naar artikel]
 19. Vrachtwagen verspert viaduct van E17 in Gentbrugge: vangrail wordt vervangen (10/12/2017 - Metro)
  Op het viaduct van de E17 in Gentbrugge moet zondagnamiddag een stuk van de vangrail vervangen worden, nadat een vrachtwagen in schaar beland was op de weg. Dat melden de federale politie en het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval is afgehandeld, maar de rechterrijstrook blijft afgesloten. Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur in de richting van Antwerpen. Een vrachtwagen week er van de baan af, mogelijk door de sneeuw. De truck belandde in schaar over de rechter- en middenrijstrook en de pechstrook. Op de plaats van het ongeval is er trajectcontrole en geldt normaal een snelheidslimiet van 90 kilometer per uur, maar die kan aangepast worden bij neerslag of incidenten, Rond 14.30 uur werd de rijweg vrijgemaakt, behalve de rechterrijstrook. Het verkeer op de lange afstand moet niet langer omrijden. bron: Belga
  [naar artikel]
 20. Spectaculair ongeval in Zwijnaarde: vrachtwagen duikt dieperik in (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde is een vrachtwagen betrokken geraakt bij een spectaculair verkeersongeval.
  [naar artikel]
 21. Vrachtwagen botst op vangrail A12 (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen heeft zich zaterdagmorgen iets na 8 uur klemgereden op een vangrail op de A12 ter hoogte van Wilrijk net voor de
  [naar artikel]
 22. Bus De Lijn rijdt verkeerslichten omver na botsing met vrachtwagen: vijf lichtgewonden (15/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de Buiten-Katelijnevest en de Ketsbruggestraat in Brugge gebeurde donderdag even na de middag een spectaculair ongeval. Een Lijn-bus werd er door een vrachtwagen aangereden en reed de verkeerslichten op de middenberm omver. Vijf passagiers van de bus raakten lichtgewond door de botsing.
  [naar artikel]
 23. Spectaculair ongeval op E34: vrachtwagen komt meters lager in gracht terecht (17/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E34 richting Knokke gebeurde vrijdagavond omstreeks 17.30u een spectaculair ongeval. De chauffeur van een Poolse trekker met Finse oplegger week om ongekende reden plots af van zijn rijstrook. De vrachtwagen belandde met een grote klap enkele meters lager in de gracht naast de snelweg.
  [naar artikel]
 24. Verkeershinder na crash van vrachtwagen door klapband (16/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de E313 richting Tongeren is wat verkeershinder na een ongeval net voorbij de afrit Bilzen/Hoeselt. De linkerrijstrook is er afgesloten omdat een vrachtwagen in de vangrail van de middenberm hangt. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een klapband is vermoedelijk de oorzaak van de crash.
  [naar artikel]
 25. Dodelijk ongeval op E19: bestuurder van bestelwagen rijdt in op vrachtwagen en overleeft klap niet (28/10/2021 - VRT NWS)
  Op de E19 in Meer is de chauffeur van een bestelwagen om het leven gekomen. Het slachtoffer is achteraan ingereden op een vrachtwagen. Er stond een file richting Nederland, omdat er net over de grens al een ongeval was gebeurd. Door dit tweede ongeval was de E19 in de richting van Breda volledig versperd. Ondertussen is de linkerrijstrook vrijgemaakt.
  [naar artikel]
 26. Spectaculair ongeval op E19 in Wilrijk: wagen belandt op dak en brandt uit, bestuurder gewond naar ziekenhuis (22/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een spectaculair ongeval op de E19 richting Antwerpen is zondagmorgen een bestuurder gewond geraakt. Na een aanrijding knalde de wagen van het slachtoffer tegen de vangrail, begon te tollen en eindigde op zijn dak. Het voertuig brandde volledig uit. De snelweg was een tijdlang volledig afgesloten.
  [naar artikel]
 27. Spectaculair ongeval op E19 in Wilrijk: wagen belandt op dak en brandt uit, bestuurder gewond naar ziekenhuis (22/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een spectaculair ongeval op de E19 richting Antwerpen is zondagmorgen een bestuurder gewond geraakt. Na een aanrijding knalde de wagen van het slachtoffer tegen de vangrail, begon te tollen en eindigde op zijn dak. Het voertuig brandde volledig uit. De snelweg was een tijdlang volledig afgesloten.
  [naar artikel]
 28. Auto rijdt in op vrachtwagen (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagochtend rond 7 uur is op de E313 een auto ingereden op een vrachtwagen. De wagen belandde tegen de vangrail. De twee inzittenden raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 29. Aansluiting Ring met E19 richting Brussel opnieuw afgesloten na ongeval (14/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Zuid is de aansluiting van de Ring richting Gent naar de E19 vrijdagochtend afgesloten door een ongeval met een vrachtwagen. De metalen constructies die de vrachtwagen vervoerde gingen in de bocht aan het schuiven en belandden op de weg en tegen de vangrail.
  [naar artikel]
 30. Vrachtwagen gaat door vangrail op Antwerpse Ring: bestuurder kritiek (12/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Ring rond Antwerpen is dinsdag een vrachtwagen door de vangrail gegaan en in de berm terechtgekomen. Dat gebeurde na een aanrijding met een personenauto. De tientonner ging de bosjes in en kwam op slechts enkele meters van het ringfietspad tot stilstand. De bestuurder verkeert in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 31. Spectaculair ongeval: auto gaat over de kop na botsing met vrachtwagen op E313 (23/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E313 in Diepenbeek is rond half vier een spectaculair ongeval gebeurd. De bestuurder van een personenwagen wilde na een inhaalmanoeuvre terug invoegen op de rechterrijstrook, toen het plots helemaal fout ging.
  [naar artikel]
 32. Spectaculair ongeval in Beveren: auto belandt bovenop vrachtwagen (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Gentseweg in Beveren gebeurde gisteravond een spectaculair ongeval. Een man die met zijn auto richting Sint-Niklaas reed, belandde er niet...
  [naar artikel]
 33. Twee zwaargewonden bij spectaculair ongeval op E17 (14/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  De nacht van dinsdag op woensdag vond een spectaculair ongeval plaats op de E17 in Waregem richting Gent. Twee autobestuurders moesten zwaargewond afgevoerd worden. De omstandigheden waren onduidelijk, maar ook een vrachtwagen zou in de brokken hebben gedeeld.
  [naar artikel]
 34. Spectaculair ongeval: container schuift over de snelweg op de treinsporen (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een spectaculair ongeval in Zwitserland is een container van een vrachtwagen gegleden, over de snelweg geschoven en op een parallelle spoorbaan...
  [naar artikel]
 35. Nederlander rijdt onder vrachtwagen in Meer (19/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ernstig ongeval in de transportzone van Meer is een wagen met Nederlandse nummerplaat onder een vrachtwagen gereden. De bestuurder moest door de brandweer uit het wrak bevrijd worden en werd gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 36. Strooiwagen rijdt tegen vangrail en kantelt op de E313 in Ranst (20/01/2023 - VRT NWS)
  Op de E313 in Ranst, in de richting van Antwerpen is vanmiddag een strooiwagen tegen een vangrail gereden en daarna gekanteld. De bestuurder raakte ernstig gewond en de strooiwagen verloor een deel van zijn lading zout. Door het ongeval is er veel hinder.
  [naar artikel]
 37. Wagen belandt tegen vangrail na ongeval op E313 (31/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E313 richting Antwerpen waren dinsdagmiddag een tijdlang twee rijstroken versperd ter hoogte van Ranst. Een wagen belandde er tegen de vangrail na een botsing met een vrachtwagen. De brandweer moest de passagier bevrijden uit het voertuig.
  [naar artikel]
 38. Vrachtwagen belandt in de vangrail op de Noord-Zuid in Hechtel-Eksel (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Hechtel-Eksel ontstond er vrijdagnamiddag een file na een ongeval met een vrachtwagen. De chauffeur werd verrast door het gladde wegdek nadat het hevig was gaan regenen.
  [naar artikel]
 39. Vrachtwagen rijdt achteraan in op file op E34: kilometers aanschuiven (10/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E34 richting Eindhoven is woensdagavond een ongeval gebeurd ter hoogte van Zoersel. Een vrachtwagen reed er achteraan in op een stilstaande camion. Door het ongeval was het lang aanschuiven op de E34.
  [naar artikel]
 40. Vrachtwagen belandt in gracht naast E19: lange file (31/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 richting Brussel is woensdagmiddag ter hoogte van Mechelen een vrachtwagen in onduidelijke omstandigheden door de vangrail gegaan en in de gracht beland. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De bestuurder raakte niet (ernstig) gewond, maar de afhandeling van het ongeval zal allicht een hele tijd duren.
  [naar artikel]
 41. Trucker rijdt brandende vrachtwagen zo ver mogelijk weg van huizen, en dan volgt een ongelofelijke knal: “Hij is een held” (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Arkansas is woensdag een vrachtwagen geladen met een chemische stof spectaculair ontploft. De truckchauffeur liet het leven bij de enorme...
  [naar artikel]
 42. Vrachtwagen duwt wagen in sloot: “Alsof ik in de botsauto’s op de kermis zat” (16/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de expresweg E34/N49 Antwerpen-Kust met de Vaartstraat in het Oost-Vlaamse Kaprijke is donderdagochtend een spectaculair ongeval gebeurd. Een wagen werd er aangereden door een vrachtwagen en belandde in de gracht.
  [naar artikel]
 43. Spectaculair ongeval in Mol: wagen rijdt rechtdoor op kruispunt, gaat overkop en belandt in het bos (27/08/2020 - VRT NWS)
  In Mol-Postel is gisteravond een spectaculair ongeval gebeurd. Een autobestuurder reed rechtdoor op het T-kruispunt in Postel. Hij ramde enkele bomen en een muurtje, ging over de kop en kwam een tiental meter verder op zijn dak in het bos terecht.
  [naar artikel]
 44. Motorrijder rijdt achteraan in op vrachtwagen: man verkeert in levensgevaar (22/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een man raakte zwaargewond bij een zwaar verkeersongeval op de E34 richting Nederland. Hij vecht voor zijn leven. De man reed met zijn motorfiets achteraan in op een vrachtwagen. Daarna belandde hij met een zware klap tegen de vangrail op de pechstrook.
  [naar artikel]
 45. Automobilist rijdt weiland in (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  D.C. (22) uit Bree slipte maandag om 16 uur met zijn wagen op de Gremelsloweg in Maaseik. Het voertuig kwam op zijn zij in een weiland tot stilstand. (ppn)
  [naar artikel]
 46. IN BEELD. Spectaculaire crash op E17: vrachtwagen slipt en gaat over de kop (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 richting Antwerpen gebeurde deze avond een erg spectaculair ongeval. Ter hoogte van de oprit Sint-Niklaas-West slipte een vrachtwagen. De...
  [naar artikel]
 47. Trucker rijdt brandende vrachtwagen zo ver mogelijk weg van huizen, en dan volgt enorme knal: “Hij is een held” (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Arkansas is woensdag een vrachtwagen geladen met een chemische stof spectaculair ontploft. De truckchauffeur liet het leven bij de enorme...
  [naar artikel]
 48. Auto rijdt door vangrail A12 en belandt meters lager in de struiken (13/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de A12 ter hoogte van Ekeren is een automobilist vrijdagnacht door de brandweer uit zijn wagen bevrijd. Hij was door de vangrail gereden en meters lager naast een werf terechtgekomen.
  [naar artikel]
 49. Auto door vangrail in Genk (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagochtend op de Europalaan door een vangrail gegaan. Het ongeval gebeurde rond 3 uur. De ambulance ging ter plaatse. (mm)
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy