De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Man koopt kussenslopen voor neefje, maar krijgt iets anders toegestuurd: “Hij werd bloedrood toen hij de doos opende”

Het Belang van Limburg

18/09/2023 - 21:07

Dylan Hutchinson (36) vraagt ouders om altijd op te passen wanneer ze pakjes van online bestellingen openen in het bijzijn van hun kinderen, want soms gebeuren er wel eens vergissingen. Zo had de Brit kussenslopen besteld op Amazon voor zijn 17-jarige neefje en het cadeau afgegeven zonder het pakketje eerst even te checken. “Hij werd bloedrood toen hij de doos opende”, aldus Dylan. “In plaats van kussenslopen zat er een grote, roze vibrator in.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wandelaarster vindt netpython van 4,5 meter in doos naast bank: “Mogelijk gedumpt omdat het verwarmen van terrarium duur is” (16/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw heeft zondagavond wellicht de schrik van haar leven meegemaakt toen ze een wandeling maakte in de buurt van de Putsesteenweg en Zellaerdreef in Bonheiden. Naast een bank merkte ze een achterlaten isomo doos op. Toen ze de doos opende, werd ze geconfronteerd met een 4,5 meter grote netpython. Wellicht gedumpt door de eigenaar. Het is verboden om dergelijke slangen als huisdier te houden.
  [naar artikel]
 2. ‘Hangry’ toeriste kan ogen niet geloven wanneer ze haar broodje wil opeten: “7 euro en ik kan dit in één hap opeten” (08/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Emily McDonald (23) was tijdens een reisje naar het Italiaanse Napels een beetje kwaad aan het worden omdat ze honger had - hangry dus - en was een broodjeszaak binnengestapt om iets te eten te kopen. De Canadese studente had zeven euro uitgegeven aan een panini waarvan ze hoopte dat er veel kaas op zou liggen, maar toen ze de doos opende, werd ze nog kwader om vervolgens in lachten uit te barsten. “Zeven euro”, klinkt het in het video die al talloze keren werd bekeken op sociale media. “En ik kan dit in één hap opeten.” Ze ging verhaal halen in de broodjeszaak en werd na een korte discussie ruimschoots gecompenseerd voor het euvel. “Mijn sandwich kreeg een upgrade...”
  [naar artikel]
 3. Man denkt koekjes te krijgen van zijn vrouw, maar wanneer hij doos opent is het iets helemaal anders (11/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Geoff wist niet wat er gebeurde toen zijn vrouw hem een doosje gaf bij het thuiskomen. Ze had hem verteld dat er koekjes in zaten, maar dat bleek gelogen. “Is dit echt?!”, riep hij emotioneel uit toen hij zag dat er een positieve zwangerschapstest en sokjes in de doos zaten.
  [naar artikel]
 4. Josiah bestelt menu bij McDonald’s maar krijgt iets heel anders mee: “Waarom zouden ze dat doen?” (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Josiah Vargas ging maandag langs McDonald’s om iets te eten, maar toen hij zijn lunchzakje opendeed in zijn wagen, zag hij iets heel anders dan zijn bestelde McMuffin. “Wat zit er in deze tas? Al hun inkomsten,” zei Vargas terwijl hij zakjes vol biljetten onthulde. Josiah ging vervolgens naar het filiaal om het geld terug te geven. De werknemers waren opgelucht toen ze hem zagen verschijnen en beloonden de Amerikaan daarom met 200 dollar en een maand lang gratis McDonald’s. Al braken ze snel hun belofte, want dinsdag ging hij terug en leek niemand hem te herkennen. “McRipoff!”, schreef een kijker.
  [naar artikel]
 5. 18-jarig neefje van Ann Wauters basketbalt nu ook in Amerika: “Natuurlijk heb ik advies gevraagd aan tante Ann” (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij lag nog in de wieg toen zijn tante schitterde in Zuid-Korea. Hij was een peuter toen hij haar aanmoedigde in New York. Vandaag is hij achttien en basketbalt hij zelf aan de andere kant van de oceaan, in het Amerikaanse Cleveland. “Natuurlijk vraag ik raad en tips aan haar”, aldus Vic De Wilde, het neefje van Ann Wauters.
  [naar artikel]
 6. Bruid geschokt wanneer ze haar ‘professionele huwelijksvideo’ te zien krijgt : “Wat is dit?” (08/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Brooke Covey (23) huurde voor haar huwelijk een ‘professionele’ videograaf in, in de hoop dat ze jarenlang kon genieten van een prachtige herinnering. Maar toen ze het resultaat toegestuurd kreeg, werd de pasgetrouwde Covey flink van haar sokken geblazen. Al was dat niet op een positieve manier. “De man had me beloofd dat hij een video zou filmen in 4K”, klonk het in een filmpje op TikTok. “Maar dit heeft niet eens 400 pixels”.
  [naar artikel]
 7. Jeff Bezos krijgt een zilveren medaille toegestuurd door de rijkste man ter wereld (29/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jeff Bezos krijgt een zilveren medaille toegestuurd door de rijkste man ter wereld Niemand minder dan Elon Musk zal Jeff Bezos een zilveren medaille opsturen nadat de Tesla-CEO opnieuw de rijkste persoon ter wereld werd. Bezos krijgt ook nog een gigantische “2” in standbeeldvorm. Maandag werd Tesla- en SpaceX-baas Elon Musk de derde persoon ter wereld die ooit een vermogen van meer dan 200 miljard dollar heeft opgebouwd. […] Lees dit artikel: Jeff Bezos krijgt een zilveren medaille toegestuurd door de rijkste man ter wereld
  [naar artikel]
 8. Gracht in Mechels Tivolipark kleurt eens per jaar bloedrood: “De eerste keer schrok ik er zelf ook van” (10/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het bekende Groen Waterke kan je in Mechelen heel het jaar door aanschouwen, maar eens per jaar kleurt ook een gracht in het Mechelse Tivolipark: bloedrood en soms zelfs paars. “Toen ik het de eerste keer zag, schrok ik er zelf ook van”, zegt beheerder Myriam Dewael.
  [naar artikel]
 9. Bilzenaar koopt Nintendo Switch via Vinted maar krijgt auto-onderdeel: “Grap van zijn zoontje” (28/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Online shoppen is niet altijd zonder risico. Dit heeft een jonge Bilzenaar zelf ondervonden via Vinted. Hij bestelde een goedkope Nintendo Switch maar kreeg een auto-onderdeel toegestuurd.
  [naar artikel]
 10. Een huis zonder echte muren, maar met een doos-in-een-doos: binnenkijken in unieke woning van architect in Brasschaat (22/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een huis zonder traditionele muren, maar met een houten box in het midden om kamers te creëren. Architect Frederik De Smet wilde voor zijn woning iets anders dan de norm. Daarom ontwierp hij een doos-in-een-doosconstructie met veel licht en ruimte, waar hout en beton de boventoon voeren.
  [naar artikel]
 11. Jongetje toont trots tekening van schildpad, maar dat lijkt meer op... iets anders (08/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Grady (4) heeft zijn moeder enorm doen lachen deze zomer. Toen hij trots een tekening toonde van een zogenaamde “robot schildpad” leek dat volgens haar toch meer op iets anders. “Deze tekening hang ik voor altijd op aan de koelkast”, klonk het.
  [naar artikel]
 12. Anneleen stuurde pakje met bpost terug naar Bol.com, maar daar kwam een lege doos aan (06/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Bocholtse Anneleen was niet tevreden met haar bestelling bij Bol.com, dus stuurde ze die terug. Maar daarmee opende ze de doos van Pandora, want volgens de webwinkel was de doos helemaal leeg.
  [naar artikel]
 13. Anneleen stuurde pakje met Bpost terug naar Bol.com, maar daar kwam een lege doos aan (06/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  De Bocholtse Anneleen Lathouwers was niet tevreden met haar bestelling bij Bol.com, dus stuurde ze die terug. Maar daarmee opende ze de doos van Pandora, want volgens de webwinkel was de doos helemaal leeg.
  [naar artikel]
 14. Man geniet van take away tot hij plots ongewenst “ingrediënt” in gerecht vindt: “Wat is dit?” (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een man uit het Chinese Siping heeft zondag een onaangename eetervaring gehad. Toen hij aan het eten was van zijn take away, smaakte zijn stukje “kip” anders dan anders. “Pas toen ik wat beter keek, zag ik wat er écht aan de hand was.”
  [naar artikel]
 15. Vrouw bestelt koffietafel voor nieuw appartement, maar krijgt iets anders geleverd: “Net een kaasplank met pootjes” (22/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Australische Bec Hardgrave verhuisde onlangs naar een nieuw appartement en wilde meubels kopen voor haar interieur. Online kwam ze de koffietafel van haar dromen tegen, waarvoor ze zonder twijfel 400 dollar (370 euro) neertelde. Maar toen de salontafel werd geleverd, bleek het meubel totaal niet overeen te komen met de foto op de website. “Het is net een kaasplank op pootjes”, vertelt ze in een TikTok-video.
  [naar artikel]
 16. Neefje eet alle snoepjes, maar deze man neemt wraak (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Je familie heb je niet te kiezen, anders had deze Redditor wel een ander neefje uitgekozen. Het jongetje at al zijn favoriete snoepjes op, maar
  [naar artikel]
 17. Van staatsgeheim tot ‘prinses’ van de rode loper: Jazmin Grace Grimaldi vecht voor plekje in de schijnwerpers (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Op het moment dat het kind geboren werd, stopte hij met terugbellen.” De komst van Jazmin Grace Grimaldi (30) bezorgde prins Albert II van Monaco (64) serieus wat kopzorgen. Ze was dan ook het resultaat van een vakantieflirt met een Amerikaanse serveerster. Nu ze dertig is, ziet haar situatie er wel helemaal anders uit, met dank aan ‘stiefmoeder’ Charlene (44). Het verhaal van een ongewenste zwangerschap, een gedeeld fortuin en een jonge vrouw die maar wat graag te koop loopt met haar afkomst. “Het gezicht van de prins kleurde bloedrood toen hij zijn dochter zag. Hij keek niet meer om.”
  [naar artikel]
 18. Europese beurzen kleuren bloedrood, en het einde lijkt nog niet in zicht: “Dit is paniek” (25/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De beurzen in Europa hebben gisteren zware verliezen geleden. Ook de Brusselse beurs kleurde bloedrood: de Bel-20-index zakte voor het eerst sinds mei onder de 4.000?punten. “Dit is paniek”, zegt beursstrateeg Frank Vranken. En die is mee ingegeven door de oorlogsdreiging tussen Rusland en Oekraïne.
  [naar artikel]
 19. Haar twee broers stierven in het verkeer, nu ontsnapt Nathalie (37) zelf aan de dood met haar neefje Mylo (12): “Dankzij mijn beschermengelen” (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Mama was meteen weer in paniek. Logisch: opnieuw een van haar kinderen en een kleinkind bij een ongeval betrokken”, zegt Nathalie Wittoeck (37). Ze verloor haar twee broers bij verkeersongevallen. En woensdagavond ontsnapten haar neefje Mylo (12) en zijzelf op het nippertje toen ze, op de terugweg van een voetbalmatch, frontaal door een tegenligger werden aangereden.
  [naar artikel]
 20. Snookerspeler Luca Brecel verkoopt peperduur speeltje: “Tijd voor iets anders” (19/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Luca Brecel is toe aan “iets anders”. Nee, de Limburger is niet van plan om het snooker vaarwel te zeggen. Hij speelt komende week de European Masters. Maar Brecel kijkt wel uit naar een nieuwe wagen, zo blijkt.
  [naar artikel]
 21. Bruid en bruidegom leggen emotionele geloften af, maar genodigden zijn afgeleid door iets anders (02/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een huwelijksceremonie in de Filipijnen is iets anders gelopen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Toen de pastoor aankondigde dat het bruidskoppel de geloften mochten afleggen, passeerde net een bananenboot vol toeristen. “Het leek wel een scène uit een of andere komische film”, aldus een gast die zijn lach net kon inhouden.
  [naar artikel]
 22. Cryptoanalist nadat de markt bloedrood kleurt: “Bitcoin en Ethereum in solden” (03/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Cryptoanalist nadat de markt bloedrood kleurt: “Bitcoin en Ethereum in solden” De prijs van de meest waardevolle cryptomunten is vrijdagavond stevig gezakt door een volgend rondje FUD (Fear, Uncertainty and Doubt). Volgens verschillende experten is het “tijd om in te kopen”. Heel wat cryptobeleggers maken zich blijkbaar zorgen over de opkomst van Omikron, de nieuwste Covid-variant. Daarbij deed Fed-voorzitter Jerome Powell deze week verschillende zorgwekkende uitspraken […] Lees dit artikel: Cryptoanalist nadat de markt bloedrood kleurt: “Bitcoin en Ethereum in solden”
  [naar artikel]
 23. Patrijzen in een doos in het bos, waar jagers ze kunnen afschieten (01/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen week stonden mensen met een doos voor onze deur. Tja, niets bijzonders natuurlijk, want elke dag staan hier meerdere mensen voor onze deur met een doos. Enkel... deze mensen hadden de doos gevonden in een bos in Genk. En ze hoorden dat er iets in de doos zat. Wat bleek toen we de doos openden? Maar liefst negen patrijzen staken verwonderd hun kopje omhoog. Het is wel zo dat ik nogal erg gekant ben tegen de jacht. Maar zelfs zonder kritisch te zijn over wat jagers allemaal uitspoken, kan je in dit geval niet anders dan ook hier uitgaan van een snode daad van een of andere jager. Heel waarschijnlijk wilde iemand zijn jachtgebied verrijken met wat patrijzen. In september gaat immers de jacht op de patrijs open. En als er geen patrijzen zitten, kan je er natuurlijk ook geen schieten. Net zoals met fazanten en everzwijnen regelmatig gebeurt, worden ook patrijzen her en der uitgezet. Kwestie van een overschot te hebben want anders kan er niets geschoten worden. Maar bij patrijzen schieten draait mijn maag nog een keer extra om. Deze vogels staan op de rode lijst van bedreigde soorten. En dan durven jagers beweren (en doen of ze dat zelf geloven) dat schieten belangrijk is om deze soort in stand te houden. Daar heb ik het nu heel erg moeilijk mee...
  [naar artikel]
 24. Na 65 jaar mogelijke doorbraak in Amerikaanse moordzaak van “de jongen in de doos” (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na 65 jaar zou er een doorbraak kunnen zijn in een onopgeloste Amerikaanse moordzaak, die bekendstaat als “de jongen in de doos”. De politie heeft het lichaam van het kind geïdentificeerd dat in 1957 teruggevonden werd in een kartonnen doos in een destijds landelijk gebied buiten Philadelphia. Dat melden de Amerikaanse televisiezenders CBS3 en NBC10 woensdag (plaatselijke tijd) op basis van politiebronnen.
  [naar artikel]
 25. Beste sterrenrestaurant van Brussel sluit de deuren: “Tijd voor iets anders” (31/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een verrassing van formaat voor de Belgische gastronomie: het Brusselse tweesterrenrestaurant Bon Bon houdt er eind juni mee op. “Het is tijd voor iets anders.”
  [naar artikel]
 26. Oom die neefje Ilias meenam riskeert ook in beroep straf wegens ontvoering (12/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Voor het hof van beroep werd vrijdag de zaak tegen Benyamine E.M. over de ontvoering van zijn neefje behandeld. Het parket-generaal vroeg de bevestiging van het eerste vonnis. E.M. zelf gaat voor de vrijspraak. “Het was een grote inschattingsfout”, aldus zijn advocaat.
  [naar artikel]
 27. Fotograaf vindt fietscomputertje van Pogacar: “Heb van zijn team al wat gekregen om het op te sturen” (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tadej Pogacar ontpopte zich tot dé smaakmaker van de Ronde van Vlaanderen, maar de tweevoudige Tourwinnaar raakte wel zijn fietscomputertje kwijt bij een val vroeg in de race. Fotograaf Léon van Bon zag het gebeuren en raapte het ding op. “Ik nam eerst foto’s en probeerde het hem toen te geven, maar hij was met iets anders bezig”, doet Van Bon zijn verhaal bij Cyclingtips. “Toen vertrok hij gewoon.”
  [naar artikel]
 28. Haar twee broers kwamen om in het verkeer, nu ontsnapt Nathalie (37) zelf aan de dood met haar neefje Mylo (12): “Dankzij mijn beschermengelen” (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze verloor haar twee broers bij verkeersongevallen. En woensdagavond ontsnapten Nathalie (37) en haar neefje Mylo (12) zelf op het nippertje toen ze frontaal door een tegenligger werden aangereden. “Mama was meteen weer in paniek. Logisch, weer één van haar kinderen en een kleinkind bij een ongeval betrokken”, zegt ze.
  [naar artikel]
 29. Man checkt deurbelcamera om te zien of pakjes zijn aangekomen, maar merkt iets anders op: “Ben doodsbang” (12/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse man uit Raleigh heeft vrijdag iets opmerkelijks gezien aan zijn voordeur. Toen hij zijn deurbelcamera checkte vanop het werk om te zien of zijn pakjes al waren toegekomen, zag hij iets wat hij niet had verwacht. Er kroop een slang langs zijn voordeur: “En tot nu toe heb ik dat dier nog altijd niet gevonden”, klinkt het. “Dat de slang hier nog altijd kan zitten, maakt me doodsbang.”
  [naar artikel]
 30. Zangeres wordt tijdens concert abrupt van podium gehaald na bommelding: “Wat gebeurt er?” (12/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Patti LaBelle was nog maar net aan haar concert gestart toen ze zaterdag door de security van het podium werd gehaald. “Hé, wacht eens even?!”, strubbelde ze eerst nog tegen. Maar toen werd al snel duidelijk dat er iets ernstig aan de hand was.
  [naar artikel]
 31. PROMOJAGERS SUPERTIP. Wie kerstboom koopt bij IKEA krijgt er waardebon van 15 euro bij: “Dat is nog 4,99 euro per boom” (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen komen eraan en overal verschijnen de eerste kerstbomen in de huiskamers. Wie nog geen boom in huis heeft gehaald, kan volgens de leden van Promojagers België best eens bij IKEA langsgaan. Wie daar een ‘echte’ kerstboom koopt voor 19,99 euro, krijgt er een waardebon van 15 euro bij. “Je betaalt dus maar 4,99 euro per boom”, vertelt Gunther Devisch.
  [naar artikel]
 32. Ooggetuigen na schietpartij in Kopenhagen: “Verstopt achter de luiers” (04/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een dag na de dodelijke schietpartij in Kopenhagen duiken de eerste getuigenissen op van mensen die in het winkelcentrum aanwezig waren toen een 22-jarige schutter het vuur opende. “Dit is iets waarvan je denkt dat het alleen in de Verenigde Staten gebeurt.”
  [naar artikel]
 33. Ooggetuigen na schietpartij in Kopenhagen: “Verstopt achter de luiers” (04/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een dag na de dodelijke schietpartij in Kopenhagen duiken de eerste getuigenissen op van mensen die in het winkelcentrum aanwezig waren toen een 22-jarige schutter het vuur opende. “Dit is iets waarvan je denkt dat het alleen in de Verenigde Staten gebeurt.”
  [naar artikel]
 34. Kat springt naar “speelgoedje” onder handdoek van baasje, maar dat blijkt iets anders te zijn (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Taiwanees Jiang Sixian heeft zijn kat net niet verfoeid toen het dier uit het niets zijn intieme delen aanviel. De man kwam net uit de douche met een handdoek rond zijn middel toen Tea Tea hem kwam vergezellen langs zijn benen. Maar dan spotte de kat plots een “speelgoedje” onder de handdoek en besloot ernaartoe te springen. “Ik schrok me rot, maar heb er gelukkig niet al te veel pijn van gehad”, klonk het.
  [naar artikel]
 35. Gillian Anderson krijgt dankzij ‘Sex Education’ seksspeeltjes toegestuurd (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds haar hoofdrol in de Netflix-reeks ‘Sex Education’ krijgt actrice Gillian Anderson (51) heel wat pikante cadeautjes toegestuurd van fans. "Ik...
  [naar artikel]
 36. Josje blikt terug op K3 in Het Vakantiehuis: “Ik zing nu alleen nog maar in de douche” (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Josje Huisman is al zes jaar niet meer “de blonde” van K3, en intussen is ze ook volledig gestopt met zingen. Dat zegt ze in gesprek met Birgit Van Mol voor de HLN Original-reeks Het Vakantiehuis. “Zingen doe ik alleen nog maar in de douche”, verklaart ze lachend, “Al sluit ik niet uit dat ik ooit nog iets muzikaals doe, maar dan zal het iets compleet anders zijn.”
  [naar artikel]
 37. Zwarte doos in auto is straks verplicht, maar ‘schat aan informatie’ wordt nauwelijks gebruikt: “Zelfs niet bij zware ongevallen” (31/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  In alle nieuwe auto’s zit straks een zwarte doos, maar met die gegevens gebeurt nauwelijks iets. Nochtans kan een systematische analyse van die data ons heel wat leren over de oorzaken van ongevallen.
  [naar artikel]
 38. Genkenaar (47) krijgt nachtelijk bezoekje van 20 everzwijnen in tuin: “Gelukkig geen schade” (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Luc Emonds (47) en zijn vrouw keken verbaasd op toen ze de beelden van hun bewakingscamera in de tuin zagen. Een groep van om en bij de twintig everzwijnen kwam zaterdagnacht op verkenning in hun tuin. Het nachtelijk avontuurtje werd uiteindelijk verstoord toen de Genkenaar zijn garagepoort opende, waarna de everzwijnen de benen namen. Schade aan de tuin is er gelukkig nauwelijks. “Ze hebben enkel één grasplukje omgeploeterd.”
  [naar artikel]
 39. Boer veroordeeld voor dood van vierjarig neefje: “Plots zat hij onder het wiel van mijn tractor” (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Engeland is een 51-jarige boer veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan 26 weken effectief, voor de dood van zijn neefje. Op 8 juli 2019 reed Brian Nutter met de vierjarige Harry met de tractor over zijn erf. Brian zat op de stoel en hield zijn neefje vast. Maar tijdens het nemen van een bocht glipte Harry weg en kwam hij onder het wiel van de tractor terecht. De kleuter stierf aan een zwaar hersenletsel. Getekend door het leven, doet Brian vandaag zijn hartverscheurende verhaal: “Het is zo moeilijk om verder te gaan. Ik mis hem elke dag.” Bekijk hierboven zijn pakkende interview met Sky News.
  [naar artikel]
 40. Zalando doet mee in hoger prijssegment: jurk van 10.450 euro... maar ze komt ook maar gewoon in kartonnen doos (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie vandaag een feestjurk koopt op Zalando, kan daarvoor tot 10.450 euro uitgeven. De tijd dat grote bedragen afschrikten, is bij e-commerce voorbij. Maar wordt een designerjurk dan ook in een kartonnen doos voor de deur gezet? Wat bij misbruik of ontevredenheid?
  [naar artikel]
 41. GreenKit, de ecologische roze doos (05/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Saar Vangeel (39) uit Schilde wilde voor haar kinderen een “duurzaam en veilig” groen nestje maken, maar dat bleek niet zo evident. “Zo groeide het idee om de GreenKit samen te stellen, om ouders in spe kennis te laten maken met het groeiende aanbod producten. De ‘duurzame doos’ doet een beetje denken aan de bekende roze doos, maar dan anders.
  [naar artikel]
 42. Oudste café van Sint-Katelijne-Waver op zoek naar een overnemer: “Het zal pijn doen, maar we zijn toe aan iets anders” (27/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een van de oudste cafés van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een overnemer. Na iets meer dan acht jaar achter de toog van café De Vier Wegen zijn uitbaters Sonja Hellemans en Richard Lemmens toe aan een nieuwe uitdaging. “We hebben het altijd graag gedaan, maar het is tijd voor iets anders”, zeggen ze.
  [naar artikel]
 43. Ongelukkig foutje leidt tot gênant vaderdagcadeau (19/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voor Bianca Bauman was het toch even schrikken toen ze het bol.com-pakketje dat ze besteld had voor vaderdag opende. In de doos zat niet het badschuim en de deodorant die ze dacht te vinden, maar wel een flink uit de kluiten gewassen dildo.
  [naar artikel]
 44. Ongelukkig foutje leidt tot gênant vaderdagkado (19/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor Bianca Bauman was het toch even schrikken toen ze het bol.com-pakketje dat ze besteld had voor vaderdag opende. In de doos zat niet het badschuim en de deodorant die ze dacht te vinden, maar wel een flink uit de kluiten gewassen dildo.
  [naar artikel]
 45. Burgemeester Dedecker kijkt uit naar het BK in zijn Middelkerke: “Zolang Evenepoel ‘t snot niet krijgt. En Lampaert” (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben fan van Lampaert. Die duw tegen Wellens? Da’s deel van het spel, hé. Ze moeten het hier in Middelkerke maar uitvechten.” Jean-Marie Dedecker (70) heeft goesting in het nationaal kampioenschap in zijn kustgemeente. Dit keer wel. Dat was afgelopen winter wel anders, toen het BK veldrijden zonder publiek moest. “Daar is een berg miserie aan voorafgegaan. En toen alles eindelijk in orde was, was daar de ‘Grote Boycot’ van minister Frank Vandenbroucke.” Een domper voor Dedecker, “maar qua publiciteit is een BK echt een koopje.”
  [naar artikel]
 46. Verkiezing werd niet gestolen, maar GOP blijft tot nader order de “Party of Trump” (28/02/2022 - Express)
  “De verkiezing werd niet gestolen, Trump verloor ze”. Dat staat te lezen in het 600 pagina’s dikke boek “One Damn Thing After Another” van voormalig Amerikaans procureur-generaal Bill Barr, dat op 8 maart uitkomt. Verschillende Amerikaanse media kregen een exemplaar toegestuurd. Barr beschermde Trump tijdens het Mueller-onderzoek, maar brak met hem over de mythe van […]
  [naar artikel]
 47. Koppel ontdekt verborgen camera in slaapkamer van hun Airbnb: “Hij was op ons bed gericht” (19/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Braziliaans koppel wilde genieten van een zonovergoten vakantie in Copacabana, het bekendste strand van Rio De Janeiro, maar dat liep anders dan gepland. Voor hun tripje hadden Julia en Ana een kamer gehuurd via Airbnb, maar toen ze zich klaarmaakten om naar het strand te gaan, zagen ze plots “iets blinken” in een kastje boven de deur van de slaapkamer. “Een verborgen camera”, klinkt het in de video die ze maakten voor ze de politie contacteerden. “En op wat is hij gericht? Ons bed.”
  [naar artikel]
 48. PODCAST. Eindejaarsspecial: Welke politici krijgen een Pint van Van Impe? (23/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Normaal strooit hoofdredacteur Liesbeth Van Impe in haar podcast met punten, maar in deze laatste aflevering het jaar pakken we het net iets anders aan. We verdelen De Pinten van Van Impe, de politieke trofeeën van het jaar - al is het niet helemaal duidelijk of de winnaars echt trots zullen zijn. Wie krijgt de “Malheur” voor Afgang van het Jaar? Wie krijgt de “Sloeber”? Wie verdient een “L’Arogante”? En is er eigenlijk één politiek duo dat samen een “Bière des Amis” kan gaan drinken? Je ontdekt het allemaal in deze extra lange eindejaarsspecial van Het Punt van Van Impe.
  [naar artikel]
 49. Vrouw kan ogen niet geloven wanneer ze “iets donker en slijmerig” ontdekt in zelftest (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Britse Sophs Forte schrok zich een hoedje toen ze haar corona-zelftest opende. In de afgesloten testtube zat namelijk “iets donker en slijmerig”. Bij nadere inspectie bleek het om een naaktslak te gaan, die in de smalle tube zat. Hoe het dier in de tube verzeild is geraakt is niet duidelijk, het bedrijf dat de zelftest produceerde levert voorlopig geen commentaar.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy