De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Mogelijk extra leerstraf voor wie agressief is tegen hulp- en dienstverleners

Het Nieuwsblad

18/09/2023 - 20:36

Wie zich agressief gedraagt tegen hulp- en dienstverleners, moet naast zijn effectieve straf ook een leerstraf kunnen krijgen. Dat zegt Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir (N-VA). Een leerstraf moet daders inzicht geven in hun agressiegedrag. Het Agentschap Justitie en Handhaving biedt de leerstraf aan samen met een aantal partners.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Raad van Europa: dienstverleners niet verplicht aangifte te doen tegen illegale migranten (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Publieke en private dienstverleners zouden niet verplicht moeten zijn om aangifte te doen tegen personen van wie wordt vermoed dat ze onregelmatig...
  [naar artikel]
 2. Hoe hulp bieden aan mensen in armoede tijdens de corona-crisis (17/03/2020 - VRT NWS)
  Mensen in armoede dreigen in deze corona-crisis totaal geïsoleerd te geraken en essentiële hulp mis te lopen. Dat is de waarschuwing van de organisaties Netwerk tegen Armoede, Samenlevingsopbouw, Welzijnsschakels, Welzijnszorg en ATD Vierde Wereld. Daarom geven ze concrete aanbevelingen aan lokale besturen, dienstverleners en scholen.
  [naar artikel]
 3. Kamer keurt registratie dienstverleners aan vennootschappen goed (16/03/2018 - Metro)
  De plenaire Kamer heeft donderdagnacht unaniem een wetsontwerp goedgekeurd waardoor bepaalde dienstverleners aan vennootschappen zich moeten registreren bij de FOD Economie. De tekst zet een Europese richtlijn om die witwaspraktijken, postbusvennootschappen en financiering van terrorisme in het vizier neemt. Hij viseert meer in het bijzonder dienstverleners die bijvoorbeeld adressen aan ondernemingen leveren of deelnemen aan de verkoop van aandelen van niet-beursgenoteerde vennootschappen. De richtlijn verplicht de lidstaten dat ze ervoor moeten zorgen dat de personen die de leiding van die dienstverleners in handen hebben, “bekwaam en betrouwbaar” zijn. Wie de regels met de voeten treedt, hangt een boete boven het hoofd die kan oplopen van 2.000 tot 800.000 euro en een celstraf van een maand tot een jaar. bron: Belga Het bericht Kamer keurt registratie dienstverleners aan vennootschappen goed verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Hasseltse politie voert controles tegen ‘patsers’ op (06/07/2020 - De Standaard)
  De politie Limburg Regio Hoofdstad is afgelopen weekend gestart met extra controles op agressief en luidruchtig rijgedrag. Hasselt wordt sinds enkele weken geplaagd door jongeren die met dure wagens pronken, en agressief en luidruchtig door het centrum rijden.
  [naar artikel]
 5. Vijftiger is agressief tegen hulpverleners (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond is op de Evence Coppéelaan een vijftiger uit Genk tegen een verkeersbord gereden. De man stelde zich agressief op tegen de hulpdiensten. Hij legde een positieve ademtest af en werd ter ontnuchtering meegenomen naar het commissariaat.
  [naar artikel]
 6. Verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor dienstverleners in bouwsector (24/11/2018 - VRT NWS)
  Alle dienstverleners in de bouw moeten in de toekomst verplicht een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering nemen. De ministerraad heeft daarvoor vrijdag zijn fiat gegeven aan een wetsontwerp. Door de verplichting krijgen consumenten de zekerheid dat ze vergoed worden als er fouten zitten in de analyses van bijvoorbeeld studiebureaus of energiedeskundigen.
  [naar artikel]
 7. Tieners lokken Belgische homo naar Kerkrade voor seksdate en tuigen hem af (29/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Twaalf maanden voorwaardelijke jeugddetentie, 170 uur taakstraf, een leerstraf en diverse schadevergoedingen. Dat eist de officier van justitie tegen de 18-jarige H. uit het Nederlands Limburgse Kerkrade.
  [naar artikel]
 8. Tieners lokken Belgische homo naar Kerkrade voor seksdate en tuigen hem af (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twaalf maanden voorwaardelijke jeugddetentie, 170 uur taakstraf, een leerstraf en diverse schadevergoedingen. Dat eist de officier van justitie tegen de 18-jarige H. uit het Nederlands Limburgse Kerkrade.
  [naar artikel]
 9. Nethys betaalde in drie jaar tijd 127,5 miljoen consultancykosten, onregelmatigheden bij 35 dienstverleners (24/02/2021 - Express)
  Het antifrauderapport van Deloitte over de Luikse intercommunale Nethys wijst op onregelmatigheden in de facturen van 35 dienstverleners. In totaal zijn die goed voor 127,5 miljoen euro aan consultancykosten in drie jaar, meldt Le Soir op woensdag. Deloitte hield de betalingen onder de loep die Nethys uitvoerde tussen 1 januari 2017 en 31 december 2019. […] The post Nethys betaalde in drie jaar tijd 127,5 miljoen consultancykosten, onregelmatigheden bij 35 dienstverleners appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Vettel krijgt geen extra straf voor agressief rijgedrag (03/07/2017 - Sporza)
  De internationale autosportfederatie FIA neemt genoegen met de excuses van Sebastian Vettel. De WK-leider wordt niet extra gestraft.
  [naar artikel]
 11. 1 miljard euro extra Duitse hulp voor Syriërs in nood (25/04/2018 - VRT NWS)
  Duitsland trekt 1 miljard euro extra uit voor hulp aan Syrische vluchtelingen. Dat heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken gezegd op de internationale Syriëconferentie in Brussel. Volgens de Verenigde Naties hebben meer dan 13 miljoen Syriërs hulp nodig. Met de geste wil Duitsland ook politiek gewicht winnen.
  [naar artikel]
 12. Politie Maaseik sluit dronkaard op omdat hij agressief is tegen ambulanciers (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie moest vrijdag om 17.30 uur een man gaan arresteren omdat hij zich agressief gedroeg. De betrokkene werd dronken aangetroffen op Kloosterbempden in Maaseik. Toegekomen ambulanciers wilden hem helpen, maar hij werd daarbij agressief. De politie heeft hem ter plaatse geboeid en in de cel gestoken waar hij kon ontnuchteren.
  [naar artikel]
 13. Ook leger schiet wolven August en Noëlla te hulp: “Als beleid niet wordt bijgestuurd, zijn ze ten dode opgeschreven” (15/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Extra controles door natuurinspectie en boswachters, mét de hulp van militairen. Een absoluut jachtverbod in het gebied waar mogelijk een nest is. Het zijn maar enkele voorbeelden uit de reeks maatregelen die het nieuwste wolvenkoppel in Limburg moet beschermen.
  [naar artikel]
 14. Hasseltse politie controleert op ‘patsergedrag’: ‘Hallucinante toestanden gezien’ (07/07/2020 - De Morgen)
  De politie Limburg Regio Hoofdstad is gestart met extra controles op agressief en luidruchtig rijgedrag. Hasselt wordt sinds enkele weken geterroriseerd door jongeren die met dure wagens pronken en agressief door het centrum rijden. ‘Dit ‘patsergedrag’ moet stoppen’, zegt de politie.
  [naar artikel]
 15. 15 miljoen euro extra voor hulp aan jongeren met psychische problemen (24/09/2017 - De Standaard)
  Vlaanderen trekt jaarlijks vijftien miljoen euro extra uit voor laagdrempelige hulp aan de geestelijke gezondheid van jongeren. Dat zei minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) zondag in De Zevende Dag op Eén.
  [naar artikel]
 16. Vlaamse overheid investeert 90 miljoen euro in ondernemerschap via dienstverleners (27/06/2020 - Knack)
  De Vlaamse overheid koos elf dienstverleners die de komende vier jaar een budget van 90 miljoen euro krijgen om ondernemers in Vlaanderen te helpen en innovatie te stimuleren. Agoria, Sirris en imec.istart slaan daarbij de handen in elkaar. Thema's als cyberveiligheid en sociaal ondernemen krijgen meer aandacht.
  [naar artikel]
 17. Pick-up kan nog maar net tegenligger ontwijken na agressief inhalen (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder kon met zijn dashcam vastleggen hoe een chauffeur agressief inhaalde. Tussen de E314 en Tienen bij Glabbeek besloot een gehaaste autobestuurder enkele auto’s voorbij te steken tegen een hoge snelheid. Op de beelden is te zien hoe hij zijn tegenligger nog maar net mist. Niet veel later maakt hij dezelfde fout. “Als zijn tegenligger in paniek was uitgeweken, had dit ernstige gevolgen kunnen hebben”, meldt Vias, Instituut voor Verkeersveiligheid. “Dit is agressief rijgedrag.”
  [naar artikel]
 18. Gewonde man is agressief tegen ambulanciers (01/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een man stelde zich dinsdag agressief op tegenover de ambulanciers die hem wilden helpen. De betrokkene was in de Bosstraat in Maaseik ten val gekomen en liep een diepe snijwond in het aangezicht op. De politie kwam er bij en uiteindelijk werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging. (ppn)
  [naar artikel]
 19. Nabestaanden na zelfdoding krijgen extra online hulp (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nabestaanden die geconfronteerd worden of werden met zelfdoding, kunnen vanaf morgen rekenen op extra online hulp. Werkgroep 'Verder', de
  [naar artikel]
 20. Vandeurzen trekt 15 miljoen euro extra uit voor psychische hulp aan jongeren (24/09/2017 - Knack)
  Vlaanderen trekt de komende twee jaar telkens vijftien miljoen euro extra uit voor laagdrempelige hulp aan de geestelijke gezondheid van jongeren.
  [naar artikel]
 21. Vandeurzen trekt 15 miljoen euro extra uit voor hulp jongeren met psychische problemen (24/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen trekt jaarlijks vijftien miljoen euro extra uit voor laagdrempelige hulp aan de geestelijke gezondheid van jongeren. Dat heeft
  [naar artikel]
 22. NASA kiest drie dienstverleners voor terugkeer naar de Maan (31/05/2019 - Metro)
  De NASA heeft beslist drie dienstverleners te contracteren voor zijn ambitieus Artemis-plan om tegen 2024 een astronaut en astronaute naar de Maan te sturen en vanaf 2028 ook permanente bewoning mogelijk te maken. Voor er opnieuw Amerikanen op de natuurlijke satelliet van de Aarde zullen wandelen, dienen (onbemande) landers voorafgaand onderzoek te verrichten. NASA heeft daarvoor de blik naar de privésector gericht en drie partners onder de arm genomen om al vanaf volgend jaar wetenschappelijke en technologische nuttige ladingen op het hemellichaam neer te zetten. Hoewel elke partner voorstelde specifieke instrumenten van NASA naar de Maan te brengen, dient de precieze verdeling nog te gebeuren. Astrobotic uit Pittsburgh kreeg een contract van 79.5 miljoen dollar en wil tegen juli 2021 tot veertien nuttige ladingen brengen naar Lacus Mortis, een uitgestrekte krater. Er gaat 77 miljoen dollar naar Intuitive Machines uit Houston. Het bedrijf heeft aangeboden tegen hetzelfde tijdstip tot vijf nuttige ladingen te laten landen in de Oceanus Procellarum, een gebied dat volgens de NASA wetenschappers intrigeert. Orbit Beyond uit Edison (New Jersey) wil tegen september 2020 vier nuttige ladingen brengen naar de lavavlakte Mare Imbrium, in een krater. NASA kent het bedrijf 97 miljoen dollar toe. Artemis moet ook een bemande missie naar Mars voorbereiden. Tussen 1969 en 1972 hebben er twaalf Amerikanen op de Maan vertoefd, daarna geen mens meer. bron: Belga Het bericht NASA kiest drie dienstverleners voor terugkeer naar de Maan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Meisje met epilepsie wacht mogelijk 8 jaar op financiële hulp (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van Sofie Voncken, het meisje uit Maasmechelen dat een zeldzame vorm van epilepsie heeft, trekken aan de alarmbel. Ze kunnen de zorg voor hun dochter nauwelijks betalen en hebben recht op financiële hulp in de vorm van het persoonlijke assistentiebudget. Maar het duurt mogelijk 8 jaar vooraleer ze die financiële hulp krijgen, en daar trekken ze het niet mee.
  [naar artikel]
 24. Beke voorziet 20 miljoen voor extra personeel in woonzorgcentra (08/06/2020 - De Tijd)
  06:52 Met de extra financiering kunnen zo'n 340 extra personeelsleden in dienst genomen worden. 'We willen dat doortrekken en in de komende jaren in totaal 2.000 extra zorgverleners mogelijk maken.'
  [naar artikel]
 25. Europa maakt 31 miljoen euro extra vrij voor voedsel- en materiële hulp in België (27/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  België ontvangt van de Europese Commissie 31,7 miljoen euro extra voor de verdeling van voedselhulp en materiële hulp aan de meest behoeftigen. Dat heeft de Commissie vandaag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 26. Syrië opent twee extra grensovergangen met Turkije voor VN-hulpverlening aan slachtoffers van aardbeving (13/02/2023 - VRT NWS)
  Het regime in Syrië is bereid twee extra grensovergangen met Turkije te openen zodat de Verenigde Naties hulp kunnen verlenen aan de Syrische slachtoffers van de aardbeving. Dat zegt Antonio Guterres, de secretaris-generaal van de VN. Op dit moment kan de hulp maar geleverd worden via één grensovergang en veel hulp hebben de Syriërs in de regio nog niet gezien.
  [naar artikel]
 27. Leger schiet te hulp in asielcrisis: 500 extra plaatsen tegen 1 november (20/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. Jeep mist tegenligger maar nét bij agressief inhaalmanoeuvre (20/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een bestuurder kon vastleggen met zijn dashcam hoe een chauffeur agressief inhaalt. Tussen de E314 en Tienen bij Glabbeek besloot een gehaaste chauffeur enkele auto’s voorbij te steken tegen een hoge snelheid. Hij mist maar net zijn tegenligger of hij maakt dezelfde fout direct opnieuw. “Als zijn tegenligger in paniek had uitgeweken, had dit ernstige gevolgen kunnen hebben”, meldt het Vias, Instituut voor Verkeersveiligheid. “Dit is agressief rijgedrag.”Ook een gevaarlijke verkeerssituatie gefilmd? Stuur de beelden naar [email protected]
  [naar artikel]
 29. Positief advies voor seksuele diensten aan personen met handicap (17/01/2018 - VRT NWS)
  Mensen met een beperking die het moeilijk hebben om seksueel actief te zijn, hebben recht op hulp van seksuele dienstverleners. Dat stelt een comité van experts in een unaniem advies. Philippe Courard (PS) nam in 2012 als toenmalige staatssecretaris voor Personen met een Handicap het initiatief voor het advies. 
  [naar artikel]
 30. Kunstenaar plaatst mobiel kunstwerk in Sint-Truiden als eerbetoon aan alle zorg- en dienstverleners (11/05/2020 - VRT NWS)
  De vergrote kandelaar van kunstenaar Tom Herck aan het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden is een mobiel eerbetoon aan alle zorg- en dienstverleners die in deze coronatijden actief zijn. Het kunstwerk moet de Truienaars hoop geven, want hun stad werd heel hard getroffen door het virus.
  [naar artikel]
 31. Vier jaar extra cel voor Tsjetsjeen die Hasseltse cipiers verwondde (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 38-jarige Ruslan D. is maandag veroordeeld tot 4 jaar effectieve celstraf en een boete van 800 euro omdat hij agressief was geweest tegen cipiers in de Hasseltse gevangenis.
  [naar artikel]
 32. Ingeborg helpt Fristi om minder agressief te zijn in het verkeer (01/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Antwerpen storen de inwoners zich het meest aan agressief rijgedrag. Fristi heeft momenteel een rijverbod wegens agressief rijden, maar hij heeft de perfecte therapie gevonden om zijn innerlijke rust terug te vinden, met dank aan Ingeborg. “Gratitude before me”!
  [naar artikel]
 33. Onderzoek naar Brad Pitt: “Fysiek en verbaal agressief tegen kinderen” (22/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Er loopt een onderzoek naar kindermisbruik tegen Brad Pitt. De acteur zou fysiek en verbaal agressief geweest zijn, wat meteen ook de aanleiding zou kunnen zijn voor de nakende scheiding met Angelina Jolie. Dat meldt TMZ.
  [naar artikel]
 34. VS sturen 1.000 troepen naar Polen; Baltische staten vragen Amerikaanse hulp (19/02/2017 - Knack)
  De Verenigde Staten zullen in april de oostflank van de Navo nog meer versterken door ongeveer 1.000 extra manschappen in Polen stationeren. Litouwen verzoekt daarnaast Amerikaanse hulp om zich tegen Rusland te verdedigen.
  [naar artikel]
 35. Leger schiet te hulp in asielcrisis met commando- en controlecel: 1.500 extra plaatsen tegen 1 december (20/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Vanaf nu weer mogelijk om fysieke hulp te vragen bij invullen van belastingaangiften (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is dit jaar opnieuw mogelijk om fysieke hulp te vragen bij het invullen van de belastingaangiftes. Om wachtrijen te vermijden moet je wel eerst telefonisch een afspraak maken, en dat voor 30 juni. Dat deelt minister van Financiën Vincent Van Peteghem op Twitter en werd bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 37. Vanaf nu weer mogelijk om fysieke hulp te vragen bij invullen van belastingaangifte (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is dit jaar opnieuw mogelijk om fysieke hulp te vragen bij het invullen van de belastingaangiftes. Om wachtrijen te vermijden moet je wel eerst telefonisch een afspraak maken, en dat voor 30 juni. Dat deelt minister van Financiën Vincent Van Peteghem op Twitter en werd bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 38. De Croo trekt 5,5 miljoen extra uit voor humanitaire hulp aan Jemen (24/10/2018 - Knack)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo trekt 5,5 miljoen euro extra humanitaire hulp uit voor Jemen. De Open Vld-vicepremier reageert daarmee op de oproep van VN-noodhulpcoördinator Mark Lowcock dinsdag in de VN-Veiligheidsraad in New York. Hij noemde de situatie in Jemen 'de zwaarste humanitaire crisis ter wereld'.
  [naar artikel]
 39. Mertens ziet kansen tegen Petkovic: “Zal zo agressief mogelijk spelen” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elise Mertens won ook haar tweede partij op de US Open. Nu volgt een duel met Andrea Petkovic en Mertens ziet wel kansen tegen de ervaren Duitse....
  [naar artikel]
 40. 'Agressief en vrouwonvriendelijk beeld van Defensie' (10/04/2019 - De Morgen)
  De nieuwe rekruteringscampagne van het Belgische leger is vrouwonvriendelijk, agressief en getuigt van een hoog Crembogehalte. Dat zeggen het Instituut voor de Gelijkheid van Mannen en Vrouwen en de Vrouwenraad.
  [naar artikel]
 41. “Nog járen werk”: Rode Kruis blijft oproepen tot extra hulp na ongeziene catastrofe (22/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Dit wordt geen spurt van weken, maar mogelijk een van jaren. De nood aan nog meer hulp is immens.” Dat zegt het Rode Kruis nu er al meer dan 3,9 miljoen euro gestort is op het speciale rekeningnummer voor de slachtoffers van de watersnood en ruim 10.700 Vlamingen zich kandidaat stelden als crisisvrijwilliger. Maar wat zullen al die helpende handen kunnen doen? En waarvoor gebruiken ze het geld? “Dat gaat onder andere naar warme maaltijden voor 10.000 gezinnen.”
  [naar artikel]
 42. “Nog járen werk”: Rode Kruis blijft oproepen tot extra hulp na ongeziene catastrofe (22/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Dit wordt geen spurt van weken, maar mogelijk een van jaren. De nood aan nog meer hulp is immens.” Dat zegt het Rode Kruis nu er al meer dan 3,9 miljoen euro gestort is op het speciale rekeningnummer voor de slachtoffers van de watersnood en ruim 10.700 Vlamingen zich kandidaat stelden als crisisvrijwilliger. Maar wat zullen al die helpende handen kunnen doen? En waarvoor gebruiken ze het geld? “Dat gaat onder andere naar warme maaltijden voor 10.000 gezinnen.”
  [naar artikel]
 43. Een mooie opbrengst voor vzw 't Kietelt (25/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Katholieke Scholengemeenschap Mosa-RT Maaseik-Kinrooi zet zich ieder jaar in voor mensen in onze samenleving die wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit jaar werd VZW ’t Kietelt uitgekozen. Zij willen de kloof tussen arme en rijke kinderen in Limburg zo veel mogelijk dichten en maken verjaardagen mogelijk voor kansarme kinderen van 3 tot en met 12 jaar door hen een doos te schenken waardoor ze hun verjaardag echt kunnen vieren.
  [naar artikel]
 44. Coronamaatregelen bij dierenkapper: “Baasjes wachten buiten, vacht extra wassen om mogelijk virus eruit te spoelen” (14/05/2020 - VRT NWS)
  Ook katten- en hondentrimmers nemen extra veiligheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Bij Trimalia uit Nazareth worden de dieren voor de deur afgezet en opgehaald. Er zijn ook extra wasbeurten. “Mijn man moet nu helpen om lastige katten of honden vast te houden”, vertelt dierenkapster Silke Vincke.
  [naar artikel]
 45. Vijfduizend vrachtwagenchauffeurs gezocht om winkelrekken gevuld te houden (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ons land zijn er momenteel vijfduizend vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Dat meldt Febetra, de federatie van Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners. “Als we willen dat de winkelrekken ook in de toekomst gevuld blijven, dan zijn er dringend extra chauffeurs nodig”, klinkt het.
  [naar artikel]
 46. Kitir trekt hulp aan Oekraïne op tot 5 miljoen euro: “Hoe sneller we schakelen, hoe meer levens we kunnen redden” (08/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) maakt twee miljoen euro extra vrij voor humanitaire hulp aan Oekraïne. Eerder was er al een extra steun van drie miljoen euro aangekondigd. “De situatie wordt met de dag schrijnender. Daarom trek ik onze directe hulp aan de mensen in Oekraïne op tot vijf miljoen euro”, meldt Kitir, die vandaag de oorlogsvluchtelingen aan de Pools-Oekraïense grens bezoekt.
  [naar artikel]
 47. Jongeren vinden dat een punt gebruiken in berichten agressief overkomt (26/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een punt gebruikt aan het einde van een sms- of WhatsApp-bericht, komt agressief en intimiderend over. Dat blijkt uit een onderzoek van...
  [naar artikel]
 48. Bpost zet 700 man extra in om sinterklaas- en kerstpakjes te bezorgen (30/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bpost verwacht een bijzonder drukke sinterklaas- en eindejaarsperiode, met op de piekdagen voor kerst een berg van enkele honderdduizenden cadeautjes die moeten worden besteld. Daarom zet het bedrijf meer dan 700 extra tijdelijke pakketbezorgers, sorteerders en chauffeurs in. Ook andere besteldiensten zoeken extra hulp.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy