De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De grote Van Bommel-show in Barcelona (met Jelle Bataille): “Barça kloppen wordt extreem moeilijk, maar er liggen altijd mogelijkheden”

Gazet van Antwerpen

18/09/2023 - 19:34

Mooi moment voor Jelle Bataille (24): de rechtsback mocht namens de spelersgroep van Antwerp de pers toespreken in het Olympisch Stadion van Barcelona. Enig ‘probleem’: zijn trainer, die naast hem zat, was gezien z’n verleden bij de Blaugrana ietsje populairder. Eén voor één: “Buenas tardes señor Van Bommel...”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De Mark van Bommel-show (featuring Jelle Bataille): “Barça kloppen wordt extreem moeilijk, maar er liggen altijd mogelijkheden” (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Mooi moment voor Jelle Bataille (24): de rechtsback mocht namens de spelersgroep van Antwerp de pers toespreken in het Olympisch Stadion van Barcelona. Enig ‘probleem’: zijn trainer, die naast hem zat, was gezien z’n verleden bij de Blaugrana ietsje populairder. Eén voor één: “Buenas tardes señor Van Bommel...”
  [naar artikel]
 2. “Jelle Bataille leek me zo’n typische jongen van onder de vuurtoren. Een schromelijke vergissing” (26/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Voetbalredacteur Jürgen Geril overschouwt tweewekelijks de sportactualiteit. Vandaag heeft hij het over Antwerp-verdediger Jelle Bataille.
  [naar artikel]
 3. Jelle Bataille: “Ik voel me in mijn sas in een ‘vechtersploeg’ als Antwerp” (24/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Door de schorsing van Ritchie De Laet vat Jelle Bataille (22) zondagnamiddag nog eens post op zijn vertrouwde rechtsbackpositie. Het eerste halfjaar van de Oostendenaar op de Bosuil was er eentje met ups en downs, zo vindt hij zelf. Sterk gestart, twee maanden in het sukkelstraatje beland en er net op tijd weer uitgeraakt, wat het beste doet vermoeden voor 2022. “De echte Bataille hebben ze bij Antwerp nog niet gezien.”
  [naar artikel]
 4. “Óp het veld was Ronaldinho even professioneel als ik”: het tika-taka-jaar van Mark van Bommel bij Barcelona (19/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  “Ik stond bekend om mijn robuuste tackles, maar om bij FC Barcelona te spelen, moet je ook kunnen voetballen.” Mark van Bommel (46) over zijn Barça-jaar, het succesvolste seizoen uit zijn imposante carrière. “Óp het veld was Ronaldinho even professioneel als ik.”
  [naar artikel]
 5. Kopzorgen voor Antwerp: Jelle Bataille mist terugmatch tegen AEK Athene na onnodige rode kaart (22/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp bibberde en beefde tegen AEK Athene, maar wist uiteindelijk hun 1-0 voorsprong vast te houden. Na de voorsprong liep de Great Old wat achter de feiten aan, maar de rode kaart van Jelle Bataille kort na rust zorgde ervoor dat Stamnummer 1 de hele tweede helft moest overleven tegen de stormende Grieken. De Bosuil ontplofte na affluiten, maar Mark van Bommel moet door de uitsluiting van Bataille volgende week weer een oplossing zoeken voor zijn linksbackpositie.
  [naar artikel]
 6. Kopzorgen voor Antwerp: Jelle Bataille mist terugmatch tegen AEK Athene na onnodige rode kaart (22/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp bibberde en beefde tegen AEK Athene, maar wist uiteindelijk hun 1-0 voorsprong vast te houden. Na de voorsprong liep de Great Old wat achter de feiten aan, maar de rode kaart van Jelle Bataille kort na rust zorgde ervoor dat Stamnummer 1 de hele tweede helft moest overleven tegen de stormende Grieken. De Bosuil ontplofte na affluiten, Mark van Bommel inclusief, maar hij moet door de uitsluiting van Bataille volgende week weer een oplossing zoeken voor zijn linksbackpositie.
  [naar artikel]
 7. “Óp het veld was Ronaldinho even professioneel als ik”: Mark van Bommel blikt terug op zijn tika-taka-jaar bij Barcelona (19/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik stond bekend om mijn robuuste tackles, maar om bij FC Barcelona te spelen moet je ook kunnen voetballen.” Mark van Bommel (46) over zijn Barça-jaar, het succesvolste seizoen uit zijn imposante carrière. “Óp het veld was Ronaldinho even professioneel als ik.”
  [naar artikel]
 8. Hoongelach aan het adres van Antwerp is Jelle Bataille niet ontgaan: “Motiveert ons alleen maar” (03/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle Bataille was zondag één van de spelers die ons te woord stond na de, voor Antwerp, bijzonder zure puntendeling tegen Union. De rechtsachter beefde zelfs nog een beetje na de gemiste landstitel. “Ik zou liegen als ik zeg dat dit geen tik is”, zei hij toen nog. Maar uitstel hoeft geen afstel te zijn voor de Oostendenaar, die de knop vrijdag helemaal had omgedraaid richting de topper tegen Genk. “We gaan die tweede kans grijpen.”
  [naar artikel]
 9. REACTIES. Bataille: “Kan veel leren van Nainggolan, als persoon en als voetballer” (14/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle Bataille stond bij Antwerp voor de tweede wedstrijd op rij in de basis. De flankverdediger kon wel leven met de puntendeling in Charleroi.
  [naar artikel]
 10. Jelle Bataille ziet veel troeven voor Antwerp in titelstrijd: “Janssen, Alderweireld, Stengs, ... maar ontbolstering van Vermeeren is misschien wel onze beste ‘transfer’” (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op 2 april zal het exact vijf jaar geleden zijn dat Jelle Bataille (23) debuteerde in eerste klasse. Ondertussen mag de flankspeler van Antwerp zich stilaan een volwassen prof noemen. “Ik maak minder domme fouten dan vroeger.” Met de ‘Great Old’ wil hij nu ook prijzen pakken.
  [naar artikel]
 11. KIJK. “Deze poule is niet na vier speeldagen beslist”: Van Bommel spreekt ambitie uit, maar waarschuwt ook (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste gevoel bij Mark van Bommel bij de Champions League-loting van Antwerp? “Dat ik terugkeer naar Barcelona. Dat is altijd een mooi weerzien.” Maar de coach waarschuwt voor de twee resterende teams. “Porto en Shakhtar worden onderschat. En dat zal ook blijken.”
  [naar artikel]
 12. Antwerp-verdediger Jelle Bataille over zijn droomhuis, zijn liefde voor het West-Vlaams en zijn verborgen talent: “Ik maak de beste mayonaise van de hele wereld” (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Not so FAQ (‘Not so Frequently Asked Questions’) vuurt Dave Peters ongewone levensvragen af op een sporter. Vandaag: Jelle Bataille (23), flankverdediger bij Antwerp.
  [naar artikel]
 13. Van Seck tot Lamkel Zé: Antwerpse B-ploeg is liefst 12,5 miljoen waard (en da’s drie miljoen meer dan Seraing) (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks de Europese tegenvaller tegen Drita begint Antwerp zondag als één van de te kloppen teams aan de competitie. De weelde op de Bosuil is momenteel zo groot dat coach Mark van Bommel zelfs een halve eersteklasseploeg naar de B-kern kon sturen. Geschatte marktwaarde: dik twaalf miljoen euro. “Knopen doorhakken is altijd moeilijk”, aldus trainer Van Bommel. “Maar het is een zakelijke keuze en geen persoonlijke.”
  [naar artikel]
 14. Jelle Bataille, man van ‘dé assist’ en publiekslieveling bij Antwerp: “Op vakantie zei ik af en toe tegen m’n vriendin: ‘Fuck, ik ben kampioen’” (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in Antwerpen ‘Jelle Bataille’ zegt, wordt steevast herinnerd aan die assist. Dat is voor het leven. Een interview met de – steeds meer Antwerpse – West-Vlaming die het schopte tot publiekslieveling bij de landskampioen.
  [naar artikel]
 15. KIJK. “Hoe meer je het ziet, hoe erger het wordt”: Bataille pakt rood na drieste tackle (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp moest het grootste deel van de tweede helft met een man minder spelen tegen AEK Athene. Jelle Bataille pakte na de pauze snel rood nadat hij stevig doorging op de enkel van Mijat Gacinovic.
  [naar artikel]
 16. REACTIES. Jelle Bataille Man van de Match bij eerste basisplaats: “Ik heb getwijfeld over mijn toekomst bij Antwerp” (28/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een eerste basisplaats en meteen ook Man van de Match. Jelle Bataille (23) straalde na de 1-2-overwinning van Antwerp op het veld van AA Gent. “Ik was erop gebrand om met een goede prestatie te tonen dat ik er nog ben”, reageerde de vleugelspeler. “Of ik getwijfeld heb aan mijn toekomst bij de club? Tuurlijk. Als je in tien wedstrijden slechts 45 minuten speelt twijfel je daar automatisch aan. Gelukkig kon ik op de steun van familie en vrienden rekenen om me hierover te zetten en mezelf met deze basisplaats te belonen.”
  [naar artikel]
 17. Er kan zelfs nog een grapje af bij Van Bommel ondanks defensieve zorgen: “Misschien moet ik Stengs rechtsback zetten” (19/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Het moest er ooit van komen. Alderweireld en De Laet pakten tegen Eupen geel en zijn zo geschorst voor de volgende speeldag(en). Bataille bleef bij de pauze uit voorzorg binnen. Defensieve problemen dreigen voor Antwerp, Van Bommel haalde de schouders op. “We lossen het wel op.” Maar hoe?
  [naar artikel]
 18. Jelle Bataille zit goed bij KVO: “De groepssfeer is ronduit fantastisch, iedereen wil zich bewijzen” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle Bataille is één van de smaakmakers bij KV Oostende. Jong, gretig, snel, een goeie voorzet: geen wonder dat hij de interesse van andere clubs...
  [naar artikel]
 19. Jelle Bataille zit goed bij KV Oostende: “Groepssfeer is ronduit fantastisch, iedereen wil zich bewijzen” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle Bataille is één van de smaakmakers bij KV Oostende. Jong, gretig, snel, een goeie voorzet: geen wonder dat hij de interesse van andere clubs...
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Een flits van Joao, het instinct van Robert en de pech van Jelle: bekijk hier de drie Barcelona-goals tegen Antwerp (19/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Na amper 22 minuten was het over en uit voor Antwerp op het veld van FC Barcelona. Eerst Joao Felix, dan Robert Lewandowski en vervolgens een owngoal van Jelle Bataille zorgden voor een snelle en vooral pijnlijke 3-0.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Een flits van Joao, het instinct van Robert en de pech van Jelle: bekijk hier de drie Barcelona-goals tegen Antwerp (19/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na amper 22 minuten was het over en uit voor Antwerp op het veld van FC Barcelona. Eerst Joao Felix, dan Robert Lewandowski en vervolgens een owngoal van Jelle Bataille zorgden voor een snelle en vooral pijnlijke 3-0.
  [naar artikel]
 22. Waarom Antwerp en Van Bommel niet lang wakker moeten (en zullen) liggen van pandoering in Barcelona (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals een sprong in een ijskoud zwembad. Een Champions League-debuut om niet snel te vergeten voor Antwerp. Het is weer aan de ‘mental game’ van Van Bommel om aan die temperatuur te wennen. Maar: “We gaan niks anders doen nu.”
  [naar artikel]
 23. Mooi gebaar: Jelle Bataille schenkt gesigneerd truitje aan jonge KVK-fan die hij vol in het gezicht trof (04/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp FC ging zondag met 2-1 onderuit op het veld van KV Kortrijk en tijdens de jacht op de aansluitingstreffer belandde een pegel van Jelle Bataille op het hoofd van Jules, een jonge KVK-fan. Het Kereltje kon na de wedstrijd gelukkig alweer lachen én is een shirtje rijker.
  [naar artikel]
 24. Jelle Bataille (21) is KVO-speler van het jaar: “En dat terwijl ik de eerste weken niet eens tot de selectie behoorde” (27/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De supporters van KV Oostende verkozen Jelle Bataille tot speler van het seizoen, vóór Ante Palaversa en Wout Faes. Het KVO-jeugdproduct was één...
  [naar artikel]
 25. LIVE ANTWERP-RWDM (za, 20u45). Van Bommel: “Verwacht geen moeilijkheden om knop om te draaien na Barcelona” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na de 5-0-nederlaag in Barcelona ontvangt landskampioen Antwerp zaterdagavond promovendus RWDM op de Bosuil. Verwennen de troepen van Mark van Bommel hun thuispubliek?
  [naar artikel]
 26. Van Bommel: “Meest intense viering die ik ooit meemaakte” (05/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  “Dit is intenser dan de vieringen die ik meemaakte in Eindhoven, München, Barcelona en Milaan”, zei Mark van Bommel resoluut voor de camera van ATV. “Dit was 66 jaar geleden, na een ongelooflijke ontknoping gisteren, een week na de immense teleurstelling.” 
  [naar artikel]
 27. Moet Anderlecht zich bestolen voelen? Paars-wit krijgt geen strafschop na stevige charge van Bataille: “Het is fiftyfifty” (06/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht was er na het uur even opschudding. Francis Amuzu werd door Yari Verschaeren knap vrijgespeeld in het strafschopgebied en kreeg vervolgens een stevige duw in de rug van Antwerp-verdediger Jelle Bataille. De scheidsrechter vond de charge van Bataille echter te licht om een strafschop te fluiten. Ook de VAR oordeelde dat het geen clear error was. Oordeelt u vooral zelf.
  [naar artikel]
 28. Antwerp laat er geen gras over groeien: Bjorn Engels én Jelle Bataille verhuizen naar de Bosuil (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bedrijvigheid bij Antwerp op deze zwoele vrijdagavond. Na Bjorn Engels, die overkomt van Aston Villa, heeft de ‘Great Old’ ook de komst van Jelle Bataille aangekondigd. De belofte-international komt over van KV Oostende.
  [naar artikel]
 29. KIJK. “Vol op de enkel... doodzonde”: Bataille snel na rust met rood van het veld gestuurd na drieste tackle (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp moest het grootste deel van de tweede helft met een man minder spelen tegen AEK Athene. Jelle Bataille pakte na de pauze snel rood nadat hij stevig doorging op de enkel van Mijat Gacinovic.
  [naar artikel]
 30. Jelle Bataille verlengt contract bij Antwerp tot 2025 (11/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle Bataille heeft zijn contract bij Antwerp verlengd. De 24-jarige verdediger blijft op de Bosuil tot medio 2025, met een optie op nog een extra seizoen. Dat heeft RAFC vrijdag gemeld.
  [naar artikel]
 31. Mark van Bommel is blij met loting van Antwerp in Champions League: “Dat ik in Barcelona gespeeld heb, maakt het wel speciaal” (31/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Barcelona, Shakhtar Donetsk en Porto. Dat zijn de komende weken en maanden de drie tegenstanders van Antwerp in de Champions League. Trainer Mark van Bommel lijkt alleszins niet ontevreden met de loting. “Dat ik in Barcelona gespeeld heb, maakt het wel speciaal”, zo zegt hij in een reactie op ATV.
  [naar artikel]
 32. De wederopstanding van FC Barcelona: “De eerste helft was het Barça dat ik wil zien” (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  FC Barcelona swingt weer. De prestatie op het veld van Napoli deed bij vlagen terugdenken aan de glorieuze Europese avonden van weleer. Xavi lijkt de Catalaanse trein opnieuw op de rails te hebben. Of is sportief directeur Mateu Alemany de architect van de revival van de Blaugrana? “Er staat Barcelona een heel mooi post-Messi-tijdperk te wachten”, zegt Barça-adept Pedro Elias.
  [naar artikel]
 33. LIVE BARCELONA-ANTWERP (di, 21u, VTM 2). Great Old vertrekt vanochtend richting Barcelona, waar Van Bommel en Bataille spreken (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdagavond is het eindelijk zover. Na 66 jaar staat Antwerp nog eens op het kampioenenbal. De ‘Great Old’ start het Champions League-avontuur op bezoek bij Barcelona. Volg de aanloop naar de partij en natuurlijk de match zelf op de voet in onderstaande liveblog. De wedstrijd is dinsdag ook live te bekijken bij VTM 2.
  [naar artikel]
 34. REACTIES. Vincent Janssen en Toby Alderweireld zien Antwerp overleven: “Het worden nog 90 hectische minuten in Athene” (23/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het was overleven voor Antwerp, zeker na de rode kaart van Jelle Bataille vroeg in de tweede helft. Uiteindelijk kon de Great Old zijn voorsprong vasthouden. Mark van Bommel en zijn manschappen trekken zo volgende week met een prima uitgangspositie naar Athene. De reacties.
  [naar artikel]
 35. Wéér puzzelen voor Van Bommel: waarom haalde Antwerp in de winterstop toch geen verdediger? (19/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het moest er ooit van komen. Alderweireld en De Laet pakten tegen Eupen geel en zijn zo geschorst voor de volgende speeldag(en). Bataille bleef bij de pauze uit voorzorg binnen. Defensieve problemen dreigen voor Antwerp, Van Bommel haalde de schouders op. “We lossen het wel op.” Maar hoe?
  [naar artikel]
 36. Het Barcelona-jaar van Mark van Bommel, brutalist in de stad van Gaudi: “Als je me goed analyseert, was ik toch niet zo’n slechte speler” (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Mark van Bommel keert terug naar FC Barcelona. De club waarmee hij als speler de Champions League en de Spaanse titel won. Een terugblik door de ogen van ooggetuigen uit de kleedkamer. En door hemzelf: “Ronaldinho en Messi hielden minutenlang, met hun kont op een bankje, een bal hoog. Op blote voeten.”
  [naar artikel]
 37. Spaanse pers ziet Barça “ontslagen worden bij de top van het Europese voetbal”, Frenkie de Jong gebeten hond: “Een mislukking” (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  FC Barcelona werd gisteren voor het eerst in 21 jaar uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Bovendien scoorden de Catalanen in zes matchen slechts twee doelpunten - van het ooit zo sprankelende Barça blijft nog maar weinig over. Dat zag ook de Spaanse pers, die Barcelona uitwuift aan de Europese top: “Het was een prestatie die alle tekortkomingen pijnlijk blootlegde.” Een overzicht.
  [naar artikel]
 38. KIJK. Het bizarre gesprek tussen Van Bommel en Xavi meteen na 2-0: “Hij zei me dat we héél goed waren” (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Merkwaardig moment vlak na de 2-0 van Lewandowski. Plots even een conversatie tussen de trainers van Antwerp en FC Barcelona in hun Champions League-opener. Xavi, in een interview bij VTM-analist Gilles De Bilde: “Van Bommel zei me dat we wel héél goed bezig waren. Ik kon dat alleen maar beamen.” Van Bommel: “Ik zei hem dat het een fantastische bal van Frenkie de Jong was.” De Nederlander gaf de pré-assist op Félix voor die 2-0. In de studio kon analist Jan Mulder het gesprekje niet echt smaken.
  [naar artikel]
 39. Ambitieuze Robert Lewandowski praat voor het eerst als spits van FC Barcelona: “Heb altijd honger naar succes” (20/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Robert Lewandowski is woensdag in Miami (Florida) officieel voorgesteld als nieuwe speler van FC Barcelona. De Poolse goalgetter, die overkwam van Bayern München, verzekerde dat hij “altijd honger naar succes” heeft. Hij wil met Barça veel prijzen pakken.
  [naar artikel]
 40. Toni Leistner (STVV) na de 1-1 in Standard: “We blijven een moeilijk te kloppen ploeg” (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  “We verloren twee punten, maar ik onthoud dat we een moeilijk te kloppen ploeg blijven”, aldus Toni Leistner na de 1-1 op Standard. “Jammer van dat late foutje van Bauer, maar dat gebeurt nu eenmaal.”
  [naar artikel]
 41. COMMENTAAR. “Antwerp zat niet met z’n gedachten in Barcelona en pakte verdiend zijn allereerste zege in ’t Kuipje” (16/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Eerst Westerlo, dan pas Barça. Kan je als voetballer, wetende dat je vier dagen later tegen Europese grootmacht FC Barcelona speelt, níét aan die topper denken? Jean Butez deed ons geloven van wel. De Franse doelman vertrouwde ons in een interview toe dat het woord Barcelona nog niet gevallen is in de kleedkamer. Mark van Bommel zette die leuze -eerst de Kemphanen, dan de Blaugrana- kracht bij door zijn aanvoerder in de basiself te droppen.
  [naar artikel]
 42. Reünie tussen Cristiano Ronaldo en Real Madrid in Saudi-Arabië: “In finales kloppen we Barça altijd” (13/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met Manchester United ligt hij hopeloos overhoop, maar tussen Cristiano Ronaldo en zijn andere ex, Real Madrid, is het wel nog grote liefde. Real Madrid werkte in aanloop van de finale van de Supercup tegen FC Barcelona een training af in het oefencomplex van Ronaldo’s nieuwe club Al Nassr en dus kwam de 37-jarige Portugese superster hen bezoeken. Het was een blij weerzien met onder meer trainer Carlo Ancelotti en ex-ploegmaat en clubambassadeur Roberto Carlos
  [naar artikel]
 43. Wout van Aert: “Rijd ik voor een andere ploeg, dan praat ik er ook over: Jumbo-Visma rijdt wel heel snel” (22/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Wout van Aert (29) moet nog altijd “just niks”, dus ook niet op het EK in Drenthe. Hij vraagt zich wel af: waarom wint Jumbo-Visma zo makkelijk grote rondes en zo moeilijk grote klassiekers? “Misschien zijn Tadej Pogacar en Mathieu van der Poel in die extreem lange eendagswedstrijden net een tikje getalenteerder.”
  [naar artikel]
 44. INTERVIEW. Wout van Aert: “Rijd ik voor een andere ploeg, dan praat ik er ook over: Jumbo-Visma rijdt wel heel snel” (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert (29) moet nog altijd “just niks”, dus ook niet op het EK in Drenthe. Hij vraagt zich wel af: waarom wint Jumbo-Visma zo makkelijk grote rondes en zo moeilijk grote klassiekers? “Misschien zijn Tadej Pogacar en Mathieu van der Poel in die extreem lange eendagswedstrijden net een tikje getalenteerder.”
  [naar artikel]
 45. Cian Uijtdebroeks aan de vooravond van zijn debuut in een grote ronde: “Remco neemt heel wat druk weg voor mij” (25/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Niet enkel voor Remco Evenepoel staat er de komende drie weken veel op het spel. Cian Uijtdebroeks (20) maakt morgen in Barcelona zijn debuut in een grote ronde om te weten te komen waar zijn mogelijkheden liggen. En dus wordt er uitgekeken naar zijn eerste optreden in een grote ronde. “Ik ben toch blij dat Remco hier is om wat druk weg te nemen”, aldus het perfect Nederlandstalig Waals toptalent.
  [naar artikel]
 46. Hugo praat voor het eerst over het grote verdriet om zijn Nicole: “Foert, dacht ik, wat doe ik hier nog? Ik wou Colleke achterna gaan” (09/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op haar nachtkastje liggen nog altijd haar oorbellen, in de wasmand steken nog altijd haar kleren en in de gang staan nog altijd haar pantoffels. Nergens voelt Hugo Sigal (75) zijn Nicole (76) dichterbij dan thuis. Maar met de trap heeft hij het moeilijk: “Ik kan niet naar die twaalfde trede kijken zonder dat ik haar zie liggen.” Voor het eerst praat Hugo over het immense verdriet om zijn Colleke. Over het grote lege huis. Over zijn dromen over Nicole. Over het gemis.
  [naar artikel]
 47. Hugo praat voor het eerst over het grote verdriet om zijn Nicole: “Al haar spulletjes staan er nog. Haar oorbelletjes, haar potjes, ik kan er niks van wegdoen” (09/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op haar nachtkastje liggen nog altijd haar oorbellen, in de wasmand steken nog altijd haar kleren en in de gang staan nog altijd haar pantoffels. Nergens voelt Hugo Sigal (75) zijn Nicole (76) dichterbij dan thuis. Maar met de trap heeft hij het moeilijk: “Ik kan niet naar die twaalfde trede kijken zonder dat ik haar zie liggen.” Voor het eerst praat Hugo over het immense verdriet om zijn Colleke. Over het grote lege huis. Over zijn dromen over Nicole. Over het gemis.
  [naar artikel]
 48. Van Bommel over interesse uit Saoedi-Arabië: “Ik kan er pas over nadenken wanneer het serieus wordt” (11/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het succesjaar van Antwerp gaat niet onopgemerkt voorbij. Het Saoedische Al-Shabab, de nieuwe club van Yannick Carrasco, toont interesse in zowel Mark van Bommel als Marc Overmars. De ploeg hoopt de Antwerpse succestandem te kunnen losweken. “Er is via via interesse, maar serieus is het nog niet”, reageert Van Bommel.
  [naar artikel]
 49. Mark van Bommel na puntenverlies Antwerp: “Dit komt harder aan dan de 5-0 op Barcelona” (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  “Het is jammer dat we hebben verloren – sorry, dat we twee punten hebben verloren.” De verspreking zei alles over de ontgoocheling van Mark van Bommel na de 0-0 van Antwerp tegen RWDM.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy