De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘In het bushokje draait de Dienst Muizenissen in mijn hoofd op volle toeren’

Humo

18/09/2023 - 17:03


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Triagecentrum ’t Stift draait op volle toeren na kermis in Meeuwen (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De voorpost voor coronatests in het vroegere Medisch Centrum Huisartsen op ‘t Stift in Bree draait momenteel op volle toeren. “Er wordt dezer dagen aan de lopende band getest”, aldus huisarts Kristof Jeunen. Oorzaak is de uitbraak na de kermis in Meeuwen.
  [naar artikel]
 2. Klimaatdiplomatie draait op volle toeren: komende weken zijn van cruciaal belang (03/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Klimaatdiplomatie draait op volle toeren: komende weken zijn van cruciaal belang Alok Sharma, die in november de klimaatbesprekingen in de VN zal leiden, dringt er bij de landen op aan vooruitgang te boeken op het gebied van de financiering van klimaatplannen en de geleidelijke afschaffing van steenkool. Nu de zomer op het noordelijk halfrond ten einde loopt, hangt er een ‘terug naar school’-gevoel in de lucht. […] Lees dit artikel: Klimaatdiplomatie draait op volle toeren: komende weken zijn van cruciaal belang
  [naar artikel]
 3. Vakantievilla in eigen land? Markt van het luxevastgoed draait op volle toeren (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gigantische villa’s verkopen, het blijkt vandaag helemaal niet zo moeilijk. De markt van het luxevastgoed draait zelfs op volle toeren. “Dan...
  [naar artikel]
 4. Triagecentrum op ’t Stift draait op volle toeren (28/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De voorpost voor de testopnames COVID-19 in het vroegere Medisch Centrum Huisartsen op ‘t Stift 2 in Bree draait momenteel op volle toeren. “Er wordt dezer dagen aan de lopende band getest”, aldus huisarts Kristof Jeunen.
  [naar artikel]
 5. Eerste privéwindmolen draait op volle toeren (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij fruitbedrijf Doucé in Kozen, deelgemeente van Nieuwerkerken, draait sinds deze week de eerste privéwindmolen op volle toeren. De ruim 40 meter hoge installatie zonder wieken wekt elektriciteit op voor de koelinstallaties.
  [naar artikel]
 6. Seinhuis in Hasselt draait weer op volle toeren, met dank aan plexiglas (04/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Geen grote drukte op treinen en bussen op de eerste echte ‘werkdag’ sinds corona. In het seinhuis in Hasselt draait wel alles weer op volle toeren, al werden er wel wat dingen aangepast.
  [naar artikel]
 7. Okra Bret-Gelieren draait op volle toeren (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen draait ook Okra Bret-Gelieren weer op volle toeren. Al heel wat activiteiten passeerden intussen de revue.
  [naar artikel]
 8. Consultancy draait op volle toeren: Deloitte werft 1.500 mensen aan (29/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Consultancy draait op volle toeren: Deloitte werft 1.500 mensen aan Zakelijk dienstverlener Deloitte wil de komende maanden 1.500 nieuwe werknemers aanwerven in België. Dat heeft de consultant woensdag bekendgemaakt. Het gaat om het hoogste aanwervingsdoel in de geschiedenis van Deloitte Belgium. Vandaag werken er al meer dan 5.100 mensen voor de consultant. Het bedrijf is vooral op zoek naar zogenaamde STEM-profielen (science, technology, engineering, mathematics). […] Lees dit artikel: Consultancy draait op volle toeren: Deloitte werft 1.500 mensen aan
  [naar artikel]
 9. Opnieuw recordaantal starters in Gent: lokale economie draait op volle toeren (10/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  De ondernemerswereld in Gent draait op volle toeren. Een recordaantal mensen begon dit voorjaar een onderneming, maar er vallen er ook heel wat uit. Dat tonen nieuwe cijfers. Toch is de balans positief. “Het ecosysteem van Gent blijft uniek”, zegt Unizo.
  [naar artikel]
 10. ‘Gelukkig draait onze kunststoftak op volle toeren' (23/04/2020 - De Tijd)
  15:49 'Gelukkig rijden we op twee wielen. Terwijl we in onze koffiedivisie de branderijen hebben stilgelegd wegens de fors lagere vraag, draait onze kunststoftak op volle toeren’, zei CEO Frans Van Tilborg ...
  [naar artikel]
 11. Gerecht jaagt volop op geld van criminelen: "Misdaad mag niet lonen" (28/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De dienst die alle inbeslagnames en verbeurdverklaringen van justitie regelt, het COIV, draait op volle toeren. De dienst heeft vorig jaar een...
  [naar artikel]
 12. Jens Dendoncker (32) is na moeilijke periode klaar voor een nieuw tv-seizoen: “Ik heb al mijn energie terug én ben vele kilo’s kwijt” (24/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jens Dendoncker (32) draait terug op volle toeren, na een moeilijke periode. Zijn werk was bijkomstig geworden toen hij zich eind 2020 liet opnemen in een psychiatrisch centrum om van zijn angstgevoelens af te komen. Maar straks is de comedian te zien in een kleine reeks VTM-programma’s, waaronder ‘Wie Zoekt Die Wint’. “In het verleden nam ik misschien wat te veel hooi op mijn vork. Er spookten continu honderd verschillende dingen door mijn hoofd.”
  [naar artikel]
 13. Drugstrafiek draait op volle toeren tijdens corona: “Ze denken dat er minder controle is” (28/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De drugstrafiek draait op volle toeren. Bij de controle van de laatste passagiersvliegtuigen naar Zaventem is een recordvangst gedaan. Dat zegt Kristian Vanderwaeren, topman van Douane & Accijnzen, zaterdag in De Tijd. “De drugssmokkelaars rekenen er duidelijk op dat er minder controle is.”
  [naar artikel]
 14. Geruchtenmolen draait op volle toeren: zijn er nieuwe Harry Potter-films op komst? (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zit er een nieuwe Harry Potter-film aan te komen? De geruchtenmolen draait al even op volle toeren, en volgens een bron van The sun bij Warner Brothers Studio kloppen ze. Het zouden er zelfs twee kunnen worden.
  [naar artikel]
 15. Transfermolen voor topmanagers draait op volle toeren (11/02/2021 - Express)
  Birgit Conix (ex-Telenet) wordt financieel directeur bij de Zwitserse moedergroep van hoorapparatenbedrijf Lapperre en Marc Grynberg kondigt zijn afscheid aan als CEO van materialengroep Umicore. De markt voor topmanagers is in volle beweging. Dat er veel wissels aan de top plaatsvinden, is in deze periode van het jaar niet zo ongewoon. De financiële cijfers van […] The post Transfermolen voor topmanagers draait op volle toeren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. CES op volle toeren: van ruiken in het metaverse tot de edelsteen die stress weert (07/01/2023 - De Tijd)
  02:00 Na twee pandemie-edities draait de gadgetbeurs CES in Las Vegas nog tot zondag op volle toeren. Een bloemlezing van staaltjes technologie die de grens opzoeken tussen praktisch en volslagen nutteloos.
  [naar artikel]
 17. Drugstrafiek in ons land de laatste weken "op volle toeren" door coronacrisis (28/03/2020 - VRT NWS)
  De drugstrafiek in ons land draait op volle toeren de voorbije weken. Dat zegt Kristian Vanderwaeren, de topman van de dienst Douane & Accijnzen in de krant De Tijd. Op de luchthaven van Zaventem zijn de pakketten drugs die onderschept worden, plots veel groter. En dat is volgens Vanderwaeren rechtstreeks te linken aan de coronacrisis.
  [naar artikel]
 18. Ventileren tegen corona, maar wat als verwarming op volle toeren draait? (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naast handen wassen, afstand houden en mondmaskers dragen, is ook ventileren een van de basisregels om zo min mogelijk virusdeeltjes in onze huiskamers rond te laten dwarrelen. Maar hoe doen we dat? En wat met koude buitenlucht naar binnen halen, terwijl onze verwarming op volle toeren draait?
  [naar artikel]
 19. Gerecht jaagt volop op geld criminelen (28/12/2017 - Knack)
  De dienst die alle inbeslagnames en verbeurdverklaringen van justitie regelt, het COIV, draait op volle toeren. De dienst heeft vorig jaar een recordaantal dossiers afgesloten (12.138 dossiers in 2016 tegenover 8.119 in 2015). Dat bericht De Tijd donderdag.
  [naar artikel]
 20. Fietsongeval Tom Waes ernstiger dan gedacht: "Nu blijk ik ook al weken met een gebroken rib rond te lopen" (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Undercover’ net ingeblikt, ‘Reizen Waes’ draait op volle toeren en ook van de Ketnet-reeks ‘The Black List’ zijn er nieuwe afleveringen besteld....
  [naar artikel]
 21. Ventileren in strijd tegen corona, maar wat als verwarming op volle toeren draait? (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naast handen wassen, afstand houden en mondmaskers dragen, is ook ventileren een van de basisregels om zo min mogelijk virusdeeltjes in onze huiskamers rond te laten dwarrelen. Maar hoe doen we dat? En wat met koude buitenlucht naar binnen halen, terwijl onze verwarming op volle toeren draait?
  [naar artikel]
 22. COLUMN. Jules Hanot over ‘Studio Tarara’: “Ingenieus scenario vol messcherp getekende personages” (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We schrijven 1993. De gouden beginjaren van VTM. Kijkcijfers swingen de pan uit en ‘Het Rad van Fortuin’ draait op volle toeren. De eerste BV’s...
  [naar artikel]
 23. Wereldwijde scheepsbouw draait op volle toeren; correctie volgend jaar waarschijnlijk (04/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wereldwijde scheepsbouw draait op volle toeren; correctie volgend jaar waarschijnlijk De wereldwijde scheepsbouw maakt een hoogconjunctuur door, maar voor volgend jaar moet met een belangrijke terugval rekening worden gehouden. Dat staat in een rapport van de Export-Import Bank of Korea. De sector kon dit jaar rekenen op een sterke vraag, gedreven door de toenemende behoefte aan containercarriers en gastankers. Maar volgend jaar zal volgens het […] Lees dit artikel: Wereldwijde scheepsbouw draait op volle toeren; correctie volgend jaar waarschijnlijk
  [naar artikel]
 24. Ventileren tegen corona, maar wat als verwarming op volle toeren draait? “Gezondheid primeert deze winter op economie en comfort” (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naast handen wassen, afstand houden en mondmaskers dragen, is ook ventileren een van de basisregels om zo min mogelijk virusdeeltjes in onze huiskamers rond te laten dwarrelen. Maar hoe doen we dat? En wat met koude buitenlucht naar binnen halen, terwijl onze verwarming op volle toeren draait?
  [naar artikel]
 25. Lukas Dhont openhartig over eigen jeugd: “Toen mijn ouders uiteen gingen, zei mijn vader me dat hij op avontuur ging met Indiana Jones” (01/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Oscars komen almaar dichterbij, en dus draait ook de promotie van ‘Close’ op volle toeren. Lukas Dhont, die met zijn tweede langspeelfilm kans maakt op een beeldje voor beste internationale film, gaf een interview aan de prestigieuze Britse krant ‘The Guardian’. Daarin heeft hij het onder andere over zijn kindertijd en zijn betrachtingen met de film.
  [naar artikel]
 26. ‘Hoe is het zover kunnen komen dat mijn eigen familie me niet meer gelooft maar wel naar Poetin luistert?’ (06/03/2022 - De Morgen)
  De opvang van de vluchtelingen in Oekraïne draait op volle toeren. Een uitgebreid netwerk van vrijwilligers biedt in kerken, buurthuizen en scholen bed-bad-brood aan duizenden mensen. Verslag uit de evangelische kerk in Chmelnitski.
  [naar artikel]
 27. Onderzoek naar aanslag op synagoge Halle draait op volle toeren (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het onderzoek naar de aanslag op een synagoge in het Duitse Halle draait op volle toeren. De politie heeft vandaag een woning in Benndorf...
  [naar artikel]
 28. Paasfoor eindelijk op volle toeren “maar mensen lijken zich minder te amuseren” (09/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Kortrijkse Paasfoor draait eindelijk op volle toeren. Met dank aan het goede weer, zeggen de foorkramers. Toch missen sommigen de sfeer van weleer.
  [naar artikel]
 29. Ziekenhuis draait jaar na opening op volle toeren: “De nieuwbouw te groot? Vergeet het” (18/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een jaar geleden opende het AZ Sint-Maarten in Mechelen zijn hoogtechnologische nieuwbouw en dat leidde op de afdelingen voor een groei van 5 tot 10% van de activiteiten. Meer patiënten, maar ook nieuwe artsen en personeelsleden vinden de weg. Resultaat: het ziekenhuis draait op volle toeren en ligt goed vol. “De nieuwbouw te groot? Vergeet het”, zegt Jan Ennekens, algemeen directeur.
  [naar artikel]
 30. De filmwereld draait weer op volle toeren: deze langverwachte opnames gaan eindelijk van start (30/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De filmwereld heeft het normale leven nog wat meer hervat. De nieuwste ‘Fast & furious’-film ‘F9’ heeft het beste openingsweekend achter de rug in de Verenigde Staten sinds de start van de coronapandemie. En ook aan de kant van de makers draait het weer op volle toeren. Liefst drie blockbusters zijn deze week gestart met hun opnames.
  [naar artikel]
 31. De filmwereld draait weer op volle toeren: deze langverwachte opnames gaan eindelijk van start (30/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De filmwereld heeft het normale leven nog wat meer hervat. De nieuwste ‘Fast & furious’-film ‘F9’ heeft het beste openingsweekend achter de rug in de Verenigde Staten sinds de start van de coronapandemie. En ook aan de kant van de makers draait het weer op volle toeren. Liefst drie blockbusters zijn deze week gestart met hun opnames.
  [naar artikel]
 32. Nachtleven in Bratislava draait weer op volle toeren: "Hoop dat we dezelfde besmettingsgraad kunnen houden" (08/07/2020 - VRT NWS)
  Het nachtleven in de Slovaakse hoofdstad Bratislava draait weer op volle toeren. De terrasjes zitten goed vol, her en der is zelfs een discotheek open. Slovakije heeft de coronacrisis uitzonderlijk goed doorstaan en heeft de grenzen voor Belgen opnieuw geopend. Onze ploeg ging een kijkje nemen.
  [naar artikel]
 33. Onze F1-watcher merkt hoe de transfermolen nu al op volle toeren draait: “Er wordt steeds meer rekening gehouden met vertrek van Hamilton” (27/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Baku, vierde koers van het jaar. Pas. En de transfermolen in de Formule 1 draait al dol. Op de voorste plaatsjes zitten niet de minsten. Hamilton en Leclerc, maar ook Vettel. Hoe dat komt, en wat ‘Radio Paddock’ zegt.
  [naar artikel]
 34. Zijn prins Laurent en prinses Claire uit elkaar? Geruchtenmolen draait op volle toeren (21/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vormen prins Laurent (57) en prinses Claire (47) niet langer een koppel? De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat een royaltywatcher in Humo een opmerkelijke uitspraak deed. En het feit dat prinses Claire woensdag voor de tweede keer afwezig zal zijn op de feestelijkheden op de Nationale Feestdag gooit alleen nog meer olie op het vuur.
  [naar artikel]
 35. Zwarte markt met coronavaccins uit China lijkt op volle toeren te draaien (18/01/2021 - Express)
  Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de zwarte markt in coronavirusvaccins op volle toeren draait in landen die worden geplaagd door corruptie. In Zuidoost-Azië dreigt ze ook de langdurige wrok tussen lokale gemeenschappen en de Chinese bevolking te vergroten. Dat is nergens duidelijker momenteel dan in de Filipijnen. Er is geen coronavirusvaccin goedgekeurd voor algemeen […] The post Zwarte markt met coronavaccins uit China lijkt op volle toeren te draaien appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Hoe Eupen als bont gezelschap toch op volle toeren draait: een eigenzinnige presentatie (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met Youssef Msakni - alias de ‘Tunesische Messi’ - trok Eupen in de wintermercato een opvallende versterking aan. Hij is ook de 16de (!)...
  [naar artikel]
 37. Russische propagandamachine draait op volle toeren: hoe president Poetin Westen (onterecht) schrik aanjaagt (04/05/2022 - VRT NWS)
  Kernraketten die in 200 seconden Parijs bereiken, een tsunami van 500 meter hoog die het Verenigd Koninkrijk van de kaart veegt en een 9 mei waarop Poetin wel eens flink zou kunnen uithalen: de Russische propagandamachine draait op volle toeren, maar de retoriek komt niet overeen met de realiteit. Ruslandkenner Jan Balliauw plaatst alles in het juiste perspectief. "Poetin wil niets liever dan de westerse bevolking angst aan te jagen."
  [naar artikel]
 38. ‘Er waren geregeld slachtoffers die over hun toeren waren en die mij of mijn collega’s de volle lading gaven’ (03/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 39. Deeltjesversneller CERN draait weer op volle toeren (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na een aanloopfase van meedere weken die zelf een einde had gemaakt aan een maandenlange pauze om op te waarderen, draait de gigantische
  [naar artikel]
 40. Chinese economie draait weer op volle toeren, terwijl rest van de wereld nog in de touwen ligt (14/09/2020 - Express)
  China heeft in de economische cyclus een fase voorsprong op de rest van de wereld. Dat blijkt uit het jongste... The post Chinese economie draait weer op volle toeren, terwijl rest van de wereld nog in de touwen ligt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Project Aquacultuur op Noordzee draait op volle toeren: eerst proefkweek bijna klaar (14/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De eerste proefkweek van hangcultuurmosselen, zeewier en grotere schelpdieren in de Belgische Noordzee komt steeds dichter. Het project “Noordzee Aquacultuur” van het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) en de Universiteit Gent, in samenwerking met zeven bedrijven, draait op volle toeren. De eerste suikerwieren worden in het voorjaar van 2018 geoogst, de eerste volwassen mosselen, oesters en sint-jakobsschelpen worden begin 2019 verwacht.
  [naar artikel]
 42. Ook zij vindt het hilarisch: dit roepen concertgangers nu overal naar Britney Spears (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Piece of Me’-tour van Britney Spears draait momenteel op volle toeren. Het is haar eerste internationale tournee in 6 jaar, en op 15 augustus...
  [naar artikel]
 43. Vaccindiplomatie draait op volle toeren: stratego tussen Rusland, China en VS (27/04/2021 - Express)
  Rusland wil een productiecentrum voor zijn coronavaccin Spoetnik V uitbouwen in het geplaagde India en verhoogt de zendingen naar Venezuela, terwijl de Verenigde Staten binnenkort gaan beslissen welke landen hun vaccinoverschotten mogen krijgen. Daarmee schakelt de vaccindiplomatie, waarbij de grootmachten hun vaccins gebruiken om wereldwijd invloed te winnen, een versnelling hoger. Rusland levert 80.000 bijkomende […] Lees dit artikel: Vaccindiplomatie draait op volle toeren: stratego tussen Rusland, China en VS
  [naar artikel]
 44. Voorbijganger ziet ‘lijk’ in bushokje liggen: politie vindt dronken man die roes uitslaapt (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De hulpdiensten zijn zondagochtend uitgerukt naar een bushokje in Hoogstraten. Volgens de persoon die naar de politie belde, lag er een levenloos lichaam in het bushokje.
  [naar artikel]
 45. Zaventemse cargo draait op volle toeren (20/03/2020 - De Tijd)
  18:40 Door het wegvallen van passagiersvliegtuigen boomt de volle vracht op Brussels Airport. Om het transport de baas te kunnen, wil de sector nachtvluchten vergemakkelijken.
  [naar artikel]
 46. Creatieve vogel zkt. kleurrijke job (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De economie draait op volle toeren, en de creatieve sector draait mee. Digital agencies en communicatiebureaus schieten als paddenstoelen uit de
  [naar artikel]
 47. Ook zijzelf vindt het hilarisch: dit roepen concertgangers nu overal naar Britney Spears (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Piece of Me’-tour van Britney Spears draait momenteel op volle toeren. Het is haar eerste internationale tournee in 6 jaar, en op 15 augustus...
  [naar artikel]
 48. Ingeborg gaat na pauze van twintig jaar weer zingen, dansen en acteren: “De nar in mij moet weer spelen” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jurylid in ‘K2 zoekt K3' en dit najaar de hoofdrol in de winterrevue van Stany Crets. “Mijn showbizzknop draait weer op volle toeren”, vat Ingeborg Sergeant (54) ‘t perfect samen. Exact twintig jaar nadat ze besliste om uit ‘het mediacircus’ te stappen en voor een job als yogalerares en psychotherapeute koos. “Mensen zullen het raar vinden dat ik m’n goed draaiende praktijk op een lager pitje zet, maar ik heb te veel leed aangehoord.”
  [naar artikel]
 49. In deze creatieve jobs vind je snel werk (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De economie draait op volle toeren, en de creatieve sector draait mee. Digital agencies en communicatiebureaus schieten als paddenstoelen uit de
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy