De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Air Belgium zal geen passagiers meer vervoeren: was het project van bij de start gedoemd om te mislukken?

Express

18/09/2023 - 19:03

Is dit het begin van het einde voor Air Belgium? Het in 2016 opgerichte bedrijf sluit zijn divisie passagiersvervoer en heeft bescherming tegen zijn schuldeisers aangevraagd om zijn activiteiten te heroriënteren. Het nieuws: Air Belgium vervoert vanaf 3 oktober geen passagiers meer, zo kondigt het bedrijf aan. De uitleg: Het bedrijf wil zich nu concentreren […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Energieplafond volgens Rusland gedoemd te mislukken: “Prijs zal stijgen” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De westerse plannen om een prijsplafond in te stellen voor de export van Russisch olie- en gas zijn gedoemd om te mislukken. Dat schreef de voorzitter van het Russische lagerhuis in een bericht op Telegram. Volgens Vjatsjeslav Volodin zal een prijsplafond juist zorgen voor hogere in plaats van lagere prijzen.
  [naar artikel]
 2. Experts: “Trumps plan om eigen socialmedianetwerk te starten, is gedoemd te mislukken” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het plan van Donald Trump om een nieuw socialmediaplatform te starten, is gedoemd te mislukken. Dat zeggen enkele communicatie-experts aan Business Insider. De ex-president wil via een nieuw socialmedianetwerk zijn aanhangers opnieuw uitbreiden nadat hij van Twitter en Facebook werd verbannen.
  [naar artikel]
 3. Waarom de westerse vaccinatiestrategie gedoemd is te mislukken (02/02/2021 - Express)
  Hoezeer we de terugkeer naar een normaal leven ambiëren, toch slagen we er niet in het fundamentele probleem aan te pakken. Veel deskundigen zeggen nu al te verwachten dat het eerst nog erger zal worden vooraleer het beter wordt. En dat betekent ook dat het einde van de pandemie steeds verder weg komt te liggen. […] The post Waarom de westerse vaccinatiestrategie gedoemd is te mislukken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Geen akkoord is geen optie (11/04/2019 - De Morgen)
  Is het klimaatakkoord gedoemd om te mislukken? De milieuministers in ons land hebben vier weken om een blamage te voorkomen. Door de mislukking van de jongste dagen is hun manoeuvreerruimte heel klein, maar er is geen alternatief meer.
  [naar artikel]
 5. Air Belgium schrapt alle passagiersvluchten: wat betekent dit voor de klanten? (19/09/2023 - Express)
  Het luchtvaartbedrijf Air Belgium zal vanaf 4 oktober niet langer passagiers vervoeren. Vanaf dan zal het bedrijf zich toespitsen op vracht- en vliegtuigleasingactiviteiten. Wat betekent dat voor de klanten die een vliegtuigticket hebben gekocht? Context: Air Belgium vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. Wat betekent dit voor de klanten van Air Belgium? Duiding: Het stopzetten van […]
  [naar artikel]
 6. Is het Russisch voorjaarsoffensief gedoemd om te mislukken? (13/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Twee kenners over de aanstaande hervormingen in veldritland: "Niets overhaast beslissen of het project is gedoemd om te mislukken" (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hervormingen staan op til binnen de veldritwereld. Te veel crossen, te veel klassementen en te weinig vedetten. De fans kijken liever op de buis....
  [naar artikel]
 8. Bizarre details in zaak van verdwenen voetballer Emiliano Sala: “Piloot mocht geen betalende passagiers vervoeren” (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er komen steeds meer bizarre details naar boven in de mysterieuze verdwijning van de voetballer Emiliano Sala. De piloot van het eenmotorige vliegtuig dat Sala maandagavond van Nantes naar Cardiff moest brengen en boven zee van de radar verdween, had geen licentie om betalende passagiers te vervoeren, zo maakte de Britse kwaliteitskrant The Times vrijdag op gezag van de Britse luchtvaartautoriteit FAA bekend.
  [naar artikel]
 9. Lia van Bekhoven: ‘Ik vrees dat Sunak nu al gedoemd is om te mislukken’ (26/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 10. André Hazes en vriendin opnieuw uit elkaar. Wim Slabbinck: “Knipperlichtrelaties zijn op emotioneel vlak heel heftig, maar niet gedoemd om te mislukken” (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  André Hazes (27) en zijn vriendin Monique Westenberg (43) zijn nog maar eens uit elkaar. De twee zijn sinds 2014 samen en hebben een zoontje, maar ook een echte knipperlichtrelatie. Toen Hazes afgelopen december een aanzoek deed, leek het nochtans menens, maar nu loopt hun relatie weer op de klippen. Hoe komt dat? Zijn zulke relaties zoveel drama waard, of zijn ze sowieso gedoemd om te mislukken? Wim Slabbinck legt uit. “Koppels hebben nood aan spelregels.”
  [naar artikel]
 11. 10.000 passagiers meer dan vorig jaar: zo bereid je je optimaal voor op de drukte op Brussels Airport (26/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines verwacht dit weekend, het eerste van de zomervakantie, bijna 90.000 passagiers te vervoeren naar hun
  [naar artikel]
 12. 10.000 passagiers meer dan vorig jaar: zo bereid je je optimaal voor op de drukte op Brussels Airport (26/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines verwacht dit weekend, het eerste van de zomervakantie, bijna 90.000 passagiers te vervoeren naar hun
  [naar artikel]
 13. Hoe de poging van Tongenaar Andy om zijn gevangenisbruid te zien wel moest mislukken (27/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tongenaar Mike Gielen (24) zat vrijdag achter de kaping van een helikopter in Deurne. Samen met twee Limburgse maten wilde hij zijn echtgenote Kristel Appelt (26) uit de vrouwengevangenis van Berkendael in Brussel bevrijden. Pure liefde lag aan de basis van de hele onderneming maar die actie stak zo amateuristisch in elkaar dat ze gedoemd was om te mislukken.
  [naar artikel]
 14. Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatietherapeut: “Je ziet het totale plaatje niet” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Realityster Kim Kardashian is weer single: na negen maanden blijkt haar nieuwe liefde Pete Davidson dan toch geen waardige opvolger voor Kanye West. De comedian was haar ‘rebound’, volgens velen: een welbekende term voor de toekomstloze vlam waar je je na een relatiebreuk op stort. Hoe herken je zo'n ‘rebound’ en is zo’n romance altijd gedoemd? Een relatietherapeute licht toe.
  [naar artikel]
 15. Uber start met passagiersvervoer per helikopter in New York (06/06/2019 - Metro)
  Uber heeft donderdag bevestigd dat het begin juli start met de eerste helikoptervluchten om passagiers te vervoeren tussen de luchthaven JFK in New York en het zuiden van Manhattan. De New York Times had als eerste over de komst van UberAIR bericht. Voor een helikoptervlucht van acht minuten moeten passagiers tussen 200 en 225 dollar betalen. De eerste vluchten zijn gepland op 9 juli. Bron: Belga   Het bericht Uber start met passagiersvervoer per helikopter in New York verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Waarom het ticketsysteem van De Lijn gedoemd was te mislukken (25/01/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/gnLNTRmB_PN8fCD-MsSfxfnfm4k/diocontent/106275391/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 17. Zelfrijdende bussen van De Lijn? We zijn er bijna (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Lijn zet volop in op zelfrijdende bussen. Ze is al langer bezig met een project waarbij shuttlebusjes zonder chauffeur passagiers vervoeren in
  [naar artikel]
 18. Demer genomineerd voor Smart Belgium Award (15/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het project van de aanleg van de Demer door Diest is genomineerd voor de Belfius Smart Belgium Awards. Het project komt onder meer in aanmerking voor de publieksprijs. De stad roept iedereen op een stem uit te brengen.
  [naar artikel]
 19. Liefde voor gevorderden (29/03/2019 - De Morgen)
  De monogame relatie is gedoemd om te mislukken, zegt Simone van Saarloos (25), die zelf meerdere geliefden tegelijk heeft. In Het monogame drama bepleit de jonge Nederlandse filosofe een radicale ommezwaai in ons liefdesleven. 'Het lijkt me een verademing om geen kind te krijgen met de persoon bij wie je wilt zijn.'
  [naar artikel]
 20. 'Vrije wil bestaat niet' (11/04/2019 - De Morgen)
  Het brein, dat is het terrein van hersenonderzoeker en hoogleraar Victor Lamme (57). Zijn stelling? Er is geen vrije wil. Dus die goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn gedoemd om te mislukken: 'Straffen en belonen, dát werkt.' En ja, ook racisme is terug te brengen naar angst. Evelien van Veen
  [naar artikel]
 21. Bonden en werkgevers op ramkoers over loonnorm (27/10/2022 - De Standaard)
  Het overleg tussen bonden en werkgevers over de loonnorm lijkt gedoemd te mislukken. De werkgevers zien geen ruimte voor extra loon bovenop de index, de vakbonden zeggen ‘njet’ tegen 0 procent loonsverhoging.
  [naar artikel]
 22. Jelle Vossen: “Genk zit in luxepositie omdat niets moet” (10/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kan KRC Genk nog aanspraak maken op de titel of was haar poging om het Club Brugge nog moeilijk te maken reeds vóór de start van de play-offs gedoemd op te mislukken? “Genk zit in een luxepositie, omdat niets moet en er dus minder druk is. Maar nog twee matchen meer winnen dan Club, dat zie ik niet gebeuren”, wikt en weegt Jelle Vossen, ex-Genkie en ex-Club.
  [naar artikel]
 23. “Eigenlijk was Air Belgium al van bij de start een doodgeboren kind”: waarom de luchtmaatschappij nog vóór de eerste vlucht gedoemd was te crashen (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Maakt de zoveelste Belgische luchtvaartmaatschappij een onzachte landing? Tenzij cargo- en verhuurvluchten redding brengen is het ook ‘over and out’ voor Air Belgium. In 2016 opgestart als dé Belgische luchtbrug naar China, vloog de maatschappij vooral van het ene sukkelstraatje naar het andere. “En dat viel nochtans vooraf perfect te voorspellen”, stelt luchtvaarteconoom Eddy Van de Voorde (UAntwerpen).
  [naar artikel]
 24. Air Belgium start met cargovluchten vanop luchthaven Luik (29/01/2021 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Air Belgium gaat de cargotoer op. Ze wil in maart met twee vrachtvliegtuigen beginnen vliegen vanop de luchthaven van Luik. Tegen eind dit jaar zou Air Belgium al zes cargovliegtuigen in de vloot willen hebben. Air Belgium concentreerde zich tot nu toe op passagiersvluchten. Vanop de luchthaven van Charleroi vliegt de maatschappij naar de […] The post Air Belgium start met cargovluchten vanop luchthaven Luik appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Doet Stan zeepbel-act mislukken tijdens ‘Belgium’s Got Talent?’ (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De beste plaats voor een jurylid van ‘Belgium’s Got Talent’ is duidelijk nog altijd hun vaste stoeltje, zo bewijst Stan Van Samang, vanavond.
  [naar artikel]
 26. Vechten in de moordende modder: waarom Passendale herinnerd wordt als Passion Dale, dal van het lijden (01/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Derde Slag om Ieper is niet de grootste slachtpartij uit de Eerste Wereldoorlog. Het is wel de slag die wereldwijd gekend is als ‘The Hell of Passchendaele’. Het Noordelijk Offensief dat gedoemd was om te mislukken, sleept meer dan 100 dagen aan. Het is een combinatie van blunders, koppigheid, wreedheid en modder.
  [naar artikel]
 27. Ex-wielerkampioen Johan Museeuw op zoek naar ‘vervloekte Bianchi’ die hem zege kostte in Parijs-Roubaix (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  26 jaar geleden keilde Johan Museeuw hem met een vloek in de gracht langs de kasseien van Parijs-Roubaix: de damesfiets van Bianchi, die speciaal voor hem ontworpen was, maar hem ook elke kans op de zege ontnam. Zoveel jaren later is de ontgoocheling weg en wil hij zijn fiets terug. Wij gingen op zoek naar het stalen ros. Maar ook naar het verhaal achter een project dat gedoemd was om te mislukken.
  [naar artikel]
 28. Geboren om te zingen, niet om op te treden: opnieuw loopt het mis met Justin Bieber op tournee (10/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische fans hoeven (nog) niet te vrezen, maar de start van zijn wereldtournee heeft Justin Bieber (28) wel gemist. Door ziekte moest de Canadese ster de eerste concerten van zijn ‘Justice’-tour schrappen. Niet voor het eerst: de baan optrekken met Bieber, het lijkt gedoemd om te mislukken.
  [naar artikel]
 29. Herlees: Visa-affaire: 'Van 121 personen hebben we geen idee van waar ze zijn' (13/03/2019 - Knack)
  In de commissie Binnenlandse Zaken heeft minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) haar onderzoek toegelicht naar de visa-affaire op het kabinet van haar voorganger Theo Francken (N-VA). 'Het systeem-Francken was gedoemd tot mislukken.'
  [naar artikel]
 30. Vestiville op laatste nippertje afgelast: “Toen A$AP Rocky meer security eiste, liep het fout” (29/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De organisatie van Vestiville droomde luidop van het grootste urbanfestival van Europa, maar alle stappen die ze ondernam, waren er richting een diepe afgrond. Maandenlang werd gespeculeerd dat het festival gedoemd was te mislukken en gisteren moest de Lommelse burgemeester er ook effectief de stekker uittrekken.
  [naar artikel]
 31. Analyse: Waarom Rutten de handdoek gooide bij Anderlecht (17/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het huwelijk tussen Fred Rutten (56) en Anderlecht is al na 3,5 maand voorbij. Alle partijen probeerden er wel (wanhopig) iets van te maken, maar het was gedoemd om te mislukken. Schone schijn. Rutten gaf er nu zelf vroegtijdig de brui aan omdat de Nederlander het simpelweg niet meer zag zitten. De crisis bij paars-wit is te groot.
  [naar artikel]
 32. "Couppoging in Turkije grotendeels onder controle" (16/07/2016 - De Redactie)
  Dat meldt de Turkse premier Binali Yildirim. Hij zegt dat de idiote poging tot staatsgreep tot mislukken gedoemd was. Hoe dan ook blijft de toestand in Turkije erg verward.
  [naar artikel]
 33. Was de Chinese superbus niet meer dan bedrog? (01/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het zou hét vervoersmiddel van de toekomst worden: een brede superbus die duizend passagiers kan vervoeren en op twee sporen rijdt die aan beide
  [naar artikel]
 34. Dromen zijn bedrog. Ook de CSU-dromen van Bart De Wever (20/02/2021 - De Morgen)
  Vanuit de oppositie probeert N-VA-voorzitter Bart De Wever de oude glorie van een verbond met CD&V nieuw leven in te blazen. Het is een droom die, voorlopig, gedoemd is te mislukken.
  [naar artikel]
 35. Air Belgium zoekt 250 passagiers voor generale repetitie met Airbus A340 (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Air Belgium, de nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij, organiseert op zaterdag 21 april 2018 een voorbereidingsvlucht voor het grote publiek....
  [naar artikel]
 36. Air Belgium zoekt passagiers voor twee generale repetities met Airbus A340 (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Air Belgium, de nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij, organiseert op zaterdag 21 april een voorbereidingsvlucht voor het grote publiek....
  [naar artikel]
 37. Verliefd, volwassen, verloofd, vergroeid (07/04/2019 - De Morgen)
  De al dan niet tijdelijke breuk tussen Dries Mertens en zijn Katrin lijkt het cliché te bevestigen: jeugdliefdes zijn gedoemd vroeger of later te mislukken. 'Niks van aan', zegt de relatietherapeut. 'Het kan juist iets heel krachtigs zijn.'
  [naar artikel]
 38. Ryanair op weg om Lufthansa te onttronen als grootste luchtvaartgroep van Europa (03/01/2020 - Express)
  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair heeft vorig jaar 152,4 miljoen passagiers vervoerd. Dat moet voldoende zijn om de titel van grootste luchtvaartgroep van Europa inzake passagiers te kunnen claimen. Ryanair slaagde er zo in vorig jaar 9 procent meer passagiers te vervoeren dan een jaar eerder. De cijfers staan in een kort persbericht over de passagiersaantallen […] The post Ryanair op weg om Lufthansa te onttronen als grootste luchtvaartgroep van Europa appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Met 50 euro op wereldreis: "Ik leefde tussen moordenaars en drugshandelaars" (21/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn plan leek gedoemd te mislukken: met slechts 50 euro op zak de wereld rondreizen. Tóch slaagde de Duitse Christopher Schacht (23) in zijn
  [naar artikel]
 40. Waarom Paul Magnette gedoemd lijkt te mislukken (06/11/2019 - De Morgen)
  Informateur Paul Magnette (PS) zet CD&V en Open Vld onder druk om te kiezen voor paars-groen. Alleen, de twee Vlaamse partijen houden de boot resoluut af. Heeft hij wel enige kans op slagen?
  [naar artikel]
 41. KOERS KORT: Tom Devriendt geeft forfait voor koninginnenrit Baloise Belgium Tour (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Devriendt (Wanty-Groupe Gobert) verscheen niet meer aan de start van de 'koninginnenrit' van de Baloise Belgium Tour, met start en finish in...
  [naar artikel]
 42. Net geen 2 miljoen passagiers voor Brussels Airlines tijdens zomervakantie (11/09/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft tijdens de zomervakantie iets meer dan 1,98 miljoen passagiers vervoerd. Vooral het Afrikaanse netwerk groeide sterk, zo blijkt uit de cijfers voor de maanden juli en augustus van de maatschappij. Brussels Airlines had eerder al gemeld dat ze in juli voor het eerst meer dan een miljoen reizigers op een maand tijd had vervoerd. In augustus kwam het niet zover: de maatschappij verwelkomde die maand 962.439 passagiers. De groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar lag wel twee keer boven 16 procent. Er was vooral groei (van meer dan 30 procent) op het Afrikanetwerk. Die is het gevolg van de overname van de activiteiten van het voormalige Thomas Cook Airlines Belgium eind oktober vorig jaar, waardoor er heel wat vakantiebestemmingen in Noord-Afrika zijn bijgekomen. Het aantal passagiers op Europese vluchten lag ongeveer 15 procent hoger. Brussels Airlines herhaalde dinsdag dat de druk op de ticketprijs hoog blijft. De volledige Lufthansa-groep, waartoe Brussels Airlines behoort, ontving in de maand augustus 13,8 miljoen passagiers, 10 procent meer dan in augustus vorig jaar. bron: Belga   Het bericht Net geen 2 miljoen passagiers voor Brussels Airlines tijdens zomervakantie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Net geen 2 miljoen passagiers voor Brussels Airlines tijdens zomervakantie (12/09/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft tijdens de zomervakantie iets meer dan 1,98 miljoen passagiers vervoerd. Vooral het Afrikaanse netwerk groeide sterk, zo blijkt uit de cijfers voor de maanden juli en augustus van de maatschappij. Brussels Airlines had eerder al gemeld dat ze in juli voor het eerst meer dan een miljoen reizigers op een maand tijd had vervoerd. In augustus kwam het niet zover: de maatschappij verwelkomde die maand 962.439 passagiers. De groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar lag wel twee keer boven 16 procent. Er was vooral groei (van meer dan 30 procent) op het Afrikanetwerk. Die is het gevolg van de overname van de activiteiten van het voormalige Thomas Cook Airlines Belgium eind oktober vorig jaar, waardoor er heel wat vakantiebestemmingen in Noord-Afrika zijn bijgekomen. Het aantal passagiers op Europese vluchten lag ongeveer 15 procent hoger. Brussels Airlines herhaalde dinsdag dat de druk op de ticketprijs hoog blijft. De volledige Lufthansa-groep, waartoe Brussels Airlines behoort, ontving in de maand augustus 13,8 miljoen passagiers, 10 procent meer dan in augustus vorig jaar. Bron: Belga   Het bericht Net geen 2 miljoen passagiers voor Brussels Airlines tijdens zomervakantie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Man (43) beboet voor vervoeren van veertien passagiers in wagen (20/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het leverde hem geen plekje op in het befaamde Guinness Book of Records, maar wat de 43-jarige K.H. uit het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas vorig jaar presteerde, is zeker niet min.
  [naar artikel]
 45. Visa-affaire: De Block presenteert haar onderzoek: 'Van 121 personen hebben we geen idee van waar ze zijn' (13/03/2019 - Knack)
  In de commissie Binnenlandse Zaken heeft minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) haar onderzoek toegelicht naar de visa-affaire op het kabinet van haar voorganger Theo Francken (N-VA). 'Het systeem-Francken was gedoemd tot mislukken.'
  [naar artikel]
 46. Herlees: Visa-affaire: De Block presenteert haar onderzoek: 'Van 121 personen hebben we geen idee van waar ze (13/03/2019 - Knack)
  In de commissie Binnenlandse Zaken heeft minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) haar onderzoek toegelicht naar de visa-affaire op het kabinet van haar voorganger Theo Francken (N-VA). 'Het systeem-Francken was gedoemd tot mislukken.'
  [naar artikel]
 47. Coens (CD&V) nog niet overtuigd van Vivaldi: “Project staat op dit moment onder druk” (07/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens is er niet van overtuigd dat de vierseizoenscoalitie kan slagen. Het project staat “op dit moment” onder druk, zei hij maandag bij aankomst op het partijbureau bij CD&V. “Mislukken is geen optie”, zei Groen-Kamerfractieleider Kristof Calvo eerder op de ochtend.
  [naar artikel]
 48. Vollezele of de (on)mogelijkheid van een regering met N-VA en PS (26/07/2019 - De Morgen)
  Het lijkt onvermijdelijk dat de N-VA en PS elkaar in de komende weken diep in de ogen kijken, speurend naar de mogelijkheid om samen een regering te vormen. Is zo’n gesprek bij voorbaat gedoemd om te mislukken? Flashback naar de politieke zomer van 2010.
  [naar artikel]
 49. ‘Project van de Eeuw' mag van Xi Jinping niet mislukken (22/01/2021 - De Tijd)
  13:19 Is het over en uit met China’s ambitieuze plannen voor een Nieuwe Zijderoute? Peking kijkt kritisch naar de geïnvesteerde miljarden, maar afscheid nemen van Xi Jinpings grootse plan is geen optie. ‘He...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy