De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vlaamse CEO verhuist met Frans biotechbedrijf naar België

De Tijd

18/09/2023 - 15:57

15:31 Ann Meulemans verkaste met het jonge Franse biotechbedrijf AbolerIS Pharma van Nantes naar Gosselies, dankzij Belgische fondsen en een matuur ecosysteem. ‘Ondanks het moeilijke financiële klimaat haal...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Controlecentrum Tui Fly in Zaventem verhuist, impact op 30 werknemers (03/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Controlecentrum Tui Fly in Zaventem verhuist, impact op 30 werknemers Reisgroep TUI brengt zijn vijf luchtvaartmaatschappijen, waaronder TUI Fly Belgium, onder één management. De herstructurering heeft gevolgen in België: het operationeel controlecentrum in Zaventem verhuist naar het Engelse Luton. Een impact op het personeel wordt zo veel mogelijk vermeden, zegt een woordvoerder van TUI België. TUI herschikt zijn luchtvaartmaatschappijen, zo bevestigde de groep in de […] Lees dit artikel: Controlecentrum Tui Fly in Zaventem verhuist, impact op 30 werknemers
  [naar artikel]
 2. Positieve testresultaten voor vaccin tegen longkanker van Frans-Belgisch biotechbedrijf (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een kandidaat-longkankervaccin van het Frans-Belgische biotechbedrijf PDC*line Pharma heeft positieve eerste resultaten opgeleverd tijdens een klinische studie. Dat heeft het bedrijf met een vestiging in Luik bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 3. Frans biotechbedrijf wil Belgische beleggers verleiden (29/05/2019 - De Tijd)
  14:41 Het Franse biotechbedrijf Advicenne krijgt binnenkort een tweede notering op Euronext Brussel. Een portret.
  [naar artikel]
 4. Scheidsrechtersbaas David Elleray neemt ontslag en verhuist naar Zuid-Afrika: “Kan niet vaak genoeg naar België afreizen” (21/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  David Elleray (67) heeft ontslagen genomen als voorzitter van de Professional Refereeing Board van de Belgische voetbalbond. Hij verhuist naar Zuid-Afrika. “Ik zal niet vaak genoeg naar België kunnen afreizen om mijn functie op een professionele manier uit te oefenen.”
  [naar artikel]
 5. Nog voor het eerste exemplaar is geleverd, denkt Defensie al na over een opvolger van de F-35 (30/01/2023 - Express)
  Verschillende Europese landen werken aan de gevechtsvliegtuigen van de nabije toekomst. België bekijkt nu zijn opties om aan te schuiven bij het FCAS-project, het Frans-Duits-Spaanse initiatief. In het nieuws: Twee machtsblokken werken aan de ontwikkeling van een ultramodern gevechtsvliegtuig. België snuffelt wat rond. De essentie: België snuffelt aan de Frans-Duits-Spaanse staart. Streepje voor: Hoewel beide […]
  [naar artikel]
 6. Hoe Moderna de wereld wil veroveren: straks ook commerciële uitvalsbasis in België (17/02/2022 - Express)
  Voor de coronacrisis was Moderna een weinig bekend biotechbedrijf. Vandaag is het over de hele wereld een household name geworden, na de verdeling van 807 miljoen vaccindosissen in 2021 naar alle hoeken van de wereld. Het Amerikaanse bedrijf versnelt nu zijn expansie met zes bijkomende commerciële dochterondernemingen in Europa, waaronder een in België. Moderna maakt […]
  [naar artikel]
 7. PLAN B aflevering #67: DE STEMMING 2022, het onderzoek naar de standpunten van de Vlamingen (in het Frans)  (13/05/2022 - VRT NWS)
  In de podcast PLAN B gaan de politieke journalisten Alain Gerlache (RTBF) en Ivan De Vadder (VRT NWS) om de twee weken op zoek naar de verschillen én de gelijkenissen tussen Vlaanderen en Franstalig België. Deze keer vertelt Ivan De Vadder (in het Frans) over een fenomeen uit de Vlaamse actualiteit.
  [naar artikel]
 8. Daydream Festival verhuist naar Nederland (05/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Daydream Festival verhuist van België naar Nederland. Op 14 juli 2018 is de eerste Nederlandse editie bij Aquabest nabij Eindhoven. De...
  [naar artikel]
 9. Vlaamse Amazon-verkopers moeten naar de Franse les (04/11/2022 - De Tijd)
  13:09 Vlaamse ondernemers die hun koopwaar in de nieuwe Belgische webwinkel van Amazon willen aanprijzen, moeten hun productinfo in het Frans invoeren. 'Amazon negeert de meertalige werkelijkheid van België...
  [naar artikel]
 10. Ex-Miss België Lenty Frans getrouwd met vriendin Leonie (27/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Lenty Frans (29) uit Sint-Lenaarts is zaterdag in het huwelijksbootje getreden met haar vriendin Leonie Witters (29). Dat heeft de voormalige Miss België zelf bekendgemaakt op Instagram.
  [naar artikel]
 11. De Vlam van Ham verhuist naar Tessenderlo en krijgt welkomstcadeau van Frans Vogels: “Magnifiek” (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hij overvleugelde de tegenstand in de Tour, Jasper Philipsen. Hij vloog zo hoog dat Frans Vogels, internationaal kunstenaar uit Tessenderlo, besliste een portret te schenken aan de groene trui. Vrijdagavond gebeurde de officiële overdracht.
  [naar artikel]
 12. Ex-Miss België Lenty Frans getrouwd met vriendin Leonie (27/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Lenty Frans (29) is zaterdag in het huwelijksbootje getreden met haar vriendin Leonie Witters (29). Dat heeft de voormalige Miss België zelf bekendgemaakt op Instagram.
  [naar artikel]
 13. David Davidse verkoopt alles en verhuist naar Spanje (08/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Stemcoach en acteur David Davidse heeft het gehad in België. Hij verkoopt zijn loft en verhuist naar Spanje.
  [naar artikel]
 14. Frans biotechbedrijf brengt hoofdzetel naar Leuven (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Ex-Miss België Lenty Frans geeft inkijk op haar huwelijk met vriendin Leonie (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lenty Frans (29) stapte eind augustus in het huwelijksbootje met haar verloofde Leonie Witters (29). Na het burgerlijk huwelijk vond dit weekend het huwelijksfeest plaats. Op haar Instagram Stories deelt de ex-Miss België enkele beelden van hun feest.
  [naar artikel]
 16. Buitenlandminister Lavrov verdedigt Russische invasie van Oekraïne: “Wat als België het Frans zou verbieden?” (30/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft in een interview de vergelijking gemaakt tussen de Russische invasie van Oekraïne en een hypothetisch conflict tussen België en Frankrijk. “Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?”, zei Lavrov bij het Franse TF1.
  [naar artikel]
 17. Ex-Miss België Lenty Frans deelt beelden van haar huwelijk met Leonie (04/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Eind augustus stapte Lenty Frans (29) in het huwelijksbootje met haar vriendin Leonie Witters (29). En bij een burgerlijk huwelijk hoort ook een huwelijksfeest, dat afgelopen weekend plaatsvond. Op Instagram Stories deelde de ex-Miss België beelden van het feest.
  [naar artikel]
 18. Frans bondscoach Deschamps kijkt uit naar “strijd” met Duivels: “België problemen achterin? Bijna alle ploegen willen hun defensie” (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen kijken België en Frankrijk elkaar na drie jaar weer in de ogen. In een exclusief interview met Sudpresse blikt Frans bondscoach Didier Deschamps vooruit op de “strijd” tegen de Rode Duivels. “Deze match wordt géén revanche.”
  [naar artikel]
 19. Plan B aflevering #55: De Vlaamse partij N-VA is twintig jaar oud, wat is het bilan?  (17/09/2021 - VRT NWS)
  In de podcast PLAN B gaan de politieke journalisten Alain Gerlache (RTBF) en Ivan De Vadder (VRT NWS) om de twee weken op zoek naar de verschillen én de gelijkenissen tussen Vlaanderen en Franstalig België. Deze keer vertelt Ivan De Vadder (in het Frans) over een fenomeen van de Vlaamse samenleving.
  [naar artikel]
 20. “Een miss die een kind wil met haar vriendin. Da’s uniek”: ex-Miss België Lenty Frans onthult kinderwens bij James Cooke (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Toen ik besefte dat ik mijn leven wilde delen met een vrouw, dacht ik: hoe moet dat nu? Maar we koesteren wel een kinderwens.” Met ‘This Is Me’ creëerde James Cooke, in samenwerking met ZEB, vijf bijzondere portretjes van mensen over hun coming-out en een onthulling van ex-Miss België Lenty Frans.
  [naar artikel]
 21. “Een miss die een kind wil met haar verloofde. Da’s uniek”: ex-Miss België Lenty Frans onthult kinderwens bij James Cooke (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Toen ik besefte dat ik mijn leven wilde delen met een vrouw, dacht ik: hoe moet dat nu? Maar we koesteren wel een kinderwens.” Met ‘This Is Me’ creëerde James Cooke, in samenwerking met ZEB, vijf bijzondere portretjes van mensen over hun coming-out en een onthulling van ex-Miss België Lenty Frans.
  [naar artikel]
 22. Ex-Miss België Lenty Frans deelt beelden van haar huwelijk met vriendin Leonie op Instagram (04/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Eind augustus stapte Lenty Frans (29) in het huwelijksbootje met haar vriendin Leonie Witters (29). En bij een burgerlijk huwelijk hoort ook een huwelijksfeest, dat afgelopen weekend plaatsvond. Op Instagram Stories deelde de ex-Miss België beelden van het feest.
  [naar artikel]
 23. BEKERKOORTS. Malinwa of The Great Old? Naar welke Antwerpse stad verhuist de Cup? Volg alle supportersgekte in onze blog (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Beker van België 2023 verhuist straks naar een traditieclub in de provincie Antwerpen. Maar mogen ze vieren op de Bosuil of wordt de Markt in Mechelen vanavond het decor voor een onvergetelijk feest? De volksverhuizing komt alvast op gang, na twee uitwuiftraingen op zaterdag. Volg alles rond de voetbalgekke supporters hieronder in onze supportersblog.
  [naar artikel]
 24. Frans Bauer eert ouders op nieuw album (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Frans Bauer (45) was een tijdlang minder vaak in België te zien, maar daar komt binnenkort verandering in met een nieuwe tournee. In het voorjaar...
  [naar artikel]
 25. Toponderzoeker Peter Carmeliet verkast met labo naar Denemarken: “In België moet ik op mijn 65ste verplicht stoppen” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gelauwerde kankeronderzoeker Peter Carmeliet (61) verhuist met zijn 60-koppig laboratorium van Leuven naar Denemarken. Dat meldt De Tijd. In België moet hij op zijn 65ste verplicht stoppen, terwijl hij in Denemarken langer kan werken en meer budget krijgt.
  [naar artikel]
 26. Russische minister van Buitenlandse Zaken: "Wat zou Frankrijk doen als België het Frans zou verbieden?" (30/05/2022 - VRT NWS)
  "Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?" Met die uitspraak in een interview met TF1 heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov nog eens duidelijk proberen te maken wat het doel is van de "Russische missie" in Oekraïne, namelijk "de Russische taal en cultuur beschermen".
  [naar artikel]
 27. Dwars door Wallonië, deel 2: “Straks vragen Vlamingen hier asiel aan. Als klimaatvluchteling” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “België is al 10 jaar dood”, zei Bart De Wever — ‘Barst De Wever’ noemen Frans­taligen hem soms. Wat vinden de Walen daarvan? Hoe zien zij België,...
  [naar artikel]
 28. VU-grondlegger Frans Baert overleden (15/07/2022 - De Tijd)
  20:56 Frans Baert die mee aan de wieg van de Volksunie stond, is vrijdag op 96-jarige leeftijd overleden. Hij was een van de vaders van het federale België, maar zijn naam zal vooral verbonden blijven met d...
  [naar artikel]
 29. Premier De Croo: “België levert 2.000 machinegeweren en 3.800 ton brandstof aan Oekraïne”, ook 300 Belgische militairen naar Roemenië (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land gaat 2.000 machinegeweren en 3.800 ton brandstof leveren aan Oekraïne. Dat meldt premier Alexander De Croo (Open Vld) op Twitter. België gaat hiermee in op een vraag van Oekraïne zelf. Ons land stuurt volgende week ook 300 militairen naar Roemenië als onderdeel van een Frans-Belgisch bataljon, zo laat minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) weten. Een konvooi met militair beschermings- en oriëntatiemateriaal van Defensie is inmiddels naar Oekraïne vertrokken.
  [naar artikel]
 30. Voortaan kortere zomervakantie in Franstalig België (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kinderen in Franstalig België starten het schooljaar 2022-2023 op maandag 29 augustus en eindigen het op 7 juli 2023. Daar heeft het Frans gemeenschapsparlement vanavond mee ingestemd. Daarmee wordt de zomervakantie officieel ingekort.
  [naar artikel]
 31. Oud-president Hollande verdedigt Frans beleid tegenover IS en haalt uit naar België op proces rond aanslagen Parijs (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het proces rond de aanslagen in Parijs heeft oud-president François Hollande woensdag het woord gekregen. Hij was aanwezig in het Stade de France op het moment dat de eerste ontploffing plaatsvond. “De beslissingen die Frankrijk nam, waren gepast”, aldus Hollande, die op het proces eveneens uithaalde naar België.
  [naar artikel]
 32. Biotechbedrijf Rejuvenate Biomed verhuist naar Diepenbeek om anti-verouderingsmiddel te testen op mensen (29/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Rejuvenate Biomed, het bedrijf van dr. Ann Beliën, opent een nieuwe vestiging op de Health Campus in Diepenbeek. Daar zullen de eerste klinische testen op mensen worden verricht met een middel dat veroudering vertraagt. Dat schept op termijn ook 25 jobs voor hoogopgeleide mensen.
  [naar artikel]
 33. Tesla zegt vaarwel aan Californië: hoofdkwartier verhuist naar gigafabriek (08/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tesla zegt vaarwel aan Californië: hoofdkwartier verhuist naar gigafabriek Tesla zal niet langer gevestigd zijn in Palo Alto in Californië, maar wel in Austin, Texas. Dat kondigde Tesla-topman Elon Musk aan op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. In Austin wordt momenteel ook de nieuwe gigafabriek van Tesla gebouwd. Tot nu toe was Tesla gevestigd in Silicon Valley, de Californische regio waar de meeste grote techbedrijven hun […] Lees dit artikel: Tesla zegt vaarwel aan Californië: hoofdkwartier verhuist naar gigafabriek
  [naar artikel]
 34. Geen treinverkeer tussen België en Frankrijk: ook Eurostar gehinderd (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Door schade aan de bovenleiding aan de Frans-Belgische grens, op Frans grondgebied, is het treinverkeer tussen België en Frankrijk onderbroken. Dat...
  [naar artikel]
 35. Buitenlandminister Lavrov verdedigt Russische inval: “Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?” (30/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Oekraïense Donbas-regio innemen is een “onvoorwaardelijke prioriteit” voor Rusland. Dat heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov gezegd. Het uiteindelijke doel van de ‘Russische missie’ is “het beschermen van de Russische taal en cultuur”. “Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?”, gaf Lavrov als vergelijking om de Franse kijkers van zender TF1 te overtuigen.
  [naar artikel]
 36. Frans bedrijf Effia neemt Belgische MyPark-parkings over (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Effia, gespecialiseerd op gebied van parkeren in Frankrijk en België, neemt 22 MyPark-parkings over in België. Het filiaal van Keolis voegt zo...
  [naar artikel]
 37. Bioracer verhuist productie van Tessenderlo naar het buitenland (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bioracer is van plan om de productie van zijn hoogtechnologische sportkledij te verhuizen van Tessenderlo naar het buitenland. Het bedrijf vindt naar eigen zeggen geen personeel meer in België dat wil of kan werken aan hun productielijn. Ook de energiecrisis en de hoge loonkosten spelen allicht een rol. Door de huidige economische situatie heeft het bedrijf 8 van de 20 productiemedewerkers op economische werkloosheid geplaatst. CEO Danny Segers benadrukt dat dit niet betekent dat Bioracer weggaat uit Tessenderlo. Het logistieke en het ontwikkelingsgedeelte blijft en zal allicht nog uitbreiden, enkel de productie verhuist.
  [naar artikel]
 38. Els verhuisde na 17 jaar noodgedwon­gen van China naar België: “Twee keer per dag moesten we onze temperatuur doorgeven via een app” (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed een jaar geleden reisde de Vlaamse Els Nissens (51) van thuisstad Shanghai naar België. De terugweg werd een onmogelijke calvarietocht: Covid houdt de grenzen van China op slot. Onvoorzien moest Els 25 jaar buitenland in een container het water over sturen en haar jongste zoon achterlaten. België, nochtans enige eigenaar van haar roots, is wennen. “Ik ben nog volop aan het ontdekken.”
  [naar artikel]
 39. Els verhuisde na 17 jaar noodgedwongen van China naar België: “Het spannendste op zondag zijn nog steeds de pateekes bij de bakker” (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed een jaar geleden reisde de Vlaamse Els Nissens (51) van thuisstad Shanghai naar België. De terugweg werd een onmogelijke calvarietocht: Covid houdt de grenzen van China op slot. Onvoorzien moest Els 25 jaar buitenland in een container het water over sturen en haar jongste zoon achterlaten. België, nochtans enige eigenaar van haar roots, is wennen. “Ik ben nog volop aan het ontdekken.”
  [naar artikel]
 40. ONZE OPINIE: “België mensonwaardig? Mogen we dat een tikje hypocriet vinden van onze Nederlandse buren?” (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een Nederlandse rechter wil een Chinese asielzoeker die eerst in België aankwam niet terugsturen naar hier omdat België blijkbaar erger is dan een derdewereldland. Mogen we dat een tikje hypocriet vinden van onze Nederlandse buren vooraleer we ‘alweer een blamage voor België’ roepen? Ja, de asielopvang in België loopt in het honderd. Maar in Nederland is de politiek even wanhopig als in België.”
  [naar artikel]
 41. Levering van Europese vaccins tegen apenpokkenvirus gestart, België snel aan de beurt (28/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het Deense biotechbedrijf Bavarian Nordic is gestart met de levering van de vaccins die de Europese Unie heeft aangekocht om de uitbraak van het apenpokkenvirus te bestrijden. Dat heeft de Europese Commissie gemeld. Spanje ontvangt dinsdag de eerste 5.300 doses, ook België komt snel aan de beurt.
  [naar artikel]
 42. PLAN B aflevering #57: Oktober 1978, het einde van het omstreden Egmontpact (15/10/2021 - VRT NWS)
  In de podcast PLAN B gaan de politieke journalisten Alain Gerlache (RTBF) en Ivan De Vadder (VRT NWS) om de twee weken op zoek naar de verschillen én de gelijkenissen tussen Vlaanderen en Franstalig België. Deze keer vertelt Ivan De Vadder (in het Frans) over een fenomeen van de Vlaamse samenleving.
  [naar artikel]
 43. PLAN B aflevering #59: Hoe het jaar 2024 nu al zijn schaduw vooruitwerpt (19/11/2021 - VRT NWS)
  In de podcast PLAN B gaan de politieke journalisten Alain Gerlache (RTBF) en Ivan De Vadder (VRT NWS) om de twee weken op zoek naar de verschillen én de gelijkenissen tussen Vlaanderen en Franstalig België. Deze keer vertelt Ivan De Vadder (in het Frans) over een fenomeen van de Vlaamse samenleving.
  [naar artikel]
 44. An Swartenbroekx verhuist naar Spanje: “Hier wil ik oud worden” (31/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  An Swartenbroeckx (52) verhuist naar Spanje. Samen met haar man Guido heeft ze een huis gekocht in Andalusië, waar ze ook het grootste deel van het jaar zullen wonen. Dat schrijft Story.
  [naar artikel]
 45. An Swartenbroekx verhuist naar Spanje: “Hier wil ik oud worden” (31/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  An Swartenbroeckx (52) verhuist naar Spanje. Samen met haar man Guido heeft ze een huis gekocht in Andalusië, waar ze ook het grootste deel van het jaar zullen wonen. Dat schrijft Story.
  [naar artikel]
 46. Miss België keert vervroegd terug naar België wegens verslechterende politieke situatie in Ethiopië (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee dagen vroeger dan gepland keert Miss België, Kedist Deltour (24), terug naar België. Ze stapt vanavond op een vlucht van Addis Abeba naar Brussel in plaats van dinsdagavond. De beslissing om de reis naar haar roots in Ethiopië vervroegd stop te zetten, heeft alles te maken met de verslechterende politieke situatie in haar geboorteland. In sommige regio’s woedt een burgeroorlog.
  [naar artikel]
 47. Naar schatting 24 wolven in België, waarvan 13 in Vlaanderen: "Op termijn zeker meer dan 100 wolven in België" (20/01/2023 - VRT NWS)
  Er zijn naar schatting momenteel 24 wolven in België. Dit jaar worden er nog drie nesten verwacht, waarvan twee in Wallonië. "In Wallonië kan het aantal roedels oplopen tot zeker twintig", voegt Jan Loos van Welkom Wolf toe. "We zullen in België gegarandeerd evolueren naar meer dan 100 wolven."
  [naar artikel]
 48. “Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?”: gaat de vergelijking van Lavrov met situatie in Oekraïne op? (30/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Hoe zou Frankrijk reageren als België het Frans zou verbieden?” De Russische buitenlandminister Sergej Lavrov wierp het zondag een journaliste van de Franse zender TF1 voor de voeten nadat hij “discriminatie van de Russische taal” had aangehaald als een van de aanleidingen voor de oorlog in Oekraïne. Maar gaat die vergelijking wel op?
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy