De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Lijnbus rijdt in op stilstaand zwaar transport in Pelt: twee lichtgewonden

VRT NWS

18/09/2023 - 16:17

Kort na 13 uur vanmiddag is een lijnbus ingereden op een zwaar transport op de Breugelweg in Overpelt (Pelt). Het transport stond op dat moment stil om een kraanwagen op te laden. De buschauffeur en een passagier raakten lichtgewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zwaar ongeval met Lijnbus in Sijsele: twaalf lichtgewonden (29/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Sijsele, een deelgemeente van Damme, is dinsdagmiddag een zwaar ongeval met een Lijnbus gebeurd. Daarbij raakten twaalf personen lichtgewond.
  [naar artikel]
 2. Lijnbus belandt in gracht: twaalf lichtgewonden (29/03/2022 - De Standaard)
  In het West-Vlaamse Sijsele, een deelgemeente van Damme, is dinsdagmiddag een zwaar ongeval met een Lijnbus gebeurd. Twaalf personen raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 3. Vijf lichtgewonden bij aanrijding tussen lijnbus en auto (19/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een lijnbus en een auto zijn zondagmiddag op elkaar gebotst in Turnhout. Er vielen vijf lichtgewonden, meldt de lokale politie.
  [naar artikel]
 4. Bij kop-staartbotsing met lijnbus vallen twee lichtgewonden (28/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een kop-staartbotsing tussen een bus van De Lijn en een personenwagen zijn zondagavond in Mechelen twee lichtgewonden gevallen.
  [naar artikel]
 5. Zwaar ongeval met Lijnbus in Sijsele: twaalf lichtgewonden (29/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Omstreeks 13.30 is een lijnbus in een gracht gereden langs de Gentse Steenweg in Sijsele, een deelgemeente van het West-Vlaamse Damme. Daarbij raakten 12 personen lichtgewond, waaronder enkele minderjarigen. De omstandigheden worden momenteel onderzocht.
  [naar artikel]
 6. Twee lichtgewonden na frontale klap in Pelt (21/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Haagdoorndijk in Pelt zijn zaterdagvoormiddag rond 11 uur twee wagens frontaal gebotst. De twee bestuurders raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 7. Twee lichtgewonden bij zwaar ongeval op N16 (17/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de N16 in Bornem zijn maandagavond twee lichtgewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval.
  [naar artikel]
 8. Lijnbus knalt achterop zwaar transport: Breugelweg afgesloten voor verkeer (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Breugelweg in Overpelt is afgesloten voor alle verkeer na een zwaar ongeval ter hoogte van Sint Oda. Een bus van de Lijn reed richting Overpelt en kon een zwaar transport dat stilstond niet meer ontwijken. Op het transport werd een kraanwagen geladen die was gebruikt voor het plaatsen van zonnepanelen bij Sint Oda. De buschauffeur en de enige passagier die op de bus zaten, raakten lichtgewond. De bestuurster werd ter plaatse verzorgd. De passagier werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De takelwerken gaan nog een tijdje duren.  
  [naar artikel]
 9. Zwaar- en lichtgewonden na botsing tussen bus van De Lijn en auto in Hasselt (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Hasselt zijn zondagnamiddag een zwaar- en twee lichtgewonden gevallen na een aanrijding tussen een personenwagen en een bus van...
  [naar artikel]
 10. Tankwagen slingert tegen lijnbus na klapband (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zwaar verkeersongeval tussen een lijnbus en een tankwagen op de Noordlaan in Kluizen (Evergem) zijn drie reizigers van de lijnbus
  [naar artikel]
 11. Fietsers gewond bij ongevallen in Pelt (05/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser (64) uit Pelt raakte zondag om 18 uur gewond bij een ongeval op de Koning Albertlaan in Pelt. Hij werd daar door een lijnbus aangereden en kwam ten val. Het ging om lichte verwondingen. Hij moest naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 12. Auto moet uitwijken en rijdt wasserij binnen: als bij wonder slechts twee lichtgewonden (30/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een auto is vrijdag in de vitrine van een wasserij beland op de Maantjessteenweg in Merksem. Er vielen twee lichtgewonden.
  [naar artikel]
 13. Verdachte van transport drugschemicaliën in Pelt onderschept (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Door een oplettende getuige in het Nederlandse Budel-Schoot is woensdag in Pelt een verdachte gearresteerd die mogelijk betrokken was bij een transport van chemische stoffen voor de productie van drugs. Dat maakte de Nederlandse politie woensdag bekend.
  [naar artikel]
 14. Wagen rijdt in op lijnbus: twee zwangere vrouwen lichtgewond (03/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdagmiddag zijn drie passagiers op een lijnbus lichtgewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen. Twee van hen, beiden zwangere vrouwen (28 en 34), werden voor verzorging naar het Sint-Vincentiusziekenhuis gebracht. Na controle bleek dat met de baby’s alles in orde was.
  [naar artikel]
 15. Tractor botst met lijnbus op ventweg N41: glasscherven maken drie lichtgewonden (05/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een lijnbus en een tractor zijn woensdag op de ventweg van de Nieuwe Steenweg (N41) in Elversele gebotst. Daarbij sneuvelden verschillende grote ramen en raakten drie passagiers lichtgewond.
  [naar artikel]
 16. VIDEO. Internationale bus rijdt in Aalter in op werken: twee zwaargewonden, 19 lichtgewonden (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E40 richting kust is deze nacht rond half drie ter hoogte van Aalter een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van ouibus, een Franse...
  [naar artikel]
 17. Zwaar ongeval met lijnbus en vrachtwagen in Heist-op-den-Berg (30/11/2017 - VRT NWS)
  In Heist-op-den-Berg is een zwaar ongeval gebeurd met een lijnbus en een vrachtwagen. De bus is volledig verwoest. Er vielen twee gewonden
  [naar artikel]
 18. Zwaar ongeval met Lijnbus in Sijsele: twaalf passagiers afgevoerd naar ziekenhuis (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Gentse Steenweg in Sijsele, deelgemeente van Damme, gebeurde dinsdagmiddag een zwaar verkeersongeval met een Lijnbus. De bus raakte van de weg af en belandde in de gracht. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Internationale bus rijdt in Aalter in op werken: twee zwaargewonden, meerdere lichtgewonden (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E40 richting kust is deze nacht ter hoogte van Aalter rond kwart voor drie 's nachts een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van ouibus, een...
  [naar artikel]
 20. Dankzij alerte getuige: verdachte van transport drugschemicaliën in Pelt onderschept (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door een oplettende getuige in het Nederlandse Budel-Schoot is woensdag in het Noord-Limburgse Pelt een verdachte gearresteerd die mogelijk betrokken was bij een transport van chemische stoffen voor de productie van drugs. Dat maakte de Nederlandse politie woensdag bekend.
  [naar artikel]
 21. Ongeval met lijnbus: autobestuurster had gedronken en is rijbewijs kwijt (13/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  De bestuurster van de auto die zaterdagavond op een lijnbus knalde in Antwerpen, had te diep in het glas gekeken. De 32-jarige vrouw uit Antwerpen moest haar rijbewijs meteen voor vijftien dagen inleveren, meldt de lokale politie. Bij het ongeval vielen uiteindelijk negen lichtgewonden.
  [naar artikel]
 22. Twee doden bij verkeersongeval in Pelt (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Pelt is vanmorgen rond 5.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij twee mensen om het leven zijn gekomen.
  [naar artikel]
 23. Chauffeur hard op de rem uit schrik voor klappen van agressieve passagier: twee lichtgewonden op Lijnbus in Leuven (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Leuven zijn gisterennamiddag twee passagiers van een bus van De Lijn lichtgewond geraakt toen de buschauffeur plots remde door een agressieve...
  [naar artikel]
 24. Vijf lichtgewonden bij ongeval met lijnbus in Antwerpen (30/08/2017 - Metro)
  In Antwerpen is woensdagavond een lijnbus in aanrijding gekomen met een wagen. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.30 uur op het kruispunt van de Carnotstraat met de Congresstraat. Vijf inzittenden van de bus raakten lichtgewond, enkelen onder hen werden uit voorzorg met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Gezien het late uur viel de verkeershinder in de omgeving mee. bron: Belga
  [naar artikel]
 25. Auto knalt tegen boom na zware botsing: drie gewonden (02/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Retieseweg in Geel vielen woensdagnamiddag één zwaar- en twee lichtgewonden
  [naar artikel]
 26. Twee lichtgewonden en file na klapband op E34: ook hinder richting Antwerpen (27/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een zwaar verkeersongeval op de E34 heeft woensdagavond zware verkeersproblemen veroorzaakt richting Knokke. Een vrachtwagen kreeg ter hoogte van Kallo een klapband en belandde in de middenberm. Door het ongeval was er ook een hele middag hinder richting Antwerpen. Er vielen gelukkig slechts twee lichtgewonden.
  [naar artikel]
 27. Lijnbus botst met auto op Kuringersteenweg in Hasselt: twee gewonden (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt aan de McDonald’s in Kuringen is donderdagmiddag een lijnbus achter tegen een auto gereden. Bij deze flinke klap raakten de twee inzittenden van de auto gewond. De lijnbus had geen passagiers aan boord. Door het ongeval was er lichte verkeershinder op de drukke Kuringersteenweg.
  [naar artikel]
 28. Volle lijnbus rijdt kilometers met open deur tussen Waregem en Kortrijk (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De bestuurster van een lijnbus die gisteren na schooltijd met tientallen reizigers van Waregem naar Kortrijk reed, heeft het traject afgelegd...
  [naar artikel]
 29. Twee doden bij verkeersongeval in Pelt, veel verkeershinder op Noord-Zuid (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Pelt is vanmorgen rond 5.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij twee mensen om het leven zijn gekomen.
  [naar artikel]
 30. Vrouw rijdt door het rood: volle lijnbus kan aanrijding niet vermijden en ramt wagen in flank (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt aan de Albrechtlaan en de Brusselsesteenweg in Aalst zijn vanmiddag een volle lijnbus en een personenwagen in aanrijding gekomen...
  [naar artikel]
 31. Bus rijdt in Aalter in op werken: 2 zwaargewonden, 19 lichtgewonden (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E40 richting kust is deze nacht rond half drie ter hoogte van Aalter een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van de Franse busmaatschappij...
  [naar artikel]
 32. Lijnbus rijdt in water in Brugge (24/09/2020 - De Standaard)
  Een lijnbus is in Brugge in het water beland. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 33. Lijnbus belandt tegen huisgevel in Goeferdinge na botsing met bestelwagen (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt van Schoolstraat, Marktweg en Eersbekeweg in Goeferdinge gebeurde vrijdagavond omstreeks 17 uur een zwaar ongeval toen een Lijnbus een plots uitwijkmanoeuvre moest doen.
  [naar artikel]
 34. Man onder invloed van drugs rijdt andere wagen aan: twee lichtgewonden (02/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Charles De Costerlaan op Linkeroever gebeurde zaterdag rond 15u een ongeval met twee personenwagens.
  [naar artikel]
 35. Lijnbus rijdt kilometers met deuren open (17/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De lijnbus 252 tussen Dendermonde en Boom reed vrijdagnamiddag kilometers lang met de deuren open. Het voorval deed zich voor rond 16.00 uur. Een...
  [naar artikel]
 36. Internationale bus rijdt in Aalter in op werken: 2 zwaargewonden, meerdere lichtgewonden (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E40 richting kust is deze nacht ter hoogte van Aalter rond kwart voor drie 's nachts een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van ouibus, een...
  [naar artikel]
 37. Zes gewonden bij zwaar ongeval met Lijnbus door defecte remmen (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de hoek van de Heyvaertlaan en de Stationsstraat in Gistel is een lijnbus tegen de gevel van bistro La Gare beland. Volgens de eerste vaststellingen hebben de remmen van de bus het begeven. Zes inzittenden op de bus zijn gewond geraakt.
  [naar artikel]
 38. Lijnbus rijdt peuter en grootmoeder op zebrapad aan: meisje zwaargewond (21/04/2022 - De Standaard)
  Een Lijnbus heeft in Tielt een meisje van anderhalf jaar en haar oma aangereden op een zebrapad. Dat meldt het parket. Het meisje is zwaargewond.
  [naar artikel]
 39. Bus rijdt in Aalter in op werken: 2 zwaargewonden, 19 lichtgewonden (25/07/2018 - De Morgen)
  Op de E40 richting kust is deze nacht rond half drie ter hoogte van Aalter een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van de Franse busmaatschappij ouibus reed in op werken in Aalter. In de bus zaten verschillende internationale passagiers. Twee mensen, onder wie de chauffeur, raakten zwaargewond. 
  [naar artikel]
 40. Twee lichtgewonden bij botsing op afrit (27/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen botsten woensdag om 21.45 uur op de afrit de E313 richting Antwerpen in Ham. Bij dat ongeval vielen twee lichtgewonden. (ppn)
  [naar artikel]
 41. Twee lichtgewonden bij ongeval in Paal (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Paalsesteenweg in Paal bij Beringen zijn vrijdagmiddag twee voertuigen gebotst. Daarbij vielen twee lichtgewonden.
  [naar artikel]
 42. Twee gewonden bij ongeval met lijnbus in Ninove (02/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een verkeersongeval tussen een personenwagen en een lijnbus zijn twee mensen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde kort voor 17 uur op de
  [naar artikel]
 43. Passagier van lijnbus overleden na val door noodstop (24/08/2021 - De Standaard)
  In de Oude Godstraat in Edegem is dinsdag een passagier van een lijnbus om het leven gekomen. De oudere man (85) kwam zwaar ten val in de bus toen de buschauffeur bruusk in de remmen moest door een bestelwagen. Dat bevestigt De Lijn.
  [naar artikel]
 44. Lijnbus rijdt van brug in Oostenrijk: verschillende gewonden (11/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Oostenrijk is een lijnbus van een 4 meter hoge brug gereden. Daarbij zijn zes gewonden gevallen, onder wie enkele zwaargewonden. Onder de passagiers waren ook leerlingen.
  [naar artikel]
 45. Vier lichtgewonden bij ongeval in Lindel (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond rond 19.45 uur zijn vier personen lichtgewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Rekkerstraat en de Kapelstraat in Lindel. Het ging om de twee bestuurders, een man (28) uit Pelt en een vrouw (28) uit Lommel, en twee passagiers. (siol)
  [naar artikel]
 46. Ongeval veroorzaakt pak hinder tijdens ochtendspits: “Eén blok stilstaand verkeer” (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Eén blok stilstaand verkeer.” Zo omschrijft Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum de situatie op de E313 richting Antwerpen maandagochtend. Door een ongeval in Wommelgem staat er meer dan twee uur file.
  [naar artikel]
 47. Ongeval veroorzaakt pak hinder tijdens ochtendspits: “Eén blok stilstaand verkeer” (21/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Eén blok stilstaand verkeer.” Zo omschrijft Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum de situatie op de E313 richting Antwerpen maandagochtend. Door een ongeval in Wommelgem staat er meer dan twee uur file.
  [naar artikel]
 48. Auto en lijnbus botsen in Genk (12/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 18.15 uur zijn op het kruispunt van de Schiepse Bos en de Schabartstraat een auto en een lijnbus gebotst. Een vrouwelijke passagier van de lijnbus raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 49. Twee lichtgewonden bij botsing op kruispunt (13/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Houtlaan met de Turnhoutsebaan in Schilde is zaterdag rond 13u een ongeval gebeurd. Er vielen twee lichtgewonden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy