De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Bende zet kwetsbare mensen in om banken op te lichten: “Lening aanvragen, rekening leeghalen en dan verdwijnen”

Gazet van Antwerpen

18/09/2023 - 17:30

Vijf Nederlandse en Surinaamse mannen riskeren tientallen maanden gevangenis omdat ze een systeem hadden bedacht om banken op te lichten. Ze maakten gebruik van valse documenten en kwetsbare ‘klanten’.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Online een lening aanvragen is niet altijd eenvoudig als je geen klant bent bij de bank (29/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Online een lening aanvragen is niet altijd eenvoudig als je geen klant bent bij de bank Wanneer je op zoek bent naar een lening kan je bij heel wat banken online een simulatie maken om na te gaan hoeveel zo’n krediet je ongeveer zal kosten. Zeer handig, maar wanneer je de lening wilt aanvragen, bots je bij heel wat banken op een obstakel als je geen klant bent. De digitalisering raast […] Lees dit artikel: Online een lening aanvragen is niet altijd eenvoudig als je geen klant bent bij de bank
  [naar artikel]
 2. OPROEP. Heb jij het moeilijk om een woonlening te krijgen? (16/05/2023 - Het Nieuwsblad)
  De zoektocht naar een lening om een huis te kopen is veel moeilijker geworden: veel banken houden op voorhand al rekening met de te verwachten renovatie, omdat elke aangekochte woning binnen de vijf jaar energetisch gerenoveerd moet worden tot minimum label D. Die verplichte renovatie kan vaak tienduizenden euro’s kosten, en daar houden banken al rekening mee in het al of niet toekennen van een lening.
  [naar artikel]
 3. Vooruit wil banken verplichten om spaarrente te verhogen: “Kan niet dat banken woekerwinsten maken op kap van hun klanten” (19/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit wil banken verplichten hun spaarrente te verhogen. Als  het van Kamerfractieleider Melissa Depraetere afhangt, moet die rentevoet vastgeklikt worden aan de basisrente. “Het kan niet dat rentes bij het aangaan voor een lening vele keren hoger liggen dan rentes die spaarders krijgen op hun rekening”, stelt Depraetere.
  [naar artikel]
 4. Banken willen loonfiches inkijken bij RSZ om fraude met woonkredieten tegen te gaan (28/01/2021 - De Tijd)
  06:00 De Belgische banken willen bij de RSZ de loonfiches kunnen inkijken van mensen die een hypothecaire lening of een ander krediet aanvragen. De banken willen zo de fraude met valse loonfiches tegengaan....
  [naar artikel]
 5. Bende doet zich online voor als ‘oudere George Clooney’ en licht kwetsbare vrouw zo voor 380.000 euro op: “Ik ben alles kwijt” (23/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een grote bende in gespecialiseerd in vriendschapsfraude kende donderdag hun straf. Met een vals Facebookprofiel van een Amerikaanse militair werden acht oude vrouwen benaderd. Ze wonnen hun vertrouwen om ze voor in totaal 2 miljoen op te lichten. “Ik ben alles kwijt”, getuigde één slachtoffer.
  [naar artikel]
 6. Banken werken aan oplossing voor wie lening niet meer kan afbetalen (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De banken werken aan oplossingen voor mensen die met hun aflossing van hun lening in de problemen dreigen te komen nu ze hoge energiefacturen moeten betalen. “Maar de energiecrisis is anders dan de coronacrisis. De oplossing die nu geboden zal worden, zal er dan ook wellicht anders uitzien dan toen”, zegt topman Max Jadot van BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land.
  [naar artikel]
 7. Bende doet zich online voor als ‘oudere George Clooney’ en licht kwetsbare vrouw voor 380.000 euro op: “Ik ben alles kwijt” (23/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een grote bende gespecialiseerd in vriendschapsfraude kende donderdag zijn straf. Met een vals Facebookprofiel van een Amerikaanse militair werden acht oude vrouwen benaderd. Ze wonnen hun vertrouwen om ze voor in totaal 2 miljoen euro op te lichten. “Ik ben alles kwijt”, getuigde één slachtoffer.
  [naar artikel]
 8. Banken willen loonfiches bij RSZ inkijken alvorens woonkrediet toe te kennen (28/01/2021 - Express)
  De Belgische banken willen bij de RSZ de loonfiches kunnen inkijken van mensen die een hypothecaire lening of een ander krediet aanvragen. Dat schrijft De Tijd. De banken willen zo fraude met loonfiches tegengaan. Wie een woonlening aanvraagt bij een bank moet doorgaans loonfiches van de jongste drie maanden voorleggen om te bewijzen dat hij wel […] The post Banken willen loonfiches bij RSZ inkijken alvorens woonkrediet toe te kennen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Verdwijnen kleine bedragen van uw rekening? Pas op voor abonnementsfraude (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  “Pas op voor abonnementsfraude”, waarschuwen banken. Via verlokkende online advertenties smeren fraudeurs je stiekem een abonnement aan en kunnen ze geld van je rekening halen. Jan Smets uit Genk had het aan de hand.
  [naar artikel]
 10. Banken willen loonfiches inkijken bij RSZ om fraude met woonkredieten tegen te gaan (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische banken willen bij de RSZ de loonfiches kunnen ­inkijken van mensen die een ­hypothecaire lening of een ander krediet aanvragen. Zo willen ze fraude met valse loonfiches tegengaan. De sectorfederatie Febelfin zit daarover samen met de RSZ. Dat schrijft De Tijd vandaag.
  [naar artikel]
 11. “Boeing praat met banken over lening om MAX-crisis te bezweren" (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse vliegtuigmaker Boeing is naar verluidt in gesprek met verschillende banken over een lening. Dat meldt financieel nieuwsagentschap...
  [naar artikel]
 12. Banken kunnen je niet langer “gijzelen” met korting op krediet (03/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Een goedkopere hypothecaire lening voor wie bij dezelfde bank ook een brand- of schuldsaldoverzekering afsluit. Die bundelverkoop is een courante praktijk, waarmee banken klanten aan zich binden. “Maar een nieuw wetsontwerp zorgt ervoor dat banken hun klanten niet langer kunnen gijzelen”, zegt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).
  [naar artikel]
 13. Banken kunnen je niet langer “gijzelen” met korting op krediet (03/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een goedkopere hypothecaire lening voor wie bij dezelfde bank ook een brand- of schuldsaldoverzekering afsluit. Die bundelverkoop is een courante praktijk, waarmee banken klanten aan zich binden. “Maar een nieuw wetsontwerp zorgt ervoor dat banken hun klanten niet langer kunnen gijzelen”, zegt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).
  [naar artikel]
 14. Tegen de zomer één systeem om zowel bankkaart, rekening als app te blokkeren tegen phishers (15/11/2021 - VRT NWS)
  Tegen volgende zomer moeten de banken een simpel systeem maken waardoor je met één muisklik of één telefoontje zowel je bankkaart, bankrekening als bankapp moet kunnen laten blokkeren, kondigt staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker aan in "De inspecteur". Banken zijn niet altijd bereikbaar als je het slachtoffer wordt van phishing, en dat is een probleem. Als phishers al in je bankaccount zitten en jij kan je rekening niet blokkeren, kunnen de dieven ongestoord je rekening leeghalen. Daar komt nu dus verandering in.
  [naar artikel]
 15. Bankkantoren verdwijnen, en een grote groep mensen blijft hulpeloos achter (06/01/2021 - De Morgen)
  Banken verdwijnen in sneltempo uit het straatbeeld. Waarmee ze de telefoonhokjes en de schotelantennes achterna gaan. Maar wat doet dat met wie niet kan of wil online bankieren? ‘Dit is geen uitstervend probleem, zoals de banken ons willen doen geloven.’
  [naar artikel]
 16. De bankkantoren staan op verdwijnen: een grote groep mensen blijft hulpeloos achter (06/01/2021 - De Morgen)
  Banken verdwijnen in sneltempo uit het straatbeeld. Waarmee ze de telefoonhokjes en de schotelantennes achterna gaan. Maar wat doet dat met wie niet kan of wil online bankieren? ‘Dit is geen uitstervend probleem, zoals de banken ons willen doen geloven.’
  [naar artikel]
 17. ‘Boeing praat met banken over lening om MAX-crisis’ (14/01/2020 - De Morgen)
  Vliegtuigmaker Boeing is naar verluidt in gesprek met verschillende banken over een lening. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Het geld is nodig om de problemen met de 737 MAX-toestellen te bezweren, nu de productie van het gewraakte toestel is stilgelegd.
  [naar artikel]
 18. Al vijf jaar zwijgen banken over manier waarop u gestolen geld terug kan krijgen: “Hoe minder mensen dit weten, hoe beter voor hen” (17/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ieder kwartier wordt er in ons land iemand online opgelicht. Achter die statistiek zitten mensen zoals huishoudhulp Shanna (28) uit West-Vlaanderen. Zij zag 25.000 euro van haar zuurverdiende spaarcenten in één klap verdwijnen. Net als veel slachtoffers hoopt Shanna dat politie en justitie nog iets voor haar kunnen doen. Weinig mensen weten dat er ook een andere manier is om gestolen geld te recupereren. Eentje waar banken al jaren zéér stil over zijn. “Ik zie steeds meer arresten waarin rechters banken terechtwijzen.”
  [naar artikel]
 19. Onder nul gaan op je rekening kost vanaf volgende maand meer (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De tarieven die banken maximaal mogen aanrekenen als hun klanten in het rood gaan op hun rekening of als ze een lening op afbetaling afsluiten, stijgen op 1 juni 2023. Afhankelijk van de formule wordt het plafond tot 2,5 procent hoger gelegd.
  [naar artikel]
 20. Peeters laat inspectie controleren of bank correct informeert over lening (30/09/2017 - VRT NWS)
  De economische inspectie start met controles bij banken om na te gaan of ze mensen juist informeren over de kosten die verbonden zijn aan een lening. Dat schrijft Het Belang Van Limburg. Banken zijn verplicht al in een eerste gesprek een document daarover mee te geven, maar uit een recente steekproef van Test-Aankoop bleek dat dat heel dikwijls niet gebeurt. Minister van Consumentenzaken Kris Peeters (CD&V) dreigt met sancties.
  [naar artikel]
 21. Bedrijf in Paal maakt wolf-proof omheiningen uit PMD-afval en krijgt nieuwe Doorbraak-lening (23/08/2023 - VRT NWS)
  Een bedrijf in Beringen maakt omheiningen met het afval uit onze Pmd-zakken en heeft daarvoor een Doorbraak-lening gekregen. Dat is een lening die gecombineerd wordt met overheidssubsidies. Bedrijven die duurzaam en innovatief te werk gaan, kunnen zo'n lening aanvragen.
  [naar artikel]
 22. Vooruit wil dossierkosten voor woonlening halveren (24/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit wil de dossierkosten die banken aanrekenen voor het aanvragen van een hypothecaire lening stevig aan banden leggen. Federaal fractieleider Melissa Depraetere stelt voor om die voor de aankoop van een huis van 500 euro naar 250 euro te brengen. “Ze vragen gewoon het bedrag dat ze maximaal kunnen, hoewel ze daar steeds minder kosten aan hebben”, zegt ze.
  [naar artikel]
 23. Niet langer “gegijzeld” door de bank met korting op krediet (03/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een goedkopere hypothecaire lening voor wie bij dezelfde bank ook een brand- of schuldsaldoverzekering afsluit. Die bundelverkoop is een courante praktijk, waarmee banken klanten aan zich binden. “Maar een nieuw wetsontwerp zorgt ervoor dat banken hun klanten niet langer kunnen gijzelen”, zegt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).
  [naar artikel]
 24. Ben Hamou: “Achterstand in verwerking aanvragen huurtoelagen weggewerkt” (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  "Vandaag is de achterstand in de verwerking van de aanvragen van een huurtoelage weggewerkt. We zijn tot een 'day to day'-beheer gekomen. Sinds mei komen er 200 tot 300 nieuwe aanvragen binnen." Dat heeft staatssecretaris Nawal Ben Hamou geantwoord in de plenaire zitting van het Brussels Parlement op een reeks interpellaties vanop de banken van oppositie en meerderheid.
  [naar artikel]
 25. Waarom banken in deze tijd van het jaar soepeler zijn met leningen (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wil je binnenkort een huis kopen of bouwen? Interessant om te weten is dat deze periode van het jaar gunstig is als je een lening wil aanvragen bij...
  [naar artikel]
 26. Bouwlening wordt nog duurder: rentevoet hypothecair krediet verder omhoog (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet enkel bouwen, verbouwen of een huis kopen wordt almaar duurder, ook voor de lening die u hiervoor afsluit moet steeds meer worden betaald. Deze week verhogen enkele banken hun rentevoeten. “Ga zo snel mogelijk uw lening aan, want er zitten nog rentestijgingen in de pijplijn.”
  [naar artikel]
 27. “Banken hebben te veel cash en willen af van de minimumrente”: waarom de gereglementeerde spaarrekening dreigt te verdwijnen (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Test-Aankoop waarschuwde dat de belastingsvrijstelling op de intrest op de zogenaamde ‘gereglementeerde’ spaarrekening mogelijk zal worden geschrapt. Volgens onze geldexpert Pascal Paepen is het nog maar een kwestie van tijd vooraleer de nu gegarandeerde rente van 0,11 procent op de spaarrekening zal verdwijnen. “Maar,” zo stelt hij ook, “elk nadeel heeft zijn voordeel.”
  [naar artikel]
 28. Geschorst Frans verzekeringsbedrijf haalt nog snel geld van rekening klanten: "Compleet onwettig" (29/04/2023 - VRT NWS)
  De Inspecteur, het Europees Centrum voor de Consument (ECC) en de Ombudsman van de Verzekeringen krijgen de laatste tijd klachten van mensen die dezelfde som geld zien verdwijnen van hun rekening. Dat gebeurt door het Franse verzekeringsbedrijf SFAM, zonder akkoord van de consument. Dat is onwettig. “Er verdween deze maand 2 keer 70 euro van mijn rekening en ik weet niet waarom”, stuurt Myriam Meir naar De Inspecteur. Het ECC legt uit wat je als klant kan doen: “Je kan je geld terugvorderen.”
  [naar artikel]
 29. Exact een maand na gasontploffing in Turnhout: leeghalen van appartementen gaat van start (31/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Turnhout is maandag begonnen met het leeghalen van de zestien appartementen die onbewoonbaar zijn verklaard na de gasontploffing die op oudejaarsdag plaatsvond aan de Boerenkrijglaan. Dat meldt sociale woonmaatschappij De Ark. Na het leeghalen, kan de sloop van het gebouw in kwestie beginnen.
  [naar artikel]
 30. Banken kunnen je niet langer ‘gijzelen’ met korting op woonkrediet door ook verzekering te nemen (03/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een goedkopere hypothecaire lening voor wie bij dezelfde bank ook een brand- of schuldsaldoverzekering afsluit. Die bundelverkoop is een courante praktijk, waarmee banken klanten aan zich binden. “Maar een nieuw wetsontwerp zorgt ervoor dat banken hun klanten niet langer kunnen gijzelen”, zegt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).
  [naar artikel]
 31. Houten banken Noordstation Brussel moeten weg: "NMBS voert strenge politiek tegen daklozen" (05/10/2022 - VRT NWS)
  Bij de renovatie van het Noordstation verdwijnen de gekende houten banken van de perrons. In de plaats komen er individuele zitjes in metaal. “Gatlelijk”, klinkt het bij reizigers op sociale media. De NMBS spreekt over “een keuze voor de veiligheid en het comfort.”
  [naar artikel]
 32. 'Meest kwetsbare zelfstandigen kunnen hinderpremie niet aanvragen' (03/04/2020 - De Tijd)
  20:02 Een substantiële groep zelfstandige ondernemers slaagt er niet in de hinderpremie aan te vragen bij de Vlaamse overheid. Het gaat om de meest kwetsbare mensen, waarschuwt de boekhoudsector.
  [naar artikel]
 33. Huizen waren nog nooit zo duur, gezinnen hadden nog nooit zo veel schulden: vijf vragen, vijf antwoorden (23/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Nationale Bank maakt zich zorgen. Huizen waren nooit zo duur, gezinnen hadden nooit zo veel schulden. Het gevaar: meer wanbetalingen en kwetsbare banken. Om banken te verplichten voorzichtiger te zijn met het toekennen van woonleningen, wil de Nationale Bank daarom dat de banken extra kapitaalbuffers aanleggen. En dus wordt het voor sommigen wellicht ook moeilijker om een lening te krijgen.
  [naar artikel]
 34. Lening pauzeren als je energiekosten niet kan betalen? “De lening kan in totaal duizenden euro’s duurder worden” (12/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 1 oktober kan wie problemen heeft om z’n energierekeningen te betalen, uitstel vragen om de lening van het huis af te betalen. Is dat voordelig? Zijn er kosten en waar moet je op letten? “Je lening kan in totaal enkele duizenden euro’s duurder worden.”
  [naar artikel]
 35. Lening pauzeren als je energiekosten niet kan betalen? “De lening kan in totaal duizenden euro’s duurder worden” (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 oktober kan wie problemen heeft om z’n energierekeningen te betalen, uitstel vragen om de lening van het huis af te betalen. Is dat voordelig? Zijn er kosten en waar moet je op letten? “Je lening kan in totaal enkele duizenden euro’s duurder worden.”
  [naar artikel]
 36. Lening pauzeren als je energiekosten niet kan betalen? “De lening kan in totaal duizenden euro’s duurder worden” (12/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 oktober kan wie problemen heeft om z’n energierekeningen te betalen, uitstel vragen om de lening van het huis af te betalen. Is dat voordelig? Zijn er kosten en waar moet je op letten? “Je lening kan in totaal enkele duizenden euro’s duurder worden.”
  [naar artikel]
 37. Hoteluitbater in badstad laat hele hotel gratis leeghalen door iedereen die wat kan gebruiken: “Het meubilair kan gerust nog een tiental jaren mee” (04/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Maandagochtend om 9 uur zwaaiden de deuren van Hotel Imperial in de Van Iseghemlaan wagenwijd open. Niet voor de opening, maar om het te laten leeghalen door iedereen die wat kon gebruiken. Bedden, televisietoestellen, bureaus, stoelen, enzovoort: het mocht allemaal gratis worden meegenomen. “Deze respons hadden we nooit verwacht”, zegt Xavier Vercaemst van C-hotels.
  [naar artikel]
 38. Hoteluitbater in badstad laat hele hotel gratis leeghalen door iedereen die wat kan gebruiken: “Het meubilair kan gerust nog een tiental jaren mee” (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maandagochtend om 9 uur zwaaiden de deuren van Hotel Imperial in de Van Iseghemlaan wagenwijd open. Niet voor de opening, maar om het te laten leeghalen door iedereen die wat kon gebruiken. Bedden, televisietoestellen, bureaus, stoelen, enzovoort: het mocht allemaal gratis worden meegenomen. “Deze respons hadden we nooit verwacht”, zegt Xavier Vercaemst van C-hotels.
  [naar artikel]
 39. Seks als zorg boomt: 20 procent meer aanvragen (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal aanvragen voor seksuele dienstverlening voor mensen met een beperking en kwetsbare ouderen neemt toe. In een jaar tijd steeg het aantal met liefst 20 procent. Dat schrijft De Zondag.
  [naar artikel]
 40. Seks als zorg boomt: 20 procent meer aanvragen (19/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal aanvragen voor seksuele dienstverlening voor mensen met een beperking en kwetsbare ouderen neemt toe. In een jaar tijd steeg het aantal met liefst 20 procent. Dat schrijft De Zondag.
  [naar artikel]
 41. Seks als zorg boomt: 20 procent meer aanvragen (19/01/2020 - De Standaard)
  Het aantal aanvragen voor seksuele dienstverlening voor mensen met een beperking en kwetsbare ouderen neemt toe. In een jaar tijd steeg het aantal met liefst 20 procent. Dat schrijft De Zondag.
  [naar artikel]
 42. Vijf kinderbegeleiders maken hun rekening: “Met mijn loon kunnen jonge mensen geen lening afbetalen” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Minister Bart Somers (Open Vld) wil, net als zijn collega-minister Hilde Crevits (CD&V), meer mensen tot de job van kinderbegeleider verleiden. Hij legt daarvoor een pakket maatregelen op de begrotingstafel. Eén ervan is een hogere jobbonus voor de laagste lonen. Maar wat verdienen kinderbegeleiders eigenlijk? De verschillen tussen een door de overheid gesubsidieerde crèche, een privé-initiatief of onthaalouder zijn opvallend. Vijf kinderbegeleiders maken hun rekening.
  [naar artikel]
 43. Huizen waren nog nooit zo duur, gezinnen hadden nog nooit zo veel schulden. Moeten we ons daarover zorgen maken? Vijf vragen, vijf antwoorden (22/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Nationale Bank maakt zich zorgen. Huizen waren nooit zo duur, gezinnen hadden nooit zo veel schulden. Het gevaar: meer wanbetalingen en kwetsbare banken. Om banken te verplichten voorzichtiger te zijn met het toekennen van woonleningen, wil de Nationale Bank daarom dat de banken extra kapitaalbuffers aanleggen. En dus wordt het voor sommigen wellicht ook moeilijker om een lening te krijgen.
  [naar artikel]
 44. Gaat u lenen voor een woning? Dit zijn de 8 kosten waarmee u rekening moet houden (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Uw droomhuis gevonden? Dan maar vlug naar de bank voor een lening? Of misschien kunt u ze zelfs in enkele minuten online aanvragen? Toch is...
  [naar artikel]
 45. Anonieme bankautomaten in Leopoldsburg: ook burgemeester Beke is niet blij (18/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De banken Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC laten weten dat hun bestaande bankautomaten in Leopoldsburg zullen verdwijnen en vervangen worden door twee neutrale bankautomaten in de Stationsstraat 56. De klanten van deze banken kunnen er ook het saldo van hun rekening opvragen en geld storten.
  [naar artikel]
 46. Kleine syndicus Bertie moet 250 euro aan KBC betalen voor “administratieve kosten” (20/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De grote banken boekten vorig jaar recordwinsten. Van waar dat geld komt? Deels van mensen als Bertie Hoho. “Ik moet 250 euro aan KBC betalen om als syndicus een rekening open te houden”, stelt de Maaseikenaar. “Zo wordt de kleine man gepluimd.”
  [naar artikel]
 47. Een lening in 10 minuten: KBC lanceert snel digitaal woonkrediet (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Klanten van KBC kunnen voortaan volledig digitaal een hypothecaire lening aanvragen en hebben binnen de 10 minuten zekerheid over hun krediet. Zo...
  [naar artikel]
 48. Hilde Van Mieghem trapte bijna met open ogen in val van oplichter: “Ik schaam me diep” (14/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Actrice en regisseuse Hilde Van Mieghem wil iedereen waarschuwen voor valse Amazon-telefoontjes die beweren dat andere mensen in jouw naam bestellingen plaatsen. “Ze willen gewoon je bankrekening leeghalen.”
  [naar artikel]
 49. Hilde Van Mieghem nadat ze met open ogen in val van oplichter trapt: “Ik schaam me diep” (14/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Actrice en regisseuse Hilde Van Mieghem wil iedereen waarschuwen voor valse Amazon-telefoontjes die beweren dat andere mensen in jouw naam bestellingen plaatsen. “Ze willen gewoon je bankrekening leeghalen.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy