De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De tafelspringers van ‘De tafel van Gert’: ‘Mijn vader was anders nadat mijn broer en ik hem in elkaar hadden geslagen’

Humo

18/09/2023 - 17:38


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Mijn vader was anders nadat mijn broer en ik hem in elkaar hadden geslagen’ (13/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. ‘Mijn vader was een agressieve zot. Toen mijn broer en ik 16 en 18 waren, hebben we hem op zijn bakkes geslagen’ (13/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. ‘Ik was gevraagd voor ‘De tafel van Gert’. Ik stuurde mijn kat. Ik was gevraagd als ‘tafelspringer’, maar dat ben ik toch niet?’ (21/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 4. Dominique Van Malder na maagverkleining: “Bijzonder confronterend om mijn oud lijf op tv te zien” (21/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Dominique Van Malder onderging in 2022 een maagverkleining en verloor daarbij iets meer dan 60 kilogram. Vandaag ziet de acteur er dus helemaal anders uit dan vorig jaar toen de opnames plaatsvonden voor ‘De club’, een VRT1-serie die nu op de buis is. “Het is bijzonder confronterend om mijn oud lijf op televisie te zien”, vertelt hij daarover in ‘De tafel van Gert’. “Ik zag een kolos van een personage en dacht bij mezelf: ‘Wie is die man?’”.
  [naar artikel]
 5. Marnix Peeters noemt ‘De Tafel Van Vier’ een ‘rommelpraatshow’: “Gert Verhulst gaf me zichtbaar geen hand” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Schrijver Marnix Peeters (57) bewaart geen al te beste herinneringen aan zijn passage in ‘De Tafel Van Vier’op Play4. Hij voelde zich bewust genegeerd door presentator Gert Verhulst, en stelt zich vragen bij diens ongeïnteresseerde houding. “Hij kon de titel van mijn boek niet eens uitspreken”, klinkt het streng in ‘Dag Allemaal’. En ook seksuologe Kaat Bollen is niet echt blij met hoe haar bezoek aan de dagelijkse talkshow verlopen is.
  [naar artikel]
 6. Anastasya Chernook (30) is vast panellid van ‘De tafel van vier’: “Mijn dikke neus, diepe decolleté of mijn roots: er was altijd wel reden om commentaar te geven” (21/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Sinds maandag zit ‘De tafel van vier’ in een nieuw jasje. Het dagelijkse actualiteitsprogramma met Gert Verhulst start voortaan later op de avond. Ook het decor kreeg een upgrade én een grotere tafel. Want de host nodigt voortaan ook meer gasten uit. Een van die nieuwe, vaste panelleden is de flamboyante Anastasya Chernook (30) uit Zwevezele. “
  [naar artikel]
 7. GEZIEN? ‘De tafel van vier’: “Groen lachen met Gert” (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Weinig programma’s waar zo naar uitgekeken werd bij de start van het nieuwe tv-seizoen als ‘De tafel van vier’. Maar kan de Play4-talkshow met Gert Verhulst de verwachtingen ook inlossen? Of is het programma toch een doorslagje van pakweg ‘De Cooke & Verhulst Show’?
  [naar artikel]
 8. Gert Verhulst is terug met zijn talkshow: “Maar ik moet nog even recupereren van mijn avondje uit” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vanavond is Gert Verhulst (55) opnieuw terug met zijn populaire talkshow. ‘De Tafel Van Vier’ is omgedoopt tot ‘De Tafel van Gert’. Maar is de presentator klaar voor de start van het tweede seizoen? “Ik moet eerst nog even recupereren”, geeft hij toe in een gesprek met Bart De Raes & Friends van Play Nostalgie.
  [naar artikel]
 9. Betrapt, Gert Verhulst presenteert in short ‘De tafel van Gert’: “Scheer jij je benen, Gert?” (02/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een prachtige nazomerdag, geen weer om in lange broek te gaan werken. Dat dacht ook Gert Verhulst die in een short zijn talkshow ‘De tafel van Gert’ presenteerde. Dat zou niemand geweten hebben, moest één van zijn gasten, actrice Lynn Van den Broeck (‘Thuis’) hem niet uitgedaagd hebben om zijn blote benen live op televisie te laten zien.
  [naar artikel]
 10. Al 70 jaar op zoek naar een vermiste mijnwerker: ‘Mijn vader ligt hier niet begraven. Maar waar dan wel?’ (08/04/2023 - De Standaard)
  Michele Cicora (72) is op zoek naar zijn vader. Al zijn hele leven lang. Ons land heeft Francesco Cicora in de mijn van Marcinelle laten stikken. ‘Mijn vader is voor twee zakken kolen verkocht.’
  [naar artikel]
 11. Ashley, de broer van ‘Temptation Island’-verleider Joshua, neemt deel aan ‘The Voice’: “Ik wil mijn eigen weg uitstippelen” (31/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Schoon volk in ‘The Voice van Vlaanderen’ zondagavond. Niemand minder dan Ashley Feytons, de broer van ‘Temptation Island’-verleider Joshua, maakte z’n opwachting. Gewapend met tonnen ervaring én een flinke portie stress - wat hem ei zo na een plekje in de wedstrijd kostte. “Toen ik op het podium kwam, gierden de zenuwen door mijn lijf”, klinkt het.
  [naar artikel]
 12. Gert Verhulst over de verhalen die hem het meest raakten in ‘De tafel van vier’ en wat hij leerde uit 50 afleveringen (29/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen fratsen en grollen, wel inspelen op wat er écht leeft bij ‘de gewone Vlaming’. Dat is wat de dagelijkse talkshow ‘De tafel van vier’ ruim twee maanden geleden beloofde. Vanavond is het al de vijftigste aflevering van het actuaprogramma, tijd om de balans op te maken. Dat doen we samen met de gastheer zelve: Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 13. Gert Verhulst excuseert zich na discussie in ‘De tafel van vier’: ‘We hebben mensen gekwetst’ (06/09/2022 - De Standaard)
  Na een verhit debat over ‘woke’ in het nieuwe Play4-programma De tafel van vier kwam heel wat reactie.
  [naar artikel]
 14. ‘Mijn vader, mijn eerste lief en de vader van mijn dochter waren allemaal alcoholisten. Ik ben er doodsbang voor’ (29/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 15. Gert Verhulst gaat strijd aan met 'Thuis' en 'Familie’ (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassende zet van PLAY4: de zender opent het klassieke najaaroffensief met ‘De Tafel van Vier’, een nieuwe dagelijkse actua-talkshow met Gert Verhulst, dat pal tegenover de tv-klassiekers ‘Thuis’ en ‘Familie’ zal staan, en meteen wordt gevolgd door de jubileumeditie ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Een fameus statement van de kleinste van de grote Vlaamse zenders.
  [naar artikel]
 16. ‘Stilte is vaak een roep om gehoord te worden’ (03/06/2023 - De Standaard)
  De examens naderen en dat is des te stressvoller voor wie een rugzak van thuis meetorst. ‘Ik wil mijn diploma, ik hoop vooral dat mijn vader het nog meemaakt.’
  [naar artikel]
 17. ‘Gelukkig kunnen mijn hondjes mijn teksten niet lezen, anders hadden ze al lang hun intrek bij Connie Palmen genomen’ (22/03/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 18. Lidewij Nuitten over ‘We Are Family’: “Als kind had ik altijd het gevoel dat ik onrechtvaardig behandeld werd” (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “In mijn herinneringen was het heel moeilijk thuis en hadden wij bijna nooit mooie momenten.” Dat zegt Lidewij Nuitten (30), die we kennen van de rubriek ‘Mijn Straat’ in ‘Iedereen Beroemd’ en van ‘Waar Is Mark?’ In ‘We Are Family’ probeert ze de vertroebelde band met haar broers te herstellen. “Een vreemde aanspreken is geen probleem, maar met mijn eigen broers praten lukt niet.”
  [naar artikel]
 19. Emotionele Willy Sommers: “Ik denk nog elke dag aan mijn vader” (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vader en moeder van Willy Sommers (68) speelden een belangrijke rol in z’n carrière. Dat vertelde de zanger in ‘Gert Late Night’. “Het was...
  [naar artikel]
 20. Gert Verhulst over ‘zijstap’ met Josje: “Ellen en ik leefden toen heel erg naast elkaar” (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ondernemer, baas van Studio 100, televisiepresentator...Gert Verhulst mag dan een succesvol man zijn, minstens even vaak kwam hij onder vuur te liggen over de verschillende vrouwen in zijn leven. “Het is alsof ik in mijn leven veel vrouwen gehad heb maar dat is een vertekend beeld”, zegt de presentator van ‘De Tafel Van Vier’ in Dag Allemaal. “Dat lijkt zo omdat elke stap die ik zette de pers haalde.”
  [naar artikel]
 21. Lokeren-aanwinst wil ondanks illustere vader zélf carrière maken: “Ik speel om mijn kwaliteiten, niet om mijn achternaam” (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Pepe Pancho Junior’ en ‘Panchito’, kleine Pancho, wordt José Cevallos Jr (23) genoemd in Ecuador. Allebei verwijzingen naar ‘Pepe Pancho’, de...
  [naar artikel]
 22. Gert Verhulst wil geen versterking bij ‘De Tafel van Vier’: “Maar misschien weten jullie meer en moet ik vrezen voor m’n job” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ziet de gemiddelde werkdag van Gert Verhulst eruit? Met z’n dagelijkse talkshow ‘De Tafel van Vier’ is hij vier avonden per week live op televisie. Een intensief regime dus en het is niet zo dat Gert pas net voor de uitzending naar de studio afzakt. “Om 9 uur ‘s morgens is er al een eerste overleg met de redactie”, vertelt hij aan Desna. Zij volgt de opname achter de schermen. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 23. ‘Onze zus dacht eerst dat mama een affaire had gehad. ‘Nee’, zei mijn broer. ‘Wij zijn donorkinderen’ (04/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Gert Verhulst maakt balans op na 50 afleveringen ‘De tafel van vier’: “We waren soms te serieus” (29/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Geen fratsen en grollen, wel inspelen op wat er écht leeft bij ‘de gewone Vlaming’. Dat is wat de dagelijkse talkshow ‘De tafel van vier’ ruim twee maanden geleden beloofde. Vanavond is het al de vijftigste aflevering van het actuaprogramma, tijd om de balans op te maken. Dat doen we samen met de gastheer zelve: Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 25. Erik Van Looy (61) over nieuwste kandidaat ‘De slimste mens ter wereld’: “Deze man is mijn idool” (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Toby Alderweireld (34) doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, dat maakte Erik Van Looy maandagavond bekend in ‘De tafel van Gert’. Hoe hoog schat hij de kansen in van de Antwerp-speler, niet toevallig de favoriete voetbalploeg van de quizmaster zelf?
  [naar artikel]
 26. PLAY4 verrast met nieuwe dagelijkse talkshow: 'De Tafel van Vier' met Gert Verhulst pal tegenover 'Thuis' en 'Familie’ (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassende zet van PLAY4: de zender opent het klassieke najaaroffensief met ‘De Tafel van Vier’, een nieuwe dagelijkse actua-talkshow met Gert Verhulst, dat pal tegenover de tv-klassiekers ‘Thuis’ en ‘Familie’ zal staan, en meteen wordt gevolgd door de jubileumeditie ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Een fameus statement van de kleinste van de grote Vlaamse zenders.
  [naar artikel]
 27. Wim Helsen openhartig: “Relatie met mijn vader pas goed sinds hij gestorven is” (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wim Helsen kwam in ‘De Cooke & Verhulst Show’ zijn nieuwe zaalshow ‘Niet mijn apen niet mijn circus’ voorstellen. In de voorstelling heeft hij het onder andere over de moeilijke relatie met zijn vader. “Onze band was moeilijk. We hadden een moeilijke band tot hij gestorven is", zegt Helsen. “Veel van de dingen die ik zelf meedraag, die mij in de weg zitten om gelukkig te zijn, dat zijn dingen die ik onbewust heb meegekregen van mijn vader. Ik zag dat vroeger niet, ik zag hem alleen maar als een lastigaard. Nu is er verzoening en liefde.”
  [naar artikel]
 28. Gert Verhulst verhuist met ‘De Tafel van Vier’ na paasvakantie naar de late avond (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Gert Verhulst presenteert vanavond de honderdste aflevering van ‘De Tafel van Vier’. De talkshow loopt nog tot aan de paasvakantie. Daarna verkassen Gert en z’n gasten naar de late avond. Het lag ook al langer vast dat het programma een tweede seizoen krijgt.
  [naar artikel]
 29. ‘De tafel van vier’: nieuwe dagelijkse actuatalkshow met Gert Verhulst (18/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Moet er nog Gert Verhulst zijn? Zelfs als je ‘nee’ antwoordt, komt het er toch: ‘De tafel van vier’, een nieuwe dagelijkse actuatalkshow op Play4 met de duivel-doet-al als host. Geen entertainment, wel het betere gesprek. “Want de wereld staat in brand, maar als zender konden we tot nu niet inpikken.”
  [naar artikel]
 30. Dit zijn de duo’s die starten in het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een cocktail van ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Mijn pop-uprestaurant’, dat wordt het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Tien...
  [naar artikel]
 31. ‘Blijkbaar zijn we ‘schuldig door geboorte’ omdat we familie van Hicham zijn’: Mohamed Amin Chaib schrijft boek over zijn broer, de IS-terrorist (04/02/2022 - De Morgen)
  De wereld leerde zijn broer kennen als de IS-terrorist die in een video de aanslagen in België opeiste en vervolgens een man executeerde. Zes jaar later gaat Mohamed Amin Chaib in een boek op zoek naar het antwoord op de vraag waarom zijn broer Hicham van een goedlachse bakker evolueerde naar een kille moordenaar. ‘Mijn vader moest die executievideo zien om het te kunnen geloven.’
  [naar artikel]
 32. ‘De tafel van vier’: nieuwe dagelijkse actuatalkshow met Gert Verhulst vanaf september (18/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Moet er nog Gert Verhulst zijn? Zelfs als je ‘nee’ antwoordt, komt het er toch: ‘De tafel van vier’, een nieuwe dagelijkse actuatalkshow op Play4 met de duivel-doet-al als host. Geen entertainment, wel het betere gesprek. “Want de wereld staat in brand, maar als zender konden we tot nu niet inpikken.”
  [naar artikel]
 33. – ‘Ik heb te weinig tijd gemaakt voor mijn zonen, maar zonder blijvende schade’ – ‘Mijn psycholoog denkt daar anders over’ (19/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 34. ‘Mijn moeder zorgt al jaren voor mijn demente vader. Nu heeft ze iemand anders leren kennen. Is het oké dat ik blij voor haar ben?’ (07/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 35. Dimitri Vegas openhartig over het overlijden van zijn vader en zijn eigen vaderschap: “Voor je het zelf bent, weet je niet hoe diep vaderliefde snijdt” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Soms dacht ik: ‘Vroeger wàs ik een dj.” Dimitri Vegas (39) zegt het met een grijns die op een grimas lijkt - hij weet dat hij een beetje overdrijft, maar je ziet tegelijk de smart in zijn ogen. Want het is wat geweest, de voorbije twee jaar voor de helft van ‘s lands - en misschien wel ‘s werelds - populairste dj-duo. “Mijn vader overleed, kort nadat mijn broer zijn dochtertje had verloren en een maand later was ik ineens zelf vader. Mijn hart juichte en brak tegelijkertijd toen ik mijn zoon voor het eerst in mijn armen hield.”
  [naar artikel]
 36. Roseline (63), zus van ‘Tom Spier’, praat voor het eerst na bewogen assisenproces: “Ik wist dat hij mijn vader de kop zou inslaan” (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Drie jaar nadat haar vader Frans Debaillie (90) werd doodgeschopt in z’n kasteel in Kortrijk door z’n zoon Tom (59), hoopt dochter Roseline (63) de zaak af te kunnen sluiten. Maar niet voor ze eerst nog eens aan de alarmbel trekt. Over de hulp die ze voor de moord niet kreeg van Justitie, het wrang gevoel dat ze overhoudt na het assisenproces en haar broer die ze niet meer zo wil noemen. “Ik heb mijn vader gewaarschuwd dat Tom hem ooit eens de kop zou inslaan”, zucht Roseline.
  [naar artikel]
 37. Dziubi en vader Stefan vertellen over moeilijke outing: “Als ik het niet aanvaardde, was ik m’n enige zoon kwijt” (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dziubi (29) zorgde in ‘Blind getrouwd’ voor een emotioneel moment toen hij vertelde dat hij jarenlang gepest was en zelfs in elkaar geslagen werd. Een getuigenis die ook hard aankwam bij papa Stefan (58). “Ik heb zitten janken voor mijn tv”, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Vader en zoon vertellen er over hun soms moeilijke band, de duiven die alle aandacht van Stefan opeisten en Dziubi’s outing. “Dat heeft me wat slapeloze nachten opgeleverd.”
  [naar artikel]
 38. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 39. Streamz breidt kinderaanbod uit met onder andere ‘K3', ‘Plop’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’ (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de jonge kijkers en fans van Studio 100 en Ketnet. Vanaf midden september kan je op Streamz kijken naar ‘K3', ‘Plop’, ‘Maya de Bij’, ‘Bumba’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’. Het platform gaat een nieuwe samenwerking aan met Studio 100 en Ketnet, waardoor abonnees nu ook kunnen genieten van nationale kinderreeksen.
  [naar artikel]
 40. Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’: “Ik heb Ozempic geprobeerd om af te vallen. Het was spectaculair” (20/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De aandachtige kijker van De tafel van Gert is het zonder twijfel al opgevallen: presentator Gert Verhulst is wat kilo’s kwijt. In de uitzending van woensdagavond heeft hij ook verklapt dat het veelbesproken diabetesmedicijn Ozempic in pilvorm daar wat bij geholpen heeft.
  [naar artikel]
 41. Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’: “Ik heb Ozempic geprobeerd om af te vallen. Het was spectaculair” (20/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De aandachtige kijker van De tafel van Gert is het zonder twijfel al opgevallen: presentator Gert Verhulst is wat kilo’s kwijt. In de uitzending van woensdagavond heeft hij ook verklapt dat het veelbesproken diabetesmedicijn Ozempic in pilvorm daar wat bij geholpen heeft.
  [naar artikel]
 42. Gert en James samen op reis in New York: “Bucketlist is weer wat korter nu” (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na een seizoen ‘Gert Late Night’ en ‘The Battle’ zijn Gert Verhulst en James Cooke nog lang niet op elkaar uitgekeken, zo blijkt. Want het duo...
  [naar artikel]
 43. “Wie is mijn biologische vader?” Oproep van Debby (52) gaat viraal (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Ik ben geboren als Lydia Moyaert op 25/07’67 in Mortsel. Ik zoek mijn biologische vader’. De foto van een blonde vrouw die het bordje met...
  [naar artikel]
 44. Dominique Van Malder en vader Eugene: ‘Onlangs zei mijn zoon: ‘Papa, ik kan voor het eerst met mijn armen helemaal rond u!’ (27/05/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Sandra Bekkari is dolgelukkig: “‘Peter heeft mij ten huwelijk gevraagd!” (30/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “We noemden elkaar al ‘mijn man’ en ‘mijn vrouw’, maar straks wordt het echt officieel’, zegt Sandra Bekkari (46). Alleen in Dag Allemaal vertelt...
  [naar artikel]
 46. Erik Van Looy (61) over nieuwste kandidaat Toby Alderweireld in ‘De slimste mens ter wereld’: “Deze man is mijn idool” (18/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Toby Alderweireld (34) doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, dat maakte Erik Van Looy maandagavond bekend in ‘De tafel van Gert’. Hoe hoog schat hij de kansen in van de Antwerp-speler, niet toevallig de favoriete voetbalploeg van de quizmaster zelf?
  [naar artikel]
 47. Lily-Rose Depp openhartig over opgroeien met beroemde ouders: “Mijn jeugd zag er anders uit” (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lily-Rose Depp (23) staat op het punt naam en faam te maken in de acteerwereld. In 2023 verschijnt ze als hoofdrol - aan de zijde van The Weeknd (oftewel Abel Tesaye) - in de nieuwe HBO-reeks ‘The Idol’. Hiermee treedt ze in de voetsporen van haar wereldberoemde vader, acteur Johnny Depp (59). “Mijn ouders hebben hun uiterste best gedaan om mij de meest ‘normale jeugd’ te geven", vertelt ze aan ‘i-D magazine’.
  [naar artikel]
 48. ‘‘Het verhaal van Vlaanderen’ is dé reden waarom mijn broer aan politiek doet’ (28/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 49. ‘Ik verstop mijn keukenmessen en ga slapen met mijn handtas, anders gaat mijn zoon ermee aan de haal’ (29/08/2023 - Humo)

  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy