De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Was in de eigen voet schieten een olympische discipline, dan had België met de Open Vld-top altijd medaillekandidaten

De Morgen

18/09/2023 - 17:30


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belgian Cats opnieuw in eigen huis? België wil kwalificatietornooi voor Olympische Spelen organiseren in Antwerpen (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  België stelt zich officieel kandidaat als organisator van een van de pre-olympische toernooien voor vrouwenbasketbal in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Dat bevestigde Koen Umans, Secretaris-Generaal van de Basketbal Vlaanderen vrijdag.
  [naar artikel]
 2. LIVE WK WIELRENNEN. Junioren vrouwen trekken zich om 11 uur in gang: “Verschillende medaillekandidaten” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Super-WK wielrennen is eergisteren van start gegaan in Glasgow. Tuur Dens bezorgde België in de scratch meteen ook een eerste (bronzen) medaille. Volgen er snel nog? Volg alle ontwikkelingen op de voet in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 3. LIVE WK WIELRENNEN. Junioren vrouwen hebben zich op gang getrokken: “Verschillende medaillekandidaten” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Super-WK wielrennen is eergisteren van start gegaan in Glasgow. Tuur Dens bezorgde België in de scratch meteen ook een eerste (bronzen) medaille. Volgen er snel nog? Volg alle ontwikkelingen op de voet in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 4. EXPLAINER. Vijf nieuwe disciplines in Tokio, maar hoe wordt een sport nu eigenlijk olympisch? (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tandemsprinten, hinderniszwemmen en schieten op levende duiven waren ooit een olympische sport. Zelfs beeldhouwers en muzikanten konden meedingen voor een medaille. Maar hoe wordt een sport nu een olympische discipline?
  [naar artikel]
 5. EXPLAINER. Vijf nieuwe disciplines in Tokio, maar hoe wordt een sport nu eigenlijk olympisch? (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tandemsprinten, hinderniszwemmen en schieten op levende duiven waren ooit een olympische sport. Zelfs beeldhouwers en muzikanten konden meedingen voor een medaille. Maar hoe wordt een sport nu een olympische discipline?
  [naar artikel]
 6. Vriend Siemen Voet: “Meerdere keren gestorven tijdens Nina’s wedstrijd” (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Siemen Voet, de vriend van Nina Derwael, kon helaas niet in België zijn om haar olympische medaille te vieren met familie en vrienden. Voet vertoeft nog in Nederland, waar hij de avond voordien met zijn club PEC Zwolle een oefenpartij speelde tegen Heerenveen.
  [naar artikel]
 7. Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen (07/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen Na een razend spannende wedstrijd heeft is de Belgische jumpingploeg derde geëindigd op de Olympische Spelen in de landencompetitie. Zij pakken zo het brons na Zweden en de Verenigde Staten en houden Frankrijk na een dramatisch slot voor onze zuiderburen. Een jaar geleden zagen veel volgers van de paardensport België als een van de grote […] Lees dit artikel: Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen
  [naar artikel]
 8. Lotte Lie skiet en schiet voor België op Winterspelen, geeft biatlon een boost (07/02/2022 - De Standaard)
  Lotte Lie komt vandaag, maandag, aan de bak op de Olympische Winterspelen in China. En daarmee is ze de eerste vrouwelijke biatlete uit ons land die daarin slaagt. Biatlon, dat is een combinatie van langlaufen en schieten. Een atypische sport voor België, zou je kunnen denken. Maar geldt dat eigenlijk niet voor alle wintersporten?
  [naar artikel]
 9. Olympische atleten Team Belgium kunnen voor Parijs 2024 terecht in base camps in eigen land: “Allemaal excellente infrastructuren” (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog 613 dagen te gaan en dan zwaait Parijs 2024 zijn deuren open. De nabijheid van die Spelen én de aanwezigheid van uitmuntende sportinfrastructuren in eigen land maakt dat onze olympische atleten niet verplicht zijn om hun tenten in het buitenland op te slaan, maar gewoon in hun vertrouwde omgeving in België kunnen blijven trainen, zoals gymnaste Nina Derwael in Gent.
  [naar artikel]
 10. Breakdancing: van levensstijl naar olympische discipline: “Meer dan op je hoofd spinnen” (30/03/2019 - De Morgen)
  Officieel is het nog niet, maar de kans dat breakdancen geïntroduceerd wordt als olympische discipline in 2024 in Parijs wordt met de dag groter. Thomas Bach, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité, liet deze week verstaan dat hij de dansbewegingen “bewondert”. Vraag is of echte b-boys en -girls daar wel zo blij mee zijn.
  [naar artikel]
 11. Olympische debutant Junghänel schiet zich naar goud (12/08/2016 - Sporza)
  De Duitser Henri Junghänel heeft op zijn eerste Spelen de finale gewonnen van het liggend karabijn schieten. De discipline waarin Lionel Cox in Londen zilver pakte.
  [naar artikel]
 12. De strijd om de “aalmoes”: schieten vakbonden niet in eigen voet door premie te laten liggen in loonoverleg? (28/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het loonoverleg tussen vakbonden en werkgevers ligt voor de zoveelste keer op apegapen. Er komt dus normaal gezien niets in huis van een eenmalige premie in de weinige bedrijven die het vorig jaar ondanks de crisis nog goed hebben gedaan. Enkel een kleine loonsverhoging van 0,4 procent gespreid over twee jaar zit er nog in. Waarom laten de vakbonden die premie liggen? Schieten ze zo niet in eigen voet?
  [naar artikel]
 13. Koning Filip zet voor het eerst voet in Congo, met een spijtbetuiging op zak. Maar komen er ook herstelbetalingen? (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van het gruwelijke ‘rode rubber’ tot rassenonderdrukking en de jarenlange steun van een megalomane dictator: België worstelt tot op de dag van vandaag met haar koloniale verleden. Maar voor het eerst zet een Belgische koning morgen voet op Congolese grond met een spijtbetuiging op zak. Historisch. Maar gaat België ook herstel betalen? “België moet toch niet de kas van een corrupt regime gaan spekken."
  [naar artikel]
 14. Anticorruptiewaakhond geeft België opnieuw onvoldoende (21/01/2022 - De Tijd)
  11:44 België treuzelt met het opvoeren van de strijd tegen corruptie in de politiek en bij de politie. Zo is er nog geen ethische code voor ministers en hun strategische medewerkers en schieten richtlijnen ...
  [naar artikel]
 15. Europese lidstaten schieten in eigen voet (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 16. “Ik werd er emotioneel van”: 17-jarige krachtsacrobaat, maar ook klepper in nog te ontdekken discipline dromen van olympisch succes (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een killer à la Usain Bolt op een nog onbekende olympische sport, de missing link in het team van Nina Derwael en een vertegenwoordiger op een extreme discipline - “vergelijk het gerust met BMX op het water”. Ook in onze tweede aflevering van ‘Next Gen olympiërs’ niets anders dan Belgisch talent dat één grote droom heeft: uitblinken op de Olympische Spelen van 2024. Atleten die verticaal, horizontaal of zelfs met moves van 360 graden op zoek gaan naar die ene knalprestatie.
  [naar artikel]
 17. Liever schieten op een ander dan pronken met eigen ideeën (15/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Tegen een achtergrond van pijnlijke peilingen staken N-VA, Open Vld en Groen de koppen bijeen voor hun partijcongressen. Veel meer dan hun eigen voorstellen zetten die de verwijten over en weer in de verf.
  [naar artikel]
 18. Simon Mignolet neemt verantwoordelijkheid voor blunder en blamage: “We schieten in onze eigen voet” (21/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Simon Mignolet toonde zich een waardige verliezer. “Eigenlijk spelen we een uur goed voetbal en doen we wat we moesten doen. De voorsprong was verdiend. Maar dan maak ik een fout. Ik zei nog tijdens de rust tegen de jongens: laat dit geen impact hebben. Maar plots vliegt er dan zo’n afgeweken bal binnen en sla je aan het twijfelen omdat je denkt aan de uitschakeling. We schieten in onze eigen voet. Daarna hebben we de knop nooit meer kunnen omdraaien.”
  [naar artikel]
 19. In België verdienen paralympische medaillewinnaars vier keer minder geld dan olympische medaillewinnaars (03/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: In België verdienen paralympische medaillewinnaars vier keer minder geld dan olympische medaillewinnaars De Belgische atleten hebben op de Paralympics van Tokio al 13 medailles gewonnen, waaronder drie gouden. Een paar weken na de Olympische Spelen is het de beurt aan de atleten met een beperking uit de hele wereld om te strijden voor een medaille op de Paralympische Spelen. De competitie vindt momenteel plaats in Tokio en […] Lees dit artikel: In België verdienen paralympische medaillewinnaars vier keer minder geld dan olympische medaillewinnaars
  [naar artikel]
 20. België eindigt 10e in gemengde aflossing WB biatlon na uitstekend schieten, Frankrijk triomfeert (08/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  België is zondag 10e geëindigd in de gemengde aflossing in het Sloveense Pokljuka op de slotdag van de vierde manche in de wereldbeker biatlon.
  [naar artikel]
 21. Zelfmoorddrones neerschieten kost Oekraïne handen vol geld. België kan die kostprijs helpen drukken, maar weigert voorlopig (05/01/2023 - Express)
  De raketten die worden gebruikt om Russische kamikazedrones neer te schieten, kosten heel wat. België heeft een deel van de oplossing in pacht, maar de politieke goodwill om te helpen mankeert voorlopig. De essentie: De door Duitsland geleverde Gepard-luchtafweertanks zijn een bijzonder krachtige, maar goedkopere manier om Shahed-136-kamizakedrones en kruisraketten uit de lucht te schieten. […]
  [naar artikel]
 22. Dit was de wereldfinale van Red Bull BC One, het wereldkampioenschap breakdance (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze landgenote Maxime ‘B-girl Madmax’ Blieck strandde in het Poolse Gdansk in de achtste finales van de prestigieuze Red Bull BC One World Final. Haar selectie was de ultieme erkenning van haar status als wereldtop. Breaking wordt een nieuwe discipline op de Olympische Spelen in 2024, dus België heeft heel wat om naar uit te kijken.
  [naar artikel]
 23. Liever schieten op een ander dan pronken met eigen ideeën: de resultaten van een weekend vol partijcongressen (14/05/2023 - Het Nieuwsblad)
  Tegen een achtergrond van pijnlijke peilingen staken N-VA, Open VLD en Groen de koppen bijeen voor hun partijcongressen. Veel meer dan hun eigen voorstellen zetten die de verwijten over en weer in de verf.
  [naar artikel]
 24. Liever schieten op een ander dan pronken met eigen ideeën: de resultaten van een weekend vol partijcongressen (14/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Tegen een achtergrond van pijnlijke peilingen staken N-VA, Open Vld en Groen de koppen bijeen voor hun partijcongressen. Veel meer dan hun eigen voorstellen zetten die de verwijten over en weer in de verf.
  [naar artikel]
 25. Liever schieten op een ander dan pronken met eigen ideeën: relaas van weekend vol partijcongressen (14/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Tegen een achtergrond van pijnlijke peilingen staken N-VA, Open Vld en Groen de koppen bijeen voor hun partijcongressen. Veel meer dan hun eigen voorstellen zetten die de verwijten over en weer in de verf.
  [naar artikel]
 26. Grootste indoor skatepark van België opent dit weekend de deuren: ‘Skaten is een levensstijl’ (29/10/2019 - De Morgen)
  Komend weekend opent in Hoboken het grootste indoorskatepark van België. Maar ook elders in ons land schieten parken uit de grond. Vanwaar het plotse succes van de nieuwste olympische discipline?
  [naar artikel]
 27. Basketbalvedette LeBron James laat WK met Team USA schieten, maar houdt deur richting Olympische Spelen open (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  LeBron James zal met de Amerikaanse nationale ploeg niet deelnemen aan het WK basket, deze zomer in China. Dat heeft de superster van de NBA verklaard in een gesprek met sportwebsite The Athletic. De 34-jarige James staat wel open om zijn land op de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio te vertegenwoordigen.
  [naar artikel]
 28. Kobe Pauwels rijdt op Motorsport Games voor gouden medaille en boeketje bloemen voor mama (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Marseille zijn woensdag de Motorsport Games begonnen, een soort Olympische Spelen die alle disciplines van de autosport samenbrengen. In de discipline Cross Car Senior wordt België vertegenwoordigd door Heppenaar Kobe Pauwels, kersvers Europees kampioen rallycross.
  [naar artikel]
 29. België start met de vaccindonaties aan derde landen via Covax (02/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: België start met de vaccindonaties aan derde landen via Covax Ons land doneert tegen eind dit jaar 4 miljoen vaccindosissen aan het internationale Covax-programma, dat vaccins uitdeelt aan armere landen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) aangekondigd. “Nu de vaccinatiecampagne in eigen land zeer goed is gevorderd, wil België de verdeling en productie van vaccins bij onze partners aanmoedigen en ondersteunen”, verklaart de […] Lees dit artikel: België start met de vaccindonaties aan derde landen via Covax
  [naar artikel]
 30. Wereldbevolking eet dubbel zoveel zout als nodig en dat kan fataal zijn: hoe zit het in België? En hoe kan je makkelijk minderen? (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zo goed als de hele wereld eet nog altijd te veel zout. Dat blijkt uit een nieuw rapport dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vandaag publiceert. En dat terwijl te veel zout eten heel wat risico’s met zich meebrengt, onder meer een hogere kans op hartaandoeningen of nierprobemen. Hoe zit het in België? Wat kan je zelf doen om je eigen zoutgebruik naar beneden te halen? En wat als je dat niét doet? Diëtist Michaël Sels legt uit.
  [naar artikel]
 31. Jaouad Achab, olympische medaillekandidaat: “Ik wil een voorbeeld zijn voor alle jongeren” (30/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Samen met Matthias Casse mag Jaouad Achab zich tot een van de Antwerpse medaillekandidaten op de Olympische Spelen rekenen. Toch zal de naam van de taekwondoka bij weinig mensen een belletje doen rinkelen. Tijd voor een uitgebreide kennismaking. Een monoloog, van Tanger tot Tokio.
  [naar artikel]
 32. Slangen op maandag. Als er één discipline is waarin België jaar na jaar in de medailles valt, is het wel die van hoogste overheidsbeslag (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met zeven medailles, waarvan drie in het meest schitterende goud, zet ons land de beste olympische prestatie neer sinds de spelen van 1924. Toch lonken we vanuit onze ooghoeken met een mix van bewondering en afgunst naar de hoeveelheid medailles die Nederland mee naar huis neemt.
  [naar artikel]
 33. Bart Swings is onze grootste mannelijke olympiër (sinds de jaren stillekes) (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goud in Peking 2022, zilver in Pyeongchang 2018: als je naar de olympische prijzenkast van Bart Swings kijkt, is de conclusie dat hij de grootste Belgische mannelijke olympiër ooit in een individuele sport is. En dan tellen we zijn talloze wereldtitels in het skeeleren, geen olympische discipline, niet mee. De hockeymannen veroverden ook goud (in Tokio 2021) en zilver (in Rio 2016) als team. Het is teruggaan tot de jaren stillekes voor een individuele olympiër beter doet dan Swings. Hubert Van Innis is de olympische medailleveelvraat van de Belgen, met zes gouden en vier zilveren medailles. Maar dan spreken we over de Spelen van Parijs 1900 of Antwerpen 1920, waar nog flink wat andere boogschutters een paar keer goud behaalden. In Helsinki 1952 behaalde de wielrenner André Noyelle wel twee gouden plakken, maar het ging toen over één wedstrijd op dezelfde Spelen – hij was olympisch kampioen en België won in die wedstrijd ook het landenklassement. Bij de vrouwen is Nafi Thiam dé olympiër der Belgische olympiërs, met twee gouden medailles.
  [naar artikel]
 34. België pakt eerste medaille op WK veldrijden: Sweeck en co rijden naar brons in Mixed Relay (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Meteen een medaille voor België op het WK veldrijden. In de Mixed Relay, een nieuwe discipline waarbij zes verschillende renners één ronde afwerken, veroverde ons land de bronzen medaille.
  [naar artikel]
 35. Schitteren in de schaduw: België haalt zeven(!) wereldtitels op het WK acrogym, maar bijna niemand weet het (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  België haalde het voorbije weekend een kleine kruiwagen aan bling bling - zeven keer goud, tweemaal zilver, eenmaal brons - op het WK acrogym. Waarom is ons land zo goed in die discipline? En hoe komt het dat het meest succesvolle WK uit onze recente sportgeschiedenis zo weinig weerklank vindt?
  [naar artikel]
 36. Israël schiet in zijn eigen voet (11/04/2019 - De Morgen)
  Na de dood van een Palestijnse en drie Israëlische jongeren dreigt het kruitvat van de Gazastrook weer te ontploffen. Meer nog dan de raketten van Hamas, schieten de Israëlieten zelf hun eigen droom op een normaal en veilig leven kapot.
  [naar artikel]
 37. Guatemala, Brazilië, Marokko en zelfs China: ook deze landen had België ooit in het vizier om een kolonie te stichten (21/12/2021 - VRT NWS)
  In zijn nieuwe boek "Koloniaal België" blikt historisch auteur Lucas Catherine terug op de drang van België in het verleden om wereldwijd kolonies te stichten. Dat ging van Midden-Amerika, Noord-Afrika tot in China, maar enkel in Congo kregen de Belgen vaste voet aan de grond. De andere pogingen mislukten soms spectaculair.
  [naar artikel]
 38. Liefst 34 landen, waaronder België, vragen IOC verduidelijking over Russische atleten op Olympische Spelen (20/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een coalitie van 34 landen, waaronder België, heeft het Internationaal Olympisch Comité IOC in een brief om verduidelijking gevraagd omtrent de eventuele deelname van Russische en Wit-Russische atleten onder neutrale vlag aan de Olympische Spelen van volgend jaar in de Franse hoofdstad Parijs, zo werd maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 39. Gevlucht uit Afghanistan en nu eigen gin op de markt: “Taliban verbood alcohol, hier ging wereld voor ons open” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel ze geboren zijn in een land waar een strikt alcoholverbod geldt, lanceren Barin (28) en Mariam (23) Dinzad hun eigen gin. De zusjes ontvluchtten als kind Afghanistan voor het schrikbewind van de taliban en vonden in België een tweede thuis. Met ‘Khawaraka - Sisters Saffron Gin’ brengen ze hulde aan België én Afghanistan, want de ingrediënten komen uit beide landen. “Onze gin vertelt ons verhaal”, zeggen de zussen.
  [naar artikel]
 40. Jessie Kaps: hoe het schieten ook een beetje Formule 1 is (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag probeert Jessie Kaps de allereerste medaille van deze Spelen af te schieten. De Tongerse is vice-kampioene van Europa in de discipline 10m luchtgeweer. Haar coach Peter Hellenbrand legt uit hoe die sport werkt.
  [naar artikel]
 41. LIVE DUITSLAND-BELGIË. Tedesco: “Het resultaat is niet zo belangrijk als in Zweden, maar je speelt altijd om te winnen” (27/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na de 0-3-zege in Zweden volgt morgen de volgende afspraak voor de Rode Duivels. In Keulen staat een oefenwedstrijd op het programma tegen Duitsland. Vanochtend trainden de Duivels nog een laatste keer in Tubeke, om 18u staan Tedesco en Casteels de pers te woord. Volg de aanloop naar Duitsland-België en uiteraard het duel zelf op de voet in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 42. DISCUSSIE. Is het goud van Nina Derwael de strafste Belgische olympische prestatie ooit? (02/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Daar is ze dan: de eerste gouden medaille voor België op deze Olympische Spelen. Nina Derwael pakte zondag overtuigend de olympische titel aan de brug met ongelijke leggers. Is dit de mooiste olympische prestatie voor ons land ooit?
  [naar artikel]
 43. België heeft laagste werkzaamheidsgraad van Noord-Europa (28/04/2022 - De Tijd)
  14:55 Met 70,3 procent ligt de tewerkstellingsgraad in België nog altijd onder het Europees gemiddelde.
  [naar artikel]
 44. Dit is de nieuwe olympische discipline voor Tokio 2020 (en ze wordt steeds populairder bij Belgen) (07/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zee, zon, wind, te weinig golven, te hoge golven maar altijd spektakel: dit is een greep uit het afgelopen BK golfsurfen, dat plaatsvond in het Franse Vieux Boucau – waar er meer garantie op golven is dan op onze Noordzee. Steeds populairder wordt golfsurfen, ook in België. Staat er binnenkort een Belg op de Olympische Spelen? Misschien, in Tokio 2020 staat golfsurfen voor het eerst op het olympische programma.
  [naar artikel]
 45. Grootste filantroop van België moet geldkraan dichtdraaien (18/12/2021 - De Tijd)
  02:30 Het Fonds Baillet Latour zag als grootste private mecenas van België de inkomsten fors opdrogen. Zijn belegging in AB Inbev-aandelen levert nog amper dividenden op. De premie voor olympische medaillew...
  [naar artikel]
 46. Belgisch talent goedkoper voor Ajax dan Club Brugge door nieuwe regels: “We schieten in onze eigen voet” (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jaagt de Pro League eigen talent naar het buitenland? Belgische clubs moeten 125.000 euro per opleidingsjaar betalen om talenten bij elkaar weg te...
  [naar artikel]
 47. België pakt eerste medaille op WK veldrijden, Sweeck en co rijden naar brons in Mixed Relay: “Voor iedereen een opsteker” (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Meteen een medaille voor België op het WK veldrijden. In de Mixed Relay, een nieuwe discipline waarbij zes verschillende renners één ronde afwerken, veroverde ons land de bronzen medaille.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Rood of gewoon pech? Koita (STVV) plant voet ongelukkig op het onderbeen van Gent-speler Hong en mag gaan douchen (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  STVV moest al na goed 12 minuten met een man minder verder. Aboubakary Koita ging aan het dribbelen op zijn eigen helft, maar daarbij liet hij zijn voet schieten op de jagende Hong. Tot zijn eigen ongeloof kwam het hem op rood te staan. Sint-Truiden kreeg nadien nog twee tegendoelpunten te verwerken.
  [naar artikel]
 49. IAAF-baas hoopt op terugkeer van veldlopen als olympische discipline in 2024 (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Honderd jaar na zijn schrapping als olympische sport zou het veldlopen z’n rentree kunnen maken op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Althans, als het van IAAF-baas Sebastian Coe afhangt.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy