De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vaders van TC Basveld zijn Belgisch kampioen, dochters grijpen naast titel

Het Belang van Limburg

18/09/2023 - 21:07

Dit weekend werden de Belgische finales van de interclub gespeeld. Twee ploegen van TC Basveld speelden die finale. Papa’s Paul Vandeput en Sven Meuwis wonnen bij de 45-jarigen. Hun dochters An en Jill konden dat voorbeeld niet volgen. “Ze werden vorig jaar wel kampioen bij de dames 4”, vult Paul aan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vaders aandachtiger en emotioneler bij dochters (27/05/2017 - De Morgen)
  Onderzoek toont dat vaders zich tegenover zonen anders gedragen dan tegenover dochters. Bij dochters zijn ze empathischer en aandachtiger, bij zonen meer gericht op prestaties en veel minder op emotie. 'Het idee dat die verschillen aangeboren zijn wankelt.'
  [naar artikel]
 2. Geen kampioen in de Eredivisie, Europese tickets verdeeld op basis van klassement (24/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De KNVB is eruit: er is dit seizoen geen kampioen in de Eredivisie. Ajax en AZ - beiden aan kop met evenveel punten - grijpen dus naast de titel....
  [naar artikel]
 3. Schattige video van ruige vaders die ballet dansen met hun dochter wil taboe doorbreken (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Erin Lee, oprichtster van de Echappe dansschool in het Amerikaanse Philadelphia, laat vaders met hun dochters ballet dansen. Lee wil met dit soort danslessen het stereotype over vaders doorbreken.
  [naar artikel]
 4. Jaarlijks tornooi TC Basveld telt 860 deelnemers (16/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De afgelopen twee weken ging het jaarlijkse tennistornooi van TC Basveld in Zonhoven door. Met ongeveer 860 deelnemers een prachtig deelnemersveld.
  [naar artikel]
 5. Roelandts beleeft grootste desillusie in carrière (10/04/2019 - De Morgen)
  De ontgoocheling droop van het stuur. Minutenlang vroeg Jürgen Roelandts zich af hoe hij in godsnaam naast de trui van Belgisch kampioen had kunnen grijpen. Dan vond hij toch een reden: 'Ik was te zegezeker.'
  [naar artikel]
 6. Lanakenaar Jari is Belgisch kampioen U15 (en is doof): “Voel tegenstand heel goed aan” (21/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jari Xavi Wollrabe werd afgelopen weekend in Deurne Belgisch kampioen in de leeftijdscategorie U15 in de gewichtsklasse tot 66 kg. Bijzonder aan zijn titel is dat de Nederlandse jongen, aangesloten bij Kodokan Lanaken, doof is.
  [naar artikel]
 7. MULTILIVE BUNDESLIGA. Onwaarschijnlijk: Bayern in slot wéér op voorsprong en virtueel kampioen, Dortmund baalt (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwachte ontknoping in Duitsland. Bayern München is virtueel kampioen na een late goal van Jamal Musiala. Borussia Dortmund en de ingevallen Julien Duranville kijken tegen een 1-2-acherstand aan en lijken naast de titel te grijpen. U kan beide duels op de voet volgen in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 8. Nicola Philippaerts met Chilli Willi: Belgisch kampioen jumping (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  En dan hebben we nog goed nieuws uit de paardensport, want Nicola Philippaerts is op domein Zangersheide in Lanaken Belgisch kampioen jumping geworden. Voor de 24-jarige ruiter uit Meeuwen-Gruitrode is het zijn eerste titel bij de senioren.
  [naar artikel]
 9. Pieter Berben pakt nationale titel in vierde verschillende discipline (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Poperinge is Pieter Berben Belgisch kampioen veldloop bij de masters (M35) geworden. Met deze nieuwe gouden medaille maakt de Meeuwenaar zijn kwartet vol van Belgisch kampioen te zijn in verschillende loopdisciplines.
  [naar artikel]
 10. Jordi Van Dingenen verrast Franklin Six en wordt Belgisch kampioen bij beloften (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jordi Van Dingenen is Belgisch kampioen bij de beloften geworden. In de sprint trok de 21-jarige renner finaal aan het langste eind en eindigde hij voor Franklin Six en Stan Dewulf. Voor Van Dingenen is het zijn tweede Belgische titel, eerder werd hij al eens de nationale kampioen als tweedejaars nieuweling.
  [naar artikel]
 11. Molly is Belgisch kampioen beachvolley (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Molly Bamps werd dit jaar voor de derde keer op rij Belgisch kampioen beachvolleybal. In 2018 slaagde ze voor de eerste keer in haar opzet samen met mede-Assenaar Cleo Vos, vervolgens pakte ze in 2019 de titel in Knokke met Annelore Bex uit Pelt. Dit jaar verdedigde ze met succes haar titel in Brussel samen met Eline De Clercq uit Schelle. Molly Bamps heeft een echt topjaar achter de rug, want eerder werd ze ook al Vlaams Kampioen U16 samen met Eline De Clercq én Limburgs kampioen bij de dames samen met partner en trainer Katrien Gielen.
  [naar artikel]
 12. Ahmed El Hamwi is Belgisch kampioen bij de superlichtgewichten (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ahmed El Hamwi heeft zich vrijdagavond op het 18e Gents Boksgala in de Topsporthal tot Belgisch kampioen bij de superlichtgewichten gekroond. In een kamp om de vacante titel versloeg de 31-jarige El Hamwi Meriton Karaxha op punten (97-92, 96-93 en 98-91) na een bijzonder pittig en boeiend duel. Hij boekte zo in zijn 23e profkamp zijn 13e zege.
  [naar artikel]
 13. Emotionele oproep van vaders vermiste Femke en Sam: "Neem alsjeblieft contact op." (18/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vaders van de twee vermiste tieners uit Bergen op Zoom hebben hun dochters in de Spaanse media opgeroepen naar huis te komen. Geëmotioneerd
  [naar artikel]
 14. Niet Evenepoel, maar thuisrijder Lampaert kroont zich tot Belgisch kampioen tijdrijden (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen eerste nationale titel voor Remco Evenepoel. Ploegmaat Yves Lampaert kroonde zich in ‘zijn’ Ingelmunster voor de tweede keer tot Belgisch kampioen tijdrijden.
  [naar artikel]
 15. Yves Lampaert snelt overtuigend naar eerste Belgische titel tijdrijden (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Yves Lampaert is de nieuwe Belgisch kampioen tijdrijden. De renner van Quick Step Floors streed in Chimay een spannende strijd met uittredende kampioen Victor Campenaerts en was uiteindelijk 17 seconden sneller aan de meet. Wout van Aert viel naast het podium, hij finishte na 48’14”. Vorig jaar eindigde Lampaert nog als tweede, na Campenaert.
  [naar artikel]
 16. Jens Schuermans kroont zich opnieuw tot Belgisch kampioen mountainbike (04/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jens Schuermans en Emeline Detilleux hebben zich zondag tot Belgisch kampioen in de mountainbike crosscountry gekroond. Schuermans verlengde in Houffalize zijn titel, de jonge Detilleux ontkroonde Githa Michiels.
  [naar artikel]
 17. Ongezien: 6 titels van Belgisch kampioen badminton in één familie (20/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De familie Patteet uit Berendrecht mag zich voortaan de familie Badminton noemen. Viktor, Lars en Merel zijn broers en zus, en haalden afgelopen weekend met hun drie liefst 6 keer de titel van Belgisch kampioen. En dat terwijl ze nog maar enkele jaren met pluim en racket spelen. Drie kampioenen uit één familie, dat maak je amper mee.
  [naar artikel]
 18. Jens Schuermans is voor de derde keer op rij Belgisch kampioen mountainbike, Githa Michiels wint bij de vrouwen (21/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jens Schuermans (26) is zondag Belgisch kampioen mountainbike geworden bij de mannen elite. Voor Schuermans was het al zijn derde Belgische titel op rij.
  [naar artikel]
 19. Tim Merlier, het best bewaarde geheim van België: van contractloos tot Belgisch kampioen (01/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De nieuwe Belgische kampioen op de weg is een crosser. Een crosser die twee maanden geleden niet eens een contract had. Tim Merlier (26) bewees in Gent wat de kenners al drie jaar weten: hij is de snelste sprinter van België. “Het is voor mij veel makkelijker om Belgisch kampioen op de weg te worden dan Belgisch kampioen veldrijden.”
  [naar artikel]
 20. Daniel Dardha, Belgisch kampioen schaken: 'Voor mijn zestiende wil ik grootmeester zijn' (05/01/2020 - Knack)
  2019 was een fantastisch jaar voor Daniel Dardha. Op zijn dertiende werd hij Belgisch kampioen schaken - bij de volwassenen welteverstaan. Een unieke prestatie. Hij verkreeg ook de titel van Internationaal Meester. België heeft voor het eerst sinds heel lang weer een schaker die de top kan halen.
  [naar artikel]
 21. Vaders leren vlechten tijdens workshop (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een niet alledaags beeld afgelopen zaterdag in het Huis van het Kind in de Hospitaalstraat in Bilzen. Acht vaders en hun dochters tekenden present voor de workshop ‘Staarten en vlechten voor papa’.
  [naar artikel]
 22. BK kwarttriatlon – Valérie Barthelemy en Tim Van Hemel kronen zich in Izegem tot Belgisch kampioen (15/08/2018 - Metro)
  Tim Van hemel en Valérie Barthelemy hebben woensdag respectievelijk bij de mannen en de vrouwen het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon (olympische afstand) gewonnen. Het BK werd in Izegem gehouden. Van Hemel (SP&O) had 1u31:04 nodig om 1,5km te zwemmen, 40km te fietsen en 10km te lopen. Pieter Heemeryck (HULS) werd tweede met een tijd van 1u31:16. Heemerycks ploegmaat en Belgisch kampioen bij de beloften (U23), Neal Van Vaerenbergh, vervolledigde het podium. Hij finishte met een tijd van 1u31:30. Voor Van Hemel is het zijn eerste Belgische titel triatlon. Bij de vrouwen toonde Valérie Barthelemey (ATRIAC) zich met een tijd van 1u40:54. Daarmee liet ze Charlotte Deldaele (ITC, tweede met een tijd van 1u41:51) en haar ervaren ploeggenote Katrien Verstuyft (1u43:52) achter zich. Barthelemey, op de recente Europese kampioenschappen in Glasgow nog goed voor een bronzen medaille op de estafette, verlengt zo haar titel als Belgisch kampioen kwarttriatlon. bron: Belga Het bericht BK kwarttriatlon – Valérie Barthelemy en Tim Van Hemel kronen zich in Izegem tot Belgisch kampioen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Wát een thriller: Bayern voor elfde keer op rij kampioen, Dortmund en invaller Duranville grijpen na gelijkspel alsnog naast titel (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Niet Borussia Dortmund, wel Bayern München is na een heuse thriller kampioen in de Bundesliga. Dortmund speelde gelijk tegen Mainz (2-2), terwijl Bayern van FC Köln (1-2) won. Éven was er hoop in het Signal Iduna Park toen Keulen tien minuten voor tijd gelijkmaakte, maar Musiala zorgde in minuut 89 voor het Münchense delirium. Een stevige domper voor ‘Die Borussen’, die alles in eigen handen hadden. Bayern is zo voor de elfde keer op rij kampioen.
  [naar artikel]
 24. Billie Leyers: zo vaders, zo dochters (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 25. Bezorgen zusjes Geypens TC Basveld Limburgse tennistitel? “Examenstress van ons afslaan” (23/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De zussen Jade (15) en Amber Geypens (16) delen hun passie voor het tennis. En dat brengt hen dit weekend in de finales van de Limburgse interclub met TC Basveld. “De examenstress van ons afslaan met een overwinning zou mooi zijn.”
  [naar artikel]
 26. EK atletiek – Belgian Cheetahs grijpen nipt naast medaille (11/08/2018 - Metro)
  De Belgische aflossingsploeg op de 4×400 meter bij de vrouwen is zaterdagavond op de vierde plaats geëindigd op de voorlaatste dag van de Europese atletiekkampioenschappen in de Duitse hoofdstad Berlijn. Cynthia Bolingo ging als eerste van start en kwam als vijfde door, maar Hanne Claes maakte meteen drie plaatsen goed. Justien Grillet gaf opnieuw als vijfde de stok door, Camille Laus kon in de laatste rechte lijn nog naar de vierde stek gaan in 3:27.69, een nieuw Belgisch record. Het goud was voor Polen in 3:26.59, zij haalden het van Frankrijk (3:27.17) en Groot-Brittannië (3:27.40). Eerder op zaterdag verlengde de Belgische mannenploeg zijn Europese titel in Berlijn. bron: Belga Het bericht EK atletiek – Belgian Cheetahs grijpen nipt naast medaille verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Ook Maltese kampioen Valletta FC maakt Usain Bolt het hof (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mocht Usain Bolt naast een profcontract in Australië grijpen, dan heeft hij alvast een vangnet. Valletta FC, de kampioen van Malta, wil de...
  [naar artikel]
 28. Oostende is na een 62-69 zege in Bergen voor de 22e keer Belgisch kampioen, de tiende titel op rij (09/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende heeft zich woensdagavond voor de 22e keer in de clubgeschiedenis en voor de tiende keer op rij tot Belgisch kampioen basket gekroond.
  [naar artikel]
 29. Yves Lampaert snelt overtuigend naar eerste Belgische titel tijdrijden (22/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Yves Lampaert is de nieuwe Belgisch kampioen tijdrijden. De renner van Quick Step Floors streed in Chimay een spannende strijd met uittredende kampioen Victor Campenaerts en was uiteindelijk 17 seconden sneller aan de meet. Campenaerts kwam ten val halfweg de tijdrit en verloor daar wat tijd. Wout van Aert viel naast het podium, hij finishte na 48’14”. Vorig jaar eindigde Lampaert nog als tweede, na Campenaerts.
  [naar artikel]
 30. Charlène (14) wordt Belgisch kampioen 'rotsen beklimmen': “Ik droom nu al van de Spelen” (21/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Essen heeft er een Belgisch kampioen bij. Charlène Tilborghs (14) won zaterdag het Belgisch kampioenschap boulderen, een explosieve en spectaculaire manier van muurklimmen.
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Kampioen Toon Aerts herkent eigen trui nog niet (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kersvers Belgisch kampioen Toon Aerts moet nog wennen aan zijn titel. De ochtend na de winst vond de veldrijder zijn trui in Belgische driekleur...
  [naar artikel]
 32. Freddy Loix maakt comeback in rally van Ieper (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Viervoudig Belgisch kampioen rally Freddy Loix neemt eind juni deel aan de Rally van Ieper, de zesde manche van het BK rally. Loix bestuurt een Skoda Fabia R5 en krijgt achtvoudig Belgisch kampioen Pieter Tsjoen naast zich in de wagen. Loix won in zijn carrière elf keer de Rally van Ieper.
  [naar artikel]
 33. Patro krijgt geen licentie en trekt naar het BAS (11/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Patro mag van de licentiecommissie niet promoveren naar de eerste amateurklasse. De Maaslanders kunnen zaterdag thuis tegen Turnhout nochtans kampioen spelen, maar dreigen naast de promotie te grijpen. Patro trekt naar het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport) en maakt zich sterk dat het daar wel een licentie zal krijgen.
  [naar artikel]
 34. Pech voor Belgisch kunstschaatser: olympisch kampioen kan zijn titel dan toch verdedigen (25/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kunstschaatser Yuzuru Hanyu is opgenomen in de Japanse selectie voor de Olympische Winterspelen. Hij zal in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang zijn titel dus kunnen verdedigen.
  [naar artikel]
 35. Van Avermaet en Belgisch kampioen Lampaert toppen na-Tourcriterium van Sint-Niklaas (26/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet, acht dagen lang de drager van de gele trui in de Tour, en Belgisch kampioen Yves Lampaert toppen op woensdag 1 augustus het criterium van Sint-Niklaas. Naast dit tweetal draaien ook nog onder andere Oliver Naesen en Jasper De Buyst toertjes rond de grootste markt van ons land.
  [naar artikel]
 36. Paul Floreal eerste Belgisch kampioen Risk (02/03/2019 - Metro)
  In de Brugse Stadshallen is zaterdag voor de allereerste keer een Belgisch kampioenschap Risk georganiseerd. De oudste deelnemer Paul Floreal (58) veroverde in eigen stad de nationale titel. Het eerste Belgisch kampioenschap Risk werd op poten gezet door San Verrecas, zelf een verwoede speler van het gezelschapsspel. De organisator deed inspiratie op bij onze noorderburen, die al sinds 2015 een nationale titelstrijd houden. “Ik heb aan het Nederlands kampioenschap deelgenomen, waardoor het idee ontstaan is om zelf met een BK te beginnen.” In de praktijk werd het een open Belgisch kampioenschap, want er streden ook negen Nederlanders om de overwinning. De organisatie hoopte op honderd deelnemers, maar lokte zaterdag uiteindelijk 47 spelers naar de Stadshallen van het Brugse Belfort. Om 10.45 uur gingen de voorrondes van start en ook in de namiddag werd het kaf nog van het koren gescheiden. De beste zes spelers vochten zaterdagavond in een spannende finale om de titel. Paul Floreal uit Brugge trok aan het langste eind en mag zich een jaar lang Belgisch kampioen noemen. Volgend jaar zullen de Stadshallen opnieuw het decor vormen voor het Belgisch kampioenschap Risk. Wellicht zal het evenement dan in februari gehouden worden. bron: Belga Het bericht Paul Floreal eerste Belgisch kampioen Risk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. ANALYSE. Met respect voor Wout van Aert maar Toon Aerts als kampioen is een zegen voor de veldritsport (13/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Toon Aerts is de nieuwe Belgisch kampioen veldrijden. Verrassing? Als er één iemand Wout van Aert van een vierde titel kon houden, dan was het Aerts wel. Maar de manier waarop, de flair waarmee Aerts naar zijn eerste nationale titel reed, was een zegen voor de veldritsport.
  [naar artikel]
 38. Luc na 20 jaar opnieuw Belgisch kampioen pompoenwegen: “Alles begint met één enkel zaadje” (03/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Luc Vanheuckelom uit Kasterlee is de nieuwe Belgische kampioen pompoenwegen. Twintig jaar na zijn laatste nationale titel schoot de Kempense kweker met een pompoen van 922,5 kg nog eens de hoofdvogel af op het BK.
  [naar artikel]
 39. Koekelkoren en Van Walle verlengen hun Belgische titel (08/08/2016 - Sporza)
  In het beachvolleybal hebben Koekelkoren en Van Walle zich voor de derde keer op een rij tot Belgisch kampioen gekroond. Bij de vrouwen was de titel voor Catry/Vandesteene.
  [naar artikel]
 40. Niels Vanpol is Belgisch kampioen MTB (25/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een trotse familie Vanpol en coach Maarten na de prachtige prestaties van hun zonen op het Belgisch kampioenschap MTB met Niels als Belgisch kampioen bij de Fun A en Nick knap brons bij de U23.
  [naar artikel]
 41. Jos Verlooy schrijft jumpinggeschiedenis met derde Belgische titel op rij (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jos Verlooy is zaterdag in Lanaken voor de derde keer op rij Belgisch kampioen jumping geworden. Hij schrijft zo geschiedenis, want nooit eerder kon een ruiter drie keer na elkaar de Belgische titel pakken. Bovendien deed Verlooy dat drie keer met hetzelfde paard. Het was ook de eerste keer dat de Belgische kampioen zo weinig voorsprong had op de tweede.
  [naar artikel]
 42. Belgisch kampioen of niet: ook Sweeck moet zijn vaderrol gewoon vervullen (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Belgisch kampioen of niet, voor Laurens Sweeck is het weer werken geblazen. De veldrijder bouwt in Mallorca op naar de laatste weken van het veldritseizoen, maar niet zonder het nuttige aan het aangename te koppelen. Zo cruist Sweeck de straten van het Spaanse eiland door met zoon Mathis bevestigd aan zijn fiets en vrouw Annouck De Vries in zijn spoor. Belgisch kampioen of niet, je vadertaken mag je niet verwaarlozen.
  [naar artikel]
 43. Jos Verlooy schrijft jumpinggeschiedenis met derde Belgische titel op rij: “Ik was gebrand op dit resultaat” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jos Verlooy is in Lanaken voor de derde keer op rij Belgisch kampioen jumping geworden. Hij schrijft zo geschiedenis, want nooit eerder kon een ruiter drie keer na elkaar de Belgische titel pakken. Bovendien deed Verlooy dat drie keer met hetzelfde paard. Het was ook de eerste keer dat de Belgische kampioen zo weinig voorsprong had op de tweede.
  [naar artikel]
 44. Belgisch kampioen of niet: ook Sweeck moet zijn vaderrol gewoon vervullen (15/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Belgisch kampioen of niet, voor Laurens Sweeck is het weer werken geblazen. De veldrijder uit Heist-op-den-Berg bouwt in Mallorca op naar de laatste weken van het veldritseizoen, maar niet zonde het nuttige aan het aangename te koppelen. Zo cruist Sweeck de straten van het Spaanse eiland door met zoon Mathis bevestigd aan zijn fiets en vrouw Annouck De Vries in zijn spoor. Belgisch kampioen of niet, je vadertaken mag je niet verwaarlozen.
  [naar artikel]
 45. Belgisch kampioen Isaac Kimeli mag niet mee naar EK veldlopen (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische atletiekbond KBAB heeft maandag de selectie voor het EK veldlopen op 10 december in Slowakije bekendgemaakt. Bij de senioren wordt gekozen voor twee mannen en twee vrouwen, waardoor onder meer Belgisch kampioen Isaac Kimeli naast de selectie valt. De totale selectie bestaat uit zestien atleten.
  [naar artikel]
 46. Victor Campenaerts is opnieuw Belgisch kampioen tijdrijden (21/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Victor Campenaerts heeft zich in Anzegem voor de tweede maal in zijn carrière tot Belgisch kampioen gekroond. De 26-jarige hardrijder van Lotto-Soudal is de regerende Europese kampioen en volgt Yves Lampaert op, nadat hij in 2016 ook al het BK tijdrijden had gewonnen.
  [naar artikel]
 47. Coole daddy’s: elf vaders doen sierlijk waterballet “want we hadden het onze dochters beloofd” (24/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Acht weken lang trainden ze keihard, en zaterdagavond was het dan eindelijk zover. Elf mannen – de meeste van middelbare leeftijd – gingen het in het zwembad van Brugge te water voor een sierlijk waterballet. “We hadden het onze dochters beloofd.”
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Wout van Aert vertelt wie hem opvolgt als Belgisch kampioen: “Er zijn drie favorieten” (08/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Belgisch kampioen Wout van Aert rijdt de laatste weken als een bezetene rond in het veld. Zowel in Gullegem als in Koksijde won hij met veel overmacht. De renner van Jumbo-Visma zou op het BK in Lokeren altijd de grote topfavoriet zijn, maar besloot al eerder deze cross dit jaar over te slaan. Hij blikt terug op de cross in Gullegem en geeft zijn favoriet om zichzelf op te volgen als Belgisch kampioen veldrijden.
  [naar artikel]
 49. Fans vieren derde Belgische titel Wout van Aert (15/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het parochiecentrum Sint-Pieter in Lille verzamelden zondagnamiddag tientallen fans om Wout van Aert opnieuw Belgisch kampioen veldrijden te zien worden. De kampioen kwam zondagavond zelf even langs.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy