De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De kunst van de bonsai, niet alleen voor ‘ouwe ballen’

De Standaard

18/09/2023 - 16:59

Bonsai was altijd al een hobby voor gevorderde groenliefhebbers. En het wordt er alleen maar moeilijker op. ‘Zo’n slecht groeiseizoen heb ik nog nooit meegemaakt.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alderweireld als ‘quarterback’: Antwerp trapt een lange bal bij elke halve minuut balbezit, maar dat doet het niet zomaar (18/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf dit seizoen besteedt Gazet van Antwerpen elke week aandacht aan een tactisch element van een voetbalclub. Deze week: de lange ballen van Antwerp. (Voor de duidelijkheid: onder ‘lange ballen’ verstaan we hoge ballen over een afstand van meer dan 25 meter.)
  [naar artikel]
 2. De Bonsai, een hobby en kunstvorm die nog amper groeit (17/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  In de jaren 90 waren ze een hype en sierden ze menig Vlaamse tuin. Vandaag lijkt de kunstvorm/hobby stilletjes uit te doven. Onze reporter Arthur De Meyer waagde zich er toch aan, in de hoop de bonsai van zijn overleden vader te redden. “Als het fout loopt, sterft straks niet alleen een maandloon (of twee, of drie), maar ook de laatste levende link met mijn vader.”
  [naar artikel]
 3. Finale van ‘Love Island’: ‘Ik had ook een goeie vibe met mijn chickie’ – ‘Ja, ouwe, cool’ (13/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 4. ‘‘Is ‘die ouwe’ wel nog mee?’, zie je hen in het begin denken. Maar daarna krijg je wel respect’ (14/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 5. Art nouveau – een blik achter de Kunst met de K van Kongo (23/03/2023 - De Wereld Morgen)
  Historicus van vergeten zaken Lucas Catherine bundelt in ‘Art Nouveau - Kunst met de K van Kongo’ vier van zijn vaste literaire thema’s: Kongo, kolonisatie, Kunst en Brussel (en ook een beetje Oostende, Antwerpen, Blankenberge en Tervuren). Hij neemt ons mee op stap langsheen deze ’nieuwe kunst’ en vertelt tussendoor over de koloniale drijfveren die er achter zaten. The post Art nouveau – een blik achter de Kunst met de K van Kongo appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 6. ‘Je ziet het hen soms denken: is ‘die ouwe’ nog wel mee?’: 60-plussers op de werkvloer (14/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. “Een kunstwerk weerspiegelt wie je bent.” Start to art: experte geeft tips om kunst te kopen (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week vindt in het Brusselse de Afforable Art Fair plaats: galerijen stellen vijf dagen lang een breed gamma hedendaagse kunst voor. Het werk van opkomende kunstenaars hangt gewoon naast dat van de grootste namen. Kriebelt het om kunst te kopen? Weet dat het niet alleen voor kenners is. Astrid Vereycken, artist liaison en verantwoordelijke voor de sales bij Gallery Sofie Van de Velde, geeft een spoedcursus ‘kunst kopen voor beginners’. “Ben je je kunstwerk beu? Dan kan je het in veel gevallen opnieuw aan de galerij verkopen.”
  [naar artikel]
 8. Onze weekendtips: ga naar een familievoorstelling over liegen of spot de mooiste bonsai (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat internationale festivals in Limburg dit weekend: van een uniek, internationaal accordeonfestival tot een expo met de mooiste bonsai. Daarna kan je naar de voorstelling van een knap circus of kan je je uitleven op een stadsavond vol elektronische muziek. Ook dit weekend is er voor elk wat wils.
  [naar artikel]
 9. ‘Tree of Life’ in Herbricht is eerste werk van ‘Kunst aan de Maas’ (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met de ‘Tree of Life’ van Mark Dion is het eerste werk van ‘Kunst aan de Maas’ een feit. De gerenommeerde kunstenaar creëerde in Herbricht een levensboom met dieren en objecten die verwijzen naar het unieke rivierlandschap.
  [naar artikel]
 10. ONZE OPINIE. “De kunst van Jan Fabre weren is evengoed ‘grensoverschrijdend gedrag’” (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hannelore Goeman — fractieleidster van Vooruit — maakt zich schuldig aan ‘grensoverschrijdend gedrag’. Ze vraagt uit naam van haar partij dat alle beelden van Jan Fabre verwijderd worden uit het Vlaams Parlement nu de kunstenaar veroordeeld is. Daarmee vergeet ze een onderscheid te maken tussen de kunst die iemand maakt, en de persoon. Er zijn wel meer kunstenaars die een bedenkelijke levenswandel hadden en toch ‘crimineel goed’ werk maakten: van schilder Paul Gauguin over Michael Jackson tot de schrijver van ‘Alice in Wonderland’. Kunst weren omwille van de maker is ‘grensoverschrijdend gedrag’ dat ons cultuurleven doet leegbloeden.
  [naar artikel]
 11. Mario ‘El Pistolero’ González, student, puzzelaar en topschutter in de Jupiler Pro League: “Ik ben anders dan veel collega-voetballers” (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  There’s a new sheriff in town. Mario González (26), ‘El Pistolero’ van OH Leuven. Z’n universitaire studies staan ‘on hold’, ondertussen knalt de Spanjaard de ballen vlot tegen de netten voor de ploeg uit de studentenstad. Sinds gisteren is hij alleen topschutter in de Jupiler Pro League. “Ik spiegel me aan Fernando Torres.”
  [naar artikel]
 12. Dit zijn onze weekendtips: dans op Play Festival of shop unieke handmade spullen (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geïntrigeerd door de kunst van de Japanse bonsai, eeuwige bewondering voor vaklui of mijnwerkers of toch eerder een grote passie voor joggen? Voor elke hobby is er wel iets te doen dit weekend in Limburg.
  [naar artikel]
 13. ‘Hahaha. Humor in de kunst’: lachen met kunst mág (18/09/2021 - De Morgen)
  De meeste mensen mogen dan al graag lachen, veel tentoonstellingen met humor als rode draad zijn nog niet gemaakt. De expo Hahaha. Humor in de kunst wil daar wat aan doen. Al neemt het humor meteen ook serieus.
  [naar artikel]
 14. De alchemisten van de Zweedse kunst in Bozar (17/02/2023 - De Tijd)
  18:27 Met ‘Swedish Ecstasy’ duikt Bozar in de wereld van de Zweedse esoterische kunst. Haar boegbeeld is Hilma af Klint, een van de pioniers van de abstracte kunst begin 20ste eeuw. Ze inspireert tot vandaa...
  [naar artikel]
 15. Gametip: fantastische ‘NieR: Automata’ betovert nu ook op Switch (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘NieR: Automata’ is pure kunst. De makers voegen een hoop verschillende genres samen tot een heerlijk geheel dat er niet alleen uitziet om door een ringetje te halen, maar dat ook baadt in een hemelse soundtrack. De game daagt je uit, leidt je in bekoring en zuigt je mee in een wonderlijk avontuur.
  [naar artikel]
 16. ‘James Cameron moet wel ballen van staal hebben’: ook ‘Avatar: The Way of Water’ breekt records aan de kassa (05/01/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 17. GAMEREVIEW ‘Call of Duty: Vanguard’: minder sterk verhaal, betere multiplayer (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met Vanguard kiest de Call of Duty van dit jaar opnieuw de Tweede Wereldoorlog als decor . Een knalbuffet in vier delen dat met intussen routineus gemak de evenwichtsoefening tussen ‘never change a winning team’ en ‘ouwe wijn in nieuwe zakken’ maakt.
  [naar artikel]
 18. Kunst ‘gijzelen’ voor de goede zaak: van de gestolen Mona Lisa uit het Louvre tot de Limburgse Robin Hood die een Vermeer pikte en losgeld eiste voor de arme kinderen in Bangladesh (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voorbije weken werden wereldberoemde schilderijen beklad met aardappelpuree of tomatensoep en in Den Haag kleefde een klimaatactivist zich vast aan ‘Het meisje met de parel’ van Johannes Vermeer. Kunst van onschatbare waarde wordt al decennialang misbruikt voor de ‘goede zaak’. Vijftig jaar geleden werd in Brussel een meesterwerk van Vermeer gegijzeld. ‘Tijl van Limburg’ vroeg 5 miljoen euro losgeld voor de hongerlijdende bevolking in Bangladesh.
  [naar artikel]
 19. De halo? Volgens onze F1-watcher was ‘overlevingscel’ in bolide van Zhou veel belangrijker: “Dat ding is niet kapot te krijgen” (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Silverstone 2022 had alle ingrediënten voor een onvergetelijke grand prix. Van een ouwe halfgod die verrijst - Hamilton - tot een winnaar - Sainz - van wie het niet de bedoeling was dat hij zou winnen. Maar ook een crash waarvan een zinnig mens zich afvraagt hoe je dat overleeft. Volgens Zhou redde de ‘halo’ z’n leven, maar volgens onze F1-watcher was de ‘overlevingscel’ van de auto veel belangrijker.
  [naar artikel]
 20. Regisseur Julien Vrebos overleden: “Een man met ballen aan zijn lijf, dat bewees hij met ‘Le Bal Masqué’” (14/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bekendste snor in filmland is niet meer. Regisseur Julien Vrebos (75), vooral bekend door ‘Le Bal Masqué’ over de Bende van Nijvel, overleed vrijdag na een ziekte. “Julien had ballen aan zijn lijf om die film te dúrven maken”, zegt acteur Sven De Ridder. Maar los van zijn werk meed hij alle aandacht, weet regisseur Stijn Coninx. “Zelfs op filmfestivals zag je hem niet, hij wilde niet door het leven als BV.”
  [naar artikel]
 21. Is kunst een goede belegging? (30/03/2023 - De Tijd)
  05:00 ‘De belangrijkste rol van een investeerder in kunst is het beschermen van een artistiek patrimonium en het ondersteunen van artiesten’, zegt Eugénie Dumont, kunstadviseur bij Degroof Petercam. Maar lo...
  [naar artikel]
 22. “Ik heb veel ingeleverd om deze job te doen”: Koen (55) koos bewust voor een ‘groene’ uitdaging (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer jonge werknemers dromen van een job met een duurzaam karakter. Zo’n ‘groene’ uitdaging heeft ook de ervaren Koen Vanpraet (55) tot een carrièreswitch verleid. De Gentenaar is sinds enkele maanden CEO van start-up bonsai. Jobat.be vroeg de man naar zijn drijfveren. “De kans dat je via een hoogtechnologisch bedrijf een grote impact kan maken op een groenere wereld deed me geen seconde twijfelen.”
  [naar artikel]
 23. ‘Een voetballer heeft dus niet de ballen van een Iraanse protesterende vrouw’: lezers over regenboogverbod in Qatar (22/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. ‘Als Da Vinci nu leefde, was hij stripauteur’: strips van het Louvre te zien in Brussel (02/03/2022 - De Morgen)
  Reeds 17 jaar dweept Europa’s bekendste museum met de negende Kunst. Maar waarom? Moet low art zonodig met high art worden gelinkt? Of zijn strips dan toch kunst? Een gesprek met de (strip)verantwoordelijken van het Louvre naar aanleiding van de Brusselse expo Strips uit het Louvre. ‘Streetart, videogames en stripkunst worden dé kunstvormen van de toekomst.’
  [naar artikel]
 25. Van bootvluchteling tot beroemd kunstenaar: ‘Mijn belangrijkste werk is bespottelijk goedkoop: 300 euro exclusief btw’ (14/11/2021 - De Morgen)
  Danh Vō, een van de belangrijkste concep­tu­e­le kunstenaars van de 21ste eeuw, stelt tentoon in Brussel. Hij hoopt dat het een bevreem­den­de ervaring wordt. En belooft dat zijn werk spoedig alleen nog uit bloemen bestaat. ‘Kunst moet altijd blijven irriteren.’
  [naar artikel]
 26. De ballen van Otto-Jan Ham en concurrentie voor ‘levende lachband’ Robert: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (25/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een gedetailleerd relaas over de sterilisatie van Otto-Jan Ham zou in ieder tv-programma de show stelen. Maar in ‘De allerslimste mens’ ging een vrouw in het publiek met het meeste bekijks aan de haal. Haar lach vulde de studio, in een van de grappigste afleveringen van het seizoen. ‘Levende lachband’ Robert heeft er een concurrent bij.
  [naar artikel]
 27. “Mijn ballen wegen 130 gram”: bedacht Benny de slechtste slogan van het jaar? (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft Benny's Vleesservice uit Nijmegen met ‘Mijn ballen wegen 130 gram’ de slechtste slogan van het jaar bedacht? Kan zomaar, want het bedrijf is genomineerd. Maar de concurrentie is ook niet mals.
  [naar artikel]
 28. Ex-VUB-rector cureert ‘zomerexpo’: ‘Kunst is voor mij een vorm van zelfmedicatie’ (25/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. Lachwekkende duik van basketspeler verdient alleen al door het enthousiasme een Oscarnominatie (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Duiken is een kunst. Geen nobele kunst, dat zeker niet, maar het is nuttig om af en toe een penalty te kunnen uitlokken. Met subtiliteit
  [naar artikel]
 30. Met Belgische betaalapp Bonsai kan elke iPhone-eigenaar betalen met Apple Pay (30/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In België ondersteunen van de grote banken enkel ING, KBC en BNP Paribas Fortis de mogelijkheid om te betalen met Apple Pay. Wie bijvoorbeeld bij Belfius of Argenta klant is en een iPhone heeft, kan dus moeilijk contactloos betalen met de smartphone. Betaalapp Bonsai brengt er via een omweg verandering in. HLN sprak met Jelle Baats, CEO van het Antwerpse bedrijf, over de nieuwe functie, het zakenmodel van de groene start-up en hoe het is om te concurreren met de mastodont die Payconiq Bancontact Company is.
  [naar artikel]
 31. 'Kunst is het enige wat ons allemaal zal overleven' (20/05/2017 - De Morgen)
  Hans Ulrich Obrist, HUO voor wie het korter wil, is vermoedelijk de invloedrijkste 'curator' in de hedendaagse kunstwereld. Een onvermoeibare spraakwaterval ook, die gelooft dat alleen kunst de mens nog kan verbinden. In Villa Empain neemt hij nu de expo Mondialité onder zijn hoede. 'Hoe werelds ook, kunst heeft altijd lokale roots.'
  [naar artikel]
 32. 'Kunst is het enige wat ons allemaal zal overleven' (04/04/2019 - De Morgen)
  Hans Ulrich Obrist, HUO voor wie het korter wil, is vermoedelijk de invloedrijkste 'curator' in de hedendaagse kunstwereld. Een onvermoeibare spraakwaterval ook, die gelooft dat alleen kunst de mens nog kan verbinden. In Villa Empain neemt hij nu de expo Mondialité onder zijn hoede. 'Hoe werelds ook, kunst heeft altijd lokale roots.'
  [naar artikel]
 33. 'Inside', als kunst je het leven kan kosten (21/03/2023 - De Tijd)
  15:18 Wat is het nut van kunst? Daar draait ‘Inside’, de debuutfilm van de Griekse regisseur Vasilis Katsoupis, om. Hij weeft er een meeslepend ontsnappingsdrama doorheen, met Willem Dafoe in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 34. Patro velt de jonge Buffalo’s: “De makkelijke ballen wilden er niet in, de moeilijke wel” (20/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel de jonge Buffalo ‘s zaterdagavond toonden een aanwinst te zijn voor de hoogste amateurreeks waren ze kansloos tegen een weer subliem Patro. Twee heerlijke doelpunten, met telkens de kruising als roos, haalden de jonge garde van coach Emilio Ferrera onderuit. “De makkelijke ballen wilden er niet in, de moeilijke wel,” lachte prijsschutter Eli Sam Bruce.
  [naar artikel]
 35. SOAPCHECK. Acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ krijgen vakantiejob bij MNM en rel om ‘Neighbours’ (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 36. Acteur Vincent Van Sande: ‘Ik ben niet meer ‘de zoon van’, maar gewoon Vincent, of ‘dienen met zijn boerderij’’ (02/02/2022 - De Morgen)
  Wanneer heb je het in Vlaanderen gemaakt als acteur? Wellicht moet je een hoofdrol hebben gespeeld. Misschien moet je naast klasbakken zoals Koen De Bouw en Lucas Van den Eynde hebben gestaan. Of op twee zenders tegelijk scoren. In alle geval: het is check, check en dubbelcheck voor Vincent Van Sande. De komende weken mag hij zowel met Glad ijs (VTM) als Twee zomers (Eén) de kijkcijferlijsten aanvoeren, en hoewel hij nog geen 30 is, doet hij het met de naturel van een ouwe rot in het vak.
  [naar artikel]
 37. Hoofdscenarist van ‘Familie’ moest stoppen door diagnose MS: “De job ging ten koste van mijn gezondheid” (11/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik mis mijn ouwe ik, de man die cool was, druk bezig, en overal succes had. Mijn nieuwe ik focust zich dan maar op de dingen die wél nog kunnen”, vertelt Dirk Nielandt (58) in ‘Dag Allemaal’. Vier jaar nadat MS z’n leven overhoop haalde, beschrijft hij in ‘Chronisch genezen’ hoe een nieuwe levensstijl en positieve ingesteldheid helpen om te leven met deze ongeneeslijke ziekte.
  [naar artikel]
 38. Slogan van Benny's Vleesservice is slechtste van 2021: “Mijn ballen wegen 130 gram” (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De slogan ‘Mijn ballen wegen 130 gram!!’ is verkozen tot slechtste slogan van 2021. De leus van Benny’s Vleesservice uit Nijmegen kon rekenen op de meeste stemmen bij de sloganverkiezing van dit jaar.
  [naar artikel]
 39. KIJK. Francisco Schuster zingt in primeur debuutsingle ‘Alleen’ tijdens ‘Tien om te zien’ (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het populaire muziekprogramma ‘Tien om te zien’ is vanaf 28 juli weer helemaal terug. In de eerste aflevering passeren maar liefst zestien artiesten de revue, waaronder ook ‘nieuwkomer’, ‘#LikeMe’-ster Francisco Schuster (21). Hij treedt in de voetsporen van zijn ‘#LikeMe’-collega’s CAMILLE en Pommelien Thijs en pakt uit met zijn allereerste solosingle ‘Alleen’. Meteen ook de Vlaamse Supertip van de week.
  [naar artikel]
 40. Na rel rond ‘lijk’ in stadhuis: “Kunst in ’t Scheep moet kunnen” (24/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De stad Hasselt en PXL MAD houden de deur open voor kunst in het stadhuis. Dat is gezegd na een gesprek tussen schepenen en kunststudenten en hun verantwoordelijken. Twee weken geleden liet burgemeester Vandeput (N-VA) één kunstwerk weghalen op een expo in ’t Scheep, waarop de andere studenten hun werken ook inpakten.
  [naar artikel]
 41. Rinus Van de Velde: ‘Kunst is een tijdverdrijf, maar maakt me wel dolgelukkig’ (12/02/2022 - De Tijd)
  04:00 De meest geëngageerde kunstenaar is hij niet. Maar hij is ook geen kluizenaar die zich niets van de wereld aantrekt. ‘Ik heb gevoeld dat ik me dat niet meer kan permitteren.’ Ontbijt met De Tijd.
  [naar artikel]
 42. Met Apple Pay bekampt Antwerpse betaalapp Bonsai grote concurrent Payconiq (30/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In België ondersteunen van de grote banken enkel ING, KBC en BNP Paribas Fortis de mogelijkheid om te betalen met Apple Pay. Wie bijvoorbeeld bij Belfius of Argenta klant is en een iPhone heeft, kan dus moeilijk contactloos betalen met de smartphone. Betaalapp Bonsai brengt er via een omweg verandering in. HLN sprak met Jelle Baats, CEO van het Antwerpse bedrijf, over de nieuwe functie, het zakenmodel van de groene start-up en hoe het is om te concurreren met de mastodont die Payconiq Bancontact Company is.
  [naar artikel]
 43. Anouk alleen voor ‘pleurisveel geld’ terug naar ‘The Voice’: “Ali was reden dat ik bleef” (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Anouk (47) keert alleen terug als coach bij ‘The Voice of Holland’ als ze daar “pleurisveel geld” voor krijgt. De Haagse rockster zei eerder alleen vanwege het geld ‘ja’ tegen de inmiddels omstreden talentenshow, waar ze het de eerste tijd helemaal niet zo leuk vond. Ze bleef omdat ze zoveel lol had met collega Ali B, klinkt het.
  [naar artikel]
 44. STREAMINGTIP. ‘And Just Like That... The Documentary’: Carrie Bradshaw blijft fascineren (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na succesreeks ‘Insecure’ - met de geweldige Issa Rae in een glansrol - krijgt ook ‘And Just Like That…’ een eigen documentaire. Die blikt niet alleen terug op de geschiedenis en impact van HBO-reeks ‘Sex and the City’ - waar ‘And Just Like That’ uit voortvloeide -, maar laat de kijker eveneens ontdekken hoe die sequel nu precies tot stand kwam.
  [naar artikel]
 45. Deense kunstenaar aan de haal met 72.000 euro van museum en noemt dat kunst met de titel ‘Take the money and run’ (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Deense kunstenaar Jens Haaning (56) heeft het Kunsten Museum of Modern Art in Aalborg mooi voor schut gezet. Hij kreeg 72.000 euro cash van het museum om te verwerken in twee kunstwerken op bestelling. Maar Haaning besloot nieuwe kunst te maken, onder de naam ‘Take the money and run’. En dat is exact wat hij deed.
  [naar artikel]
 46. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’ (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 47. Expo met kunst op blikjes bier is de ideale opwarmer voor het Bierfestival in Heusden-Zolder (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Én bier. Én kunst. Én muziek. Wie zei dat God dood was, heeft iets te diep in het glas gekeken. The Beer Experience in De Muze in Heusden-Zolder biedt het allemaal in één pakket aan. De expo ‘Blik op Kunst’ warmt de smaakpapillen nu al op.
  [naar artikel]
 48. «Kunst en tijdloze klassiekers brengen pit in interieur» (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Betaalbare kunst wint aan populariteit en da’s een goede zaak, want kunst tilt een interieur naar een hoger niveau. Dat blijkt ook in het...
  [naar artikel]
 49. Campenaerts wint Tour of Leuven op WK-parcours na sprintje tegen Stybar: “En dat op mijn ‘ouwe dag’. Mooi toch?” (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Victorie, vrede, Vocsnor, Vikings. Victor Campenaerts (30) kwam handen tekort om ‘V’-tjes te maken na zijn winst in de Tour of Leuven. Een hoogdag voor de man die op dezelfde wijze koerst, wint en praat: vol overgave.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy