De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Technische staf LVL loopt leeg: ook T2 Schmidt en assistent Aelbrecht zwaaien af

Het Belang van Limburg

18/09/2023 - 21:07

De exit van Julien van de Vyver blijft nazinderen in Genk. Met Audry Frankart werd dan wel een nieuwe T1 gevonden, maar nu zwaaien T2 Robbe Schmidt en nieuwbakken assistent Freya Aelbrecht eveneens af. Kort voor het begin van de competitie heerst er bij LVL vooral onduidelijkheid.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Exit van de Vyver bij LVL Genk, Freya Aelbrecht vervoegt technische staf (18/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  LVL Genk moet op zoek naar een nieuwe T1. Julien van de Vyver, die de club de afgelopen vier seizoenen drie keer vicekampioen maakte, zwichtte vrijdag voor een aanbod van de Roemeense profclub CSU Targes Mures. De Kruibekenaar blijft wel aan als technisch directeur, Yellow Tigers-legende Freya Aelbrecht vervoegt de technische staf.
  [naar artikel]
 2. Ex-assistent Kompany vervoegt technische staf Lommel, Souza grof wild in Europa (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lommel SK maakte donderdag de komst van Willem Weijs (35) als assistent-trainer officieel. De Nederlander maakt de overstap van Anderlecht en vervoegt de technische staf van hoofdtrainer Steve Bould.
  [naar artikel]
 3. Antwerp haalt assistent-trainer in tweede provinciale (12/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp gaat zijn technische staf uitbreiden. Vanaf maandag wordt er met Samir Beloufa (38) een nieuwe assistent-trainer aan de technische staf toegevoegd. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen met optie op een extra jaar.
  [naar artikel]
 4. Antwerp haalt assistent-trainer in tweede provinciale (12/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp gaat zijn technische staf uitbreiden. Vanaf maandag wordt er met Samir Beloufa (38) een nieuwe assistent-trainer aan de technische staf toegevoegd. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen met optie op een extra jaar.
  [naar artikel]
 5. Cercle herschikt technische staf: Vanderhaeghe blijft, assistent Buffel niet (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge herschikt zijn technische staf. Niet hoofdcoach Yves Vanderhaeghe, maar wel assistent Thomas Buffel vertrekt bij de Vereniging.
  [naar artikel]
 6. Assistent Pierre Cornia verlaat technische staf Belgian Cats (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Assistent Pierre Cornia verlaat de technische staf van de Belgian Cats. Dat heeft de Belgische Basketbalbond maandag laten weten op Twitter.
  [naar artikel]
 7. Racing Genk voegt ex-assistent van Martinez toe aan technische staf (24/05/2017 - Sporza)
  Racing Genk heeft zijn sportieve staf uitgebreid met Rob Meppelink (51). De Nederlander wordt samen met Jos Daerden assistent-trainer onder Albert Stuivenberg.
  [naar artikel]
 8. Aron Winter maakt technische staf Ajax compleet (03/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aron Winter is definitief toegetreden tot de technische staf van het eerste elftal van Ajax. De 87-voudige Nederlandse international reist maandag mee als assistent van hoofdtrainer Marcel Keizer naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal.
  [naar artikel]
 9. Oostende heeft zijn technische staf volledig rond (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na het vertrek van Gino Caen (Anderlecht) en het doorschuiven van Adnan Custovic most KV Oostende twee vacatures in zijn technische staf invullen. Joost Desender en beloftencoach Andy Vervenne vervolledigen de technische staf van KV Oostende.
  [naar artikel]
 10. Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten technische staf van Lierse (07/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tweedeklasser SK Lierse moet op zoek naar twee nieuwe assistent-trainers. Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten op het einde van het seizoen de technische staf, zo bevestigden de Pallieters.
  [naar artikel]
 11. Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten technische staf van Lierse (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tweedeklasser SK Lierse moet op zoek naar twee nieuwe assistent-trainers. Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten op het einde van het seizoen de technische staf, zo bevestigden de Pallieters.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe assistent voor Brian Riemer: Engelsman Ian Burchnall versterkt technische staf Anderlecht (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Versterking voor het team van Brian Riemer. Anderlecht voegt de Brit Ian Burchnall (40) toe aan zijn technische staf. Burchnall start wanneer de nodige administratieve vergunningen zijn toegekend.
  [naar artikel]
 13. Ex-speler Maxime Biset en Deense keeperstrainer vervolledigen technische staf Antwerp (16/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De technische staf van Antwerp FC voor volgend seizoen is compleet. De komst van T1 Brian Priske en assistent Anders Nielsen was al langer bekend. Maxime Biset, ex-speler van de Great Old, en keeperstrainer Peder Hansen werden woensdag voorgesteld op de Antwerpse clubmedia. Rudy Cossey blijft aan boord en Stephen Foyston is de nieuwe data-analist.
  [naar artikel]
 14. Will Still (ex-Beerschot) keert als assistent terug naar Reims (28/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Will Still (29) verlaat de technische staf van Standard om opnieuw aan de slag te gaan bij Stade Reims in de Franse Ligue 1. De ex-trainer van onder meer Beerschot tekende er een contract voor twee jaar als assistent.
  [naar artikel]
 15. Technische staf rond Fink krijgt vorm: landgenoot wordt T2, keeperstrainer blijft aan boord (18/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nu de aanstelling van Thorsten Fink officieel is, maakt Sint-Truiden ook werk van de technische staf rondom de Duitse hoofdcoach. Finks assistent wordt zijn landgenoot Sebastian Hahn, met wie hij al acht jaar een tandem vormt. Fink brengt ook een nieuwe physical coach mee terwijl de huidige keeperstrainer Dennis Rudel aan boord blijft.
  [naar artikel]
 16. Anderlecht verwelkomt Nicolas Frutos als nieuwe assistent-coach (15/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht blijft zijn technische staf herschikken. Zo wordt ex-coryfee Nicolas Frutos ingehaald als nieuwe assistent-coach. Frutos heeft al een verleden bij Anderlecht als interim- en assistent-coach. Ook als speler kende hij er succesvolle jaren.
  [naar artikel]
 17. Opvallend: bij Lommel opgestapte Wouter Vrancken wordt assistent in Kortrijk (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wouter Vrancken (38) versterkt de technische staf van KV Kortrijk. Hij wordt er assistent van hoofdcoach Glen De Boeck, zo bevestigen de Kerels maandag op hun website.
  [naar artikel]
 18. Ook assistent-coach Willem Weijs verlaat Anderlecht en is op weg naar Lommel (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Als Felice Mazzu straks bij Anderlecht neerstrijkt, brengt hij zijn eigen technische staf mee. De enige de misschien aan boord kon blijven was assistent Willem Weijs, maar ondertussen is het duidelijk dat ook de Nederlander paars-wit zal verlaten.
  [naar artikel]
 19. Eleven Sports-interviewer Gunter Van Handenhoven wordt assistent bij Kortrijk, dat contract van Selemani verlengt (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gunter Van Handenhoven gaat aan de slag als assistent van Karim Belhocine bij KV Kortrijk. De Kerels bevestigen maandag dat hij wordt opgenomen in de technische staf.
  [naar artikel]
 20. Anderlecht gaat nog voor tweede assistent: Nederlander Willem Weijs kandidaat (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht stelt een nieuwe technische staf samen. Will Still moet de T2 van Vincent Kompany worden, maar er komt nog een assistent. RSCA heeft een shortlist met namen en daarop prijkt onder meer Willem Weijs (34).
  [naar artikel]
 21. Assistent-coach Bernd Thijs moet weg bij AA Gent (08/05/2018 - Sporza)
  AA Gent heeft zijn technische staf dan toch opgeschud na de belabberde prestaties van de laatste weken. Niet hoofdcoach Yves Vanderhaeghe maar zijn assistent Bernd Thijs is het kind van de rekening.
  [naar artikel]
 22. Football Talk. Bakkali meteen out bij Beerschot - Tunesisch ex-international Jaïdi wordt assistent-coach bij Cercle - Boateng verlaat Qatar na dood ex-vriendin (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele dagen na de officiële aankondiging van Yves Vanderhaeghe als T1 en Thomas Buffel als assistent, heeft Cercle weer een nieuwe naam toegevoegd aan de technische staf. Radhi Jaïdi neemt samen met Buffel de rol van assistent op zich. De 45-jarige Tunesiër is ex-international en tekent een contract tot het einde van het seizoen.
  [naar artikel]
 23. Freya Aelbrecht zet volleycarrière voort in Japan (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Freya Aelbrecht gaat volleyballen in Japan bij Kurobe AquaFairies. Dat heeft het team bekendgemaakt. De 28-jarige Aelbrecht komt over van het Italiaanse Pesaro.
  [naar artikel]
 24. Ook assistent-bondscoach Marco van Basten verlaat technische staf van Oranje (30/08/2016 - Sporza)
  Nederlands bondscoach Danny Blind moet binnenkort opnieuw afscheid nemen van één van zijn stafleden. Na Ruud van Nistelrooij en Dick Advocaat ziet hij eind dit jaar met Marco van Basten opnieuw een assistent vertrekken.
  [naar artikel]
 25. Aelbrecht hunkert naar EK volley (13/04/2019 - De Morgen)
  Een jaar geleden moest Freya Aelbrecht (25) met haar knie in het gips toezien hoe de Yellow Tigers elfde werden op het WK. Nu draait de motor van de nationale volleybal-ploeg weer op volle toeren en wil Aelbrecht knallen op het EK, dat morgen begint in België en Nederland.
  [naar artikel]
 26. Wim De Decker gaat aan de slag bij KAA Gent (28/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassende wending in het verhaal Wim De Decker. Kort nadat bekend raakte dat de ex-assistent van Laszlo Bölöni bij Antwerp geen toekomst meer had en vertrok, gaat hij aan de slag bij KAA Gent. Hij gaat er de technische staf versterken als assistent van Jess Thorup.
  [naar artikel]
 27. Timmy Simons wordt assistent-trainer bij Club Brugge (01/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Timmy Simons blijft nog een tijdje bij Club Brugge. De kampioen kondigde vrijdag namelijk aan dat de clublegende assistent wordt in de technische staf van coach Ivan Leko.
  [naar artikel]
 28. Verrassing: levende legende Thierry Henry wordt assistent bij de Rode Duivels (26/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Er viel hier en daar toch wel een mond open, toen de invulling van de nieuwe technische staf van de Rode Duivels vrijdagmiddag bekendgemaakt werd. In het rijtje min of meer verwachte namen - met onder meer de Engelsman Graeme Jones als assistent van Roberto Martinez - één verrassing van formaat: Thierry Henry (39). De legendarische Franse spits wordt tweede assistent van Martinez.
  [naar artikel]
 29. Verrassing: levende legende Thierry Henry wordt assistent bij de Rode Duivels (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Er viel hier en daar toch wel een mond open, toen de invulling van de nieuwe technische staf van de Rode Duivels vrijdagmiddag bekendgemaakt werd. In het rijtje min of meer verwachte namen - met onder meer de Engelsman Graeme Jones als assistent van Roberto Martinez - één verrassing van formaat: Thierry Henry (39). De legendarische Franse spits wordt tweede assistent van Martinez.
  [naar artikel]
 30. Freya Aelbrecht vervoegt Lise Van Hecke bij Pesaro (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Freya Aelbrecht komt komend seizoen uit voor de Italiaanse promovendus Pesaro. Dat kondigde haar nieuwe club vandaag aan. Aelbrecht vervoegt bij
  [naar artikel]
 31. Anderlecht geeft de technische staf een contractverlenging (29/03/2017 - Sporza)
  Anderlecht heeft de leden van de technische staf een nieuw contract tot 2019 gegeven. Na René Weiler konden ook David Sesa, Nicolas Frutos, Thomas Binggeli en Max de Jong bijtekenen.
  [naar artikel]
 32. Football Talk. Antwerp versterkt technische staf met Biset en aast op Frey - De Bruyne opent seizoen met topper tegen Alderweireld (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De sportieve staf van Royal Antwerp FC wordt vanaf het seizoen 2021-2022 geleid door de Deen Brian Priske. Hij zal kunnen rekenen op de ervaring van Rudy Cossey en oud-speler Anders Nielsen, die beide de rol van assistent-coach zullen vervullen.
  [naar artikel]
 33. Van blogger tot assistent-trainer van een CL-team: het wel heel straf verhaal van dit tactisch meesterbrein van 24 (27/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na de vierde opeenvolgende titel van Red Bull Salzburg vond er een aardverschuiving plaats in de technische staf van 'Die Roten Bullen'. De
  [naar artikel]
 34. Ex-assistent van Roberto Martinez bij Rode Duivels ontslagen bij Engelse tweedeklasser (24/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Engelse tweedeklasser Luton Town heeft als gevolg van de wereldwijde coronacrisis zijn volledige technische staf aan de deur gezet. De hoofdcoach bij de voorlaatste in de Championship was Graeme Jones, de voormalige assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 35. Ex-assistent van Roberto Martinez bij Rode Duivels ontslagen bij Engelse tweedeklasser (25/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Engelse tweedeklasser Luton Town heeft als gevolg van de wereldwijde coronacrisis zijn volledige technische staf aan de deur gezet. De hoofdcoach bij de voorlaatste in de Championship was Graeme Jones, de voormalige assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 36. Anderlecht verlengt contracten van leden technische staf (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na coach René Weiler hebben ook de andere leden van de technische staf hun contract bij RSC Anderlecht verlengd. David Sesa, Nicolas Frutos,
  [naar artikel]
 37. Standard onthult nu ook officieel nieuwe technische staf (13/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft zijn nieuwe technische staf samengesteld. Emilio Ferrera wordt trainer, Jan Van Steenberghe keeperstrainer. Dat melden de Luikenaars...
  [naar artikel]
 38. Hans Somers stopt als coach van Jong Genk (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Jong Genk moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en assistent-trainer. Coach Hans Somers (45) en zijn Nederlandse assistent Hans Visser (56) nemen na dit seizoen afscheid. De rest van de technische staf met onder meer keeperstrainer Gilbert Roex blijft wel op post.
  [naar artikel]
 39. Het loopt vlot bij Anderlecht: paars-wit op teambuilding, technische staf kijkt geamuseerd toe (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht is op stage in het Nederlandse Horst en daar is er ook tijd voor ontspanning. Coach Felice Mazzu hecht erg veel belang aan groepsvorming en dus ging RSCA op teambuilding. Er werd een vlottentocht georganiseerd en de groep met Hoedt, Van Crombrugge, Esposito…liet zich zeker gelden, terwijl Benito Raman even tekst en uitleg kreeg van Mazzu. De technische staf keek geamuseerd toe. Al bij al verliep alles... vlot.
  [naar artikel]
 40. Wouter Vrancken wordt assistent van Glen De Boeck bij Kortrijk (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wouter Vrancken (38) versterkt de technische staf van KV Kortrijk. Hij wordt er assistent van hoofdcoach Glen De Boeck, zo bevestigen de Kerels maandag op hun website.
  [naar artikel]
 41. Cercle Brugge grijpt in en zet trainer Dominik Thalhammer op straat (19/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge heeft de samenwerking met Dominik Thalhammer beëindigd, zo maakte De Vereniging maandag bekend. Assistent-coach Miron Muslic wordt gepromoveerd tot hoofdtrainer en zal vanaf dinsdag samen met Jimmy De Wulf de trainingen leiden. Een extra, nieuwe assistent-coach zal later toetreden tot de technische staf.
  [naar artikel]
 42. Technische staf KRC Genk krijgt nog versterking (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het duo Wolf-Moreira in, het kwartet Mazzu-Van Imschoot-Dessaer-Salamone out. Dat maakt dat de technische staf van KRC Genk twee leden slanker is geworden. Voorlopig, want de nieuwe coach gaf al aan dat nog aan versterking wordt gedacht.
  [naar artikel]
 43. Thomas Vermaelen niet in staf van Tedesco, bond zoekt andere rol (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Een kwestie van dagen”, noemt Tedesco het, tot zijn technische staf officieel compleet zal zijn. Dat zijn vaste assistent Andreas Hinkel en doelmannentrainer Max Urwantschky hem zullen vervoegen, is een uitgemaakte zaak. Maar ook dat er voor Thomas Vermaelen géén plaats meer zal zijn.
  [naar artikel]
 44. Football Talk. Nieuwe assistent voor Veldman bij Anderlecht, met juiste diploma - Boating veroordeeld tot boete van 1,2 miljoen euro (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Robin Veldman heeft er een nieuwe assistent bij. Roel Clément was trainer van de U14 op Neerpede, maar wordt nu toegevoegd aan de technische staf van de A-ploeg. Clément zal onder Veldman een deel van de trainingen leiden én hij is ook in het bezit van een Pro Licence diploma. Veldman heeft van de KBVB intussen groen licht gekregen om in maart volgend jaar met zijn Pro Licence-opleiding van start te gaan. Intussen mag hij als T1 van Anderlecht aan de slag blijven, op voorwaarde dat minstens één iemand in zijn staf wél in het bezit is van het juiste diploma. Door Clément nu aan de staf toe te voegen is Anderlecht volledig in orde met de regels opgelegd door de licentiecommissie.
  [naar artikel]
 45. Verrassende wending in staf van Standard: Leye keert terug als assistent (10/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een opmerkelijke verandering in de sportieve staf van Standard. Mbaye Leye keert terug naar Sclessin en zal samen met Eric Deflandre als assistent...
  [naar artikel]
 46. Koers kort. Cummings vervoegt technische staf Ineos - Nokere Koerse zet met affiche zorgsector in de bloemen (08/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig wielrenner Steve Cummings treedt toe tot de technische staf van INEOS Grenadiers. Hij wordt bij de Britse wielerformatie sportdirecteur en coach, zo bevestigde het team maandag.
  [naar artikel]
 47. Football Talk. Klopp: “Denk dat Simon Mignolet blijft” - Casillas timmert verder aan herstel en vervoegt technische staf van Porto (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Iker Casillas krijgt een plaats in de technische staf van FC Porto. Dat heeft de Portugese topclub laten weten. De 38-jarige doelman neemt...
  [naar artikel]
 48. Ervaren José Jeunechamps vervoegt staf van Enzo Scifo bij Moeskroen (14/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De technische staf van T1 Enzo Scifo bij Excel Moeskroen is sinds woensdag compleet. Scifo krijgt als T2 José Jeunechamps naast zich. Pieter-Jan Sabbe is de nieuwe keeperstrainer. Eerder raakte al bekend dat Emile Mpenza ook als assistent bij ‘les Hurlus’ aan de slag ging. Broer Mbo Mpenza is de technisch directeur van de Henegouwers.
  [naar artikel]
 49. “Kevin Muscat vervoegt technische staf van STVV”, volgend seizoen hoofdcoach? (29/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Australische kwaliteitskrant The Herald Sun wil STVV Kevin Muscat (46) toevoegen aan zijn technische staf. De Australiër was zes jaar...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy