De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Heeft beleidsrente Fed haar piek bereikt?

De Tijd

18/09/2023 - 17:30

17:21 De Amerikaanse centrale bank (Fed) zal woensdag bijna zeker een rentepauze aankondigen, maar wellicht ook de deur openhouden voor een renteverhoging later dit jaar.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Heeft Italië de piek van de epidemie bereikt? (01/04/2020 - Express)
  Heeft Italië het hoogtepunt van de epidemie bereikt? Voorzichtigheid blijft geboden, maar het land heeft in de voorbij dagen een... The post Heeft Italië de piek van de epidemie bereikt? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Wereldwijd vermogen kernenergie bereikt een nieuwe piek (29/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wereldwijd vermogen kernenergie bereikt een nieuwe piek Kernenergie beschikt wereldwijd momenteel over een totaal vermogen van 369 gigawatt. Daarmee is een nieuwe piek bereikt. Dat blijkt uit het World Nuclear Industry Status Report (WNISR). Het vroegere record dateert van vijfentwintig jaar geleden. Toen werd een vermogen van 367 gigawatt geregistreerd. De Verenigde Staten hebben nog altijd de grootste nucleaire capaciteit van de […] Lees dit artikel: Wereldwijd vermogen kernenergie bereikt een nieuwe piek
  [naar artikel]
 3. Piek in ziekenhuizen bereikt: minder nieuwe opnames (05/02/2022 - De Standaard)
  Wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag nog aankondigde, is een dag later al een feit: het aantal ziekenhuisopnames heeft de piek van de vijfde golf bereikt. Ondertussen zakt het aantal nieuw geregistreerde gevallen met ruim een kwart.
  [naar artikel]
 4. Goudprijs bereikt historische piek van 2.000 dollar (04/08/2020 - Express)
  De goudprijs heeft dinsdag de symbolische mijlpaal van 2.000 dollar per troy ounce (31,1 gram) bereikt en zelf voorbijgegaan. De... The post Goudprijs bereikt historische piek van 2.000 dollar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Aantal ziekenhuisopnames heeft piek bereikt, ook besmettingscijfer daalt spectaculair (05/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag nog aankondigde, is een dag later al een feit: het aantal ziekenhuisopnames heeft de piek van de vijfde golf bereikt. Dat blijkt zaterdag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 6. Aantal ziekenhuisopnames heeft piek bereikt, ook besmettingscijfer daalt spectaculair (05/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag nog aankondigde, is een dag later al een feit: het aantal ziekenhuisopnames heeft de piek van de vijfde golf bereikt. Dat blijkt zaterdag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 7. Aantal ziekenhuisopnames door corona heeft piek bereikt, ook besmettingscijfer daalt spectaculair (05/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag nog aankondigde, is een dag later al een feit: het aantal ziekenhuisopnames heeft de piek van de vijfde golf bereikt. Dat blijkt zaterdag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 8. Piek coronabesmettingen en ziekenhuisopnames lijkt bereikt (04/12/2021 - De Standaard)
  De coronacijfers lijken zaterdagochtend te bevestigen wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag al zei: ‘De piek is bereikt’. Het aantal nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt nog maar licht, met 4 en 2 procent op weekbasis.
  [naar artikel]
 9. OVERZICHT. Aantal ziekenhuisopnames heeft piek bereikt, ook besmettingen blijven dalen (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag nog aankondigde, is een dag later al een feit: het aantal ziekenhuisopnames heeft de piek van de vijfde golf bereikt. Ook het aantal coronabesmettingen in ons land blijft dalen. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 10. Piek van vijfde golf werd bereikt op dag met 76.000 besmettingen (04/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op maandag 24 januari hebben we de piek bereikt in het aantal besmettingen van de vijfde golf en de hele pandemie. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht vrijdag verklaard op de wekelijkse persconferentie over de coronasituatie in ons land. Die dag zijn bijna 76.000 besmettingen geregistreerd.
  [naar artikel]
 11. Viroloog Marc Van Ranst over coronavirus: ‘Het was onzin om te zeggen dat een piek bereikt was’ (13/02/2020 - De Morgen)
  Het coronavirus heeft zijn piek bereikt en stabiliseert zich, zo klonk het gisteren. Maar dat blijkt niet te kloppen. Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) geeft een stand van zaken.
  [naar artikel]
 12. Inflatie houdt iedereen wakker, piek van 4,16 procent bereikt (29/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Inflatie houdt iedereen wakker, piek van 4,16 procent bereikt De energieprijzen, die stegen met maar liefst 30,86 procent deze maand, na stijgingen van 19,37 procent in augustus en 17,15 procent in september, duwen de geldontwaarding de hoogte in tot een piek van 4,16 procent. Dat is de hoogste waarde in 13 jaar. Zonder de verhoogde energieprijzen bleef de inflatie beperkt tot 1,68 procent. Heel de eurozone […] Lees dit artikel: Inflatie houdt iedereen wakker, piek van 4,16 procent bereikt
  [naar artikel]
 13. Steven Van Gucht: “Ook aantal ziekenhuisopnames zal deze week piek bereikt hebben” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook het aantal ziekenhuisopnames zou deze week zijn piek bereikt hebben. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de wekelijkse persbriefing van het Crisiscentrum. Eerder passeerde het aantal besmettingen ook al zijn piek. Volg de briefing hier live.
  [naar artikel]
 14. Fed verhoogt rente met 25 basispunten (22/03/2023 - Express)
  De Amerikaanse centrale bank verhoogt zoals verwacht haar beleidsrente met 25 basispunten. Daarmee kiest de Fed voor de gulden middenweg tussen harde inflatiebestrijding en een rentepauze omwille van de bankenzorgen. De cijfers: De verhoging met 25 basispunten brengt de bandbreedte van haar beleidsrente op 4,75 tot 5,00 procent. De verwachtingen vooraf: De markt anticipeerde correct […]
  [naar artikel]
 15. Winterse warmtegolf in Zuid-Europa bereikt piek met record (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De winterse warmtegolf van de voorbije dagen in Zuid-Europa heeft maandag een absolute piek bereikt met temperaturen tot 28 graden. In het...
  [naar artikel]
 16. Seine bereikt piek van 5,84 meter, wateroverlast kan nog tijd aanslepen (29/01/2018 - VRT NWS)
  In Parijs heeft de Seine vannacht zijn piek bereikt van 5,84 meter. Normaal zal het waterpeil nu zakken, maar wel erg langzaam waardoor de overlast nog een hele tijd kan aanslepen. Een belangrijke metrolijn blijft in alvast tot volgende maandag dicht. 
  [naar artikel]
 17. België bereikt nieuwe piek van meer dan 10.000 besmettingen per dag (17/10/2020 - Express)
  Er is in België de voorbije week voor de eerste keer een piek van meer dan tienduizend besmettingen per dag... The post België bereikt nieuwe piek van meer dan 10.000 besmettingen per dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Geert Molenberghs: “Piek van coronabesmettingen bereikt. Lente en zomer zonder al te veel maatregelen” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De piek van de recentste coronagolf met de BA.2-variant in ons land is in zicht. Dat heeft biostatisticus Geert Molenberghs gezegd aan HLN LIVE. “Op het vlak van het aantal besmettingen is de piek zelfs al bereikt”, klinkt het. Van de lente en de zomer zouden we volgens Molenberghs kunnen genieten zonder al te veel maatregelen.
  [naar artikel]
 19. Nooit was aantal nieuwe besmettingen in ons land hoger dan maandag, “maar piek is nog niet bereikt” (25/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronacijfers in ons land schieten verder de hoogte in. Dagelijks staan nu meer dan 16.000?besmettingen op de teller. Een absolute piek was er op maandag 22?november: toen telde Sciensano liefst 23.600 positieve coronatesten. “Maar de piek is nog niet bereikt.”
  [naar artikel]
 20. Nooit was aantal nieuwe besmettingen in ons land hoger dan maandag, “maar piek is nog niet bereikt” (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De coronacijfers in ons land schieten verder de hoogte in. Dagelijks staan nu meer dan 16.000?besmettingen op de teller. Een absolute piek was er op maandag 22?november: toen telde Sciensano liefst 23.600 positieve coronatesten. “Maar de piek is nog niet bereikt”, zegt Steven Van Gucht.
  [naar artikel]
 21. Steven Van Gucht: “Ook op intensieve zorg is piek intussen bereikt” (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen voor het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames hebben we intussen de piek van de vijfde golf achter de rug, ook op de diensten intensieve zorg lijkt hij bereikt. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de wekelijkse briefing van het Crisiscentrum.
  [naar artikel]
 22. Miljardairseconomie beleeft een absolute hoogconjunctuur; de piek is echter mogelijk bereikt (22/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Miljardairseconomie beleeft een absolute hoogconjunctuur; de piek is echter mogelijk bereikt De miljardairseconomie kent een hoogconjunctuur, die tegelijkertijd ook een schaarste aan goederen zoals herenhuizen, jachten, horloges en privéjets creëert. Dat tekort heeft in de sector tot aanzienlijke prijsstijgingen geleid, maar vaak zijn de goederen zelfs niet beschikbaar. Het fenomeen toont volgens het persbureau Bloomberg dat ook de rijke bevolkingsgroepen geconfronteerd worden met de schaarste en […] Lees dit artikel: Miljardairseconomie beleeft een absolute hoogconjunctuur; de piek is echter mogelijk bereikt
  [naar artikel]
 23. “Piek zienhuisopnames lag begin april” (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hebben we nu de fameuze piek van de coronapandemie in ons land bereikt? Volgens viroloog Steven Van Gucht alvast wél. “Als we kijken naar de nieuwe...
  [naar artikel]
 24. “Piek ziekenhuisopnames lag begin april” (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hebben we nu de fameuze piek van de coronapandemie in ons land bereikt? Volgens viroloog Steven Van Gucht alvast wél. “Als we kijken naar de nieuwe...
  [naar artikel]
 25. Steven Van Gucht: “Ook aantal ziekenhuisopnames zal deze week piek bereikt hebben” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook het aantal ziekenhuisopnames zal deze week zijn piek bereikt hebben. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de wekelijkse persbriefing van het Crisiscentrum. Eerder passeerde het aantal besmettingen ook al de top van de curve.
  [naar artikel]
 26. Geweld in Hongkong bereikt nieuwe piek: betogers gebruiken pijl en boog tegen agenten (14/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het geweld in Hongkong heeft een nieuwe piek bereikt. De betogers grijpen nu zelfs naar pijl en boog, en brandbommen om te vechten tegen de regering, die gezien wordt als een handpop van de Chinezen. En niets wijst erop dat er snel een einde komt aan de betogingen die nu al vijf maanden aanslepen.
  [naar artikel]
 27. Cijfers bevestigen Van Gucht: piek qua besmettingen en ziekenhuisopnames lijkt bereikt (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronacijfers lijken zaterdagochtend te bevestigen wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag al zei: “De piek is bereikt”. De aantallen nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht, met respectievelijk 4 en 2 procent op weekbasis. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 28. Cijfers bevestigen Van Gucht: piek qua besmettingen en ziekenhuisopnames lijkt bereikt (04/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronacijfers lijken zaterdagochtend te bevestigen wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag al zei: “De piek is bereikt”. De aantallen nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht, met respectievelijk 4 en 2 procent op weekbasis. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 29. Besmettingsgolf voorbij piek in Verenigd Koninkrijk, maar nog “ongelooflijk hoog” (04/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De huidige golf van besmettingen met het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk heeft zijn piek bereikt. Dat heeft de Chief Medical Officer van Engeland, Chris Whitty, gezegd, zo berichtte de openbare omroep BBC woensdagavond.
  [naar artikel]
 30. 683 Limburgers met coronavirus, 79 op 100.000 besmet: “Piek nog niet bereikt” (25/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal Limburgers met een coronabesmetting is opnieuw fors de hoogte ingegaan. Op dit moment zijn er 683 Limburgers met zekerheid besmet met het coronavirus, gisteren waren er dat net geen 600. “Dat de cijfers blijven stijgen, wil zeggen dat de piek van het aantal besmettingen nog niet is bereikt”, zegt viroloog Steven Van Gucht.
  [naar artikel]
 31. Piek lijkt bereikt: nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht (04/12/2021 - De Morgen)
  De coronacijfers lijken vandaag te bevestigen dat de piek van de vierde golf bereikt is. De aantallen nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht, met respectievelijk 4 en 2 procent op weekbasis. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 32. Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek? (30/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek? De inflatie in de eurozone is in november (op jaarbasis) gestegen met maar liefst 4,9 procent, een recordniveau sinds de invoering van de euro. De Europese Centrale Bank (ECB) blijft niettemin volhouden dat de inflatie tijdelijk is. Isabel Schnabel, bestuurslid bij de ECB, zei onlangs dat de inflatie in november wellicht een piek heeft bereikt. […] Lees dit artikel: Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek?
  [naar artikel]
 33. Euronext Brussel: Co.Br.Ha op piek, D'Ieteren in het dal (04/09/2017 - De Tijd)
  12:11 Net als de andere Europese indexen kleurt de Bel20 rood als reactie op de Noord-Koreaanse kernbomproef. Co.Br.Ha bereikt een nieuwe piek, D’Ieteren moet gas lossen.
  [naar artikel]
 34. OVERZICHT. Nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht: piek lijkt bereikt (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers lijken zaterdagochtend te bevestigen wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag al zei: “De piek is bereikt”. De aantallen nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht, met respectievelijk 4 en 2 procent op weekbasis. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 35. 7 op de 10 Belgen niet tevreden met hun huidige inkomen, geluk bereikt piek bij 4.000 euro per maand (08/11/2018 - VRT NWS)
  Zeven op de tien Belgen verlangen naar een hoger inkomen. En het geluk bereikt een piek bij een netto inkomen van 4.000 à 4.500 euro per maand. Dat blijkt uit het Nationaal Geluksonderzoek over de impact van geld en ons inkomen op ons geluk.
  [naar artikel]
 36. Aantal nieuwe besmettingen in Nederland daalt fors, ook piek aantal ziekenhuisopnames lijkt bereikt (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is fors gedaald en ook het aantal mensen dat door het coronavirus in het ziekenhuis belandt, stijgt niet meer. De piek lijkt bereikt, zo klinkt het bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Nederlandse evenknie van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 37. Steven Van Gucht: ‘Piek besmettingen verwacht op 9 december’ (03/12/2021 - De Standaard)
  Het aantal coronabesmettingen in België zal op donderdag 9 december een piek bereikt hebben. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht vrijdag bekendgemaakt op een persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum.
  [naar artikel]
 38. “De piek is nog niet bereikt”, zegt Waals landbouwminister (05/11/2018 - Metro)
  De varkenspest-epidemie die half september uitbrak in de provincie Luxemburg is nog niet over haar hoogtepunt heen. “De piek is nog niet bereikt”, bevestigde Waals minister van Landbouw René Collin (cdH) vandaag in het Waals parlement. Volgens de meest recente cijfers die dateren van begin deze maand zijn nu al 275 everzwijnen gecontroleerd, waarvan er 159 positief testten op Afrikaanse varkenpest. “We zitten nog niet in de neergaande fase van de epidemie”, concludeert Collin uit die cijfers. Om de varkenspest in het zuiden van de provincie Luxemburg in te dijken, is sinds half oktober een sperzone ingesteld over een afstand van 13 kilometer tussen Valansart en Virton. Twee andere sperzones worden momenteel afgewerkt. De Waalse regering heeft daarvoor een budget van tot nog toe 435.000 euro vrijgemaakt. De origine van de epidemie is nog niet gekend, zei Collin. De ziekte heeft tot nog toe maar weinig impact op de consumptie van wild in België, zei de minister tot slot. bron: Belga Het bericht “De piek is nog niet bereikt”, zegt Waals landbouwminister verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Verslavingen pieken door corona, ‘en het is duidelijk dat we de piek nog niet bereikt hebben’ (06/10/2021 - De Morgen)
  Sociaal isolement, onzekerheid en weinig afleiding: corona was de perfecte storm voor mensen die gevoelig zijn aan verslavingen. Wat is de balans na anderhalf jaar crisis? ‘Het is duidelijk dat we de piek nog niet bereikt hebben.’
  [naar artikel]
 40. Cijfers bevestigen: nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog licht, piek lijkt bereikt (04/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De coronacijfers lijken zaterdagochtend te bevestigen wat viroloog Steven Van Gucht vrijdag al zei: “De piek is bereikt”. De aantallen nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen nog maar licht, met respectievelijk 4 en 2 procent op weekbasis. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 41. Piek in fossiele brandstoffen voor 2030 bereikt (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De vraag naar alle fossiele brandstoffen zal in de komende jaren van het huidige decennium zijn piek bereikt hebben. Maar de daling van de vraag naar olie, aardgas en steenkool zal niet snel genoeg zijn om de opwarming van de aarde te beperken tot anderhalve graad. Dat zegt Fatih Birol van het Internationaal Energieagentschap (IEA) vandaag in een opiniestuk in de Britse zakenkrant The Financial Times.
  [naar artikel]
 42. Vierde golf heeft piek van besmettingen en opnames bereikt: ‘Maar druk op intensieve zorg blijft groot’ (03/12/2021 - De Morgen)
  ‘De coronacijfers lijken voorlopig een piek te bereiken.’ Dat zegt viroloog Steven Van Gucht tijdens een persbriefing van het Crisiscentrum en Sciensano. ‘Dit geldt voor de besmettingen en voor de ziekenhuisopnames, maar nog niet voor de opnames op intensieve zorgen’, benadrukt hij. ‘Daar blijft de druk zeer zwaar en zal de piek nog toenemen. We verwachten de piek daar volgende week.’
  [naar artikel]
 43. Inflatie piekt en het einde is nog niet in zicht (30/08/2022 - De Standaard)
  De inflatie heeft haar piek nog niet bereikt. In augustus gingen de prijsstijgingen opnieuw crescendo.
  [naar artikel]
 44. Optimisme kwam zoals gevreesd te vroeg: “Modellen voorspellen piek begin april” (26/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De piek van de corona-epidemie in ons land zal mogelijk begin april bereikt worden. Dat hebben de interfederale woordvoerders, Steven Van Gucht en...
  [naar artikel]
 45. Piek van vierde golf bereikt in onze ziekenhuizen, “maar aantal opnames blijft hoog” (08/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De piek van de vierde coronagolf in de Limburgse ziekenhuizen lijkt bereikt. “Het totale aantal covidpatiënten gaat inderdaad in dalende lijn, al blijft het aantal opnames wel nog hoog”, klinkt het bij het ZOL in Genk. Het aantal covidoverlijdens stijgt wel nog altijd lichtjes.
  [naar artikel]
 46. 'We verwachten piek corona-epidemie begin april' (26/03/2020 - De Tijd)
  12:23 Met bijna 1.300 nieuwe besmettingen en 42 doden in 24 uur lijkt de corona-epidemie niet te luwen in België. De piek is nog niet bereikt, waarschuwt het crisiscentrum.
  [naar artikel]
 47. Geert Molenberghs: “Piek BA.2-golf is in zicht. Lente en zomer zonder al te veel maatregelen” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De piek van de recentste coronagolf met de BA.2-variant in ons land is in zicht. Dat heeft biostatisticus Geert Molenberghs gezegd aan HLN LIVE. “Op het vlak van het aantal besmettingen is de piek zelfs al bereikt”, klinkt het. Van de lente en de zomer zouden we volgens Molenberghs kunnen genieten zonder al te veel maatregelen.
  [naar artikel]
 48. Van Gucht: “Piek van besmettingen is bereikt, maar vijfde golf is nog niet voorbij” (04/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De piek van het aantal besmettingen in de vijfde golf van het coronavirus ligt achter ons. Het hoogtepunt lag op maandag 24 januari.
  [naar artikel]
 49. Wereld telt een recordaantal tweelingen; wellicht is een absolute piek bereikt (12/03/2021 - Express)
  Er lopen op de wereld vandaag meer tweelingen rond dan ooit voordien. Dat blijkt uit een studie door wetenschappers van de Oxford University, gebaseerd op een analyse van gegevens uit 165 landen, die 99 procent van de wereldbevolking omvatten. De onderzoekers merken op dat sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw een duidelijke toename […] The post Wereld telt een recordaantal tweelingen; wellicht is een absolute piek bereikt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy