De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘De VRT heeft op mijn hart getrapt: plots was mijn contract niks meer dan een vodje papier’

Humo

18/09/2023 - 16:05


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘De VRT heeft op mijn hart getrapt: plotseling was mijn contract niet meer dan een vodje papier’: drama op de set van ‘Thuis’ (25/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. Twee ‘Thuis’-medewerkers slepen VRT voor rechter: ‘Plots was mijn contract niks meer dan vodje papier’ (18/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Is de grondwet niet meer dan een vodje papier? (09/05/2018 - Apache)
  Oud-premier Leo Tindemans is bij de kiezer niet enkel bekend om zijn monsterscore. In 1978 trok hij naar de Koning om er het ontslag van zijn regering aan te bieden wegens de onenigheid over het Egmondpact, de omvorming van ons land naar een federale staat: “Voor mij is de grondwet geen vodje papier”.
  [naar artikel]
 4. ‘Mijn mama vroeg me mijn geaardheid te verzwijgen voor mijn oma omdat ik haar hart zou breken’ (23/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 5. CD&V tegen Francken: “Regeerakkoord is geen vodje papier” (30/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Meerderheidspartij CD&V heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) woensdag fors de wacht aangezegd in de Kamer. “Het regeerakkoord is geen vodje papier”, waarschuwde Kamerlid Nahima Lanjri, die een hele lijst “fundamentele problemen” zag in de beleidsnota van haar coalitiepartner. Ze beloofde hem nog pittig weerwerk.
  [naar artikel]
 6. Kevin blikt terug op rumoerige trip met Jana in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb mijn hart gevolgd, niet mijn hersens” (24/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De romantische trips in ‘Boer zkt vrouw’ zitten erop, ook voor frambozen- en witlofboer Kevin Maenhout (28) en Jana. Al was het pad in Gouda hobbelig te noemen. “Ik heb mijn hart gevolgd, niet mijn hersens.”
  [naar artikel]
 7. CD&V tegen Francken: "Regeerakkoord is geen vodje papier" (30/11/2016 - De Redactie)
  Meerderheidspartij CD&V heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) fors de wacht aangezegd in de Kamer. "Het regeerakkoord is geen vodje papier", waarschuwde Kamerlid Nahima Lanjri, die een hele lijst "fundamentele problemen" zag in de beleidsnota van haar coalitiepartner.
  [naar artikel]
 8. Dolly Parton brak het hart van Elvis Presley: “Hij was gek van mijn nummer ‘I Will Always Love You’” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zangeres Dolly Parton (77) gooit haar carrière over een andere boeg: ze laat country achterwege en komt met een rockalbum. Op de aankomende plaat is onder meer het lied ‘I Dreamed About Elvis' terug te vinden. En aan de The King of Rock-’n-Roll heeft ze dan ook bijzondere herinneringen. “Mijn hart was gebroken.”
  [naar artikel]
 9. Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart” (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.”
  [naar artikel]
 10. Fabrizio schudt ‘Temptation’-imago van zich af: "Ik trok vooral foute mensen aan, en ik wil net positiviteit in mijn leven” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was tot voor kort vooral bekend van ‘Temptation Island’ en van zijn afgesprongen relatie met collega-verleidster Pommeline. Maar sinds een tijdje is Fabrizio Tzinaridis (28) een heel andere weg ingeslagen. De Limburger met Griekse roots heeft komaf gemaakt met z’n ‘foute’ gewoontes uit het verleden en hoopt met ‘The Bachelor’ ook een gelijkwaardige partner aan de haak te slaan. “Alcohol of drugs: dat zegt me niks meer. Mijn mama herkent nu de oude ‘ik’ weer.”
  [naar artikel]
 11. ‘Jij, Stijn, zat helemaal vooraan in mijn hart, op de eerste rij’ (23/02/2022 - De Morgen)
  De krant is in rouw. Met Stijn De Paepe (1979-2022) heeft ze haar huisdichter verloren, de auteur van het ‘Dagvers’ dat sinds 2017 dagelijks een vaste plek in De Morgen had. Zo veroverde hij ook het hart van vele lezers. Een bloemlezing uit de meer dan 1.200 inzendingen.
  [naar artikel]
 12. Yahmina Becks, dochter van Dirk Draulans: ‘Niks tegen mijn papa, maar ik vind mijn familienaam prima zoals hij is’ (08/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. Steven Defour voorgesteld bij KV Mechelen: “Emotioneel belangrijkste transfer uit mijn carrière” (16/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn gsm stond niet meer stil sinds mijn transfer officieel werd.” Steven Defour (32) is deze middag officieel voorgesteld bij KV Mechelen. De ex-Rode Duivel tekende een prestatiegericht contract van één jaar bij de club van zijn hart. “Het heeft altijd in mijn hoofd gespeeld om hier ooit terug te keren.”
  [naar artikel]
 14. Van ‘waarom stijgen energieprijzen zó snel?’ tot ‘wat als mijn vast contract afloopt?’: dit zijn de antwoorden op jullie (vele) vragen (14/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe komt het eigenlijk dat de energieprijzen zo stijgen? Hoeveel gaat het mij kosten als mijn vast contract afloopt? En wat zou het effect zijn van de maatregelen die de regering voorstelt? Nu de prijzen voor gas en elektriciteit torenhoog zijn, heeft u veel vragen over oorzaken en oplossingen. Wij beantwoorden ze.
  [naar artikel]
 15. Acteur Alec Baldwin reageert na fataal schot op filmset: ‘Geen woorden voor mijn verdriet, mijn hart is gebroken’ (22/10/2021 - De Morgen)
  Alec Baldwin heeft op Twitter voor het eerst gereageerd na het dodelijke schietincident waarbij de cameraregisseur van de western Rust om het leven kwam. ‘Er zijn geen woorden voor mijn verdriet.’
  [naar artikel]
 16. Dit zijn de duo’s die starten in het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een cocktail van ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Mijn pop-uprestaurant’, dat wordt het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Tien...
  [naar artikel]
 17. Umberto Tozzi komt naar Hasselt: “België heeft een speciale plek in mijn hart” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op 19 februari houdt de concerttournee ‘Gloria Forever’ van Umberto Tozzi (70) halt in Hasselt. De Italiaanse zanger van monstersuccessen als ‘Gente di mare’ en ‘Ti amo’ brengt in het Trixxo Theater zowel zijn grootste hits als materiaal uit zijn nieuwste album, dat in het voorjaar verschijnt. “België heeft al 35 jaar een speciale plek in mijn hart.”
  [naar artikel]
 18. STERREN VAN DE CAMPING. ‘Molleke’ zag in volle coronacrisis haar leven gered door de buren van ’t Klein Strand: “Als de liefde mij ooit nog gunstig gezind is, moet hij er mijn chalet bij nemen” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als ik ’s morgens met mijn hondje Gucci ga wandelen, ben ik pas tegen de middag weer thuis. Altijd weten ze mij te vinden voor het aperitief.” ‘Molleke’, alias Sandra Goethals (52), is hét aanspreepunt voor elke nieuwkomer op camping Klein Strand, naast de E40 in Jabbeke. Als 14-jarige kwam ze al met haar ouders naar hier. “Toen mijn man me 8 jaar geleden verliet, was mijn chalet mijn redding. En toen mijn hart het begaf van de stress, na 32 corona-doden in het rusthuis waar ik werk, redde mijn buurman mij het leven.” Portret van ‘de burgemeester van ’t Klein Strand’.
  [naar artikel]
 19. ‘Plots bleek het instortingsgevaar zo groot dat ik niet eens even mijn spullen uit mijn kamer mocht halen’ (21/03/2023 - De Standaard)
  In de rechtbank van Leuven is het proces ingeleid tegen de familie Appeltans, die meer dan tien jaar lang studenten en vluchtelingen onderbracht in vaak ronduit onleefbare koten en appartementen. ‘Ik denk dat we iedereen gehad hebben’, zei de rechter na ruim anderhalf uur slachtoffers oplijsten.
  [naar artikel]
 20. Van ‘hoe komt het dat de energieprijzen zó snel stijgen?’ tot ‘wat als mijn vast contract afloopt?’: u heeft héél veel vragen over energie, dit zijn de antwoorden (14/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Hoe komt het eigenlijk dat de energieprijzen zo stijgen? Hoeveel gaat het mij kosten als mijn vast contract afloopt? En wat zou het effect zijn van de maatregelen die de regering voorstelt? Nu de prijzen voor gas en elektriciteit torenhoog zijn, heeft u veel vragen over oorzaken en oplossingen. Wij beantwoorden ze.
  [naar artikel]
 21. ‘Ik was ondersteboven van alle steun na mijn ontslag. Plots had ik mijn eigen Luka Army’ (01/09/2021 - De Morgen)
  Het hele land trok, wellicht in een ironische bui, de wenkbrauwen op toen duidelijk werd hoe Alex Callier Luka Cruysberghs (20) had laten vallen: van het ene moment op het andere, via Zoom dan nog, was ze Hooverphonic-zangeres af. Zij besloot solo door te gaan en schoolde zich in sneltempo om tot songwriter. Nu lucht ze voor het eerst haar hart.
  [naar artikel]
 22. Maarten Cox van ‘Idool’ krabbelt recht na burn-out: “Mijn therapeute had me nog zo gewaarschuwd...” (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht dat het mij niet kon overkomen, maar plots zei mijn lichaam ‘stop!’”Maarten Cox (37), bekend van ‘Idool 2004’ en presentator op TV Plus, radio en regionale tv, voelde eind vorig jaar plots het licht uitgaan. Inmiddels wordt hij stilaan weer de oude. “Ik probeer het nu kalmer aan te doen, maar aanvaarden dat er nog werk aan de winkel is, ligt moeilijk.”
  [naar artikel]
 23. De mooiste jeugdherinneringen van Chloë en Magali uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’: “Ik was nogal een deugniet” (28/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De ene zus was bijna verdronken, de andere was plots spoorloos. Het lijkt een dramatisch verhaal, maar Chloë (33) en Magali Szpyt (31), winnaars van ‘Mijn Pop-uprestaurant 2016’, kunnen nog altijd lachen met de anekdote aan het Blauwe Meer in Kattenbos (Lommel).
  [naar artikel]
 24. Troost is soms beter dan liefde (07/04/2019 - De Morgen)
  Ik heb niks met seks en uitbundige lichamelijke aandacht. Wel met liefde en ook met de liefde voor één man, en met intimiteit. Alleen: niks met seks, niks met de daad. Eigenlijk wilde ik na mijn scheiding nooit meer een man. Ik was zo opgelucht en blij dat ik eindelijk zelf de dienst uitmaakte in mijn leven, ik kon me niet voorstellen dat ik me ooit weer opnieuw zou binden.
  [naar artikel]
 25. Jo Vally heeft heimwee naar ‘Tien om te zien’: "Alleen als tv-gezicht kan je tegenwoordig nog goed verdienen” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het nostalgische ‘De Tien Om Te Zien’ op VTM duikt Jo Vally (63) regelmatig op. “Mijn grote doorbraak kwam er in 1989 nadat ik er ‘Neem m’n hart’ had voorgesteld”, vertelt de zanger in TV Familie. Hij blikt terug op die hoogdagen - “Plots draaide heel de economie rond ons!” -, maar beseft ook dat de muzieksector vandaag niet meer hetzelfde is. “Ik heb van verschillende cd’s 175.000 exemplaren verkocht. Daar kunnen Vlaamse artiesten nu alleen maar van dromen.”
  [naar artikel]
 26. Ex-bankdirecteur Erik (60) vindt geen werk meer sinds zijn burn-out: “Te goed willen zijn voor mijn klanten, dát heeft me genekt” (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Zeg dan toch dat je met pensioen bent’, zegt mijn vrouw, ‘dan stellen mensen geen vervelende vragen meer’. Maar dat krijgt Erik Dewulf (60) niet over zijn lippen. Vier jaar na zijn burn-out die hem naar eigen zeggen z’n baan kostte, wil de gewezen bankdirecteur niks liever dan weer meedraaien in de maatschappij. “Ik voel mij compleet afgeschreven”, getuigt hij in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 27. Ligt de originele Grondwet van België te verkommeren als een vodje papier? "Nee", zegt de Kamer (28/08/2020 - VRT NWS)
  De originele versie van de Belgische Grondwet uit 1831 wordt wel degelijk goed bewaard in de gebouwen van het Parlement. Dat stelt Marc Van der Hulst, de secretaris-generaal van de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Hij reageert daarmee op grondwetspecialist Stefan Sottiaux en historica Maartje van der Laak die onlangs in Het Laatste Nieuws lieten optekenen dat de originele Grondwet "letterlijk als een vodje papier wordt behandeld".
  [naar artikel]
 28. Maksim brengt soloalbum uit: “Mijn zangcarrière en ‘#LikeMe’ combineren zal heel uitdagend zijn” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begin zo stilaan een trend te worden binnen de cast van ‘#LikeMe’. Na Pommelien en Camille gaat nu ook Maksim Stojanac (23) eigen muziek maken. Binnenkort brengt hij zijn eerste album uit, waarin de zanger onder meer zingt over zijn relatiebreuk. “Normaal ben ik redelijk introvert, maar met muziek kan ik mijn gevoelens blootgeven en laat ik mijn hart spreken.” En Maksims agenda wordt nog drukker bezet, want binnenkort staat hij in het Sportpaleis, de AB en op het podium van ‘Dancing with the Stars’.
  [naar artikel]
 29. 1 op de 5 mensen op Tinder heeft relatie: "Seks met mijn man stelde niks meer voor” (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen bij singles zitten datingapps in de lift. Volgens onderzoek van dr. psycholoog Elisabeth Timmermans (KU Leuven) - ze schreef het boek ‘Liefde in tijden van Tinder’ - heeft één op de vijf mensen op Tinder een relatie. Uit nieuwsgierigheid om te checken of ze nog goed in de markt liggen of om mensen met dezelfde seksuele oriëntatie te vinden. Stefanie en Emiel vertellen over hun geheim dubbelleven op Tinder: “Terwijl mijn man aan het werk was, had ik in een nabijgelegen bosje seks met mijn Tinderdate op de motorkap van zijn auto. Mijn man had nooit iets door.”
  [naar artikel]
 30. PORTRET. Dennis Xhaët, de nieuwe presentator van ‘Café de mol’: “Brouwerij De Koninck ligt me nauw aan het hart” (16/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Basketballiefhebber in hart en nieren, dat kan je van Dennis Xhaët (36) wel zeggen. Naast zijn werk als sportcommentator voor Play Sports en zijn eigen podcast X and O’s zal de Antwerpenaar de plaats van Gilles Van Bouwel en Élodie Ouédraogo overnemen om Café de mol te presenteren. “Mijn passie voor basketbal heb ik mede dankzij mijn vader, die mijn grootste held is”, vertelt hij.
  [naar artikel]
 31. Voor wie supporteren jongeren met Marokkaanse roots? ‘Mijn hart kiest voor Marokko, mijn brein voor België’ (27/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 32. ‘Toen ik na die knal de deur van mijn slaapkamer opende, zag ik de ravage in mijn flat’ (02/01/2022 - De Morgen)
  Het appartementsgebouw in Turnhout waar een zware gasontploffing plaatsvond, zal allicht volledig gesloopt worden. Christel Joris (46), die de explosie overleefde, vond voorlopig onderdak bij haar zus. ‘Ik stak mijn drie katten in een mand, pakte mijn telefoon en rende weg.’
  [naar artikel]
 33. ‘Ik heb mijn hoofd gebogen voor de Taliban’ (17/08/2021 - De Tijd)
  16:25 ‘Mijn ultieme poging om weg te geraken is mislukt. Nu is mijn enige hoop een evacuatie met een van jullie reddingsvliegtuigen’, zegt een Afghaanse vrouwenrechtenactiviste vanuit haar schuilplaats in K...
  [naar artikel]
 34. Luc (51) en Tom (30) hebben een ongewoon kromme penis. “‘Hij voelt anders in mijn mond’, zei mijn vrouw plots” (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat piemels in vele vormen en formaten aan ’s mans lichaam hangen, is duidelijk. Luc (51) en Tom (30) worstelden niet met de lengte van hun lid, wel met de curve. Bij Luc groeide zijn zaakje in de loop der jaren scheef, de ziekte van Peyronie heet dat, Tom werd met ‘een scheve’ geboren. Een esthetische kwaal — die mentaal kan doorwegen. “Sommige standjes vergen nu meer acrobatie.”
  [naar artikel]
 35. Het prachtige levensverhaal van melkmeisje Hilda Put: “De mijn was mijn leven en de mijnwerkers mijn kinderen” (30/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van 1969 tot 1996 werkte Hilda Put (78) in de mijn van Zolder. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds, zeven dagen op zeven. “De mijn was mijn leven”, zegt ze. Haar levensverhaal is nu de kern van theaterstuk ‘Wit Goud Zwart Stof’.
  [naar artikel]
 36. Binnenspeeltuin van miljonairskoppel uit ‘Blind gekocht’ overstelpt met haatreviews: “Mijn hart bloedt” (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nadat bekendraakte dat Filip (40) en Caroline (42) uit ‘Blind gekocht’ met een advocaat negatieve reviews over hun binnenspeeltuin counteren, is het hek van de dam. Op het internet zijn intussen twee kampen ontstaan die druk recenseren: sommigen steunen hen met de maximumscore, anderen schoffelen hen onderuit. “Mijn hart bloedt”, aldus Caroline, die verdere juridische stappen bekijkt.
  [naar artikel]
 37. “Mijn klantvriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik ontslagen werd”: ex-bankdirecteur Erik (60) is 4 jaar na zijn burn-out nog altijd werkloos (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Zeg dan toch dat je met pensioen bent’, zegt mijn vrouw, ‘dan stellen mensen geen vervelende vragen meer’. Maar dat krijgt Erik Dewulf (60) niet over zijn lippen. Vier jaar na zijn burn-out die hem naar eigen zeggen z’n baan kostte, wil de gewezen bankdirecteur niks liever dan weer meedraaien in de maatschappij. “Ik voel mij compleet afgeschreven”, getuigt hij in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 38. Voor Nick Nuyens is er geen twijfel mogelijk dat Van Aert blijft waar hij zit: "Een contract is geen vodje papier" (08/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een contract is heilig. En dus blijft Wout van Aert volgend jaar gewoon bij Sniper Cycling koersen. Zo zien Nick Nuyens en Chris Compagnie dat,...
  [naar artikel]
 39. Meisje (6) met haarziekte ziet zichzelf voor het eerst terug met volle haardos door pruik: “Mijn hart smelt” (31/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Amper zes jaar is ze, maar de Amerikaanse Gianna heeft onlangs te horen gekregen dat ze lijdt aan de ziekte alopecia. Bij deze haaraandoening wordt een persoon plots kale plekken. Maar voor een fotoshoot kreeg ze door ‘Wigs by Tiffany’ een pruik en daar ging het meisje van stralen. “Wanneer ze zichzelf zo voor de eerste keer sinds haar diagnose terugziet… mijn hart smelt”, aldus Nhatthuy Tiffani Calix van het pruikenbedrijf.
  [naar artikel]
 40. ‘De Twaalf’-acteur Dominique Van Malder dolgelukkig: “Mijn hart lag in de vuilnisbak, en toen kwam ik de liefde van mijn leven tegen” (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Uit elkaar gaan als je een kind hebt, doe je niet voor je plezier.” Net als z’n personage in de Eén-topserie ‘De Twaalf’, waarin hij gestalte...
  [naar artikel]
 41. Kelly Pfaff trekt opnieuw haar schaatsen aan voor ‘Holiday On Ice’: “Mijn hart gaat tegen 500 per uur” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Zonder de steun van mijn gezin was ik dit avontuur nooit aangegaan”, zegt Kelly Pfaff (44). Ze heeft het over haar gastoptreden in ‘Holiday On Ice’. Kelly trekt - vijftien jaar nadat ze tweede werd in ‘Dancing On Ice’ - de schaatsen weer aan.
  [naar artikel]
 42. Antonio Gava getuigt één maand na het drama in Strépy: ‘Plots had ik een meisje in mijn armen, het bleek mijn dochter’ (20/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. VTM lanceert nieuwe kookwedstrijd ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VTM wakkert opnieuw het vuur onder tv-kookwedstrijden aan en start volgend voorjaar met ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’, een mix van ‘De Beste...
  [naar artikel]
 44. Canadees die vastgereden voortvluchtigen hielp: “Mijn groot hart had mijn dood kunnen betekenen” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tommy Ste-Croix besefte helemaal niet wie hij de hand schudde nadat hij twee tieners met hun vastgelopen wagen had geholpen. “Mijn groot hart had...
  [naar artikel]
 45. “Mijn echtscheiding is de dure tol die ik betaalde voor mijn ambitie”: de levenslessen van Erik van Looy (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn verjaardag is de meest deprimerende dag van het jaar. Weer een jaar ouder, en ik heb nog zoveel te doen.” Eind april werd Erik Van Looy 61: het uitgelezen moment voor een diepgravend gesprek over zijn levenslessen. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij meer over zijn echtscheiding, de onzekerheid die hem al jaren parten speelt en werken in Hollywood. “Mijn moeder zei plots: “Ik vind dat je precies een dikke nek krijgt.’”
  [naar artikel]
 46. Canadees die vastgereden voortvluchtige moordenaars hielp: “Mijn groot hart had mijn dood kunnen betekenen” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tommy Ste-Croix besefte helemaal niet wie hij de hand schudde nadat hij twee tieners met hun vastgelopen wagen had geholpen. “Mijn groot hart had...
  [naar artikel]
 47. De eerste 10 op 10 valt in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (12/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de vierde aflevering van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ brachten de duo’s en chefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin een bezoekje bij...
  [naar artikel]
 48. Open brief van Limburgse schooldirecteur: “Mijn hart bloedt” (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Schooldirecteur Antonio Pascale van de Provinciale Secundaire School Bilzen bezorgde ons deze open brief. “Als schooldirecteur bloedt mijn hart om nog altijd te moeten horen dat ‘scholen (gedeeltelijk) sluiten’ overwogen wordt.”
  [naar artikel]
 49. Sandra Bekkari: “Mijn moeder vertelde me pas op mijn twaalfde dat mijn stiefvader niet mijn echte vader is” (14/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In haar kookboek ‘Framily Food’ deelt Sandra Bekkari (49) snelle recepten om samen te genieten met familie en vrienden. Meer dan ooit waakt ze ook zelf over een goede balans tussen werk en vrije tijd. “In de periode dat ik ‘Open Keuken’ presenteerde, zat deze verhouding niet goed”, getuigt Sandra in ‘Story’. Maar nu dochter Anna (17) stilaan haar vleugels uitslaat, heeft Sandra opnieuw meer tijd voor haar echtgenoot Peter (56). “Ik heb geen ambitie meer om een dagelijks kookprogramma te presenteren.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy