De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Visumschandaal zet Poolse regeringspartij onder druk

De Tijd

18/09/2023 - 16:59

16:44 Deelde de rechts-conservatieve Poolse regeringspartij PiS, die de Europese migratieregels afwijst, tegen betaling werkvisa uit aan inwoners uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten? ‘Dit is het grootste ...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Poolse conservatieve regeringspartij PiS met ruim 45 procent aan kop bij parlementsverkiezingen (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) heeft bij de verkiezingen gisteren 45,8 procent van de stemmen gekregen. Dat blijkt uit...
  [naar artikel]
 2. Groot visaschandaal pijnlijk voor Poolse regeringspartij, maar in peilingen lijkt het niets uit te maken (18/09/2023 - VRT NWS)
  Een maand voor de verkiezingen in Polen ligt de regering onder vuur wegens een corruptieschandaal. Overheidsfunctionarissen zouden voor forse bedragen visa hebben verkocht aan migranten. Het is een pijnlijke kwestie, des te meer omdat de Poolse rechts-conservatieve regeringspartij PiS van migratie hét verkiezingsthema heeft gemaakt.
  [naar artikel]
 3. Amnesty: Poolse rechters onder druk na bekritiseren overheidsinmenging (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Rechters die de onafhankelijkheid van het Poolse gerecht proberen te beschermen tegen overheidsinmenging, ondergaan zware intimidatie en druk. Dit...
  [naar artikel]
 4. Poolse president stelt veto tegen mediawet onder druk van Amerikanen (27/12/2021 - Express)
  De Poolse president Andzrej Duda gebruikt zijn vetorecht om de mediawet, die het uitzendrecht van zenders in handen van niet-Europese mediagroepen verbiedt, tegen te houden. TVN24, een Poolse zender in Amerikaanse eigenaren, leek hierbij het kind van de rekening te worden. Maar het is net onder Amerikaanse druk dat Duda zijn vetorecht gebruikt. De nieuwe […]
  [naar artikel]
 5. Orban verkiest bij de EVP te blijven, maar lonkt al naar Poolse regeringspartij (08/03/2019 - Knack)
  De Hongaarse premier Viktor Orban wil dat zijn partij Fidesz lid blijft van de Europese Volkspartij (EVP) om die van binnenuit te kunnen hervormen. Hij geeft wel toe dat de kans reëel is dat de EVP Fidesz aan de deur zet. In dat geval kijkt hij naar de Poolse conservatieve regeringspartij PiS om een nieuwe alliantie te vormen. Dat zei Orban vrijdag op de Hongaarse openbare omroep.
  [naar artikel]
 6. ‘Pools Watergate’ zet vraagtekens bij eerlijk verloop Poolse verkiezingen (28/12/2021 - De Morgen)
  Heeft de Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid in 2019 de verkiezingen wel eerlijk gewonnen? Daarover rijzen vraagtekens door een afluisterschandaal. Onder anderen de campagneleider van de grootste oppositiepartij werd gehackt.
  [naar artikel]
 7. Poolse regio Kielce onder EU-druk niet langer LGBT-vrije zone (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De regio rond de Poolse stad Kielce, in het zuiden van het land, doet onder EU-druk afstand van het etiket "LGBT-vrije zone". Dat werd woensdag beslist tijdens een bijeenkomst van het regioparlement.
  [naar artikel]
 8. 'Poolse regeringspartij behoudt absolute meerderheid' (13/10/2019 - De Tijd)
  21:41 Volgens de eerste exitpolls in Polen slaagt de nationaal-conservatieve regeringspartij PiS er in om haar absolute meerderheid in het parlement te behouden.
  [naar artikel]
 9. Polen schrapt kwart van 126 staatssecretarissen (05/03/2018 - De Tijd)
  19:38 De Poolse regeringspartij PiS ligt onder vuur voor de hoge bonussen die werden uitbetaald.
  [naar artikel]
 10. Nationaal-conservatieve partij PiS behaalt absolute meerderheid na Poolse parlementsverkiezingen (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De nationaal-conservatieve Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) heeft de Poolse parlementsverkiezingen gewonnen met 45,16 procent van de stemmen. Dat blijkt volgens de officiële resultaten op basis van 82,79 procent van de stembureaus.
  [naar artikel]
 11. Poolse regio rond Kielce onder EU-druk niet langer LGBT-vrije zone (22/09/2021 - VRT NWS)
  De regio rond de Poolse stad Kielce, in het zuiden van het land, doet onder EU-druk afstand van het etiket "LGBT-vrije zone". Dat is beslist tijdens een bijeenkomst van het regioparlement.
  [naar artikel]
 12. Verkiezingen Polen – Regeringspartij wint definitief (14/10/2019 - Metro)
  De nationaal-conservatieve Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) heeft de Poolse parlementsverkiezingen gewonnen met 43,59 procent van de stemmen. Dat blijkt uit de door de nationale kiescommissie maandag gepubliceerde einduitslag. Dat levert ook een absolute meerderheid in het parlement op. De PiS beschikt over 235 zetels in het parlement dat er 460 telt. De belangrijkste oppositiepartij, de centristische Burgercoalitie (KO), loopt met 27,40 procent van de stemmenen 134 zetels ver achter. Op de derde plaats staat een coalitie van drie linkse partijen, Alliantie van Democratisch Links (SLD), met 12,50 pct van de stemmen en 49 zetels. De centrumrechtse Poolse coalitie (PSL) krijgt 30 zitjes in de Sejm met 8,55 pct van de stemmen. De nationalistische libertijnse Confederatie Vrijheid en Onafhankelijkheid vergaarde 6,81 procent van de stemmen en 11 zetels. Een zetel gaat naar de kandidaat van de Duitse minderheid in Polen. Bron: Belga   Het bericht Verkiezingen Polen – Regeringspartij wint definitief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Donald Tusk roept op tot boycot Poolse verkiezingen (28/04/2020 - Knack)
  De vroegere Poolse premier en Europese Raadsvoorzitter Donald Tusk roept de Poolse kiezers op om niet deel te nemen aan de presidentsverkiezingen. Tegen de achtergrond van de coronapandemie wil regeringspartij PiS een stemming per brief houden, maar volgens Tusk is deze reorganisatie van de stembusgang onveilig en ongrondwettelijk.
  [naar artikel]
 14. Poolse PiS verliest coalitiepartner, maar zet door met omstreden mediawet (12/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Poolse regeringscoalitie valt uit elkaar, maar regeringspartij PiS zet door met een wet om de grootste kritische televisiezender te onteigenen
  [naar artikel]
 15. Poolse Hooggerechtshof gaat opnieuw in tegen regeringspartij PiS (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De tuchtkamer die binnen het Poolse Hooggerechtshof is opgericht om rechters te bestraffen "brengt de stabiliteit van de wettelijke orde" in Polen...
  [naar artikel]
 16. Nederland in de ban van politieke liefdesaffaire: leider D66 steeds meer onder druk (09/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Alexander Pechtold, leider van de Nederlandse regeringspartij D66, komt steeds meer onder druk als gevolg van een liefdesaffaire die de voorbije...
  [naar artikel]
 17. Poolse oppositie vreest doofpot rond mogelijk misbruik EU-subsidies (17/03/2017 - Apache)
  Na artikel van Apache, NRC en Gazeta Wyborcza, eist oppositie onderzoek naar fraude met EU-subsidies door Poolse regeringspartij PiS.
  [naar artikel]
 18. Poolse verkiezingen: alle politieke records gesneuveld, maar wat nu met Europa en wat met Polen zelf? (14/10/2019 - VRT NWS)
  De Poolse partij Recht en Rechtvaardigheid heeft een klinkende verkiezingsoverwinning geboekt. Nu de Poolse verkiezingsuitslag bekend is en het politieke stof is gaan liggen, is de hamvraag: wat betekent die overwinning voor de toekomst van Polen en de Europese Unie? Onze man in Polen wikt en weegt en sprak met drie vooraanstaande functionarissen van de zegevierende regeringspartij.
  [naar artikel]
 19. Poolse regering in crisis over dierenrechten (18/09/2020 - De Standaard)
  De Poolse regering raakt het niet eens over een wetsvoorstel dat pelsdierenfokkerijen en circusdieren wil verbieden, en het ritueel slachten beperken. Het voorstel van de rechts conservatieve regeringspartij PiS krijgt steun van linkse partijen, terwijl de andere regeringspartijen tegen zijn.
  [naar artikel]
 20. Oekraïense activiste die onder Poolse druk toegang tot ons land geweigerd werd, krijgt wel Duits visum (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Poolse autoriteiten hebben forse kritiek geuit op Berlijn, omdat het een visum gegeven heeft aan de Oekraïense Lyudmila Kozlovska, de...
  [naar artikel]
 21. Poolse regering onder vuur na georkestreerde campagne tegen dissidente rechters (20/08/2019 - De Morgen)
  De Poolse regering is onder vuur komen te liggen door een uitgelekte lastercampagne tegen dissidente rechters. Lukasz Piebiak, staatssecretaris van Justitie, heeft bij die campagne vermoedelijk een hoofdrol gespeeld, en stapte dinsdag onder druk van de oppositie op.
  [naar artikel]
 22. Ultraconservatieve Poolse regeringspartij behaalt wellicht absolute meerderheid (14/10/2019 - De Morgen)
  In Polen heeft de regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) een afgetekende verkiezingsoverwinning geboekt. Afgaande op de exitpoll van zondagavond stemde een kleine 44 procent van de kiezers op PiS. Normaal gesproken zal die winst zich vertalen in een absolute meerderheid in het parlement, al was dat na het sluiten van de stembus om negen uur nog niet helemaal zeker.
  [naar artikel]
 23. Ex hangt vuile was buiten: Nederlandse partijvoorzitter onder druk door liefdesaffaire (09/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Alexander Pechtold, leider van de Nederlandse regeringspartij D66, komt steeds meer onder druk als gevolg van een liefdesaffaire die de voorbije dagen de media bij onze noorderburen domineerde. Het vertrouwen van de kiezer in Pechtold en in zijn partij zakken steeds verder weg, blijkt uit de jongste peiling van Maurice De Hond.
  [naar artikel]
 24. Pools parlement stelt stemming over controversiële mediawet uit tot september (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Poolse parlement heeft woensdag de stemming over een controversiële aanpassing van de mediawet uitgesteld tot september. Dat meldt het Poolse persagentschap PAP. Regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) dringt aan op een aanpassing, waardoor het voor buitenlandse bedrijven verboden zou worden een meerderheidsbelang te hebben in Poolse media.
  [naar artikel]
 25. Poolse regering legt vrije media op de kapblok: 'Nog nooit zoveel corruptie in parlement' (12/08/2021 - Knack)
  Na het gerecht en de lgbtq-gemeenschap richt de Poolse regeringspartij 'Recht en Rechtvaardigheid' het kanon op de onafhankelijke, kritische media. De grootste private televisiezender TVN is het eerste slachtoffer van een nieuwe mediawet die gisteren met horten en stoten door het parlement is gejaagd.
  [naar artikel]
 26. Pools parlement stelt stemming over controversiële mediawet dan toch niet uit (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Poolse parlement heeft dan toch de stemming over een controversiële aanpassing van de mediawet niet uitgesteld tot september. Eerder meldde het Poolse persagentschap PAP dat, maar de zitting wordt toch hervat. Regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) dringt aan op een aanpassing, waardoor het voor buitenlandse bedrijven verboden zou worden een meerderheidsbelang te hebben in Poolse media.
  [naar artikel]
 27. Verhofstadt noemt Poolse regering "erger dan Trump" (28/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Europees liberaal fractieleider Guy Verhofstadt vindt dat de Poolse regeringspartij PiS "erger is dan Trump". Verhofstadt deed zijn uitspraak nadat...
  [naar artikel]
 28. Israël roept Poolse ambassadeur op het matje wegens wet over nazi-roofgoed (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zondag de Poolse ambassadeur op het matje geroepen wegens een Pools wetsvoorstel dat de teruggave van nazi-roofgoed dreigt te beperken. De zaak zet de diplomatieke relaties tussen beide landen onder druk.
  [naar artikel]
 29. Poolse rechter steekt – voorlopig – stokje voor overname persconcern door Poolse overheid (13/04/2021 - Express)
  Mogelijk mag Pools staatsolieconcern PKN Orlen uitgeverij Polska Press niet overnemen. Een rechter oordeelde dat de acquisitie tot nader order opgeschort is. Polska Press is voorlopig nog in handen van de Duitse Verlagsgruppe Passau. De overname, die afgelopen december werd aangekondigd, heeft al voor veel beroering gezorgd in Polen. Oppositieleiders en andere critici van regeringspartij […] The post Poolse rechter steekt – voorlopig – stokje voor overname persconcern door Poolse overheid appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Polen eist excuus van Israël voor uitspraak dat inwoners “antisemitisme met de moedermelk hebben binnengekregen” (02/03/2019 - De Morgen)
  Jaroslaw Kaczynski, leider van de Poolse regeringspartij PiS, verwacht excuses van Israël voor uitspraken van premier Benjamin Netanyahu en zijn minister van Buitenlandse Zaken Yisreal Katz. “Die uitspraken waren zeer schandalig”, zei Kaczynski op de Poolse radio RMF FM. Hij eiste een “duidelijke verontschuldiging” van Tel Aviv.
  [naar artikel]
 31. Von der Leyen onder vuur na steun aan Kroatische regeringspartij HDZ (06/07/2020 - Knack)
  Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen krijgt kritiek wegens een fout gelopen steunbetuiging aan de Kroatische conservatieve regeringspartij HDZ.
  [naar artikel]
 32. Poolse killer slaat weer toe (29/03/2019 - De Morgen)
  Acht matchen, vijf goals, één duwfout. Dat zijn de competitiecijfers van Lukasz Teodorczyk. In Sclessin was de Poolse spits alweer beslissend voor Anderlecht, dat druk blijft zetten op Zulte Waregem.
  [naar artikel]
 33. Onder regeringspartij PiS is Polen tot op het bot verdeeld (13/10/2019 - De Morgen)
  Zondag gaat Polen naar de stembus. Onder de zekere winnaar, regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS), is Polen tot op het bot verdeeld. De kloof gaat dieper dan de dagelijkse politiek, zo blijkt in Gietrzwald, een dorp waar ooit Maria zou zijn verschenen. Het is Polen in een notendop.
  [naar artikel]
 34. Oekraïense activiste die onder Poolse druk toegang tot ons land geweigerd werd, krijgt wel Duits visum (14/09/2018 - De Morgen)
  De Poolse autoriteiten hebben forse kritiek geuit op Berlijn, omdat het een visum gegeven heeft aan de Oekraïense Lyudmila Kozlovska, de voorzitster van de in Warschau gevestigde ngo Open Dialog. Polen heeft de vrouw tot ongewenst persoon in de Schengenzone verklaard. 
  [naar artikel]
 35. Kent Polen een eigen Watergateschandaal? Leider van regeringspartij bekent dat het land spionagesoftware kocht (08/01/2022 - Express)
  In de Poolse binnenlandse politiek ontplofte deze week een bommetje. Jarosław Kaczyński, voorzitter van de Poolse PiS-partij en de facto leider van het land, bekende dat Polen Pegasus-hackingsoftware heeft aangekocht en gebruikt. Hij ontkent wel dat die ingezet werd tegen politici van de oppositie tijdens de parlementaire verkiezingen van 2019. De gelijkenissen met het Watergate-schandaal […]
  [naar artikel]
 36. Poolse premier belooft hervorming rechtsstaat na financiële druk EU: ‘Misverstanden en misinterpretaties’ (21/10/2021 - De Morgen)
  Polen zegt bereid te zijn omstreden onderdelen van zijn juridische stelsel aan te passen om de twijfels in de EU over de Poolse rechtsstaat weg te nemen. De Poolse premier Morawiecki liet dat donderdagavond aan zijn EU-collega’s weten. Die spraken hem aan op de ondermijning van de rechtsstaat.
  [naar artikel]
 37. Betogers blokkeren Pools parlement (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Demonstranten hebben alle uitgangen van het Poolse parlement geblokkeerd. Zij deden dit nadat de oppositie de regeringspartij, de conservatieve
  [naar artikel]
 38. Regeringspartij Groen houdt voet bij stuk over kernuitstap en "vraagt respect" voor afgesproken traject (17/02/2022 - VRT NWS)
  Regeringspartij Groen blijft vasthouden aan een kernuitstap in 2025. Dat laat Kamerfractieleider Wouter De Vriendt verstaan. Onder druk van werkgeversorganisaties en experts zetten de andere regeringspartijen de deur steeds meer open om de kerncentrales langer open te houden. Maar Groen "vraagt respect" voor het akkoord van eind december waarbij in de federale regering werd afgesproken om halverwege de maand maart de knoop door te hakken met een kernuitstap als plan A.
  [naar artikel]
 39. Orban verkiest bij de EVP te blijven, maar lonkt al naar Poolse regeringspartij (08/03/2019 - Metro)
  De Hongaarse premier Viktor Orban wil dat zijn partij Fidesz lid blijft van de Europese Volkspartij (EVP) om die van binnenuit te kunnen hervormen. Hij geeft wel toe dat de kans reëel is dat de EVP Fidesz aan de deur zet. In dat geval kijkt hij naar de Poolse conservatieve regeringspartij PiS om een nieuwe alliantie te vormen. Dat zei Orban vandaag op de Hongaarse openbare omroep. De Europese Volkspartij is de koepelpartij van christendemocratische en conservatieve partijen, waar CD&V en cdH, maar ook de CDU van de Duitse kanselier Angela Merkel lid van zijn. De EVP vormt de grootste fractie in het Europees Parlement. Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en Europees president Donald Tusk behoren tot de EVP. Twaalf partijen uit negen landen, onder wie CD&V en cdH, hebben officieel verzocht om de Hongaarse partij Fidesz en haar leider Viktor Orban uit de EVP te zetten. De positie van Fidesz binnen de EVP stond al jaren ter discussie omdat het beleid van Orban vaak ingaat tegen de waarden van de EVP. Een antimigratiecampagne van de Hongaarse regering waarin commissievoorzitter Juncker wordt afgebeeld, was de spreekwoordelijke druppel. Die campagne wordt over enkele dagen beëindigd. Orban voert nog gesprekken met andere christendemocratische partijen in de EU, zei hij vandaag op de radio. Hij wil de EVP van binnenuit hervormen om de anti-migratiestem er luider te laten klinken. CD&V-voorzitter Wouter Beke hecht weinig geloof aan die woorden. “Diegene die lid willen blijven, moeten het Europees project van de EVP steunen en niet ondergraven”, zei hij in “De Ochtend” (Radio 1). “Hij moet zijn partij hervormen, niet de EVP”. Als Fidesz toch aan de EVP-deur wordt gezet, zal Orban met de conservatieve Poolse regeringspartij PiS praten over een nieuwe alliantie. PiS maakt nu nog deel uit van de fractie van Europese Conservatieven en Hervormers (ECR), waar ook N-VA toe behoort. De toekomst van die fractie is echter zeer onzeker door het nakende vertrek van de Britse conservatieven. bron: Belga Het bericht Orban verkiest bij de EVP te blijven, maar lonkt al naar Poolse regeringspartij verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Orbán wil in de EVP blijven om die te hervormen, CD&V-voorzitter Wouter Beke is niet onder de indruk  (08/03/2019 - VRT NWS)
  De Hongaarse premier Viktor Orbán liet tijdens een interview met Hongaarse media vanochtend uitschijnen dat hij lid van de Europese Volkspartij (EVP) wil blijven. Het lidmaatschap van zijn regeringspartij Fidesz staat sinds vorige week onder druk door de vraag tot uitsluiting van onder meer CD&V en CDH.  CD&V-voorzitter Wouter Beke is niet onder de indruk van de uitspraken van Orbán.
  [naar artikel]
 41. Wat sneuvelt tijdens begrotingsstrijd: de taboes of de regering? (28/03/2019 - De Morgen)
  Om het gapende gat in de begroting gedicht te krijgen, zijn nieuwe belastingen én nieuwe besparingen écht onvermijdelijk. Elke regeringspartij moet haar taboes laten varen. Het zet de ploeg-Michel onder ongeziene druk.
  [naar artikel]
 42. Orban wil graag bij EVP blijven, maar lonkt al naar Poolse regeringspartij (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Hongaarse premier Viktor Orban wil dat zijn partij Fidesz lid blijft van de Europese Volkspartij (EVP), om die van binnenuit te kunnen...
  [naar artikel]
 43. EU-geld doorgesluisd naar anti-Europese Poolse regeringspartij (14/03/2017 - Apache)
  Europese Conservatieven pleegden mogelijk fraude met Europese partijsubsidies door nationaal verkiezingscongres PiS te betalen.
  [naar artikel]
 44. Poolse vicepremier haalt bijzonder zwaar uit: “Duitsland wil EU veranderen in Vierde Rijk” (24/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jaros Kaczynski, de Poolse vicepremier en leider van de nationalistische regeringspartij PiS, beschuldigt de nieuwe Duitse regering ervan de Europese Unie te willen veranderen in een “Vierde Rijk”. Ook andere vooraanstaande politici van PiS maakten in hun lezing van de intenties van de coalitie in Berlijn al de verwijzing naar het “Derde Rijk” tijdens het naziregime van Adolf Hitler.
  [naar artikel]
 45. Poolse PiS behoudt absolute meerderheid (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  WarschauDe nationalistische regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) behaalt volgens exitpolls van Ipsos een score van 43,6 procent. Dat is vijf procent meer dan tijdens de vorige verkiezingen in 2015.
  [naar artikel]
 46. Poolse Grondwettelijk Hof botst met EU (08/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Poolse Grondwettelijk Hof botst met EU “Wij willen zeker in de Europese Unie blijven”, zo verzekert de Poolse eerste minister Mateusz Morawiecki vanmorgen aan de internationale persagentschappen. Het feit dat de Poolse regeringsleider dergelijke statements moet maken, wijst erop hoe groot de commotie is binnen de EU over het Poolse Grondwettelijk Hof. Maar tegelijk is van een Polexit, een uittreden van […] Lees dit artikel: Poolse Grondwettelijk Hof botst met EU
  [naar artikel]
 47. Monument voor Poolse soldaten op Schoonselhof: “Grootste wens van mijn vader” (08/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdag werd op begraafplaats Schoonselhof een monument onthuld voor de Poolse soldaten die in 1944 mee ons land bevrijdden. Onder meer de Poolse consul-generaal Jacek Grabowski en schepen voor begraafplaatsen Fons Duchateau (N-VA) waren aanwezig op de plechtigheid. Verder was er een erewacht met re-enactors in authentieke uniformen en nabestaanden van de negen Poolse soldaten die op het militaire perk begraven, legden een krans neer.
  [naar artikel]
 48. Polen eist excuus van Israël voor uitspraak dat inwoners “antisemitisme met de moedermelk hebben binnengekregen” (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jaroslaw Kaczynski, leider van de Poolse regeringspartij PiS, verwacht excuses van Israël voor uitspraken van premier Benjamin Netanyahu en...
  [naar artikel]
 49. Twee Polen onder slachtoffers aanslag Manchester (24/05/2017 - Knack)
  Onder de 22 dodelijke slachtoffers van de terreuraanslag in Manchester, bevinden zich twee Poolse burgers. Dat meldt het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy