De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Na fatale steekpartij aan Antwerpse discotheek: alle opgepakte verdachten vrijgelaten, dader nog op de vlucht

Gazet van Antwerpen

18/09/2023 - 16:28

De dader van de fatale steekpartij van zondagmorgen aan discotheek IKON aan het Straatsburgdok in Antwerpen, loopt nog steeds vrij rond. Bij die zware vechtpartij kwam de 20-jarige Mohsin uit Rotterdam-Zuid om het leven. De Antwerpse politie arresteerde zeven verdachten, maar die mochten na verhoor beschikken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zeven jongeren vrijgelaten na dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek, maar dader nog op de vlucht (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De dader van de fatale steekpartij aan discotheek IKON aan het Straatsburgdok in Antwerpen loopt nog steeds vrij rond. Bij de steekpartij kwam de 20-jarige Mohsin A.M. uit Rotterdam om het leven. Een 25-jarige Nederlander raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 2. Verdachte van steekpartij in Chemnitz vrijgelaten (18/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n drie weken na de dodelijke steekpartij in Chemnitz, in het oosten van Duitsland, is één van de opgepakte verdachten vrijgelaten. Dat maakte...
  [naar artikel]
 3. Minderjarige Nederlander (17) geeft zich aan voor dodelijke steekpartij bij Antwerpse discotheek (22/09/2023 - VRT NWS)
  In Antwerpen is een 17-jarige Nederlander opgepakt voor de dodelijke steekpartij aan de Antwerpse discotheek Ikon afgelopen weekend. Een 20-jarige Nederlander kwam om het leven toen een vechtpartij aan de discotheek uitmondde in een steekpartij. De minderjarige verdachte is zichzelf komen aangeven bij de politie. Hij wordt in de loop van de dag voorgeleid bij de jeugdrechter.
  [naar artikel]
 4. Steekpartij studentenbuurt Antwerpen: slachtoffer in levensgevaar, dader gezocht (13/10/2019 - VRT NWS)
  In de Antwerpse studentenbuurt heeft zich in de vooravond een steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, de dader is op de vlucht. De politie heeft een veiligheidszone ingesteld en houdt een klopjacht op de dader.
  [naar artikel]
 5. 17-jarige Nederlander geeft zich aan voor dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek: “Niet bewust gestoken” (22/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een 17-jarige Nederlander heeft zich donderdag aangegeven bij de Antwerpse politie na de dodelijke steekpartij aan discotheek IKON. De jongeman wordt vrijdag voorgeleid bij de jeugdrechter. Bij de steekpartij vorige week zondag kwam de 20-jarige Mohsin uit Rotterdam-Zuid om het leven.
  [naar artikel]
 6. Dertiger sterft bij steekpartij in Tielt: dader nog op de vlucht (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een steekpartij in de Felix D’Hoopstraat in het West-Vlaamse Tielt is zaterdagavond laat een man om het leven gekomen. “Er zijn nog geen verdachten opgepakt”, bevestigt het parket.
  [naar artikel]
 7. 17-jarige Nederlander geeft zich aan voor dodelijke steekpartij aan Antwerpse discotheek: “Niet bewust gestoken” (22/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een 17-jarige Nederlander heeft zich donderdag aangegeven bij de Antwerpse politie na de dodelijke steekpartij aan discotheek Ikon. De jongeman wordt vrijdag voorgeleid bij de jeugdrechter. Bij de steekpartij vorige week zondag kwam de 20-jarige Nederlander Mohsin A.M. om het leven.
  [naar artikel]
 8. Moeder van 15-jarig slachtoffer fatale steekpartij getuigt: “Laffe dader stak Milan in het hart” (27/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Amper 15 jaar oud was Milan Meert, het slachtoffer van de fatale steekpartij vrijdagavond in het West-Vlaamse Oostkamp. Dader Jordy B. (19), zondagavond aangehouden, verklaart dat hij zich verdedigde tegen de indringer, in een ruzie om een openstaande schuld. Milans moeder ontkent dat haar zoon dealde.
  [naar artikel]
 9. Twee verdachten van schietpartij in Antwerpen aangehouden (03/02/2019 - VRT NWS)
  In Antwerpen zijn twee van de drie opgepakte verdachten in verband met de schietpartij in de Brederodestraat door de onderzoeksrechter aangehouden. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat om de 60-jarige man en zijn 32-jarige zoon die meteen na de feiten waren gearresteerd. De later opgepakte vrouwelijke verdachte, de partner van de zoon, is na verhoor weer vrijgelaten.
  [naar artikel]
 10. Verdachte van steekpartij in Chemnitz vrijgelaten (18/09/2018 - Metro)
  Zo’n drie weken na de dodelijke steekpartij in Chemnitz, in het oosten van Duitsland, is één van de opgepakte verdachten vrijgelaten. Dat maakte zijn advocaat bekend. Het gaat om een 22-jarige man met de Iraakse nationaliteit. Het gerecht kon de vrijlating nog niet bevestigen, maar zou vandaag wel beslissen of zijn aanhouding verlengd werd. De steekpartij, waarbij een 35-jarige Duitser om het leven kwam en twee asielzoekers verdacht werden, gaf aanleiding tot verschillende grote protestmarsen tegen het immigratiebeleid van de regering-Merkel. Twee verdachten werden opgepakt: een 22-jarige Irakees -die nu zou zijn vrijgelaten- en een 23-jarige Syriër. Het is onduidelijk of die opgesloten blijft. Volgens de advocaat van de Irakees waren er geen bewijzen dat de man betrokken was bij de steekpartij. “Getuigen konden hem niet identificeren. De politie had een bebloed mes bij het slachtoffer aangetroffen, maar daarop werden geen vingerafdrukken gevonden”. Beide asielzoekers werden ervan verdacht op 26 augustus de Duitser op straat te hebben doodgestoken en twee andere mannen te hebben verwond. Ook een derde Irakees was verdacht, tegen hem werd een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd. bron: Belga Het bericht Verdachte van steekpartij in Chemnitz vrijgelaten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Twee gewonden bij steekpartij aan discotheek Mac Queen, 17-jarige dader opgepakt (26/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Twee jonge twintigers zijn zaterdagochtend gewond geraakt bij een steekpartij op de parking van de Mac Queen. De dader - een minderjarige uit Hoeselt - is meegenomen naar het politiekantoor in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 12. In Nederland staan hem geen gevolgen te wachten: 17-jarige dader van dodelijke steekpartij aan club Ikon is vrijgelaten (03/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 17-jarige jongeman uit het Nederlandse Bergen op Zoom die de dodelijke steekpartij aan club Ikon heeft bekend, mag van de Antwerpse jeugdrechter naar huis. Bij die steekpartij kwam de 20-jarige Mohssin A.M. uit Rotterdam om het leven.
  [naar artikel]
 13. Dader steekpartij in Kortrijk nog op de vlucht (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De dader van de steekpartij zondagochtend in Kortrijk is nog steeds niet gevonden. De drie slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het...
  [naar artikel]
 14. 2 Antwerpse verdachten schietpartij Dadizele vrijgelaten (23/08/2016 - De Redactie)
  De twee verdachten zijn vrijgelaten onder voorwaarden. De twee andere verdachten die vanochtend voor de raadkamer verschenen, blijven in de cel.
  [naar artikel]
 15. Steekpartij in Knokke: vrouw (47) zwaargewond na messteken in eigen woning, dader op de vlucht (15/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Brugge is een onderzoek gestart na een steekpartij vrijdagochtend in Knokke. In de buurt van het station werd een vrouw (47) neergestoken in haar eigen woning. Ze is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De dader is momenteel op de vlucht.
  [naar artikel]
 16. Volwassen (26) en minderjarige (15) verdachten steekpartij Oudergem vrijgelaten (01/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De 26-jarige man en de 15-jarige jongen die maandagavond werden opgepakt na de steekpartij aan het Carrefour-warenhuis in Oudergem, zijn vrijgelaten. Dat meldt het Brusselse parket. De 26-jarige man, die een 48-jarige man verschillende messteken zou toegediend hebben in borst en rug, is wel door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld voor opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg en verboden wapenbezit. Bij de steekpartij raakte ook een hond gewond.
  [naar artikel]
 17. Twee verdachten van steekpartij Turku vrijgelaten (29/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee mannen die verdacht werden van betrokkenheid bij de steekpartij in de Finse stad Turku op 18 augustus zijn vrijgelaten. Dat heeft de Finse politie dinsdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 18. Mesaanval Turku: twee verdachten van steekpartij vrijgelaten (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen die verdacht werden van betrokkenheid bij de steekpartij in de Finse stad Turku op 18 augustus zijn vrijgelaten. Dat heeft de Finse
  [naar artikel]
 19. Steekpartij in Duitse Wuppertal: zeker één dode, dader op de vlucht (18/08/2017 - De Morgen)
  Duitse media maken melding van een steekpartij in het Duitse Wuppertal, 30 kilometer ten oosten van Düsseldorf. Daarbij zijn volgens de eerste berichten zeker één dode en één zwaargewonde gevallen. De dader is op de vlucht en zou zich verschansen. De politie is massaal ter plaatse. Het is onduidelijk of het incident terreurgerelateerd is.
  [naar artikel]
 20. Steekpartij in Antwerpse studentenbuurt: slachtoffer overleden, klopjacht naar dader (13/10/2019 - De Morgen)
  In Antwerpen is een persoon neergestoken op straat en later in het ziekenhuis aan zijn of haar verwondingen bezweken. De dader is op de vlucht. De politie heeft een ruime perimeter ingesteld en is een klopjacht begonnen.
  [naar artikel]
 21. Dader steekpartij in Kortrijk nog op de vlucht (05/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  De dader van de steekpartij zondagochtend in Kortrijk is nog steeds niet gevonden. De drie slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt het West-Vlaamse parket, afdeling Kortrijk maandagmiddag.
  [naar artikel]
 22. Antwerpse drugsbaron vrijgelaten in Dubai (26/06/2020 - De Standaard)
  De vorige week in Dubai opgepakte Antwerpse drugsbaron Nordin E.H. (32) is vrijgelaten na het betalen van een borg, dat vernam onze redactie uit goede bron. E.H. zou 10.000 euro betaald hebben en moet strikte voorwaarden naleven.
  [naar artikel]
 23. Antwerpse drugsbaron vrijgelaten in Dubai (26/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De vorige week in Dubai opgepakte Antwerpse drugsbaron Nordin E.H. (32) is vrijgelaten na het betalen van een borg, dat vernam onze redactie uit goede bron. E.H. zou 10.000 euro betaald hebben en moet strikte voorwaarden naleven.
  [naar artikel]
 24. 2 opgepakte verdachten in onderzoek naar Peterboswijk, weer vrijgelaten (08/06/2018 - VRT NWS)
  De twee verdachten die gisteren opgepakt werden in de wijk Peterbos in Anderlecht, zijn weer vrijgelaten. Eén van hen, een 19-jarige jongeman, zou betrokken zijn bij de aanval op MIVB-controleurs in april. De andere verdachte is een 14-jarige. Hij werd verhoord over het bekogelen van een tv-ploeg van Terzake. Het parket onderzoekt nu verder of ze bij die feiten betrokken waren. 
  [naar artikel]
 25. Minstens 1 persoon zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen.” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een nachtwinkel aan de Boomsesteenweg, op het Antwerpse Kiel, is zaterdagmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt na een steekpartij. De man is met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is momenteel nog voortvluchtig, maar een getuige kon helder beschrijven wat er gebeurd was. “Voor hetzelfde geld had hij mij ook neergestoken.”
  [naar artikel]
 26. Minstens 1 persoon zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een nachtwinkel aan de Boomsesteenweg, op het Antwerpse Kiel, is zaterdagmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt na een steekpartij. De man is met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is momenteel nog voortvluchtig, maar een getuige kon helder beschrijven wat er gebeurd was. “Voor hetzelfde geld had hij mij ook neergestoken.”
  [naar artikel]
 27. Onderzoek na aantreffen verdachten (15/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van de zone Demerdal DSZ (Diest – Scherpenheuvel-Zichem) heeft maandag drie opgepakte verdachten vrijgelaten. De politie vond onvoldoende elementen om hen in verband te brengen met een diefstal in september 2019.
  [naar artikel]
 28. Man steekt vrouw neer in Lummen: slachtoffer (50) in levensgevaar, dader op de vlucht (21/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een vijftigjarige vrouw uit Lummen liep vrijdag in de late namiddag levensgevaarlijke verwondingen op bij een steekpartij in de Oudestraat. De hulpdiensten brachten haar over naar het ziekenhuis. De dader sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 29. Moeder van slachtoffer steekpartij Oostkamp getuigt: “Laffe dader stak mijn zoon met mes in hart” (27/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Amper vijftien jaar oud was Milan Meert, het slachtoffer van de fatale steekpartij vrijdagavond in het West-Vlaamse Oostkamp. Dader Jordy D. (19), zondagavond aangehouden, verklaart dat hij zich verdedigde tegen de indringer, in een ruzie om een openstaande schuld. Milans moeder ontkent dat haar zoon dealde.
  [naar artikel]
 30. Man zwaargewond bij steekpartij in Laken, dader op de vlucht (14/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  In de Brusselse deelgemeente Laken is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De juiste omstandigheden van de steekpartij zijn nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 31. Twee verdachten steekpartij Park Spoor Noord voorlopig vrij met enkelband (01/08/2018 - VRT NWS)
  De twee meerderjarige jongeren die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij de steekpartij in het Antwerpse Park Spoor Noord, zijn door de raadkamer voorlopig vrijgelaten, onder toezicht via een elektronische enkelband. 
  [naar artikel]
 32. 14 van de 15 verdachten Antwerpse bende aangehouden, één vrijgelaten (13/02/2019 - De Standaard)
  De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft woensdag 14 van de 15 dinsdag gearresteerde verdachten aangehouden in het onderzoek naar een grote criminele organisatie die zich bezighield met drugssmokkel, witwaspraktijken, wapens en corruptie. Eén persoon werd vrijgelaten.
  [naar artikel]
 33. Steekpartij in rijschool: man in levensgevaar (28/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een theoretische rijles in Deurne is gisteren uitgedraaid op een steekpartij. Drie personen raakten gewond, een van hen verkeert in levensgevaar. De dader is op de vlucht
  [naar artikel]
 34. Onbekende dumpt gewonde kat in bench aan Antwerpse discotheek (12/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kattenopvang De Zwarte Kat is op zoek naar de dader(s) die een ernstig gewonde kat zaterdagmiddag in een transportbench gedumpt heeft in de buurt van discotheek Ikon in Antwerpen.
  [naar artikel]
 35. Man steekt vrouw neer in Lummen: vijftigjarige in levensgevaar, dader op de vlucht (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een vijftigjarige vrouw uit Lummen liep vrijdag in de late namiddag levensgevaarlijke verwondingen op bij een steekpartij in de Oudestraat. De hulpdiensten brachten haar over naar het ziekenhuis. De dader sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 36. Man in levensgevaar na steekpartij in rijschool (28/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een discussie tijdens een theoretische rijles in Deurne is gisteren uitgedraaid op een steekpartij. Drie personen raakten gewond, een van hen verkeert in levensgevaar. De dader is op de vlucht
  [naar artikel]
 37. Twee opgepakte verdachten in zaak van moordpoging in Beringen opnieuw vrijgelaten (26/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De onderzoeksrechter heeft de twee mannen die zaterdag opgepakt werden na de aanval van een 52-jarige Surinamer op zijn vrouw en dochter in Beringen opnieuw vrijgelaten.
  [naar artikel]
 38. Verdachten in nieuw terrorisme-onderzoek vrijgelaten (06/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De onderzoeksrechter in Brussel heeft alle verdachten die het afgelopen weekend zijn opgepakt tijdens grootschalige huiszoekingen in een terrorismedossier vrijgelaten. Er zijn geen explosieven gevonden.
  [naar artikel]
 39. Man in levensgevaar na steekpartij aan Antwerpse nachtclub (19/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 30-jarige man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht na een steekincident aan een nachtclub in de Van Stralenstraat in Antwerpen-Noord. De dader is op de vlucht.
  [naar artikel]
 40. 18-jarige verdachten van steekpartij Park Spoor Noord blijven in de cel (01/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De raadkamer in Antwerpen heeft woensdag de aanhouding verlengd van de twee 18-jarige verdachten van de steekpartij van vorige week in Park Spoor Noord. Dat meldt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 41. Alle in Wit-Rusland opgepakte journalisten vrijgelaten (10/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Alle journalisten die deze week opgepakt werden in Wit-Rusland bij een reeks invallen bij onafhankelijke media, zijn vrijgelaten. Dat hebben hun...
  [naar artikel]
 42. Groepsverkrachting Antwerpen: alle vier verdachten aangehouden (19/03/2018 - Metro)
  In Antwerpen zijn maandag na de eerste ook de drie andere verdachten van een groepsverkrachting, die afgelopen weekend plaatsvond in een hotel, aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het Antwerpse parket. Alle vier de verdachten zijn twintigers uit het Antwerpse met een blanco strafblad. Ze worden verdacht van verkrachting, diefstal en schuldig verzuim. De slachtoffers, twee jonge vrouwen uit Nederland, hadden in de nacht van vrijdag op zaterdag na een avondje uit in een discotheek een lift gekregen van iemand die ze daar hadden leren kennen. De volgende ochtend herinnerden ze zich niet meer wat er nadien gebeurd is. Er zijn aanwijzingen dat de twee bedwelmd en seksueel misbruikt werden. Mogelijk lieten een of meerdere van de verdachten nog enkele vrienden binnen in de hotelkamer van de vrouwen. Het onderzoek naar de precieze toedracht en de rol die elk van de verdachten erin speelde, loopt nog volop. bron: Belga Het bericht Groepsverkrachting Antwerpen: alle vier verdachten aangehouden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Groepsverkrachting Antwerpen: alle vier verdachten aangehouden (19/03/2018 - Metro)
  In Antwerpen zijn maandag na de eerste ook de drie andere verdachten van een groepsverkrachting, die afgelopen weekend plaatsvond in een hotel, aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het Antwerpse parket. Alle vier de verdachten zijn twintigers uit het Antwerpse met een blanco strafblad. Ze worden verdacht van verkrachting, diefstal en schuldig verzuim. De slachtoffers, twee jonge vrouwen uit Nederland, hadden in de nacht van vrijdag op zaterdag na een avondje uit in een discotheek een lift gekregen van iemand die ze daar hadden leren kennen. De volgende ochtend herinnerden ze zich niet meer wat er nadien gebeurd is. Er zijn aanwijzingen dat de twee bedwelmd en seksueel misbruikt werden. Mogelijk lieten een of meerdere van de verdachten nog enkele vrienden binnen in de hotelkamer van de vrouwen. Het onderzoek naar de precieze toedracht en de rol die elk van de verdachten erin speelde, loopt nog volop. bron: Belga Het bericht Groepsverkrachting Antwerpen: alle vier verdachten aangehouden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Dertiger overleden na steekpartij in Tielt, dader spoorloos (07/03/2021 - De Standaard)
  Bij een steekpartij in Tielt is in de nacht van zaterdag op zondag een 33-jarige man om het leven gekomen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Momenteel zijn er nog geen verdachten opgepakt.
  [naar artikel]
 45. Mauranne en Laura doodgestoken in Marseille: nu ook broer van dader gearresteerd (10/10/2017 - De Morgen)
  De politie heeft in Zwitserland twee verdachten gearresteerd in het onderzoek naar de dodelijke mesaanval die plaatsvond in Marseille. Een van de opgepakte verdachten is de broer van dader Ahmed Hanachi. Die stak nichtjes Mauranne (20) en Laura (21) op 1 oktober in een treinstation dood terwijl hij "Allahu akbar" riep.
  [naar artikel]
 46. Opnieuw mesaanval in Duitsland: twee gewonden, dader nog op de vlucht (28/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er heeft maandagochtend een mesaanval plaatsgevonden in het Duitse Erfurt (Thüringen). Er vielen twee gewonden, de dader is nog op de vlucht. Het gaat om de tweede steekpartij in enkele dagen in Duitsland.
  [naar artikel]
 47. Opgepakte verdachten in zaak rond moord op loodgieter weer op vrije voeten (19/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De twee verdachten die vorige week werden opgepakt in het onderzoek naar de moord op loodgieter Johan Van Der Heyden uit Lint zijn weer vrijgelaten. Ze blijven wel verdachten in de zaak. Dat meldt de Nederlandse krant BN De Stem, het Nederlandse parket bevestigt het nieuws.
  [naar artikel]
 48. Man (18) in levensgevaar na steekpartij op tram in Antwerpen: dader op de vlucht (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op tram 3 richting P+R Merksem heeft er zaterdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Een 18-jarige man kreeg verschillende messteken. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 49. Dader steekpartij blijft op de vlucht (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy