De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Barcelona-trainer Xavi: “Ik hield van Van Bommel als speler maar ook als persoon, je ziet zijn stempel bij Antwerp”

Gazet van Antwerpen

18/09/2023 - 16:59

Op de persconferentie van FC Barcelona een dag voor de wedstrijd was er vanwege de Spaanse journalisten niet echt veel interesse in Antwerp. Trainer Xavi Hernandez (43) en middenvelder Oriol Romeu (31) moesten wachten op onze vragen om iets over Antwerp te kunnen vertellen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. KIJK. Het bizarre gesprek tussen Van Bommel en Xavi meteen na 2-0: “Dit zou ik toch niet te vaak doen” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben het er gissen naar, wat Van Bommel en Xavi elkaar te vertellen hadden vlak na de 2-0 van João Félix. Maar merkwaardig was het wel, de conversatie die de de trainers van Antwerp en FC Barcelona er op nahielden in hun openingsmatch van de Champions League.
  [naar artikel]
 2. Antwerp vertrekt maandag met fitte kern naar Barcelona, Barça-trainer Xavi waarschuwt: “Champions League is erg belangrijk voor ons” (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Eén en al tevredenheid bij FC Barcelona na de 5-0 zege tegen Real Betis. Barcelona-trainer Xavi keek alvast vooruit naar de wedstrijd van dinsdag om 21 uur tegen Antwerp.
  [naar artikel]
 3. Antwerp vertrekt maandag met fitte kern naar Barcelona, Barça-trainer Xavi waarschuwt: “Champions League is erg belangrijk voor ons” (17/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Eén en al tevredenheid bij FC Barcelona na de 5-0 zege tegen Real Betis. Barcelona-trainer Xavi keek alvast vooruit naar de wedstrijd van dinsdag om 21 uur tegen Antwerp.
  [naar artikel]
 4. KIJK. Het bizarre gesprek tussen Van Bommel en Xavi meteen na 2-0: “Een beetje meer vuur en pit graag” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben het er gissen naar, wat Van Bommel en Xavi elkaar te vertellen hadden vlak na de 2-0 van João Félix. Maar merkwaardig was het wel, de conversatie die de de trainers van Antwerp en FC Barcelona er op nahielden in hun openingsmatch van de Champions League. In de VTM-studio kon analist Jan Mulder het niet echt smaken.
  [naar artikel]
 5. Mark van Bommel over opvallend moment met Xavi: “Neen, ik heb hem niet gevraagd het kalm aan te doen, ik had het beter gedaan” (20/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Mark van Bommel was niet boos. Zelfs niet teleurgesteld. De Antwerp-trainer wilde vooral de moraal van de troepen hoog houden. En wat ging hij eigenlijk vragen aan Xavi na de 2-0?
  [naar artikel]
 6. Mark van Bommel opvallend moment met Xavi: “Neen, ik heb hem niet gevraagd het kalm aan te doen, ik had het beter gedaan” (20/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Mark van Bommel was niet boos. Zelfs niet teleurgesteld. De Antwerp-trainer wilde vooral de moraal van de troepen hoog houden. En wat ging hij eigenlijk vragen aan Xavi na de 2-0?
  [naar artikel]
 7. KIJK. Het bizarre gesprek tussen Van Bommel en Xavi meteen na 2-0: “Hij zei me dat we héél goed waren” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Merkwaardig moment vlak na de 2-0 van Lewandowski. Plots even een conversatie tussen de trainers van Antwerp en FC Barcelona in hun Champions League-opener. Xavi, in een interview bij VTM-analist Gilles De Bilde: “Van Bommel zei me dat we wel héél goed bezig waren. Ik kon dat alleen maar beamen.” Van Bommel: “Ik zei hem dat het een fantastische bal van Frenkie de Jong was.” De Nederlander gaf de pré-assist op Félix voor die 2-0. In de studio kon analist Jan Mulder het gesprekje niet echt smaken.
  [naar artikel]
 8. Xavi wil stadion Camp Nou opnieuw voelen trillen: “Ik keer terug naar club van mijn leven” (06/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK: FC Barcelona kondigt Xavi aan als nieuwe hoofdtrainer: “Tijd om thuis te komen” Xavi kijkt ernaar uit oude tijden te doen herleven in Barcelona. Dat zei de nieuwe trainer zaterdag kort na de bevestiging van zijn terugkeer naar FC Barcelona, ditmaal als trainer.
  [naar artikel]
 9. Football Talk. Spaanse media: “Barcelona wil Xavi als nieuwe trainer” (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Barcelona zou in oud-speler Xavi een geschikte kandidaat zien om Ernesto Valverde op te volgen als trainer. Volgens doorgaans goed geïnformeerde...
  [naar artikel]
 10. Mark van Bommel, die medaille meteen in de broekzak stak, na zijn eerste prijs: “Nu kan niemand nog zeggen: ‘Je hebt nog niets gewonnen’” (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als speler won hij de Champions League, en titels met Barcelona, Milan en Bayern München. De Croky Cup is zijn eerste prijs als trainer. “Ik ben trots”, zegt Antwerp-trainer Mark van Bommel. Maar waarom stak hij zijn medaille dan meteen in z’n broekzak, en niet rond de nek?
  [naar artikel]
 11. Ook Xavi keek met scherpe blik richting Arthur Vermeeren: “Maar hij zat niet goed in de wedstrijd” (20/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na alle scouts die Barcelona al naar Antwerp stuurde om Arthur Vermeeren te zien spelen, kon Barça-trainer Xavi de Antwerp-middenvelder nu met eigen ogen zien.
  [naar artikel]
 12. Mark van Bommel is blij met loting van Antwerp in Champions League: “Dat ik in Barcelona gespeeld heb, maakt het wel speciaal” (31/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Barcelona, Shakhtar Donetsk en Porto. Dat zijn de komende weken en maanden de drie tegenstanders van Antwerp in de Champions League. Trainer Mark van Bommel lijkt alleszins niet ontevreden met de loting. “Dat ik in Barcelona gespeeld heb, maakt het wel speciaal”, zo zegt hij in een reactie op ATV.
  [naar artikel]
 13. Barcelona ziet Xavi contract in de woestijn verlengen (13/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Xavi Hernandez, voormalig Spaans international, heeft zijn contract als trainer bij Al-Sadd verlengd. De Spanjaard tekende een contract tot 2023 en blijft zo nog twee jaar in Qatar. Opmerkelijk, want er circuleren al maanden geruchten dat Barcelona Xavi wil binnenhalen. Xavi zit sinds 2019 bij Al-Sadd en is enorm succesvol.
  [naar artikel]
 14. Barcelona moet het even stellen zonder trainer Xavi: Spanjaard mag VS niet binnen omdat hij eerder in Iran is geweest (16/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  FC Barcelona gaat het nieuwe Spaanse seizoen voorbereiden in de Verenigde Staten, maar bij die afreis zal er voorlopig geen spoor zijn van Xavi. De trainer heeft zich namelijk als voormalig speler van het Qatarese Al Sadd enkele keren in Iran begeven.
  [naar artikel]
 15. Xavi haalt opgelucht adem dat eigen speler niet in actie mag komen tegen Barcelona: “Willen niet dat hij ons pijn doet” (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nu Barcelona uitgeschakeld is in de Champions League kunnen de troepen van trainer Xavi hun pijlen meer richten op de eigen competitie. Zaterdagavond speelt de Blaugrana op bezoek bij Valencia, waar Barca-speler Nico Gonzalez momenteel aan verhuurd wordt. Maar wegens een clausule in de overeenkomst tussen beide ploegen zal Gonzalez niet op het veld te zien zijn.
  [naar artikel]
 16. Barcelona-trainer Xavi strooit met bloemetjes naar ten Hag na EL-clash: “United is een Europese topclub” (17/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag stonden Barcelona en Manchester United, en zo ook Xavi en ten Hag, lijnrecht tegenover elkaar. In de Europa League-kraker kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel, maar Xavi toonde veel respect voor het werk van zijn collega ten Hag. “We speelden tegen één van de beste ploegen van Europa.”
  [naar artikel]
 17. COMMENTAAR. “Een onherkenbaar Antwerp nam op het slechtst denkbare moment een snipperdag” (16/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  3-0 na nauwelijks 9 minuten. Was dat even slikken voor al wie Antwerp liefheeft. Van Bommel had er voor de aftrap nog hartstikke veel zin in. “Ik vind het mooi om op Sclessin te spelen”, zei ie vooraf. “Dat had ik als speler en vind ik nu ook als trainer.” Van Bommel kreeg een adrenalineboost door een kolkend Sclessin, zijn manschappen daarentegen kwamen verlamd naar buiten.
  [naar artikel]
 18. REACTIES. Van Bommel: “Na al die verliesmatchen moet je dit met tien man maar doen”, Joachim Van Damme moet tranen bedwingen (11/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Dit was een aardige bekermatch die je als toeschouwer graag ziet, maar niet als trainer”, begon Mark van Bommel zijn analyse na Beveren-Antwerp. “Het was een lange, spannende wedstrijd. Dat we finaal met strafschoppen wonnen is hartstikke mooi.”
  [naar artikel]
 19. Xavi herhaalt straks terug te keren naar FC Barcelona als trainer: “Ze hebben alleen een topaanvaller nodig” (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse oud-voetballer Xavi wil graag trainer van FC Barcelona worden, maar niet nu. De 40-jarige Catalaan had in januari al de kans om bij...
  [naar artikel]
 20. Xavi verrast met uitspraak: “Ik beleefde de slechtste dagen van mijn leven als coach van Barcelona” (08/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat FC Barcelona voorlopig voor de wind in de Spaanse hoogste klasse. De troepen van Xavi tellen als leider negen punten meer dan rivaal Real Madrid en lijken op weg om landskampioen te worden. Iedereen bij de Catalanen in de zevende hemel zou je denken, maar dat geldt niet voor trainer Xavi.
  [naar artikel]
 21. LIVE ANTWERP-RWDM (za, 20u45). Van Bommel: “Verwacht geen moeilijkheden om knop om te draaien na Barcelona” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na de 5-0-nederlaag in Barcelona ontvangt landskampioen Antwerp zaterdagavond promovendus RWDM op de Bosuil. Verwennen de troepen van Mark van Bommel hun thuispubliek?
  [naar artikel]
 22. FC Barcelona kondigt Xavi officieel aan als nieuwe trainer: “Tijd om naar huis te komen” (06/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  FC Barcelona heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag officieel de komst aangekondigd van oud-clublegende Xavi Hernandez als nieuwe hoofdcoach. Hij volgt Ronald Koeman op, die recent werd ontslagen. “Tijd om naar huis terug te keren. Welkom, Xavi”, twitterde Barça.
  [naar artikel]
 23. Zoon van Antwerp-trainer Van Bommel komt in België voetballen (01/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas van Bommel (20), zoon van Antwerp trainer Mark van Bommel, staat dicht bij een overstap naar Patro Eisden. De defensieve middenvelder, een soortgelijke speler als zijn vader, maakt de overstap van het Nederlandse MVV Maastricht. Hij speelde dit seizoen 14 matchen in de Keuken Kampioen Divisie. Patro, de club waar oud-Rode Duivel Stijn Stijnen trainer is, komt volgend seizoen uit in de Challenger Pro League.
  [naar artikel]
 24. Antwerp-trainer Mark Van Bommel: “Zou het niet erg vinden als Daley Blind komt” (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee dagen na Argentinië-Frankrijk is er alweer Antwerp-Standard in de Croky Cup. Antwerp-coach Mark van Bommel sprak op zijn persconferentie over die “mooie affiche”, maar ook over Daley Blind en ex-ploegmaat Lionel Messi.
  [naar artikel]
 25. Mark van Bommel voorgesteld als trainer van Antwerp: “Snel overtuigd door Overmars” (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Mark van Bommel maakt er geen geheim van. Royal Antwerp FC heeft met de Nederlander een ambitieuze en bevlogen trainer aangesteld. Een die na zijn eerdere avonturen bij PSV en VFL Wolfsburg stond te popelen om aan de slag te gaan, zegt hij even later in de bomvolle perszaal. “Marc Overmars en de ambities van de club hebben mij heel enthousiast gemaakt. Het verhaal van Antwerp spreekt me aan”, straalt de 79-voudig international.
  [naar artikel]
 26. De grote Van Bommel-show in Barcelona (met Jelle Bataille): “Barça kloppen wordt extreem moeilijk, maar er liggen altijd mogelijkheden” (18/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Mooi moment voor Jelle Bataille (24): de rechtsback mocht namens de spelersgroep van Antwerp de pers toespreken in het Olympisch Stadion van Barcelona. Enig ‘probleem’: zijn trainer, die naast hem zat, was gezien z’n verleden bij de Blaugrana ietsje populairder. Eén voor één: “Buenas tardes señor Van Bommel...”
  [naar artikel]
 27. Thomas van Bommel, zoon van Antwerp-trainer Mark, aast op doorbraak in België: “Ik ben hetzelfde type als mijn vader” (21/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds een paar weken is het Belgisch voetbal een Van Bommel rijker. Middenvelder Thomas (21), zoon van Antwerp-trainer Mark, komt dit seizoen uit voor Patro Eisden in de Challenger Pro League. “Die achternaam maakt het niet altijd makkelijk, maar alles went.”
  [naar artikel]
 28. ‘Carjacker’ van Antwerp-trainer Van Bommel had het niet op zijn Porsche gemunt: “Hij wilde een profcontract” (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Somalische asielzoeker Mohamed J.H. die vorig najaar Antwerp-trainer Mark van Bommel met een pistool bedreigde op het Eilandje, had het niet op diens Porsche gemunt, maar wilde een profcontract bij Antwerp. J.H. was goed voorbereid op zijn afpersing: hij plakte een tracker op Van Bommels wagen, nam een selfie in de parking van zijn appartement en zette alvast audioberichten met doodsbedreigingen klaar in zijn gsm. De advocaat van Van Bommel ging er vanmorgen tijdens het proces niet licht over.
  [naar artikel]
 29. Het Barcelona-jaar van Mark van Bommel, brutalist in de stad van Gaudi: “Als je me goed analyseert, was ik toch niet zo’n slechte speler” (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Mark van Bommel keert terug naar FC Barcelona. De club waarmee hij als speler de Champions League en de Spaanse titel won. Een terugblik door de ogen van ooggetuigen uit de kleedkamer. En door hemzelf: “Ronaldinho en Messi hielden minutenlang, met hun kont op een bankje, een bal hoog. Op blote voeten.”
  [naar artikel]
 30. “Het aftellen is begonnen”: titelkoorts stijgt bij Antwerp-aanhang, maar Van Bommel maak je niet meer gek (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee keer op rij niet goed spelen, en toch telkens het weekend afsluiten met een goed gevoel. Ook zo word je kampioen, zullen ze bij Antwerp stiekem gniffelen. Intussen stijgt de titelkoorts bij de fans. Maar niet bij trainer Mark van Bommel. Hij hamerde er wekelijks op dat hij “nu niet gek gaat doen”, en dat zal dus ook deze week zo zijn. En Van Bommel kan het weten.
  [naar artikel]
 31. De grote terugkeer is een feit: Al Sadd geeft Xavi toestemming om naar Barcelona te trekken (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Al Sadd is akkoord: Xavi mag terugkeren naar Barcelona. De ex-middenvelder ziet daarmee zijn droom in vervulling gaan om hoofdcoach te worden bij de Catalanen. Xavi volgt er de ontslagen Ronald Koeman op. Naar verluidt hoest Barcelona vijf miljoen euro op om aan de opstapclausule in het contract van Xavi bij Al Sadd tegemoet te komen.
  [naar artikel]
 32. Waarom Xavi zijn grote liefde FC Barcelona weigerde: “Het kwam te vroeg” (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Xavi Hernández (39) is de speler met de meeste wedstrijden voor FC Barcelona en wil in de toekomst zeker terugkeren in Camp Nou als coach, maar...
  [naar artikel]
 33. Een vete met Marco van Basten en verkozen tot grootste eikel in Duitsland: portret van Mark van Bommel, de nieuwe coach van Antwerp (26/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onverzettelijk als speler, nog lerende als coach. Mark van Bommel (45) - the man you loved to hate. Impressies over de nieuwe Antwerp-coach als speler, als mens en als trainer.
  [naar artikel]
 34. Antwerp-trainer Mark van Bommel doet verhaal van overval in parkeergarage: “Het ging allemaal zo snel” (07/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Mark van Bommel was deze week te gast in een Nederlandse podcast. De trainer van Antwerp sprak daarin onder andere over de bewuste overval in een parkeergarage.
  [naar artikel]
 35. Verdachte van carjacking van Antwerp-trainer Van Bommel is Somalische vluchteling: “Hij verklaart zelf minderjarig te zijn, terwijl botscan uitwees dat hij 25 is” (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De verdachte van een poging tot carjacking op Antwerp-trainer Marc Van Bommel, is een Somalische vluchteling. De jongeman blijft voorlopig in de cel, maar ontkent wel iets met de carjacking te maken te hebben. “Bovendien zegt de jongeman dat hij nog maar 17 jaar is”, zegt zijn advocaat Cédric Monheim die in beroep gaat tegen zijn verdere opsluiting.
  [naar artikel]
 36. Officieel na weken van speculatie: Xavi wordt de nieuwe trainer van FC Barcelona (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is nu ook officieel: Xavi is de nieuwe trainer van FC Barcelona. Dat maakte Al-Sadd, de Qatarese club van de Spaanse legende, bekend via sociale media.
  [naar artikel]
 37. Xavi ziet Barcelona niet als favoriet voor de EL-zege: “Clubs als Sevilla hebben meer kans” (09/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na enkele woelige maanden lijkt Barcelona zich net op tijd te hebben herpakt. Tegen Napoli voetbalde het als vanouds weer dominant. “Maar dat wil niet zeggen dat we de favoriet zijn voor de eindwinst”, aldus coach Xavi, die de verwachting wat wil temperen voor het duel met Galatasaray morgen.
  [naar artikel]
 38. Mark van Bommel ziet AA Gent niet als de grootste titeluitdager, maar is op zijn hoede: “Geen Orban? Dat kunnen ze wel opvangen” (26/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De regerende landskampioen krijgt woensdagavond (20u45) de huidige competitieleider over de vloer. KAA Gent moet het zonder de geschorste Gift Orban doen. “Dat kunnen ze wel opvangen. Tissoudali is ook een gevaarlijke klant”, blikt Antwerp-trainer Mark van Bommel vooruit op de topper.
  [naar artikel]
 39. Wat deed Xavi zes jaar in Qatar? En is hij klaar om ‘zijn’ Barcelona van de ondergang te redden? (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zes jaar nadat Xavi Hernandez (41) Barcelona verliet is hij de man die het diepzinkende Catalaanse schip moet redden. Is hij klaar om een topclub te coachen? In Qatar spijsde de voetballegende zijn bankrekening, maar verrichtte hij ook hard werk. Hij sloot er zijn carrière als speler af, ontwikkelde zichzelf als trainer met zijn typische voetbalfilosofie en kreeg een belangrijke rol in het WK 2022-project.
  [naar artikel]
 40. Xavi neemt Vermeeren onder de loep: “Hij zat niet goed in de wedstrijd, maar is wel een heel goede voetballer” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen naam die meer over de tongen ging tijdens Barcelona-Antwerp dan die van Arthur Vermeeren (18). Hij maakte zijn debuut in de Champions League. Vermeeren staat op het verlanglijstje van heel wat topclubs, ook van Barcelona. Xavi kon hem dus voor het eerst live aan het werk zien. “Vermeeren is een goede voetballer, maar hij zat totaal niet in de wedstrijd.”
  [naar artikel]
 41. Mark van Bommel na puntenverlies Antwerp: “Dit komt harder aan dan de 5-0 op Barcelona” (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  “Het is jammer dat we hebben verloren – sorry, dat we twee punten hebben verloren.” De verspreking zei alles over de ontgoocheling van Mark van Bommel na de 0-0 van Antwerp tegen RWDM.
  [naar artikel]
 42. Mark van Bommel ziet “gevaarlijke” vervanger voor geschorste Orban: “Tissoudali, of Hein moest verrassen” (26/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De regerende landskampioen krijgt woensdagavond (20u45) de huidige competitieleider over de vloer. KAA Gent moet het zonder de geschorste Gift Orban doen. “Dat kunnen ze wel opvangen. Tissoudali is ook een gevaarlijke klant”, blikt Antwerp-trainer Mark van Bommel vooruit op de topper.
  [naar artikel]
 43. Antwerp-trainer Mark van Bommel ontsnapt aan gewapende overval (26/10/2022 - VRT NWS)
  Mark van Bommel, de trainer van voetbalclub Antwerp, is ontsnapt aan een gewapende overval. Dat bevestigt Antwerps politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Van Bommel werd thuis opgewacht door een man met een pistool, maar kon ontkomen. De politie heeft de buurt nog uitgekamd, maar kon niemand meer vinden.
  [naar artikel]
 44. LIVE CLUB-ANTWERP. Van Bommel: “Waarom over titel spreken als we maar één punt voorstaan?” - De Mil: “Ontgoocheling van vorige week rechtzetten” (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De inzet voor Antwerp zondag op Club Brugge is enorm: bij winst kan de Great Old een week later thuis al de titel vieren. Antwerp-trainer Mark Van Bommel blijft evenwel ultravoorzichtig: “Ik verwacht geen Club op halve kracht.” Rik De Mil klinkt dan weer strijdvaardig: “Vorige week verdienden we beter. De spelers willen dat rechtzetten.”
  [naar artikel]
 45. Mark van Bommel kneedt Antwerp op stage: “Ziet Radja zichzelf als een tien? Ik denk dat die positie wel bij hem past” (08/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Mark van Bommel kan er bij Antwerp niet onderuit: de komende weken wil hij zijn te grote kern afslanken. En dus moet hij spelers aan de kant schuiven. “Ik mag dit niet laten sudderen.”
  [naar artikel]
 46. Mark van Bommel kneedt Antwerp op stage: “Ziet Radja zichzelf als een tien? Ik denk dat die positie wel bij hem past” (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Mark van Bommel kan er bij Antwerp niet onderuit: de komende weken wil hij zijn te grote kern afslanken. En dus moet hij spelers aan de kant schuiven. “Ik mag dit niet laten sudderen.”
  [naar artikel]
 47. Onze watcher ziet dat Antwerp kan beginnen bouwen richting volgend seizoen, zonder Priske: “Het is wachten op Van Bommel” (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brian Priske kreeg applaus van de Antwerp-fans. Hij nam afscheid van de Great Old met een zege — de club communiceert eerstdaags over zijn toekomst. “Hij zat er relaxed bij”, zag onze Antwerp-watcher Frank Dekeyser. “Bijna opgelucht, zelfs.” Intussen blijft het wachten op Mark van Bommel.
  [naar artikel]
 48. De Mark van Bommel-show (featuring Jelle Bataille): “Barça kloppen wordt extreem moeilijk, maar er liggen altijd mogelijkheden” (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Mooi moment voor Jelle Bataille (24): de rechtsback mocht namens de spelersgroep van Antwerp de pers toespreken in het Olympisch Stadion van Barcelona. Enig ‘probleem’: zijn trainer, die naast hem zat, was gezien z’n verleden bij de Blaugrana ietsje populairder. Eén voor één: “Buenas tardes señor Van Bommel...”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy