De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

In San Francisco, de stad die het thuiswerken wereldwijd mogelijk maakte, wil niemand terug naar kantoor

De Morgen

18/09/2023 - 17:30


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Thuiswerken of terug naar kantoor? Of een combinatie? En hoe vaak gaan we dan naar kantoor en welke dagen werken we thuis? Internationaal rekruteringsspecialist Robert Walters deed zeer recent onderzoek bij ruim 5000 werknemers in 31 landen naar hun wensen en verwachtingen rond hybride werken. Daaruit blijkt dat de Belg bij voorkeur 2 dagen per week op kantoor doorbrengt, en de andere dagen verder wil thuiswerken.
  [naar artikel]
 2. Elon Musk wil personeel Tesla terug op kantoor zien: "Thuiswerken is niet meer acceptabel” (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk lijkt het helemaal gehad te hebben met thuiswerken. De miljardair mengde zich woensdag in een discussie op Twitter over de terugkeer naar kantoor. Hij gaf aan een e-mail te hebben gestuurd naar leidinggevenden van de elektrische autoproducent met als onderwerpregel dat op afstand werken niet langer te accepteren valt.
  [naar artikel]
 3. Thuiswerken? “Kleed je aan alsof je naar kantoor gaat”, zegt de expert (26/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Van kinderen die door het huis hollen tot de kat die op je bureau zit, thuiswerken is niet altijd gemakkelijk. Wij schakelen de hulp in van Sara Van Wesenbeeck. Ze is life- & businesscoach, geeft workshops en trainingen over thuiswerken en deelt haar ultieme thuiswerktips hier.
  [naar artikel]
 4. San Francisco gaat inwoners 300 dollar per maand betalen als ze niemand neerschieten (04/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: San Francisco gaat inwoners 300 dollar per maand betalen als ze niemand neerschieten San Francisco heeft een opvallend plan gelanceerd om het toegenomen wapengeweld te verminderen. De Amerikaanse stad gaat inwoners die een verhoogd risico vormen om betrokken te raken bij gewelddadige misdaden 300 dollar (250 euro) per maand geven als ze uit de problemen blijven. Net als veel steden in de Verenigde Staten kampt ook San Francisco […] Lees dit artikel: San Francisco gaat inwoners 300 dollar per maand betalen als ze niemand neerschieten
  [naar artikel]
 5. Google stelt wereldwijd vaccinatie voor personeel verplicht om terug te keren naar kantoor (29/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Google stelt wereldwijd vaccinatie voor personeel verplicht om terug te keren naar kantoor In een poging om zijn werknemers een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden, heeft Google aangekondigd dat vaccinatie binnenkort verplicht zal worden om toegang te krijgen tot zijn gebouwen. Sinds maart 2020 werken Google-medewerkers voornamelijk thuis. Het bedrijf wil zijn werknemers niet in gevaar brengen. Naarmate de coronapandemie in kracht afneemt, wil het bedrijf van […] Lees dit artikel: Google stelt wereldwijd vaccinatie voor personeel verplicht om terug te keren naar kantoor
  [naar artikel]
 6. Terug naar kantoor? Dat ziet lang niet iedereen zitten: “Als ik verplicht weer naar kantoor moet, geef ik mijn ontslag” (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag wordt de thuiswerkverplichting allicht versoepeld. Een opluchting voor velen, maar sommige werknemers willen helemaal niet terug naar kantoor. Niet uit angst voor het virus, wel omdat ze het gemak van thuiswerken al twee jaar gewoon zijn. Daar hebben ze veel redenen voor, van geen tijd verliezen met pendelen tot niet gestoord worden, blije kinderen thuis, vaker de was kunnen doen, enzovoort. Het gaat om 8,4% van de bedienden en ambtenaren, zo blijkt uit een bevraging van Tempo Team en de KU Leuven.
  [naar artikel]
 7. "Maar 7 procent van werknemers wil weer voltijds naar kantoor” (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De meeste werknemers die tijdens de coronacrisis konden thuiswerken, hebben daar overwegend positieve ervaringen mee. Ze willen dan ook dat thuiswerk in meerdere of mindere mate mogelijk blijft. Slechts 7 procent wil weer voltijds naar kantoor. Dat blijkt uit een rondvraag bij meer dan 2.000 werknemers van hr-dienstenbedrijf Acerta en onderzoeksbureau Indiville.
  [naar artikel]
 8. Gaan we ooit terug naar kantoor? Bedrijven zetten zich klaar voor structureel thuiswerk (30/11/2020 - Express)
  Zowat 75 procent van de Britten wil 2 of meer dagen per week thuiswerken na de pandemie. Dat blijkt uit... The post Gaan we ooit terug naar kantoor? Bedrijven zetten zich klaar voor structureel thuiswerk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. “Ons thuiswerken gedurende lockdownperiode was slechtst mogelijke vorm van thuiswerken die we konden hebben” (29/12/2022 - Express)
  Gedurende de COVID-lockdown hebben we allemaal kunnen kennismaken met remote werk. Met een kartonnen doos onder de arm werden we op een vrijdag in 2020 naar huis gestuurd, met de verwachting twee weken later weer vrolijk op kantoor te verschijnen. De zaken liepen echter compleet anders, waar thuiswerken nu volledig lijkt te zijn ingeburgerd. De […]
  [naar artikel]
 10. Dating-app Grindr verliest bijna helft personeel na poging om een terugkeer naar kantoor te forceren (09/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  LGBTQ dating-app Grindr heeft zijn Amerikaans beleid voor thuiswerken beëindigd en werknemers gedwongen terug naar het kantoor te komen. Omdat veel mensen op afstand werden ingehuurd, moest bijna de helft van het personeel zijn ontslag indienen.
  [naar artikel]
 11. 1 op 2 werknemers wil weer halftijds terug naar kantoor (27/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 1 op 2 werknemers wil weer halftijds terug naar kantoor De terrasjes zijn weer open, we mogen weer met meer mensen afspreken, en zitten we binnenkort ook weer met z’n allen op kantoor te werken? De helft van de thuiswerkers heeft het gehad met thuiswerk: 47 % van de Belgische werknemers wil halftijds terugkeren naar kantoor. Dat blijkt uit een bevraging van Acerta en Stepstone […] Lees dit artikel: 1 op 2 werknemers wil weer halftijds terug naar kantoor
  [naar artikel]
 12. Acerta: “Slechts 7 procent van werknemers wil weer voltijds naar kantoor” (10/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  De meeste werknemers die tijdens de coronacrisis konden thuiswerken, hebben daar overwegend positieve ervaringen mee. Ze willen dan ook dat thuiswerk in meerdere of mindere mate mogelijk blijft. Slechts 7 procent wil weer voltijds naar kantoor. Dat blijkt uit een rondvraag bij meer dan 2.000 werknemers van hr-dienstenbedrijf Acerta en onderzoeksbureau Indiville.
  [naar artikel]
 13. Acerta: “Slechts 7 procent van werknemers wil weer voltijds naar kantoor” (10/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De meeste werknemers die tijdens de coronacrisis konden thuiswerken, hebben daar overwegend positieve ervaringen mee. Ze willen dan ook dat thuiswerk in meerdere of mindere mate mogelijk blijft. Slechts 7 procent wil weer voltijds naar kantoor. Dat blijkt uit een rondvraag bij meer dan 2.000 werknemers van hr-dienstenbedrijf Acerta en onderzoeksbureau Indiville.
  [naar artikel]
 14. Verplicht vier dagen per week thuiswerken (15/11/2021 - De Tijd)
  22:23 Door de opflakkerende coronacrisis zullen werknemers maximaal één dag per week naar kantoor mogen, de rest van de week wordt thuiswerken weer de regel. Dat hebben de federale topministers beslist in d...
  [naar artikel]
 15. Thuiswerken met kinderen: zó doe je dat!  (06/08/2023 - Gezond.be)
  Thuiswerken terwijl kinderen je aandacht opeisen, is niet evident. Zeker in de zomervakantie moeten heel wat ouders multitasken. Internationaal rekruteringskantoor Robert Walters deelt tien tips om thuiswerken met kinderen te vergemakkelijken. 1. Creëer je eigen werkplek  Net zoals op kantoor is het is belangrijk om een eigen plek te hebben waar je in alle rust kan werken. Woon […] Het bericht Thuiswerken met kinderen: zó doe je dat!  verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 16. Tips om te unpluggen na een dag thuiswerken (23/04/2023 - Gezond.be)
  We leven in een digitaal tijdperk waarbij de communicatiekanalen non-stop aan staan. Dat zorgt ervoor dat loskoppelen steeds moeilijker wordt. Als je op kantoor werkt, is er een fysieke scheiding tussen werk en privé, waardoor je gemakkelijker de verbinding verbreekt. Nu thuiswerken genormaliseerd is, blijkt het voor sommigen een uitdaging om aan het einde van […] Het bericht Tips om te unpluggen na een dag thuiswerken verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 17. Wat als je niet terug naar kantoor wilt? (11/05/2020 - De Morgen)
  Sinds een week mogen telewerkers mondjesmaat terug naar kantoor. Maar terwijl de ene staat te springen om terug te keren naar de collega’s, kruipt de ander liever nog dieper in zijn kot. Waarom?
  [naar artikel]
 18. Twitter wil werknemers “voor altijd” thuis laten werken (13/05/2020 - Metro)
  Twitter zal hun werknemers toestaan om voor altijd van thuis uit te werken. Dat liet CEO Jack Dorsey gisteren weten via een bedrijfsmail. De kantoren zullen wellicht tot september gesloten blijven. “We waren een van de eerste om naar een thuiswerkmodel te gaan door COVID-19. Maar we zijn niet van plan als eerste terug naar de kantoren te gaan”, zegt een woordvoerder aan The Guardian. Wie dat wil, zal zelfs voor altijd van thuis uit kunnen werken. Voor zij die wel terug op kantoor wensen te werken, is het minstens wachten tot september. Budget voor thuiskantoor Twitter raadde hun werknemers ten sterkste aan van thuis uit te werken sinds 2 maart, iets wat vanaf 11 maart een verplichting werd. Daarnaast gelastte het bedrijf bijna alle zakenreizen en evenementen af tot 2021. “Als we uiteindelijk heropstarten, zal dat niet ‘snel snel’ gebeuren, maar voorzichtig. Kantoor per kantoor en stap voor stap”, klinkt het. Volgens het bedrijf hebben de afgelopen weken aangetoond dat het mogelijk is hun werknemers van eender waar te laten werken. “Dus als de situatie onze werknemers toelaat om voor altijd van thuis uit te werken en zij dat ook willen, zullen we daarvoor zorgen.” Om het thuiswerken aangenamer te maken, geeft Twitter de werknemers een toelage om kantoorartikelen voor thuis aan te schaffen, zoals bureau’s en bureaustoelen. Tegenstrijdige regels Het hoofdkantoor van Twitter bevindt zich in San Francisco (Californië, VS) waar burgemeester London Breed de lockdown verlengd heeft tot eind mei. De gouverneur van Californië, Gavin Newsom, wil de regels in de staat daarentegen langzaamaan versoepelen en bijvoorbeeld enkele handelaars afhaaldiensten laten voorzien. Ook andere technologiebedrijven bekijken hoe ze het thuiswerken kunnen uitbreiden. Google en Facebook verlengden het thuiswerken tot 2021, Amazon tot ten minste begin oktober. We have a weekly periscope with the company and oops! https://t.co/5O8j62esQu — jack (@jack) May 12, 2020 Lees ook: Nieuwe functie Spotify laat je feestje bouwen met andere huiskamers Het bericht Twitter wil werknemers “voor altijd” thuis laten werken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Terug naar kantoor? Bereid je erop voor (07/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Terug naar kantoor? Bereid je erop voor De coronacijfers zakken, de vaccinatiecampagne draait op volle toeren. Ook de regels rond telewerk beginnen te versoepelen. Zie jij een terugkeer naar kantoor zitten of hou je het liever bij thuiswerk? Hoe ga jij jouw wensen overbrengen aan je werkgever? En kan je werkgever je verplichten om je te laten vaccineren? We beantwoorden hierover vier […] Lees dit artikel: Terug naar kantoor? Bereid je erop voor
  [naar artikel]
 20. De Ideale Wereld-sketch ‘Terug naar Kantoor’ duikt op in Zuid-Amerika (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Terug naar Kantoor’-sketch van De Ideale Wereld gaat de wereld rond. Het satirische programma op Canvas maakte naar aanleiding van 1 september een komisch filmpje waar de rollen werden omgedraaid.
  [naar artikel]
 21. Thuis of op kantoor: ergonomisch werken blijft belangrijk (28/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Thuis of op kantoor: ergonomisch werken blijft belangrijk Geschreven met input van Twenty Four Webvertising Thuiswerken is tijdens de lockdown heel normaal geworden. Ook nu het normale leven weer langzaam terugkeert wordt verwacht dat het thuiswerken zal blijven bestaan. Kantoren blijven niet langer onbemand maar ze zullen ook niet alle dagen bruisen van mensen, aldus CE Delft. Er is een verandering in de […] Lees dit artikel: Thuis of op kantoor: ergonomisch werken blijft belangrijk
  [naar artikel]
 22. Het mag weer, maar willen we wel terug naar kantoor? Verkleedfeestjes of gratis carwash: alles om werknemer te lokken (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor wie zo geconcentreerd aan het telewerken was en het nieuws heeft gemist: sinds het jongste Overlegcomité is thuiswerken niet meer aanbevolen. We mógen weer naar het werk, maar in de praktijk roept de terugkeer naar de ‘vloer’ vele vragen op: wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe? “Het kan niet de bedoeling zijn dat wie elke dag naar kantoor komt voortaan ‘de harde werker’ is en wie vaak thuis blijft niet.”
  [naar artikel]
 23. Thuiswerken binnenkort onbetaalbaar? (06/09/2022 - Express)
  Telewerk is bijzonder populair en volledig geïntegreerd nadat werknemers gestimuleerd werden van thuis uit te werken tijdens covid-lockdowns. Thuiswerken zal in de herfst en winter heel wat kostelijker worden gezien de huidige energieprijzen. En er is niet meteen beterschap in zicht. Of we ons daardoor vaker zullen moeten verplaatsen naar kantoor, zal van persoon tot […]
  [naar artikel]
 24. ‘Eindelijk sociaal contact’ of ‘einde van de vrijheid’: iedereen reageert anders op terugkeer naar kantoor (10/06/2021 - De Morgen)
  De koffieautomaten draaien warm, busjes handgel worden bijgevuld en tapijten gestofzuigd. Na maanden verplicht thuiswerken is iedereen weer een dag per week welkom op kantoor. Twee werknemers vertellen waarom ze (nog niet) meteen naar de werkvloer terugkeren.
  [naar artikel]
 25. Thuiswerken met kinderen: zó doe je dat!  (20/08/2023 - Express)
  Thuiswerken terwijl kinderen je aandacht opeisen, is niet evident. Zeker in de zomervakantie moeten heel wat ouders multitasken. Internationaal rekruteringskantoor Robert Walters deelt tien tips om thuiswerken met kinderen te vergemakkelijken. 1. Creëer je eigen werkplek  Net zoals op kantoor is het is belangrijk om een eigen plek te hebben waar je in alle rust kan werken. Woon […]
  [naar artikel]
 26. Terug naar kantoor: is een kilometerverzekering nog interessant? (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De terugkeer naar kantoor betekent voor veel autobestuurders ook opnieuw meer kilometers malen. Dat heeft mogelijk ook een invloed op de keuze tussen een klassieke autoverzekering en een kilometerverzekering. Maar wat kies je nu het best in welke situatie? Independer.be adviseert.
  [naar artikel]
 27. Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? (18/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? Thuiswerken of terug naar kantoor? Of een combinatie? En hoe vaak gaan we dan naar kantoor en welke dagen werken we thuis? Internationaal rekruteringsspecialist Robert Walters deed zeer recent onderzoek bij ruim 5000 werknemers in 31 landen naar hun wensen en verwachtingen rond hybride werken. Daaruit blijkt dat de Belg bij voorkeur 2 dagen per week op kantoor doorbrengt, en de andere dagen […] Lees dit artikel: Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk?
  [naar artikel]
 28. Zelfs bij Zoom moeten werknemers opnieuw naar het kantoor (08/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zoom, de video-vergaderdienst waarvan de naam tijdens de coronapandemie synoniem werd met thuiswerken, heeft nu gezegd dat de werknemers opnieuw naar het kantoor moeten komen.
  [naar artikel]
 29. Collega's achter plexiwanden en koffieautomaat en lift bedienen met je smartphone? Hoe uw kantoor er na coronatijden uit kan zien (18/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na wekenlang thuiswerken en online vergaderen, beginnen heel wat Belgen hun werkdagen voor een deel opnieuw op kantoor door te brengen. Velen...
  [naar artikel]
 30. Internationale peiling: “Slechts 3 procent van kantoorpersoneel wil volledig terug naar kantoor” (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Slechts 3 procent van het kantoorpersoneel over de hele wereld wil vijf dagen per week terug naar kantoor. Dat blijkt uit een peiling van  consultant Advanced Workplace Associates. Uit de peiling blijkt ook dat werknemers ontslag dreigen te nemen als hun bazen hen dwingen om fulltime terug te keren naar kantoor.
  [naar artikel]
 31. Internationale peiling: “Slechts 3 procent van kantoorpersoneel wil volledig terug naar kantoor” (14/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Slechts 3 procent van het kantoorpersoneel over de hele wereld wil vijf dagen per week terug naar kantoor. Dat blijkt uit een peiling van  consultant Advanced Workplace Associates. Uit de peiling blijkt ook dat werknemers ontslag dreigen te nemen als hun bazen hen dwingen om fulltime terug te keren naar kantoor.
  [naar artikel]
 32. Google stelt verplichte terugkeer naar kantoor uit tot 2022 (01/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Google stelt verplichte terugkeer naar kantoor uit tot 2022 De tienduizenden “Googlers” wereldwijd mogen nog enkele maanden langer van thuis uit werken. CEO Sundar Pichai stelt de verplichte terugkeer naar kantoor uit, en dat is niet de eerste keer. In navolging van Amazon en Facebook stelt nu ook techreus Google de verplichte terugkeer van zijn tienduizenden werknemers wereldwijd uit tot januari 2022. De nieuwe […] Lees dit artikel: Google stelt verplichte terugkeer naar kantoor uit tot 2022
  [naar artikel]
 33. Showpad krimpt kantoor in San Francisco in (06/09/2019 - De Tijd)
  11:52 Het Gentse softwarebedrijf Showpad verkleint zijn aanwezigheid in San Francisco. CEO Pieterjan Bouten toont zich kritisch over de nabijgelegen Silicon Valley, 's wereld belangrijkste innovatieregio.
  [naar artikel]
 34. Thuiswerken stuwt verkoop van computers Dell en HP (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse maker van pc's Dell Technologies heeft in het afgelopen kwartaal een hogere omzet behaald dan een jaar eerder. Doordat werknemers wereldwijd door de corona-uitbraak nog steeds tot thuiswerken zijn gedwongen, is de vraag naar laptops en andere hardware extra hoog.
  [naar artikel]
 35. Thuiswerk straks niet meer verplicht of aanbevolen: wat zijn je rechten als werknemer? Kan je gedwongen worden naar kantoor te komen? En hoe zit het met die extra onkostenvergoeding? (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bedrijven moeten zelf kunnen kiezen of ze hun werknemers naar kantoor laten komen, of gewoon verder thuis laten werken. Nu wordt telewerk door de regering nog “sterk aanbevolen”. Maar die aanbeveling mag gerust wegvallen, zegt Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V). Ze gaat dat ook voorstellen op het Overlegcomité van vrijdag. Terug als vanouds dus. Gaan we dan weer moeten pendelen naar kantoor? Of kan je als werknemer thuiswerk afdwingen? Kan je je werkgever om een extra vergoeding vragen, ook als thuiswerk niet verplicht of aanbevolen is? En wat is de beste formule: volledig thuiswerken of twee dagen per week?
  [naar artikel]
 36. Tips om te unpluggen na een dag thuiswerken (03/05/2023 - Express)
  We leven in een digitaal tijdperk waarbij de communicatiekanalen non-stop aan staan. Dat zorgt ervoor dat loskoppelen steeds moeilijker wordt. Als je op kantoor werkt, is er een fysieke scheiding tussen werk en privé, waardoor je gemakkelijker de verbinding verbreekt. Nu thuiswerken genormaliseerd is, blijkt het voor sommigen een uitdaging om aan het einde van […]
  [naar artikel]
 37. AXA Bank-medewerkers mogen kiezen: kantoor of telewerk (18/01/2021 - De Tijd)
  21:36 Omdat de lockdown heeft bewezen dat thuiswerken perfect kan, wil AXA Bank haar medewerkers de vrijheid geven om elke dag te bepalen of ze van thuis uit of op kantoor willen werken.
  [naar artikel]
 38. 5 tips om de terugkeer naar kantoor te vergemakkelijken (21/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 tips om de terugkeer naar kantoor te vergemakkelijken Post-pandemische tijden – of toch bijna. Of het nu volgens een hybrideplan verloopt (2 dagen thuiswerk, 3 kantoorwerk) of de fulltime aanwezigheid vereist is: veel werknemers moeten terug naar kantoor. Amanda Knusse, Country Sales Manager bij Lime CRM, deelde met de site voor facilitair management Facto 4 tips om de overgang van thuis naar kantoor […] Lees dit artikel: 5 tips om de terugkeer naar kantoor te vergemakkelijken
  [naar artikel]
 39. Drie verdachten opgepakt voor ontploffing aan AfD-kantoor in oosten van Duitsland (04/01/2019 - Metro)
  Voor een kantoor van de extreemrechtse partij AfD (Alternative für Deutschland) in de Oost-Duitse stad Döbeln (deelstaat Saksen) heeft gisterenavond een ontploffing plaatsgevonden. Er zijn drie verdachten opgepakt. Bij de explosie was niemand gewond geraakt. Er was wel aanzienlijk schade aan de deur en aan de vensters van het AfD-kantoor en ook een naburig gebouw werd beschadigd. De politie heeft intussen drie mensen opgepakt die mogelijk iets met de explosie te maken hebben. Het gaat om Duitsers van 29, 32 en 50 jaar oud, zo deelt het parket van Saksen vandaag mee. Meer details werden niet vrijgegeven. Bron: Belga   Het bericht Drie verdachten opgepakt voor ontploffing aan AfD-kantoor in oosten van Duitsland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. San Francisco roept noodtoestand uit voor apenpokken: “Het is hier als de Thunderdome in de ‘Mad Max’-films om een vaccin te pakken te krijgen” (29/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De lokale overheid in de Amerikaanse stad San Francisco heeft de noodtoestand uitgeroepen, naar aanleiding van het escalerende aantal gevallen van apenpokken in de stad en het nationale tekort aan vaccins. Dat schrijft The Guardian.
  [naar artikel]
 41. Boris Johnson wil werknemers snel terug naar kantoor, maar dat stoot op kritiek (28/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  “De mensen hebben tijdens de pandemie al genoeg vakantie gekregen thuis en zouden moeten proberen terug te gaan naar hun kantoor.” Dat antwoordde Boris Johnson op de vraag wanneer werknemers terug naar hun werk moesten terugkeren.
  [naar artikel]
 42. Het kantoor van de toekomst: vijf trends na corona (04/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bezegelen de coronacrisis en het feit dat mensen massaal thuiswerken het lot van de landschapskantoren? Ja, zeggen enkele grote spelers op de kantoormarkt resoluut. Vermindert het aantal kantoren dan? Dat is moeilijk te zeggen, maar werken op kantoor zal alleszins anders worden.
  [naar artikel]
 43. Facebook sluit kantoor in Londen tijdelijk door coronavirus (06/03/2020 - Express)
  Facebook sluit de deuren van het kantoor in het Verenigd Koninkrijk omdat er onlangs een besmette werknemer over de vloer kwam. De persoon in kwestie werkt normaal gezien vanuit Singapore. De Amerikaanse internetreus bevestigt de sluiting van het kantoor en geeft aan dat het personeel op vrijdag mocht thuiswerken. ‘Een personeelslid uit Singapore dat gediagnosticeerd […] The post Facebook sluit kantoor in Londen tijdelijk door coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Gucci stuurt binnenkort modellen de catwalk op in San Francisco (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Alessandro Michele koos een originele locatie uit om dit jaar de Gucci Cruise 2012-collectie voor te stellen. De stad naar keuze? San Francisco.
  [naar artikel]
 45. OPROEP. Word jij er warm of eerder heel erg koud van om terug naar kantoor te moeten gaan? (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  September is dit jaar wel héél speciaal: niet alleen kinderen moeten terug naar school, ook veel volwassenen moesten voor het eerst weer verplicht naar kantoor. Want sinds het begin van deze maand adviseert de overheid na een periode van zo’n anderhalf jaar niet langer aan bedrijven om te telewerken. Met andere woorden: veel werknemers moeten sinds 2 weken terug gedeeltelijk of volledig naar kantoor, en NINA wil graag weten hoe dat ervaren wordt.
  [naar artikel]
 46. ‘Niet overhaasten met dat terug naar kantoor’ (27/06/2021 - De Morgen)
  Na het thuiswerkexperiment is het nu tijd voor het grote terugkeermoment. Telewerken is vanaf maandag niet langer verplicht. We mogen terug naar kantoor, maar willen we dat wel? Expert Hendrik Delagrange pleit voor voorzichtigheid.
  [naar artikel]
 47. OPROEP. Wordt jij er warm of eerder heel erg koud van om terug naar kantoor te moeten gaan? (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  September is dit jaar wel héél speciaal: niet alleen kinderen moeten terug naar school, ook veel volwassenen moesten voor het eerst weer verplicht naar kantoor. Want sinds het begin van deze maand adviseert de overheid na een periode van zo’n anderhalf jaar niet langer aan bedrijven om te telewerken. Met andere woorden: veel werknemers moeten sinds 2 weken terug gedeeltelijk of volledig naar kantoor, en NINA wil graag weten hoe dat ervaren wordt.
  [naar artikel]
 48. Met z’n allen terug naar kantoor, betekent dat dat thuiswerken grotendeels zal verdwijnen? (21/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Goed nieuws voor wie thuis de muren oploopt en zijn collega’s mist: thuiswerk is niet langer aanbevolen in Vlaanderen. In Brussel blijft dat wél zo, een gevolg van de te lage vaccinatiegraad. Maar zal het telewerken dan meteen grotendeels of helemaal verdwijnen?
  [naar artikel]
 49. Thuiswerken is langer werken: helft Belgische werknemers klopt meer uren nu ze niet meer naar kantoor gaan (11/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Ongeveer de helft van de Belgen geeft aan thuis meer uren per week te werken dan vroeger op kantoor. “Als je zelf je dag kan inplannen, redeneer je meer in functie van ‘Wat wil ik vandaag afgewerkt zien?’ dan ‘Wat kan ik afwerken in mijn aanwezige uren?’”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy